ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣ: - Κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Χ.ΜΑΡΚΟ


ΠΡΟΣ: - Κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ
ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Χ.ΜΑΡΚΟΥ

ΚΟΙΝ.: - Κύριο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΓΕΤΗ
Αντιδήμαρχο
- Κύριο ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
Αντιδήμαρχο
- Κύριο ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΑΤΟ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ

Ημερομηνία: 15-10-2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Παρατάξεων Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων

ΣΧΕΤ.: α. Νόμος 3852/2010(ΦΕΚ 87Α)
β. Νόμος 2690/1999(ΦΕΚ 45 τ.Α από 09-03-1999)
γ. Νόμος 3920/2011
δ. Έντυπο Προεκλογικού Προγράμματος Δημοτικής Παράταξης Νέας Πόλης Χρήστου Μάρκου Έτος 2010.

Κύριε Δήμαρχε!

1. Πέρασαν ήδη τρία χρόνια που ο ίδιος και η Δημοτικής σας παράταξη, διοικεί- διαχειρίζεται το Δήμο και κατ’ επέκταση σε μεγάλο ποσοστό την τύχη της πόλης μου, των Σπάτων. Αναμοχλεύοντας το αρχείο μου, ήρθε στα χέρια μου το έντυπο του προεκλογικού σας προγράμματος, καθώς και ένα σύνολο από τοποθετήσεις- δηλώσεις σας, εκείνη την περίοδο.

2. Συνομολογώ και εγώ στην άποψη σας, ότι το προεκλογικό πρόγραμμα είναι ο λόγος- συμβόλαιο ενός πολιτικού, προς του ψηφοφόρους του. Το διάβασα με προσοχή μέχρι την τελευταία γραμμή και μου γεννήθηκαν δεκάδες απορίες- εκπλήξεις, καθώς η πλειοψηφία των αναγραφομένων, δεν έχουν σχέση με την σημερινή πραγματικότητα. Σκέφτηκα να κάνω ένα σύνολο παρεμβάσεων, ανά θέμα με βάση το προεκλογικό σας πρόγραμμα, αλλά εκτιμώ ότι τι ποιο καλύτερο από δική σας παρέμβαση- τοποθέτηση, επί της βάσης των πεπραγμένων της δημοτικής σας αρχή, σε σχέση με το προεκλογικό της πρόγραμμα.

3. Έχω αναφέρει και παλαιότερα σε τοποθετήσεις μου, στο Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Σπάτων και σε επιστολές μου, ότι πιστεύω και στηρίζω την ενδημοτική αποκέντρωση και τις διαδικασίες λειτουργίας, των ενδημοτικών αποκεντρωμένων οργάνων. Ελπίζω σε μια παρουσία σας(την οποία θα αιτήσω και αρμοδίως), στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων, με θέμα τα πεπραγμένα σας με βάση το προεκλογικό σας πρόγραμμα. Ελπίζω τα κεντρικά όργανα και το πολιτικό και υπηρεσιακό σύστημα κατανομής τοπικών αρμοδιοτήτων του Δήμου μας, που άφησε πίσω όλα αυτά τα χρόνια, το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων, από το ρόλο που του άρμοζε, να στήριξη αυτή μου την πρόταση και να επιτευχθεί αυτή η συνεδρίαση. Σας αναμένω κύριε Δήμαρχε, για να απαντήσετε άμεσα και τεκμηριωμένα στις ερωτήσεις μας και να κάνετε απολογισμό του έργου σας.

4. Υποβάλλω συνημμένα ένα αντίγραφο του εντύπου του προεκλογικού σας προγράμματος του 2010.

Μετά Τιμής

Φράγκου Ελένη
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας
Σπάτων

9 σχόλια:

  1. Κυρια Φραγκου,τι εγινε με την πυρκαγια στο πολιτιστικο?Ποιες ακριβως ηταν οι απωλειες?θΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ?Θεωρω το θεμα μεγαλης τοπικης σημασιας οπου περαν της απωλειας ενος κοσμηματος του Δημου και των πιθανων ευθυνων γι αυτην την απωλεια , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ Η ΑΡΧΕΙΑ.που καταστραφηκαν.Εγινε επισημη καταμετρηση των απωλειων ?Απο ποιους και ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποθεση θα ερευνηθει απο την πυροσβεστικη Κορωπιου. Σιγουρα υπηρξαν καταστροφες στους συλλογους της πολης μας τεταρτο κουδουνι και σκηνοβατες σημαντικες ζημιες. Για τα αρχεια της Πολεοδομειας δηλωθηκε ανεπισημα οτι δεν υπηρξαν ζημιες βεβαια μετα απο την κατακλιση με νερο του υπογειου δεν μπορω να πω οτι φτανει μια δηλωση. Σιγουρα θα αποτελεσει τμημα της ερευνας του ανακριτικου της πυροσβεστικης και ΕΔΕ απο πλευρας του δημου για να διερευνηθουν αιτια και αποτελεσματα της εν λογω φωτιας. Αυτο που ανεπισημα κυκλοφορει ειναι οτι δεν εγινε καταστροφη εν αναμονη του πορισματος της Πυροσβεστικης και της ΕΔΕ του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε καθε δημοσια υπηρεσια το αρχειο της ειναι χρεωμενο αρμοδιως σε προσωπικο της. Με ευθυνη του εν λογω προσωπικου λαμβανονται ολα τα μετρα ορθης διχειρισης του και τα απαραιτητα μετρα φυσικης ασφαλειας πυρασφαλειας. Σε περιπτωση που δεν λαμβανονται αυτα τα μετρα η δεν ειναι δυνατον να ληφθουν το εν λογω προσωπικο το αναφερει εγγραφως στην προισταμενη αρχη για την ληψη μετρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολυτα σωστη κα φραγκου

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Φράγκου, σας ξέρω απο το τοπικό συμβούλιο και πιστεύω πως είστε σοβαρό άτομο, περιμένουμε ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι ΞΕΡΟΥΜΕ οτι μια ΕΔΕ μπορει να κανει μηνες η χρονια.Αυτο δεν εχει καμμια σχεση με την καταγραφη των ζημιων.Οι ζημιες εγιναν ,και οφειλουν να πληροφορησουν ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΘΗΚΕ.Ο καταλογιισμος ευθυνων, ειναι αλλο θεμα.Αυτο που μας λενε ειναι οτι δεν θα παμε τον τραυματισμενο σε γιατρο ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ.Θεωρω την αποψη αυτη και και ανοητη και υποπτη.Ελπιζω η αντιπολιτευση να κανει την δουλεια της και να ζητησει αμεσα καταγραφη και μαλιστα απο διαπαραταξιακη.Εγω θα ζητουσα με αιτηση ενα πολεοδομικο εγγραφο ετσι για να εχω γραπτως μια ΑΚΟΜΑ δικαιολογια ,,που ξερεις μπορει να χρειασθει για το μελλον......ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΔΕ που. ως συνηθως, δεν θα φταιει παρα η κακη τυχη της Σπαταρτεμνησιας....με οτι αυτο σημαινει για τον καθενα.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, που δεν ειναι τις πταιει, αλλα το κινητρο της ατυχιας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς η αντιπολίτευση λειτουργεί σαν συμπολίτευση σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα.Καταλάβαμε πλέον ποιοί λειτουργούν χωρίς δεσμεύσεις. Και ο Μάρκου μία από τα ίδια.Απορώ με την κυνικότητα και την αδιαφορία τους ,και για τον εμπρισμό στο Πνευματικό.!!!!! Δηλαδή αν ο Γιαννάτος δεν το έθετε, μούγκα από όλους...!!! Και για την Ψυττάλεια αναγκάστηκαν, μετά από πολλά "παρων" και "ναι" ....Πρέπει να αρχίσουμε να διαγράφουμε αυτούς που μας εμπαίζουν. Αλλο ένα ευχαριστώ σαν δημότης, σε όλο το Τοπικό Σπάτων , κατεβείτε μόνοι σας στις εκλογές , δεν αξίζει κανείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Toν ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ εννοώ μία από τα ίδια.Πολύ στρογγυλάδα.. αλλά ή με τον αστυφύλακα ή με τον χωροφύλακα..Επαναλαμβανω: ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ , ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ αρχην δεν ξερουμε αν ηταν εμπρησμος.Αυτο ειναι δουλεια της Πυροσβεστικης.Δεν ξερουμε αν υπηρξε ΑΜΕΛΕΙΑ,Αυτο ειναι δουλεια της ΕΔΕ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ συμπολιτευσης και αντιπολιτευσης και πρεπει να το κανουν ΑΜΕΣΑ.Αν δεν το κανουν καθαρα ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΖΗΜΙΩΝ ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Οτι και αν συνεβη,δεν ειναι σε θεση να ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ?Η ολα θα τα ριχνουν στην πυρκαγια εκ των υστερων ,σε τυχον ΕΛΕΓΧΟ??? ΚΑ ΤΑ ΓΡΑ ΦΗ και αμεσα ειναι το λιγοτερο που οφειλουν να κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας