ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΣΙΜΗΣ - ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ...

9 σχόλια:

  1. Ειδαμε το φως το αληθινο και λαβαμε πνευμα επουρανιο ....εκλογικο.
    ΑΑΑΑ το καλο να λεγεται .Του χρωσταμε που ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΡΑΦΗΝΙΩΤΗΣ ΦΑΡΑΩ ΤΟ ΗΘΕΛΕ.Τωρα ειδε και ο τεως ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ το φως το αληθινο.

    ΕΦΕΞΕ Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ετσι ειναι οι πολιτικοι μπλογκιτες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι το μοναδικο σοβαρο που πιστευουμε οτι θα παλευες.

    χρονια δημαρχος Κασσιμη αφησες και συ μεγαλο εργο.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγάλο έργο που άφησε ο Κασίμης σαν δήμαρχος είναι το τεράστιο χρέος στην ΕΥΔΑΠ, όπου εισέπραττε τα χρήματα από τους λογαριασμούς του νερού και ουδέποτε τους απέδωσε. Τί έγιναν 9.000.000 ευρώ που εισέπραξες από τους δημότες της Αρτέμιδας "κύριε" Κασίμη?
    Ποιά είναι η θέση σου για την ηχορύπανση των μαγαζιών του Αγ. Νικολάου που έδινες τις άδειες μουσικής απλόχερα? ΚΑΜΜΙΑ. Εσύ ξεκίνησες αυτό το έργο πρώτος και θέλεις να το συνεχίσεις.
    Γιατί ψήφισες ΠΑΡΟΝ και όχι κατηγορηματικά ΟΧΙ, αφού ήθελες την σύνδεση με την Ψυτάλλεια?
    Τώρα σε έπιασε ο πόνος για την Ψυτάλλεια, που πλησιάζουν οι εκλογές?
    Έχεις την εντύπωση ότι θα ξαναβγείς δήμαρχος μ' αυτές τις τακτικές? Είσαι πολύ γελασμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ!!
      ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ :"ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ..."
      ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ? Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ!!"
      ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ "ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ??"

      Διαγραφή
  4. Ελα βρε μπλογκιτη και εσυ που ασχολεισαι με πτωματα....Οτι του λαλει του Λωλοθοδωρη ειναι η κατασταση.Αφου βαζει τα χερια του και βγαζει τα ματια του μονος του εεεεεε ειδε φως και μπηκε....Δεν θυμασαι απο περισυ τι εγραφε εδω μεσα?Τι κωλοτουμπα εχει κανει?εεεεε ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ......ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζω την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΠΑΣ 2.10.2013 και αποσαφηνίζει αρκετά πράγματα γύρω από τη συνεδρίαση της 30.9.2013
    Μιλάω για την Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Κ Α Λ Ε Σ Μ Α, με τίτλο:
    [Τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (χωρίς νικητές και ηττημένους) πάμε μπροστά, τεκμηριώνοντας και διεκδικώντας αποφασιστικά (στα πλαίσια των διαδικασιών του νόμου) τη λύση του αποχετευτικού μέσω Ψυττάλειας]
    Ιδιαίτερα μου έκαναν εντύπωση δυο σημεία της ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ του ΟΠΑΣ:
    1. Εκεί που λέει για πρώην και νυν Δημοτικούς Άρχοντες ότι: "......ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ για δρομολόγηση των κατά νόμο προβλεπόμενων – συγκεκριμένων ΣΤΑΔΙΩΝ Ι, ΙΙ, ΙΙΙ & IV (διάρκειας 33,5 μηνών) περί «ωρίμανσης» έργου Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων των πόλεών μας"
    2. Εκεί που λέει ότι:" .... πληροφορηθήκαμε το δημοσιευμένο ήδη, αυτοδιοικητικά απαράδεκτο, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που εξέδωσε σήμερα η Δημοτική Αρχή Σπάτων – Αρτέμιδος (μέσω Γραφείου Δημάρχου), προκειμένου να καταγγείλει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Σ-Α (και ιδιαίτερα τα τρία «απείθαρχα» μέλη της δημοτικής της ομάδας, κ.κ. Κ. ΛΙΑΝΟ, Ν. ΚΡΟΚΟ και κα Μ. ΖΗΣΗ), για την υπερψήφιση της δήθεν «απόφασης ντροπής, οπισθοδρόμησης και υπανάπτυξης» (!), προκαλώντας μας να απαντήσουμε με συνοπτικό και ευθύ τρόπο ότι, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ, κρύβεται πίσω από το «μανδύα» του δήθεν ενδιαφέροντος για επίλυση του αποχετευτικού, από εκείνους που σχεδιάζουν και εισηγούνται ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, αβάσιμα «σύμφωνα συνεργασίας», σε συνθήκες αδιαφάνειας ...." και
    3. Εκεί που λέει στο Δήμαρχο και στην παρέα του ότι: " ... Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί και τα έργα Πολιτισμού γίνονται σύμφωνα με τους νόμους του Πολιτισμού και όχι των μεθοδεύσεων και της αδιαφάνειας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oταν εγραφα οτι ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ουδεποτε εκαναν μια σοβαρη προετοιμασια για το θεμα τησ αποχετευσης αλλα εξαντληθηκα η στο ΟΧΙ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ Η ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ....ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ...ΑΝΑΘΕΣΗ,με λεγατε προβοκατορα.Οταν ολοι οι γυρω δημοι κατι εκαναν εμεις τα δυο καθυστερημενα , καναμε μικροπολιτικη.Τωρα ειναι με το αυγο στον κ....ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ...ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    Για το δελτιο τυπου τι να πω...πια...Θυμαστε το αλλο δελτιο τυπου οτι ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ??
    Οσο για τα αλλα εργα και ημερες των νυν, αρμοδιος ειναι ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης και ο εισαγγελεας. Δεν μου λετε βρε μπλογιτες,....εγω ειχα ενα ΠΟΥΛΑΚΙ στις αφισες ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,και το ειχα τοιχοκολλησει ,Ειναι δικο σας πουλακι,απο την ιδια φωλια ?Αν δεν ξηλωσετε την φωλια προκοπη δεν βλεπετε.Οτι και να σπειρετε θα σας φανε τον σπορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεια πως συμβΙβαζεται το παμε Ψυτταλεια με το ΚΟΡΩΠΙ?Οι ψηφοι για την Ψυτταλεια και το κελ στο Κορωπι ?Πολιτικουρας το αναγνωσμα παλι μου μυριζει,Κατι για νομιμα μαγαζια,,κατι δουλειες στην Λουτσα κατι σπονσορες που λεει καποιος μπλογκιτης,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ , ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΨΗΦΟΣ ......,που λεει και ο 12 14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλο λεει ο τιτλος της αναρτησης, αλλο εξηγει το αρμοδιο κινημα πολιτων ,ποιος τα εμπλεξε αραγε?
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,Να δωσουμε το σκ ...μας στους Πειραιωτες και αυτοι να μας δωσουν το δικο τους,ΤΗΝ ΤΟ ΤΗΣ ΧΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας