ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΒOΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ


Σας καλούμε στη συνεδρίαση  του (ΕΚΤΑΚΤΟΥ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ τη Τρίτη 30 Ιουλίου 2013 και ώρα  20,00 πμ, στο Δημαρχείο  Ραφήνας Πικερμίου, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Μοναδικό θέμα : oι κρίσιμες εξελίξεις στο Αποχετευτικό

Ώρες κρίσιμες, ώρες ευθύνης


ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ –  ΟΧΙ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι -   ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΣΗ με τη ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ
Με παράλληλη δημιουργία αποχετευτικών δικτύων. Τέλος στο αίσχος των βόθρων και των βοθρο-λυμάτων στους δρόμους. Αποτελεί τη πλέον  κοινωνικά και οικολογικά ενδεδειγμένη ΛΥΣΗ, οικονομικά συμφέρουσα και άμεσα εφαρμόσιμη.

Με την λύση αυτή  και αποχέτευση ΑΜΕΣΑ διασφαλίζεται (εντός του 2015) και κλείνουν οριστικά οι χιλιάδες βόθροι και αποφεύγουμε τη καταστροφή των περιοχών μας με τη δημιουργία ΚΕΛ δίπλα σε οικισμούς, στο Μέγα Ρέμα Ραφήνας και δίπλα στην Ακρόπολη της Παλαιοντολογίας στη Πικερμική γή.

Όποιος περιμένει σιωπηρά και υποκριτικά να γίνει το ΚΕΛ  στο Πλατύ Χωράφι και να πει εγώ αγωνίστηκα, δεν εισακούστηκα, τώρα ήρθε η ώρα να φτιάξω αποχέτευση και να κλείσω τους βόθρους , πρέπει να ξέρει ότι, η επικείμενη καταστροφή της περιοχής θα στιγματίσει ανεξίτηλα και θα μαυρίσει πολιτικά όποιον επενδύει σε τέτοια  εξυπνακίστικη «λογική».

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Σωματεία και τους Συλλόγους, τα τοπικά συμβούλια, τους επιστημονικούς φορείς, τη νεολαία, όλοι μαζί ενωμένοι με τους κατοίκους, σε ένα αταλάντευτο αγώνα μέχρι τη τελική δικαίωση.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ