ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ... ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:30

"Αποχεύτεση Τώρα - Σύνδεση με Ψυτάλλεια Τώρα"

Με μία ολική και κατά μέτωπο επίθεση εναντίον της παλιάς και σάπιας νοοτροπίας που προσπαθεί απεγνωσμένα με νύχια και με δόντια να συντηρήσει η απερχόμενη δημοτική αρχή, απαντούν οι δημότες σήμερα στο τοπικό συμβούλιο της Αρτέμιδας. Τέρμα στο σκοταδισμό,
στην πληρωμένη προπαγάνδα και στην μεθοδευμένη αντίληψη της παρακμής για μία πόλη που μπορεί δικαιούται και θα απαιτήσει τα πάντα... να κλείνουμε λοιπόν με την αποχέτευση γιατί ακολουθούν... σχολεία, πράξεις εφαρμογής, ηχορύπανση από παραλιακά μπαρ, ηχορύπανση από αεροδρόμιο, δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες, υπογειοποίηση δικτύων... και πόσα άλλα.
Εάν θεωρείτε ότι το αξίζετε... αξίζετε αυτή την ποιότητα ζωής... ελάτε σήμερα στο Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδας στις 20:30...!!!

5 σχόλια:

  1. να παμε ψυταλεια....?

    η οχι να παμε Μαρκοπουλο....?

    η οχι να παμε στο Λαυριο που λενε οι Πειραιωτες...?

    κουνησου δημαρχε γιατι στο τελος θα παμε στα JUMBO....

    Κινημα Πολιτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη σάπια νοοτροπία και το βρώμικο παιχνίδι αυτών που διοικούν και διοικούσαν την Αρτέμιδα τόσα χρόνια θα ανατρέψουμε στις προσεχείς εκλογές. Διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει και κατοικούν μόνιμα, αξιόλογοι άνθρωποι με παιδεία και ενημέρωση που τελικά θα κάνουν την ανατροπή. Η πόλη της Αρτέμιδας αξίζει να έχει καλύτερο μέλλον. Είναι η ωραιότερη πόλη στα Μεσόγεια με την μεγαλύτερη παραλία. Την ζηλεύουν όλοι. Κάποιοι όμως θέλουν να μένει σε μόνιμο "χάλι", γιατί έτσι τους βολεύει. Αυτό θα σταματήσει.
    Και να είναι βέβαιοι, όσοι άφησαν αυτή την ωραία πόλη σ' αυτή την "ασχήμια" θα το πληρώσουν. Δεν θα φύγουν έτσι απλά. Θα υποστούν όλες τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος.
    Και ο νόμος πλέον στην Ελλάδα έχει γίνει πολύ αυστηρός. Οι δικαστές "ανταμείβουν" επάξια όλους αυτούς που λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα προς όφελός τους.
    Αναμένονται εξελίξεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, είναι βεβαιωμένη πληροφορία και σας τη μεταφέρω. Στις 14.11.2013 θα είναι στο σκαμνί ένας πρώην δήμαρχος της Αρτέμιδος, ένας πρώην Πρόεδρος της Αρτέμιδος και ένας πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας. Θα μάθω και το Δικαστήριο και την αίθουσα που θα δικαστούν και θα ξαναγράψω για ενημέρωση, ωστε αν κανείς θέλει να πάει να τους καμαρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω αυτη την φορα να μην εχουμε αθωωσεις σε καταλογισμους,και γεμισουμε εδω μεσα και με αλλους ακαταλογιστους, που παιζουν κρυφτο και κυνηγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ακαταλογιστος με το μουσι εχει ακομα τα 170.000€ φορτωμενα στη πλατη και σιγουρα δεν θα καθαρισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας