ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ - ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του ΚΕΛ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ



Δυσβάστακτη, για τα εργολαβικά συμφέροντα, η πρόσφατη (30/9/2013) αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας περί της μη υπογραφής του προτεινόμενου συμφώνου συνεργασίας εκ μέρους του ΥΠΕΚΑ, της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και της ΕΥΔΑΠ με σκοπό την χωροθέτηση και κατασκευή του ΚΕΛ Β. Μεσογείων στη θέση Πλατύ Χωράφι.


             Ήλπιζαν σε διαφορετική απόφαση, διότι θεωρούσαν την πλειοψηφία του Δημάρχου Σπάτων -Αρτέμιδας δεδομένη και σίγουρη, βασιζόμενοι σε προηγούμενες θετικές αποφάσεις της, και ότι τα συμφέροντα και τα σχέδιά τους θα ήταν πολύ κοντά στην υλοποίησή τους, αφού από το σύμφωνο συνεργασίας θα έλλειπε μόνον η υπογραφή του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου

Ήλπιζαν σε μια διαφορετική απόφαση, την οποία θα χρησιμοποιούσαν εκβιαστικά τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στους κατοίκους του Δήμου μας, με ασφυκτικές μεθοδικές κυκλωτικές και επικοινωνιακές «δράσεις» παραπληροφόρησης και εκφοβισμού, με την βοήθεια βεβαίως κάποιων «δημοσιογράφων» . Πρόσφατα βλέπουμε αυτό το σχέδιο να εφαρμόζεται με διάφορες συνεντεύξεις, με σχολιασμούς προβοκατόρικους με σκοπό την διάσπαση της ενότητας των πολιτών που διαφωνούν μαζί τους και επιλέγουν την λύση στο ΚΕΛ Ψυτάλλειας, με εκβιαστικά διλλήματα περί της επιβολής προστίμων στους κατοίκους αν δεν αποφασίσουν τώρα τη δημιουργία ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, με προβλέψεις της αναγκαστικής υπαγωγή μας σε αυτό το ΚΕΛ αφού έτσι και αλλιώς θα το κατασκευάσουν τα Σπάτα, με την διενέργεια δημοψηφίσματος, με, με…

Αυτή η αρνητική απόφαση του Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδας είναι σταθμός, οι εργολάβοι κατάλαβαν ότι τα σχέδιά τους θα ματαιωθούν και ότι η πολιτεία θα αναγκαστεί να τροποποιήσει τον κεντρικό σχεδιασμό της και ότι θα πρέπει να οδηγηθεί σε άλλες εναλλακτικές λύσεις, έξω από τα συμφέροντά τους . Έτσι «εμφανίστηκε» μέσω δημοσιευμάτων ο εκπρόσωπος των εργολαβικών συμφερόντων κ. Π. Μελετάκος για την προώθηση του «προϊόντος του», διαφημίζοντας τις νέες τεχνολογίες για την δημιουργία και την εγκατάσταση του ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι, η οποία θα είναι άοσμη, με λιμνούλες, με δασύλλια, δήθεν φθηνότερη, με καθησυχαστικές θέσεις για την μη επιβολή προστίμων και βεβαίως ότι η σύνδεσή μας με το ΚΕΛ Ψυτάλλειας είναι αδύνατη…

Ας θυμηθούμε λοιπόν ποιος είναι ο κ. Μελετάκος, είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας M2 Renewables, για τα συμφέροντα της οποίας διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης στις 11/12/2011 στο Πνευματικό κέντρο Σπάτων «Χρήστος Μπέκας» με θέμα την επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος των δυο Καλλικρατικών Δήμων δηλ. των Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου, με την δημιουργία κοινού ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι . Ας θυμηθούμε, ότι επίσημοι συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμαρχος Σπάτων- Αρτέμιδας κ. Μάρκου και ο Δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου κ. Χριστόπουλος, με επίσημους προσκεκλημένους τον Διευθυντή της ΕΥΔΑΠ κ. Πάσσιο και τον τεχνικό σύμβουλο του περιφερειάρχη κ. Σγουρού, κ. Ξένο και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο (το 2002) της ΕΥΔΑΠ. Επίσης, ας θυμηθούμε, ότι η απόφαση της τροποποίησης του σχεδιασμού της ΕΥΔΑΠ είναι η υπ΄αριθ. 17511, και λήφθηκε στις 16/1/2012 (δηλ. ένα μήνα αργότερα...), με την οποία αποφασίστηκε η υπαγωγή των δήμων Σαρωνικού και Παλλήνης –Γέρακα-Ανθούσας στην Ψυτάλλεια, αλλά η υπαγωγή των δήμων Σπάτα-Αρτέμιδα και Ραφήνα- Πικέρμι στο Πλατύ Χωράφι.

Οι απόψεις Μελετάκου τότε, βρήκαν θετική ανταπόκριση από την πλειοψηφική συμπολίτευση του Δ.Σ. του όμορου δήμου, η οποία αποφάσισε την δωρεάν ανάθεση στην συγκεκριμένη εταιρεία της εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών κλπ, απόφαση η οποία τελικά κατέπεσε, κατόπιν της προσφυγής συλλόγων, ως μη εκτελεστέα, και παράνομη .. Οι απόψεις του κ. Μελετάκου, δεν είχαν την ίδια διεισδυτικότητα στο Δ.Σ. του Δήμου μας, δεν έγιναν αποδεκτές, επαναλαμβάνοντας και επικαιροποιώντας την ομόφωνη απόφασή του αρ. 16 (8/2/2011) περί της μη χωροθέτησης και εγκατάστασης ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι. Την ίδια απόφαση έλαβαν τα τοπικά συμβούλια της Ραφήνας και του Πικερμίου, όπως και τα αντίστοιχα των Σπάτων και της Αρτέμιδας.

Ας γίνει αντιληπτό σε όλους αυτούς που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και που επιμένουν τόσα χρόνια να κρατούν όμηρους τους κατοίκους των περιοχών μας χωρίς αποχέτευση, ότι τα σχέδιά τους δεν είναι αποδεκτά από τις τοπικές κοινωνίες . Οι πολίτες απαιτούν την άμεση σύνδεση με το ΚΕΛ Ψυτάλλειας, έτσι ακριβώς όπως συνέβη με τους Δήμους Σαρωνικού και Παλλήνης και όπως επίσης αποφασίστηκε- σύμφωνα με το master plan του 2012 της ΕΥΔΑΠ- για την σύνδεση των Καπανδριτίου, Θρακομακεδόνων, Δροσιάς, Διονύσου και άλλων 20 οικισμών.

Ας σημειώσουμε ότι το κόστος της σύνδεσης του δήμου Σαρωνικού με την Ψυττάλεια ανέρχεται στο ποσό των 5 εκ. ευρώ, έναντι των 30 εκ. ευρώ για την κατασκευή τοπικού ΚΕΛ σύμφωνα με το υπ΄αρ. έγγραφο 26491 (28/12/2011) του Δήμου Σαρωνικού

Η επάρκεια της δυναμικότητας του ΚΕΛ Ψυτάλλειας, των δικτύων σύνδεσης, των απαραίτητων αντλιοστασίων κλπ, προσδιορίζονται και καταγράφονται τόσο στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.eydap.gr, όσο στο επίσημο έγγραφο της ΕΥΔΑΠ το υπ΄αρ. 19 27-1/12/2011 το οποίο αναφέρει ότι : «Η Ψυτάλλεια καθημερινά διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία 700.000 m3/ ημέρα λυμάτων και έχει δυνατότητα 1.200.000 m3/ ημέρα. Είναι προφανές ότι, όπως πολλά έργα στην Ελλάδα, έτσι και αυτό, παρουσιάζει ένα μεγάλο βαθμό «ασφαλείας» σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες παροχετευτικότητας του λεκανοπεδίου. Έτσι η περαιτέρω αξιοποίησή του είναι όχι μόνο εφικτή αλλά και επιβεβλημένη, ώστε να επιτευχθεί ο αναμενόμενος βαθμός απόδοσης της επένδυσης. Η Ψυτάλλεια μελλοντικά, ούτως ή άλλως, μετά και την κατασκευή του νέου ΚΕΛ Θριασίου, δεν προβλέπεται να αξιοποιηθεί περαιτέρω πλην της περιπτώσεως ένταξης στο χώρο ευθύνης της νέων περιοχών, αυτών της Ανατολικής Αττικής».

Η χωροταξική αναγκαιότητα για την συνολική επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος του Ν. Αττικής, με την ταυτόχρονη προστασία της κολυμβητικής θάλασσας που τον περιβάλλει, εκφράστηκε με τον Ν. 15151/85 και την δημιουργία της πολυδάπανης κατασκευής του ΚΕΛ στην Ψυτάλλεια και την Μεταμόρφωση.

Αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία όσο και να προσπαθούν κάποιοι για ιδιοτελείς σκοπούς να τα παρακάμψουν δεν ακυρώνονται, επομένως ας σταματήσουν να παραπληροφορούν, να λασπολογούν, να κάνουν τους ειδικούς.

Η δημοτική σύμβουλος  Ραφήνας- Πικερμίου

Αμαλία Τόκα

17 σχόλια:

  1. Καταλαβατε τωρα τι συμβαινει?Ποιον προβαλουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ? Καταλαβατε τι εκανε ο Σαρωνικος?
    Καθε φορα που θα μας φουμαρουν εγω θα τους κραζω ,για να ξερετε με ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.Η κ Ντοκα κατι ξερει απο μηχανικους.....και το who is who της καθε εταιρειας Γιαννης κερναει Γιαννης πινει.....περι μελετων ....και της ΕΥΔΑΠ.....ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο που βλέπω τη φωτογραφία σας κ.Τόκα,συγκινούμαι ενθυμούμενος τον ευαίσθητο και δημιουργικότατο Μάριο Τόκα που τόσο μας λείπει.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια σύσκεψη που ενδεχομένως να κρίνει πάρα πολλά - αν όχι τα πάντα - πραγματοποιείται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα.

    Η συγκεκριμένη σύσκεψη, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, αφορά τις επόμενες κινήσεις της πολιτείας μετά τις αντιδράσεις σε Σπάτα, Αρτέμιδα και Ραφήνα για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.

    Σε αυτήν θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου ΠΕΚΑ, της ΕΥΔΑΠ αλλά – και ίσως αυτό είναι το πλέον καθοριστικό – και ο Γιώργος Κρεμλής, διευθυντικό στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Σημειωτέον ότι ο κ. κρεμλής ήταν ο άνθρωπος ο οποίος εξ ονόματος της Ευρωπαικής Ένωσης πίεσε αφόρητα όλες τις πλευρές για την υλοποίηση του ΚΕΛ παιανίας – Κορωπίου και τελικά το πέτυχε.

    Βέβαια στη συνάντηση αυτή θα προεδρεύσει ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης μανιάτης και θα τεθούν επί τάπητος όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Παράλληλα στην ίδια σύσκεψη θα συζητηθεί η απαίτηση των δημοτικών αρχών να αιτιολογήσει η ΕΥΔΑΠ το «όχι» που επιμένει να λέει για την Ψυτάλλεια.

    Οι πληροφορίες αυτές που παρουσιάζει σήμερα το notioanatolika.gr καταδεικνύουν την κρισιμότητα της συγκεκριμένης σύσκεψης καθώς και ότι είναι δυνατόν ακόμη κι από τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν καταλυτικές εξελίξεις στο όλο θέμα.

    ......Παρασύναξη ενδιαφερόμενων μεγαλοπαραγόντω,ερήμην της ΤΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι ειναι εχετε απολυτα δικιο κα Τοκα ,μακαρι να το καταλαβουν αυτοι που διαχειριζονται τα κοινα.
    Ευχομαι να εχουν καταλαβει οτι ο ΛΑΟΣ τους εχει παρει χαμπαρι γιατι οπως λεει και παροιμια 'λαγος τη πτερη εσειε κακο της κεφαλης του'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνω μπλογκιτη.Αυτοι που διαχειριζονται τα κοινα αυτα τα ξερουν απο πρωτο χερι .Δεν χρειαζονται φωτιση.ΦΟΒΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Αυτος φυλαει τα ερημα δηλαδη τους ερημους δημοτες.Να φοβουνται την οργηκαι την ψηφο τους.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ και οτι υπαρχουν και τιμωριες,οχι μονον ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ..Τελειωσε το ακαταλογιστο στα λαθη και τα εσκεμμενα λαθη.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ......μπορει να τους χορεψει στο ταψι ,αυτο το βλεπετε εξ αλλου να γινεται μπροστα στα ματιια σας,Σκεφθειτε να ηταν περισσοτεροι τι θα συνεβαινε....Ετσι ειναι, ενας παντοτε ξεκιναει αλλα στην πορεια μπαινουν και αλλοι και γινεται χειμαρρος... που τους πνιγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αριστογείτονα έγραψες!!!!! Να είσαι σίγουρος ότι αυτός ο ένας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό κι αυτά που αναμένονται δεν θα τα περιμένουν ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα.
    Είπαμε η εξουσία έχει και το αντίτιμό της. Αν είσαι σωστός δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν δεν είσαι όμως την "πάτησες". Και σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει κάνει κάποιος τις λαμογιές μόνος του, έχει και την συνέργεια των παρατρεχάμενών του.
    Η δικαιοσύνη ξεκινάει απ' τον έναν και μετά παίρνει η "μπάλα" και τους υπόλοιπους. Και σ' αυτό το δήμο της απόλυτης διαφθοράς θα βγουν πολλοί μπλεγμένοι. Τόσο μπλεγμένοι που δεν τους γλιτώνει ούτε ο πιο καλός δικηγόρος.
    Τέλος, θα είναι μία δικαίωση για τους δημότες, να τιμωρηθούν όσοι κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα ασύστολα. Και είναι πολλοί. Μόνο ο Εισαγγελέας μπορεί να εξακριβώσει τον αριθμό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομιζεις μπλογκιτη οτι ειναι καιρος, ο ενας να γινουν πολλοι?Απο περισυ επεσαν τα κορακια πανω του.Εδω στο μπλογκ τι δεν ειδαμε?Πνευματικοι Αρτεμισιοι ,κυριες προστατιδες της ορθογραφιας του αιωλου,,ακομα και στο αρθρο του πικραμμενου δημοτη ισα βαρκα ισα πανια,απειλες ,λοιδωριες,ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, τους πηρε ολους ο ΑΙΟΛΟΣ,και επικρατει πληρης σιγη .Που πηγαν οι προστατες μας ,που ηθελαν να μας σωσουν απο την κακη επιδραση του ΕΝΟΣ?ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ κατα τους δικους τους ισχυρισμους?Αυτο ειχα δει τοτε ,ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,και ειπα ,Οπα.... κατι συμβαινει εδω.Τετοια επιθεση δεν μπορει να ειναι αδικαιολογητη.Εψαξα λοιπον το κινητρο των επιτιθεμενων .Το κινητρο ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ και οχι οι ΕΔΕ οι ανακρισεις και ο αποπροσανατολισμος, με προσωπικες επιθεσεις.ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΝΑ.ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού είδες τις απειλές Αριστογείτονα στον ύπνο σου;τις λοιδωρίες;για κοίταξέ το πάλι.

      Διαγραφή
    2. Μιλαω για το παρελθον.σχεδον ενα χρονο πριν,ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΘΕΜΑ ΜΙΛΑΜΕ?Μεχρι η αστυνομια ανακατευτηκε και εσυ ρωτας για τον υπνο μου η για ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ?Ρωτησε τον δημοτη αυτος καταλαβε.οτι δεν καταλαβες εσυ.

      Διαγραφή
  8. Πολύ εύστοχος σε όσα λες...και σε όσα υπονοείς..καταλάβαμε πλέον..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kατα το πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι, υπαρχει και το πες μου ποιος σε κυνηγαει για να καταλαβω τι εισαι.,Οταν σε κυνηγουν τα λαμογια, μαλλον τους χαλας την δουλεια.Ενα γνωστο κολπο των λαμογιων ειναι να στρεφουν το ενδιαφερον στα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .Αυτο γιατι τα προσωπικα προσφερονται για ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ..Απευθυνονται στα πλεον ευκολα ,που ειναι το κουτσομπολιο,της ξανθιας ,,της μαυροματας του μουσατου της αλογοουρας και σε αλλες τριχες. Η τεκμηριωμενη απαντηση ειναι δυσκολη,και ακομα πιο δυσκολη ειναι η αντιμετωπηση της αυθαιρεσιας με ΠΡΑΞΗ.Ευκολο ειναι το ολοι ιδιοι ,ολα ιδια.Δυσκολο ειναι να αποδιδεις τα του καισαρος τω καισαρι,να κρινεις και να σταθμιζεις καθε φορα με τα νεα δεδομενα.και να προσβλεπεις σε ενα σκοπο.Περισσεψε η οργη σε αυτο τον τοπο.Η οργη ομως ειναι συναισθημα,ειναι το αντιθετο των ζητωκραυγωνΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΗ.Αυτο λοιπον που λεω ειναι οτι πεσαμε απο τις ζητωκραυγες στα ου ου ου .Αυτο θα οδηγησει σε νεα λαθη και αυτο αποτυπωνεται ηδη και πολιτικα.
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ.Το συναισθημα ειναι προσωρινο και απατηλο.Η λογικη και η κριση ειναι οι σταθερες παραμετροι.Οσο λοιπον ασχολουμαστε με προσωπικα κουτσομπολια ,με το να βριζουμε χυδαιοτατα οποιον θεωρουμε αντιπαλο ,,με το να υποθετουμε ετσι ως ετυχε ποιος ειναι αντιπαλος και συνηθως ειναι οποιος δεν βριζει μαζι μας με το να οικττιρουμε την κακη μας μοιρα,και να αναλωνομαστε σε αυτομαστιγωματα η να μαστιγωνουμε οποιον διαφωνει ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΦΙΛΟΙ.Με δεδομενα καλουμαστε να ψηφισουμε.Με δεδομενα που εχουμε απο το παρελθον και με προβλεψεις για το μελλον.Τα δεδομενα απο το παρελθον τα εχουμε για πολλους, τα του μελλοντος οφειλουμε να τα βρουμε απο τα δειγματα γραφης του καθε υποψηφιου.Διαβολε αν σε μια τοσο μικρη κοινωνια που ολοι ξερουν ολους δεν βλεπουμε τα δειγματα γραφης εεεεε τοτε θελουμε να τυφλωθουμε η προσπαθουν να μας τυφλωσουν και εμεις συμφωνουμε στην τυφλωση μας.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ,το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.Γιατι εμποδια παντοτε υπαρχουν , ομως εχουμε τα ματια και το μυαλο για να τα βλεπουμε και να τα αντιμετωπιζουμε με λογικη προβλεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για οσους δεν καταλαβαν ,θα δωσω ενα απλο παραδειγμα.Αν ψηφιζεις ιδιοκτητη νυχτερινου κεντρου περιμενεις να κλεισουν τα νυχτερινα κεντρα?Αν ψηφιζεις εργολαβο αυθαιρετων περιμενεις να σταματησουν τα αυθαιρετα?κοκ κοκ ....
    Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.Σκυψε λοιπον στον εαυτο σου να δεις ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.Μηπως περιμενες καποια προσωπικη χαρη?Καποια εξυπηρετηση?Για να υπαρξει δωροδοκια χρειαζονται δυο μπλογκιτη.Ενας που τα δινει, αλλα και ενας που τα παιρνει.Για να υπαρξει συναλλαγη παλι χρειαζονται τουλαχιστον δυο.Ολες οι αυθαιρεσιες και οι παρανομιες μπορει να ξεκινουν απο ΠΑΝΩ αλλα δεν μπορουν να γινουν χωρις ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΠΧ.Η δημοτικη εξεδρα πηγε σε καφετερια πανω στην αμμο για να τσιφτετελιαζονται καποιοι εκει.Ποσοι χρειαζονται για να γινει αυτο.?Πρωτον καποιος την ζητησε ενω δεν ειχε δικαιωμα .Δευτερον καποιος συμφωνησε να την δωσει ενω δεν ηταν νομιμο και το ηξεραν και οι δυο.Τριτον σε καποιους δοθηκαν οδηγιες για παρανομη πραξη.ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΑΛΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Πηγαν υπαλληλοι ,φορτηγα,καψανε βενζινη,πληρωθηκαν τα μεροκαματα,πηγαινε ελα,την χρησιμοποιησε ο καταστηματαρχης,την εβλεπαν οι δημοτες ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΓΙΝΑΝΕ.Και τωρα σας ερωτω.Αν για ενα τοσο ησσονος σημασιας γεγονος ,ανακατευτηκαν τοσοι και κανενας δεν ειπε ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?αντιλαμβανεστε ολοι τι συμβαινει, με τα σοβαροτερα θεματα ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.Ολοι αυτοι ειναι υπαλληλοι η δημοτες,η ιδιοκτητες ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.Το μακ ταδε,οι ενταξεις οι αποζημιωσεις το ΚΕΛ ,οι ενοικιασεις οι αναθεσεις τα λαστιχα τα συνεργεια κλπ κλπ κλπ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ και αναμειγνυονται πολλοι δημοτες και πολλες ΑΡΧΕΣ.
    Γιαυτο λεω οτι ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ απο μερους των ιδιων των πολιτων αλλα και των υπαλληλων ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ,και αλλος δημαρχος να βγει θα ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ..οι αρουραιοι και οι μικροποντικες που τους συνοδευουν να τσιμπησουν τα ψιχουλακια ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ.
    ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ,για πρωτη ισως φορα στην ζωη μας,με κριτηριο οχι τι βολευει εμας ,αλλα τι εξυπηρετει ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ,και οχι κλεβοντας με δοντι το μεριδιο καποιου αλλου ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Κλεβουμε ο ενας τον αλλο ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τον αθλητικό οργανισμό μεταφέρθηκε η εξέδρα των παρελάσεων στην καφετέρια. Υπάρχουν μάρτυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρα εμπλεκονται και αλλοι.Ο αθλητικος οργανισμος ανηκει στον Δημο,δεν μπορει να μην το ξερει ο Δημος.
    ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΓΕ ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΗΓΕ.Βαλε λοιπον ποσοι το ηξεραν και κανεις δεν αναρωτηθηκε.Που παμε?Σε ποιον παμε?Ποιος μας βαζει να κανουμε ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣκαι παρανομιες?Κατα τα αλλα ...συμπαρασταθειτε μας δημοτες,,,οταν απεργουμε για την παρτη μας ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ?Ενα ελαχιστοτατο αλλα αντιπροσωπευτικο παραδειγμα εδωσα.Σκεψου οταν διακινειται πολυ χρημα ,ποσοι παρεμβαλλονται .....για να μην βλεπουν....,,,,τα ομπρελλοκαθισματα,...να μην ακουνε τα τσιφτετελια....να μην βλεπουν απληρωτους λογαριασμους.ΚΑΙ ΤΩΡΑ πλεον να ελεγχουν και τους πολυτεκνους ....που θα εχουν μειωμενα τελη.ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,Θα βρεχει παιδια στην Σπαταρτεμνησια.....με τετοια ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.Ασε που μπορει να μμας προκυψει και καμμια πυρκαγια στο Δημαρχειο....ασε να μην ριχνω ιδεες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπλογκιτες προσεξατε ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ εχουν επιλεκτικη ταση?Για κοιταξτε πιο προσεκτικα,που και γιατι ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ σε μια θεση και δεν πανε ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ?ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΝΤΑΔΑκαι θα δειτε ιδιοις ομμασι ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ.Επειδη λοιπον τιποτα δεν ειναι τυχαιο ,για δες τε...περι ΕΥΔΑΠ κουβεντα,περι πυρκαγιας κουβεντα,περι ΜΑΚ ΤΑΔΕ κουβεντα,περι προυπολογισμου κουβεντα,περι Χρυσαυγουλου κουβεντα,περι αντιδημαρχαιων κουβεντα,Μονον με τον δημαρχουκο εξ απαλων ονυχων .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΤΟΣΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΚΕΛ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΜΑ? Εδω ψαχνουν ελεγκτες δημοσιας διοικησης,εσωτερικες υποθεσεις,κτηματικη υπηρεσια ΚΑΙ ΟΙ ......ΠΟΛΙΤΕΣ....ΤΟΥ Κ .... ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ?
    ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ,Αυτο ειναι το δικο μου συμπερασμα.Ασε το μπλογκ
    Δημος Σπατων Αρτεμιδος...τα νεα των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ...ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΔΕΙ.Ολα μελι γαλα,εργαζομενοι με Δημαρχιακους,αντιπολιτευση με συμπολιτευση ,ολοι συμφωνουν εκει στη Σπαταρτεμισια......

    θαυμα θαυμα εντελωσ Σπαταρτεμισιανικο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Av πατε στη αναρτηση ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,θα δειτε τι ακομα ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ.Ολοι δεμενοι ενα κουβαρι ειναι .Τι σας ελεγα?Χειαζονται πολλοι συνεργοι για τοσα εγκληματα,Και πολυ εθελοτυφλια απο ολους σας.ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ......ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ,,,,,ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.....Αν δεν βοηθησετε τους εαυτους σας;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΕ......ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας