ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



Σας γνωρίζουμε ότι  στις εκλογές του Σωματείου μας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 τα αποτελέσματα:
 
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ
159
     ΨΗΦΙΣΑΝ
   147
     ΕΓΚΥΡΑ
   146
ΑΠΟΧΗ
12
    ΑΚΥΡΑ
    0
    ΛΕΥΚΑ
    1
 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
 
Κρέτσης Νίκος                  125
Σταρράς Πέτρος                94
Παπαγεωργίου Μιχάλης     77
Βακαλόπουλος Γιάννης     73
Φιλιππάτος Παντελής        59
Φράγκος Σπύρος              57
Καλαμπόκης Παναγιώτης  47

 
Για την Ελεγκτική Επιτροπή 
Βαξεβανίδου Ρεγγίνα
Γιαννάκης Δημήτρης 
Πυλαρινού Σοφία

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H δουλειά των συνδικαλιστών μάλλον είναι και η προστασία των συντεχνιακών συμφερόντων και ειδικά του Προέδρου του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος.
    Είναι η τρίτη φορά τον τελευταίο καιρό που επισκέπτεται τον Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος με μοναδικό ενδιαφέρον τις ρουσφετολογικές κινήσεις εργαζομένων σε πόστα εργασίας προτίμησης των ενδιαφερόμενων χωρίς καμιά συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων, αδιαφορώντας πλήρως για τις λειτουργικές ανάγκες των υπηρεσιών.
    Ποια είναι η ιδιότητα του Προέδρου για κάτι τέτοιο και γιατί ο Δήμαρχος το δέχεται;
    Ασκούν την εξουσία που "κέρδισαν" με την ψήφο των συναδέλφων με μοναδικό σκοπό την εξαργύρωση των ψήφων και την άσκηση εξουσίας να είναι μόνο αυτοί.
    Αυτός είναι ο ρόλος του Προέδρου, που χωρίς κανένα απολύτως αντικείμενο εργασίας μιας και ο νόμος του δίνει την δυνατότητα να μην εργάζεται 18 μέρες τον μήνα να παρεμβαίνει στο Δήμαρχο και χωρίς την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου να ασκεί αυτή την επιρροή, αντί να ενδιαφέρεται για τα πραγματικά προβλήματα στους χώρους εργασίας.
    Την άδεια γιατί την παίρνει; Για να εργάζεται παρασκηνιακά;
    Πως το επιτρέπεις αυτό Δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΕΣ ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ...ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ

    Ας δούμε το φαινόμενο Αριστογείτονας που γράφει σε όλα blog με τις καλύτερες προθέσεις.
    Ποιος ήταν ο Αριστογείτων στην Αρχαία Ελλάδα.
    Ενώ στην σύγχρονη χωρίς θάρρος να τα λέει με το όνομα του δανείζεται το όνομα της αρχαιότητας.

    Ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτονας ήταν ένα ερωτικό ζευγάρι της αρχαίας Αθήνας που σκότωσε το 514 π.Χ. τον Πεισιστρατίδη τύραννο Ίππαρχο, αδελφό του Ιππία κυρίως για λόγους προσωπικής εκδίκησης και ερωτικής αντιζηλίας.(ααα!)
    Οι δύο δράστες και ερωμένοι κινήθηκαν εναντίον του Πεισιστρατίδη Ίππαρχου επειδή αυτός επανειλημμένα προσπάθησε να σαγηνεύσει τον νεότερο από αυτούς, δηλαδή τον Αρμόδιο, και όταν δεν τα κατάφερε, για να τον εκδικηθεί, τον εξευτέλισε δημοσίως.
    Το ζεύγος των ερωμένων το έφερε βαρέως και δολοφόνησε τον Ίππαρχο στη διάρκεια της γιορτής των Μεγάλων Παναθηναίων.
    Η σωματοφυλακή του Ίππαρχου σκότωσε επί τόπου τον Αρμόδιο. Ο Αριστογείτονας, αν και μέσα στην αναμπουμπούλα και την κοσμοσυρροή διέφυγε για λίγο, πιάστηκε πολύ γρήγορα.
    Στη συνέχεια πάντως ο Αριστογείτονας βασανίστηκε τρομερά και αποκάλυψε πολλά ονόματα συνωμοτών που ήταν μάλιστα και φίλοι του Ιππία. Ο Αριστοτέλης δεν είναι βέβαιος για το κατά πόσον ο τυραννοκτόνος έδινε τα πραγματικά ονόματα των συνεργατών του. Αναφέρει ότι μπορεί όσα κατέδιδε να ευσταθούσαν, αλλά μπορεί και να κατονόμαζε σκόπιμα φίλους του Ιππία που ήταν στην πραγματικότητα αμέτοχοι, επιδιώκοντας να εκτελεστούν και έτσι να αποδυναμωθεί αλλά και να απομονωθεί ακόμα περισσότερο ο Πεισιστρατίδης
    Αμέσως μετά μέμφθηκε κοροϊδευτικά τον Ιππία ότι έδωσε το χέρι του στο φονιά του αδελφού του και έξαλλος εκείνος, τράβηξε το σπαθί του και τον σκότωσε.

    Τόσο ο Αρμόδιος όσο και ο Αριστογείτονας ανήκαν στο γένος των Γεφυραίων, μιας μεγάλης ομάδας κατοίκων της Αττικής που δεν θεωρούνταν αυτόχθονες και ανήκαν στην ουσία στην τάξη των μεταναστών.(ααα!)

    Η λέξη που χρησιμοποιεί ο Αριστοτέλης είναι «μαλακός» που την εποχή εκείνη σήμαινε τον θηλυπρεπή άνδρα, αλλά και τον μαλθακό, τον γλοιώδη κόλακα ή τον υποτακτικό και πάντως τον δειλό και λιπόψυχο, σε χρωματιστό λόφο.
    Πάντως το ερωτικό πάθος ήταν εκείνο που έδωσε το έναυσμα για τη συνωμοσία του Αρμοδίου και του Αριστογείτονος και ο ξαφνικός φόβος τους (ότι προδόθηκαν) ήταν εκείνο που οδήγησε στην υλοποίηση του σχεδίου τους κλείνει το θέμα των κινήτρων ο Θουκυδίδης.

    Ανακεφαλαίωση:
    ο Αριστογείτονας ήταν ένα ερωτικό ζευγάρι της αρχαίας Αθήνας με
    ερωτικό πάθος
    αποκάλυψε πολλά ονόματα συνωμοτών που ήταν μάλιστα και φίλοι του Ιππία.
    είναι «μαλακός», θηλυπρεπής άνδρας, γλοιώδης κόλακας, υποτακτικός, δειλός και λιπόψυχος.

    Τώρα εξηγούνται όλα. Απλά πράγματα.

    Πάντως την παραμονή του θανάτου του, ο Ίππαρχος είχε δει στον ύπνο του να στέκεται από πάνω του ένα πολύ ψηλός άνδρας και να λέει την εξής αινιγματική φράση:
    «ν’ αντέξεις αυτό που δεν αντέχει ούτε η καρδιά ενός λιονταριού, γιατί κανείς στη γη δεν μπορεί να αδικήσει ανθρώπους χωρίς να το πληρώσει».

    ¨γιατί κανείς στη γη δεν μπορεί να αδικήσει ανθρώπους¨

    Φίλε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΑ .....ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΤΕΣ να μας στραβωσουν τα ματια...και να μην βλεπουμε το ΠΡΟΦΑΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    Το σωματειο ειναι καπως σαν την ομοσπονδια?Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι.
    Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ειναι Σπατων -Αρτεμιδος,αλλα δεν περιλαμβανει τους συλλογους των Σπατων.Το σωματειο εργαζομενων περιλαμβανει και τους εργαζομενους του τεως δημου Σπατων?
    ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕ ΜΝΗΣΙΑ?Αν δεν καταφερατε μετα 3 χρονια να ενοποιηθειτε για τι πραγμα συζηταμε ακομα?Αλλου ο παππας και αλλου τα ρασα.....ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ .....που λεει οτι η κατασταση ειναι γελοια?Αυτο δεν χρειαζεται σοφια για να το διαπιστωσει κανεις......ειναι πασιφανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας