ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

QUIZ

Γιατί μαζεύουν τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες;
Είναι πρωτοβουλία του Δήμου;
Εντολή της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου;
Έχει να κάνει με τον νέο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο όσοι κάνουν χρήση του αιγιαλού πρέπει να εισφέρουν στο δημόσιο μέρος των εσόδων τους;
Ποιος τοπικός σύμβουλος χρειάστηκε την επέμβαση της Αστυνομίας για να μαζέψει τις ξαπλώστρες του;

134 σχόλια:

  1. Αυτό που έμαθα είναι ότι χθες το πρωί μετά από ένα επεισόδιο στην παραλία, ο ΟΠΑΣ κατέθεσε έγγραφο με στοιχεία στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος και ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος για όλους και για όλα. Από δημοσιογράφο του ΔΗΜΟΤΗ μάθαμε επίσης ότι ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΣ ζήτησε προστασία για τις απειλές που δέχεται αυτός και συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιλαμβανεσθε ΛΑΜΟΓΙΑ οτι αν παθει τιποτα ο ΟΠΑΣ φιδι που σας εφαγε.Θα καταθεσω οτι ακουσα ως ΩΤΟΑΚΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ Παραλια ,και οτι ακουσαν πρακτορες.....κρυφοι.Ειμαστε διαφοροι που τριγυρναμε σαν αθωοι τουριστες,,καποιος μαλιστα μιλαει αγγλικα για αποπροσανατολισμο.Παντου εχει ματια που σας βλεπουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ30 Ιουνίου 2013 στις 2:03 μ.μ.

    Στην Αρτέμιδα υπάρχουν ακόμα πολίτες, που δεν θα επιτρέψουν να διαλύει τη ζωή της πόλης κάθε αποτυχημένο παράσιτο, κάθε επίορκος δημοτικός άρχων και κάθε επίορκος δημοτικός υπάλληλος. Η ιστορία της παραλίας είναι σε εξέλιξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΩ...

    Α. Ημασταν οι πρωτοι που μιλησαμε εδω για τα απαραδεκτα επιπεδα ηχορυπανσης του ελ βενιζελος και οτι το προβλημα πρεπει να λυθει μεσα απο τις οδηγιες 30/2002 και 49/2002 οταν καποιοι αλλοι εδω μεσα δεν το πιστευαν.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΙΝΕ

    Κυα 211773/27-04-12

    Β. Ημασταν οι πρωτοι που ειπαμε οτι τα επιπεδα ηχορυπανσης στα ευρωπαικα αεροδρομια ειναι εξαιρετικα χαμηλοτερα του ελ βενιζελος και κυμαινονται κοντα στα 65 db. Ο μεσοσταθμικος θορυβος που προκαλει το ελ βενιζελος ειδικα το καλοκαιρι ειναι πανω απο 85 db και υπαρχει πιεση απο ελληνες ευρωβουλευτες να μειωθουν αισθητα

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΙΝΕ

    εφημερις της κυβερνησεως Αρ. Φύλλου 1367
    27 Απριλίου 2012

    Ως ανώτατα επιτρεπόμενα όρια των ανωτέρω δεικτών
    οδικού, σιδηροδρομικού και αεροπορικού θορύβου κα−
    θορίζονται τα ακόλουθα:
    α. Για τον δείκτη Lden (24−ωρος): τα 70 dB(A)
    β. Για τον δείκτη Lnight (8−ωρος νυκτερινός): τα 60

    Τα όρια αυτά, σε περιπτώσεις, των ανωτέρω ευαί−
    σθητων δεκτών, όπου απαιτείται ειδική ακουστική προ−
    στασία, δύνανται να μειώνονται περαιτέρω έως και 5(πέντε) db.

    Γ. Ημασταν οι πρωτοι που ειπαμε οτι ο κοσμος πρεπει να προσφυγει στα ελληνικα
    και στα ευρωπαικα δικαστηρια για τη μη εφαρμογη των παραπανω οδηγιων. Αντιθετως τοπικοι συλλογοι θελησαν να εμπλακουν σε μια μακροχρονια δικαστικη μαχη με το αεροδρομιο χωρις πραγματικα στοιχεια , χωρις πραγματικες μετρησεις ριχνοντας το μπαλακι αποκλειστικα στην ΥΠΑ. Και οταν εγινε το παραπανω ειπαμε οτι η παραπανω τακτικη ειναι λαθος και θα οδηγηθουμε σε ΒΑΤΕΡΛΩ ...

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΕΓΙΝΕ


    Απο το συνολο του αποδεικτικου υλικου που συγκεντρωθηκε απο τη προανακριση...
    ΔΕΝ προκυπτουν επαρκεις ενδειξεις για να στηριχθει δημοσια στο ακροατηριο κατηγορια εναντιων των κατηγορουμενων 1) ιωανν Ανδριανοπουλου....
    2) Παν Καραμανου 3) Δημητριου Σταματη (ολοι αυτοι ειναι πρων και νην δοιηκητες Υπα) οτι τελεσαν τις αξιοποινες πραξεις α) της παραβασης καθηκοντος β) της παραβασης του αρθρου 28 παραγ 1 του Ν1650/1986.

    Αποφασιστηκε στις 20 Ιουλιου 2009

    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δ. Ημασταν απο τους πρωτους που μιλησαμε για την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του
    ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ για τη δημιουργει αποχετευτικου δικτυου γιατι οι ΕΕ πιεζει
    με χρηματικες καμπανες.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ
    "Η" 7/7/2012
    Τον κίνδυνο άμεσης επιβολής βαρύτατου προστίμου για την τριτοκοσμική κατάσταση των βόθρων στην ανατολική Αττική κινδυνεύει να δεχτεί η χώρα μας η οποία έχει ήδη καταδικαστεί για το θέμα αυτό, δύο φορές από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Την ίδια στιγμή κινδυνεύουν να χαθούν άλλα 300 εκατ. ευρώ τα οποία είναι δεσμευμένα μέσω ΕΣΠΑ για τη δημιουργία των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων στην ανατολική Αττική καθώς τα έργα είναι μπλοκαρισμένα και θα πρέπει να τεθούν σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το 2015.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    α)καθημερινη 19-02-13

    Την επέκταση του δικτύου της ΕΥΔΑΠ στη δυτική, νότια και ανατολική Αττική θα συζητήσουν σήμερα 8 δήμαρχοι από τις περιοχές αυτές με τη διοίκηση της εταιρείας. Τα δίκτυα των συγκεκριμένων περιοχών λαμβάνουν σήμερα νερό από την ΕΥΔΑΠ, αλλά ανήκουν στους δήμους οι οποίοι έχουν και την ευθύνη συντήρησης και λειτουργίας του. Η επέκταση της αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ σε όλη την Αττική γίνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια με όχημα τα χρέη των δήμων, μέσω διακανονισμών.

    Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν σήμερα δήμοι οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραχωρήσουν το (ιδιόκτητο) δίκτυο ύδρευσής τους στην εταιρεία. Πρόκειται για τους δήμους Ελευσίνας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μαρκοπούλου, Μεγαρέων, Παιανίας, Σπάτων και Φυλής.

    β) ΑΝΤΕΝΝΑ ΝEWS 20/02/13

    Με το δικτυο της ΕΥΔΑΠ θα ενωθουν 7 δημοι απο την ανατολικη Αττικη , που χρωστουν εκατομυρια ευρω στην Εταιρεια.

    Ε. Ημασταν οι πρωτοι που μιλησαμε για συγκριμενη νομοθεσια που διεπει τη χρηση του αιγιαλου και για την ηχορυπανση απο παραλιακα παρανομα καταστηματα. Ειμασταν οι πρωτοι που μιλησαμε για το νομο 2971/01 οπου καθορίζονται από την Επιτροπή αυστηρώς οι ελεύθερες ζώνες, με συγκεκριμένη και επαρκή οριοθέτηση από τους αιτούντες, διατηρώντας την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ 40% ανά 100 μέτρα μήκους παραλίας (Ν.2971/01 - άρθρο 13, παρ. 3), οπως επισης και για τη ΚΥΑ Δ10Β1053970/1672ΕΞ2013/29-3-2013, οπου αν ο οικείος ΟΤΑ θέλει να εκμισθώσει χώρο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, ή για ξαπλώστρες, τότε αυτό πρεπει να επιτραπεί από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

    Spata artemida 24/06/2013

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΞΥΛΩΜΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ (δεν τα λεμε εμεις εσεις τα λετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζ. Μιλαμε για τοποθετηση καποιου ανεξαρτητου πολιτη μεσα στο δημοτικο συμβουλιο
    απο εμας εδω απο το Blog .

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πρεπει να γινει. Ειναι αδιανοητο στον 21 αιωνα στο δημοτικο συμβουλιο να μεν υπαρχει μια καθαρη και ανεξαρτητη φωνη καποιου απο εμας , καποιου χωρις πολιτικη ιστορια. Δεν μας ενδιαφερει αν αυτος λεγεται Αριστογειτων , J&B , Μανος, Δημητρης, 11:43, η 7 :49, απλα θεωρουμε οτι πρεπει να υπαρχει.




    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΓΙΣΕΣ, ΧΑΡΤΟΡΥΧΤΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΒΒΟΥΛΟΙ...?

    ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧTΕΙ. Η ΕΠΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ...

    K.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ μοιρακιον.Επειδη δεν γνωριζεις γραμματικη, ΜΗΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ?
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
    ΤΙ ΣΥΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ, για να μας πεις οτι εσεις πρωτοι ..κλπ κλπ κλπ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΟΓΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ.
    Ενταξει ειστε οι πρωτοι ,δεν ειστε μαγισσες δεν ειστε χαρτοριχτρες ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?Δεν λυθηκε τιποτα ακομα,απλως καποιοι βγηκαν μπροστα επωνυμως και μπραβο τους και ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ SUPPORT.Mην βιαζεσαι λοιπον και μην θριαμβολογεις.ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ. ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Οι οπαδοι ακομα ψαχνουν την εξεδρα τους.
    Νομιζεις οτι δεν εχουμε ΑΝΤΙΠΑΛΟ?Μωρε θα στοιχηθουν και θα δεις συμμαχιες που δεν τις βαζει ο νους σου, αν νοιωσουν τον κινδυνο.Μπροστα τους η συνκυβερνηση θα ειναι τιποτα...ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ.

    Αρα ειμαστε σε ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ....για τρομοκρατικη επιθεση.....ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ....

    Δεν φωναζουμε ..να την κοπανησουν τα πουλια χωρις να εχουμε ετοιμες τις ξωβεργες,ουτε τα ψαρια πριν ριξουμε τα διχτυα.

    ηρεμησε λοιπον εχουσι γνωσην οι φυλακες ...που στηνουν ξωβεργες.
    scripta manet.ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΜΠΗΚΕ.


    Αντε γεια και ΗΡΕΜΗΣΕ.....ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χε χε προφανως και εννοεις μειρακιον και οχι μοιρακιον
      οπως γραφεις γνωστη του συντακτικου και της γραμματικης.

      Εμεις δεν ειπαμε ποτε οτι πρεπει να ανεβουμε στα μπαλκονια,
      απλα γεγονοτα καταγραφουμε και αυτοι που πρεπει πιστεψε μας
      τα παρακαλουθουν και θα αναγκαστουν να τα παρακολουθησουν ακομη περισσοτερο.

      Και αν δεν σου φτανουν τα παραπανω αν και ειναι ολα στοιχειοθετημενα ενα
      προς ενα ...

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ

      1)Εμεις ζηταμε να βαλουνε δυο γ@μοηχομετρα στον αη Γιαννη και στη Νεαπολη προκειμενου να ξερουμε καταρχην τα επιπεδα θορυβου.
      K.Π.
      Spata Artemida 01/06/13

      Μαντεψε τι εγινε ?? Απο 01/06/2013 λειτουργουν μετα απο καιρο και οι δυο
      σταθμοι της μετρησης θορυβου της Eans.... ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ

      2)
      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΟΙΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ...


      Με βάση την ίδια ΚΥΑ, αν ο οικείος ΟΤΑ θέλει να εκμισθώσει χώρο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, ή για ξαπλώστρες, τότε, εφόσον αυτό επιτραπεί από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου,...
      Κ.Π.
      Spatartemida 24/06/13

      Μαντεψτε τι εγινε ??? 30/06/13 μαζευονται οι πρωτες ξαπλωστρες...ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ!!!

      Εμεις δε διεκδκικουμε κανενα δημαρχιακο θωκο απλα εδω και 3 χρονια ενημερωνουμε το κοσμο για το τι ακριβως πρεπει να ισχυει. Τα μπαλκονια και προεκλογικοι αγωνες μακρια απο μας , εμεις απλα ειμαστε μετρο πιεσης για τις δημοτικες αρχες προς τη σωστη κατευθυνση.

      Οποιος εχει αντιθετη αποψη στο κυριο με τη συνεχη κριτικη του συντακτικου και της ορθογραφιας ,... στο κυριο με τους κατασκοπους στη παραλια

      χαχαχα

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. Το μοιρακιον ειναι απο τα τρια κακα της μοιρας.Ανοησια ,ανορθογραφια,απελπισια .ΤΟ ΜΕΙΡΑΚΙΟΝ ΤΙ, ΕΞ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΝ ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ......ΕΙΣΑΙ ΕΡΧΙΕΥΣ.....


      Τι μου λες βρε παιδι μου, εμφανιστηκες και φοβηθηκαν ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ....
      Και τωρα που θα ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ?ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ?


      ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΛΟΓΚΙΤΕΣ.....ΠΟΙΟΙ ΛΥΣΑΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΗΣ....

      ΤΥΧΑΙΟ ?ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......24 /6 ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ 30 /6 ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝΕ.
      Καλα βρε παιδια γιατι περιμενατε τοσα χρονια?δεν τα γραφατε νωριτερα να σας γραψουμε και εμεις?

      Διαγραφή
    3. χαχαχα

      1)ο Ομηρος έπλασε και τον εκτεταμένο τύπο του ρήματος "μείρομαι", καθώς έβλεπε ότι τα παιδάκια στο παιχνίδι τους διεκδικούσαν τα πάντα γιά τον εαυτό τους, όπως γίνεται και σήμερα, όπως θα γίνεται πάντα. Τα ήθελαν και τα θέλουν όλα δικά τους. Έτσι πλάστηκε το ρήμα "μειρακιάζομαι", που σημαίνει "παιδιαρίζω". Και από το ρήμα αυτό προέκυψε τελικά η λέξη "μείραξ" και ¨μειράκιον".

      ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞ ΕΥΒΟΙΑΣ...

      χαχαχα

      2) Τωρα ψηφιστηκε βρε τωρα το γραψαμε τωρα τα μαζεψανε ετσι ειναι αυτα..

      χαχαχα

      3) Εισαι τελειως γελοιος νομιζεις πως εχει αποψη και δεν εχεις τιποτα.
      ΤΥΧΑΙΟ ΒΡΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

      χαχαχα

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. Ακου λοιπον Κλωθω...(μοιρα ειναι)που κλωθω γυριζεις εδω μεσα.ΤΟ ιντερνετ εχει λεξεις, δεν εχει κειμενα.Αν δεν ξερεις ποιος το εγραψε ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
      ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.

      Αν ηταν ολα τοσο ευκολα ,γιατι να διαβαζει και να σπουδαζει ο κοσμος...γιατι να μαθαινει γραμματικη συντακτικο και ορθογραφια...
      θα εμπαινε στο ιντρρνετ και θα γινοταν κπ.
      ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
      Θα εγραφε σαν εσενα σε μπλογκ θα φοβοντουσαν και θα το βαζανε στα ποδια....

      Λαχεσις μωρε θα σου ερθει κατακουτελα...εκτος αν σε λυπηθει λογω ΜΕΓΑΛΟΥ υπερεγω(ψυχολογικος ορος) ,ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ.
      ΤΩΡΑ γιατι σου απανταω...ΠΛΑΘΩ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

      Αυτο απανταει στις αποριες και αλλων
      Πως νομιζετε, οτι φτιαχνει κανεις τους ηρωες του, τους φανταστικους?
      Πρεπει να εχουν αληθινη βαση για να ειναι αληθοφανεις.Να αναγνωριζει ο αναγνωστης ΚΑΤΙ ΟΙΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    5. ΑΑΑΑΑ εχει και νοτιοδυτικους ανεμους παλι....ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ.Δεν το ειχες λυσει τοτε τον Μαιο με τους αλλους νοτιαδες?ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΡΙΑΜΠΒΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΟΤΙΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ?Τι στην ευχη πως Ξεχνας ετσι βρε ΜΕΙΡΑΚΙΟΝ ΕΞ ΕΡΧΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΝ?

      Διαγραφή
  8. Tο γνωσην κανονικα στη αρχαιοπρεπη εκφρασι εχουσιν επρεπε να ειναι με γιωτα αλλα θα το περναγες ανορθογραφια, οποτε ...χαλαλι ....
    στην αγορα του αλ χαλιλι ...ασμα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τις μάζεψαν απο παντού όλες τις ξαπλώστρες τελικά και απο τα Ριβιερομάγαζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι εγινε στο live του ποθαμενου?ΚΗΔΕΙΑ Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ?Τωρα εχει live,στο αλλο ΜΑΜΠΟ ..ΚΑΜΠΟ....Εχει Αγαμεμνονα Παρασκευη στην Ραφηνα κολυμβητηριο και Γλυκερια ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΟΛΗ Η ΑΚΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ...ΑΝΑΛΟΓΩΣ....

    ΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ και η μαχη της ξαπλωστρας σε ολη την Β1.Μετα παμε παραπερα με ελεγχο των παραχωρησεων ....
    οντως εφετος, θα γινει της ΛΟΥΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ LIVE; ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ....
      ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ Ο ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ?
      ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?
      Τοσα μικροβια και ιους κουβαλαει,ολοι αρρωστοι ειναι οι Αρχοντες πολυ αρρωστοι.
      ΤΟ Σαββατο εχει τους τεσσερις παιδες εν καμινω...4 αφισσες σε δυο κολωνες μπροστα στην στροφη του σπιτιου μου,Δεν αφησανε βουνο για βουνο ,ετσι συμπεραινω οτι ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
      υπομονη κατοικοι παιρνει αδεια αυριο για αλλα τρια χρονια και εσεις κοιμοσαστε την ημερα που γινονται τα τοπικα.Σας καταλαβαινω. αγρυπνοι ολη την νυχτα που να ξυπνησετε να πατε στο σπιτι το μπαλωμενο.....

      Διαγραφή
  12. Από τις 15/4/2013 που ακυρώθηκε η αύξηση του νερού 2012 και 2013 χρωστάει Ο Δήμος στους δημότες τα παράνομα εισπραχθέντα για ΟΛΟ ΤΟ 2012.Με τα αυξημένα ταμειακά αποθέματα των 13 εκατομμύριων που καμαρώνει ότι έχει με δελτίο τύπου έπρεπε ήδη να τα είχε επιστρέψει στους δημότες.Και δεν βγάζει τσιμουδιά ούτε συμπολίτευση ,ούτε αντιπολίτευση.Τέτοιο κατάντημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα τι λες χριστιανε μου...να σου δωσουν λεφτα πισω?Να πας να σε κερασουν στο μαγαζι να κανουν συμψηφισμο.Σε ποιο μαηγαζι επιστρεφουν χρηματα?ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου χρωστάνε 100 ευρώ .Σε άλλους χρωστάνε χιλιάρικα.Και φυσικά εκπτωτικά χωριά αττικά πάρκα κλπ έχουν κάνει και προσφυγές και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ από τις 300 χιλιάδες που καμάρωνε ο κ.Κασίμης στον Σπίνο ότι εισπράξανε και που κατόπιν βουβάθηκαν όλοι .Ούτε καν τις 90.000 που θα ήταν η κανονική νόμιμη χρέωση.
      Τροικανή πολιτική για κλείσιμο κάθε μικρομεσαίου χωρίς τρόικα.
      Θα πάρουν το Α Καλλικρατικό βραβείο.

      Διαγραφή
  14. ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?

    Γιατι αυτα που κανουν, εχουν ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ αλλα βραβευμενος ΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.
    Επι τελους δημαρχε του μεγααααααλου δημου,ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.Εδιωξες τον υπαλληλο που τα επαιρνε ,που πιαστηκε επ αυτοφωρω και εχει παρει 9 ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν ....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΕΛΩΝΑ...ΔΙΚΑΙ -ΔΙΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΗΜ ΟΣΥΝΗ.
    ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ...
    ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ...εχεις καμμια 200 αρια ακομα,,τοσους τους υπολογιζω τους ......αδιαφθορους υπαλληλεους .ΕΓΩ ΜΟΝΟΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ.....


    Αντε να δω αν θα ζησω ..να δω και αλλους,γιατι με αυτο τον ρυθμο, θελεις 600 χρονια για 200 λαμογια διαπιστωμενα...25 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ.... ΤΟ ΣΤΗΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ...που του δωσαμε και πλατεια με το ονομα του στο Πικερμι, παναθεμα με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΜΟΛΟΓΚΙΤΕΣ.
    ΠΕΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ Β1.
    Στο BEACH VOLLEY ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ.
    Το αρχαιο ιερο ευτυχως, ειναι ακομα εκει δεν το σηκωσαν ακομα.

    Ασορτι με το μπαρ, μπλε ηλεκτρικ ειναι η εξεδρα
    ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ.

    ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?
    Ποιος θα παρελασει?
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.....ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 24 /6 ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ 30 /6 ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ,1 /7 ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ,

    ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ.
    Καλα ελεγα οτι το ματς ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ...
    Εγω πονταρω στα δικαστικα,εκει εχει καλη ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ …. «ΠΑΡΑΤΑΣΗ» ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ
    ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ..................... ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    Στα πλαίσια του Κράτους Δικαίου και της ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ της υπόθεσης δραστήριος φορέας περιοχής Δήμου Σ-Α, κατέθεσε στις 27.6.2013 στην ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ανατ. Αττικής και στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΕ, 9σέλιδο υπόμνημα, όπου μεταξύ άλλων παραθέτει χάρτες με σημειωμένες επ’ αυτού παραβάσεις και ρωτάει τους αρμόδιους των δυο ως άνω υπηρεσιών:

    α) Για τις απόψεις και ενέργειες των υπηρεσιών τους, σε ότι αφορά στα υποδεικνυόμενα σημεία αυθαίρετων παρεμβάσεων που έχουν κατά καιρούς διαπιστωθεί και οι περισσότερες εκ των οποίων συνεχίζουν να υφίσταται και σήμερα, προσβάλλοντας το περιβάλλον, στον αιγιαλό και την παραλία της Αρτέμιδος (π.χ. καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που καταλαμβάνουν με τραπεζάκια ή ξαπλώστρες – ομπρέλες χώρους παραλίας ενώ δεν είναι συνεχής η προβολή τους σ’ αυτούς αφού παρεμβάλλεται δρόμος ή πάρκο, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που καταλαμβάνουν με τραπεζάκια ή ξαπλώστρες – ομπρέλες χώρους παραλίας ενώ (τα ίδια) και η προβολή τους βρίσκεται έμπροσθεν της Ζώνης Β.1. του Πρ. Διατάγματος 20.2 – ΦΕΚ Δ/199/03, «απολύτου προστασίας ….» στην παραλία της Αρτέμιδος (Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται χάρτης και το σχετικό Π.Δ.), ενώ η Κτηματική Υπηρεσία φέρεται μεν να έχει εγγράφως τοποθετηθεί αλλά στην πράξη δεν ελέγχει ή δεν θέλει να ελέγξει την κατάσταση)
    β) Για τις απόψεις και ενέργειες των υπηρεσιών τους, σε ότι αφορά το καθεστώς των εγκαταστάσεων (αυθαίρετες;) του λιμενίσκου Αρτέμιδος (σε τι καθεστώς νομιμότητας ή μη βρίσκονται σήμερα;), δεδομένου ότι σε σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο από δημοτικό σύμβουλο, στα πλαίσια συνεδρίασης του Δ.Σ. δεν δόθηκε απάντηση.
    γ) Για το περιεχόμενο της από 29.5.2013 πραγματοποιηθείσας εκ της Κτηματικής Υπηρεσίας αυτοψίας στον παραλιακό χώρο δίπλα από την πλατεία Ελ. Βενιζέλου, σχετικά με τα γήπεδα BEACH VOLLEY του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων – Αρτέμιδος, ζητώντας να του χορηγηθεί αντίγραφο της έκθεσης αυτοψίας και οποιαδήποτε επιπλέον της από 31.5.2013 αρχικής απάντησής προς τον Δήμο Σ-Α επί του θέματος αυτού.

    Στα πλαίσια της υποχρέωσης για ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ της περιοχής ο ίδιος ως άνω δραστήριος φορέας περιοχής Δήμου Σ-Α, κατέθεσε στις 29.6.2013 στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 7σέλιδο κείμενο όπου επισημαίνει τις ως άνω στοχοποιημένες παραβάσεις στην παραλιακή ζώνη της Αρτέμιδος και ζητά την άμεση κατά νόμο αστυνόμευση, με την επιπρόσθετη επισήμανση της προστασίας των εκπροσώπων του από τις εκτοξευόμενες ήδη απειλές εκ των συμφερόντων της παραλίας, καθιστώντας υπεύθυνο κάθε αρμόδιο της Αστυνομίας, του Δήμου, της Κτηματικής και της ΕΑΔ ΑΕ για ότι συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΗΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ.
    ΣΑς ΣΥΧΧΑΙΡΩ, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ .Η ΧΕΛΩΝΟΕΙΔΗΣ.... ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
    Οσο ανακατευονται περισσοτερες εξω τοπικες αρχες ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΔΣΚΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.
    Για προσπαθειστε και με το υγειονομικο της νομαρχιας....ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΗΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΨΙΑ, αλλα πιστεψτε με ενα πορισμα τους για θεμα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟς ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,κινητοποιει πολυ καλυτερα και τις αρχες και τους δημοτες.
    ΣΕ ΤΟΣΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ..... ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ..... Μπορει να βγει θησαυρος.....Εγω παντως τις σπανιες φορες που παω ...μακρια απο κτισματα....πχ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ειναι μια επιλογη .Κανεις τον σταυρο σου αναβεις κερακι και βουτας.....
    ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.....ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ,ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙς ΕΛΠΙΔΕς ΤΟΥς ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ,
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ. ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.......\
    ΑΑΑΑΑ και για να μην λενε οτι δεν χρωσταω καλο σε κανεναν.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΤΟ RICCI ειναι μικρο ,σχετικα συμπαθητικο ,χωρις μεγαλες παρεμβασεις στην παραλια,με καλη μουσικη,σε λογικη ενταση,καλουτσικο καφε και κατι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ να τσιμπησεις.

    Κανεις λογικος δεν θα ελεγε οχι σε 2-3 τετοια μαγαζακια...ΣΤΟΝ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟ.

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ

    santa maria abi in malam rem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γνώμη μου είναι οτι για οτι παράνομο τον λόγο τον έχει ο εισαγγελέας υπεύθυνος είναι πάντα ένας ο ιδιοκτήτης με ονοματεπώνυμο εκτός απο τα πρόσωπα του δήμου που τον διευκολύνουν στις παρανομίες του, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να την πληρώσει ανάλογα με πρόστιμο ή ακόμα και με κλείσιμο του μαγαζιού ο παράνομος πλουτισμός επιβάλλεται να τιμωρείται. Αυτό όμως απέχει μακριά απο το να την πληρώνουν οι πελάτες, το να προτρέπουμε τον κόσμο να μην πάει ή να βρίζουμε τον κόσμο γιατί πάει επειδή οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι ανίκανοι να κάνουν την δουλειά τους άλλες σκοπιμότητες εξυπηρετεί αφήνοντας στο απυρόβλητο τους ιδιοκτήτες που παρανομούν, πολλά σχόλια εδώ μέσα ξεπερνάνε όλα τα όρια παραλογισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O συνειδητός πολίτης μποϋκοτάρει τον κάθε αληταρά μαγαζάτορα, που κερδοσκοπεί σε βάρος του περιβάλλοντος, που βασανίζει τους περιοίκους, που ρυπαίνει και ηχορυπαίνει. Στο κάτω - κάτω κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν απολαμβάνει και δεν διασκεδάζει ενοχλώντας άλλους! Θα πρέπει κανείς να είναι πολύ ανήθικος και πολύ ζώον για να αδιαφορεί για τους γύρω του και να σιγοντάρει ως πελάτης την παρανομία και την αναισχυντία!

      Διαγραφή
    2. Ξερεις βεβαια μπλογκιτη 10 32 οτι ΜΙΑ ΦΗΜΗ ,μπορει να ριξει και στο χρηματιστηριο,.......εξω μια εταιρεια.......
      Προσεξε τωρα ΤΙ ΩΡΑ γραφουν οσοι υπερασπιζονται τους πελατες..... και θα καταλαβεις ....τι τρεχει.

      ΕΙΠΑΜΕ ,ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

      Προεδροι, συμβουλοι, τεως,νυν,μελλοντες,ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ.
      Γιαυτο σου απανταω με Λουκιανο.

      για ολα φταινε οι ...γκομενες.....τι το ψαχνεις το ζωον νυχτιατικα?λαγος ειναι....ριξτου τα φωτα ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙ......

      Διαγραφή
  21. Οντως ,ξεπερναει τα ορια του παραλογισμου το σχολιο του 3 36 χαραματα ιδιοκτητη νυκτερινου μαγαζιου.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ? .....

    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ .....ΛΕΕΙ.....

    ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.
    Τιμωρειτε τους εαυτους σας μπλογκιτες αν δεν πηγαινετε να διασκεδασετε με τις οικογενειες σας στις 3 36 τα χαραματα.
    ΑΡΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΙΑΝΕΙ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....και ας γραφουν ολη την νυχτα ....πρωι πρωι ειναι ακουω τα πουλακια να κελαηδουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αριστογείτων εσύ πού πας όλη μέρα σπίτι σου είσαι μπροστά στον υπολογιστή;
    Εσύ που είσαι πάνσοφος κάνε τις δικές σου προτάσεις και ξέχνα τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Η κεντρική παραλία στην Αρτέμιδος είναι ακόμα μεγαλύτερος βούρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1 ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
    2 ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
    3 ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ διασταυρωνω με τα ματακια μου
    4 Το ποιος ειναι ο μεγαλυτερος βοθρος δεν με ενδιαφερει.
    μεγαλος η μικρος βοθρος ειναι και μυριζει, ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.
    Μολις επεστρεψα απο κολυμπι και λεω να δουλεψω....ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Θα κανω διαλειμμα αργοτερα ,αν σε ενδιαφερει τοσο Η ΖΩΗ ΜΟΥ.Ξερω ολη την Αττικη(ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΙΚΗ = ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΤΩΝ)βημα βημα.ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΤΙΚΗΣ και την κανατε βοθρο. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...ΒΟΥΡΚΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Αριστογείτωνας έχει δίκιο δέν υπάρχει χειρότερη παραλία πουθενά απο αυτή της Λούτσας αλλά αυτό δε μειώνει το γεγονός ότι ειδικά φέτος όλες οι παραλίες της Αττικής είναι πολύ χάλια από κόσμο δεν είναι πρόβλημα μόνο Λούτσας δηλαδή. Το μεγαλύτερο κακό το κάνει στην Λούτσα η γραμμή των μπλέ λεωφορείων δεν έχει κανέναν λόγο να υπάρχει θα πρέπει να καταργηθεί ή να αραιώσουν τα δρομολόγια της και να ενισχυθούν τα δρομολόγια κάποιας άλλης γραμμής αντί γι'αυτή στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τέλη Ιουνίου άρχισε το "μάζεμα" των ξαπλώστρων, από σήμερα ήταν όλες στη θέση τους... Λίγο κράτησε η "κόμπλα"... Έγιναν οι "συνεννοήσεις"... Στο τελευταίο ΔΣ μάλιστα το "καλό παιδί" φάνηκε "αιφνιδιασμένο" από την επιθετική τσαμπουκαλίδικη ρητορική των μαγαζάτορων, ενώ είχαν μπουκάρει μ' όλο το προσωπικό τους χνωτίζοντας βαριά την αίθουσα... Έτσουξε το ξαπλωστρομάζωμα... Έτσουξε την τσέπη των παραλιοφάγων και ξίνισαν εκείνοι άσχημα... Οι παραλίες είναι "λογοδοσμένες" για "πάρτη τους" γνωστά αυτά, μην τ' αναμασάμε... Μπρος λοιπόν στη "μετωπική", έκανε πίσω το "καλό παιδί", μαλάκωσε, εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε και αποκλιμάκωση... Φίσκα η αίθουσα από βλοσυρούς φουσκωτούς, οργισμένους βλαχοτρέντι μακρυμάλλιδες, τατουαζάκηδες, αγριόφατσες, ροκ γεροντοπαλικαρα, τραγικές λαμογιόφατσες και γενικώς το κουτσαβάκι έδινε κι έπαιρνε όπου κι αν γύριζες το κεφάλι... Σκέτο τσίρκο... Οι παραλιοφάγοι όρμηξαν να τους φάνε τους συμβούλους, εκείνοι μόνο τα κλάματα δε βάλανε... Το ολιγοήμερο "σόου της ξαπλώστρας" έλαβε άδοξο τέλος επί τόπου... Όλα στη θέση τους από σήμερα, πάμε γι' άλλα... Έ, ρε ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια που έχουμε να δούμε ακόμα, πρώτος ο θίασος στις χορογραφίες, τύφλα να 'χει η Zumba με τα mambo της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΟ ΕΜΕΡΑΛΝΤ MAMΠO, ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ.
    Αυτο που λες ειναι οτι πλακωσαν τα λαμογια και φοβηθηκαν οι νοικοκυραιοι αρβανιτες.ακουτε ωρε αρβανιτες?ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑς ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.....Ποιον περιμενετε ωρε ?ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΩΡΑΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙΑ....με την ευγενικη χορηγια του αεροπορτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oι Αρβανίτες έχουν κάνει την Λούτσα σκατά τα περισσότερα οικόπεδα είναι ιδιοκτησίας Σπαταναίων, όλες οι Αρβανίτικες πόλεις της Αττικής είναι πολύ κακοφτιαγμένες με στενούς δρόμους και ακατάστατη ρυμοτομία το ίδιο και στη Λούτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λέω ότι εδώ στην Αρτέμιδα υπάρχει ακόμα πρόβλημα επιπέδου του πληθυσμού... Ιδού λουτσιώτικη ανάλυση του προβλήματος!

      Διαγραφή
    2. Όντως βλέποντας απο τα περισσότερα σχόλια υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στα μυαλά των κατοίκων της Αρτέμιδας άν παρακαλάτε να μήν πατάει καθόλου κόσμος στην πόλη το καλοκαίρι για να εκδικηθείτε τον δήμαρχο ... αν δε σας αρέσει μή τον ψηφίζετε του χρόνου

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΥΧΤΑ

      Διαγραφή
    4. ΛΑΘΟΣ ΡΗΜΑ.
      Δεν παρακαλανε, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝΕ ..ΝΑ ,ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΑ.
      Και εγω το φρονιζω και οι γνωστοι μου ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ.
      Και γιατι να μην τον ΔΙΩΞΟΥΝ νωριτερα?Απαγορευεται ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ?ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?Εγω λεω οτι και γινεται και εχει γινει και αλλου. ...

      Διαγραφή
    5. ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ περασα απο την εξεδρα ,,ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ...ΧΩΡΙς ΗΧΕΙΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
      Ετσι δεν βγαζει καλοκαιρι....

      Διαγραφή
    6. Αριστογείτωνα πάς στοίχημα οτι μπορεί να ξαναβγεί ο Μάρκου δήμαρχος του χρόνου? Απο νεοέλληνες όλα τα περιμένεις προπαντώς απο Αρβανίτες βρίζουν βρίζουν και στο τέλος αυτούς που βρίζουν τους ψηφίζουν εδώ ψηφίσαν για πρωθυπουργούς τον Σαμαρά και τον Παπανδρέου

      Διαγραφή
    7. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ, Η ΖΗΣΗ. Ο ΡΗΓΑΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙς ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΛΠ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ!! ΕΔΩ ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ. Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΠΑΙΖΕΙΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΗΤΑΡΙΩ ΝΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.

      Διαγραφή
    8. Όπως σας συμφέρει το πάτε την μια σας φταίει ο δήμαρχος την άλλη το τοπικό της Λούτσας παραπάνω ο Αριστογείτων μας λέει να ρίξουμε τον δήμαρχο πρίν τις δημοτικές εκλογές.
      Αποφασίστε πρώτα ποιός απ'όλους φταίει και τα ξαναλέμε

      Διαγραφή
    9. φταιει το δεξι η το αριστερο ΠΟΔΙ?
      ΟΧΙ
      ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...... ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.

      Διαγραφή
  28. Καλα, δεν πηρατε ειδηση ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ?Οτι το προβλημα σας δεν ειναι οι Σπαταναιοι αλλα ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ?Τι σας ραντιζουνε μωρε,σας βαρεσε η ηχορυπανση κατακουτελα?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?ΠΟΙΟΙ ΕΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ?ΠΟΙΟ ΠΟΥΛΙ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ?
    Η ....ρυμοτομια των Σπατων σας μαρανε?

    ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ....σας δουλευουν ψιλο γαζι οι τοπικοι ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ Ο ΧΠ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ για να βγαινουν λαδι.....

    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΕ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ(ολο τον κεντρικο κατεβηκα σημερα και δεν συναντησα ψυχη στον δρομο)ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ κανανε παρασταση οι μπραβοι, εσας δεν σας κοφτει?ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ?

    Αυτοι θα ποθανουν απο τον θορυβο και εσεις απο την νεκρικη σιγη.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΣΒΥΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ και συζητατε για χωριστους ταφους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στη Μάνη απαγόρευσαν τις ρακέτες στην παραλία Μετά από αίτημα των επαγγελματιών της περιοχής και ένα τραυματισμό-stop και στη Βουλιαγμένη!!!.....

    Πηγή: www.lifo.gr 27/06/13

    Στην απαγόρευση του παιχνιδιού με ρακέτες στην παραλία προχώρησε το Δ.Σ. Δυτικής Μάνης....

    Οι Σύλλογοι Επαγγελματιών Στούπας και ο Σύνδεσμος Καταλυματιών Δυτικής Μάνης, κατέθεσαν έγγραφη διαμαρτυρία στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο την εξέτασε σε συνεδρίαση του και τελικά προχώρησε στην απαγόρευση του «ρακετοπόλεμου», όπως αποκαλούν την ενασχόληση με το «παραθαλάσσιο» σπορ, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.


    «Η πιο δημοφιλής παραλία της περιοχής μας είναι το πανέμορφο και γραφικό αμμώδες ακρογιάλι της “Καλόγριας”. Είναι παραλία εκτάσεως 8.000 τ.μ., οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, που εκμισθώνει ο Δήμος σε ιδιώτες.


    εκ τούτου, ο χώρος που μένει γι' αυτούς που δε θέλουν να νοικιάσουν ομπρέλα και ξαπλώστρα, αλλά να καθίσουν στην άμμο ελεύθερα, είναι ελάχιστος και αυτόν τον έχουν καταλάβει οι φανατικοί οπαδοί της ρακέτας, οι οποίοι είναι, κυρίως, άνθρωποι άσχετοι με τον τουρισμό, που δε σέβονται κανέναν και παίζουν με τρελό ζήλο ανάμεσα στις ξαπλώστρες των επισκεπτών μας, που αντί να χαλαρώσουν και να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα, σπάνε τα νεύρα τους από τα μπαλάκια που σφυρίζουν δίπλα στα αυτιά τους και κυριολεκτικά τρομοκρατούνται από τα “καρφωτά” μπαλάκια που δέχονται πολύ συχνά κατακέφαλα.

    Όμως το παιχνίδι με ξυλορακέτες απαγορεύεται και στην παραλία του Αγ. Νικολάου στη Βουλγιαγμένη, μετά από παράπονα των κατοίκων και σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το πρόστιμο φτάνει τα 500 ευρώ. !!!!!!!!!!

    ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ,
    ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΒΡΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΖΗΤΑΜΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Ε ....?

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποτε οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεγαλομαγαζατορες θα καταλαβουν
      οτι οφειλουν να σεβονται τους γειτονες τους γιατι πολυ απλα οι γειτονες
      ειναι και οι καλοι πελατες τους αυτα...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. K.Π μου, το επίπεδο κοινωνικής συνείδησης των "μικρομεγαλομαγαζάτορων" της παραλία μας είναι τόσο χαμηλό που και ακόμα κι οι "δραπέτες των Τρικάλων" μοιάζουν με κοινωνικοί λειτουργοί μπροστά τους!!! Κονόμα, ζεστή κονόμα βλέπουν μόνο, εύκολα και γρήγορα και στα π@π@ρι@ τους όλα τα άλλα!! Τα λαμόγια και οι τυχοδιώκτες με το ανύπαρκτο ηθικό παράστημα αγαπητέ μου, δεν έχουν να καταλάβουν τίποτε... Δε βλέπουν πέρα απ' τη μύτη τους, δεν υπολογίζουν ανθρώπους, οικογένειες, την κοινωνία την ίδια... Χάσιμο χρόνου κάθε επίκληση περί σεβασμού στην αλητεία...

      Διαγραφή
  30. Το ακουσα σημερα απο μεγαλη παρεα.Δεν ειμαστε ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ...ΑΠΟ ΚΕΙ... ....καλυτερα στα πευκακια της εκκλησιας αν δεν εχει τραπεζι.
    νεοι ανθρωποι με μυαλο....

    το καταχαρηκα.....στην εξεδρα αδειο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι οτι αυτο ειναι σοβαρη λυση αλλα αν δεν
      γινεται τιποτα αλλο ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. Άν δέν γνωρίζετε τις περιπτώσεις να μην μιλάτε στην Μάνη ήταν κλειστή η παραλία και υπήρχαν συνεχείς τραυματισμοί από τις ρακέτες γι'αυτό απαγορεύτηκε και καλά έκανε ο δήμαρχος της περιοχής εδώ εσείς τί ζητάτε να απαγορεύσουμε και ποιός έχει τραυματιστεί?

      Διαγραφή
    3. Μη χειρότερα! Δηλαδή, πρέπει πρώτα να τραυματιστεί κάποιος και μετά να απαγορευτεί; Πρέπει να ξέρετε ότι στους δημόσιους χώρους, όπως είναι οι παραλίες, δεν κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει. Υπάρχουν χρήσεις ανάλογα συμβατές. Όσο για τις ρακέτες, θα μπορούσε να γίνει ό,τι έγινε στη Βουλιαγμένη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι που επιτρέπεται, ενώ εδώ υπάρχει πλήρης ασυδοσία. Όλη η παραλία έχει γεμίσει αυτοσχέδια γήπεδα, τσιμεντένια ορόσημα, παράνομες επεκτάσεις καταστηματαρχών, μερικοί πηγαίνουν οικογενειακώς και ...ψήνουν, μέχρι ελεύθερο κάμπιγκ έχω δει! Άσε οχετοί λυμάτων και μάλιστα φάτσα φόρα!
      Ενημερωθείτε πρώτα και κυρίως σκεφτείτε λίγο πριν μιλήσετε!

      Διαγραφή
    4. Μα τι λες χριστιανε?Βαζεις τον Κασσιδικωστα.....με τους δικους σας?
      ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΤΗΝΟΥ ΜΕ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΑ.
      Εδω τους εβαλε την δημοτικη εξεδρα να χοροπηδανε και συ μου λες .....στον μπουθουλα .....τι κανουν οι μπουθουλιωτες...
      ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.... ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ.
      Εδω ειναι και γραφουν, δεν το πηρες ειδηση ακομα? ΚΑΙ ΤΑ Α ΚΑΙ ΤΑ Κ ΚΑΙ ΤΑ Γ ολα τα γραμματα της αλφαβητου παιζουν εδω.ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΓΚ ΕΓΙΝΕ ...ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ......χωρις να το επιδιωξει.Αρα το υπολογιζουν και το φοβουνται.

      Διαγραφή
    5. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ; ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΉΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΠΩΣ;
      ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΙ! Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΦΤΕΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΗ ΞΥΛΕΙΑ, ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΘΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΚΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ;
      ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!

      Διαγραφή
    6. Κασσιδοκωστα ενν οω.Οσο για το χαλι ειναι χαρακτηριστικο ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΙΩΝ.Ενας μενει εκει διπλα, αλλος εχει γραφειο,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, κατι τετοιο εκανε ο Κασσιδικωστας,με κοινο και δημοτικους υπαλληλους,που και αυτοι το χαζευουν,ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΑ.
      Σκοτουρα τους αν τραυματισθει κανεις,αν μολυνθει κανεις ... οι κολλητοι των κολλητων θα καθαρισουν ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
      Αν δεν λειτουργησουν οι περιοικοι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ.
      ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ....αλλα αυτο αργει ακομα.Οι καλοι συμβουλοι ,που δεν ξερουν και μονον ψηφιζουν ομοφωνως τι λενε?ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΑ ,ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ,ΟΙ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ?Σε γλεντια Μωραιτικα ,Ηπειρωτικα και ερχονται και τα Κρητικα....
      Τοσο γλεντι θα βαρυστομαχιασουν .....και πως θα κρινουν τα ταλεντα στον Ξενο ΦΩΝΤΑ?

      Η ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ?

      Αν ειναι ετσι ...να ερθουμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ......

      Διαγραφή
    7. ARTEMIS SOS και στην Λούτσα απο οτι βλέπω παίζουν ρακέτες μόνο σε ειδικούς χώρους όπως στην παραλία του Trolley που υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι με δίκτυα πού βλέπεις εσύ παντού ρακετίστες; Μάλλον γράφεις οτι σου κατέβει σε λίγο προκειμένου να την πείς στον δήμαρχο θα μας πείς οτι παίζουν ακόμα και πάνω στην λεωφόρο Αρτέμιδος
      Για σοβαρευτείτε λίγο

      Διαγραφή
    8. ΕΕΕΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ .....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΚΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΠ ΚΛΠ
      ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.....ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ......Η Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ?
      Να τους ευχαριστησουμε θελουμε .....ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ....

      ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΦΟΥΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
      Ακου να την πεις....οχι να την δειξεις....μας την εδειξες και καταλαβαμε...

      Διαγραφή
    9. Φυσικά και παίζουν παντού ρακέττες! Παντού και ανά πάσα στιγμή. Πασίγνωστο. Και να 'ταν μόνο η ενόχληση από ρακέττες...Το θέμα είναι να αποκατασταθεί η παραλία από τη γενικευμένη αθλιότητα με τα αίσχη των γηπέδων, τις καταπατήσεις, τους οχετούς, τις αμμοληψίες και την ανομία. Μεγάλη ανομία. Ακόμα και εσείς ομολογείτε αυθαίρετο χώρο ρακέτας! Ποιός τον ώρισε εκεί; Το ...τρόλλευ; Όσο για το Δήμαρχο..... Θλιβερή πολιτική φιγούρα. Εδώ βέβαια στην Αρτέμιδα, έχουμε αντιδήμαρχο που παριστάνει το Δήμαρχο της Λούτσας. "Τραγικές" καταστάσεις....

      Διαγραφή
  31. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ για το νομο 2971/01 και οτι το οριο του εξωτερικου
    θορυβου δεν πρεπει να ξεπερνα τα 80 db.

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ...


    Αυτόφωρο από το 81ο ντεσιμπέλ!
    Στο μεταξύ δυσκολεύουν τα πράγματα, με νέα εγκύκλιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που προβλέπει κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας από το πρώτο παραπάνω ντεσιμπέλ.


    Με εγκύκλιο προς τους Εισαγγελείς Εφετών της Ελλάδος ο Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Δημ. Δασούλας τους καλεί, μια που το φαινόμενο της ηχορύπανσης από τα κέντρα διασκέδασης με μουσική, στεγασμένα και υπαίθρια, αναμένεται να πολλαπλασιαστεί κατά την θερινή περίοδο, να δώσουν εντολή στους Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών της εκάστοτε περιφέρειας να ζητούν σε διαρκή βάση τη διενέργεια ελέγχων από τα αρμόδια όργανα στα καταστήματα και όταν διαπιστώνεται παράβαση των σχετικών διατάξεων θα πρέπει οι παραβάτες αυτών, εφόσον πρόκειται περί αυτοφώρου πλημμελήματος, να συλλαμβάνονται, να οδηγούνται στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και να παραπέμπονται υποχρεωτικά στο δικαστήρια κατά την αυτόφωρη διαδικασία και δεύτερον να ελέγχουν την πλήρη κι άμεση εφαρμογή των διατάξεων των Νόμων σχετικά με την προσωρινή αφαίρεση των αδειών λειτουργίας των αναφερόμενων καταστημάτων όταν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις....


    magnesia news 06/07/13

    ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 12-3 ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 50 ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Κ.Υ.Α.

      Διαγραφή
  32. Καποιος ομως πρεπει να το κιν ησει το αυτοφωρο.....και μεχρι τωρα ενας εχει βγει μπροστα.Αρα τον βριζετε δεν τον βριζετε, σας αρεσει δεν σας αρεσει.ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ......Τωρα μαλλωστε για τα ντεσιμπελ να γελανε οι ιδιοκτητες....μετα πιαστε τους Σπαταναιους..μετα τον Αριστογειτονα ....και τα λυσατε τα θεματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε διορθώνω: Δεν είναι μόνο ένας, αλλά εγώ γνωρίζω τρεις εξακριβωμένα! Ίσως υπάρχουν και άλλοι.

      Διαγραφή
  33. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΙΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΤΟ.
    Απτεται πολλων υπηρεσιων το θεμα,καποια.... δεν μπορει ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
    Ετσι θα βρεθουν και αλλες ακρες στο κουβαρι.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οτι έχετε να πείτε του χρόνου στις εκλογές οι Λουτσιώτες πληθυσμιακά είναι πολύ περισσότεροι απο τους Σπαταναίους αν θέλουν να μαυρίσουν τον Μάρκου μπορούν να το κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας ενδιαφέρει ένας αξιόλογος άνθρωπος για Δήμαρχος από όπου και αν είναι! Είδαμε και το Χρήστο Μάρκου είδαμε και Κασίμη και Αλτιπαρμακη! Αν κανείς από αυτούς θελήσει να ξανακατέβει θα φάει φούμο!

      Διαγραφή
  35. Και οσα αποφασισε ΞΕΓΙΝΟΝΤΑΙ? 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ,ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ, ΠΟΥ ΖΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.
    Το οτι δεν θα βγει, ειναι βεβαιο. ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.Εκει που πανε και αλλοι δημαρχαιοι?
    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙς ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ και κοιτα να σταυρωσεις κανεναν πελατη, γιατι ξυπνησε ο κοσμος και ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ,Για να εχεις χρονο ολη νυχτα Σαββατοκυριακο, δεν παει καλα η δουλεια, δοΞα τον θεο και τους πολιτες.
    ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΤΣΙ?
    Εχει κριση προσεχετε που δινετε τα χρηματα σας.
    ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ γιατι ειδα ποσο συχνα αδειαζει τον βοθρο του.
    αΞιζει λοιπον ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ .

    ΟΙ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.... ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....και ας ελεγχει σχολαστικα η πολιτεια.Ελεγχουν και αυτοι την πολιτεια..ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ειναι το λογοτερο που μπορειτε να κανετε.
    Καλο για την τσεπη σας ,την υγεια σας,το περιβαλλον ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ANΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ δέν χρησιμοποιεί ξαπλώστρες ούτε παίζει ρακέτες Ραφηνιώτη εξυπνάκια

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΑΤΑ?
      ΕΧΕΙ ΑΥΠΝΙΕΣ?
      ΑΑΑΑΑ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΧΡΟΥΣΟ ΜΟΥ.
      LEXOTANIL ,ZANAX,..παρε ενα και ασε μας.
      Ειχαμε μια σκοτουρα αν παιζεις....οτι παιζεις....

      Διαγραφή
    3. Αυπνίες ας πούμε συμφωνώ αλλά να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου όσοι διαφωνούν με τις μπούρδες που γράφεις εσύ και κάποιοι άλλοι δέν σημαίνει οτι είναι άνθρωποι της νύχτας και εσύ έχεις γράψει ξημερώματα αλλά δέν σε έχει πεί κανένας άνθρωπο της νύχτας

      Διαγραφή
    4. EARLY TO BED EARLY TO RISE ΜΑΚΕS Α ΜΑΝ HEALTHY , WEALTHY AND WISE.
      AN ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ... ΕΕΕΕΕΕΕ κατι μου θυμιζει η γραφη σου ...για συνεχισε........ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.....ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΠΝΟ....ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΕΔΩ.....νομισα οτι του κοπηκαν οι αυπνιες....

      Διαγραφή
    5. ΟΡΘΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ.Σε θυμηθηκα,αργω μερικες φορες να εντοπισω το υφος,το ηθος ειναι πασιγνωστο στην παραλιακη.ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.Αυτο το να προσεχεις τους χαρακτηρισμους.....ΣΕ ΕΔΕΙΞΕ.Μηπως φοβασαι σαμποταζ? στο μαγαζι?ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ....ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ.....Καλα ειπε ο μπλογιτης μιλαει η νυχτα....

      Διαγραφή
    6. Μόνο οτι γράφεις ένα σωρό μηνύματα με αναλύσεις των αναλύσεων άν κάποιος Ανώνυμος είναι άνθρωπος της νύχτας αποδεικνύει οτι είσαι ψυχολογικά άρρωστος, να πάς σε ψυχίατρο. Άλλα προβλήματα δέν έχεις τίποτα; Ασχολήσου και λίγο με τον Σαμαρά που σου τρώει τα λεφτά σου, άλλωστε όπως λές ούτε μένεις Λούτσα και δεν πάς καθόλου λόγω σιχαμάρας.

      Διαγραφή
    7. Εντάξει. Πήγαινε κοιμήσου τώρα. Όταν ξυπνήσεις σκέψου μήπως βρεις καμμιά δουλειά την ημέρα, αντί να ταλαιπωρείς τον κόσμο νυχτιάτικα με τα ντάπα-ντούπα. Όσο να βαράς, πελάτες δε θα πατάνε.

      Διαγραφή
    8. Ερχομαι πολυ συχνα στην Λουτσα.Παω μονον σε εντιμους επαγγελματιες,που το εχω ελεγξει σχολαστικα.

      Δεν παω σε λαμογια και προτεινω στους μπλογκιτες να κανουν το ιδιο.
      ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ .ΕΜΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ..
      Αν εισαι ευχαριστημενος, γιατι να μην το κοινοποιησεις?κακο ειναι?Δεν ειμαι ραφηνιωτης ειμαι ΚΡΗΤΟΜΩΡΑΙΤΟΑΡΒΑΝΙΤΗΣαφου σε ενδιαφερει το γενεαλογικο μου δεντρο.
      ΤΟ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ και αφησε να αλωνιζουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,να καταπατουν την ωραια παραλια να βγαζουν βοθρους στην ωραια θαλασσα ,να ρυπαινου ηχητικα και αισθητικα......ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
      Μου φταινε οσοι τους υποστηριζουν τους λαμογιαρηδες ,και οσον εξαρταται απο εμενα θα τους ΚΡΑΖΩ .Και οσο περισσοτεροι μπλογκιτες αντιλαμβανονται τι κοριοι εχουν μπει στο μπλογκ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΝΤΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

      ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ .Επισης δεν χρειαζομαι ψυχιατρο τον εχω καθημερινα πολυ κοντα μου και του δειχνω τι γραφεται στα μπλογκς .Ετσι,αφ ενος μαζευω ΥΛΙΚΟ ,αφ ετερου με ενημερωνει ποια ειναι η σωστη διαγνωση .......ωστε να τους περιγραφω πειστικα.Συλλεκτης ειμαι ..συλλεκτης χαρακτηρων..... χαρακτηριστικων μιας νοοτροπιας.
      επεσα διανα.....το περιμενα οτι ο Σαμαρας φταιει για την ΛΟΥΤΣΑ.
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ....ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΤΣΙΓΚΛΑΩ ......μπορεις να συνεχισεις ....ουδεν προβλημα αλλα θα πληξουν οι μπλογκιτες......οσοι δεν συλλεγουν χαρακτηρες.

      Διαγραφή
    9. Φταίει και ο Σαμαράς για πολλά να σου φέρω δύο γρήγορα παραδείγματα
      Το ένα είναι ο Καλλικράτης χάρη στον οποίο δήμαρχος είναι ο Μάρκου το άλλο το πιό πρόσφατο η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, για το άν δουλεύουν τα μπάρ μετά τις 12 και σε αυτό μπορεί να επέμβει ο Σαμαράς με νόμο προσωπικά δέν θα έχω κανένα πρόβλημα

      Διαγραφή
    10. τωωωωωωωρααααααα ΔΕΣΑΜΕ....Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ΘΑ Τα λυσει ολαααααααα.

      Αχ βρε κουτοφραγκοι Αμερικανοι με τα σαμποταζ σε κακες επιχειρησεις....ελατε εδω να δειτε ...αποψη......

      Διαγραφή
  36. Σκεφθειτε,,εκλεισαν,ΜΕ ΑΠΟΧΗ, εταιρεια κρασιων γιατι χρησιμοποιουσε παρανομους μεταναστες....
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΛΩΝΟΕΙΔΕΣ ΚΡΑΤΟΣ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    Ματια εχουμε .... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ.
    ....που ακριβως εισαι φιλε εσυ ο νομιμος να σε αναμειψουμε?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΗΜΕΡΑ στον Αγ Νικολαο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΟΥΤΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ.ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.....
    Παιζανε παιδακια επι τελους στην παραλια.
    Μαλλωστε για το ποιος ΚΑΙ ΠΩΣ το πετυχε, εμενα δεν με νοιαζει.

    ΔΟΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ....


    Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ,ΜΕ ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΔΙΧΤΥΑ,ΣΑΝΙΔΙΑ ΚΑΙ 5-6 ΠΕΛΑΤΕΣ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ?Η ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΠΟ ΤΡΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ.
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ.


    ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ...και περασε και η ημερα της ανεξαρτησιας...ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ....ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.....

    Τελος εκπομπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν ξέρω άν είναι καλό ή κακό αυτό θα δείξει απο αύριο αλλά ελπίζω η Λούτσα να μήν ερημωθεί και γίνει μέσα στο κατακαλόκαιρο σαν τα Σπάτα.

      Διαγραφή
    2. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ10 Ιουλίου 2013 στις 4:04 μ.μ.

      Για σένα 2.25 μ.μ. δεν υπάρχει τίποτα άλλο: Ή η κόλαση των ντάπα -ντούπα από τους αληταράδες ή η ερήμωση! Υπάνθρωπε της νύχτας, υπάρχει και ο σεβασμός στο περιβάλλον και ο σεβασμός στους ανθρώπους και η ισόρροπη ανάπτυξη και προπάντων η ευνομία. Αλλά αυτά εσένα δε σου λένε τίποτα γιατί είσαι ένας χαλασμένος που θέλεις να κερδοσκοπήσεις σε βάρος μας με αρπαχτές όχι με εντιμότητα. Καιρός να μάθεις, ότι όλες οι εποχές δεν είναι ίδιες...
      Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν τα πράγματα, πάντως εμείς οι πολίτες θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για μπει τέλος στο χάλι της παραλίας.

      Διαγραφή
    3. Σεβασμός στο περιβάλλον δηλαδή οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες πώς καταστρέφουν το περιβάλλον παράγουν καυσαέρια ή ρύπους? Δέν πάτε καλά θέλετε ψυχίατρο πραγματικά εκτός των άλλων είστε και απατεώνες αντιγράφετε άρθρα πρώην υποψήφιων δημάρχων και τα παρουσιάζετε σαν δικά σας κύριοι πολίτες της προστασίας παραλιακού και θαλάσσιου περιβάλλοντος υπέρμαχοι της ερήμωσης.

      Διαγραφή
    4. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ11 Ιουλίου 2013 στις 10:44 π.μ.

      Ξέχασέ το. Σε περιοχή προστασίας Β1 απαγορεύονται τα πάντα. Στην Αρτέμιδα υπάρχουν δύο αρχαιολογικοί χώροι, υδροβιότοπος και καρέτα. Εκεί τέρμα.
      Αλλά και εκεί που επιτρέπονται ξαπλώστρες, ναι, κάποιοι αλήτες της Λούτσας, που καμμιά σχέση δεν έχουν με σωστούς επιχειρηματίες, παράγουν ρύπους απίστευτους:
      Από το πρωί βαράνε τέρμα τα σκυλοροκάδικα, χωρίς να σκεφτούν ούτε περίοικους ούτε τους πελάτες τους, που αρκετοί αναγκάζονται να φύγουν, γιατί δε μπορούν ούτε να μιλήσουν με την παρέα τους, ούτε να διαβάσουν το περιοδικό ή το βιβλίο τους, γιατί ακόμα μπορεί να μην τους αρέσει το είδος της μουσικής που κάποιοι ανεγκέφαλοι διαλέγουν για λογαριασμό τους!
      Βοθρατζίδικα πόσοι καλούν; Πού πάνε τα λύματα; Εκεί που κάνουν μπάνιο οι ανυποψίαστοι πελάτες τους! Ήδη υπάρχει εκκρεμής δικογραφία για τέτοια περίπτωση!
      Πόσοι πλένουν κάθε μέρα τις ξαπλώστρες και πόσοι ελέγχουν πόσοι και ποιοί περνάνε τη νύχτα τους εκεί;
      Οι λουτσιώτικες ξαπλώστρες και ομπρέλλες φέρνουν μαζί πολύ καρακιτσαριό, από ένα σωρό κοντάρια με διαφημιστικά λάβαρα, καταπατήσεις με χαλίκι πάνω στην αμμουδιά για πάρκιγκ, επεκτάσεις με παράνομα γήπεδα, ακόμη στήλες φωτιστικών με αιχμηρά φυτά και το χάλι δεν έχει τέλος. Χτες είδα μέχρι τεράστια κομμάτια μπετόν πάνω στην άμμο! Χώρια τα θηριώδη ηχεία! Χώρια οι αυλές πάνω σε αμμόλοφους με αρχαία! Χώρια αυθαίρετες κατασκευές στην παραλία! Φημολογείται επίσης και εγκατάσταση ενός βόθρου κάτω από την άμμο!
      Ναι οι " αθώες" ξαπλώστρες και ομπρέλλες της Λούτσας είναι συνώνυμες της ανομίας!
      Έτσι κι αλλιώς θα πληρώσετε για όλα, το βάρος θα είναι ασήκωτο για σας (ο νέος νόμος μας βοηθάει πάρα πολύ) και τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Μαζί με σας θα την πληρώσουν και τα "άνθη" της αυτοδιοίκησης και όσοι άλλοι αρμόδιοι ευθύνονται.
      Εμείς απλώς τρέχουμε τις διαδικασίες για να συμβεί ό, τι είναι να συμβεί, το δυνατόν ΑΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
    5. Μπραβο βρε παιδες.Τ α ειπατε και τα ειδατε ΟΛΑ.
      ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ .ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.


      ΥΓ. ΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ...ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΕ ΛΕΙ Ω ΝΕΙ.
      Εγινε η μεγαλη αρχη,ΕΤΟΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ,απο περισυ το περιμενα ,Θα γορτασουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .Ετος εκλογων του χρονου,αλλοοοοοοος ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ....ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ.

      Διαγραφή
  38. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΟΛΗ ..ηταν γεματη φυσιολογικο κοσμο .Μαμαδες και παππουδες με παιδακια, οικογενειαρχες,γιαγιες ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ, ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.Μην ανησυχειτε κοσμο εχει, τα μαγαζια ηταν σχεδον αδεια,Σας τιμωρουν με τον τροπο τους.ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ και καταχαρηκα.Μονον το ΠΑΛΙΟ ειχε τους σταθερους του.Κανει και ωραιο ρεβανι.Εγκρινεται.

    ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝΑΣΑΝΑ.
    ΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.Και οταν θα σταματησει και το νταπα ντουπα θα βγαινουμε και το βραδυ.ΣΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.Εχουμε και εμεις δικαιωματα στην παραλια ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΦΕΤΟΣ
    ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ...ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Θα προσπαθησουν να τα ξανα απλωσουν, γιαυτο ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.Στην πρωτη κινηση τηλεφωνο...οπου δει.
    γραψτε που μπορει να γινονται καταγγελιες ΑΜΕΣΑ.
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    Να μπει στον πινακα ανακοινωσεων του Αγ Νικολαου,να μοιρασθει στους κατοικους ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ.

    ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,μην τα περιμενουμε ολα απο τους αλλους.Εμεις χρησιμοποιουμε την παραλια εμεις φροντιζουμε εμεις ελεγχουμε και ενημερωνουμε.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ...ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ,ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.Αντε να φαμε τον Ιουλιο χωρις ξαπλωστρα με μαχες, μετα......Αυγουστος και παπαλα.....
    ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ.Α ντε να την προλαβουμε εφετος....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΟΕΙΔΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...πλακωστε τις μυνησεις να τρεχουν χελωνοειδως.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΥΝΗΣΕΩΝ....ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Τοτε θα τους εχουμε στο χερι ...γιατι ειναι τοσο αφελεις, που νομιζουν οτι θα ξαναβγουν....κορακα μου..... Παρε πισω την αδεια αν θελεις ψηφο.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ....Ψαχνουν για υποψηφιους......δουλεψτε τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρία πουλάκια κάθονται
      Ξαπλώστρες υπήρχαν σήμερα κανονικά στον Άγιο Νικόλαο όπως και ομπρέλες ο κόσμος ήταν μόνο λιγότερος συγκριτικά με άλλα Σάββατα Ιουλίου

      Διαγραφή
    2. Τρία πουλάκια κάθονταν...η συνέχεια...
      Τις ξανάστρωσαν όλες τις ξαπλώστρες στον 'Αγιο Νικόλαο, "όπως παλιά", μέχρι το κύμα, σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα!! Επιπλέον, τώρα Σάββατο μεσάνυχτα παίζουν live στα κωλόμπαρα της παραλίας σε εκκωφαντική ένταση, πάλι σα να μη συνέβη τίποτα!! Βρε μήπως δε τα βρήκαν στη μοιρασιά, μπας και δε βγαίνουν τα λαδώματα λόγω κρίσης κι εμείς νομίζουμε ότι ξεκουνήθηκε ο πέλεκυς του νόμου;;;; Μια εβδομάδα κράτησε -όσο κράτησε- η ανάσα μας!!! Μια σκάρτη εβδομάδα χωρίς ξαπλώστρες να καταπατούν την παραλία, μια σκάρτη εβδομάδα χωρίς ντάπα ντούπα από τα σκυλομάγαζα της παραλίας... Αυτό ήταν; Τα βρήκαν λοιπόν μεταξύ τους, βγήκε η "μοιρασιά" με "κλοπιμαία" την καταπάτηση της δημόσιας παραλίας και την διάλυση της ιδιωτικής ζωής των περίοικων από την ανυπόφορη φασαρία;; Ποιοι ψήφισαν αυτή τη φορά; Ποιοι είπαν το ΝΑΙ και ποιοι το ΠΑΡΏΝ;;; Ο αγώνας συνεχίζεται περίοικοι, οι κάλπες δεν είναι μακριά και εμείς ΔΕΝ ξεχνάμε...

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ.Απλα νομιζουν οτι μπορα ειναι 8α περασει.Αλλα εστω και ετσι,χανουν απο καθε τετοια μετακομιση.Εστω και λιγο λιγο ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ,μην Ξεχναμε οτι στην χωρα μας μερικες αρχες κινουνται χελωνοειδως, θα υποχωρουν. Η ΧΕΛΩΝΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ,ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ.
      Οι πολιτες βλεπουν ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.Βλεπουν οτι ειναι παρανομο.Καταλαβαινουν οτι δεν πρεπει να το πριμοδοτουν απο την τσεπη τους.

      Ανοιγει το αποστημα ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΥΟΝ.Θελει καιρο να αδειασει ολο.
      ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΟΥΛΑΤΕ.Με τηλεφωνα ,μυνησεις,καταγγελιες,προστιμα,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ.Μονον αν δεν τους συμφερει θα μαζευτουν γιαυτο ....μην ξαπλωνετε και διαδωστε το παντου.Τα μαγαζια κλεινουν οταν δεν εχουν πελατες δεν κανουν επεκτασεις.

      Διαγραφή
  41. Πολιτες για την προστασια.....ΕΠΙΘΕΣΗ ΞΑΝΑ.Δεν καταλαβαινουν ....τα λαμογια....νομιζουν οτι θα βαρεθειτε.Να πεσουν τα προστιμα ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Και φυσικα η οδηγια δεν παμε σε απλωστρα ισχυει.ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΕΓΙΝΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΙΩΣ ...ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ....
    ΣΤΟΧΟΣ. ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή Τυραννοκτόνε χάθηκε μια μάχη ίσως χαθεί κι'άλλη αλλά η τελική μεγάλη νίκη θα είναι σύντομα δική μας μετά τον δεκαπενταύγουστο θα τα μαζέψουν όλα ξαπλώστρες και ομπρέλες.

      Διαγραφή
  42. Οταν τα παραλιακα ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ,ο σωστος επαγγελματιας στο εσωτερικο του Αγ Νικολαου,χωρις ασματα, με τιμιο φαγακι ,ΕΙΧΕ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ.
    Οι διπλανοι μου απο Κηφισσια ,απο Βουτσα,απο Ν. Μακρη....και μεγααααλες παραγγελιες.2-3 κιλα μπαρμπουνι πχ μια παρεα 6 ΑΤΟΜΩΝ.Ασε που αδειαζει και τον βοθρο συχνα πυκνα. ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Υπάρχουν και μπαράκια στον Άγιο Νικόλαο που σέβονται και τη γειτονιά και το περιβάλλον. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο. Εκεί προς το τέλος της τεράστιας παραλίας, απέναντι από τα νησάκια που αγναντεύουν την Εύβοια και τους Πεταλιούς, υπάρχουν επιχειρήσεις που και επίπεδο έχουν και προσφέρουν πραγματικά ποιότητα, χαίρεσαι να πηγαίνεις μαζί με την παρέα σου και γνωρίζεις ότι οι περίοικοί τους όχι μόνο δεν υποφέρουν αλλά είναι και πιστοί πελάτες τους. Έτσι το λέω αυτό για να μη νομίσει κανείς ότι βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το μπαράκι βρίσκεται νόμιμα εκεί; Το επιτρέπει η χρήση γης; Επιτρέπεται η διαμόρφωση παραλίας για να κάνετε αυλές; Επιτρέπεται να σηκώσετε πατάρι-β΄όροφο;

      Διαγραφή
  44. ΗΡΕΜΑ...ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Δεν φθασαμε ακομα στο καλο για να ζηταμε το καλυτερο.Συμμαχους θελουμε....ΗΡΕΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ.Ειναι και αυτο σεβασμος της ακτης.ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΤΑΡΙ....ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟ....Για την χρηση γης δεν ξερω, αν ειναι ηπια η οχι.
    Στην γειτονια μου στην Αθηνα, ειμαι πολυ κοντα σε ενα απο τα διασημοτερα ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ/Ισα ισα ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, έτσι ξεκινάνε όλοι, λίγο, λίγο την παρανομία. Παραδείγματος χάριν: Έλα μωρέ, δεν πειράζει που δεν το επιτρέπει η νομοθεσία χρήσης γης, εδώ αφήνουν κάτι παιδιά τα σέρφιγκ, μετά κάνουν κλαμπ σέρφιγκ, μετά κυλικείο να πίνουν κανα καφέ τα παιδιά μωρέ, μετά, το μαντρώνουμε λίγο λίγο μετά επεκτείνουμε την αυλίτσα προς το κύμα, μετά φτάνουμε δίπλα στο κύμα, μετά διαμορφώνουμε την αυλή σε επίπεδα, μετά το κλαμπ παίρνει άδεια καφετέριας - μεζεδοπωλείου, μετά έχουμε πλήρη κουζίνα, μετά ρίχνουμε και έναν όροφο γιατί ήτανε μικρό μωρέ, ειδικά το χειμώνα... Μετά, ξέρετε βάζουμε και μουσικούλα, αλλά πολύ χαμηλά, μετά ποιός ξέρει; Όποτε θέλει μπορεί να πουληθεί η επιχείρηση, να αλλάξει χαρακτήρα, ποιός να της το απαγορεύσει;

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΧΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΣΕ Ο-Τ-Ι-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε; ΞΗΛΩΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΜΕΣΩΣ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.Τι ειναι η χρηση γης εκει ακριβως?Απο εκει ξεκιναμε.Τα υπολοιπα επονται.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.Οταν ενας επιχειρημματιας αγνοει κατι ΤΟΣΟ ΒΑΣΙΚΟ...ειναι κατα αρχην υποπτος...και αλλων παρανομιων.

      θυμαμαι την εποχη που στον Αγ Νικολαο ειχε μονον ενα ξεχασμενο μπαρακι καποιων φρικιων.....ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.....Αν υπαρχει θεμα χρησης θα συμφωνησω μαζι σας.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΕΡΦ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.Καποτε ειχα ενα τεραστιο μπραουνινγκ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ,ηθελες δυο ψωμομενα ατομα να το κατεβασεις στην παραλια.ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ.Θα μπορουσαν να κανουν αθλητικες εγκαταστασεις του δημου,και οχι να γεμιζουν διχτυα την ακτη τα μαγαζια για ταχαμου ...beach volley...ΣΕ ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑ.
      ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΩΛΗΣΗ.Ετσι εγινε στα υπολοιπα.

      Διαγραφή
  45. Όσο και αν φαίνεστε υπερβολικοί έχετε τα δίκια σας στην περιοχή που βρίσκονται τα Ριβεριομάγαζα ειδικά οι ξαπλώστρες είναι τόσο πυκνά η μια δίπλα στην άλλη που δέν μπορείς να κάνεις βήμα τα περισσότερα απο αυτά ανήκουν πιθανότατα στον ίδιο ιδιοκτήτη γιατί είναι παραρτήματα του Ριβιέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού την είδες την υπερβολή; Μένω κοντά στο λιμάνι και δε μπορούμε να ηρεμήσουμε από τα ντεσιμπελ του Αγίου Νικολάου! Άκου "φαίνεστε υπερβολικοί"!Εσύ φαίνεσαι "περίεργος", που απ' όλα τα αίσχη είδες μόνο τις ξαπλώστρες!

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα με τις ξαπλώστρες είναι εξαιρετικά σοβαρό απο την στιγμή που το είδα είχα υποχρέωση να το πώ είναι σοβαρός λόγος ακόμα και για λουκέτο τα ντεσιμπέλ δέν με έχουν ενοχλήσει ώς τώρα σε οποιοδήποτε σημείο της Λούτσας όταν γίνει θα το πώ και αυτό αλλά αυτό δέν σημαίνει περίεργε Λουτσιώτη οτι ενοχλεί εσένα θα πρέπει οπωσδήποτε να ενοχλεί και τους άλλους.

      Διαγραφή
    3. Για να ενοχληθεις λοιπον περισσοτερο.9 10 ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ στην συνεντευξη του ειπε οτι .ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ Η ΚΕΔ.
      Δεν πληρωνουν λοιπον μια, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.Πληρωνε λοιπον εσυ τα πανακριβα δημοτικα τελη, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ,για να πλουτιζεις τα λαμογια.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ?το να σε πιανουν κωτσο?

      ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
      Εχεις και να επιβαλλεις την νομιμοτητα,να μαθαινεις,να ενεργοποιεισαι ακομα και αν εσυ δεν ακους.ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    4. @Ανώνυμος15 Ιουλίου 2013 - 9:10 μ.μ.: Θα έπρεπε να σε ενοχλεί και εσένα κι ας μην ακούς ψίθυρο στη βεράντα σου!! Η ασχήμια, η ασυδωσία και η ατιμώρητη παρανομία θα πρέπει να αφυπνίζουν όλους μας!! Το να αδιαφορώ παρόλο που μένω στην ίδια συνοικία και γνωρίζω ότι υποφέρουν συμπολίτες μου από την ασύστολη αλητεία των λαμογιών της παραλίας, δεν είναι καθόλου κολακευτική στάση... Κρινόμαστε από τη στάση μας για το κοινό καλό και η στάση μας αυτή χαρακτηρίζει το επίπεδο της κοινωνικής μας συνείδησης...ή ασυνειδησίας... Όταν μεθαύριο σου ανοίξει στα 100 μέτρα σκυλάδικο και ξενυχτάς θέλεις δε θέλεις εσύ κι η οικογένειά σου, θα σου τότε πως θα ωρύεσαι και θα εγκαλείς θεούς και δαίμονες για την αδικία εις βάρος σου, ενώ θα αναζητάς απελπισμένα μια συλλογική αντίδραση...Δεν είναι υπεύθυνη στάση αυτή που εκφράζεις μπλογκίτη πίστεψέ με, τέτοιες νοοτροπίες χαρακτηρίζουν την παρακμιακή "Ελληναράδικη Κενωνία" και τα αποτελέσματα τα βλέπεις παντού γύρω σου από τον τρόπο που οδηγούμε μέχρι τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους συνανθρώπους μας καθημερινά... Κατάλαβες;

      Διαγραφή
    5. Όταν ανοίξει στην γειτονιά μου και δέν με αφήνει ούτε εμένα να κοιμηθώ φυσικά και θα αντιδράσω αλλά τώρα δέν μπορώ να γίνω γραφείο παραπόνων του πολίτη να αντιδρώ σε οτιδήποτε ενοχλεί τον καθέναν μεταξύ χιλιάδων ανθρώπων, υπάρχουν προς το παρόν πράγματα που ενοχλούν όλους όπως η κατάληψη της παραλίας, οι ξαπλώστρες και τα σκουπίδια. Αυτό που λέει ο Αριστογείτωνας επιπλέον για τα δημοτικά τέλη είναι σοβαρός λόγος αντίδρασης πρέπει να είμαστε γι'αυτό σε επαγρύπνηση

      Διαγραφή
    6. Η παραλια ανηκει σε ολους μας.Ολοι εχουμε δικαιωμα να ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ και να παιζουν με την αμμο τα παιδια μας. ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ.

      Αυτα τα λαμογια, με την βοηθεια και οχι απλως την αδιαφορια, της δημοτικης αρχης ,ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ.
      ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?Να μπουκαρουν και στο ατομικο μας σπιτι?Και οι δυο περιουσιες συλλογικη και ατομικη ,προστατευονται απο το συνταγμα,ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΑΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ .

      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ . Εμεις πληρωνουμε πανακριβα δημοτικα τελη, για να τους ξεβρωμιζουν τα σκυλομαγαζα τους. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑς,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, και το σκουπιδαριο που βγαζουν ειναι εκατονταπλασιο απο το δικο μας.Η ΖΗΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.
      Αφησα τελευταιο το ΕΓΚΛΗΜΑ του αδειασματος βοθρων ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ .ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥς ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ......

      Εγω λοιπον λεω οτι μπορει να ξανα ανοιξαν, το ηλεγξε κανεις?ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΑ ΗΛΕΓΞΕ ΚΑΝΕΙΣ?
      ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ?ΠΟΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ που ακριβως δεν ειναι καταλληλη για κολυμβηση?ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΣΤΡΑ?

      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ,δικαιουμαι και να υποψιαζομαι τα χειριστα. ΑΠΑΙΤΩ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ .
      Αυτο δεν ειναι ιδιορυθμια ειναι, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ και μονον οταν θα το αντιληφθουν οι πολλοι , ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ,ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.Αυτη που οδηγησε στα μνημονια με τις μιζες των λαμογιων και τα δανεια επι δανειων,για να χορτασουν ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Εμεις τα πληρωνουμε ολα αυτα καταλαβετε το.ΕΜΜΕΣΟ ΦΟΡΟ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και δεν το εχουμε αντιληφθει.Στην Ελλαδα οι εμμεσοι φοροι δηλαδη οι αδικοι και μουλωχτοι ειναι περισσοτεροι, απ οτι σε οποιαδηποτε Ευρωπαικη χωρα, απο τους αμεσους.Αυτο ειναι τεραστια κοινωνικη αδικια, γιατι χαρατσωνει τους παντες και τους μη εχοντες.ΤΕΡΜΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΜΜΕΣΟΣ ΦΟΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ,απο την καταπατημενη περιουσια μας.Δηλαδη μπλογκιτες αν ειχατε ενα κτημα και σας το εσπερνε καποιος εν αγνοια σας,πουλαγε την σοδεια και τα κονομουσε, ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΕ ΤΟ ΟΡΓΩΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ ?Αντιστοιχη ιστορια ειναι ,μονο που οι ιδιοκτητες της ακτης ειμαστε πολλοι.ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΝΕ ΕΣΥ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ .....και να τους ζητησεις και το οργωμα .....

      Διαγραφή
    7. Ο αναγνώστης 14/7 9.10, 15/7 9.10, 16/7 2.28 ενσαρκώνει ακριβώς το απεχθές πρόσωπο του σημερινού Έλληνα.

      Έλλειψη ήθους με μπόλικη δόση κοινωνικής αναλγησίας: "Δε θα γίνω γραφείο παραπόνων (!) για τα προβλήματα των άλλων, αφου ΕΓΩ δεν ενοχλούμαι" (Σημ. Εννοείται δεν θα έχει ακούσει ποτέ το σχετικό κείμενο του Μπρεχτ "...Όταν στο τέλος ήρθαν να συλλάβουν και μένα, δεν υπήρχε εκεί έξω κανείς να αντισταθεί μαζί μου"

      Παντελής έλλειψη της ιδιότητας του πολίτη: Αγνοεί ότι η κατάληψη της δημόσιας παραλίας φέρνει μύρια κακά, διότι τα κατακάθια των νυχτερινών κέντρων ρίχνουν αγωγούς λυμάτων και στην παραλία και στη θάλασσα, ηχορυπαίνουν και γενικά υποβαθμίζουν μια ολόκληρη πόλη.

      Ψεύτης ολκής: "Τα ντεσιμπέλ δε με έχουν ενοχλήσει ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ της Λούτσας. Φαίνεται πήγε σε όλα και ...απεφάνθη!

      Μπορεί όμως να μη είναι ψεύτης, αλλά απλώς να είναι ακριβώς στο επίπεδο των σκυλομάγαζων, οπότε δεν τα "ακούει" και δεν ενοχλείται πράγματι ο άνθρωπος. Γιατί του ...αρέσουν! Τα βρίσκει φυσιολογικά.

      Μπορεί να είναι βέβαια και ο ίδιος της "νύχτας" και τα λέει για να κατεβάσει το φριχτό θέμα της ηχορύπανσης, στην παράβαση της ξαπλώστρας και ουδέν πέραν τούτου.

      Θαυμάστε το παράδειγμα προς αποφυγήν! Θλιβερός!

      Διαγραφή
    8. Βρε μπλογκιτη 9 53 ,ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ,ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ?Μολυνση εχει η περιοχη,μολυνση δημαρχιακη ,μολυνση χρυση πολιτικη,μολυνση περιβαντολλογικη,μολυνση καταπατητικη.
      Την μολυνση την θεραπευεις .Αποστειρωνεις,καις,απομακρυνεις,ΠΡΙΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ.ΔΕΝ ΒΑΡΑΣ ΑΠΛΩΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.... .
      Ειπαμε να πεισθουν οτι τους αφορα ολους.Και κυριως τα παιδια και τα εγγονια τους.Δεν προσεξες οτι απο την στιγμη που μπηκε θεμα ΣΑΜΠΟΤΑΖ ...ξεμυτισαν ολοι ...ΕΕΕΕΕ λοιπον οσοι ειναι καλοι και νομιμοι Ας ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΡΙΑ.ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
      Θα την φας την αδεσποτη ΑΡΑ ΜΠΕς ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.
      ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Η ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
      Αυτο ισχυει για ολους ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ και τον δρομο της αρετης και της κακιας.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ.ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
      Το αυτο ισχυει, κατα μειζονα λογο για τους εκλεγμενους,Μην ξαναακουσω δεν ηξεραν ...δεν ειναι ολοι ιδιοι κλπ κλπ
      ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ?ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ?ΕΕΕΕΕΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥς ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ?Επειδη δεν μιλανε και κανουν τους καλους με ολους?ΕΕΕΕΕ ΟΧΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ,ΑΛΙΩΣ ...ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, να κανει παρεα στον μπλογκιτη που αναφερεις,τοσα καφενεια εχει, ειναι αναγκη να τον στειλουμε στον ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕ?

      Διαγραφή
    9. Ι. Β.16 Ιουλίου 2013 - 9:53 μ.μ.

      Εσύ αγαπητέ συνδημότη τί κάνεις για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου απο τα ντεσιμπέλ και τί προτείνεις να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι που δέν μας ενοχλούν τα ντεσιμπέλ για να συναγωνιστούμε μαζί? Άντε γιατί έχουμε γεμίσει εξυπνάκηδες εδώ στην Λούτσα και όχι μόνο.
      Αριστογείτωνα τώρα που θα γεμίσει όλος ο κόσμος σκουπίδια απο τις απεργίες που κάνουν οι δημοτικοί υπάλληλοι θα δείς πόσα κρούσματα απο κουνούπια θα εμφανιστούν όχι μόνο στην Λούτσα παντού ακόμα και στην Κηφισιά στην γειτονιά του φίλου σου του Σαμαρά.

      Διαγραφή
    10. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.Να ζητησεις να μαθεις που ειναι καταλληλα τα νερα για να κολυμπας εσυ και τα παιδια σου.ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ.Μην μου πεις οτι δεν σε ενδιαφερει αν πεφτουν βοθροι στην θαλασσα,εκτος αν δεν κανεις μπανιο.Να μαθεις ποιο μαγαζιΤΗΡΕΙ υγειονομικους κανονες και να μην καθεσαι ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.Να μην πριμοδοτεις τα λαμογια,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.Να θεωρεις το προβλημα των αλλων και δικο σου προβλημα,και να τους βοηθας.Να μην κανεις τον εξυπνακια,δεν σε βοηθαει να αποκτησεις κοινωνικη συνειδηση.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΑΜΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ.
      Εχω φιλους που ξερουν να σκεπτονται και οχι να πετανε κακοφορμισμενα τσιτατα του συρμου......Αν δεν μορεις να σκεφθεις τοσο απλα πραγματα ,...μαλλον δεν εχεις καμμια ελπιδα να αλλαξεις...θα μεινεις οπως εισαικαι θα εισαι και σιγουρος οτι εχεις δικιο και δεν καταλαβαινουνε την ιδιοφυια σου οι αλλοι.ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ........
      Βαρα βαρα θα ιδρωσεις, θα κρυωσεις, θα παθεις πνευμονια και θα πεθανεις....Ο Καραγκιοζης το ελεγε......

      Διαγραφή
    11. Αυτός εννοώ ο Σαμαράς θα ήταν πολύ καλό να τον χτυπήσει ο ιός του Νείλου

      Διαγραφή
    12. Βεβαιως, το ιδιο ειπε και ο καραγκιοζης γιαυτο το εγραψα ....ουτε αυτο το καταλαβες? τι στην ευχη τους κανουν στον αν εγκεφαλο?

      Διαγραφή
  46. Eγω απορω με αυτους που πανε να ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΛΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.Να διακινδυνευουν την υγεια τους,απο την ελλειψη καθαριοτητας, να πινουν πανακριβο νεροζουμι,η μπομπα,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΡΑΚΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΣΚΥΛΟΡΟΚ ......
    αυτο ειναι διαστροφη.
    Αυτους πρεπει να πεισουμε,να ενημερωσουμε, Να μην γινονται ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    δεν ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια διαστροφη,μαλλον αφασια ειναι,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΝΕ και εκει υπαρχουν πολλα επιχειρημματα,,,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.....

    Αληθεια η τοπικη παραγωγη φουντας, πως παει?ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ?Μου φανηκε μειωμενη η κινηση...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στη πλαζ στο κέντρο. Χτες πήγαμε να καθήσουμε στις ομπρέλες μιας καφετέριας στην πλατεία αλλά φύγαμε από το θόρυβο της μουσικής! Είχαν δίπλα στις ξαπλώστρες ένα ηχείο! Πάνω στην άμμο! Γι αυτό δεν έχουν πελάτες. Ήταν αδύνατο να καθήσει εκεί νορμάλ άνθρωπος. Δίπλα κάτι γήπεδα!! Ένας σφύριζε κάθε λίγο, άλλος ούρλιαζε, πολύ τσαντήρι η υπόθεση! Δυο σιτεμένες κακομοίρες, μισογδυμένες, παρίσταναν το σέρβις... Για γέλια. Σουρρεαλιστική κατάσταση! Την κάναμε στα γρήγορα.

      Διαγραφή
  48. Γιατι δεν ανεβηκατε στην εξεδρα των επισημων του δημου να φωτογραφηθειτε στο αξιοθεατο?ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟ EVENT ?Η ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ?
    Παντως μην πατε απο Αγ Νικολαο...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ....ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.....ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όταν λέτε παραλία Αγίου Νικολάου εννοείται τα Νησάκια, τον Αίολο, το Ρίτσι και το Πώλ που βρίσκονται οι καλύτερες σχολές σέρφιγκ στην Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για τις καλύτερες σχολές σέρφιγκ, εύχομαι να αληθεύει αυτό που ισχυρίζεστε και γιατί να μην αληθεύει. Εδώ όμως δε μιλάμε για το άθλημα του σέρφιγκ, αλλά για το "άθλημα" της παρανομίας. Για όσα γράφει ο συναναγνώστης παραπάνω, 15 Ιουλίου 2013 - 7:24 π.μ., έχετε κάτι να μας πείτε; Έ;

      Διαγραφή
  50. ΕΝΝΟΩ .... ..... ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΥΤΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ.
    ΟΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ .
    ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ.

    ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΙΧΟΚΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
    Για ενημερωση σας.ΕΙΧΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΩ ΑΛΚΟΟΛ.ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕς ΣΑΣ ,ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕΣ ΝΕΑΡΕΣ.Ημουν αγορανομικος υπευθυνος,σε επιχειρηση υγειονομικου ενδιαφεροντος.Υπαρχουν η επιθεωρηση εργασιας,το ΙΚΑ το υγειονομικο ,η εφορια ,ο δημος ΚΑΙ Η ΑΕΠΙ.Σε ολους αυτους δινεις απολογια.ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΑΒΑ....ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ.Αυτα ειναι αλλου ειδους ταραχη. Οποιος ειναι νομιμος και σχολαστικος ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    Εχω επισκεφθει καποια απο αυτα που αναφερετε....ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. Μερικα ειναι και με συμπαθεστατο μενου.ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,και οι σχολες σερφινγκ, ειναι αλλο, απο το καφε μπαρ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΣΧΟΛΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ....Η ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οδηγωντας στην ,Μαραθωνος,οπου η ασυδοτη κουρελαρια ΤΩΝ ΑΦΙΣΣΩΝ ,β γαζει ματι,ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ...... ποια ειναι Σπαταρτεμισινικα πολιτιστικα γογονοτα.
    Πεφτει ...μπουτι.....Τσακνη ο Μαραθωνας...μπουτι η Λουτσα.Αγαμεμνων η Ραφηνα,,,ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΤΙ Η ΛΟΥΤΣΑ.Και ερχεται ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝ ΑΙ.....και φταιει ο καπιταλισμος.Δεν ειδα εγω ο ΣΕΞΙΣΤΗΣ να ενοχληθουν οι ΜΕΤΑΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ στο μπλογκ, για την εκθεση τοοοοοοοοσου μπουτιου.Περισυ πηγαν και δημοτικες ναι δημοτικες αξιωματουχισσες, να βραβευσουν τις κορμαρες.
    Μηπως μπλεξατε τα μπουτια σας κορες, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ?Τι ειναι σεξιστικη αντιληψη ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΤΟΙΑΥΤΗ?
    Επ ευκαιρια,χαθηκα σημερα στην Ν. Μακρη.....τι καθαριοτητα ειναι αυτη?ΕΛΑΜΠΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ.Μπραβο στον αρμοδιο αντιδημαρχο καθαριοτητας.ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΟΥΣΕ ΕΚΕΙ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επ ευκαιρια,χαθηκα σημερα στην Ν. Μακρη.....τι καθαριοτητα ειναι αυτη?ΕΛΑΜΠΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ.Μπραβο στον αρμοδιο αντιδημαρχο καθαριοτητας.ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΟΥΣΕ ΕΚΕΙ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.......

      Άν κατάλαβα καλά εσένα το μεγάλο σου είδαλμα είναι ο Λουίζος ο Τουρκόφιλος δήμαρχος της Νέας Μάκρης που έχει καταδικαστεί σε φυλακή ακόμα και για παράνομες χωματερές

      http://attikanea.blogspot.gr/2011/03/25032011-h-httpimg.html

      Να τον χαίρεσαι

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ?Πολυ ωραια εχω και εγω φιλους Τουρκους...και Εβραιους.ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ....πολυ το χαρηκα...
      Σε αυτο το πεδιο ειμαστε ομοιδεατες.,,δεν ξερω καν, πιο κομμα υποστηριζει, αλλα το οτι του προσαπτετΕ το ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ...ΑΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ......ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ.......ΛΟΥΤΣΑΙΟΣΠΑΤΑΝΕΙΚΗ.

      Διαγραφή
    3. Αααα εκεί να δείς παρανομίες, κλοπές, τεράστια δημοτικά χρέη, καταδίκες αυτά του Μάρκου είναι πταίσματα μπροστά στου Λουίζου ... και ύμνους στους Τούρκους της Μικρασιατικής Μάκρης που έσφαξαν τους παππούδες των σημερινών Νεο Μακριωτών αλλά εκείνος είναι μαφία απαγορεύεται να πείς το όνομα του.
      Εσύ γιατί τον υποστηρίζεις με τόσο φανατισμό φίλος σου είναι?
      Είναι η πολλοστή φορά που υμνείς τον "παράδεισο" της Νέας Μάκρης ειδικά φέτος παρατηρώ το αντίθετο ολοκληρωτική ερημιά παντού άσε που απο όταν ανέλαβε τον Καλλικρατικό πάει να καταστρέψει και τον Μαραθώνα.
      Πολιτικά δέν ξέρω δέν τον έχει υποστηρίξει κανένα κόμμα αλλά μάλλον πρώην ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι

      Διαγραφή
    4. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΚΤΗ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ.
      ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ Ν.ΜΑΚΡΗ.Επισης υπαρχει πολυ ωραιος χειμερινος δημοτικος κινηματογραφος,πολυ ωραια δημοτικη πισινα,και ΑΞΙΟΠΡΕΜΗ ΜΑΓΑΖΙΑ.Μονον ενας πορωμενος οπαδος ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ .Μονον ενας πολιτικαντης ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ που αδιαφορει παντελως για το περιβαλλον του,ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΠΟΙΟΥ.ΕΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥ.

      Λοιπον κατσε στο μαγαζακι σου ,ειτε το λενε δημαρχειο ειτε ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΝ,και κοιτα τα εμπορικα στον κεντρικο δρομο της Λουτσας και των Σπατων.ΕΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑς ΠΛΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ.Να τα χαιρεσθε λοιπον και να ετοιμαζεσθε για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, μαζι με την βρωμα που κουβαλησατε στην περιοχη.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ.Αλιως θα σας μεινουν οι ΝΤΑΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ και θα ψαχνετε αν φταιει ο ΛΟιζος....ο Αριστογειτονας και ο Φουφωτος.Επισης.ΟΣΑ LIVE ΟΣΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ,ΟΣΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ... ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.....ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ...που θα παει ...θα κλεισει...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ......

      Διαγραφή
    5. Ακόμα και άν έχει ο δήμος χρέη 12 εκατ. ευρώ απο το 2010?
      Ακόμα και άν χρωστάει 43 εκατ. ευρώ στην ΕΥΔΑΠ?
      Ακόμα και άν καταδικάζεται σε φυλάκιση για παράνομες χωματερές?
      Ακόμα και άν είναι ο ίδιος ο δήμαρχος γραμμένος στην λίστα του ΣΔΟΕ?
      Όλα αυτά ποιός τα πληρώνει, επειδή σου έφτιαξε έναν δημοτικό κινηματογράφο και έναν πεζόδρομο που προυπήρχε απο τον προηγούμενο του στον Μαραθώνα?
      Μπράβο Αριστογείτωνα πολύ ωραία πρότυπα έχεις λέγε για τον Μάρκου οτι θέλεις αλλά όχι και να διαφημίζεις συνέχεια απατεώνες

      Διαγραφή
    6. Λοιπον μπλογκιτες...ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ν,Μακρης Μαραθωνα ,ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΤΕ.......Μην πατε λοιπον ουτε στον Χατζηγιαννη στο γημεδο Ραφηνας ουτε στο καταπληκτικο
      θεατρικο ΤΟ ΓΑΛΑ, στο κολυμβητηριο Ραφηνας,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ Ν ΜΑΚΡΗ ,ουτε στον ΤΣΑΚΝΗ στην Ν Μακρη...
      ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ......ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΑΠΑΤΗΤΗ ....αυτο μας προτεινει ο μπλογκιτης....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΛΟΥΤΣΗΣ ΜΟΚΟ.....Εκτος λοιπον απο τον ΧΠ και τον Αριστογειτονα ,για τα χαλια της Λουτσας φταΙει........ ο δημαρχος Ν. Μακρης που δεν εβαλε ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.... ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ.....Αυτο μονον η Λουτσα το εχει κανει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

      Διαγραφή
    7. ΝΑ ΠΑΝΕ ... ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και στην Αρτέμιδα έχει εναν υπέροχο πεζόδρομο στην Αρτέμιδος προς την μεριά της πλάζ, δυο - τρείς παλιούς καλούς κινηματογράφους, ένα πανέμορφο λούνα πάρκ και ένα υπέροχο γήπεδο α γίνεται κάθε χρόνο και έκθεση βιβλίου

      Διαγραφή
    8. Ακουσε τω ρα μπλογκιτη μια ωραια ιστορια.Βρεθηκα με φιλο ,ανωτερο αστυνομικο ανοιξη,σε καφετερια στην Λουτσα .Σε πεντε λεπτα αφ οτου συναντηθηκαμε,σηκωθηκε ο φιλος και μου ειπε,Παμε να φυγουμε γρηγορα πριν με δει κανενας.....Μα τι συμβαινει ?ρωτησα αφελως.....Καλα τιποτα δεν καταλαβες μου απηντησε......Ευτυχως που δεν φοραω στολη....γιατι κατι επρεπε να κανω.Μην ξαναπατησεις εκει....


      ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ ΜΟΥ?ΤΙ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ?Καλα εγω ειμαι γνωστος χαζος ,αλλα το ανωτερο οργανο χαζο δεν ειναι.Ρωτησα μετα και φιλους ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.Εσκασαν στα γελια....με την γκαφα μου.Γιατι γελαγαν μπλογκιτη μου?ολοι παλαβοι ειναι, η εχουν τιποτα με την ωραια Λουτσα με τα ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?

      Βλεπεις λοιπον, οτι οντως πανε οπου τους αρεσει και φευγουν απ οπου δεν τους αρεσει.Παρεπιπτοντως, επειδη ανεφερες και το ΣΥΜΦΕΡΕΙ ,σε ενημερωνω οτι ο καφες κοστιζει 50 λεπτα περισσοτερο απ οτι εξω ακριβως, απο το Λουβρο .ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΤΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ και τοοοοοοοοσα στην ΡΙΒΙΕΡΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΗΣ.Απο την παραγωγη στην καταλαλωση οι φυτειες του ....καφε.....

      Διαγραφή
    9. Ποιά καφετέρια ήταν αυτή Αριστογείτωνα;

      Διαγραφή
    10. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ να με περνας τοσο αφελη ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ....Παντως ηταν στην παλαια Λουτσα.Εκει που κλεινουν ολα τα μαγαζια,εκει που καποτε ψωνιζα,εκει που πηγαινες Κυριακη και ηταν ολα ανοιχτα,γιατι ειχε δουλεια,εκει που τωρα ειναι νεκρα ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.Κριμα....να την εγκαταλειπει καθε ειδους υγειης επιχειρημματικοτητα.ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ,οι πρωτοι που το αντιλαμβανονται ειναι οι επωνυμες αλυσσιδες.ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,και μετρησε επωνυμες φιρμεςΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.Απο παπουτσια μεχρι εστιατορια.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ,δεν ειναι εργο ενος ανδρος οπως αφελως νομιζουν οι πορωμενοι οπαδοι.Ειναι συνεργεια δημου δημοτων. Δεν ειμαι οπαδος κανενος δημαρχου ,ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ. ο ΠΡΩΗΝ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΣ, εστησε στο πουθενα μια επιτυχημενη επιχειρηση ΡΟΥΧΩΝ ,που μαζευει κοσμο μεχρι απο Αγ Παρασκευη.Πηγαινε Σαββατο στο παρκινγκ και μετρησε σακκουλες αγορων....δες τι κοσμος συχναζει εκει στο πουθενα ,πανω στην λεωφορο και μετα πες μου.Γιατι δεν ερχονται ολοι αυτοι κατα την Λουτσα?Ειναι καλυτερα νταλα καλοκαιρι στο βαλτο?

      Διαγραφή
  52. Το τι ακουμε σε αυτη την αναρτηση...
    Εναν, δεν τον πειραζουν οι ξαπλωστρες ,γιατι δεν μολυνουν
    Τον αλλο, δεν τον πειραζει ο θορυβος γιατι δεν τον ακουει ...
    Τον αλλο τον πειραζει μονον ο Σαμαρας...
    Ο αλλος απεφανθη... οτι παντου το ιδιο γινεται...και φταιει ο καπιταλισμος...

    Ετσι πηραμε ολοι μια αρκετα καθαρη εικονα ΤΟΥ, ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    Ελλειψη κοινωνικης συνειδησης
    Ελλειψη περιβαλλοντικης συνειδησης
    Ελλειψη πολιτικης συνειδησης(πολιτικης οχι κομματικης.Κομματοσκυλα προοδευτικα και συντηρητικα ,γεμισε ο τοπος)

    Ολα αυτα πληρωνει η ακτη.ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΝΟ ΤΡΟΠΙΑΣ.

    Να μεινει αυτη η αναρτηση σαν ΔΕΙΓΜΑ ΤΥΠΙΚΟ προς αποφυγη, απο νεους και παιδια.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ...μπορουν ομως να εξαναγκασθουν να ακολουθησουν τους αλλους.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ,που ειναι η χειροτερη ρυπανση.Ο λυκος και αν εγερασε ......
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ .... ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ,ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ...ΒΛΗΤΑ ....ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χιλια συγνωμη ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΝΥΧΤΟ ΚΑΜΑΤΟΥ.....Μην τα ξεχασετε και εσεις.... θα μεινει χωρις δουλεια και θα μας πιλατευει συνεχως....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ... ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ.
    Τι ειχαν τα ερμα και ψοφουσανε?ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.....ΤΑ ΕΡΧΙΟΜΕΙΡΑΚΙΑ ....της σπαταρτεμισιας διανοησης και .....της προοδευτικης.... ανεγκεφαλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ευτυχως που εμφανιστηκε ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΩΝ ,και ειπε τις καθαρες κουβεντες του......
    Ετσι κανεις δεν αμφιβαλλει πλεον για το ,ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ.....
    Λοιπον, φταιει η βλακεια,η διαπλοκη,η ανοχη καθε παρανομιας,η γραφειοκρατια που τα θρεφει ολα αυτα,η ατιμωρησια που τα γιγαντωνει ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΖΑΛΩΣΕ.
    Τελικα φταιμε και εμεις, ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ,ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ να μπουρδολογουν....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Επισκεψεις αβροφροσυνης,συμβουλια, διαβουλια, κανονιστικες,ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
    Ακομα τουτη η ανοιξη
    ραγιαδες ραγιαδες
    τουτο το καλοκαιρι
    ωσπου να ρθει ο μοσκοβος
    να φερει το ασκερι....

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
    Τους κρεμασαν τους Μωραιτες στα ορλωφικα ΟΙ ΜΟΣΚΟΒΟΙ,και ο Σουλτανος ξεπατωσε την Πελοποννησο.Αφησαν και τον Λαμπρο Κατσωνη μοναχο,ΟΙ ΜΟΣΚΟΒΟΙ και εμειναν αλλα 100 χρονια οι τουρκοι.

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.... ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.... ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.....αφου δεν μαθαινουμε ιστορια....ουτε τα παθηματα,μας γινονται μαθηματα.....
    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΩΡΙΑ..ΛΕΠΙΔΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.....τοτε φυγανε για την ζακυνθο οι Ζακυνθομωραιτες...και η οικογενεια του Κολοκοτρωνη ...ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.Ταγματαρχης του αγγλικου στρατου των ιονιων ηταν ο γερος του Μωρια ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΑ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΕΩΣ...ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ....αν αυτο σας λενε γραψε ...λαθος..Τον Τσωρτς ειχε στρατηγο, αυτον που αργοτερα στην Ελληνικη επανασταση τον βαλανε αρχηγο του ελληνικου στρατευματος, οπως και τον Φαβιερο,Γαλλο βοναπαρτιστη που υπερασπιζοταν την Ακροπολη ,ως αρχηγος ελληνικου σωματος.

    Τοτε ο γερος ειπε το θρυλικο.
    ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ 500 ΜΩΡΑΙΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΑΦΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ.....κατι ηξερε ο γερος....εμεις δεν ξερουμε ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αγιονικολιτες,το Σαββατο στην Λαικη, θα εχετε την τιμη να τα πειτε αυτοπροσωπως ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ......ΠΑΡΑΛΙΑ....
    Τι κριμα που θα λειπω ...να χασω τετοιο LIVE.....
    ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας