ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Εναλλακτική πρόταση χωροθέτησης ΚΕΛ






47 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.......
    Τι καιρο κανει στον δημο ΣΠΑΤΩΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ?Ετσι εγραφαν τα πανο που καλουσαν σε γλεντι πολιτιστικο στο γηπεδο ....προς 10 ευρω......
    Δυο αγωγοι σε ενα δημο?

    Και εσται η εσχατη πλανη χειρων της πρωτης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι Αριστογείτωνα γίνεσαι ίσα και όμοια με τον δήμαρχο Μάρκου και αυτός μισεί την Λούτσα και εσύ επίσης

      Διαγραφή
  2. Aς ασχοληθούν οι "τοπικοί" του Αγ.Νικολάου πρώτα με την ηχορύπανση από τα κωλόμπαρα της παραλίας και τις ξαπλώστρες τους και να δούμε εκεί απτά αποτελέσματα, για να πεισθούμε ότι μπορεί να παρέμβουν και για το ΚΕΛ... Εδώ τα παράνομα "νταπαντουπάδικα του Σαββατοκύριακου" τα αφήσαμε ολόκληρο καλοκαίρι να μας ξεκουφαίνουν ασύστολα, θα βουλώσουμε τους αγωγούς του ΚΕΛ που παίζονται τα οικονομικά συμφέροντα των μεγαλύτερων νονών της Ελλάδας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μαγαζιά αυτά είναι στολίδι για την περιοχή
    Και ας αφήσουμε αυτούς που έχουν μάθη
    Να παίρνουν λεφτά για να αφήνουν τα μαγαζιά να δουλεύουν
    Και λέω για τους αλήτες του δήμου που εκμεταλεβοντε τα μαγαζιά της λούτσας
    Εδο και χρόνια με διάφορα νομικά τεχνάσματα και τους αποσπούν χρήματα
    Για να μην τους στέλνουν της υπηρεσίες για συνεχής και άδικους ελέγχους
    Αλα και εσάς τους κολοδιμοσιογραφους που πρώτα πάτε και ζητάτε να διαφημιστούν τα μαγαζιά στην κολοφιλαδες σας και αν δεν το κάνουν τους πετάτε λάσπη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε λίγο ορθογραφία και σύνταξη πριν ξαναπροσπαθήσεις να καπελώσεις το αίσχος της παρανομίας και της διαφθοράς που αληθώς βασιλεύει στη Λούτσα, αλλά σίγουρα όχι με θύματα τα "στολίδια" που υπαινίσσεσαι!!! Γιατί απλά αυτά τα σκυλόμπαρα δεν είναι "στολίδια", αλλά η απόλυτη ασχήμια και η κατάρα της περιοχής μας, είναι δε από τις κυριότερες αιτίες υποβάθμισής της περιοχής, τα τελευταία δέκα χρόνια που καταπατούν την παραλία!!! Μόνο μια λύση υπάρχει για όλα αυτά τα "στολίδια" της παρανομίας και ασυδοσίας: Να κλείσουν άμεσα και να πάνε στον αγύριστο μαζί με τους ασυνείδητους που τα υποστηρίζουν, σε βάρος μιας ολόκληρης κοινότητας!! Σύντομα, πολύ σύντομα έρχεται η ώρα που θα θα κοπεί η λαλιά των "σκυλοτραγουδιάρων" που χλιμιντρίζουν ότι ώρα γουστάρουν και ξεκουφαίνουν όλη την περιοχή με ανυπόφορη ηχορύπανση, σύντομα τ' αφεντικά και οι προστάτες τους θα χλιμιντρούν σε κανένα μουντρούμι του Κορυδαλλού, γιατί εκεί είναι η μόνη θέση που δικαιωματικά τους αξίζει!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΤΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.Στολιδι γλωσσικο ,διανοητικο,καταγγελτικο,ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.Να μην στελνουν τις υπηρεσιες.....εεεεεεε δεν λεει να στελνουν τις ΕΞΕΔΡΕΣ.....
      Γεια σου βρε επιχειρημματια.....σε γδυσανε στο λαδωμα....την πατησες φιλε,τωρα θα σε γδυσουν και απο προστιμα.Εσυ δηλαδη τους εμπιστευτηκες....τοοοοοοοσο αφελης εισαι?ηθελες τα και παθες τα ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ,ΚΩΤΣΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ,τουλαχιστον εκανες ταμειο να βγαλεις τον χειμωναγιατι ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ......

      Διαγραφή
  4. Βρε που ήταν όλοι αυτοί που τώρα μας λένε για ψυτάλλεια όταν το Δημοτικό Συμβούλιο Σ-Α αποφάσιζε τον Απρίλιο 2012 για πλατύ χωράφι; Με τον Δήμαρχο δεν τα έλεγαν τόσους καιρούς; Τώρα τι τον ρωτούν; Έλεος βρε παιδιά.... Ενημερωθείτε τελικά από την ΠΙΤΣΙ... και την ΜΠΑΡΜΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AAAAAA ονειρευονταν ΛΙΜΝΕΣ με ψαρια.Τωρα που ψοφησαν τα ψαρια ,,,,ΞΥΠΝΗΣΑΝ.
    Και ρωτανε τον δημαρχο....ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.....Γιατι ερχονται εκλογες και ξερουν οτι ο συγκεκριμμενος ...παπαλα ...και αν προλαβει να τελειωσει την θητεια......ΟΘΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ..για να εχουμε αγωνιστικη προυπηρεσια......εξ αλλου ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ....ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙΟΙΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕς ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ?Παω στοιχημα οτι θα ειναι υποψηφιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επανέρχομαι και εδώ να επαναλάβω κ. Αριστογείτων, ότι ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και αυτό αποδεικνύεται.
      Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Κατά της απόφασης που πήρε στις 2.4.2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων - Αρτέμιδος για χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, από τους φορείς Σπάτων και Αρτέμιδος υπέβαλαν Προσφυγή καταγγέλλοντάς την ως μη σύννομη, μόνο, οι Ποθουλάκης - Κασιμάτης από τον ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ και ο Γιαννάτος από το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Καμία Ομοσπονδία, κανένας όψιμος σημερινός επαναστάτης και «σωτήρας» της Αρτέμιδος, δεν αντέδρασε απέναντι στην πολλή κρίσιμη αυτή απόφαση του Δ.Σ. Σπάτων, ούτε με απλή ανακοίνωση. Μόνο ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ και ο ΟΠΑΣ, κατήγγειλαν επίσημα και τεκμηριωμένα την απόφαση αυτή του Δήμου Σ-Α και τάχθηκαν αμέσως, από τότε, υπέρ της λύσης Ψυτάλλεια. Αυτά είναι γνωστά και έχουν αναρτηθεί στα blog και έχουν γραφεί εκτενώς στις εφημερίδες.
      Οι ανωτέρω (ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ως Πρόεδρος του Τοπ. Σπάτων και ο ΟΠΑΣ από Αρτέμιδα) με την Προσφυγή – Καταγγελία τους στις 25.4.2012, προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (όπου για τον ίδιο λόγο Προσέφυγε και ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου) κατάφεραν τουλάχιστον να χαρακτηρισθεί η σχετική Πράξη του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (απόφαση: 87/2.4.2012) για ΚΕΛ το πλατύ χωράφι, ως πράξη "μη εκτελεστή" και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
      Στις 10.9.2012 το Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος έλαβε νέα συμπληρωματική απόφαση (την υπ’ αριθ. 206/2012) προς την ίδια κατεύθυνση στήριξης της προηγούμενης απόφασής του (της 87/2012) για ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, η οποία είχε ως αντικείμενο τη «τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και ΕΜΠ για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’ αριθ. 87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου».
      Απέναντι στην πολύ σημαντική – αρνητική αυτή απόφαση για την περιοχή τάχθηκε αυτή τη φορά ΜΟΝΟ ο ΟΠΑΣ, όπου με Προσφυγή του κατά της απόφασης αυτής (της 206/10.9.2012) στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κατάφερε να την ακυρώσει, πράγμα που βεβαιώνουν τα υπ’ αριθ. πρωτ: 42735/37943/16.10.2012 και 42660/37875/15.10.2012 έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
      Αξίζει και θα αναφέρω παρακάτω (επόμενη ανάρτησή μου) το απόσπασμα της ψηφοφορίας από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της αντίστοιχης συνεδρίασης του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος (10.9.2012) που αφορούσε τη λήψη απόφασης για ενίσχυση και επιστημονική στήριξη της απόφασης 87/2012 για ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, για να ενημερωθούν οι δημότες για τα έργα και τις ημέρες όλων των αιρετών – δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, για να εξαχθούν συμπεράσματα και για τις σημερινές μεταμορφώσεις ορισμένων «σωτήρων», που ενώ ψήφιζαν ΝΑΙ ή ΠΑΡΩΝ, εμφανίζονται σήμερα ως αμφισβητίες και «αγωνιστές» - (ή «αγωνίστριες», ανάλογα με την περίσταση)

      Διαγραφή
    2. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ:
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
      Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
      Από τα πρακτικά της 23ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10ης Σεπτεμβρίου 2012
      ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 206/2012
      Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
      Λήψη απόφασης για “Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων–Αρτέμιδος και Ε.Μ.Π. για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’αρ.87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου”.
      Στα Σπάτα σήμερα 10 του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα ώρα 08:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος συνήλθε σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση …………………………………..
      Ψηφίζουμε.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαργέτης Αθανάσιος.
      ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σερέτης Χρήστος.
      ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Χρήστος.
      ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πουλάκης Πέτρος.
      ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλοχέρης Γεώργιος.
      ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκινοσάτης Γεώργιος.
      ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος.
      ΜΠΕΚΑΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Παναγιώτα.
      ΜΑΡΚΟΥ Π.: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποσπόρης Ευάγγελος.
      ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργάκης Αντώνιος.
      ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτη Αφροδίτη.
      ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κρόκος Νικόλαος.
      ΚΡΟΚΟΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιανός Κωνσταντίνος.
      ΛΙΑΝΟΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης.
      ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήση Μαρία.
      ΖΗΣΗ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίμης Γεώργιος.
      ΚΑΣΙΜΗΣ: Κύριε Πρόεδρε επειδή και στην καινούρια εισήγηση του Αντιδημάρχου, όπως τροποποιήθηκε, δεν ξεκαθαρίζεται σωστά και σαφέστατα η απόφαση, πάρα τις παρεμβάσεις του κυρίου Γκινοσάτη και παραμένει όλη η εισήγηση να αναφέρεται στην 87/2012 απόφαση και όχι σε κάτι άλλο, γι’ αυτό λοιπόν δεν μπορώ να την ψηφίσω αυτή την απόφαση. Θέλω οπωσδήποτε επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου, όχι όμως κάτω από αυτές τις διαδικασίες, με αυτή την τροποποίηση και γι’ αυτό ψηφίζω παρών.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντουρντουρέκα Καλομοίρα.
      ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ: Παρούσα.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μποτζιολής Δημήτριος.
      ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Παρών. Ο κύριος Ραφαήλ αποχώρησε.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαντήλας Χρήστος; Μάρκου Δημήτριος.
      ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Κύριε Πρόεδρε επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ως προς την νομιμότητα, γι’ αυτό ζήτησα και αναβολή, για να εξεταστεί αν όντως είναι δυνατόν να καταρτιστεί μια τέτοια σύμβαση, θα ψηφίσω κι εγώ παρών.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τούντας Αντώνιος.
      ΤΟΥΝΤΑΣ: Ναι, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος έτσι κι αλλιώς εκτιμώ ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης θα ελέγξει το θέμα της νομιμότητας.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφτοπούλου Άννα.
      ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμου Δημήτριος;
      ΣΤΑΜΟΥ: Ναι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατραμάδος Σταύρος.
      ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ: Παρών.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δανέζης Ευάγγελος.
      ΔΑΝΕΖΗΣ: Όχι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννάτος Σωτήριος;
      ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Όχι.
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα γίνεται δεκτό κατά πλειοψηφία. Η παρούσα απόφαση έλαβε αριθμό 206/2012.
      - Η απόφαση αυτή ακυρώθηκε ως παράνομη μετά από την από 20.9.2012 Προσφυγή του ΟΠΑΣ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
      - Την απόφαση αυτή ψήφισε με ΝΑΙ η συμπολίτευση, καθώς επίσης η κα Άννα Ραφτοπούλου (γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος και νυν Πρόεδρος) και ο κ. Αντώνης Τούντας (πρώην Δήμαρχος Σπάτων), που επίσης ψήφισαν ΝΑΙ, ενώ ο κ. Χ. Τσαντήλας φαίνεται να απουσίαζε κατά την ψηφοφορία. Οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης ψήφισαν ΠΑΡΩΝ !!!!!!!!!
      - Κατά αυτής της απόφασης (δηλαδή ΟΧΙ) ψήφισε μόνο ο κ. Δανέζης και ο κ. Γιαννάτος
      Αυτά είναι τα στοιχεία και τα αμείλικτα γεγονότα.

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί θέλουν να συντηρούν την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Πλατύ Χωράφι.Γιατί τα μεγάλα συμφέροντα που "συζητουν" το ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής στα πρότυπα του Σουφλιά ,θέλουν να αρπάξουν ΤΖΑΜΠΑ ότι μπορούν.

      Διαγραφή
    2. για πες μας βρε μπλογκιτη....Η ΝΕΑ ΕΛΟΥΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ?ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ?ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ?Ο ΜΟΝΟΣ ...ΜΕΓΑΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 300 ΣΡΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΩΣ...Ν. ΜΑΚΡΗΣ....οι αλλοι ειναι μικρο μικροι ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕς ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ.ΤΙ ΞΕΡΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΛΟΓΑΣ?

      Διαγραφή
    3. Aγαπητέ μου ,ετοιμάζεται το Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής που έχει δοθεί από το ΥΠΕΚΑ στα Υπουργεία και σε κανέναν αυτοδιοικητικό.
      Μεέτησε τις μέχρι τώρα προτάσεις για την περιοχή μεταξύ Λ, Μαραθώνος και Λ.Σπάτων και μέχρι τη θάλασσα που εύκολα μπορείς να βρεις και θα δείς ότι οποιοδήποτε κλάσμα δεν περιλαμβάνει ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ακόμα και στα χαρτιά σήμερα ΚΕΛ ,αλλά αντίθετα "αξιοποίηση".Όσο για μεγαλοιδιοκτήτες είναι ήδη πάρα πολλοί και αγοραπωλησίες γίνονται φυσικά και με εξωφρενικά χαμηλές τιμές.Και θα γίνουν περισότερες όταν αρχίσει η αναταραχή για το ρυθμιστικό.

      Διαγραφή
    4. ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΤΑΤΕ παλαιε γνωριμε.....Ουσιαστικα προκειται περι επαναφοραςτου προ του 2004 σχεδιου.ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΗΣ ΛΥΜΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΜΕ ΒΑΓΟΝΙΑ.και αυτο εχει ακουσθει αρμοδιως οθεν......ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ ΣΟΥ ...ΤΖΙΦΟΣ.....

      ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ πολλα τραγουδια ακουγονται και εμποδιζουν την σκεψη και την κριση.

      Διαγραφή
    5. Aναρωτιεμαι τι σε κανει να προσπαθεις να μηδενισεις την πιθανοτητα του ΚΕΛ.Οσο το σκεφτομαι και με βασει την προυπηρεσια σου στο μπλογκ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,που ειχα και πριν, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.Αποπροσανατολισμος συνεχως. Μια για τα πολιτιστικα νυχτομαγαζα,μια για τα αεροπλανα ,μια για τα παπορια,μια κυριε....Δημαρχε ,ΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (κπ)μια αρμονιες ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ ,μια ανορθογραφιες,μια Αριστογειτων με ψιλη ,την δασεια την ξεχασες?
      ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ KEY WORDS που δειχνουν ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ .....
      Να το παρει το ποταμι ?Στο ειχα ξαναπει και δεν απηντησες απλως εγραψες ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
      Οτι και να πεις οι key words δεν κανουν λαθος...και οι μπλογκιτες ειναι πιο ξυπνιοι απ οτι νομιζεις..θα στο ξαναπω,ψηφο δεν εχει.

      Διαγραφή
  7. Η ΛΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Αγ. Νικολάου μάλλον ενοχλεί κάποιους γιατί βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Οι άλλοι κύριοι και κυρίες της "Ομοσπονδίας" που είναι? Βέβαια μια "Ομοσπονδία" που είναι ακέφαλη και το γεγονός αποκρύπτεται επιμελώς για 2 μήνες δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τη νομιμότητα της.
    Δυστυχώς έχει χαθεί αρκετός χρόνος και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα φοβάμαι ότι θα υποβαθμιστούν με συνέπεια την υποβάθμιση και του περιβάλλοντος.
    Κύριοι του Αγ, Νικολάου προχωρήστε. Μόνο οι χειροκροτητές και όσοι έχουν σκοπιμότητα δεν θα σας ακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΕΦΑΛΗ ?ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.....ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, Η ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ?
      Καλλιο αργα παρα ποτε...για τον ΑΓ,Νικολαο...η τους δουλευαν κανονικα η ηθελαν να δουλευονται...
      Καιρος ειναι να αποφασισουν ολοι, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.Δεν σημαινει οτι θα κερδισουν αλλα μπορουν να μειωσουν τις απωλειες ,ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
      ΕΙΘΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.....αλλα στην τουρλα του Σαββατου ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

      Διαγραφή
    2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΕΛ , ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ , ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ) ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ?

      Διαγραφή
    3. Πτωματα δεν σχολιαζω .Ρωτηστε κανεναν ιατρο, ιατροδικαστη κατα προτιμηση.
      Δεν ειμαι δημοκρατικα ευαισθητος, ΕΙΜΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ,πραγμα πολυ δυσκολο , που χρειαζεται καθημερινη αποδειξη και οχι ΔΗΛΩΣΗ.
      ΕΡΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ....

      Διαγραφή
  9. Οι σοβαροί σύλλογοι, οι ομάδες πολιτών και οι μεμονωμένοι πολίτες να τραβήξουν μπροστά και να αφήσουν μόνες την ΠΙΤΣΙ, την ΜΠΑΡΜΠΗ και ορισμένους ακόμα γραφικούς «σωτήρες» στην χαζοχαρούμενη βλακεία που τους δέρνει, προφασιζόμενοι ότι «δουλεύουν» για το κοινό καλό, αλλά δεν έχουν να δείξουν κανένα αποτέλεσμα, παρά μόνο τα κολλητιλίκια με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Που ήταν η Ομοσπονδία όταν αποφάσισαν για το πλατύ χωράφι; Το θυμήθηκε μετά από 1,5 χρόνο ?? Καλά κρασά……...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=77808

    ....Μια εβδομάδα μετά τις πυρκαγιές, που αφάνισαν περίπου 200.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων στη βορειοανατολική Αττική, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ επέλεξε να «φυτέψει» αυτοκινητόδρομους στον Υμηττό και τα Μεσόγεια! ..........
    ...Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι όμιλοι θα υποβάλουν τις προσφορές τους στις 22 Δεκεμβρίου και, αν δεν υπάρξουν δικαστικές εμπλοκές, θα επιλεγεί ανάδοχος στις αρχές του 2010 και τα έργα θα ξεκινήσουν στα τέλη του ίδιου έτους, με προοπτική να παραδοθούν στα τέλη του 2015. Το χρονοδιάγραμμα πάντως θεωρείται ανεδαφικό, αφού και ο χρόνος προετοιμασίας των προσφορών κρίνεται ανεπαρκής και είναι πιθανόν να δοθεί παράταση......

    ΚΛΠ ,ΚΛΠ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://ypodomes.blogspot.gr/2008/05/2014_24.html .......Προαστιακός Αθήνας: Μετά το 2014 σε Λαύριο κ Ραφήνα

    ....Τέλος σχεδιάζεται και η επέκταση προς Ραφήνα που είναι και η πιο σημαντική αφού στην Ανατολική Αττική μένουν εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών, ενώ το Καλοκαίρι το νούμερο αυτό πολλαπλασιάζεται. Σε επίπεδο προμελέτης βρίσκεται αυτή η επέκταση που όμως έχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα. Θα κινείται εντός της Αττικής Οδού και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει είτε ταυτόχρονα με την επέκταση της Αττικής Οδού προς Ραφήνα είτε μετά την κατασκευή του. Η γραμμή θα είναι διπλή και ηλεκτροκινούμενη ενώ το χρονοδιάγραμμά μας πάει τουλάχιστον πολύ πίσω -από το 2014 ίσως ακόμα και το 2016-. Η γραμμή είναι μικρότερη σε μήκος από αυτή του Λαυρίου αλλα σκοντάφτει πάνω στην Αττική Οδό. Εδώ οι εξελίξεις θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.......

    24/5/2008 .Η επέκταση για Λαύριο ήδη εγκρίθηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι η αττικη οδος θα φθασει Ραφηνα,καθως και ο προαστιακος ,ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2004.ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΦΗΝΙΩΤΕΣ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Αυτο δεν αποκλειει το κελ,ισα ισα ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ την απομακρυνση της λυματολασπης.Δυο μεγαλες ιδιοκτησιες υπαρχουν εκει κοντα.Μια 300 στρεμματα που ανηκουν στον τεως Ν. Μακρης,και η ΕΥΔΑΠ .ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ,τα υπολοιπα ειναι μικρο χωραφακια.ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

      ΟΘΕΝ ΤΟ COPY PASTE... ανθρακεσ ο θυσαυρος.....

      Διαγραφή
    2. ΕΙΠΑΜΕ ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.....ΜΗΝ ΞΕΝΥΧΤΑΣ...

      Διαγραφή
    3. Προσπαθείς να καταλάβεις αλλά είσαι πολύ νέος και δεν ξερεις την ιστορία του τόπου.
      Τα ξενύχτια πάντοτε φέρνανε αποτελέσματα θετικά.

      Διαγραφή
  12. και τα ποτα, οι γυναικες και η φουντα.....ολα τα εχει η μαριορη....σκουφια μαργαριταρενια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Πέρα βρέχει....
      Δεν είσαι σε θέση να πάρεις θέση.Ή μάλλον δεν θέλεις.

      Διαγραφή
  13. ΘΕΣΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΟΡΘΙΟΣ.....ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ, ΟΧΙ ΑΥΠΝΟΣ....Τι θεση μωρε ?Δεν βλεπεις θεση ?ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ και στις φαντασιωσεις του καθε αγρυπνου? ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ,Για την σπαταρτεμισια διοικηση επισης.Για την ζωη γενικα.......εεεεεεε αυτη να την φαντασθεις..μονος σου, αφου με θεωρεις νεο ..Νεος ειμαι στο μυαλο ,στα μουσικα γουστα,στα πολιτιστικα γουστα,ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΙΣΙΟΥ.....
    Δηλαδη το κελ ειναι μπουζουριερα για να κονομησουν ΑΠΟ ΤΟΥΣ μικροιδιοκτητες της περιοχης.....πολυ σοσιαλιστικοκουμουνιστικη αναλυση...Αυτο μου θυμιζει τις αντιδρασεις ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΘΕΙ Η ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ που ορυοταν η αριστερα ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΕΑ...ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.....ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΩΡΕ ...αν βρειτε ....αγοραστες.....θα γινει η ελουντα στο πλατυ χωραφι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, για οσους εχουν αμνησια και δινουν ΑΜΝΗΣΤΙΑ ,στην σπαταρτεμισια διοικηση μετα της αντιπολιτευσεως.
    ΕΠΙΣΗΣ ,ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ,μεσα στην μοναξια του ,να υπενθυμιζει οτι,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓ,Νικολαο..ουτε καν οι κατοικοι του....
    Οπως ζαλωθηκαν τα νυχτομαγαζα αμαχητι,και με τις ευλογιες των διαδοχικων δημοτικων αρχων ,γιατι δεν ειναι εργο της τελευταιας μον ον ,ετσι θα ζαλωθουν και τα υπολοιπα που σχεδιαζονται ερημην τους, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.Αντιθετα μια σταλια τοπος Πικερμι Καλλιτεχνουπολη ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ εστω και με λαθος βηματα.Για πηγαινετε να νταπαντουπισετε εκει.....ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα κερδοσκοπικά συμφέροντα που είναι 100% δεξιά για όλους τους Έλληνες ποτέ δεν θα καταφέρουν να υποτάξουν τη περιοχή. Και απέναντί τους έχουν και το 99% των "δεξιών" και "αριστοκεντρώων.
    Και φυσικά δεν έχουν ούτε χρώμα,ούτε πρόσημο μόνο δίψα για κέρδος με απατηλά μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7 38 = 7 51...καλα σας λεει ο μπλογκιτης σε αλλη αναρτηση ...αντε να σας παρουν στα σοβαρα,,με τετοια ...ΑΠΟΨΗ......ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ....ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ....που πηδηξαν αλλου τωρα....και τσΥριζουν ΑΣΧΕΤΩΣ .....
      Αντε τωρα πες για τον Σαμαρα....το ποιημα....

      Διαγραφή
  16. Σιγα μωρε ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ....Απο τον στρατο εννοεις ανυποτακτους....ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟΥς....
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ ....ΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΤΙ ΚΛΕΟΣ...ΝΑ ΚΛΑΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ....ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ....ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΜΕΣΑ....των κωλομπαρων....
    Τι διαβαζω μπλογκιτες μου.... θα μου φυγει το κασσιδι.....απο τους ΑΡΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ δηλαδη τους αριστους του κεντρου,ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Αλλο αριστερο αλλο αριστο, μπλογκιτη μου.Δεν αρκει η περηφανεια θελει και γνωση και μυαλο .....
    πχ το προσημο ειναι θετικο η αρνητικο .ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΣΕ 3 ΣΕΙΡΕΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΙΚΥΜΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ.Τζάρτζανε συγνώμην ....μου ξέφυγε αριστεροκεντρώων ήθελα να γράψω αλλά το αριστοκεντρώων είναι το σωστό όπως το θέσατε.
    Ασφαλώς θα έχετε και διδακτορικό στη γλωσσολογία ,με τέτοιες βαθυστόχαστες γλωσσικές και συντακτικές αναλύσεις.
    Συνεχίστε την παραγωγή των εξαιρετικών κειμένων σας που απτελουν υποδείγματα γραφής για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O Δημαρχος Ραφηνας εδωσε συνεντευξη για το θεμα του ΚΕΛ ,στον Τοπικο τυπο.
    ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,στο οποιο οδηγηθηκαμε μονοι μας,οταν επι 16 χρονια..δεν καταφεραμε να κανουμε ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.Μια οικονομοτεχνικη μελετη, που να τεκμηριωνει την λυση Ψυτταλεια,η μια συμφωνια με το Μαρκοπουλο ,η το Αεροδρομιο ,η ακομα και τον Δημο Σπατων Αρτεμιδος.
    Ετσι διαπιστωνει ΤΩΡΑ ,ΜΕΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ 8 αξιωματικης αντιπολιτευσης,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    Ειναι τοσο τυπικο αυτο, οσο ειναι και η Ελλαδα με την τροικα.Παιζουν πολιτικο κρυφτο και πολιτικο κυνηγητο, ριχνοντας αλλου τα βλεμματα, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.Φωναξτε εναντιον της τροικας να εκτονωθειτε....

    ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ,ΞΕΡΑΤΕ.Οπως ακριβως ηξεραν και οι πολιτικοι και συνεχιζαν να χρεωνονταιασυστολα και να βολευουν τις κομματικες νομενκλατουρες τους.Ξερατε και το κρυβατε.Και συνεχιζετε να ριχνετε το αναθεμα της δικης σας ανικανοτητας,της δικης σας διαφθορας....ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ετσι και στο θεμα ΚΕΛ επιχειρειται ακριβως το ιδιο δοκιμασμενο κολπο.Σε λιγο οι αφελεις θα ωρυονται εναντιον των ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ και εσεις θα παριστανετε τα θυματα των κακων ξενων.Ο δημαρχος Ραφηνας θα λεει αυτο που λεει, ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ και η Σπαταρτεμισια ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ, εγω ειχα καλυτερο συστημα ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ που τα ειχε λυσει ολα(Τρομαρα μου)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ.

    ΛΑΔΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

    ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΣΣΑ, Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ.Η μεθοδευση της επιτροπης κατα του ΚΕΛ για τον αγωνα ,ηταν λαθος ,γιατι θεωρουσε την λυση ψυτταλεια ΔΕΔΟΜΕΝΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ.ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΟΥ.Κοινως στηλωσαν τα ποδαρια,αγνωοντας εντελως τους πειραιωτες και με λογικη μακρια απο τον κο..... μας.
    Επενδυσαν εκει και ολοι οι πολιτικαντηδες της περιοχης Ραφηνας και το κοινον αισθημα...και ΒΟΥΟΥΟΥΡ ....Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ στηλωσε τα ποδαρια στο Αμερικανικο,ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ανυπαρκτου εργου,που ειχε απορριφθει .ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ,να γινει το δικο της εργο με ...ΑΝΑΘΕΣΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ...., καθησε στα αυγα της να περιμενει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα η Ραφηνα ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΥΣΗ.Μοκο και οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΗΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑθΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.


    Ε λοιπον φιλοι το ΦΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.Το ειπε πεντακαθαρα ο Δημαρχος Ραφηνας ,που δηλωνει τωρα ,οτι θα ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

    ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.Η ΤΡΟΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ...ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟΤΕ?

    ΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ....Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ..... ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι σου εχω κανει βρε μπλογκιτη ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ?Ουτε ο κολαουζος μου, δεν τολμησε τετοια βρισια...Η ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΑΟΥΖΕ?Προσοχη δεν γραφω Κλαουζεβιτς..... ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ .....αλλο ηταν Ο ΚΛΑΟΥΖΕΒΙΤΣ....Τι σου λεω τωρα ....εσυ τα αριστεροστοφα ΣΟΥΤ ,,,ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ....ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε μπλογκιτη μου ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ .Κοιτα τι πλακωσε... τι υποψηφιοτητα ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ ...ΜΑΣ....και μετα πες μου ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ.ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΖΟ Η ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ να ανακατευτω με δαυτους...Ασε με στο προβλημα μου, στον ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ...με τα αποτριχωμενα κασσιδια...Εκει θα ΠΑΙΧΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .. ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.Καλυτερα ερασιτεχνης....ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    προσεξε ομως που θα το ριξεις και εδω, γιατι ΘΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙΣ..και εσυ και εγω ...
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...θα σου σφυριξω ..κλεφτικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ....
    Ο ενας κατεβαζει,copy paste TΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ με το φοβερο επιχειρημμα οτι ....ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΕΛ....και ειναι μαιμου ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ .
    Ο αλλος κατεβαζει ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗς ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ...με το σκεπτικο ......ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ.....γιατι εσυ και οχι εγω, σηκω εσυ να κατσω εγω ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ,τα σκ μακρια απο εμας...και αλλα τεκμηριωμενα....αντιστοιχα.Προσθεσε και το copy paste σχολιο ,που το στελνει απο αναρτηση σε αναρτηση....και μας επεισε.....
    ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ μυρισε σκ ...ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, επικαλειται την ακεφαλη ομοσπονδια ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
    Επειδη λοιπον τοσες μυιγες δεν μπορει να κανουν λαθος... ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΜΥΙΓΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ πριν απο εμας.....

    βηθεια μας, τωρα που ειναι ΑΚΟΜΑ, παχιες οι μυιγες ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ......

    Θα γινει της απολυτης πολιτικοσκατοκαταστασης......
    Βατραχομυιομαχια ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ....μεχρι να ερθουν τα βουβαλια ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ.Εσεις οι πολιτικαντηδες τον υποτιματε.ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.Κανενας νορμαλ μπλογκιτης δεν θα σκεφτοταν οτι ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Μονο οποιος το επιθυμει το σκεφτεται . Απλα, Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , μπορει να διακρινει τα φυκια απο τις μεταξωτες κορδελλες.
    Εγω δεν πουλαω ΟΥΤΕ ΦΥΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ,δεν ζηταω ψηφο ,δεν χαριζομαι ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ....

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ.
    Μπορω ακομα να κραζω ελευθερα και δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο.Τα αξιωματα σας αφηνω να τα κυνηγατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΛΟΥΖΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ Η ακομα χειροτερα της βλακειας σας.ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ...ΠΟΛΙΤΗΣ....ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ... ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
    ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΕΣ...ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ....ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΚΟΜΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.....
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. το να ιδιωτεύεις (κάτι που οι αρχαίοι το κατέκριναν) και να κρίνεις εκ του ασφαλούς είναι και το πιο ανώδυνο. Βάλε υποψηφιότητα έστω στην Ομοσπονδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To ιδιωτευω εχει εντελως αλλη εννοια στον Επιταφιο του Περικλη,και γενικα στην Αρχαιοτητα ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.Δεν ιδιωτευει οποιος δεν βαζει υποψηφιοτητα, ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.Αυτος που το κανει, ειναι επιεικως μωροφιλοδοξος ,δηλαδη μωρος (ανοητος)
    Απο το ιδιωτευω προηλθε το αγγλικο idiot που σημαινει βλακας.Τωρα ΤΙ ΝΑ ΠΩ ....περι idiot η περι μωρου?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ασμα
    θα σε Ξαναβρω στους μπαχτσεδες
    τρεις του Σεπτεμβρη να περνας...
    στις καφετεριες της Λουτσας
    ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ...
    του χρονου..ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.
    Αυτο δεν ειναι ευχη .ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας