ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΟΧΙ ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ - ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΟΧΙ ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ - ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σπάτων-Αρτέμιδος, εκπροσωπούσα 22 Συλλόγους, στις 07-08-2013, συναντήθηκε στα γραφεία της με  την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων στη Θέση Πλατύ Χωράφι, με σκοπό τη δημιουργία Διαδημοτικής Συντονιστικής Επιτροπής, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες και δράσεις τους,  μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο αποχετευτικό στις περιοχές των Δήμων Σπάτων - Αρτέμιδος  και Ραφήνας – Πικερμίου. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων κ. Γιαννάτος.

Διαπιστώθηκε ότι, το θέμα της δημιουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι εισέρχεται στη τελική του φάση, μετά και την απόφαση του ΣτΕ για έγκριση της μερικής οριοθέτησης του Ρέματος Ραφήνας.

Η Πολιτεία (ΥΠΕΚΑ, Περιφέρεια κλπ) μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζουν αφόρητα για τη δημιουργία του, αγνοώντας τις χιλιάδες των κατοίκων, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία απορρίπτουν τη λύση αυτή και μαζί με όλους τους Συλλόγους, τα Σωματεία, και επιστημονικούς φορείς, προτείνουν την όδευση των λυμάτων στη Ψυτάλλεια.

Με την λύση αυτή  και αποχέτευση ΑΜΕΣΑ διασφαλίζεται (εντός του 2015) και κλείνουν οριστικά οι χιλιάδες βόθροι και  αποφεύγουμε τη καταστροφή των περιοχών μας που θα προκαλέσει η κατασκευή ΚΕΛ δίπλα σε οικισμούς, στο Μέγα Ρέμα Ραφήνας και δίπλα στην Ακρόπολη της Παλαιοντολογίας στη Πικερμική γή, αλλά και την καταστροφή της υπέροχης και προσιτής στους απλούς πολίτες παραλιακής ακτής της Αρτέμιδος.

Αποφασίστηκε, να ενταθούν οι προσπάθειες για ενημέρωση και κινητοποίηση των κατοίκων  σε ένα αταλάντευτο αγώνα μέχρι τη τελική δικαίωση. Η κλιμάκωση των αγώνων προβλέπει,

1.            Ενέργειες για σύγκληση και συνεδρίαση των τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων Σπάτων-Αρτέμιδος για λήψη απόφασης υπέρ της αποχέτευσης στην Ψυτάλλεια.

2.            Ενέργειες για σύγκληση και συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, για λήψη απόφασης υπέρ της αποχέτευσης στην Ψυτάλλεια. Για  την επίτευξη αυτού του στόχου  να συνεργαστεί και να συντονίσει άμεσα τις ενέργειες του με το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Με δεδομένη και ΟΡΙΣΤΙΚΗ τη θέση της Πολιτείας  για ΑΓΩΓΟ που θα εκβάλλει στον Άγιο Νικόλαο, τα 16 σημεία που έχει θέση σαν όρο ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος δεν είναι υλοποιήσιμα.
3.             Προσπάθεια λήψης απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων-Αρτέμιδος για την άμεση ανάθεση από το Δήμο - σε συνεργασία  με το Δήμο Ρ-Π  σε μελετητικό γραφείο εκπόνησης προμελέτης, για την όδευση των λυμάτων  στη Ψυτάλλεια. Προβλεπόμενος χρόνος σύνταξης μελέτης ένας μήνας. 

4.            Εκτύπωση και αποστολή σε όλους τους κατοίκους ανακοίνωσης, που θα τους ενημερώνει για τις  ταχύτατες εξελίξεις και τα ολέθρια αποτελέσματα  λειτουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι και εκβολής αγωγού λυμάτων στον Άγιο Νικόλαο και θα τους καλεί σε συγκεκριμένες δράσεις.

Σε περίπτωση απόρριψης της πρότασης για σύνδεση με την Ψυτάλλεια από το Δ.Σ. Σπάτων- Αρτέμιδος, θα προχωρήσουμε άμεσα:

Α.  Σε σύγκληση σύσκεψης με όλους τους Συλλόγους και τα Σωματεία των δύο Δήμων με θέμα την οργάνωση του αγώνα και τη  κλιμάκωση δράσεων.

Β. Tη διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης - συναυλίας διαμαρτυρίας στις αρχές του Σεπτέμβρη 2013 για να απαιτήσουν οι κάτοικοι τις λύσεις  πού έχουν ανάγκη οι περιοχές μας.

Αποχέτευση ΤΩΡΑ. Τέλος στο αίσχος των βόθρων και των βοθρολυμάτων στους δρόμους. Άμεση σύνδεση με τη Ψυτάλλεια και παράλληλη δημιουργία αποχετευτικών δικτύων. Αποτελεί τη πλέον  κοινωνικά και οικολογικά ενδεδειγμένη ΛΥΣΗ, οικονομικά συμφέρουσα και άμεσα εφαρμόσιμη.

73 σχόλια:

  1. Στην χαμολια δεν σας ενοχλουν? -ολοι οι δρομοι μυριζουν βοθρολιματα.-Στο πλατυ χωραφι ποια ειναι τα συμφεροντα σασ και δεν θελεται?αμπελια ειναι εκειστο πλατυ χωραφι,- Ενοχλουν Στο οπτικο πεδιο τους κυριους και της κυριες απο την καλιτεχνουπολι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H χαμολιά έχει ήδη τον αγωγό του αεροδρομίου και θα έχει τον εγκεκριμένο αγωγό ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΚΟΡΩΠΙΟΥ.Είναι ακόμα και για κερδοσκόπους τρέλα να γίνει και αγωγός στον Άγιο Νικόλαο.Και όσο για βοθρολύματα σε ωρισμένους δρόμους παρανόμων ,δεν είναι δικαιολογία για λύματα σε όλο τον Ν.ΕΥΒΟΙΚΟ.Για να παρεμένει ζωντανό το θέμα ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ αγωνίζονται μόνο ιδιοτελή συμφέροντα σε πολλά επίπεδα.Το ισχυρότερο είναι αυτό που υποβαθμίζει την αξία της περιοχής στο 1/10 της πραγματκής εμπορικής μέχρι σήμερα και αγοράζει σε μηδαμινές τιμές γή για τεράστια κερδοσκοπία με την εφαρμογή του ρυθμοστικού σχεδίου της Αττικής που ενώ εξαγγέλθηκε από τον Υπουργό περιέργως οι τοπικοαυτοδιοικητικοί ποιούν την νήσσαν/ή παίζουν τας μωράς παρθένους ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

      Διαγραφή
  2. http://www.skai.gr/news/environment/article/239128/me-to-ruthmistiko-shedio-athinas-attikis-xekina-i-horiki-anasugrotisi-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο αγωγοι σε αποσταση λιγων χιλιομετρων ειναι πολλοι.
    Σε περιπτωση αστοχιας ο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟς ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν θα μπορει να πλησιασει την θαλασσα.Το πλατυ χωραφι πλημμυριζει συχνα πυκνα και εχει διπλα του ρεμα που παρεσυρε σπιτια στην Ραφηνα.Το ρεμα Ραφηνας αφ οτου του εριξαν τον ποδονιφτη χωρις μελετη και εκβαθυνση δεν μπορει να σηκωσει αλλο βαρος.Επισης εχει χαρακτηρισθει υγροβιοτοπος και περιοχη ιδιαιτερου φυσικου καλους.Τα παλαιοντολογικα ευρηματα του Πικερμιου οπου εχουν ανασταλει οι ανασκαφες ειναι σε αποσταση μικροτερη απο 500 μετρα.
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ 10 36 Εγω σου εγραψα τοσους λογους ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.Εσυ εχεισ μονον ενα επιχειρημμα.
    την θεα των κυριων α[ο την Καλλιτεχνουπολη.Ποιος την γ...την Καλλιτεχνουολη μωρε?Εδψ συζηταμε για τομελλον τησ θαλασσας μας και της πανιδας μας περιουσια δικη σου και των παιδιων σου, Δεν παταει πουλι εκει που θα εχει καμιναδες καυσης βιοαεριου μεχρι και το πουλακη σας θα απλβνει ξαπλωστρα στο σκ....και μου μιλας για θεα....Ετσι σας αποκοιμιζουν με τα αντανακλαστικα του φθονου...για τον γειτονα, μεχρι ανεκδοτο εχει γινει ο φθονος του Ελληνα,να ψοφισει η αγελαδα τουγειτονα....και εσυ εκει.....ΟΝΤΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΕΕΕΕΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΣΑΣ.Βαλε το λιγοστο σου μυαλουδακι να δουλεψει...τι ανεμοι πνεουν στην περιοχη,πως θα μεταφερουν την λυματολασπη, που θα την αποθηκευουν ,γιατι δεν θα την κατεργαζονται εκει,αν θα ειναι τριτοβαθμιος ο καθαρισμος, πωσ θα αντιμετωπιζονται οι αστοχιες και κυριως.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥς ΠΟΛΙΤΕς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ και βεβαιως, οπως παντα ,την πληρωνουν οι πιο φτωχοι και οι πιο ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.Δεν σχολιαζω καν την ορθογραφια σου ,τι σε κανει να πιστευεις οτι αν δεν εμαθες κατι τοσο απλο, οσο η γλωσσα σου, εισαι σε θεση να εχεις σοβαρη αποψη για δυσκολα θεματα, με φοβερες τεχνικες λεπτομερειες που οσο διαβαζει κανεις, τοσο αντιλαμβανεσαι τι σημαινει καταστροφη περιβαλλοντος.

    Αντε λοιπον στο καφενειο να συζητησεις προφορικα, στο επιπεδο που μιλας και ασε το γραπτο ,γιατι τα μεταξωτα βρακια...θελουν να ξερεις και να γραφεις την αποψη σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιδια, η περιοχή ουτε υδροβιότοπος έχει χαρακτηριστεί απο καμια συνθήκη και κανένα φεκ ουτε προσδιοριζεται πουθενα ως τοπος ιδιεταιρου φυσικού κάλους. Το ΦΕΚ του 84 δείχνει επι χαρτη περιοχή πανω απο τη μαραθωνος. Αντίθετα η περιοχή έχει μια μονάδα παραγωγης αδρανων, ενα βενζιναδικο, μια μονάδα που φτιάχνει τούβλα, το σταθμο μεταφορτωσης της ραφηνας, μια σταυλικη μοναδα και πόλλα αυθαίρετα. Αν κάτι μου διαφεύγει διορθωστε με.

      Διαγραφή
    2. Αν λοπον βγαλεις τον υδροβιοτοπο, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.Για τα υπολοιπα, Πικερμι ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ,ρεμα ,θαλασσα,καυση βιοαεριου,εχεις απαντησεις? ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΜΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙΣ, Η ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ?

      Το ζητημα δεν ειναι τα αυθαιρετα και αν εντοπιζεις εκει ,αγνοωντας ολα τα αλλα ,ΕΙΣΑΙ Η ΑΦΕΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Η ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ.ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΧΩΝ ΕΧΕΙΣ?Επι χαρτου ειναι οχι επι ΧΑΡΤΗ.Αφου λοιπον ξερεις να διαβαζεις χαρτες, πες μας σε τΙ αποσταση ,ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΝΗ.Σε τι αποσταση θα ειναι το ρεμα?Τι ειναι η αγωγοι,τι θα εκβαλλου και που ακριβως.ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΤΗ, ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΟΣ ,ΜΕ ΤΙ ΡΕΥΜΑΤΑ λογω Ευριπου .ΑΝ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ,ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, οπως στα ψιλα γραμματα των ασφαλιστικων, κρυβεται το προβλημα ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ ....Κατι παλιοαΥθαιρετα ειναι εκει, ας προσεχαν.... .ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΑ ....

      Διαγραφή
    3. Μιλάς για πολλά θέματα που δεν έχω θίξει (αγωγοί, λάσπη, κλπ). Στο σχόλιό μου επικεντρώθηκα στο γεγονός ότι γίνονται αναφορές ακόμα και από Δημοτικά Συμβούλια σε επίσημα έγγραφα που δεν ευσταθούν ή που ερμηνεύονται κατά το πως βολεύει τον καθένα. Αυτές οι επιπολαιότητες μόνο ζημιά κάνοουν εάν δεν επιλέγονται σκόπιμα.

      Γενικά τα θέμα είναι θέμα συμφερόντων. Από τη μια η διοίκηση που πιέζει για μια λύση άρπα-κόλλα και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Από την άλλη οι ιδιοκτήτες γης που είναι χαρακτηρισμένη ως γεωργική (Γ2) και ελπίζουν ότι κάααααααποτε θα ενταχθεί στο σχέδιο και θα θησαυρίσουν, ενώ με ένα ΚΕΛ στην αυλή τους αυτό το ξεχνούν. Τώρα αυτοί που έχτισαν όπως έχτισαν, ανέλαβαν και το ρίσκο της φτηνής γης κανονικότατα και κάτι ρήσεις "μα μας σύνδεσαν με νερό, οτε και δεη και τόσα χρόνια πληρώνουμε τέλη" είναι ανοησίες. Αν είχαν μιλιά τα δένδρα που κάηκαν και κόπηκαν για να χτισούν οι παράγκες που μετά έγιναν οικισμοί και μετά εξωραιστικός και μετά ψηφοφόροι, μόνο αν είχαν μιλιά τα πεύκα και τα σχίνα...
      Αλλά δεν είδαμε κανέναν να προσφεύγει για τη μονάδα αδρανών ή για το τουβλάδικο ή για το σταθμό ή για τα κλαδιά που πετούσε επί χρόνια μέσα στο ρέμα η Ραφήνα, ή για τις βιοτεχνίες που από την Παλλήνη έως το Πικέρμι πετούν τα λύματα στο ρέμα ή για τα αυθαίρετα που ξεφυτρώνουν και μεγαλώνουν κάθε χρόνο στο πρώην δάσος της Αγ.Κυριακής.
      Περιβαλλοντοκάπηλοι της κακιάς ώρας.

      Όσο για το σχόλιο επί χάρτου ή επί χάρτη, μια απάντηση: ξαναδιάβασε αυτά που έχεις γράψει και δες τα χάλια σου...

      Διαγραφή
    4. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ?ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ?Γιατι επικεντρωνεις εκει και μονον?Μονος σου λες οτι θα γινει ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΛ ΕΚΕΙ,και αρπα κολλα , ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Και δεν ειναι περιβαλλοντοκαπηλεια.Ειναι ΟΥΣΙΑ.Αν δεν θελεις να το καταλαβεις ,και ολο το περιβαλλον για σενα εντοπιζεται στα αυθαιρετα ...ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,τοτε δεν υπαρχει καμμια οδος επικοινωνιας......ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.....Σου πεφτω πολυ λιγος.

      Διαγραφή
  4. Ας μιλησουμε σοβαρα.
    Για αυτους που θα σπευσουν να μου αντιπαρατεθουν διευκρινιζω.Ξερω καλα το θεμα ΚΕΛ διαχρονικα .Εχω επαρκη ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ σε συναφη επιστημη, ωστε να μπορω να καταλαβω, οτι ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες.Οι Αμερικανοι που εφεραν το νεον θαυμα με την λιμνη ,δεν απηντησαν επαρκως στις τεχνικης φυσεως ερωτησεις μου .Ετσι διατηρω τις επιφυλαξεις μου ,για την τεχνικη της καυσης απουσια οξυγονου που επαγγελΛονται.ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.Τωρα για την ΕΥΔΑΠ .Η επικαιροποιηση της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ και η υποσχεση για τριτοβαθμιο καθαρισμο ειναι εντελως ΚΑΙ ΕΣΕΜΜΕΝΑ ΑΣΑΦΗΣ.Ειδικοι σε τετοιες κατασκευες εχουν πολλες αποριες ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλα κενα .Εκεινο που ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ,ειναι οτι η λυματολασπη ,αυτη που δημιουργησε με την συσσωρευση της, τοσα προβληματα στις περιοχες γυρω απο την Ψυτταλεια (την παλαια Λειψοκουταλα),δεν θα επεξεργαζεται εδω.Θα ...μεταφερεται με φορτηγα η ...παπορια αλλου.Αυτο ειναι προβλημα ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΟ.Οπως υπερ τοπικο, ειναι και οι αγωγοι στην θαλασσα και οι καμιναδες καυσης του παραγομενου βιο αεριου.
    Δεν θα σας κουρασω με πληθος αλλων τεχνικων λεπτομερειων που απαιτουν εξειδικευμενη γνωση.
    Θα σταθω ομως στο θεμα τησ μεθοδευσης των αντιδρωντων ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΠΛΕΟΝ.Επι πανω απο 10 χρονια η Ραφηνα εκανε μελετες τοπικου βιολογικου που αλλοτε τις εχαναν και τις ψαχνανε και αλλοτε τις βρισκανε αλλα τους τις απορριπτανε.Η τελευταια απορριψη ειναι πριν δυο χρονια.Οταν πεταχτηκε το πυροτεχνημα Ψυτταλεια ,πανε τρια χρονια ...κανεις...ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΙ ,ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ δεν εκανε το αυταποδεικτο που εκανε ο δημος ΣΑρωνικου.ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.Ερωτω λοιπον ΓΙΑΤΙ?Φροντισα και εμαθα απο τον κατασκευαστη των συστηματων αποσμισης οτι ΟΝΤΩΣ Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ απο τεχνικη αποψη μπορει να υποδεχθει και αλλα λυμματα.Ομως πχ η Ελευσινα που ειναι διπλα εκανε δικο της βιολογικο.Γιατι? ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ,το κοστος των αντλιοστασιων για την συνδεση της ραφηνας ειναι υψηλοτατο.Αν ρωτησετε ενα μαραθωνοδρομο θα σας πει οτι το δυσκολοτερο κομματι ειναι μετα το Πικερμι προς Αθηνα.Να γιατι.Παρ ολα αυτα με τοσα εξοδα οι δημοι δεν μπορουσαν να δωσουν 30 000 για μια μελετη που θα τους εδινε σοβαρα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΑ?Μηπως συμβαινει εδω το κουτοπονηρο δεν προσφευγουμε στην Χαγη γιατι μπορει να χασουμε?Καικαλα η ψυτταλεια ετσι αερα πατερα, χωρις επαρκη τεκμηριωση.Η αλλα λυση ,εντος χωρου του αεροδρομιου η η αρτι ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙΣΑ, στον χωρο του βιολογικου Μαρκοπουλου ,δεν μπορουσε να εχει προχωρησει σε επιπεδο συνεννοησεων και προχειρων μελετων?

    Οχι ,Δεν ειχε προχωρησει τιποτα.

    Ετσι στην τουρλα του Σαββατου με τα προστιμα που ηταν γνωστο οτι πλησιαζουν ....ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ....ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.....

    Αυτα εγω τα θεωρω φαιδροτητες πολιτικαντικες εντελως ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑ΄ΛΗΞΗ.

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.
    Αντε λοιπον να διαπραγματευτειτε απο την χειροτερη δυνατη θεση με το αυγο στον κ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.
    Δυστυχως η μεθοδολογια μας θυμιζει καυγαδες σε μεση ανατολη.Εκει που νομιζεις απο τις φωνες οτι σκοτωνονται ,,στο τελος φευγουν ολοι ευχαριστημενοι.Πας στους Κελτες και εκει που δεν ακους κιχ, πεφτει ο πρωτος ταβλα.Διαφορα mentalite mon amie...ειχες δικιο αν με διαβαζεις.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΡΟΚ
    now is the proper time ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ....ΠΑΑΑΑΑΑΑΛΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ.

    ΑΥΤΑ,Τα ... μη σοβαρα ...απο εναν αφελη ....για ενα εξοχως σοβαρο θεμα.ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ.Φταιει ο Μπομπολας η Ευδαπ ,η τροικα και η κακη μας τυχη. Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ .ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. .....

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, λεω να Ξαναφυγω ....θα βρωμισει παλι ΚΕΛ ....ΚΑΙ θα αντηχησει παλι η ΟΝΑΓΟΚΡΑΤΙΑ.....ΤΟ ΝΕΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ Κο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ .Υγροβιοτοπος δεν ειταν ποτε στο πλατι χωραφι-απο το 2003 δεν εχεται βρη μια εναλακτηκη προτασι αστε την ψυταλια-πανταιολογικα ευρηματα βαλε το κοντερ του αυτοκινητου και μετρα .-δεν ειναι αυτα τα μετρα που θεσ να εντιποσειασεισ-το ρεμα ραφηνασ βγαζη στη ραφηνα αποβλητα τωρα παρα πολλα δεν σασ ενοχλουν ?τωρα ειναι γεματο πρασινιλεσ.δεν βγαζη νερο καθαρο. δεν θελεται την ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ εχεται δικασασ συμφεροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι ενας απο αυτους που εχει χωραφακι εκει και θες να σου το απαλλοτριωσουν?

      Διαγραφή
    2. οοοοοοοχι Δεν εχει χωραφακι....ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ....και δεν τολμαει να την πει ΦΑΝΕΡΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ .....ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ.
      Τετοιας μορφης ανορθογραφια γινεται επιτηδες.....ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ...ΑΔΑΕΙΣ....που θελους οπωσδηποτε πλατυ χωραφι....ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ. ΤΟΣΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΚΡΗΚΛΙς ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥ.

      Διαγραφή
  6. Για ονομα συντεκνε 1 50 ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ? 13 χοντρα λαθη σε 5 σειρες,θα σε κοβανε στην β δημοτικου...ΕΛΕΟΣ ειπαμε δεν ειναι αναγκη να εχει διδακτορικο κανεις για να γραψει σε μπλογκ αλλα τοοοοοοοσο?Δεν αντεχω συγχωρεσε με,πες με οτι θελεις, οτι και να θες να πεις, δεν ανεχω να τα βλεπω,με το συμπαθειο ......ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aυτός που ισχυρίζεται ότι δεν πειράζει να γκρεμισθούν και κάποια αυθαίρετα (κατά την φαντασία του) είναι δείγμα του αίσχιστου είδους Έλληνα ,εφάμιλλου με κουκουλοφόρο επί καταχής ΕΘΕΛΟΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λεει κατι χειροτερο. Οτι δικαιωμα στο περιβαλλον εχουν μονον οσοι εχτισαν νομιμα.Λες και το περιβαλλον ειναι ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟ και μπαινουν μεσα μονον οι νομιμοι.Ολο το προβλημα περιβαλλον, το εντοπιζει στο νομιμον της οικοδομης ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.....
    Ειναι χαρακτηριστικο της αντιληψης του μικροκοσμου, οτι ασχολουνται με την αξια και υπεραξια των χωραφιων,τα αυθαιρετα,κλπ κλπ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΥΔΟΛΩΣ η λυμματολασπη,η καυση βιοαεριου,η εκβολη στην θαλασσα ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ,ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ .... ειναι ενδημικον το ειδος στην περιοχη.....ευτυχως εντοπιζεται γρηγορα ωστε να το αποφευγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανρωπάρια τέτοιας ποιότητα αφού κατέστρεψαν την χώρα,την εμποδίζουν με κάθε τρόπο να ορθοποδήσει.Αλλά σύντομα θα γίνουν είδος για μελέτη της εποχής της βαρβαρότητας σε εργαστήρια εξελικτικής ανθρωπολογίας.

      Διαγραφή
  9. Ενδημικά είδη όχι της περιοχής αλλά της χώρας, είναι οι έξυπνοι που χτίζουν όπου γουστάρουν. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα η περιοχή και για αυτό πάντοτε μεριμνούν κάποιοι αρκετά πρωτύτερα (Δάσος > δασική έκταση > αραιή δασική έκταση > αγρός > γεωργική γη > οικοδομησιμότητα) .
    Ενδημικό είδος της χώρας είναι οι μάγκες που αφού πετάξουν τα σκατά τους σε ένα λάκκο, ξεσηκώνονται κατά της υφαλμύρωσης της παράκτιας ζώνης.
    Ενδημικό είδος είναι τα αετόπουλα που απαιτούν καθαριότητα, πυρασφάλεια και κοινόχρηστους χώρους στο πουθενά. Που ονοματίζονται οικιστές «μοναδική ανά την Ευρώπη ιδιότητα παράνομου» και πιτσι-πίτσι έξω από γραφεία νομαρχών και βουλευτών κερδίζουν αυτά που δε τους ανήκουν.
    Ενδημικό είδος είναι οι χιλιάδες λουομένων που κατουρούν στη θάλασσα και φωνάζουν για την ποιότητα των υδάτων.
    Ενδημικό είδος είναι οι επαναστάτες της φακής που απαιτούν όριο περιβαλλοντικού θορύβου, αλλά στο στερνοπούλι τους δεν τραβάνε δυο σφαλιάρες όταν βάζει «φωτιά» στην εξάτμιση του παπακίου του (τι έγραψα σωστά οκνηρέ του τονισμού, δάσκαλε παρα-φιλόλογε?).
    Ενδημικό είδος είναι οι μάγκες που πέταξαν τα μπάζα τους σε οοοοοοοοοοόλο τον κάμπο όταν έκαναν τα μερεμέτια που αύξησαν τετραγωνικά τους.
    Ενδημικό είδος είναι ο ελληναράς που επικαλείται πάσης φύσεως φιρμάνι, χρυσόβουλο, συμβόλαιο και οποιοδήποτε άλλο κωλόχαρτο για τεκμηριώσει τις καταπατήσεις των προγόνων του.
    Ενδημικό είδος είναι αυτό που έχτισε δίπλα σε αεροδιάδρομο (παράνομα, ούτε λόγος να γίνεται) και τώρα οργανώνεται και διεκδικεί.
    Ενδημικό είδος είναι αυτός που είδε το δάσος να καίγεται από τον καναπέ του και δεν πρόστρεξε ούτε μια φορά να σώσει ένα δένδρο. Στην ίδια κατηγορία και αυτός που μαλλιοτραβιέται όταν καίγεται το σπίτι του (ακαθάριστο και μέσα στα πεύκα) επειδή δεν έχει ένα σμήνος πυροσβεστικών να κάνει ρίψεις πάνω από το κοτέτσι του.
    Το είδος που βάζει τους άλλους να τσακώνονται και περιμένει καρτερικά να επωφεληθεί, δεν είναι ενδημικό είναι πανανθρώπινο, αλλά σε κάποιες περιοχές αφθονεί.
    Όσο αφορά το μικρόκοσμο, ρίξε μια ματιά έξω από το σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω απο εκει που ειμαι, βλεπω και ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥΣ, αποκαλωντας την ...παραφιλολογια.Αυτους που βλεπουν παρα περα απο την μυτη τους.Αυτους που μπορουν ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ,αλλα επελεξαν να γυρισουν και να ζησουν σην πατριδα τους.Αυτους που σιγα σιγα ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ αυτο τον τοπο, με τον λογο τους, με την πειθω και με την παιδεια.Αν αυτο το ειδος σου ειναι αγνωστο, δεν με εκπλησσει διολου.ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ.Απο αγνοια προερχεται ο φθονος, η μισανθρωπια,ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ...ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.
    Ανηκομεν σε διαφορετικα συμπαντα αγαπητε.Στο δικο μου συμπαν ξερουν οτι η γεννα συνοδευεται απο πολυ πονο...οτι το βρεφος μπορει να βγει νεκρο ,αλλα μορει και να βγει υγειες ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.Με αποστροφες και μαστιγιο ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ. Τ ο ειδος της γραφης σου μου ειναι πολυ οικειο εδω στο μπλογκ,μονο που ειναι πιο ορθογραφημενο,απ οτι συμηθως.....Η ΕΙΣΤΕ ΔΙΔΥΜΟΙ Η ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ .....

    KNOCK ON THE HEAVENS DOOR, μεχρι να σπασεις κανενα ποδι και να παρεις καινουργιο,για να περπατας προς το μελλον καλυτερα.....ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΕΙΧΝΩ, ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.

    ΧΑΙΡΕ,ΧΑΡΕΚΑΚΑ .....Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ.ΤΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ CONCEPT.παμε για αλλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ OI KEY WORDS, ταιριαζουν ολες με το πρωτοτυπο,ΤΥΧΑΙΟ ? Οθεν μην κουραζεσαι και μην κρυβεσαι ΑΝΩΝΥΜΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχες και στο χωριό σου keywords, ααα;

      Διαγραφή
    2. 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 8 45
      14 Αυγουστου 9 52

      πολυ αργο σε βρισκουν οι λεξεις κλειδια (key words).Στο χωριο μου τις χρησιμοποιω εδω και καμμια 40 χρονια στην διεθνη βιβλιογραφια.Στο δικο σου δεν τις εχουν ανακαλυψει ακομα και πιανεσαι αμεσως?

      τερμα ,ψηφους δεν εχει παρτο αποφαση....οσα εγγραφα και να κατεβασεις,οση ανορθογραφια και αν κρυψεις,ΟΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΕΣ, και αν κατεβαζεις.
      Δες τε μωρε ενα νεανικο μυαλο ....ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ο καποσος....μεσοκοπος....ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟΣ ΒΡΙΣΙΑ ΟΛΚΗΣ......Γεροντομυαλα σπατανολουτσαιικα καμμενα απο την εισπνοη κηροζινης...και τοπικου μπαφου χειριστης ποιοτητας και ουισκυ μπομπα. .....
      Μην το αρνηθεις...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.....Παιξε τον κινηματια των ανορθογραφων πολιτων χωρις το Α, και κατσε στο ω με την ΑΡΜΟΝΙΚΗ συνυπαρξη πριν σε παρουν ειδηση και σε κραξουν και αλλοι.

      Διαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ otan kremate afyses stis kolones na pigenetai na tis xekremate meta ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί αφίσες σε τί κολώνες?

      Διαγραφή
    2. Τί κολλάει ρε παιδιά ο Αριστογείτονας, τον Μάρκου ντυμένο Χίτλερ;

      Διαγραφή
    3. ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕΕΕΕΕ..εγω μονον ξηλωνω αφισσες ΡΙΒΙΕΡΑΔΙΚΕΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ.Τις βαζουνε πλεον ψηλα οι ατιμοι....
      Δακης,,ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ...ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ....

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΝΕΤ ΚΑΠΟΥΓΙΑ, ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΞΕΜΥΤΙΖΩ ΑΠΟ ΑΡΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΩ....ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΓΑ...ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗ,ΚΟΛΠΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΕΙΡΕΣΙΕς ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΣ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ.

      Διαγραφή
    5. Αριστογείτωνα μήν υποτιμάς καθόλου την Σπαταρτεμησία μαζεύει πολύ κόσμο τα Σαββατοκύριακα περισσότερο απο όλες τις υπόλοιπες παραλίες της Αττικής, τις καθημερινές βέβαια δέν μαζεύει καθόλου αλλά βρές μου κάπου αυτόν τον καιρό που να μαζεύει.

      Διαγραφή
    6. Eννοεις πολυ κοσμο, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ....ΔΑΚΗ......
      ΕΕΕΕΕΕ αυτο δεν το πιστευω,τα παρκαρισμενα αλλο λενε.....ουτε η εξεδρα εχει κοσμο.Για μπανιο με ενα φραπε ναι, τα σαββατοκυριακα.....ναι.Το ταμειο δεν ειναι ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ στην καλυτερη παραλια .Μονη της ρυπαινει την θαλασσα της,μονη της καταστρεφει την αμμουδια της με αμμοληψιες,μονη της απλωνει ομπρελλοξαπλωστρες πανω στο κυμα, ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ και να δινει χρημα σε λαμογια ?Εσυ βλεπεις ΣΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΟ?Την ομπρελλοξαπλωστρα,το φρεατιο στην αμμο ,το ηχειο στην αμμο ,τα διχτυα και τα σανιδια στην αμμο ,την δημαρχιακη εεδρα ττων παρελασεων στην αμμο?ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΤΡΑΣ?ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ?Αν δεν υπαρχει ΠΡΟΝΟΙΑ δεν υπαρχει μελλον για την θαλασσα ,ουτε για κεφαλοκυνηγους.Οι κυνηγοι φρονιζουν να υπαρχει τροφη, για να υπαρχουν και ζωα,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑς ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ, ΤΟ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΤΕ ΜΟΝ ΟΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

      Διαγραφή
    7. ΦΥΣΗ , ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ

      Διαγραφή
    8. Που ειναι φιλε οι ενοικιαστες διαμερισματων για το καλοκαιρι,που ειναι τα καταστηματα ,που ειναι οι ταβερνες,ΠΩΣ ΝΕΚΡΩΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ?Ειναι λες μονον η κριση?ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ....Η ΛΟΥΤΣΑ μονον στην λαικη εχει κινηση και ψωνια,,,ολα τα αλλα εκλεισαν.....εεεεε να την κλεισετε τις καθημερινες και να την ανοιγετε τα σαββατοκυριακα ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

      Διαγραφή
    9. Μιλάμε για παραλία μόνο για μπάνιο για καφέ και για ψώνια όλη η Αθήνα γεμάτη είναι άν θέλει ο άλλος να πιεί καφέ τον πίνει και στο Κεφαλάρι δέν είναι ανάγκη να χαλάσει 50 km βενζίνη για να τον πιεί στην Νέα Μάκρη ή την Λούτσα.

      Διαγραφή
  13. Τι λεει παλι ΤΟΥΤΟ.... ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΙΔΟΣ?
    Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΗΣ........ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΙΔΗ...ΠΑΝΙΔΑΣ.....
    ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ......AFYSES.....ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ......ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΙΣΕΣ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. Τελειωσαν τα live?Αντε και μου βγηκαν τα χερια....απο το ξεκολλημα και την μουντζα που εριχνα....
      Οσο για το ΒΟΛΕΥΤΗΣ, ευχαριστω δεν θα παρω, ειμαι φαγωμενος και χορτατος.
      Μπορω ομως να φωναζω ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ,πραγμα που ειναι πιο χρησιμο κατα την γνωμη μου.

      Οσο περισσοτεροι ξυπνησουμε ,τοσο ΘΑ λιγοστευουν τα λαμογια......Οποιος μπει στην παρτουζα και νομιζει οτι θα γλυτωσει τον κ....ειναι ΑΦΕΛΗΣ.ΑΠΟΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ...για να μην σε.......

      ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ, ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ

      Διαγραφή
  14. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΕΛ ΜΕ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ.ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΑΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tα Αμερικανικα κολπα, τα ειχε φερει ο ΓΙΑΤΡΟΣ της Ραφηνας,ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΗΚΟΟΝ ΟΥΣ...μονον στην Σπαταρτεμισια.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΤΑΝ .ΕΚΕΙΝΗ Η ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΝΟΥς ΝΕΡΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ?Η απαντηση γενικης φυσεως.....σε αρδευση ...χωρις να προβλεπεται τετοιο δευτερο συστημα ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ.Τωρα που η ΕΥΔΑΠ εχει το δικο της σχεδιο ,με ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥς ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ....μπορει να ξυπνησαν ,οτι δεν εχει ουτε εργα ουτε εργολαβιες.....ουτε αναθεσεις στα τυφλα.Αλλος θα κανει κουμαντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NAI AΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ,Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ, ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΕΛΛΟ, ΓΡΑΦΙΚΟ, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΛΟΥΤΣΑ,(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ), ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΑΝ Ο Λ Ο Ι...ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΜΕΛΙ" ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΛΛΟΙ. ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ;;;;ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΕΣ, Κ.Λ.Π..;ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ .Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ.ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και αυτό αποδεικνύεται.
      Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Κατά της απόφασης που πήρε στις 2.4.2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων - Αρτέμιδος για χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, από τους φορείς Σπάτων και Αρτέμιδος υπέβαλαν Προσφυγή καταγγέλλοντάς την ως μη σύννομη, μόνο, οι Ποθουλάκης - Κασιμάτης από τον ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ και ο Γιαννάτος από το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Καμία Ομοσπονδία, κανένας όψιμος σημερινός επαναστάτης και «σωτήρας» της Αρτέμιδος, δεν αντέδρασε απέναντι στην πολλή κρίσιμη αυτή απόφαση του Δ.Σ. Σπάτων, ούτε με απλή ανακοίνωση. Μόνο ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ και ο ΟΠΑΣ, κατήγγειλαν επίσημα και τεκμηριωμένα την απόφαση αυτή του Δήμου Σ-Α και τάχθηκαν αμέσως, από τότε, υπέρ της λύσης Ψυτάλλεια. Αυτά είναι γνωστά και έχουν αναρτηθεί στα blog και έχουν γραφεί εκτενώς στις εφημερίδες.
      Οι ανωτέρω (ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ως Πρόεδρος του Τοπ. Σπάτων και ο ΟΠΑΣ από Αρτέμιδα) με την Προσφυγή – Καταγγελία τους στις 25.4.2012, προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (όπου για τον ίδιο λόγο Προσέφυγε και ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου) κατάφεραν τουλάχιστον να χαρακτηρισθεί η σχετική Πράξη του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (απόφαση: 87/2.4.2012) για ΚΕΛ το πλατύ χωράφι, ως πράξη "μη εκτελεστή" και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
      Στις 10.9.2012 το Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος έλαβε νέα συμπληρωματική απόφαση (την υπ’ αριθ. 206/2012) προς την ίδια κατεύθυνση στήριξης της προηγούμενης απόφασής του (της 87/2012) για ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, η οποία είχε ως αντικείμενο τη «τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και ΕΜΠ για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’ αριθ. 87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου».
      Απέναντι στην πολύ σημαντική – αρνητική αυτή απόφαση για την περιοχή τάχθηκε αυτή τη φορά ΜΟΝΟ ο ΟΠΑΣ, όπου με Προσφυγή του κατά της απόφασης αυτής (της 206/10.9.2012) στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κατάφερε να την ακυρώσει, πράγμα που βεβαιώνουν τα υπ’ αριθ. πρωτ: 42735/37943/16.10.2012 και 42660/37875/15.10.2012 έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
      Αξίζει και θα αναφέρω παρακάτω (επόμενη ανάρτησή μου) το απόσπασμα της ψηφοφορίας από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της αντίστοιχης συνεδρίασης του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος (10.9.2012) που αφορούσε τη λήψη απόφασης για ενίσχυση και επιστημονική στήριξη της απόφασης 87/2012 για ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, για να ενημερωθούν οι δημότες για τα έργα και τις ημέρες όλων των αιρετών – δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, για να εξαχθούν συμπεράσματα και για τις σημερινές μεταμορφώσεις ορισμένων «σωτήρων», που ενώ ψήφιζαν ΝΑΙ ή ΠΑΡΩΝ, εμφανίζονται σήμερα ως αμφισβητίες και «αγωνιστές» - (ή «αγωνίστριες», ανάλογα με την περίσταση)

      Διαγραφή
    2. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
      Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
      Από τα πρακτικά της 23ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10ης Σεπτεμβρίου 2012
      ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 206/2012
      Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
      Λήψη απόφασης για “Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων–Αρτέμιδος και Ε.Μ.Π. για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’αρ.87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου”.
      Στα Σπάτα σήμερα 10 του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα ώρα 08:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος συνήλθε σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση …………………………………..
      Ψηφίζουμε.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαργέτης Αθανάσιος.
      ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σερέτης Χρήστος.
      ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Χρήστος.
      ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πουλάκης Πέτρος.
      ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλοχέρης Γεώργιος.
      ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκινοσάτης Γεώργιος.
      ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος.
      ΜΠΕΚΑΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Παναγιώτα.
      ΜΑΡΚΟΥ Π.: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποσπόρης Ευάγγελος.
      ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργάκης Αντώνιος.
      ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτη Αφροδίτη.
      ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κρόκος Νικόλαος.
      ΚΡΟΚΟΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιανός Κωνσταντίνος.
      ΛΙΑΝΟΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης.
      ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήση Μαρία.
      ΖΗΣΗ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίμης Γεώργιος.
      ΚΑΣΙΜΗΣ: Κύριε Πρόεδρε επειδή και στην καινούρια εισήγηση του Αντιδημάρχου, όπως τροποποιήθηκε, δεν ξεκαθαρίζεται σωστά και σαφέστατα η απόφαση, πάρα τις παρεμβάσεις του κυρίου Γκινοσάτη και παραμένει όλη η εισήγηση να αναφέρεται στην 87/2012 απόφαση και όχι σε κάτι άλλο, γι’ αυτό λοιπόν δεν μπορώ να την ψηφίσω αυτή την απόφαση. Θέλω οπωσδήποτε επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου, όχι όμως κάτω από αυτές τις διαδικασίες, με αυτή την τροποποίηση και γι’ αυτό ψηφίζω παρών.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντουρντουρέκα Καλομοίρα.
      ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ: Παρούσα.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μποτζιολής Δημήτριος.
      ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Παρών. Ο κύριος Ραφαήλ αποχώρησε.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαντήλας Χρήστος; Μάρκου Δημήτριος.
      ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Κύριε Πρόεδρε επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ως προς την νομιμότητα, γι’ αυτό ζήτησα και αναβολή, για να εξεταστεί αν όντως είναι δυνατόν να καταρτιστεί μια τέτοια σύμβαση, θα ψηφίσω κι εγώ παρών.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τούντας Αντώνιος.
      ΤΟΥΝΤΑΣ: Ναι, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος έτσι κι αλλιώς εκτιμώ ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης θα ελέγξει το θέμα της νομιμότητας.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφτοπούλου Άννα.
      ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμου Δημήτριος;
      ΣΤΑΜΟΥ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατραμάδος Σταύρος.
      ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ: Παρών.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δανέζης Ευάγγελος.
      ΔΑΝΕΖΗΣ: Όχι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννάτος Σωτήριος;
      ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Όχι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα γίνεται δεκτό κατά πλειοψηφία. Η παρούσα απόφαση έλαβε αριθμό 206/2012.
      - Η απόφαση αυτή ακυρώθηκε ως παράνομη μετά από την από 20.9.2012 Προσφυγή του ΟΠΑΣ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
      - Την απόφαση αυτή ψήφισε με ΝΑΙ η συμπολίτευση, καθώς επίσης η κα Άννα Ραφτοπούλου (γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος και νυν Πρόεδρος) και ο κ. Αντώνης Τούντας (πρώην Δήμαρχος Σπάτων), που επίσης ψήφισαν ΝΑΙ, ενώ ο κ. Χ. Τσαντήλας φαίνεται να απουσίαζε κατά την ψηφοφορία. Οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης ψήφισαν ΠΑΡΩΝ !!!!!!!!!
      - Κατά αυτής της απόφασης (δηλαδή ΟΧΙ) ψήφισε μόνο ο κ. Δανέζης και ο κ. Γιαννάτος
      Αυτά είναι τα στοιχεία και τα αμείλικτα γεγονότα.

      Διαγραφή
  17. Δεν προβληματιζεσαι μπλογκιτη γιατι?Τους Αμερικανους τους εφερε στην Σπαταρτεμισια η ωραια αντιδημαρχος Ραφηνας ,που ΑΠΕΛΥΘΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, μολις ψηφισε να γινει εμπορικο κεντρο στο Ντραφι. ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ?ΑΑΑΑΑΑΑΑ εμεις εχουμε και παραιτησεις και απολυσεις και πυξ λαξ πραγμα που εγω βρισκω υγειες.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΟΦΩΝΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ?


    παειειειει..... η αναθεση.....ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαβαζοντας το δελτιο τυπου της ομοσπονδιας..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΘΩ ,το σχολιο μου 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 8 51.ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ?ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.......

    Νωρις το θυμηθηκατε...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, τοτε που κατεθεσε σχετικη μελετη ο δημος Σαρωνικου,ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ,καποιοι φωναζαν για οικονομοτεχνικη μελετη, που να τεκμηριωνει αυτη την προταση.
    Τωρα ειναι αργαααααααα και μαλλον δεν μας παιρνει για πολλους λογους.Κυριωτερος ειναι η αγωνιστικη αφασια της Ραφηνας ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ και η ΑΝΑΘΕΣΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ.

    Ειμαι ομως περιεργος τι θα πουν ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΟΛΟΥΤΣΑΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,στην ομοσπονδια ΤΟΥΣ.Τουλαχιστον ο γιατρος μπορει να αντικρυσει τους δημοτες του
    και να πεσει ηρωικα...με τις ομοφωνες αποφασεις που πηρε.ΟΙ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ 16 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 16 ΤΡΥΠΕΣ ΕΥΔΑΠΙΚΕΣ...τι θα πουν?Η αντιπολιτευση που συμφωνησε τι θα πει?
    ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΛΑΘΟΣ, ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ?Η ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,μπας και περισωθουν?


    υγ Βαλτε την ανακοινωση τους..θα εχει σχολιασμο ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Αριστογείτωνα παράτα μας με τα Ραφηναικά σου άλλη πόλη είναι αυτή εκτός απο τον δήμαρχο δέν ξέρουμε κανέναν άλλον, αυτό έλλειπε να ξέρουμε όλα τα δημοτικά συμβούλια της Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η πρόταση της Χρυσής Αυγής

    http://xa-an-at.blogspot.gr/2013/07/0.html

    Τα χώνει χοντρά στον Χριστόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το σκ ..Ραφηνας παει μαζι με το σκατοσπατων ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΜΑ.....και τρεχετε στην τουρλα του Σαββατου,πισω απο τους ραφηνιωτες?Στην δικη σας θαλασσα θα πεφτει,ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΛΟΑΠΛΩΣΤΡΕΣ........ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειδε σκ....η χρυση και ετρεξε .ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΙΓΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΝΕ.
    Ας αρχισουν λοιπον να το τρωνε τα παλληκαρια ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΕΛ .ΤΕΤΟΙΟ ΣΚ... ΤΟΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.....Το δε σκ ...του κασσιδι να βγει σε ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ, ποιος οπαδος θα το φαει ,οπως τρωει τις μπαρουφες του.....

    τι θα γινει βρε παιδες..ελεφαντα εκ μυιας ποιειτε παλι?Ετσι για να μην εχει το μονοπωλιο των αρχαιων ο καιαδας.....
    απο κυλικος εως χειλεων πολλα πελει..χρυσοπουλακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται έντονα για το θέμα του ΚΕΛ λόγω του οτι πολύ κοντά στην περιοχή μένει το μεγάλο της αστέρι Ηλίας Κασιδιάρης είναι και προσωπικά θιγόμενος γι'αυτό δέν θα πεί οτι της κατέβει.

      Διαγραφή
  23. ααααααα ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...απο την ολικη αποτριχωση που κανει και θα ασχοληθει με ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ?ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΦΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΜΕΝΑ....
    Παντοτε η μεθοδος ειναι, ασε να φθασει το αυγο στον κ.....ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΟΙ......με τα κρανια μας, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και αυτό αποδεικνύεται.
    Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Κατά της απόφασης που πήρε στις 2.4.2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων - Αρτέμιδος για χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, από τους φορείς Σπάτων και Αρτέμιδος υπέβαλαν Προσφυγή καταγγέλλοντάς την ως μη σύννομη, μόνο, οι Ποθουλάκης - Κασιμάτης από τον ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ και ο Γιαννάτος από το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Καμία Ομοσπονδία, κανένας όψιμος σημερινός επαναστάτης και «σωτήρας» της Αρτέμιδος, δεν αντέδρασε απέναντι στην πολλή κρίσιμη αυτή απόφαση του Δ.Σ. Σπάτων, ούτε με απλή ανακοίνωση. Μόνο ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ και ο ΟΠΑΣ, κατήγγειλαν επίσημα και τεκμηριωμένα την απόφαση αυτή του Δήμου Σ-Α και τάχθηκαν αμέσως, από τότε, υπέρ της λύσης Ψυτάλλεια. Αυτά είναι γνωστά και έχουν αναρτηθεί στα blog και έχουν γραφεί εκτενώς στις εφημερίδες.
    Οι ανωτέρω (ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ως Πρόεδρος του Τοπ. Σπάτων και ο ΟΠΑΣ από Αρτέμιδα) με την Προσφυγή – Καταγγελία τους στις 25.4.2012, προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (όπου για τον ίδιο λόγο Προσέφυγε και ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου) κατάφεραν τουλάχιστον να χαρακτηρισθεί η σχετική Πράξη του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (απόφαση: 87/2.4.2012) για ΚΕΛ το πλατύ χωράφι, ως πράξη "μη εκτελεστή" και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
    Στις 10.9.2012 το Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος έλαβε νέα συμπληρωματική απόφαση (την υπ’ αριθ. 206/2012) προς την ίδια κατεύθυνση στήριξης της προηγούμενης απόφασής του (της 87/2012) για ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, η οποία είχε ως αντικείμενο τη «τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και ΕΜΠ για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’ αριθ. 87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου».
    Απέναντι στην πολύ σημαντική – αρνητική αυτή απόφαση για την περιοχή τάχθηκε αυτή τη φορά ΜΟΝΟ ο ΟΠΑΣ, όπου με Προσφυγή του κατά της απόφασης αυτής (της 206/10.9.2012) στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κατάφερε να την ακυρώσει, πράγμα που βεβαιώνουν τα υπ’ αριθ. πρωτ: 42735/37943/16.10.2012 και 42660/37875/15.10.2012 έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
    Αξίζει και θα αναφέρω παρακάτω (επόμενη ανάρτησή μου) το απόσπασμα της ψηφοφορίας από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της αντίστοιχης συνεδρίασης του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος (10.9.2012) που αφορούσε τη λήψη απόφασης για ενίσχυση και επιστημονική στήριξη της απόφασης 87/2012 για ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, για να ενημερωθούν οι δημότες για τα έργα και τις ημέρες όλων των αιρετών – δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, για να εξαχθούν συμπεράσματα και για τις σημερινές μεταμορφώσεις ορισμένων «σωτήρων», που ενώ ψήφιζαν ΝΑΙ ή ΠΑΡΩΝ, εμφανίζονται σήμερα ως αμφισβητίες και «αγωνιστές» - (ή «αγωνίστριες», ανάλογα με την περίσταση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
    Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
    Από τα πρακτικά της 23ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10ης Σεπτεμβρίου 2012
    ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 206/2012
    Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
    Λήψη απόφασης για “Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων–Αρτέμιδος και Ε.Μ.Π. για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’αρ.87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου”.
    Στα Σπάτα σήμερα 10 του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα ώρα 08:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος συνήλθε σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση …………………………………..
    Ψηφίζουμε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαργέτης Αθανάσιος.
    ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σερέτης Χρήστος.
    ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Χρήστος.
    ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πουλάκης Πέτρος.
    ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλοχέρης Γεώργιος.
    ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκινοσάτης Γεώργιος.
    ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος.
    ΜΠΕΚΑΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Παναγιώτα.
    ΜΑΡΚΟΥ Π.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποσπόρης Ευάγγελος.
    ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργάκης Αντώνιος.
    ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτη Αφροδίτη.
    ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κρόκος Νικόλαος.
    ΚΡΟΚΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιανός Κωνσταντίνος.
    ΛΙΑΝΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης.
    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήση Μαρία.
    ΖΗΣΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίμης Γεώργιος.
    ΚΑΣΙΜΗΣ: Κύριε Πρόεδρε επειδή και στην καινούρια εισήγηση του Αντιδημάρχου, όπως τροποποιήθηκε, δεν ξεκαθαρίζεται σωστά και σαφέστατα η απόφαση, πάρα τις παρεμβάσεις του κυρίου Γκινοσάτη και παραμένει όλη η εισήγηση να αναφέρεται στην 87/2012 απόφαση και όχι σε κάτι άλλο, γι’ αυτό λοιπόν δεν μπορώ να την ψηφίσω αυτή την απόφαση. Θέλω οπωσδήποτε επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου, όχι όμως κάτω από αυτές τις διαδικασίες, με αυτή την τροποποίηση και γι’ αυτό ψηφίζω παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντουρντουρέκα Καλομοίρα.
    ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ: Παρούσα.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μποτζιολής Δημήτριος.
    ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Παρών. Ο κύριος Ραφαήλ αποχώρησε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαντήλας Χρήστος; Μάρκου Δημήτριος.
    ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Κύριε Πρόεδρε επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ως προς την νομιμότητα, γι’ αυτό ζήτησα και αναβολή, για να εξεταστεί αν όντως είναι δυνατόν να καταρτιστεί μια τέτοια σύμβαση, θα ψηφίσω κι εγώ παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τούντας Αντώνιος.
    ΤΟΥΝΤΑΣ: Ναι, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος έτσι κι αλλιώς εκτιμώ ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης θα ελέγξει το θέμα της νομιμότητας.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφτοπούλου Άννα.
    ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμου Δημήτριος;
    ΣΤΑΜΟΥ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατραμάδος Σταύρος.
    ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ: Παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δανέζης Ευάγγελος.
    ΔΑΝΕΖΗΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννάτος Σωτήριος;
    ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα γίνεται δεκτό κατά πλειοψηφία. Η παρούσα απόφαση έλαβε αριθμό 206/2012.
    - Η απόφαση αυτή ακυρώθηκε ως παράνομη μετά από την από 20.9.2012 Προσφυγή του ΟΠΑΣ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
    - Την απόφαση αυτή ψήφισε με ΝΑΙ η συμπολίτευση, καθώς επίσης η κα Άννα Ραφτοπούλου (γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος και νυν Πρόεδρος) και ο κ. Αντώνης Τούντας (πρώην Δήμαρχος Σπάτων), που επίσης ψήφισαν ΝΑΙ, ενώ ο κ. Χ. Τσαντήλας φαίνεται να απουσίαζε κατά την ψηφοφορία. Οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης ψήφισαν ΠΑΡΩΝ !!!!!!!!!
    - Κατά αυτής της απόφασης (δηλαδή ΟΧΙ) ψήφισε μόνο ο κ. Δανέζης και ο κ. Γιαννάτος
    Αυτά είναι τα στοιχεία και τα αμείλικτα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MMMM....Θέλει κότσια να λες ΟΧΙ μέσα στην φωλιά του λύκου.!Κυρία Αννα μας, όταν δεν αντέχεις το ΟΧΙ ,δεν μπορείς τώρα να "αγωνίζεσαι" δήθεν , κατά του ΚΕΛ....!!!!Και όχι αγωγό στην θάλασσα...ΤΩΡΑ;;;;;ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ;;;;;Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ;;;;Να πάνε μπροστά αυτοί που βγάλανε τα φίδια από την φωλιά τους.. αυτοί αξίζουν για την δόλια πόλη μας.

      Διαγραφή
    2. Δεν εκατσε σιγουρα η αναθεση....αφ ενος και ερχονται εκλογες αφ ετερου.
      γιαυτο μας θυμηθηκαν μεχρι και τα χρυσαυγουλα.....
      τοοοοοοσο απλα.Οσονουπω θα βγουν οι καταλογισμενοι ,οι νεοι -παλιοι υποψηφιοι ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΙΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
      Τι κανουν οι εκλογες...ριζικη ανανεωση του μαγαζιου....

      Διαγραφή
  26. Σωθηκαμε μπλογκιτες. ΗΡΘΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΜΥΓΑΣ,που ονομαζεται ΤΟ Αρτεμιδας, να μας ενημερωσει οτι οι δημαρχαιοι ειναι λεει ...ακουσον, ακουσον ....διαπλεκομενοι ..ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΟΜΥΓΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ναι ναι γραφουν και τετοια πλεον.....με τις αποτριχωμενες κορμαρες.......Βρε τι επενδυση πεφτει στο σκ......ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ....χρυσοσκατο θα γινει ΤΟ ΡΑΦΗΝΟΣΠΑΤΑΝΑΙΙΚΟ ΣΚ...και ποιος θα το πρωτο φαει....ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΝΩΡΙΣ....ΝΑΤΟΥΣ ΔΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΣΣΙΔΙ ..και να γελαω για χρονια....
    Εσυ ΟΠΑΣ τι σου ετυχε συμπαραστατης.... μυρισανε βρωμα και πλακωσαν οι μυιγες......προσεξε μην καθισουν πανω σου ,γιατι ειναι ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ με ανιατο νοσημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου βρε Μηνα, ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΥΝΗΜΑ....
      ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....γιατι τα παιρνω με τα γκρηκλις.....

      Διαγραφή
  27. Εγω δεξιος ημουνα παντοτε συντροφοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι λες βρε Αριστεραρχιδη? ?Γραψε βρε τρεις σειρες να καταλαβουν οι μπλογκιτες οτι χρησιμοποιεις το ονομα μου .....
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ,ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΙΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ,Δεν Μας εφταναν τα χρυσαυγουλα, εχουμε και τα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΜΟΡΦΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.....
    Αντε μωρε να παρεις σπαταναικη φουντα να βγαλεις χρησμους σπαταναιικους πυθια της σπαταρτεμισιας προοδευτικουρας...με τους αντιστοιχους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ......
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ, ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ,ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟς ΚΑΝΟΥΝ ΤΙς ΠΥΘΙΕΣ.....ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ....

    Αριστογειτων ο αριστεροδεξιοαρχιδης.... εξαρταται απο τον ραφτη μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τί το ψάχνεις ρε Αριστογείτωνα και ο Σαμαράς που είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας βαμμένος Χρυσαυγίτης είναι, με την κανονική Χρυσή Αυγή έχεις το κόλλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΩ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ...ΔΗΛΩΝΟΥΝ.
    ΤΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ... ΕΚΕΙ ΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.....
    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ 21 ΟΥ ΑΙΩΝΑ .....ΣΤΟΝ 19 ο ακομα...καθηλωμενη ....
    Που ΕΙΣΑΙ ρε Μαρξ να δεις τι λενε ,να σηκωθεις απο τον ταφο σου .....ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.....ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, μαμουθ της αριστερας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ακριβώς έτσι είναι γι'αυτό να αφήσεις τις αμπελοφιλοσοφίες και τους περίεργους γρίφους. Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα πολύ ψηλά στην ΝΔ τόσο που περισσότερο δεν γίνεται που είναι καθαροί φασίστες σαν την Χρυσή Αυγή χωρίς καμιά διαφορά ένας απο αυτούς ο εξ'απορρήτων του Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης ή ο Άδωνης Γεωργιάδης.
    Μπορεί να μήν έχουν υποστηρίξει τον Χίτλερ αλλά προς τα κεί το πάνε ο Γεωργιάδης πχ παλιά είχε στραφεί πολλές φορές εναντίον των Εβραίων,είχε αρνηθεί το ολοκαύτωμα κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι γριφοι βρε μπλογκιτη...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΓΡΙΦΟ?Φανταζεσαι δηλαδη οτι μπορεις ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ?Αστο ρε φιλε σε κουραζει το αθλημα της σκεψης, τα εχεις λυσει μετα βεβαιοτητας ολα...ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ? ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΘΕΟΥ (υπαρξιακη φιλοσοφια)ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ -ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.....

    ΕΕΕΕΕ τοσο παλαβος δεν ειμαι....ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς , ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ(υπαρχουν εξυπνοι και διαβασμενοι εδω μεσα)ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΙΑΝΑ......που θα καθομαι να συζηταω περι ΦΑΗΛΟΥ....
    ΑΝ ΘΕΣ, ΑΝ, ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΤΑΠΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ..... ΜΑΖΙ,οπως φανταζομαι το βρισκουν και αλλοι μπλογκιτες.ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΛΑΚΟΚΤΟΝΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αριστογειτων ο ΒΛΑΚΟΚΤΟΝΟΣ23 Αυγούστου 2013 στις 4:53 μ.μ.

    ΑΑΑΑ Ξεχασα να σου πω...ΚΟΨΕ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ.... τοσοι σου το εχουν πει εδω μεσα....ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ.....ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΥΡΕΣΑΙ......
    Υπαρχει και κοκκινος φασισμος δεν το ξερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 18% η Χρυσή Αυγή σε μυστική δημοσκόπηση σύμφωνα με ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ!!! (Άνεμος αντίστασης) και όπως λέει ο γίγαντας Ηλίας τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι το λιγότερο 50% πάνω απο αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις δηλαδή ας πούμε 25;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δηλαδη 1 στους 4 ελληνες ειναι βλακας εντελως.....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΣ .Ασε που εγω πιστευω οτι 1 στους τρεις ειναι ημιβλαξ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΟ 33 %.ακριβως το μαξιμουμ που πηρε σε εκλογες, ο μεγας αυτοχεριασθεις ΧΙΤΛΕΡ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΣΑ. Τωρα ΤΟ πως μαζευτηκαν ολοι οι αντιπαλοι εδω μεσα....ΤΥΧΑΙΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΟ....
    ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ....ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.....
    Για σου ρε ξουρισμενο μας ξουρισες παλιΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.....Αντε να κοιμηθεις τωρα....ξεσκεπαστος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αριστογείτονα εσύ τι θα ψηφίσεις σε περίπτωση εθνικών εκλογών;
    Δέν πιστεύω να ντρέπεσαι να πείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΑΓΚΑΚΙ...Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Αν δεν σου αρεσει ,καλως εισαι εκει που εισαι στους ανοητους....ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    Δηλαδη με περνας για τοοοοοοοσο βλακα...ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΥΣ Η ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΑΚΙΑ, ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙς ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ....
    Σιγα ωρε... να μου στειλεις τον Καιαδα να μου κανει διαφωτιση....με κανενα στυλιαρι.....
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ..... ΔΕΝ.... ΤΟΝ ΤΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΑΝ.... ΕΙΝΑΙ ...ΠΕΤΡΑ.ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.....Και μετα....προχωρα σε ....αποτριχωση ολοσωμη....και ολομυαλη.

    ακου ερωτηση φιλε μου.....λες και ειμαστε κολληταρια ,μηπως θελεις να σου πω και τι εκανα το βραδυ....ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου είπα άνθρωπε οτι θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή σε ρώτησα τι θα ψηφίσεις γιατί τα λες όλα έξω από τα δόντια και δείχνεις οτι έχεις το θάρρος της γνώμης σου να πείς τι υποστηρίζεις αλλά μάλλον ντρέπεσαι προφασιζόμενος την μυστικότητα της ψήφου

      Διαγραφή
  38. Άλλοι ήταν οι Ανώνυμοι που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή ... μακριά απο μένα
    10:11, 12:24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μωρε δεν με νοιαζει μια τι θα ψηφισεις.Απο που και ως που, πηρες τα θαρρετα με νοιαζει.Αυτο εγω το θεωρω ΘΡΑΣΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΑΝΑΙΔΩΣ .....επειδη εσυ δεν καταλαβαινεις τι ΛΟΓΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ.Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΜΑΙ, ΟΧΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ......ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΔΗΛΩΣΙΕς ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.....

    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ μαντρι φιλε, μου πεφτει στενο,μπες εσυ....και κααααατσε εκει μεσα....

    θΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ....ασμα by συχωρεμμενος Χριστακης....ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΝ ΡΟΚ.

    Are you loοking for a herow? Aυτο ειναι ΡΟΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά που θα σου μιλήσουμε με το ΣΕΙΣ και με το ΣΑΣ χωρίς να λες ούτε καν το κανονικό σου όνομα
      Άκου ΘΡΑΣΟΣ!

      Διαγραφή
    2. ειπε ο ανωνυμος τον Αριστογειτονα κεφαλα......
      ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΡΑΣΟΣ ...ΠΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
  40. Οι αναφορές για οπαδικά μαντριά είναι κάτι το σχετικό και εγώ μπορεί να πω παράδειγμα κάποια στιγμή οτι μου αρέσει ο Κουβέλης, οτι μιλάει ωραία, οτι συμπεριφέρθηκε σωστά όταν έφυγε απο την τρικομματική αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είμαι αφισοκολλητής του Κουβέλη.
    Μή σου περνά λοιπόν η ιδέα οτι μόνο εσύ δεν είσαι σε μαντρί και είναι όλοι οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ24 Αυγούστου 2013 στις 2:52 μ.μ.

    Μωρε καλος ο Φωτης...αλλα απο τα νιατα μου κοιμομουνα οταν μιλαγε....ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ....να ψηφισει με τα ωραια ελληνικα του παππου του.Πιστευω οτι η ψηφος πρεπει να λαμβανει υπ οψιν σοβαρα τις συνθηκες, την στιγμη των εκλογων και να μην ειναι ΑΚΑΙΡΗ.Επισης πιστευω οτι δεν ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Ψηφιζεις και αντιπολιτευση ,παντοτε ψηφιζα αντιπολιτευση ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΡΟΛΟ ,ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ.Ασε που ειμαι σε αυτους που πιστευουν οτι ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,την στιγμη και για τον λογο που το εκανε.Αυτο το πιστευουν και πολλοι ψηφοφοροι και στελεχη ΑΛΛΑ ΤΟ TIMING στην πολιτικη δεν το εχουν ολοι ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ.Γεμισαμε ναυαγια που δεν ξερουν ποτε να αποχωρησουν και καταληγουν στα νταπαντουπαδικα της Λουτσης...............
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ...στην οποια εχω μακραν....προυπηρεσια.....ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΗΚΕΣΤΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ...ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας