ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε τι γίνεται για το ΚΕΛ Κορωπίου... φανταστείτε τι γίνεται για το δικό μας!!!!

KEL3A
Νέο κύκλο ενστάσεων ανοίγουν οι κατασκευαστικές εταιρείες που έχασαν το έργο του ΚΕΛ Παιανίας - Κορωπίου. 
Την ίδια ακριβώς ώρα που οι δήμοι Κορωπίου, Παιανίας και Μαρκοπούλου με χαρά είδαν το έργο επιτέλους να μπαίνει στην τελική ευθεία προσφέροντας στους πολίτες τους υψηλής ποιότητας υπηρεσία, ο ΑΚΤΩΡ και η Ιντρακάτ σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν ένσταση κατά της κοινοπραξίας που το έχει αναλάβει!

Πιο συγκεκριμένα, περί τα τέλη Αυγούστου η ανάδοχος κοινοπραξία «Κλέαρχος Γ. Ρούτσης Α.Ε.-ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.-ΑΑΓΗΣ Α.Ε.». έλαβε από την περιφέρεια Αττικής προκαταβολή για να ξεκινήσει το έργο βάση χρονοδιαγράμματος. Μόνο που δυο μέρες αργότερα ένα τηλεφώνημα από την Περιφέρεια ζητούσε την επιστροφή της προκαταβολής που επι της ουσίας σήμαινε το πάγωμα του έργου!
Ως κίνηση καλής θελήσεως η κοινοπραξία επέστρεψε μέρος της προκαταβολής ξεκαθαρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα πρέπει να καταλήξουν οι διαδικασίες για να γίνει επιστροφή του συνολικού ποσού. Και όπου διαδικασίες η εξέταση της ένστασης που είχε υποβληθεί.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός επέλεξε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση αντί να περιμένει να ολοκληρωθεί η εξέταση της ένστασης και μετά να κινηθεί. «Πλησιάζοντας προς τις εκλογές η κίνηση είναι αναμενόμενη. Ποιος περίμενε άλλωστε ο Σγουρός να τα βάλει ευθέως με τον Μπόμπολα» σχολιάζε στο notioanatolika.gr γνώστης του θέματος.
Πλέον οι μέρες μετρούν αντίστροφα και εκτιμάται πως μέχρι τις 20 περίπου Σεπτέμβρη θα έχει εξεταστεί η ένσταση η οποία αναμένεται και να απορριφθεί καθώς πολλοί είναι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν αβάσιμη.

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΚΤΩΡ...ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;Η ΠΙΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΚΤΩΡ...ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;Η ΠΙΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E oxi βέβαια.Ο ΠΑΠΑΚΩΝ και τα απρόσεχτα φιλαράκια του ξώφλησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λεει μωρε ο χιωτης......ενα κλικ δεν μπορει να κανει ....και τα στελνει δυο ....δυο και εχει και αποψη.... τα γνωστα σλογκαν ....των καφενοβιων ..που θυμουνται τους ποθαμενους... ΕΔΩ ΠΟΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ,και θυμηθηκαν τα κομματα....οι διαδοχοι του μεγαλου ανδρος...αντιδημαρχαιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ

    ΕΙΠΑΜΕ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αλλο γραμμα ειναι το προσωπο . Δεν ειναι στο ΠΟΛΙΤΗΣ.Γυριστε περισυ στο μπλογκ βρεστε ενυπογραφες δηλωσεις ,συγκρινετε key words KAI ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, οτι δεν τα βαζω με εναν τυχαιο παλαβο.Απλα ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ....ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Η ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΙΝΗΣΗ .....ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ.Πες τε οτι λυνετε ενα σταυρολεξο ....ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ.....ΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ .Τσαμπα νομιζετε του γραφω?Εκτιθεται ΣΥΝΕΧΩΣ αλλα δεν μπορει να κανει αλιως διοτι εχει το χουι....
    Και εγω το εχω,αλυτα μυστηρια δεν τα γουσταρω και προσπαθω να τα αποκαλυψω ανεξαρτητως ποσο καιρο θα μου παρει....αυτο το τελευταιο σχολιο ειναι σχεδον υπογραφη, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ....ξερετε...υπαρχουν και ειδικα προγραμματα συγκρισης, ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ, Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας