ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013











34 σχόλια:

  1. Τοπικός σύμβουλος Σπάτων17 Οκτωβρίου 2013 στις 8:11 π.μ.

    Θέλω να συγχαρώ την εφημερίδα σας για την απόλυτα ενημερωτική τοποθέτησή της..Ολα σαφέστατα, ξεκάθαρα,με θέση.. Αυτό όμως που θα ήθελα να επισημάνω σαν παράπονο, είναι ότι αργήσατε να πάρετε στα σοβαρά τις αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων, που εδώ και τρία χρόνια ενημέρωνε και έφερνε στο φως τα κρυφά και κρυμένα από τον δήμο έγγραφα της ΕΥΔΑΠ.Να θυμάστε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια ,σε περιβάλλον από τον δήμο απομόνωσης, συκοφαντίας,κοροϊδίας..Το καλό ήταν ότι είμαστε όλοι μαζί και αποφασίζαμε ομόφωνα, γιατί είμαστε ενημερωμένοι για όλη αυτή την εξαπάτηση που πήγε να γίνει.Και να τονίσω ότι ο κ. Γιαννάτος πέτυχε να είναι πρόεδρος όλου του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, και δεν λειτουργει σαν σύμβουλος της παράταξής με την οποία εκλέχτηκε.Αυτό βοήθησε πολύ .Εμείς αποφασίζαμε μετά από ενημέρωση, όχι όπως το δημοτικό συμβούλιο ,"αδιάβαστοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.notioanatolika.gr/index.php/thema/2680-ora-0-gia-to-kel-sto-platy-xorafi-i-syskepsi-ypo-ton-ypourgo-peka-g-maniati

    Παράνομη σύναξη μεγαλοπαραγόντων για ανύπαρκτο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια σύσκεψη που ενδεχομένως να κρίνει πάρα πολλά - αν όχι τα πάντα - πραγματοποιείται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα.

    Η συγκεκριμένη σύσκεψη, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, αφορά τις επόμενες κινήσεις της πολιτείας μετά τις αντιδράσεις σε Σπάτα, Αρτέμιδα και Ραφήνα για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.

    Σε αυτήν θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου ΠΕΚΑ, της ΕΥΔΑΠ αλλά – και ίσως αυτό είναι το πλέον καθοριστικό – και ο Γιώργος Κρεμλής, διευθυντικό στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Σημειωτέον ότι ο κ. κρεμλής ήταν ο άνθρωπος ο οποίος εξ ονόματος της Ευρωπαικής Ένωσης πίεσε αφόρητα όλες τις πλευρές για την υλοποίηση του ΚΕΛ παιανίας – Κορωπίου και τελικά το πέτυχε.

    Βέβαια στη συνάντηση αυτή θα προεδρεύσει ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης μανιάτης και θα τεθούν επί τάπητος όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Παράλληλα στην ίδια σύσκεψη θα συζητηθεί η απαίτηση των δημοτικών αρχών να αιτιολογήσει η ΕΥΔΑΠ το «όχι» που επιμένει να λέει για την Ψυτάλλεια.

    Οι πληροφορίες αυτές που παρουσιάζει σήμερα το notioanatolika.gr καταδεικνύουν την κρισιμότητα της συγκεκριμένης σύσκεψης καθώς και ότι είναι δυνατόν ακόμη κι από τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν καταλυτικές εξελίξεις στο όλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσοι παρακολουθήσαμε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο, καταλάβαμε πλέον, κι αν ακόμα υπήρχε αμφιβολία, τους ρόλους και τα γιατί ΔΕΝ θέλουν Ψυττάλεια. Ρε αντιδήμαρχοι , και σύμβουλοι μη τα βάζετε με τον Γιαννάτο , δεν σας παίρνει , και ξεφτιλίζεστε , με όσους μπράβους κι αν κουβαλάτε γνωστούς και μη εξαιρετέους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Τσαντήλας γιατί δεν πήρε τον λόγο κατά των συμβούλων της Ραφήνας, όταν ήταν παρόντες στο περασμένο Δημοτικό συμβούλιο; Τόσο θράσος και δειλία μαζί;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσαντήλας έχει καταντήσει βαρετός και ειναι και ΚΟΤΑΡΑ!

      Διαγραφή
  6. Κύριοι της ομοσπονδίας ,παρακολουθήσατε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο τις συμπεριφορές των ευνοουμένων σας αντιδημάρχων και του δημάρχου;;Του κ. Τσαντήλα ;;;Από αυτούς περιμένουμε να ενεργήσουν για Ψυττάλεια;;; Κράξτε τους γιατί θα σας κράξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.26 ..ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΑΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΛ..ΤΡΕΙΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΚΕΛ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ , ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΣΚ..Α!! !! ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ....ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν καλούσατε του Ραφηνιώτες και τον δήμαρχό τους , και την εταιριούλα με τις λιμνούλες, τότε είχαν λόγο;;;Τώρα επειδή αντεδρασαν δεν σας κάνουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nα αφήσουν τον κ.Γιαννάτο ήσυχο οι μπράβοι και οι προτάτες του .Ο αρμόδιος επίτροπος Janez Potocnik είναι ενημερωμένος ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.
    Και υπάρχει και η δικαιοσύνη που μπορεί κάθε στιγμή να επέμβει για απειλητικές ή παράνομες συμπεριφορές.Να το πάρουνε απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διόρθωση.Nα αφήσουν τον κ.Γιαννάτο ήσυχο οι μπράβοι και οι προστάτες τους .Ο αρμόδιος επίτροπος Janez Potocnik είναι ενημερωμένος ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.
    Και υπάρχει και η δικαιοσύνη που μπορεί κάθε στιγμή να επέμβει για απειλητικές ή παράνομες συμπεριφορές.Να το πάρουνε απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες.

      Διαγραφή
  12. Ο κ.Κασίμης γιατί ακόμα δεν υπέβαλλε αίτημα για δημοτικό συμβούλιο για Ψυττάλεια , με εννιά υπογραφές όπως είχε πει;;;;Μήπως θα τρενάρει το ζήτημα; μέχρι τις δημοτικές .ώστε να είναι μια υπόσχεση στα χέρια του η Ψυττάλεια; Που είναι Κασίμης και Μάρκου ; Μόνο ο Γιαννάτος είναι πάντα εδώ. Κύριοι οι ψήφοι δεν μαζεύονται με την υστεροβουλία. Εδώ και τώρα να δράσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγα σιγα ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ..Τρεις Σπαταναιοι και ενας κουκος..εγραψε ο μπλογκιτης.Το προσωπικο συμφερον δεν αποτελει ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ?Οσο για το μπραβιλικι ,γεματη η Σπαταρτεμ νησια με μπραβους.Τελειωσαν οι μπραβοι και ΠΟΛΙΤΙΚΑ και Θεσμικα.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.Τα βαλατε με τον Ποθουλακη τωρα ηρθε η σειρα του Γιαννατου.Εκεινο που δεν λαμβανετε υπ οψιν ειναι οτι .ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.Και δεν νομιζω να σας συμφερει να αποκαλυφθουν και αλλα.Εχετε ηδη αρκετα για τον Ρακιτζη,μην φορτωθειτε και περι συμμοριας που απειλει.......Οσο για τον αρχηγο της αντιπολιτευσης,η γνωμη μου ειναι οτι οποιος προσπαθει να ισορροπησει πατωντας σε δυο βαρκες το πιο πιθανο ειναι να πεσει.
    Καμμια προσπαθεια δεν θα γινει ,για Ψυτταλεια ,σας το ελεγα.Ο λυκος και αν εγερασε.......Τωρα ομως, εχετε να κανετε με ξεδοντιασμενο λυκο,που ευκολα μπαινει σε κλουβι.Συντονισμενη προσπαθεια χρειαζεται ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΤΕ ......εκει που θα τον παγιδευσετε.Μην υποτιματε την χαρτουρα, δεν ειναι θεμα λεβεντιας ειναι θεμα ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ.ΕΕΕΕΕ δεν ειναι και ειδημονες, να μην μπορειτε να τους βρητε ανοιχτους σε πολλα μετωπα.....του παραλιακου συμπεριλαμβανομενου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Ο κύριος Μάρκου της αντιπολίτευσης, πρέπει να πάρει μια πρωτοβουλία ρε αδερφέ, γιατί είναι σαν να πατάει σε δύο βάρκες όπως λες... και θα ζητήσει και την ψήφο μας στο μέλλον...

      Διαγραφή
    2. Επιπλέον, εμφανίζονται ως τραμπούκοι, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να ντρέπονται, και ο τουρίστας της Τίνου, χαλάρωσε μεγάλε, κάθε φορά γίνεσαι σα πατζάρι, ξεφτιλίζεσαι αν και ήσουν ικανός σε έχει πνίξει το δολλάριο... Δημαρχε, με τι μούτρα γυρίζεις στα Σπάτα, δεν θα ήθελες να ξέρεις τι λέει ο κόσμος για σένα.. Είστε μεγάλη δημοτική αρχή... αχαχαα....

      Διαγραφή
  14. Κρίμα για τον δήμαρχο, να έχει γύρω του αυτά τα άτομα και απέναντι του τον Γιαννάτο.Για την Αρτέμιδα μόνο ο Γιαννάτος υπάρχει , μέχρι και οι Κασίμης-Μάρκου πάρουν ξεκάθαρες θέσεις.Που το πάνε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Γιαννάτος έχει την στήριξη μας από όλο το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων! Δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχεται ξέρω όμως ότι δεν πτοείται! Αν και αντιπολίτευση το σέβομαι και τον εκτιμώ και πιστεύω πλήρως! Ακριβώς επειδή έχω δει και ακούσει με τα μάτια μου τις πιέσεις που έχει δεχτεί! Πρόεδρε προχώρα συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΑΣ (Χ. Ποθουλάκης), το καθαρό δίδυμο για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα, αντίστοιχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυρία Φράγκου ,πότε ο κ. Κασίμης θα φέρει το θέμα ΚΕΛ με 9 υπογραφές στο δημοτικό συμβούλιο ; Σας εκθέτει όλους η στάση του. Το ίδιο για τον κ. Μάρκου ....τι ρόλο παίζουν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  18. Μήπως εξαγριώθηκαν με τον Γιαννάτο, επειδή ζήτησε ενημέρωση του Τοπικου Συμβουλίου Σπάτων , για την πυρκαγιά στο Πνευματικό Κέντρο, γραπτή όπως είπε; Είχαν μάθει αλλιώς τα πουλάκια μου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανενας αυτη την στιγμη δεν μου βγαζει απο το μυαλο οτι η πυρκαγια ,ειναι...αθωα...Πες τε οτι ειμαι κακοπιστος ..αλλα αφελης δεν ειμαι.Οταν βρηκαν τα οπλα του δικηγορου στην Λουτσα εγτω τα συνεδεσα.Κανεις δεν τα εχει συνδεσει ακομα.....ολα τυχαια ειναι....ΟΛΗ Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜ ΝΗΣΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ....προς τον υποκοσμο.....Γραπτως και με λεπτομερειες Κ. Προεδρε.Ο διαβολος εκει κρυβεται, στις λεπτομερεις;και στα ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Πιεστε τους,,που θα παει, θα κανουν καποιο λαθος....και θα ξετυλιχθουν και ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΥΛΙΧΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aριστογείτονα,πες καμμιά λεπτομέρεια ακόμα ,μήπως κάνουμε συνδιασμούς..Βάλε μας σε δρόμο, όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε να ξεσκεπαστούν διάφορα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεινο που λεω ειναι απλο.Σε μια εποχη που ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης μπουκαρει στον δημο ,οι εσωτ υποθεσεις στο ΑΤ για το θεμα των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ.(αυτο ειναι βεβαιο) πιανει φωτια που λετε?Στο αρχειο της πολεοδομιας.....Και ενω αυτο συμβαινει στο ΔΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ..Σαν να μην συμβαινει τιποτα.....
      Εγω αυτα δεν τα θεωρω ουτε συμτωσεις ουτε τυχαια αντιδραση.Δηλαδη δεν μπορουσαν να πουν δυο κουβεντες?Εχει δικιο ο Γιαννατος.ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΠΩΛΕΣΘΗ.Να κανουν αμεσως καταγραφη ζημιων.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ?Α ΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΛΑΘΟΣ? Επιτροπη διαπαραταξιακη πρεπει να ζητησει η αντιπολιτευση, για να ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ.Ουτε η ΕΔΕ (φεξε μου και γλιστρησα)εχει σχεση με το τι ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.ΕΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, δηλαδη δυο εντελως διαφορετικα θεματα .,τοτε για εμενα ειναι σταχτη στα ματια,για τις ΑΠΩΛΕΙΕΣ. Το τι απωλεσθη ειναι το θεμα ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. Αυτο λοιπον λεω,ο δημος να κανει την καταγραφη του με ελεγχο απο την αντιπολιτευση ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  21. Κανείς από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης δεν είχε την ευαισθησία να ρωτήσει για το Πνευματικό;Κέντρο;;; Ακουγαν μόνο το παραλήρημα του Τσαντήλα περί κακών και καλών συμβούλων,του ναι και του οχι ,σαν ψεκασμένοι...Ωραίο μέλλον για τον τόπο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δικιο μπλογκιτη.Αντι να ζητησουν αμεσως ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ,.,ΕΝΩ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ενω χαθηκαν πιθανον και πολεοδομικα αρχεια ,αυτοι ΑΔΟΥΝ ....Τσαντηλα με επιασε μεγαλη τσαντηλα ,ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΣΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.Αρκετα το περα βρεχει κυριοι ,τωρα ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, σε λιγο μπορει να καει και το δημαρχειο ....και εσεις να μυριζετε σκ...αντι για φωτια.Ψεκασμενοι η μαστ....η μεθυσμ ....μπλογκιτη ολα παιζουν.

      Διαγραφή
  22. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δυστυχώς η ομοσπονδία ,ξαναζεσταμένο φαϊ. Τα βρίσκει έτοιμα εκ του ασφαλούς. Είναι πολύ σοβαρά τα θέματα , για να τα χειριστεί η ομοσπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. θα συμφωνήσω ξαναζεσταμένο φαϊ που δεν το τρώει κανένας πλέον.
    Ακόμα και οι Λουτσαίοι ξύπνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειπαμε μπλογκιτες ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.Την γραφουν οι ενηλικες και την διαβαζουν στα παιδακια στο σχολειο.Τι ασχολειστε ακομα με κουκλακια?Αφηστε εκει να πλακωνονται αν καλυπτουν και τα Σπατα ,ποιος εφυγε, ποιος εμεινε, που κατοικοεδρευουν και αλλα τετοια υψιστης σημασιας και σοβαροτητας ......ξεκατινιασματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε μπλογκιτες εχω μια πληροφορια που θελει διασταυρωση.Το βαγονι το παραλιακο, πουληθηκε σε Ραφηνιωτη μεγαλοσχημο.....?Αν ειναι ετσι ψωνισατε απο χοντρο σβερκο.....και το θεμα δεν ειναι ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ......ποιος αγοραζει αυθαιρεσιες.και νομιμοποιησεις........
    follow the money ειναι βασικη αρχη καθε ερευνας.....μαυρου χρηματος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας