ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Δείτε την απάντηση για τις μπίζνες του Δήμου στην παραλία




38 σχόλια:

  1. Έκανα μπάνιο πρω ί - πρωί και φεύγοντας είδα εκει πριν λίγο, να στήνουν τη κονσόλα με τα ηχητικά πάνω στην άμμο δίπλα στο κύμα για το "πανηγύρι"! Θεέ και κύριε τί άλλο θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .....ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ.
    Εδω και ενα μηνα γραφω οτι ειναι καραμπινατη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
    Πηγα και ξαναπηγα, ειδα τον Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που ισχυριζεται οτι εχει αδεια απο τον δημο,αλλα την δειχνει μονον ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.Δεν ειμαι τοσο παλαβος να τα βαλω μονος μου με την μαφια .ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ 100.ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.
    ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.
    ΤΟ 100 ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ,ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΕΚΕΙ.ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ,ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και γενικως καμμια αρχη της περιοχηςπου ενα μηνα τωρα κανει μοκο.

    Και προ παντος να μην πατησει ψυχη ουτε παιδι ουτε ενηλικος ουτε πουλι πετουμενο.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.....
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥΣ?Μας κοινοποιει οτι βρηκαν αγωγους πριν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΕΛΕΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ......ΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Βρε κατοικοι του Φαρου,μολις διωξατε το καρακιτσαριο θα δεχθειτε αυτο?για ξεκουνηθειτε......ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επομένως ο κύριος Πολυμερόπουλος ο προπονητής από την ομάδα των Σπάτων κάτι δεν έλλεγε σωστά για το θέμα των αδειών των γηπέδων και εκτιμώ έχει εκτεθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα εσεις δεν διαβασατε την απαντηση που μου εδωσε Ο ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ?
    Μου απηντησε οτι
    Θα κανει events
    θα χορεψουν bollywood
    Θα φερει φιλους του celebrities.
    Τα ανωτερω ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ.
    Τα λογια του ειναι στην ανατολικη ακτη
    εκει ειναι και η απαντηση μου.
    ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ.Δεν στελνουμε τα παιδια να χειροκροτουν CELEBRITIES φιλους του προπονητη.Ουτε σε μαου μαου να απευθυνοταν.Η παρανομια ειναι ορατη, ορατο ομως κυριως, ειναι το υφος και το ηθος.
    Μπουζουριερα ειναι το αθλητικο, με τεραστια ηχεια στην αμμο ,με φοινηκιες καρφωμενες για μπαρ ,με ομπρελλοκαθισματα σε προστατευομενη περιοχη, ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΛΑΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ οι αθλητικοι τυποι.
    ΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ αλλα το θεμα δεν εληξε .

    να μην πατησει ψυχη εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός κύριος ποιός προπονητής. Έχει καταλάβει παράνομα δημόσια έκταση και ετοιμάζει υπαίθριο κέντρο διασκέδασης, φωνάζει ελάτε κόσμε από τα μεγάφωνα έχει ξεκουφάνει τη γειτονιά με ντάπα ντούπα και δεν έχει πατήσει άνθρωπος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσπάθησαν μέσω γνωστών στο Δήμο να πάρουν έγκριση από τη Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου, αλλά την πάτησαν διότι η Κτηματική έκανε αυτοψία και όχι μόνο αρνήθηκε έγκριση αλλά γράφει ξεκάθαρα ότι τα έργα διαμόρφωσης γηπέδων έγιναν χωρίς τη συναίνεσή της.

    Ο Δήμος έβγαλε την ουρά του απέξω, τα εκατό πηγαινοέρχονται αλλά οι θρασείς δεν το βάζουν κάτω και το ...το διοργανώνουν μόνοι τους! Ποιοί; Ράδιο xalazi.gr και το μαγαζί Artemis Beach (Τριαίνης 2 και Θεμιστοκλέους) Φωνάζουν από το πρωί σαν τελάληδες με τα ντεσιμπελ της μουσικής στα ύψη, να έρθει κόσμος για volley και από σε λίγο ξεκινάνε ...πάρτυ στην αμμουδιά!

    Κάποιοι που διαμαρτυρηθήκανε τους προγκήξανε και τους κοροϊδεύανε!

    Δήμος, Αστυνομία, Κτηματική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ. ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ. ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ .....Τι θα πει το 100 δεν ζητησε αδεια?Ν α ζητησετε αντιγραφα της εκθεσης του 100,με αιτηση απο Αγ Παρασκευη στην Λαυριου.Αυριο κιολας.Με την εκθεση μαρτυρια.... στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΨΥΧΗ.Μην αφησετε ουτε ενα παιδι να παει.Ολοι οσοι εχετε ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ . ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ,ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ. Λεδάκης με την κα Αφροδίτη Μαργέτη που ξεκίνησαν την ιστορία αλλα έφαγαν πόρτα από την Κτηματική, τώρα τί λένε για το χάλι; Νοιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν; Ο καθένας μπορεί έτσι να υποθέσει, ότι εδωσαν το οκέυ πράσινο φως για την παράνομη κατάληψη δημοσίας παραλίας, αφού ως παράγοντες του Δήμου δεν κάνουν τίποτα. Η ΕΠΟΙΖΩ; Στο κατάστημα που έχει απλωθεί παντού δεν πρέπει να αφαιρέσουν την άδεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κα(!!) Μαργέτη από πέρυσι το Σεπτέμβριο έχει αναλάβει εργολαβικά την κάλυψη όλων των παρανομιών που διαπράτουν τα σκυλόμπαρα (μακαμποριβιερογαβριλοσανταμαρία κλπ).
      Παρουσιάζεται με αυτό το δήθεν αθώο ύφος του "ο δήμαρχος και εγώ δεν ξέρουμε τίποτε αλλά είναι τόσο θολή η νομοθεσία και αυτή η μεταβατική περίοδος...."
      Επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια έχοντας το περισσό θράσος του να μπαίνει μπροστά στη συγκάλυψη, για προφανείς λόγους, της διαφθοράς σε όλη την παραλία.
      Προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι και ο Άκης όσα και να έχει, στο ακίνητο της Λεωφόρου Λαμπράκη στον Κορυδαλλό δεν του χρειάζονται. Πιστεύω ότι να το νοιώσει σύντομα.

      Διαγραφή
  10. Μπλογκιτες καντε event .
    φερτε την αναρτηση στο top five και γρηγορα.....
    OI ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΡΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ........οτι θελετε.......
    φτου..... αρχιζω να χτυπαω κλικ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα σε σχόλιο ενός άλλου μπλογκ (attikanet), ότι κάνουν έρανο και ζητάνε από τα μεγάφωνα να ρίξει ο καθένας χρήματα σε κουμπαρά και εκείνοι θα κάνουν φιλανθρωπίες! Τα πράγματα δεν είναι αστεία πλέον. Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι! Δε φτάνει που έχουνε κάνει καραμπινάτες παρανομίες το μισό ποινικό κώδικα, τώρα κάνουν και έρανο!!! Αστυνομία και εισαγγελέας και γρήγορα.

      Διαγραφή
  11. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΡΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΕΙΑ,ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΕΠΑΙΤΕΙΑ.
    ΠΑΛΙ ΤΟ 100 ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΕΡΑΝΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.... ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΤΕ ΤΟΥς ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    Αυριο το πρωι πολλοι εκει,ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ .ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 100 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΒΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΕΣΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΑΝΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ,Αυτος φερει την ευθυνη.Αν δεν τον απολυσει αμεσα, την ευθυνη εχει τοτε.... ο δημαρχος.
    επιμενω κανενας δημοτης να μην συμετεχει σε τιποτα..Μονον για γιουχα αυριο, αν μαζευτουμε πολλοι.Αν οχι, σιωπη και το 100.ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ....ΑΛΛΟΣ..... ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ,ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ....
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ .....ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ EVENT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΓΓΟΝΙ,ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ
    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ????? ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ?????? ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ????? ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ?????ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΝΟΣ (ΖΗΤΙΑΝΙΑ)ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ???????ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ????? ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ?????ΛΕΤΕ ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ?????ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ?????ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ???????ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε άντε που καμώνεσαι τον οικογενειάρχη, άντε μην μπω σε λεπτομέρειες! Άντε στρώσου και δούλεψε, που λόγω αναδουλειάς στο μαγαζί σου τό 'ριξες στη παρανομία!
      Θρασύτατε μιλάς για καθαριότητα, που κουβαλήσατε παράνομα άμμο και καλύψατε με νέο στρώμα τη βρώμικη!
      Έχεις το θράσος να ρωτάς εμάς αν μας αρέσει το πράσινο, εσύ που έκοψες ένα τεράστιο δέντρο και μετά εστησες αυθαίρετο τσαντήρι - μπαρ με το φοίνικα εγκλωβισμένο μέσα, πάνω στη δημόσια έκταση!
      Σ' έπιασε ο πόνος για τη νεολαία και θέλεις να της προσφερεις αθλητισμό με υπαίθρια υπαίθρια σκυλάδικα! Σα δε ντρεπόσαστε να τυραννάτε με τις χυδαιότητές σας τόσους ανθρώπους και να καλείτε τον κόσμο να ρίξει λεφτά στον ....κουμπαρά με πρόσχημα φιλανθρωπίες και χαμόγελο του παιδιού! Αναίσχυντοι, θα λογοδοτήσετε!

      Διαγραφή
    2. Mε αυτα τα μυαλα που κουβαλας, με τη αγνοια της γλωσσας σου ,με την ασυλληπτη ανορθογραφια, την αισθητικη και την λογικη,πουν διαθετεις, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.Πηγαινε να σε διορισουν στον δημο εκει μαζευουν ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.Το μπλε που εβαψες την παραγκα του φοινηκα, το καμπινεδι, πως σου ηρθε? ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.... ΑΛΛΟ ΛΟΥΤΣΑ.....
      Αν δεν ξερεις καν ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΤΗ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΑ ...ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ...ΚΛΠ ΚΛΠ .....

      Διαγραφή
  16. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΡΟΚ ΠΑΡΤΥ ΚΑΥΤΑ ΜΑΓΙΟ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΑΦΘΟΝΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΙΣΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΔΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΚΑΥΤΑ ΜΑΓΙΟ ΚΙ ΑΦΘΟΝΗ ΜΠΥΡΑ ΣΤΙΣ ΠΔΙΠΛΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΣ ΜΑΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΕΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕΝΤΗΝ ΑΚΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειπώθηκε και αυτό, αντί για τον Δήμο πρέπει να ασκούν κοινωνική πολιτική προσφέροντας ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον τα μπαρ της παραλίας! Όποια περιοχή δεν έχει ένα μπαρ να την καθαρίζει, πρέπει να είναι μέσα στην βρώμα, ώστε να παρακαλάνε οι κάτοικοι να ανοίξει μπαρ για να τους καθαρίζει! Στην Λούτσα δεν θέλουν ωραίες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδο αλλά τους αρέσει να αθλούνται τα παιδιά σε πάρτυ που διοργανώνουν ραδιοφωνικοί σταθμοί στο άκουσμα μουσικής στην διαπασών πίνοντας μπύρα χαζεύοντας καυτά μαγιό! Σαν παιδί θα ήθελα το δεύτερο σαν γονιός για το καλό του παιδιού μου το πρώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΛΥΣΣΑΞΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΟΚ. ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πέρασα κι εγώ και το είδα το αίσχος!! Αυτοί έχουν βαλθεί να "στρατολογήσουν" όλη την παραλία της Αρτέμιδος στο βωμό του κέρδους! Νόμοι δεν εφαρμόζονται στο "Άρτεμις τάουν", ο σερίφης κυνηγάει τα τζετ του αεροδρομίου βλέπετε, που ν' ασχοληθεί με παράγκες και μεγάφωνα!!! Παιδιά πρέπει να αρχίσουν οι απανωτές μηνύσεις, ευθύτατες, επώνυμες και συστημένες. Αφήστε τις ανασφάλειες και πάμε όλοι μαζί! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παρέα με την εισαγγελία, τραβάτε τρεις - τέσσερις στην Ευελπίδων τη Δευτέρα πρωί, μαζί μ' ένα καλογραμμένο υπόμνημα, να γίνει τουλάχιστον μια καλή αρχή... Κάτοικος Αγίου Νικολάου///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε!οχι!ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ για την καταντια της πολης μας ΚΑΙ για τις παρανομιες ΚΑΙ για το γεγονος οτι τα παιδια μας ειναι θαμωνες σε παραθαλασσια @@@@@ελα ΚΑΙ τη συγκεκριμενη Δημοτικη αρχη την επελεξε η πλειοψηφια της πολης μας.ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ,προσεξτε τι ακριβως γραφετε:παμε ολοι μαζι......τραβατε 3-4 στην Ευελπιδων τη Δευτερα....Αγαπητε ανωνυμε,το περασμα απο τις προτασεις σ'ενα μπλογκ στη ΔΡΑΣΗ,ΔΕΝ ειναι ευκολο αλλα, αν δε γινει θα παραμεινουμε δεσμιοι της ανωριμοτητας και της απραξιας ΜΑΣ.Ο δε χωρισμος της πολης σε στρατοπεδα,ο Αγιος Νικολας για την ηχορυπανση των μπαρ κι ο Αγιος Ιωαννης για την ηχορυπανση του αεροδρομιου,παρεπιπτοντως να σε ενημερωσω οτι ο δημαρχος ΔΕΝ ασχολειται με καμμια γιατι και οι δυο 'ΣΥΝ-ΦΕΡΟΥΝ'!!!και η ανορθογραφια ΔΕΝ ειναι τυχαια...

      Διαγραφή
    2. Ο χωρισμος λοιπον της πολης στα δυο...ειναι μεγα σφαλμα!ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.Η ηχορυπανση ειναι προβλημα απο οπου κι αν προερχεται.Η τοπικη 'μαφια' και η πολυεθνικη εταιρεια-μαφια εχουν τον ιδιο στοχο και το ιδιο ....ΘΥΜΑ ,ΕΜΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. 9 21 ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ το επιασες το υπονοουμενο.....
      ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΜΜΕΣΑ.....
      ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ......και κοβουν κινηση....
      φυσσατε να φυγει το ΦΟΥΜΟ και να πεσει πανω τους.
      ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ?ΑΠΛΩΣ ΨΑΡΕΥΑ .....
      Και συν φερουν και συν εισφερουν και ΔΕΝ δια φερουν ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ....αν δεν ξυπνησουμε ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ.

      Διαγραφή
  21. Τελικά τα μπλογκς είναι "παγίδες διαμαρτυρόμενων"! Βρε μπας και τα μπλογκς είναι σκοπίμως στημένα; Βαθιά πηγάδια που οι βάτραχοι όσο και να κροάζουν, μέσα παραμένουν θέλουν δε θέλουν και το φως του ήλιου στο στόμιο το βλέπουν από τα χαμηλά... Ωρύεστε όλοι με όλους, βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου, άλλος θα φέρει τον εισαγγελέα, άλλος καταγγέλλει, άλλος αγανακτεί και τα "τρομπόνια" παίζουν ανενόχλητα στις καταπατημένες απ' τις αυθαιρεσίες παραλίες χρόνια τώρα... Μήπως τελικά ξεσπάτε εδώ σ' αυτή την ανώδυνη "παγιδούλα", αμίλητοι μπροστά στις οθόνες σας, ασφαλείς στο σπιτάκι σας, ενώ τα δακτυλάκια σας χοροπηδάνε στο πληκτρολόγιο σχηματίζοντας πύρινα λογύδρια; Κρύος ιδρώτας σας πιάνει όταν καλείστε να αντιμετωπίστε την πραγματικότητα πρόσωπο με πρόσωπο, να κουνηθείτε, να δράσετε... Σας βαρέθηκα είστε κάλπικοι. Καθρέπτης της παρακμιακής Νεας Ελληνικής Κοινωνίας. Υπάρχουν άραγε οι λέξεις άμιλα, συνεργασία, μαχητικότητα, επιμονή, τόλμη, ευταξία στα λεξικά σας; Στοιχηματίζω ότι και σε τρία χρόνια αυτά τα μπλογκς θα είναι πάλι γεμάτα με τα επικαιροποιημένα ξεφωνητά σας για τους ίδιους ακριβώς λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο όταν λέτε, ότι κάποιοι γράφουν και ξαναγράφουν, αλλά δεν τολμάνε να πάνε παραπάνω . Όντως συμβαίνει και δυστυχώς σε μεγάλη έκταση. Αναρωτιέμαι βέβαια, αν ανήκετε και σεις σ' αυτούς, διότι δε βλέπω πρόταση για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, αλλά πιθανόν να στηλιτεύετε λόγω πικρίας, απογοήτευσης ή να προσπαθείτε να ταρακουνήσετε. Άρα ένα forum χρησιμεύει. Και και σε σας.
      Όμως σίγουρα κάποιοι, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ. Επίσης η είδηση, η ανάδειξη και η παραμονή στην επικαιρότητα ενός θέματος δεν είναι καθόλου λίγο. Κάποιες φορές γίνεται αυθόρμητα, αλλά πιθανόν να είναι και στρατηγηκή επιλογή για αρχή δράσης.
      Ζητώ να καταλάβετε και κάτι άλλο: Δεν είναι όλες οι ενέργειες ανακοινώσιμες.

      Διαγραφή
    2. το τελευταιο θεμα ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΠ,το εχουν αναδειξει τα μπλογκς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΓΗΣΕ.Ακομα και να μην γινει τιποτα, ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ...το να μην παταει ψυχη στο μαγαζι ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ?Εγω πηγα προ καταπατησης και καποιοι καθονταν εκει,Με τοοοοοσο event Κυριακατικα με τοσο κραχτη,,,, να μην παταει κοσμος που νομιζετε οτι οφειλεται?
      η δυναμη της πληροφοριας, της εικονας και τΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
      αν παρακολουθουσατε απο μεσα ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.Εχει μεγαλη δυναμη γιατι διαμορφωνει γνωμη.Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΟΣ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

      Διαγραφή
  22. ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ,
    ΒΑΖΟΥΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....και να δουλευουν χωρις σταματημο .Επισης υπαρχουν μαγαζια που σπας με λοστο με την ωρα.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ .....πραγμα σπανιωτατο .....ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    Με το πληκτρολογιο οντως υπαρχει εκτονωση, ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, με ειδοποιησεις απο πληκτρολογια.Ετσι φιλε ακομα και λιγοι να ξυπνησουν νοητικα με πληροφορηση απο μπλογκ, ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ .Καποια στιγμη μπορει και να σηκωθουν ...αυτος ειναι ο ρολος του πληκτρολογιου.

    ουδεν κακον αμιγες καλου.οσο για ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕ αστο πολλα ζητας με την μια......αστο για τα ΛΕΞΙΚΑ.Μεχρι να φτασει στο ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ και μετα στο μυαλο ...θελει πολυ δρομο και αν απογοητευεσαι τοσο ευκολα δεν θα ΠΡΟΚΑΝΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ17 Ιουνίου 2013 στις 11:37 π.μ.

    Επιτέλους το παρόν μπλογκ δημοσίευσε και ανάρτηση για τη θρασύτατη καταπάτηση του μαγαζάτορα στο ΚΕΠ. Θαυμάστε παρανομίες μέσα σε χρόνο ντε τε που λένε, όλα μέσα στον αιγιαλό:

    Το παραγκάκι-μπαρ με τον "πνιγμένο" φοίνικα, (που το χρησιμοποιούν και για να ψήνουν για τους πελάτες, χωρίς άδεια γι αυτό, χωρίς κανόνες υγιεινής, με τη τσίκνα στα ύψη!)

    Κονσόλα με ηχητικά για ...εκπομπή ραδιοσταθμού

    Ένα σωρό ομπρέλλες και ξαπλώστρες ΕΚΤΟΣ του χώρου που δικαιούται στην προέκταση του καταστήματός του

    Γύρω στο ενάμισυ με δύο στρέμματα καταπάτηση για δύο(!) γήπεδα μπητς - βόλλευ φραγμένα με μαδέρια, διαφημιστικά, δίχτυα και παντού ένα όργιο από σημαίες κάθε είδους!

    Και όλα αυτά "πασπαλισμένα" με τα απαραίτητα τρελλά ντεσιμπέλ!

    Τό κλου, ο ...έρανος: Βάζουν τα σαββατοκύρια κουμπαρά να μαζεύουν λεφτά και φωνάζουν από τα μεγάφωνα "ρίξτε χρήματα και εμείς θα κάνουμε αγαθοεργίες! Μιλάμε για κατάσταση - σούργελο αλλά με μπόλικο θράσος!

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!


    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δύο άλλα μπλογκ που ασχολούνται με το θέμα αλλά και γενικά έχουν μόνιμη στήλη για την περιοχή μας και συστήνουμε να ενημερωνόμαστε και από κει:

    Η Ανατολική Ακτή στη στήλη "Σίσυφος" και

    Το attikanet στη στήλη "Αττικά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ολο θεμα, ειναι απλως..... ασυλληπτο.
    ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ και το καλυτερο.
    Επι τελους... ξυπνησαν οι μπλογκιτες και εδαν εν τη πραξη ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΣΥ.Μου εχουν βγει τα δαχτυλα να γραφω για αυτο ΟΠΟΥ ΒΡΩ.Να πηγαινω για επιτοπια ερευνα,ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΦΑΤΣΕΣ, ΝΑ ΨΑΡΕΥΩ ....και ας ειμαι πολυ μακρια.Εσεις που ειστε εκει διπλα ....ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ,ΝΙΚΟΛΑΟ.Μετα ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.Ξερετε τι εγραψε ο κ.Αθλητικος?
    Ολη η Λουτσα νταπα ντουπα εμενα βρηκατε?Δηλαδη σας αρεσει....αφου το αφηνετε....
    ειπαμε ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΚΕΙ Θα πανε οι επομενοι.
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ γιατι του χρονου.....θα ερθουν και αλλοι.

    ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.... ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΗ ....ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΛΕΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ.
    Αντε και στα δικα μας....ο αγωνας αναστελλεται ΑΛΛΑ ΕΡΤ .....
    ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ...ΜΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ......κουκουλωθειτε με μαντηλα και κυκλοφορειστε ελευθερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ ότι η Ανατολική Ακτή κρατάει μία περίεργα διφορούμενη στάση. Άλλοτε δημοσιεύει (νομίζω στην ετικέττα Σίσυφος και παλαιότερα και στην ετικέττα Αρτέμιος) πύρινα άρθρα κατά της ηχορύπανσης των παραλιακών μαγαζιών και βιντεάκια για την αμμοληψία στην παραλία και τίτλους με υπονοούμενα για συναλλαγή και άλλοτε έχει λάβει θέση υπέρ της ηχορύπανσης από μαγαζιά που καταλαμβάνουν παράνομα την αμμουδιά για τραγουδιστές στη διαπασών και λοιπών events! Τελευταία, αφού προμοτάρησε την μεγάλη κατάληψη χώρου για beach volley (υποτίθεται), αμέσως μετά δημοσίευε βιντεάκια με τις παρανομίες από τα μηχανήματα που πηγαινοέρχονταν με άμμο, τα παράνομα γήπεδα κλπ. Και όλα αυτά χωρίς να δώσει ποτέ καμμιά εξήγηση, την οποία αναμένουμε.
      Εμείς όμως, έχουμε κάθε δικαίωμα να δώσουμε τη δική μας εξήγηση, δηλαδή ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ....
      Αντίθετα, σταθερή η γραμμή του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ _ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ασχέτως αν συμφωνούμε πάντα μαζί του κατά πόσο ασχολείται ή προβάλλει κάποια θέματα. Έχει μια συνέπεια και δε βλέπουμε κάτι περίεργο τουλάχιστον.
      Αξιέπαινη και η στάση του μπλογκ attikanet, στην ετικέττα αττικά, που δίνει ξεκάθαρο αγώνα για το περιβάλλον στην πόλη μας είτε πρόκειται για ηχορύπανση είτε για καταπατήσεις.

      Διαγραφή
  26. EEEEEE καλα τωρα......αρτεμισιανοι και πρασσινα αλογα...για αλογομουρηδες...που πονταρουν σε καινουργια ...κουτσαλογα.....

    ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ..ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΙ ....με τις δικες μας επιδιωξεις,τους χρησιμοποιουμε, εεεε δεν τους παντευομαστε.....
    Το Αttikanet εχει τα καλυτερα πολιτιστικα και συγκεκριμμενη οπτικη στα γεγονοτα και ουχι μονον στα τοπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τα σχολια επανηλθαν τα ΑΝΑΔΟΜΗΣΕ Η GOOGLE.
    πριν μας αναδομησει και εδω ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ
    ΤΟΝ ΦΕΡΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ......
    ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ
    Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ.... ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΤΗΝΑ....

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ?

    Συνεχιζω με το ΑΣΜΑ, το καταλληλο για την περιπτωση
    Στο καφενειον η Ελλας
    ο σαλτιμπαγκος πουλα τα νουμερα φτηνα.
    δραχμη τα ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ
    οι αλυσσιδες δωρεαν
    το πηδημα θανατου δυο δραχμες
    το πηδημα θανατου δυο δραχμες
    χωρις σχοινια.


    και χωρις διχτυ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.προσθηκη δικη μου.

    Αυτα ειναι ασματα φιλοι...διαχρονικα.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΛΟΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ......ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ .....



    WHEN THE SMOKE IS GOING ...DOWN ...γερμαναραδες αλλα
    Τhe children off tomorrow ......
    Aσματα 3 για σημερα..για ροκαδες αλλα και open mind.....ανεαρτητως ηλικιας......

    ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας