ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αποκάλυψη Δημοτικού Συμβούλου Αρτέμιδος… δώσαμε πολλές παράνομες άδειες

Πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για την πολιτική ποιότητα του δημάρχου από τον Σύμβουλο Ν. Μάρκου… καταγγελίες για 3 χρόνια χωρίς επικοινωνία, χωρίς ούτε ένα έργο στην Αρτέμιδα και με αθρόα χορήγηση παράνομων αδειών… ατυχής στιγμή…. η παρέμβαση του κ. Φύτρου για να τον διακόψει. 

4 σχόλια:

  1. Τρεις φορες προσπαθησα να καταλαβω τι λεει ο προεδρος.ΑΔΥΝΑΤΟΝ ,Εχει υψηλου βαθμου δυσαρθρια .....και απλως γρυλιζει κατι ακατανοητο......ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ .ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ? Ελεος μπλογκιτες ψηφοφοροι ,,,,δεν ειπαμε να ειναι ρητορας αλλα να μην καταλαβαινει κανεις,,,,εχει καποια διαφορα.....ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω παρακολουθήσει ένα αριθμό από συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου Σπάτων- Αρτέμιδος του Τοπικού Σπάτων και εάν δεν κάνω λάθος 4 συνεδριάσεις του Τοπικού Αρτέμιδος. Στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν κάποιες εντάσεις αλλά γενικά κρατείται κάποιο επίπεδο συνεννόησης και γίνεται σοβαρή συζήτηση για κάποια θέματα. Στο Τοπικό Σπάτων υπάρχει πλήρη ηρεμία και συνεννόηση πάνε όλοι μαζί ομαδικά σε κοινές αποφάσεις χωρίς την παραμικρή αντιδικία. Στο Τοπικό Αρτέμιδος έχω ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις όσες φορές έχω παρακολουθήσει φωνές κατηγορίες νεύρα εντάσεις! Δεν υπάρχει ούτε το ελάχιστο επίπεδο συνεννόησης ακόμα και εντός των παρατάξεων. Στην συνεδρίαση για το ΚΕΛ κάποια στιγμή είχε σηκωθεί και Καραπυδάκης που καθόταν με τους τοπικούς και προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη η ένταση στο κόκκινο για κάτι που όλοι ψήφισαν ομόφωνα ΝΑΙ. Αν και δεν υποστηρίζω τον Δήμαρχο για το δισταγμό του ως προς το Τοπικό Αρτέμιδος δεν το κατηγορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν αναφέρεται στις παράνομες άδειες, ποιες άδειες εννοεί; Εμπορικών μαγαζιών; Σκυλόμπαρων; Αδειών μουσικής; Τι εννοεί από όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.Το να ζητας αφεση αμαρτιων επειδη το παραδεχεσαι ειναι ανοητο.Πηρε και ο ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και τι εγινε?
    Οι παρανομιες πρεπει να επισυρουν αμεσα ΠΟΙΝΕΣ.Αμεσα καταγγελιες,γιατι οποιος ξερει και δεν μιλαει ειναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟ.Οποιος λοιπον ηξερε και δεν εκανε τιποτα αφου δεν διωκεται,ως συνυπευθυνος αποκριψης ποινικα ,ας τιμωρηθει τουλαχιστον πολιτικα.Αν δεν υπαρξει τετοια αυστηροτητα θα γεμισουμε μετανουσες Μαγδαληνες που θα ζητανε παλι ψηφο.Βρεθηκα στην Κρητη μετα την πτωση της Χουντας.Βγηκε εκει ο υποψηφιος και χτυπιοτανε να τον συγχωρησουν για την συνεργασια του.Εκει που εγω εφρυαξα οι συντοπιτες του τον συγχωρεσαν και τον εστειλαν στην βουλη.ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.Πολυ μεγαλοθυμοι ειμαστε σε αυτο τον τοπο η πολυ ΚΟΥΜΠΑΡΑΤΟΙ......Η ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΤΟΙ.Εκει εγω ειμαι ευρωπαιος.Εκανες λαθος?το πληρωνεις ,παει και τελειωσε απο κλιση για ταχυτητα μεχρι κουμπα;ρια.Ας προσεχες στο κατω κατωεκει που εισαι μπορει να ψηφισεις και για πολεμο ,δεν εισαι ανευθυνος.Η δουλεια εχει και μειονεκτηματα δεν μπορει να την ζητας, μονον για τα πλεονεκτηματα της θεσης.Καποτε κινδυνευε και το κεφαλι σου και η τσεπη σου σε αυτη την δουλεια.
    ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας