ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Τι κάνει η Φώφη Παπαδημητροπούλου, Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας;



Στο ΦΕΚ 1632/10.05.2012 με απόφαση της διοικητού της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας δημοσιεύτηκαν τα εξής:

.............

2. Ορισμοί
2.1 Οι κατοικημένες περιοχές  περιλαμβάνουν  την Αρτέμιδα,  τη Ραφήνα, το Μαρκόπουλο, το Κορωπί και τα Σπάτα.
2.2 Αναφορικά  με τις  διαδικασίες μείωσης  θορύβου,
ο όρος «ημέρα» καλύπτει  τη χρονική περίοδο μεταξύ 0700−2300 τοπική ώρα και ο όρος  «νύχτα» τη χρονική περίοδο  μεταξύ  2300−0700 τοπική ώρα.

...........

4. ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
4.1 Ο διάδρομος  21L δεν θα χρησιμοποιείται για προ−
σγειώσεις κατά  τη διάρκεια  της νύχτας.
4.2 Ο διάδρομος  03R δεν θα χρησιμοποιείται για απο−
γειώσεις κατά  τη διάρκεια  της νύχτας.

και τότε αυτό κα Φώφη τι είναι;;; 



Ποιος παραβλέπει τις εντολές σας και για ποιον λόγο;;; Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο;;; Σε μία εποχή που κόβουν το ρεύμα στους νεφροπαθείς, κάποιοι ξένοι παρανομούν στην χώρα μας και δεν πληρώνουν μία;;; Εκτός και αν η παρανομία είναι της Πολιτικής Αεροπορίας οπότε θα πρέπει να ζητήσετε εξηγήσεις από τους υφισταμένους σας και να μας ενημερώσετε.




20 σχόλια:

  1. TI KANEI?Καλα ευχαριστει....το αυτο και δι υμας.....υγειαινετε.... Εχει ο μεγαλοδυναμος, που κυβερναει τους ουρανους.....
    ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλα βρε παιδες ,που ειναι αυτος που ελεγε οτι βελτιωθηκε η κατασταση, οτι μπηκαν ηχομετρα, οτι αλλαξαν οι πορειες....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ με συνεπεια και συνεχεια , ΕΓΙΝΕ?Κολλητος του τατσι μητσι κοτσοι ηταν ,στην σοφη επιτροπη του δημου ηταν, η στα νυχτερινα διασκεδαστηρια των οικογενειων ειναι ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ?Με τοσα ντεσιμπελ οχι αεροπλανο δεν ακους ,ουτε μπομπα να πεσει δεν θα καταλαβεις τιποτα,θα το περασεις τριξιμο απο τα ηχεια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που εισαι παπου μας ελειψες ειλικρινα....(εχουμε καιρο να ακουσουμε γενικους και ασαφης αφορισμους, χωρις κανενα επιχειρημα)

    Λοιπον ακου για να μαθαινεις.

    Προσεξε και παραπανω και γινε παρατηρητικος , πρεπει να μην αφηνεις
    να πεφτει τιποτα κατω.

    Προσεξε οτι ενω παλιοτερα σε σχεδιαγραμματα σαν το παραπανω τα αεροσκαφη φαινονταν
    μετα την απογειωση να στριβουν αμεσως δεξια και να βρισκουν θαλασσα ενω τωρα , οπως βλεπεις
    συνεχιζουν στην ευθεια μεχρι να βρουνε θαλασσα.

    Οι μαγκες του αεροδρομιου με αυτον το τροπο αποφευγουν τις μετρησεις του Αγ Ιωαννη που ειναι πολυ υψηλοτερες της Αγ Κυριακης. Πετωντας με αλλα λογια σε ευθεια πορεια και περνωντας ουσιαστικα μονο απο το σταθμο μετρησης της αγ Κυριακης γραφουνε μεσοσταθμικο θορυβο μικροτερο του 70 db οπως οριζει η Κυα ΚΥΑ 211773(ΦΕΚ 1367/27-04-2012). Επομενως σε ρημαδοχωρες οπου η πολιτεια σε γραφει κανονικα και ο δημαρχος κοιμαται τον υπνο του δικαιου ευτυχως υπαρχουν κοινοτικες οδηγιες που τους αναγκαζουν να συμορφωθουν-εστω εν μερη-.

    Τωρα ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι ακομα και ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας βλεπεις αεροπλανακια στη Ραφηνα.

    Και επιτελους οφειλεις να αναγνωρισεις οτι οταν εχεις απεναντι σου τετοιους επενδυτες (σαν τους παρανομους νυκτοεπιχειρηματιες και το αεροδρομιο ) θελει μακροχρονιες και επιπονες προσπαθειες για να καταφερεις κατι.
    Αντιθετως οταν αναθεματιζεις γενικα οταν τα επιχειρηματα σου περιοριζονται στο εμενα η παραλια μου ανηκει η με ενοχλουν οι ρακετες τους κανεις ισχυροτερους μιας και δεν εχουν σοβαρο αντιλογο (εκτος αν τα παιρνεις η το κανεις απο προθεση οποτε εκει μαγκια σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για παραδειγμα

    Α. Ξεβρακωσαμε τη Hocthief οτι χρωστα στο ελληνικο δημοσιο .

    Την ίδια ώρα που οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ, έχουν δέσει την «κόκκινη κορδέλα» γύρω από το κεφάλι τους και συμπεριφέρονται πιο σκληρά από τον Ράμπο, σε μικρομεσαίους- βιοπαλαιστές επιχειρηματίες, έρχεται να σκάσει σαν βόμβα μεγατόνων η αποκάλυψη του Κυριακάτικου Παρόντος η οποία κάνει λόγο πως περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ ΦΠΑ, χρωστάνε οι Γερμανοί που εκμεταλλεύονται από το 2001 τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

    Deal news
    14/06/2011

    Αποτελεσμα η Hocthief εφυγε....

    Β. Φωναζαμε και λεγαμε οτι η Βορεια πυλη του Αεροδρομιου επρεπε να ανοιξει για τους δημοτες της Αρτεμιδας.


    Άνοιγμα Βόρειας Πύλης Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την εξυπηρέτηση των πολτών


    Ένα πάγιο ζήτημα των κατοίκων του Δήμου Αρτέμιδος αλλά και των γειτονικών Δήμων (Σπάτα, Ραφήνα) αποτελεί το άνοιγμα της βόρειας πύλης του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς εξυπηρέτηση των πολιτών.


    Ο Παντελής Ασπραδάκης απευθυνόμενος στον Υπουργό καταλήγει στην ερώτηση: «Κατανοώντας μεν τους νομικούς περιορισμούς που υφίστανται για τον έλεγχο του αεροδρομίου αλλά και τυχόν περιορισμούς από την κατασκευάστρια εταιρία, η ελεύθερη πρόσβαση δε των κατοίκων από την Βόρεια Πύλη αποτελεί ένα δίκαιο ζήτημα και η διεκδίκηση βασίζεται σε τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

    Ερωτάστε:
    1. Προτίθεστε να προχωρήσετε στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να έχουν πρόσβαση από τη Βόρεια Πύλη του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, οι κάτοικοι των άμεσα γειτονικών περιοχών;»

    Το συγκεκριμένο θέμα είχε αναδείξει ξανά ο Παντελής Ασπραδάκης όταν διατέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος.



    Αποτελεσμα η πυλη ανοιξε....



    Γ.Μιλαμε εδω και καιρο για το αποχετευτικο , και λεμε οτι θα πεσουν καμπανες....

    Τον κίνδυνο άμεσης επιβολής βαρύτατου προστίμου για την τριτοκοσμική κατάσταση των βόθρων στην ανατολική Αττική κινδυνεύει να δεχτεί η χώρα μας η οποία έχει ήδη καταδικαστεί για το θέμα αυτό, δύο φορές από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Την ίδια στιγμή κινδυνεύουν να χαθούν άλλα 300 εκατ. ευρώ τα οποία είναι δεσμευμένα μέσω ΕΣΠΑ για τη δημιουργία των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων στην ανατολική Αττική καθώς τα έργα είναι μπλοκαρισμένα και θα πρέπει να τεθούν σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το 2015.

    Η ημερησια 7/7/12

    Αποτελεσμα

    Σημασια καμια παλι τελευταιοι ειμαστε. Και ενω υπαρχουν ετοιμα σχεδια για αλλους ομορους και κοντινους
    δημους εμεις μιλαμε για Ψυταλλειες (οι δημοι της Πειραικης ειναι κοροιδα να δεχτουν τα σκουπιδια μας. Και ενω δεχομαστε απιστευτη ρυπανση απο το αεροδρομιο εμεις κανουμε συμφωνα συνεργασιας με τη Ραφηνα...



    Πού «κολλάνε» τα έργα που διαρκούν χρόνια
    Πόσα έργα απομένουν για να αλλάξει η τριτοκοσμική εικόνα των βόθρων και να αποκτήσει επιτέλους αποχέτευση το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Αττικής; Πρόσφατο εσωτερικό έγγραφο της ΕΥΔΑΠ αποκαλύπτει όλο το παράλογο της υπόθεσης:


    1. Μαρκόπουλο

    Το έργο έχει ξεκινήσει και από τα μέσα του 2013 έως τα μέσα του 2014 αναμένεται να συνδεθεί τμηματικά με τον βιολογικό ο οικισμός του Μαρκόπουλου. Ωστόσο, για να λειτουργήσει προϋποθέτει την ολοκλήρωση του αγωγού του ΚΕΛ Κορωπίου, με τον οποίο θα συνδεθεί.

    2. Κορωπί
    Η δημιουργία βιολογικού καθαρισμού και αποχετευτικού δικτύου για τους Δήμους Κορωπίου και Παιανίας δημοπρατήθηκε το 2011. Το έργο εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο ΠΕΠ Αττικής.

    3.. Νέα Μάκρη - Μαραθώνας
    Επί χρόνια οι δύο περιοχές αδυνατούσαν να βρουν τοποθεσία για τη χωροθέτηση βιολογικού καθαρισμού. Πρόσφατα ο Δήμος Μαραθώνα πρότεινε ένα οικόπεδο, αλλά... σε αναδασωτέα έκταση. Επομένως το έργο δεν είναι ώριμο για να ενταχθεί στο παρόν ΕΣΠΑ.

    πηγη Hμερομηνία : 9/3/13 Καθημερινη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που αυτα που γραφουμε εμεις που οι δικες σου ανοησιες περι συντακτικων , περι γενικου αναθεματισμου , περι δικιας μου παραλιας περι περι -ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΑ ΒΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ ΛΥΜΜΑΤΟΛΑΣΠΗ- ..

    Κε δημαρχε ξεχαστε τη Ψυταλεια και πειστε και το Υπεκα και τους ομορους δημους να ενταχθουμε σε καποιους απο αυτους ειτε λεγεται Μαρκοπουλο ειτε λεγεται Κορωπι ειτε οτιδηποτε αλλο. Μια πολη που δεχεται απιστευτη ρυπανση απο το ελ βενιζελος , που εχει ηδη μικρο Κελ δεν μπορει να δεχτει και αλλο....ΕΛΕΟΣ

    Κ.Π.
    Κινημα Πολιτων (οπως νυκτοβιοι , μπεκρουλιακιες, αγραμματοι, εγγαθετοι της δημοτικης αρχης κτλπ)



    ΥΓ . Θελουμε να πουμε ενα μεγαλο μπραβο για της προσπαθειες που κανει η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ για την αποζημειωση ολων αυτων που πλητονται απο το ελ βενιζελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....


    Σε απάντηση της Ερώτησης με αρ. πρωτ.7961/04-03 -2013 που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το Βουλευτή κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων

    του ΥΠΕΚΑ, σας γνωρίζουμε ότι αναφορικά με το ζήτημα που τίθεται το Υπουργείο εξέδωσε στις 12/3/2013 Δελτίο Τύπου με θέμα «Σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ για τη συλλογή και

    επεξεργασία αστικών λυμάτων Ανατολικής Αττικής» το οποίο επισυνάπτουμε. Επίσης επισυνάπτουμε για πληρέστερη ενημέρωση της Βουλής το υπ' αρ. πρωτ. 150293/ 14-3- 2013 έγγρα‹ρο της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων/ΥΠΕΚΑ.


    Η υφιστόιμενη κατάσταση για τους πέντε οικισμούς Β' προτεραιότητας της Ανατολικής Αττικής,για τους οποίους δεν έχει ακόμη επιτευχθεί συμμόρςβωση με τις απαιτήσεις της Οδηγίας91/271/ΕΟΚ περιγράψεται παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ) ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑ¦ΑΣ Σύμφωνα με την Ειδική 'Εκθεση Ενημέρωσης της Ε.Υ.Δ..Α.Π. και της Περιι)›έρειας Αττικής, ηυφιστάμενη Ε.Ε.Δ. Μαρκοπούλου είναι δυναμικότητας 40.000 μιπ έργων Π-Μ και 20.000 μιπ έργων Η-Μ. Τμήμα του εσωτερικού δικτύου του οικισμού Μαρκοπούλου έχει κατασκευαστείμε χρηματοδότηση από το Π.Ε.Π. Αττικής 2000-2006 (Α' Φάση). Το Μάρτιο του 2012 εντάχθηκε στο ΠΕΠ ΑΤΠΚΗΣ 2007-2013 η πράξη με τίτλο «Δίκτυοαποχέτευσης ακαθάρτων και αναβάθμιση Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Μαρκόπουλου», που αφορά στην κατασκευή του υπόλοιπου δικτύου του οικισμού και την αναβάθμιση της υψιστάμενης Ε.Ε.Δ

    Σύμτρωνα με την κοινή έκθεση της Ε.Υ.Δ.Α.Π. και της ΠεριΦέρειας Αττικής το εκτιμώμενοχρονοδιάγραμμα υλοποίησης και έναρξης της λειτουργίας των έργων αποχέτευσης και Ε.Ε.Δ. Μαρκόπουλου είναι: 6. |- Υποεργο , Ι Συμβαση Ολοκλήρωση Αναβάθμιση (3βαθμια επεξεργασία ΚΕΑ) * 5/4/2012 5/4/2013

    Μελέτη Δικτύου ακαθαρτων Μαρκόπουλου (Β' Φάση) 31/4/2013 31/4/2014 |--Μελέτη Επέκτασης ΚΕΔ Μαρκοπούλου για συνολική 31/4/2013 ' 31/4/2014 δυναμικότητα 80.000 ΜίΠ * Περιλαμβάνεται και η τελική σύνδεση με το ΚΕΑ των ήδη κατασκευασμένων δικτύων Μαρκοπούλου (Α' φάση),Καλυβίων και Κουβαρά (από το Ταμείο Συνοχής 0) ήΠροκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα αποχέτευσης, ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει λάβει απότραση (απ. 356/1-10-2012) να υποβάλλει αίτηση χρηματοδότησης στο ΠΕΠ «Αττική 2007- 2013» για το έργο με τίτλο «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Πόρτο Ρόιτρτη και ΑναβάθμισηΕ.Ε.Α. (Β' Φάση) Δήμου Μαρκοπούλου» που αναλύεται στα εξής υποέργα:


    ΥΠΟΕΡΓΟ 1 : «ΔίΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - Α' ΦΑΣΗ» 12.300 000,00 ΥΠΟΕΡΓΟ 2 : «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΕΕ ΦΑΣΗ» 8425500 00


    2) ΚΟΡΩΠΙ - ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ Σύμφωνα με την Ειδική Έκθεση Ενημέρωσης της ΕΥΔΑΠ: και της ΠεριΦέρειας Αττικής, ο έργο αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων οικισμών Κορωπίου και Παιανίας περιλαμβάνει τη συλλογή και μετατρορά των λυμάτων των οικισμών Κορωπίου και Παιανίας προς την Ε.Ε.Α. που θα κατασκευαστεί πλησίον του Αεροδρομίου Αθηνών-ΠΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ? ΠΟΣΑ ΚΕΛ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ. Η ένταξη του έργου στο ΠΕΠ Αττικής 2007-2013 έγινε στις 30/11/2010 (Α.Π. 4786) Το εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και έναρξης λειτουργίας των έργων αποχέτευσηςκαι επεξεργασίας λυμάτων Κορωπίου - Παιανίας είναι: ” 3 Υποέργο Χρηματοδότηση Σύμβαση Λειτουργίa Έγκριση Ελεγκτικού Συνεδρίου ,υπογραψή εργολαβικής - ' , Κατασκευή Δικτύων συλλογής -μεταφοράς ακαθαρτων ΠΕΠ Αττικής 2007 - 1/4/2013 1/9/2015και ΚΕΛ Κορωπίου _ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3) Νεα Μακρη
    θέση για τη χωροθέτηση της Εγκατάστασης. Με τον νέο Καλλικρατικό Δήμο, βρέθηκε αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας του Δήμου. Η χωροθέτηση και η περιβαλλοντική αδειοδότηση δενμπορούν να ολοκληρωθούν καθώς εκκρεμεί η γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και η σχετική απότραση από τη Δ/νση Δασών Ανατολικής Αττικής. Οι προτάσεις έχουν υποβληθεί στο ΠΕΠ Αττικής, η ένταξη των οποίων προϋποθέτει την περιβαλλοντική αδειοδότηση των έργων. Σύμ‹ρωνα με την Ε.Υ.Δ.Α.Π. και την Περιτρέρεια Αττικής το εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων αποχέτευσης και επεξεργασίας λυ μάτων έχει ως ακολούθως:

    Εκδοση περιβαλλοντικών όρων ' - Οριστική μελέτη δικτύου ακαθάρτων Νέας Μάκρης ΠΕΠ Αττικής 2007-2013*Κατασκευή έργων ΚΑΑ και ΚΕΔ Δήμου Μαραθώνα ΕπόμενσίΠΕΠ Αττικής 1/3/2015 Κατασκευή δικτύου ακαθαρτων Νέας Μάκρης ΕπόμενοιΠΕΠ Αττικής 1/3/2015 31/3/20131/10/2013 Σύμβαση Ι Λειτουργία 1/3/201.?1/3/2017 * Με την προϋπόθεση ότι εξασφαλιστεί σε σύντομο χρόνο η έκδοση τουλάχιστον της 1ης διοικητικής πράξης (προκαταρκτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4) ΑΡΤΕΜίΔΑ - ΡΑΦΗΝΑ |ΔΗΜΟί ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜίΔΑΣ ΣύμΦωνα με το συνολικό σχεδιασμό που έχει καταθέσει με έγγραΦο της η Ε.Υ.Δ.Α.Π., έχει προωθηθεί η επικαιροποιημένη έκθεση για τη χωροθέτηση της Ε.Ε.Α. Βορείων Μεσογείων που πρόκειται να εξυπηρετήσει τους οικισμούς Αρτέμιδα, ΡαΦήνα, Σπάτα, Πικέρμι. Η χωροθέτησησυναρτάται υποχρεωτικά από την οριοθέτηση του ρέματος που βρίσκεται στην περιοχή τηςθέσης της Ε.Ε.Δ. ί Στη συνέχεια απαιτούνται: α) οι ενέργειες των αρμόδιων Υπηρεσιών των Υπουργείων σχετικάμε την οριοθέτηση, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την περιβαλλοντική αδειοδότηση των έργων και β) η επανεξέταση της Μελέτης του συνόλου των έργων για την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα, σύμΦωνα με τους περιβαλλοντικούς όρους και τον επικαιροποιημένο σχεδιασμό. Μετά την επικαιροποίηση των στοιχείων του έργου από την Ε.Υ.Δ.Α.Π. σημειώθηκε καθυστέρηση στην προώθηση των απαιτούμενων έργων, κυρίως λόγω της μη μέχρι τώρα συναίνεσης των δύο Δήμων με τον υΦιστάμενο σχεδιασμό, δηλαδή μίας κοινής Ε.Ε.Α. στην συγκεκριμένη θέση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δοθεί προβλεπόμενη ημερομηνίασυμμόρΦωσης των οικισμών με την Οδηγία 91/271.


    Ωστόσο

    , ΔΙΑΦΕΝΕΤΑΙ Α ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ.... από πλευράς Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας συναίνεση ως προς τη συγκεκριμένη χωροθέτηση Εγκατάστασης. ΣύμΦωνα με την Ειδική 'Εκθεση Ενημέρωσης της Ε.Υ.·ΔιίΑ.Π. και της ΠεριΦέρειας Αττικής(Μάρτιος 2013), με δεδομένα α) τον επικαιροποιημένο σχεδιασμό της Ε.Υ.Δ.Α.Π. και β) τηνοριοθέτηση του ρέματος ΡαΦήνας, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η αδειοδότηση τηςχωροθέτησης του ΚΕΑ Βορείων Μεσογείων, οι μελέτες του συνολικού 'Εργου εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν μέσα σε 1,5 χρόνο. Σε συνέχεια οι διαδικασίες διαγωνισμού και η κατασκευή των έργων μπορούν να ολοκληρωθούν εντός 3 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ....τα πιασαμε παλι δημαρχε...

    ΥΠΕΚΑ αρ πρωτοκ 1082Β 5/4/13


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ αυτα τα Κατεβατα ,για να καταληξουμε στο δια φενεται ,sic,οτι ΤΑ ΠΙΑΣΜΕ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΕ....εεεεεε ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ COPY PASTE.
    KNOCK KNOCK KNOCK ON THE MAJORS DOOR......
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΡΟΝΤΟΡΟΚ.......για γερους... οι νεοι ακουνε ΣΚΥΛΟ ΡΟΚ....ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΝ.
    Παναθεμα τους ποθαμενους ΔΑΚΗ ΚΑΙ ΖΑΝΕΤ ΚΑΠΟΥΓΙΑ..ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ .... LIVE ΣΤΗΝ ΡΙΒΙΕΡΑ.....
    ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ.......
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....ΚΡΗΤΙΚΟΝ ΓΛΕΝΤΙ....ΚΑΙ ΓΑ...ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΗΣ.....ΤΟΠΙΑΣΕΣ ΣΥΝΤΕΚΝΕ?ΕΕΕΕΕ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα πιασαμε με στοιχεια
    οχι με τις ανοησιες-τυπου ροκ- που γραφεις εσυ παππου ....

    ξεβραξωμα με στοιχεια γεροντα ....ετσι γιατι δεν μας αρεσει το δουλεμα.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΒΡΑ...ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ....
      Επιμενω...knock on the majors door...συμβουλατορα.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ειδητικος λογος ειναι, και MONON οποιος ειναι ξυπνιος ΚΑΙ ΨΥΛΛΙΑΣΜΕΝΟΣ τον καταλαβαινει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ COPY PASTE .

      Διαγραφή
  13. ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ, εκεινη η κυρια Αρμονια ,τινος υποψηφια ηταν? Ετσι για να αντιληφθουμε τους βαθμους ευγενειας, ...του καταλογισμενου ανορθογραφου η του αλλου? Παντως απο χαρτουρα σκιζουν.Απο αποτελεσμα δεν ξερω...εσεις που το υφιστασθε ξερετε καλυτερα.Για την Ραφηνα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΟΡΥΒΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Οσο για τα βουνα της Ραφηνας...κανενα απολυτως.Αρα το προβλημα παραμενει ουσιαστικα δικο σας.Για το ΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.Ναι ειναι προβλημα για πολλους λογους, περισσοτερο του Πικερμιου.Τα γυρω ορη ουτε οπτικη επαφη εχουν με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις, γιατι υπαρχει λοφισκος ακριβως μπροστα επι της λεωφορου,ουτε οι ανεμοι ειναι τετοιοι που να φερνουν οσμες ειτε προς το κεντρο ειτε προς τα ακριβα γυρω ορη.Δες τε πως πηγαινουν ολες οι πυκαγιες για να καταλαβετε πως φυσσαει εδω. Η μονη παραλια της Ραφηνας ΟΙ ΜΑΡΙΚΕΣ, εχει ρευματα προς νοτο αρα κοκκινα πορτοκαλλι και μπλε λιμανακια ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ. Παλι το προβλημα απο τους αγωγους θα εντοπισθει απο Αγ,Νικολαο και νοτια.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ασχετως αν η Ραφηνα διαμαρτυρεται περισσοτερο.ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ και κακως αποπροσανατολιζεσθε με αυθαιρετουχους, ,Καλλιτεχνοπουλιωτες,αγοραπωλησιες,κλπ κλπ ....

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ,με διαπλεκομενα μεγαλα συμφεροντα στην διαχειριση των α΄ποβλητων .Εκει βεβαια παιζουν και διαφορες αρπαχτες ως συνηθως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μας ταραξες στα επιχειρηματα παλι....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ...Μεχροι τοοοοοοτε απλως διασκεδαζω.....τα λακωνικα..... επι χειρημματα.....

    λακωνικοτατα λοιπον.
    Η μεγαλη σκατιερα, επηρεαζει κυριως το Πικερμι, λογω γειτνιασης,τους οικισμους γυρω γυρω,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ,και τον Αγ.Νικολαο λογω εκβολης.

    Υπερ τοπικα, περιβαντολογικα, ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΜΜΕΣΩΣ.Κομιζεις γλαυκας ες Αθηνας ,με οσα γνωστα γραφεις...ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ....ΠΑΛΑΙΩΝ ....(κπ).....ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΩΝ....
    Αν ομως οι βρισιες γινουν ψηφοι, αααααα τοτε βγαινεις σχεδον παμψηφι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειπαμε μας ταραξες στα επιχειρηματα παλι...

    Η σκατιερα επηρεαζει το πικερμι αρα τι με νοιαζει εμενα...

    αν οι βρισιες γινουν ψηφοι σε βλεπω δημαρχο...

    ειπαμε σωστος πολιτικος λογος γεματο επιχειρηματα....ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ραβδος εν γωνια ΑΡΑ ......βρεχει....
    Για να μην χαλασω το φιναλε μιας αναρτησης....τυπικα Σπαταρτεμισιανικης.....
    βρεχει ρεεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας