ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση αποκατάστασης από OPEN LINE



Σε απάντηση στην προχθεσινή μας παρέμβαση για το εμφανισθέν δελτίο τύπου της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, που αναρτήθηκε στο blog www.spata-artemida.gr, λάβαμε την παρακάτω ηλεκτρονική διευκρίνιση:


«Καλησπέρα σας,
είναι η τελευταία φορά που σας απαντάμε γιατί και τώρα ακόμη δεν παρουσιάζεστε. Γιατί άραγε. Σας ενημερώνουμε όμως υπεύθυνα ότι, εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ για τη συγκέντρωση και δεν γνωρίζουμε ούτε ποιος το εξέδωσε, ούτε που βρέθηκε και υπάρχει το κείμενο αυτό.!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ και είναι ΠΛΑΣΤΟ. Νομίζαμε ότι εσείς το προτείνετε ή το γράψατε (δεν γνωρίζαμε για ποιο λόγο) ή ...... οτιδήποτε άλλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!!!! Δεν συνηθίζουμε ούτε να λιβανίζουμε, αλλά ούτε να εξαγνίζουμε.
Η φράση σας “.... Έλεος πια και μη το συνεχίσετε γιατί δεν σας «παίρνει»...”  το γνωρίζετε, είναι απαράδεκτη και σας την επιστρέφουμε. Δεν απολογούμαστε για κανένα και καθένας προσωπικά έχει την ευθύνη των πράξεων του».

Κατόπιν αυτών επανερχόμαστε
OPEN LINE
«Ευχαρίστως δεχόμαστε τις εξηγήσεις σας για το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατόπιν αυτού ευθέως σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και ευχόμαστε καλή δύναμη στον έντιμο αγώνα σας για το περιβάλλον και το μέλλον της περιοχής
Η "open line" κατόπιν των εξηγήσεών σας βεβαίως και αποδέχεται ότι η φράση της  “.... Έλεος πια και μη το συνεχίσετε γιατί δεν σας «παίρνει»...”  είναι απαράδεκτη απέναντί σας και ως τέτοια την αποσύρουμε ζητώντας σας ειλικρινά συγνώμη, αφού από τις διαδικασίες που μας διευκρινίσατε δεν είχατε τελικά σχέση με τις διαφαινόμενες επιδιώξεις τρίτων, που προφανώς ενήργησαν για τους δικούς τους και μόνο σκοπούς (ως συνηθίζουν και το γνωρίζει η τοπική κοινωνία) και όχι για το κοινό όφελος των κατοίκων των πόλεών μας»

Ειλικρινά
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας