ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«ΚΑΘΑΡΕΣ» ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

http://anatakti.blogspot.gr

Συνέντευξη στο Δημήτρη Πνευματικάτου.
Η νομιμότητα και η πρόσβαση σε όλους τους λουόμενους στις παραλίες Αρτέμιδος είναι θέση μας αδιαπραγμάτευτη.
Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Χρήστος Μάρκου, με καθαρές και λακωνικές απαντήσεις, ξεκαθάρισε τις θέσεις της Δημοτικής αρχής σε τρία -από τα πολλά- καυτά θέματα που βρίσκονται σήμερα στην επικαιρότητα στο δήμο του. Η διαστρέβλωση καθώς και η ανευθυνότητα που αντιμετωπίζονται πολλά προβλήματα από ορισμένα μέλη της διοίκησης του προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, έχουν δημιουργήσει λαθεμένες εντυπώσεις ότι καλύπτεται η
αυθαιρεσία και η ατιμωρησία, ειδικά στον κλάδο των επιχειρηματιών που εκμεταλλεύονται τους παραλιακούς χώρους.
Αυτή τη στιγμή, μετά από την καθυστέρηση της έκδοση της ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) για την παραχώρηση και εκμετάλλευσης της αιγιαλίτιδας ζώνης από τους Δήμους και από υπαιτιότητά και καθαρή ανευθυνότητα μερίδας επιχειρηματιών που η δραστηριότητά τους εξαπλώνεται στον αιγιαλό βρίσκονται όλοι ανεξαιρέτως μετέωροι αδειών και υπό «διωγμό».
Δικαιολογούμε την αναφορά μας στην υπαιτιότητά των επιχειρηματιών, αναφέροντας ότι: η πλεονεξία, η απληστία, η «μαγκιά», το «νονιλίκι», τα αλληλοκαρφώματα (μέχρις ενός σημείου απόλυτα δικαιολογημένα), και, η άτολμη και άτονη μέχρι σήμερα αντιμετώπιση εκ μέρους των προηγούμενων δημοτικών αρχών όλων αυτών των «αρετών», διόγκωσε το πρόβλημα, αφού κάποιοι επαγγελματίες θεωρούσαν ότι είχαν επιβάλει το δικό τους σύστημα ατιμωρησίας, φυσικά για τον εαυτό τους μόνο.
Έτσι, οι κατασκευές μέσα στον αιγιαλό και σε αρχαιολογικούς χώρους, η κατάληψη με ομπρελοκαθίσματα πέραν του χώρου που δικαιούνται βάση της πρόσοψης του καταστήματος, σε πολλές περιπτώσεις δεν άφηναν ίχνος διαδρόμου πρόσβασης των λουομένων στην ακρογιαλιά, εθεωρείτο «επίδειξη δύναμης», αδιαφορώντας αν η στάση τους αυτή οδηγούσε τα πράγματα στο απροχώρητο, που δυστυχώς γι αυτούς και ευτυχώς για τους δημότες ήρθε.
Μέχρι σήμερα, αρκετοί επαγγελματίες, που δεν συμμορφώθηκαν με τους νόμους έχουν οδηγηθεί στο αυτόφωρο, τους έχουν επιβληθεί τσουχτερά πρόστιμα και οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι το αυτόφωρο και η επιβολή προστίμων θα συνεχιστούν σε πιο εντατικό βαθμό.
Για να σταματήσει η παραφιλολογία και η παρερμηνεία της κατάστασης που βιώνουν οι επιχειρηματίες του παραλιακού χώρου, ζητήσαμε από το δήμαρχο κ. Χρήστο Μάρκου με δηλώσεις του να ξεκαθαρίσει το «παραλιακό τοπίο».
Πράγματι ο κ. Μάρκου με ξεκάθαρες και λακωνικές απαντήσεις που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης απάντησε στις ερωτήσεις μας.

Καθεστώς αδειών για τις παραλίες 

Στείλατε τον περασμένο Αύγουστο κάποιο έγγραφο στην ΚΕΔ. Τι ανέφερε;
«Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, με έγγραφό μου ανέφερα στην ΚΕΔ, (Κτηματική Εταιρία Δημοσίου) 22 παραλιακά καταστήματα για υπερβάσεις που έκαναν στον αιγιαλό στην τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων. Για παράδειγμα σας αναφέρω ότι κάποιοι που είχαν ενοικιάσει χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων, είχαν επεκταθεί σε 500 και πλέον τετραγωνικά. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνομαι δέκτης παραπόνων από άλλους επαγγελματίες που θεωρούσαν (Σημ. σύνταξης, πολύ σωστά) ότι πληττόντουσαν από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Στην αυτοψία που έκανε η ΚΕΔ, μετά από καταγγελίες καταστηματαρχών, αυτό σημειώστε το, διαπιστώθηκαν για μια ακόμα φορά οι παράνομες κατασκευές στον αιγιαλό. Δυστυχώς, η ΚΥΑ που αναφέρεται στην παραχώρηση του αιγιαλού εκδόθηκε στο τέλος του περασμένου Μάιου. Από φέτος έχουν αλλάξει οι όροι παραχώρησης. Μέχρι πέρυσι ο Δήμος υπέγραφε τις συμβάσεις και συνυπέγραφε η ΚΕΔ. Από φέτος γίνεται το αντίθετο. Κατά συνέπεια οι αρμοδιότητες ανήκουν αποκλειστικά στην ΚΕΔ.
Δημότης: Ποιοι ευθύνονται που μέχρι σήμερα δεν έχουν εκδοθεί άδειες στους καταστηματάρχες για εκμετάλλευση του αιγιαλού;
Όσοι έκαναν αιτήσεις για παραλιακό χώρο, ο δήμος τις έστειλε στην ΚΕΔ για να υπογραφούν οι συμβάσεις. Τελευταία, η ΚΕΔ, έκανε αυτοψία. Βρήκε τον αιγιαλό καταλυμένο από ομπρελοκαθίσματα και πακτωμένες κατασκευές. Απαίτησε πρώτα να καθαρίσει από οτιδήποτε έχει τοποθετηθεί και μετά θα δοθούν οι άδειες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει αυτό. Έτσι σε κανέναν δεν έχει δοθεί άδεια και οι συνέπειες συνεχίζονται.
Όμως οι καταστηματάρχες πιέζουν για λύση από το Δήμο.
Καλό θα ήταν οι καταστηματάρχες πρώτα να συμμορφωθούν με τις εντολές της ΚΕΔ και μετά να πιέσουν την ΚΕΔ, όχι το Δήμο, να τους εκδώσει το συντομότερο άδεια.
Δημότης: Πληροφορήθηκα ότι την περασμένη εβδομάδα επισκεφθήκατε την ΚΕΔ μαζί με άλλο δήμαρχο που έχει παρόμοια προβλήματα στο Δήμο του. Ποια ήταν η απάντηση;
Η διευθύντρια ήταν ξεκάθαρη και σαφής. Θα τηρηθεί επακριβώς η νομοθεσία. Κανείς δεν θα κάνει βήματα πίσω. Αυτή η αυθαιρεσία πρέπει κάποτε να τελειώσει και οι λουόμενοι να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη παραλία και να επανέλθει ο θεμιτός ανταγωνισμός στους επαγγελματίες.
Α΄ επίλογος
Στο σημείο αυτό τελείωσε η συνομιλία μας με τον κ. Μάρκου, όσον αφορά τις άδειες εκμετάλλευσης των παραλιακών χώρων. Προς πληροφόρηση των αναγνωστών μας αναφέρουμε ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες αρκετοί επιχειρηματίες που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν έχουν οδηγηθεί στο αυτόφωρο, τους έχουν επιβληθεί τσουχτερά πρόστιμα, ειδικότερα σε αυτούς που επιμένουν να διατηρούν τις αυθαίρετες κατασκευές στην αιγιαλίτιδα ζώνη.
Προεκλογικά, όλες οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων στην Αρτέμιδα, είχαν σημαία τη νομιμότητα στην παραλία. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν την επέβαλαν, αλλά έκλειναν τα μάτια στη συνεχιζόμενη παρανομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξεκαθάρισμα του αιγιαλού, από το χειμαζόμενο υπαρκτό πρόβλημα, βρίσκει σύμφωνο το σύνολο των δημοτών και μεγάλο μέρος των καταστηματαρχών της Αρτέμιδος επιδοκιμάζει τη πρωτοβουλία του Δημάρχου.

Ενοικίαση Νέου Δημαρχείου

Πριν μερικούς μήνες, η Δημοτική αρχή απεφάσισε την ενοικίαση μεγάλου ακινήτου για στέγαση σε ενιαίο χώρο, σχεδόν όλων των υπηρεσιών του Δήμου, που βρίσκονται διασκορπισμένες σε διάφορα μέρη της πόλης, κυρίως στα Σπάτα.
Μετά από διαγωνισμό, λέγεται ότι προσήλθε μόνο ένας ενδιαφερόμενος, αποφασίστηκε, η ενοικίαση δύο ορόφων 1ου και 3ου, συνολικού εμβαδού περίπου 1800(;) τετραγωνικά μέτρα, από κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρήστου Μπέκα και Βασιλέως Παύλου στα Σπάτα.
Ο δήμαρχος έχει δεχθεί αρκετές επικρίσεις ιδίως για το ύψος του μισθώματος που φθάνει τις 14.000 Ευρώ μηνιαίως. Μάλιστα δε, στα μικροπολιτικά και παραπολιτικά έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλές εκδοχές για την προτίμηση του ιδιοκτήτη και το ύψος του ενοικίου. Ο γράφων και στο παρελθόν είχε υποστηρίξει την αναγκαιότητα συστέγασης όλων των υπηρεσιών του Δήμου. Μέχρι σήμερα ο Δήμος πληρώνει για τη στέγαση των διαφόρων υπηρεσιών περίπου 9.500 Ευρώ σε ενοίκια. Η συστέγαση των υπηρεσιών, όχι μόνο θα υπερκαλύψει τη διαφορά των 4.500 Ευρώ, αλλά και θα επιφέρει σημαντικό οικονομικό κέρδος και πάνω απ όλα ταχεία και άνετη εξυπηρέτηση των Δημοτών. Απλά αναφέρουμε: εξοικονόμηση από την κατανάλωση ρεύματος, από τον περιορισμό των μετακινήσεων των υπαλλήλων, στις διαρροές πετρελαίου θέρμανσης, (όχι από τρύπιες σωλήνες, αλλά σε λάθος τόπους παράδοσης), εξαφανίσεις εργαζομένων, (Θου Κύριε φυλακή το στόματι μου) και κ.λ.π.
Σχετικά με την ενοικίαση του κτιρίου ο κ. Μάρκου μας είπε: 
«Η αρχική προσφορά του ιδιοκτήτη του κτιρίου ήταν 9.000 Ευρώ το μήνα και τα πρώτα τρία χρόνια δωρεάν. Όμως, ο δήμος ήταν υποχρεωμένος να διαμορφώσει το χώρο, να τοποθετήσει κλιματισμό και όλα τα παρελκόμενα της σημερινής ηλεκτρονικής τεχνολογίας και στους δύο ορόφους. Το κόστος όλων αυτών, συνεχίζει ο κ. Μάρκου, από μια οικονομοτεχνική μελέτη που κάναμε αγγίζει τις 600 χιλιάδες Ευρώ. Το ποσόν αυτό είναι αστρονομικό για τα δεδομένα του Δήμου μας. Έτσι καταλήξαμε, το ύψος του ενοικίου να φθάσει στις 14.000 και να μας παραδοθεί το κτίριο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που δώσαμε στον ιδιοκτήτη. Να σκεφθείτε, κατέληξε ο κ. Δήμαρχος, ότι το κόστος μεταφοράς όλων των υπηρεσιών δεν ξεπερνά τα 1.000 Ευρώ».
Να σημειώσουμε ότι για τη συστέγαση όλων των υπηρεσιών αντίθετοι είναι μόνο, για ευνόητους λόγους, ορισμένοι… υπάλληλοι του Δήμου.
Ωστόσο, υπάρχουν δύο σοβαρές εκδοχές που η σημερινή διοίκηση δεν εξέτασε και ίσως δεν έλαβε σοβαρά υπόψη της.
Α) Ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Μάρκου διαμαρτύρεται ότι δεν εξετάστηκε το θέμα λήψης δανείου για κατασκευή ιδιόκτητου δημαρχείου, αφού ο Δήμος διαθέτει οικόπεδα με το απαιτούμενο εμβαδόν, και,
Β) η πρόταση του γνωστού επιχειρηματία και κατασκευαστή οικοδομών κ. Ανδρέα Βλάχου. Ο κ. Βλάχος, πρότεινε σε μέλη της διοίκησης, να αναλάβει την κατασκευή δημαρχείου, σε οικόπεδο του Δήμου και με μελέτη κατασκευής ύψους περίπου 2,5 εκατ, με μηνιαία δόση και χωρίς προκαταβολή, το ποσόν του μισθώματος. Δηλαδή 14.000 το μήνα.
Επίσης να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή οι εργασίες διαμόρφωσης του κτιρίου έχουν σταματήσει, μετά από εξώδικο που έστειλε η ενοικιάστρια του 2ου ορόφου τράπεζα, καταγγέλλοντας ότι οι εργασίες γίνονται χωρίς την απαιτούμενη άδεια της πολεοδομίας, και είναι δυνατόν να πληγεί η στατικότητα του κτιρίου.

Βιολογικός Καθαρισμός

Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος ήταν πολύ λακωνικός και στην ερώτηση μας για την πορεία του ΚΕΛ. Μας είπε: «Αν χαθεί η ευκαιρία που έχουμε μέχρι το 2015 να χρηματοδοτηθούμε και να κατασκευάσουμε το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων, σας διαβεβαιώνω ότι και την επόμενη εικοσαετία θα βρισκόμαστε ακόμα στους βόθρους. Να σημειωθεί ότι οι δήμοι που θα τους καταλογιστεί υπαιτιότητα για τη μη προώθηση του έργου, αρχικά θα έχουν οικονομικές συνέπειες από τα πρόστιμα και στη συνέχεια θα αναζητηθούν για να καταλογιστούν στους υπεύθυνους της καθυστέρησης ποινικές ευθύνες».
 
Είναι γνωστό για ποιόν κτυπάει η «καμπάνα». Μόνο που τις επιπτώσεις από τις αγκυλώσεις των μανδαρίνων του δήμου του, θα τις πληρώσουν οι δημότες.

Καταγγελία του Δημάρχου


Κλείνουμε τη μίνι συνέντευξη, με το δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Χρήστο Μάρκου με την εξής  
καταγγελία που κάνει για την αντιπολίτευση. 
«Θεωρώ ότι πιο λαϊκίστικη αντιπολίτευση από αυτή που υπάρχει στο δήμο μας δεν έχει άλλος δήμος. Συνεχώς με απειλούσαν ότι αν δεν τους παραχωρούσα γραφεία να συσκέπτονται θα με καταγγείλουν στην Περιφέρεια. Ενώ λοιπόν τους έχουν παραχωρηθεί γραφεία εδώ και ένα χρόνο περίπου, δεν έχουν πατήσει ούτε μία ημέρα».
Απλά ντόρος να γίνεται
Δημήτρης Πνευματικάτος
Δημήτρης Πνευματικάτος

24 σχόλια:

  1. Ποιες είναι οι καθαρές κουβέντες κ.δήμαρχε; Ήρθατε ο ίδιος στην παραλία του Αγίου Νικολάου και είδατε με τα ίδια σας τα μάτια την κατάσταση που επικρατεί! Πλήρης ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ!! Η παραλία ανήκει πλέον στα μπαρ! Τι κάνατε γιαυτό; Που είναι οι ενέργειές σας προς τους παρανόμους, που είναι οι ανακλήσεις αδειών; Για μόλις τρεις ημέρες (και για τα "μάτια του κόσμου"...)"αναγκάστηκαν" οι μαγαζάτορες και έβγαλαν τις ξαπλώστρες μετά την επέμβαση της κτηματικής υπηρεσίας και αμέσως μετά, μόλις πέρασε η "μπόρα", τις ξανατοποθέτησαν πάλι μέχρι εκεί που σκάει το κύμα σα να μην τρέχει τίποτα!!Αυτό είναι όλο για το καλοκαίρι του 2013, οι τρεις ημέρες χωρίς ξαπλώστρες;;; Γιατί δε μοιράζετε πρόστιμα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μέχρι να συμμορφωθούν και να καταλάβουν οι παράνομοι ότι η παραλία ανήκει σε όλους;;;; Δεν το κάνετε...
    Με την ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡ της παραλίας που μας ξεκουφαίνουν, τις ώρες κοινής ησυχίας και μη, τι έχετε κάνει;;; Γνωρίζετε πολύ καλά το πρόβλημα... Άλλωστε πάλι πολύ πρόσφατα μας επισκέφτηκαν οι εκπρόσωποί σας της "επιτροπής ποιότητας ζωής" και υποτίθεται ότι είχαν καταλάβει πολύ καλά τι εννοούμε όταν λέμε ότι δεν μπορούμε να ησυχάσουμε στον Άγιο Νικόλαο, ότι η αφόρητη ηχορύπανση από τα μπαρ της παραλίας είναι το μεγαλύτερο, το κορυφαίο πρόβλημα της περιοχής!!! Ότι όλοι αυτοί που τους δίνετε άδειες εσείς, καταπατούν κατάφωρα τους όρους αυτών των αδειών μουσικής, γράφουν κυριολεκτικά στα παλιά τους τα παπούτσια τους περίοικους και τσιτώνουν την ένταση σε εκκωφαντικά επίπεδα από το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα,το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό κ. δήμαρχε. Τι κάνατε λοιπόν; Δώσατε εκ νέου άδειες μουσικής μάλιστα τριετούς διάρκειας , αδιαφορώντας πλήρως για το τι αντιμετωπίζουμε εμείς που σας έχουμε εκλέξει... Πότε θα δούμε "άσπρη μέρα" στον Άγιο Νικόλαο κ.δήμαρχε; Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να διαλύουν τη ζωή μας οι παράνομοι της παραλίας;
    Γιατί δεν ακούγεται η φωνή των περίοικων πριν ψηφίσετε στα ΔΣ τις "άδειες μουσικής"; Γιατί οι "μαγαζάτορες" της παραλίας έχουν πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο; Γιατί μας αγνοείτε όταν υποφέρουμε;;;
    Έχουμε καλοκαίρι 2013 κ.δήμαρχε και εδώ και πάνω από 10 χρόνια βασανιζόμαστε από τα ίδια ακριβώς προβλήματα στον Άγιο Νικόλαο. Προβλήματα που εκτιμώ ότι δεν έχετε τη πολιτική βούληση να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά.
    Έρχονται οι δημοτικές εκλογές και όλα τα παραπάνω αποτελούν καθοριστικά κριτήρια για τις επιλογές μας στις κάλπες κ.δήμαρχε. Ο δήμος και οι τοπικές αρχές, έχουν ΚΑΘΗΚΟΝ να προασπίζονται τα δίκαια αλλά και να διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών τους!! Κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει στον Άγιο Νικόλαο και να είστε σίγουρος ότι όλος αυτός ο κόσμος που αγανακτεί, που του έχει γίνει ο βίος αβίωτος μέσα στο ίδιο του το σπίτι από τα μπαρ και τις αυθαιρεσίες τους, θα απαντήσει με σαφήνεια και όπως πρέπει μπροστά στην κάλπη...
    Αναμείνατε, ο αγανακτισμένος κόσμος έχει πολύ καλή μνήμη και δεν ξεχνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που λεει ο δημαρχος, ειναι οτι δεν εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΕΙΑ.Αρα δεν πληρωνουν μια,αλλα τους μαζευει τα σκουπιδια τους,ενω πληρωνουν δημοτικα τελη ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΜ.Δηλαδη.... ελαχιστα.ΩΡΑΙΑ......Που εχει χωσει την δημοτικη αστυνομια , ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ? Απεργια διαρκειας... χρονων εχουν.Τους βολεψαν εκει και τωρα ξεβολευονται ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ....Εμας μας συμπαρασταθηκατε ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ?Δωσατε προστιμα,κανατε περιπολιες,ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΑΚΟΥΣΑΤΕ τα νταπα ντουπα? ΟΧΙ,ΕΕΕΕλοιπον και εμεις δεν ακουμε τα νομιμα δικαιωματα σας, οπως εσεις δεν ακουτε και δεν βλεπετε τα δικα μας.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ...εσας θα σας ξεφορτωσουνε ΑΛΛΟΥ.
    Για τις φαιδροτητες του δημαρχου περι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ,με φωτογραφικη διακυρηξη ....
    μονον αστεια επιχειρημματα επικαλειται.Δεν μπορει να μαζεψει τους υπαλληλεους του και ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΑΝΤΡΙ ΠΡΟΣ 14 000 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ και γελαει ο καθε πικραμμενος δημοτης.Αλλα δεν γελαει μονον ..πλεον.ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ,ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ .Αντε να χορεψετε στους εορτασμους,να σφαξετε την προβατινα,γιατι τους δημοτες τους εχετε σφαξει αρκετα και τους εχετε αρμεξει μεχρις αιματος.... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΥΔΡΙΑ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ καθαρα, εντος εισαγωγικων (που σας δουλευουν και δεν το πηρατε καν ειδηση) ΛΟΓΙΑ.Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΑΣ.Αυτα ειναι τα ΚΑΘΑΡΙΑ ΛΟΓΙΑ και ειναι κοινη διαπιστωση ολων ,ακομα και εκει που συνεντευξιαζεσθε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.Ερχεται ο λαμπαδηδρομος φωτοδοτης αρχων ,ταχυτατα στο top five.
    Το τι σχολιο εχει να πεσει.....με χερια και με ποδια...
    Ομοβροντια θα ειναι, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΒΡΑΥΡΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ....ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ......ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ ..ΠΑΛΙ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ....ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψεύτικα τα λόγια του Δημάρχου, που όπως και οι προηγούμενοί του - χρόνια τώρα - τα έκαναν πλακάκια με την παρανομία στην παραλία. Μετά από 2 χρόνια θητείας ο κ. Μάρκου στη θέση του Δημάρχου θυμήθηκε να μας πει για δήθεν "καθαρές" κουβέντες στα θέματα της παραλίας.
    Όμως στα αλήθεια τι έχει να μας πει για τις δήθεν "καθαρές" υπογραφές του και συγκεκριμένα γι' αυτό που του γράφει η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τελευταίο φύλλο (8.7.2013) που τον ρωτάει : " Δήμαρχε, κ. Χρ. Α. Μάρκου, το τρόλεϊ σε ρόδες έγινε ….. 289,30 τ.μ, εσωτερικός ωφέλιμος χώρος (βλ. άδεια: 24/2013 που ο ίδιος υπογράψατε πρόσφατα !), σε αντικατάσταση της υπ’ αριθ. 21/2002 άδειας, σε νόμιμο κτίσμα 45 τ.μ. του 2002;»
    - Μάλλον δεν ξέρει τις εξελίξεις ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα κανενας δεν υπερασπιζεται τον ομοσπονδο πολιτισμο?
    Μονον ο Δημαρχος, τον ΣΠΙΤΩΣΕ, σε διαμερισμα στο κεντρο?ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.....
    Ποθανε και ποιος θα το ψαξει ....η ταμπελλα βιβλιοθηκη λεει.Αλλη μια δημαρχιακη ΑΝΑΘΕΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ,γιατι ο πολιτισμος.... τιμη δεν εχει.Ειναι ΑΤΙΜΟΣ......Συμβουλαιοι τι συμβαινει?ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ...ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ?ΠΟΤΕ ?Να ξερουμε να σας ανταμειψουμε μαζι ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.......

    Καλα βρε παιδι μου, 50 τμ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?Ρωταω εγω ο αφελης....ψηφοκτονος.....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ...εεεεε μπλογκιτη, ραγες ειναι και τσουλανε πανω τους βαγονια .Εφτασαν στη ν θαλασσα,εστησαν διχτυα εκαναν γηπεδα παρκινγκ,ομπρελλοκαθισματα,φρεατια ....ΚΑΙ ΤΑ ΤΜ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΤΟΙ στον εν Κανα γαμο .

    ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΣΠΑΤΑΝΟΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ
    ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ.....
    ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΙΔΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΣΑς.

    ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ...γιατι ο θεος αγαπαει τους ευσεβεις της Λουτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεβαινει ταχυτατα .....
    Τι τις θελει τις συνεντευξεις?

    Γιατι προκαλει,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,την μοιρα του?
    Η τον παγιδευουν ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ?
    Τι λετε μπλογκιτες,του την στηνουν και τσιμπαει ,η δεν καταλαβαινει τιποτα?

    ΚΑΙ ΣΤΙς ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ......ΦΑΛΤΣΟ ΟΛΚΗΣ......να θυμιζει οτι θελουν να ξεχασθει... Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ......Αντε καλα καλλιστεια..με λαμπαδηδρομιες,,χορους , τραγουδια ...και αγρυπνιες....
    και απο τις δυο μεριες.
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ...ΝΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΟΛΟΙ....και να γραφουν εδω τα παθηματα τους....ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΑΙΙΚΟ .....ΣΥΝΤΟΜΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας σκλαβωσατε κε δημαρχε παλι

    Προσπαθειτε ΑΛΛΑ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Χρηστάκη
    όταν σε μάθαινε η γιαγιά σου το "όταν ..... δε μιλάμε" δεν την άκουγες;
    Εσύ είσαι έτοιμος να φέρεις και τις κόρες σου στην κρεαταγορά - καλλιστεία του Ριβιέρα προκειμένου να τους αποδείξεις την αφοσίωσή σου.
    Η έλλειψη ντροπής - τσίπας λέγεται ξεδιαντροπιά και ο μη φέρων αυτή κετσίποτος.
    Έλα ρε Χρηστάκη στις ταβέρνες στο τέρμα του 305 ή απέναντι στο Crazy-Chicken, ένα βράδυ Παρασκευής-Σαββάτου ή Κυριακής μεσημέρι, θα σε κεράσουμε εμείς γιατί πάλι κλαιγόσουν, να μας πείς τί ακούς και βλέπεις!
    Μη μας στείλεις πάλι την Αφροδίτη και τη Μαρία γιατί αυτές από τη μπίχλα δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτε άλλο εκτός από το σαγόνια τους.
    Κρίμα τ΄όνομα και το τιμημένο αρβανίτικο αίμα που σού'δωσαν οι πρόγονοί σου.
    Τους έχεις κάνει να στριφογυρίζουν στον Αγιο Δημήτρη.

    Σπάτα Λούτσα Απελπισία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπομπα να τον κερασετε...και αν δεν εχετε...πηγαινετε λιγο πιο περα ...που ειναι γεματο....Βεβαια ,μπορει να την εχει πιει ηδη, γιαυτο τυφλωθηκε...,μπορει να του την σερβιρισαν οι αντιδημαρχαιοι.....που το τσουζουν κανονικα.Αυτοι και αν εχουν τυφλωθει......και δεν βλεπουν καμμια παραβαση.....Το προβλημα ειναι οτι μας θεωρουν ολους τυφλους και κουφους.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΠΙΧΛΑ? ΤΣΙΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απελπισία φίλοι μου η κατάσταση στον Άγιο Νικόλαο, εκεί στα παραλιακά ξέρετε... Μετά την αφόρητη Παρασκευή με το live να αντιλαλεί στο νυχτερινό τοπίο της ταλαίπωρης συνοικίας μας, ακολούθησε το Σάββατο με τα σκυλοκαλλιστεία να μας ξεκουφαίνουν μέχρι τις τρεις το πρωί ενώ την Κυριακή (σήμερα) όλο το μεσημέρι χωρίς διακοπή παίζει όπως κάθε Κυριακή - χωρίς σταματημό μέχρι τις 1:30 περασμένα μεσάνυχτα - το γνωστό επιβραβευμένο προσφάτως με τριετείς άδειες νταπαντουπάδικο, που έχει σαν αρχή του να μη σέβεται ούτε ωράρια, ούτε κοινές ησυχίες, ούτε τίποτα, οι δε εντάσεις που παίζει την ηλεκτρονική μουσική του, είναι κυριολεκτικά εκκωφαντικές!! Δεν "παλεύεται" η κατάσταση στον Άγιο Νικόλαο τα ΠΣΚ, ειλικρινά σας λέω, κάντε τον κόπο όσοι δυσπιστείτε και πάρτε το αυτοκίνητό σας και ελάτε έτσι για βόλτα... Η περιοχή ΔΕΝ είναι πλέον κατοικήσιμη χωρίς υπερβολή!!!... Τέλος! Ο Άγιος Νικόλαος έχει παραχωρηθεί εδώ και καιρό στους νονούς, οι κάτοικοι να φεύγουν!!! Είναι απλά ένα πεδίο κερδοσκοπικών δραστηριοτήτων με αποδέκτες επιχειρηματίες της νύχτας και περιφερειακούς προστάτες... Για να "ξεβρομίσει" η περιοχή, πρέπει να ασχολούνται τα δικαστήρια της Ευελπίδων επί χρόνια κι αν.... Παιδιά, την καταστρέψανε την περιοχή μας, ένα πανηγύρι της κακιάς ώρας έχει καταντήσει, μια πόλη χωρίς νόμους, γεμάτη ασχήμια, χωρίς δίκαια, όπου κυριαρχούν οι εκβιαστές και τα συμφέροντά τους... Ο Άγιος Νικόλαος σείεται στα μπάσα, στις αγριοφωνάρες των εκφωνητών, στις στριγκλιές των σκυλοτενόρων των live και των συναυλιών, στη ΑΦΟΡΗΤΗ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ, ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ από τα κωλόμπαρα της παραλίας... Ποιος "πολιτικός" να έρθει εδώ να μιλήσει, τι να μας πει;;; Χάσαμε τα σπίτια μας, τη ζωή μας. Δε θέλουμε να δούμε κανέναν, δεν επιθυμούμε να ακούμε ούτε ψίθυρο από τα ψεύδη και τη δηλητηριώδη υποκρισία τους, δε θέλουμε να ακούσουνε ούτε κουβέντα για ΘΑ ΘΑ ΘΑ... Όσοι είμαστε (φαίνεται δεν είμαστε και τόσο πολλοί ώστε να ιδρώνει τ' αυτί τους), θα σπείρουμε κάρβουνο, φούμο κατράμι στις κάλπες... Από εμάς εδώ κκ πολιτικοί, μόνο φούμο!!! ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ?Αυτοκτονικοι η μαστουρωμενοι ειναι?Ποιος βλεπει καλλιστεια Λουτσης σημερα?Πιτσιρικαδες δεν ειναι ,αυτοι εχουν περισσοτερο μυαλο,ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΟΥΤΙ?Παντως για να ξεσκιζονται στο live ,δεν πρεπει οι δουλειες να πηγαινουν καλα.Οσο φτηνιαρικα και να ειναι τα live,κατι πληρωνουν.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.Καθημερινες ειναι νεκρα, ελπιζω και τα live ,να τα απολαμβανουν μονοι τους.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ ....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ...ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ......ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΝΕ..ΗΛΙΘΙΩΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.Παω στοιχημα. ο αλλος με την εξεδρα....παει φουντο ...το εμαθα εΞ εγγυρων πηγων.ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΗ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ...Η μαχη της απλωστρας δεν τελειωσε ...ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ,,Η ΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ και αν δεν εχεις κερδη πως θα πληρωσεις?Αλληλενδετα ειναι τα μετωπα, μπλογκιτες..χτυπατε οπου βρητε..τρυπα και κυριως, ενημερωστε για μακρια και αλαργα....ας γινουμε χαζοαμερικανοι....να κλεινουν απο εμας, αφου δεν μΠορει η συντεταγμενη δημαρχια..ΠΟΥ ΤΟΥς ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ... ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....Αν πατησουν κατα εκει ....αφηστε τις ευγενειες...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ,ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ.Κουβεντα περι ηχορυπανσης...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θεμα για συνεντευξη..ουτε για ερωτηση ΚΑΝ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Πω πω τι μας περιμενει ακομα...μπλογκιτες μου.....
      πλακωσαν οι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ...ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ....
      ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ...και να το γυρισεις στο αδελφικο ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.Η κριση θελει μυαλο ,ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΨΙΜΟ.Αντε λοιπον να σκαψεις τα χωραφια σου που τα αφησατε για να μου γινετε επιχειρημματιες,ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΟΥΣ Κ....Οι αφισες με κ....αντρικους η γυναικειους..δεν φερνουν πελατη.ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΕΕΕΕΕ?ΑΝΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΠ ΑΝΔΡΙΚΟ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ για τους πεινασμενους, μονον που ειναι πολυ λιγοι πια.....ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ....ακομα και τα κλισε σου ειναι ντεμοντε.....

      ΜΠΛΟΓΙΤΕΣ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ,που δυστυχως θα λειπω ,ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ.ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
  12. ΕΓΚΥΡΩΝ ..
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ? Τι βλεπει ο μπλογιτης που δεν το βλεπει κανενας αλλος? ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ,αλλα να το ξερουμε, να πραΞουμε αναλογως....και εμεις οι απιστοι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για το "νέο πολιτιστικό δρώμενο", του ερχόμενου Σαββάτου, της κας Ξενοφώντα έχει να πεί κάτι ο δήμαρχος, που για όλα παλεύει;
    Έχει ακούσει ότι η Αλυκή είναι υδροβιότοπος και όχι πίστα για να ξεσαλώνει η κα Ξενοφώντος και οι αντιδήμαρχοι της άγνοιας και της άννοιας;
    Όταν ο ίδιος ο δήμαρχος δεν σέβεται τις διατάξεις κοινής ησυχίας, τους περιβαλλοντικούς κανόνες και τις σχετικές συνθήκες θέλει να πιστέψουμε τί;
    Είναι δεδομένο ότι, για προφανείς λόγους, ο ίδιος μπαίνει μπροστάρης για να καλύπτει και νομιμοποιεί την μαφία της νύχτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τώρα που τελείωσαν τα καλλιστεία του κ@λου και του πολιτισμού σας μήπως κε δήμαρχε σου επιτρέπουν να κατεβάσεις αυτές τις απαράδεκτες αφίσες που διαφημίζουν τη ζωοπανήγυρι;
    Εκτός της ρύπανσης είναι και αντιαισθητικές, τουλάχιστον για μένα γιατί για σένα αμφιβάλλω, πονηρούλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλα βρε γνωστε......μπλογκιτη ....ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ?Δεκα ξηλωσα μονος μου, γερος ανθρωπος... πριν το μεγα γεγονος.....
      ΑΥΤΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΓΩ ΞΕΚΟΛΛΑΩ,ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ..μου χαλαγαν την ημερα πρωι πρωι.ΜΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ...ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.... και κανεις κατι χρησιμο.Μαζευεις τα σκουπιδια απο τον δρομο.Στις δημοτικες,ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΙΛΟΥΣΤΡΑΤΙΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ....και τα πεταξα στο εκλογικο κεντρο του.Καθαρισα τον δρομο μου απο τις φατσες...και με ευχαριστησαν οι γειτονες.Τωρα θα σου πω και το καλυτερο.....Κομαντος των δυο αντιπαλων ,κυκλοφορουσαν μεταμεσονυκτιως και εβγαζαν ο ενας την φατσα του αλλου ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ.....ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ....ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ.....
      ΑΑΑΑ εχουμε συνεργειο στην γειτονια δικο μας, ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ...Η ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.....ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ .ΟΙΚΙΑΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ,ΧΑΡΤΙ, ΓΥΑΛΙ ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ,ΧΩΡΙΣΤΑ.Αυτα γιατι μας ειπες για απεργια σκουπιδιων ....εεεεε λοιπον εσυ θα την πληρωσεις...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.....Ραντιστης για τον κηπο ,σιτες παντου,φιδακια και πυρσοι εξω.
      Επισης καθαρισμα χορτων ...ρεφενε...η γειτονια ...ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ,,,ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ...ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ....πριν 3000 χρονια...και βαλε.......

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ....ΜΕΧΡΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ...ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ...ΡΕΦΕΝΕ ....ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΛΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ,εκει που οι δημοι αδυνατουν να βοηθησουν ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥς ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  15. Αλλη εκδηλωση στο πανεμορφο γηπεδο......που λεει ο μπλογκιτης...Θα φυγουν τα πουλια απο τον θορυβο και θα μεινουν τα πουλακια να χοροπηδανε μονα τους.Η χελωνα που ειναι?Απογοητευτηκε και αυτη και εφυγε?ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ?Που εσαι μεγαλε Καρακατσανη που ειπες το θρυλικο...
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ.....

    Ελα να δεις οικογενειακο πολιτισμο......οικογενειακες ομοσπονδιες..ΟΛΑ ΜΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ, οπως Παλερμο.....Τοπικα,πολιτιστικα,αντιδημαρχιακα.ομοσπονδιακα,.........ΦΑΜΙΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειδατε που σας ελεγα οτι ΜΟΝΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ?
    ΙΔΟΥ 11 43 Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.....

    Μακρια φιλοι, μακρια και αλαργα και ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΕΚΕΙ.Και ξηλωστε και καμμια ΡΥΠΑΡΗ ΑΦΙΣΣΑ....Η Αριωνος καθαρισε....παμε για αλλα...Ενας κολλαει, ΔΥΟ ΞΗΛΩΝΟΥΜΕ...ΗΔΗ.ΕΕΕΕΕ δεν ειμαστε μονον δυο εδω......

    Ειπαμε στην λαικη ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΧΟΝΤΑΙΩΝ ......τι στην ευχη, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ........αν ειναι δυνατον στο σπαταρτεμισιανικο τσιφλικι......Που ειναι ο μπλογκιτης που κανει προσκληση ..εκει απεναντι απο το crazy?
    Crazy εισαι χριστιανε?Σου ερχονται επισκεψη τα chiken... εισακουσθηκες.Πραξε αναλογως......

    Κριμα που θα λειπω, χανω τα καλυτερα....SHOW......ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ Η ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ BEACH VOLLEY..στα φρεατια?BEACH GOLF... ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ.Κυνηγι παραλικου θησαυρου.... στα τεσσερα ,σε ραγες,διχτυα,ξαπλωστρες,μετα μουσικης...ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΞΕΚΩΛΑ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ EVENT.
    Καλη σας διασκεδαση μπλογκιτες....ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ.Ετσι, γελοιοποιωντας τον, τον ξορκιζεις.Στην πολιτικη το χειροτερο δεν ειναι η αντιδραση.Το χειροτερο ειναι η γελοιοποιηση.Αυτο ειναι ΒΛΑΒΗ ΑΝΗΚΕΣΤΟΣ.

    ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ .....ΙΔΟΥ.....Παρτε την σκυταλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περασα να δω το πανεμορφο γηπεδο......και εχω μερικες ερωτησεις......
    1 πως εγινε εκει,μεσα στον υγροβιοτοπο?
    2 Δεν ενοχλουνται τα πουλακια απο τα νταπα ντουπα?ουτε η καρετα?
    3 Πως στοχευουν να αντιμετωπισουν τα κουνουπια? Προσφεροντας τους τροφη?ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΟΣ (γιαυτο ονομασθηκε ελονοσια η νοσος η μεταδιδομενη δια των κουνουπιων.Εξαφανιστηκε η ελονοσια με αποξηρανσεις και με κινινο. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ?Θα παρουν αντικουνουπικα μετρα?
    Για την αισθητικη και καθαριοτητα του χωρου...η τυπικη της περιοχης...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
    Επισης ουδεν σχολιον για τον καλλιτεχνη.Παντως να ξερετε ....με τον γνωστο Μαριο Τοκα των μεγαλων επιτυχιων ........καμμια σχεση.....μπορειτε να πατε στην Ραφηνα,στην Ν Μακρη η στον Μαραθωνα.ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ .
    ΠΧ Γλυκερια,Χατζηγιαννης,Τσακνης,ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΘΕΑΤΡΟ.Βαγενα,Μαρκουλακης,Σαββοπουλος....δεν εχεις που να πρωτο πας......γιατι κανεις δεν ερχεται στο ωραιο γηπεδο?ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ. Μονον τα ρεταλια..περισσευουν.πχ Σε μαγαζι στην ραφηνα εχει Ονειραμα και Ακτιβ Μεμπερ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ. Επισης πολυ ωραια τζαζ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ...ΞΕΚΟΥΦΑΔΙΚΑ.....

    ΣΗΜ Το συγκροτημα ....μεσα......ετσι το κανουν αλλου.Οποιος θελει εξω, μεταξυ αυτων και εγω ...ακουει την μουσικη υποκρουση και λεει και καμμια κουβεντα....

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟ.

    ΕΕΕΕΕ λοιπον φιλε, ο κοσμος παει εκει που τον σεβονται.Ο χαμος γινεται ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.Με φτηνο εισητηριο και ποιοτικο προγραμμα.Οσο για το φαγητο...τα ταβερνακια και τα δυο , ΠΡΟΣ ΑΓ.Νικολαο,ειναι εντιμα. Δεν λεω ονοματα,θα τα βρειτε...το ενα ειναι στα ορια με Ραφηνα το αλλο Α. Νικολαο..αλλα, θα κλεισετε τραπεζι πρωτα γιατι ειναι γεματα ...

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΕ ΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΒΟΥΖΕΣ.Εχει τα παντα ολη η ακτη μας...απολαυστε τα καταλληλα......σκεπτομενοικαι καταλληλα προστατευομενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑΑΑΑτωρα ειδα και την ΕΛΕΝΗ με Καφετζοπουλο το Σαββατο διπλα σας,μην τρομαξετε δεν ειναι δραμα ειναι μελοδραμα.....

      Διαγραφή
  18. 1 πως εγινε εκει,μεσα στον υγροβιοτοπο?

    Ρώτα τους Αρβανίτες των Σπάτων, αυτοί το είχαν φτιάξει απο πολύ παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο υγροβιοτοπος αναπτυχθη αργοτερα.Το 70 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΛΑΜΙΕΣ.Πολυ αργοτερα εστησαν και ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ.Και τραμπολινο.ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΧΕΛΩΝΑ.Αντι να ευχαριστουμε την φυση, που ξαναφερε κοντα μας ζωα και πουλια, ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,τα διωχνουμε με σκλυλοεκδηλωσεις?
    Μην μου πειτε οτι η τοπικη βουλη των ΛΟΡΔΩΝ της σπαταρτεμισιας....σεβαστηκε την παραδοση και δεν το μετεφερε.....ΕΛΕΟΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ....πηγαινετε στο παρκο της αχρηστιας...εχει χωρο ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ,και να φυγουν τα φιδια,εκει που το αφησατε και χορταριασε, αφηστε την φυση να κανει την δουλεια της.Αυτη ξερει ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ,τι ειναι να διοικεις εναν δημο ΜΕ ΑΜΜΩΔΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ,ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ,ΜΕ ΚΑΜΠΟ ΜΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΜΠΕΛΙΑ και ελαιοδεντρα. Ολα τα ρημαξατε...που να σας καταραστει η ΑΡΤΕΜΙΣ(εκ του ατρεμις,Ατρευς=ατρομος)και να πεσει πανω σας, η καταρα των Ατρειδων γιατι διαπραττετε ΥΒΡΙΝ.
    Η ΥΒΡΙΣ ΑΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΝ.
    Στην Ραμνουντα εδω διπλα μας, ειναι ο Μεγας ναος της Νεμεσσεως.
    Επ ευκαιρια πολυ ωραια ηλεκτονικη εφημεριδουλα η Ραμνουσια.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΚΟ...ΚΑΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΓΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΙΑΣ
    Τα κουνουπια δεν μου φταινε .Την δουλεια τους κανουν,οι ιθυνοντες ,μου φταινε που δεν ραντισαν εφετος εγκαιρα.

    ΒΑΤΡΑΧΟΜΥΙΟΜΑΧΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑΝ ΤΟ ΕΣΠΕΡΑΣ ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ.....
    Δεν ειναι κορακιστικα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε δημαρχε και εσυ και ολοι οι αλλοι παρατρεχαμενοι σου.......
    εδω και χρονια υπαρχει στην παραλια devis ενα παραπηγμα. δεν ειναι καντινα για να μπορει να ειναι εκει γιατι δεν εχει ροδες. δεν ειναι μαγαζι για να εχει αδεια υγειονομικου ενδιαφεροντος γιατι δεν εχει τουαλετα. δεν εχει ταμ μηχανη γιατι δεν εχει αδεια. δεν εχει κυριο καταστημα απο πισω του να το θεωρησεις παραλιακο. δεν παει δρομος .και ομως εχει την μαμα του υπευθυνη εδω και χρονια στο κυλικειο του δημου.
    αν λεει κατι αυτο.
    και παρα τις καταγγελιες ουτε εσεις ουτε η αστυνομια κανει κατι. γνωριζωντας τι πωλειται εκει και παρα τις καταγγελιες που τις ξερετε μαλλον πρεπει να απευθυνθουμε στην διευθυνση δημοσιας διοικησης για να τους πουμε και πολλα αλλα μπας και φιλοτιμηθητε να κανετε τα νομιμα . γνωριζωντας οτι αυτα εδω τα διαβαζουν οι....δικοι σας και σας τα μεταφερουν , εχετε να πειτε κατι???? η περιμενετε τις εκλογες για να απαγγειλετε και παλι ποιηματα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας