ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αναγνώστης Γράφει - ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ

Πολύ μεγάλη φασαρία για τον Κασίμη,τον Μάρκου,τον Τούντα,όλους αυτούς τους κατά καιρούς τοπικούς άρχοντες.
Δεν βλέπετε πως οι πόλεις,τρόπος του λέγειν και γράφειν πόλεις, είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο απο κάθε πλευρά;
Βρωμιά στη Λούτσα,νεκροταφείο τα Σπάτα.
Δεν βλέπετε πως στα έρημα και έρμα Σπάτα δεν κυκλοφορεί άνθρωπος μετά τη δύση του ηλίου;
Δεν βλέπετε τα καταστήματα ξενοίκιαστα και τον κεντρικό δρόμο στα άθλια χάλια του;Ακόμη και το κατάστημα αγοράς χρυσού έκλεισε  δίπλα απο το δημαρχείο.
Δεν βλέπετε πως οι κοκορομαχίες των κομματαρχών των δυνάμει υποψηφίων καθώς και η επιστράτευση των διάφορων υποστηρικτών δεν οδηγούν πουθενά;

Ας το πάρουμε είδηση: 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στον ορίζοντα εναλλακτική σοβαρή πρόταση έως τώρα.
Με τους ίδιους ,με τα ίδια πρόσωπα, την εγνωσμένη ανεπάρκειά τους,δεν γίνεται τίποτα.
Ούτε Ποθουλάκης,ούτε Γκινοσάτης,ούτε Κασίμης,ούτε Τούντες.
Όλοι τους είναι ανεπαρκείς και αποδεικνύεται απο τα σημερινά χάλια κάθε μορφής του δήμου Σπάτων.
Δεν εξαιρώ κανέναν.
Δεν προτείνουν κάτι το καινούργιο,κάποια πρόταση που θα πείσει για το ότι μπορεί κάτι να αλλάξει σε αυτόν τον υποβαθμισμένο και καταχρεωμένο δήμο .
Νέο αίμα περιμένουμε να δούμε απο ανθρώπους με διάθεση για προσφορά και μακρυά απο ιδιοτελείς ενέργειες και πολιτικές.
Νέοι άνθρωποι,νέα μυαλά με διάθεση για προσφορά  πρέπει να αναζητήσουμε και να υποστηρίξουμε,νέες προτάσεις.
Μην σπεύσετε να δείτε στο προσωπό μου κάποιον υποψήφιο ή κάποιον αβανταδόρο κάποιου υποψηφίου.
Την βρωμιά,τα λύματα στους δρόμους και τους βόθρους που ξερνάνε τα βράδυα με την ανυπόφορη μυρωδιά, τα σκουπίδια , τις λακούβες, την υποβάθμιση , τα σκυλοτάγουδα,τα μπαράκια,τα γυφτοτράγουδα,τα πολιτιστικά σκουπίδια ,δεν αντέχω να υφίσταμαι και γι'αυτό γράφω αυτές τις αράδες.

Δύο βήματα η Παιανία και ειναι άλλη πόλη με λιγότερα προβλήματα αλλά με καλύτερες συνθήκες ζωής.Δεν μιλάω για Ραφήνα,Πικέρμι που τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.
Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με τα βυτιοφόρα και δεν θέλουμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα όπως προσπαθούν όμοροι δήμοι.
Βλέπετε εσείς κύριοι που κάθε μέρα χτυπιέστε απο ενδιαφέρον για τον έναν και τον άλλον να υπάρχει κάποια αξιοπιστη πρόταση και δεν τη βλέπουμε;

25 σχόλια:

  1. Όλοι αυτοί διοίκησαν με την ψήφο μας. 75% ο Δήμαρχος στα Σπάτα εκατοντάδες ψήφους Μαργέτης Κίτσος Τούντας. Ίσως πρέπει κάποια φορά να αναλογιστούμε και τις δικές μας ευθύνες ως πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζουμε πως ειχες εναλλακτικη τελοσπαντων...

    Γιατι αν ειχες σοβαρη εναλλακτικη θα την υποστηριζες...

    Και να ξερει κατι ο γραφων οτι οι κρισεις κτυπανε πρωτα τους υποβαθμισμενους.

    Τωρα να μου πεις εμεις ειμαστε και ειδικη περιπτωση...

    Λαθος κατασκευασμενος διαδρομος, 800 μετρα απο κατοικημενη περιοχη και εμεις κυνηγαμε την ΥΠΑ στα δικαστηρια εδω και 10 χρονια....

    Φτιαχτηκε ΚΕΛ στο θριασιο( ουτε αυτους δεν πηρανε) δυο βηματα απο τη Ψυταλεια και εμεις φωναζουμε απο την αλλη μερια της Αττικης ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΨΥΤΑΛΕΙΑ.

    Λεμε οτι οι ξαπλωστρες δινουν δημοτικα εσοδα-με κανονες- σε ολες τις παραλιες και εμεις φωναζουμε ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

    Τι να σου πουμε αυτοι που μας διαφενετευουν μηπως ειναι ο καθρεπτης μας και ο δικος σου;;

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι εκλεγμενοι εκπροσωποι , εναι κουταλια απο την σουπα αυτων που τους ελεγουν.Η επιλογη των δημοτων αφορα το αν θα παρουν οτι επιπλεει,και φαινεται γιατι ειναι ειδικως ελαφρυτερο ,(φελλος σκ...)η θα ψαξουν πιο κατω για κατι καλυτερο.,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Απο εκει και περα,πλην δηλαδη του γεγονοτος ποιον ψηφιζεις και ποιον βγαζεις Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ.
    Χρειαζεται συνεχης κοινωνικος ελεγχος στις αποφασεις.Ελεγχος απο τους δημοτες πολιτες,αλλα και τους οργανωμενους φορεις τους,ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ. Ειναι η αμεση φωνη του πολιτη η αμεση δημοκρατια.Αν ολα αυτα τα απεμπολισεις και κλειστεις αυταρεσκα στον εαυτο σου,εκφραζοντας μονον την δυσαρεσκεια σου ,,χωρις να προσπαθεις να παρεις την θεση ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ,εξευτελιζοντας τις εξευτελιζεις και τον εαυτο σου για δυο λογους.Πρωτον γιατι τις διαλεξες και δευτερο και κυριωτερο γιατι αφου δεν σου κανουν δεν προσπαθεις να παρεις την θεση τους.Διαβολε, με εκλογες βγαινουν οι διοικησεις των συλλογων.Μπορουσατε μεθοδευμενα να τις εχετε παρει.Θα πω και δυο κουβεντες για τον ΟΠΑΣ και ας μην ξερω κανεναν απο αυτους.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΙΣ αυθαιρεσιες της δημοτικης αρχης.Το αν ο μπλογκιτης τοποθετει στο ιδιο βαθρο κυνηγους και θηραματα .ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ,ΕΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.Επισης για μενα παλι κατι, λεει το ολοι ιδιοι ειναι και καμμια ελπιδα δεν υπαρχει.Λεει οτι αθελα του ευνοει τους ηδη γνωστους.Αφου ολοι ιδιοι ολα ιδια,εεεεεε ψηφιστε τους ιδιους.
    Θα περιμενα μια πιο θετικη σταση .Αυτο μου θυμιζει τους κατοικους του Αγ Νικολαου ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .Οι ικανοι δεν πεφτουν σαν το μαννα εξ ουρανου.Θα τους βρειτε και θα τους παρακαλεσετε.Χαρη θα σας κανουν δεν τους κανετε χαρη.
    Για σταθειτε βρε φιλοι να δουμε τι ζητατε.Να ερθει καποιος επιτυχημενος επαγγελματικα,ηθικος και με αρχες ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑ..ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,
    Με το συμπαθειο αλλα δεν ψαχνετε ικανους κοροιδα ψαχνετε.Εσεις θα του δωσετε τον φοβερο τιτλο ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝ ΤΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜ Ν ΗΣΙΑΣ και αυτος θα ξεσκ ..και εσεις θα κααααααθεστε.ΕΕΕΕΕλοιπον μπλογκιτες μου θελετε τουλαχιστο 40 αποφασισμενους με ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,και τουλαχιστον 10 000 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.
    Ιδου λοιπον η Ροδος ιδου και το πηδημα,Εχω πηδηξει και το ξερω.ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ,Σας το εχω ξαναγραψει σε ανυποπτο χρονο.Αν τωρα ,που οτι νεο κατεβει ,ειναι τετοια η αγανακτηση που θα σαρωσει ,δεν το κανετε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ.Συν Αθηνα και χειρα κινει
    Συν Αρτεμη δεν ξερω,Ξερω ακριβως διπλα σας ,εκει που λεει ο μπλογκιτης οτι ειναι πολυ καλυτερα και δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑ.Ενεργοι πολιτες ασκουν τον ελεγχο στις εξουσιες.Αν τσιμπατε ακομα σε μαιμουδιες...τοτε δυο χρονια εδω μεσα ,απλα εχασα τον χρονο μου και τον αραπη για να ασπρισεις το σαπουνι σου χαλας.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΟ Το βρισκω αναμασημα της δυστυχιας του να εισαι Ελληνας Σπαταρτεμισιανος ,το βρισκω ηττοπαθες,και πιστευω οτι ...εν τη αφελεια του ,πριμοδοτει τους ιδιους και τους ιδιους,.ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ . ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάμεσα μας είναι οι λύσεις αλλά εμείς κάνουμε ότι δεν βλέπουμε. Όλοι εμείς πηγαίνουμε και στηρίζουμε τα λαμόγια. Κι όταν "βρέχει" μυαλά εμείς ανοίγουμε ομπρέλα. Άσε φίλε μου, άκουγα προχθές να μου λένε (σε υπηρεσία ενός Υπουργείου) για κάποιο κύριο εγνωσμένου κύρους της περιοχής του Δήμου μας και το πως εμείς οι άλλοι οι σπουδαίοι που ψηφίζουμε τα λαμόγια τον βλέπουμε και κατέβασα τα μούτρα. Μα "έχετε τον τάδε, με αυτά και αυτά και τις τάδε διακρίσεις και εσείς ψηφίζετε τους άσχετους", κάπως έτσι μου τα είπαν και με λεπτομέρειες που δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Θεωρώ ότι δεν είναι σκόπιμο να αναφερθώ σε πρόσωπα, εμείς όμως έχουμε πλέον υποχρέωση να ψαχθούμε, να αξιολογήσουμε. Εμείς πρώτα από όλους κάναμε τις λάθος επιλογές. Ψηφίζαμε τον πολιτικό μεσάζοντα, το λαμόγιο, τον ρουσφετολόγο, τον αγράμματο ή τον άσχετο περί διοίκησης, τον γείτονα, τον συγγενή, το ψώνιο και απορρίπταμε τον μορφωμένο, τον κάθε γνώστη, τον τίμιο και τον πρωτοπόρο συμπολίτη μας. Εμείς, μόνο εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Ελα κόφτο ρε γνωστέ ! Κάποιος εργολάβος θα ενδιαφέρθηκε κι΄εκεί. Δύο βήματα η Ψυττάλεια, αλλά πόσα χιλιόμετρα ο Σαρωνικός, η Παλλήνη,το Καπανδρίτι,ο ΄Αγ. Στέφανος, η Πεντέλη, η Κηφισσιά,η Εκάλη, το Χαλάνδρι και δεν ξέρω ποιός άλλος Δήμος θα πάει, ο Δήμαρχός μας ξέρει.΄Ασε τις εξυπνάδες, παντογνώστη. Δεν μπορείς να πείσεις ούτε τον εαυτό σου μ΄αυτά που λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρομαι στον 11.18 Κ. Π. για το Θριάσιο που λέει. Ο οποίος συνέχεια μας λέει τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να μας λέει ΤΙΠΟΤΑ .ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ μην ασχολείσαι μαζί του, τον χρόνο σου σπαταλάς. Είναι ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.

      Διαγραφή
  6. ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ?Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΩΣ.
    Τι να κανω κυριε προεδρε ,νομιζα οτι θα πηδ...αλλα με ξεγελασαν και με πηδ....
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ....
    Αυτο καταλαβα εγω ο βλαξ...εσεις οι εξυπνοι ,αλλα καταλαβατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οντως εισαι βλαξ Αριστογειτων .Ενασ αγραματοσ ειμαι που μενω και κανω μπανιο στην αρτεμιδα και σε λιγο στα σκατα τησ χαμολιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο 2 16 ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ?Αλλου ηθελε να γραψει ?Αφου βρε φιλε λες οτι εισαι αγραμματος,,μονος σου ,ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ και μας εχεις ζαλισει τοσο καιρο να γραφεις και να γραφεις...ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.....ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αριστογειτων δεν θελω να ειμαι ΦΙΛΟΣ ΜΑΖΙΣΟΥ -ΟΚ - ESY GRAPSE EKLEZIKA !!!!! M----PANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάλι αναμασάτε τα ίδια .Το Π.Χ. τέλος πάρτε το απόφαση και βρήτε άλλα αντικείμενο εργολαβίας, όπως π.χ. τα 350 χιλιάρικα για οδοποιία κλπ στην Αρτέμιδα.
    Λέτε ότι τα Σπάτα γιατί είσαι Σπαταναίος έχουν βόβθρους και βρώμανε ενώ άλλοι δήμοι είναι καλύτεροι ενώ και αυτοί που αναφέρετε έχουν βόθρους .Και ναι υπάρχουν λύσεις κατά σειρά αξιολόγησης Ψυτάλλεια,ΚΕΛ Αεροδρμίου δωρεάν, ΚΕΛ Παιανίας-Κορωπίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ...ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ.
    Αυτος ο μπλογκιτης που εγραψε το αρθρο ,δεν βγαινει να το υπερασπιστει?
    Διαβολε, το πνευματικο του παιδι ειναι.
    Τετοια πικρα και τοσος θυμος ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΗ?Τι εγινε βρε μπλογιτη, μηπως αυτοκτονησες απο απελπησια?ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΑΛΛΑ εχουμε μετα και θεραπεια ,δεν μπορει να δερνομαστε συνεχως....Θ α σου πω κατι και αν θελεις ακουσε με.Ο ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ.Εξ αλλου ,εχουμε και αλλαγη του τροπου εκλογης των δημοτικων αρχοντων.Μην βιαζεσαι λοιπον,Το ιδιο εχω πει και σε αλλους εδω μεσα.Σπευδετε βραδεως και επιτεθειτε αιφνηδιαστικα.Αφηστε τους να ξεπουπουλιζονται μονοι τους.Να αυτοαποκαλυπτονται και να αποκαλυπτουν τον εαυτο τους,,στα ματια μας.Το μεγαλυτερο κακο στον εαυτο τους, το κανουν μονοι τους.Το βλεπετε εξ αλλου ΚΑΙ ΕΔΩ.Τα τσικο δεν παιζουν κανενα ρολο πλεον, με την αλλαγη συστηματος εκλογης.Δεν βγαζουν δημαρχο.Ο δημαρχος παει μονος του και εκει θα δειξει τα απιδια του.Αν ξεκινησε νωρις νωρις κακο του κεφαλιου του.Αγωνας αντοχης ειναι και θελει τακτικη για να φθασεις στο τερμα.
    οψομεθα ες Φιλιππους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιγράφω αυτά που βλέπω.
      Να υπερασπιστώ τί;
      Δεν βλέπετε,δεν παρατηρείτε και εσείς ότι περιγράφω στο κείμενο;
      Αν έχετε αντίθετη άποψη και ότι όλα βαίνουν καλώς στο Δήμο,εντάξει να ζητήσω και συγνώμη.

      Διαγραφή
    2. Αυτα που βλεπεις ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ.,Εσυ ομως δεν κανεις περιγραφη, ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ,ειναι ολο συμπερασματα.Εκτος αν αγνοεις την διαφορα , ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ -ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΟΣ,Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο μπλογιτη.Το εκανες στην εκθεση ιδεων στο Γυμνασιο και ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
      Λοιπον για να σου διορθωσω την εκθεση,ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΑΦΩΝΩ.Οσο για το σχολιο οτι αν διαφωνουμε με τα συμπερασματα σου ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ,σου απαντω,Ραβδος εν γωνια αρα...βρεχει....αρα κρατα την συγνωμη και μαθε οτι ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ.επειδη καποιος αφησε ενα ραβδι στην γωνια.

      Διαγραφή
    3. είναι ύφος αυτό ανθρώπου μορφωμένου και διαβασμένου;ενοχλεί και το συμπέρασμα;μήπως ενοχλούν και οι όποιες προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν;
      ποιός ακριβώς ο ρόλος σου στο φιλόξενο μπλόγκ;όχι φυσικά να διορθώνεις ανορθόγραφα και ασύντακτα κείμενα.Μάλλον άλλος.

      Διαγραφή
    4. Διαφωνω με τα συμπερασματα σου.Τα βρισκω ατεκμηριωτα ,επιφανειακα ηττοπαθη,,κλαψιαρικα,και κυριως ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ.Δεν με ενοχλουν καθολου ,απλως επισημαινω το οτι δεν με πειθεις,με τον τροπο που τα γραφεις και ΔΙΑΦΩΝΩ, Δεν ενοχλουμαι ,....γεματος ο κοσμος ..ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ,Η ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ..Το μονο σωστο ειναι οι προτασεις σου.Αυτο δεν αιρει τα λαθος συμερασματα ουτε την αγνοια του χειρισμου της γλωσσας.Αληθεια εσυ τι ρολο παιζεις ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?Οπως θα παρατηρησες εγω τελειωνω με ερωτηση.Σου αντιστρεφω την ερωτηση που εκανες και εβγαλες μονος σου και το συμπερασμα. Επειδη λοιπον δεν ειμαι τοσο εξυπνος ,να βγαζω συμπερασματα στο πιτς φιτιλι ,για κανε το μου λιανα....Αυτο το εντελως ΑΣΑΦΕΣ .....ΜΑΛΛΟΝ ...ΑΛΛΟΣ τι υποννοει? Για να δουμε που στηριζεις τα συμπερασματα σου....περι του ...αλλος...ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ?Μπορεις να τον προσδιορισεις η ειναι και αυτο ραβδος εν γωνια?Πολυ ευκολα συμπερασματα βγαζεις φιλε και περι ηθους και περι υφους....των μορφωμενων και διαβασμενων οπως τα ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ.
      ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΕΣΕΝΑ?Ευκολο να το λες δυσκολο πιστευω να το τεκμηριωσεις για να δουμε....ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  12. Καρναβαλοι ,αντι να το βουλωσετε και να αφουγκραστειτε το μηνυμα του ανθρωπου τρωτε τις σαρκες σας .Τέτοι ήσασταν τετοιοι είστε και τετοιοι θα παραμείνετε .Ξενοφοβοι σαν κανιβαλοι λες και ολοι εσεις κ εγω μαζι δεν ειμαστε ξενοι ,εσεις κ εγω μαζι μεγαλωσαμε και ζησαμε στην ιδανικη πολη -Σπατα-Αρτέμιδα- όπου με τις αξιες μας και τις ενεργειες μας την φτασαμε στο πραγματικο της επιπεδο !
    Μπράβο μας και Μπραβο σας και εις ανώτερα !
    Μπορείτε ελευθερα να ανοιξετε λακκους και να μπειτε μεσα ~
    Εγω θα φτυαρίζω δωρεαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν αυτο που εγραψε ο μπλογιτης 9 32 ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,τοτε εγω ειμαι απο αλλο ανεκδοτο και δεν αντιλαμβανομαι την Σπαταρτε μν ησια διαλεκτο.Επειδη ομως και καλα Ελληνικα ξερω ,και βλαξ δεν ειμαι ,.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ.,που δεν ειναι της ειδικοτητας μου.Επι πλεον δεν σκοπευω να το βουλωσω μπλογιτη.Ουτε σκοπευω να χρησιμοποιω αυτο ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΙΔΟΣ,που ειναι η γραφη και ο λογος, για να βρυχωμαι με κραυγες.και υβρεις.Ανθρωπο ψαχνω σαν τον Διογενη που να μιλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.,αλλα φαινεται το ειδος δεν ενδημει και πολυ στην Σπαταρτε μν νησια......οθεν να κανετε εισαγωγη.....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αριστογείτονα εισαι απο αλλο ανεκδοτο και το ξερεις .Ξερεις οτι δεν ειναι της ειδικοτητας σου και ασχολεισαι .Τι εισαι ?Θεωρεις εαυτον Κυνικό ?Ψαχνεις για ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ εσυ κ οχι γι ανθρωπους .Εδω δε θα βρεις ομοφυλοφιλους .Κατέβα στου Αιόλου το νησί να ηρεμησεις και μη θες να ασχολούνται όλοι με τις ''αρετές'' σου
    Αντε κοπέλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αριστογειτων ο Αλβανος.ο Τουρκος..κλπ κλπ20 Οκτωβρίου 2013 στις 3:13 μ.μ.

    Και τωρα καταλαβατε ολοι ......οτι αν ΞΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ...ΒΛΕΠΕΙΣ .τι βγαινει απο κατω..απο το ολοι ιδιοι ολα ιδια χαλια, Κανεις δεν υπαρχει...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ....Μπλογιτη στο δικο μου ανεκδοτο ,περναω καλα εσυ μπορεις να πεις το ιδιο ΜΕ το δικο σου ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ανεκδοτομυαλο ...τροπος του λεγειν μυαλο......Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ,ειναι οτι ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ.
    Αλλαξε το ,οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ δεν ειναι πλεον προβατα....ουτε τα αδεια παντελονια κανουν τους αντρακλες....Αντε αντρακλα ελληναρα...μας φωτισες ΠΑΛΙ.Ποιοι αλλοι σου φταινε εκτος απο τους ομοφυλοφιλους,οι Εβραιοι .οι Τσιγγανοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο ότι βλέπω μας απασχολεί αν υπάρχει ιδιαιτερότητα σε κάποιον περισσότερο από τη λύση των προβλημάτων. Οι περισσότεροι από όσους διαχειρίστηκαν την τύχη της Αρτέμιδας αλλά εκτιμώ και των Σπάτων τα τελευταία 40 χρόνια άλλα είχαν στο νου τους και όχι να βάλουν βάσεις.Εξάλλου γιατί να γίνει διαφορετικά όταν όλη η Ελλάδα πορευόταν στο ίδιο βήμα.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποπροσανατολισμος λεγεται αυτο μπλογκιτη.Δεν ειναι τοσο αθωο οσο νομιζεις. Δεν τους απασχολει η σεξουαλικη ταυτοτητα του Αριστογειτονα.Να στρεψουν το ενδιαφερον αλλου θελουν.Η αγανακτηση ειναι ο ευκολος δρομος,να τσιμπησεις απελπισμενους.και να ξαναπανε στα ιδια η σε χειροτερα.ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ.Και αφου δεν ξερουν πως να χτυπησουν τον γαιδαρο (γιατι δεν προκειται βεβαια περι ικανων για αντεπιχειρημματα )χτυπανε το σαμαρι .Λες και αυτο ενδιαφερει τους μπλογκιτες τι κανει στην προσωπικη του ζωη ο Αριστογειτων.Αν ειναι αδελφη ,αν ειναι τρελλος ,αν ειναι δεντρο γαζια,ο αλλος που με εβλεπε να κολλαω αφισσες ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙ στην αδυναμια τους να αρθρωσουν ΛΟΓΟ .Και ο λογος λεει οτι αν δεν αλλαξουμε εμεις κριτηρια επιλογης ,αν δεν αλλαξουμε οι ιδιοι ,αλλαγη δεν γινεται ΑΝΩΘΕΝ και μαλιστα με αχρηστα υλικα και πολιτικα μπαζα.ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ..Τωρα πια κανεις δεν μπορει να ιχυριζεται οτι δεν ηξερε ,δεν εβλεπε ,,και ξεγελαστηκε.....
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ.Το εχουν κ αταλαβει οσοι δεν ειναι πλαγιωμενοι με συμφεροντα,ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 10¨10 ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας