ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σγουρέ το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με αγωγό στην Αρτέμιδα Πέθανε (VIDEO)



Το ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι μετά την προχθεσινή συνεδρίαση πέθανε. Πέθανε όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στις συνειδήσεις των κατοίκων. Ακόμα και τα Σπάτα που αποτελούσαν το τελευταίο κάστρο υπέρμαχων αυτής της παρωχημένης ιδέας πλέον είναι και επίσημα κατά.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων Αρτέμιδος αποφάσισε την Δευτέρα σε μία μαραθώνια συνεδρίαση ενάντια στην εισήγηση του Δημάρχου και τον παρωχημένων πολιτικά αντιδημάρχων του. (Μαργέτης, Μάρκου, Σερέτης, Πουλάκης, Γκινοσάτης)

 Ο Εκλογικός αγώνας που ξεκινά τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, θα μιλάει για αποχέτευση… αλλά τώρα πια ο κόσμος ξέρει και έχει πειστεί ….

Η πιο σύντομη, πραγματική, οικονομική και αναπτυξιακή λύση είναι η Ψυτάλλεια και είμαστε πλέον βέβαιοι ότι όποιος εκλεγεί Δήμαρχος στις εκλογές του 2014, θα έχει αυτή ως μόνη λύση στο προεκλογικό του πρόγραμμα. Ακούστε την φωνή του κόσμου:

18 σχόλια:

  1. Aν δει κάποιος αυτό το βίντεο, θα ακούσει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να λέει ότι εδώ υπάρχουν κανονισμοί. Σε ποιούς κανονισμούς αναφέρεται άραγε? Στο ότι ψηφίζουν σαν τα πρόβατα ό,τι τους δώσουν γραμμή? Είναι γελοίοι οι άνθρωποι.....
    Αν υπήρχαν κανονισμοί δεν θα ήταν η πόλη της Αρτέμιδας σ' αυτό το χάλι. Και όχι μόνο αυτό, θέλουν να την φέρουν σε χειρότερο χάλι με το ΚΕΛ. Και αν είχαν την δυνατότητα θα το έκαναν. Είναι γνωστή η εμμονή τους στο Πλατύ Χωράφι. Δεν θα τους περάσει. Πριν ξεκουμπιστούν από τη διοίκηση, θα ξεφτιλιστούν με τον χειρότερο τρόπο.
    Να μου πει κανείς, έχει κάποιος απ' αυτούς φιλότιμο? Τους φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!
    Έγραψε σε προηγούμενο μπλογκ κάποιος ότι υπάρχουν δικογραφίες με καυτά θέματα στα χέρια του Εισαγγελέα. Το βεβαιώνω κι εγώ, γιατί γνωρίζω ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα οικονομικά εγκλήματα που έχουν γίνει στο δήμο, για τις υπερκοστολογήσεις έργων με απευθείας αναθέσεις, για εικονικά τιμολόγια, για παράνομες προσλήψεις λόγω πελατειακών σχέσεων, για υπερτιμολογήσεις εργασιών και πολλά άλλα, τα οποία "καίνε" δήμαρχο, αντιδημάρχους και συμβούλους.
    Και κάτι άλλο. Πέρα από τα προστίματα που θα επιβληθούν, υπάρχουν και ποινικές ευθύνες, οι οποίες αποδίδονται προσωπικά. Να δούμε στο τέλος, πού θα κρυφτούν, όταν θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, για να καθαρίσει μια και καλή ο δήμος από τα λαμόγια που τόσα χρόνια έχουν κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα χωρίς να λογαριάζουν κανέναν.
    Η εξουσία "κύριε" δήμαρχε, "κύριοι" αντιδήμαρχοι και "κύριοι" σύμβουλοι, έχει και το ανάλογο τίμημα....... Και πολλές φορές είναι βαρύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ.....ΞΕΧΥΛΙΣΕ Η ΟΡΓΗ .Σας το ελεγα οτι ακομα και αν δεν το ειχαν αντιληφθει ,ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ.....Προς θεου μπλογκιτες μου,προσεξτε την οργη σας.Μην την διοχετευσετε ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΠΕΘΑΝΕ,ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς, "ζήτω οι βόθροι"; Χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία...τώρα δε θα λυθεί ποτέ αυτό το πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο μυαλό έχεις αυτά γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Λεμε ζητω τα βοθρομυαλα ΠΟΥ πλακωσαν στο μπλογκ.
      ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΠΛΟΓΙΤΕΣ...προσεξε κανεις οτι απο τις 28 που αρχισαν οι συλληψεις μας εγκατελειψαν καποιοι ?Λετε να μαζευτηκαν? οοοοοοοχι.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΟΘΡΟΜΥΑΛΟΙ .ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΣΚΕΤΟΥΣ.Δεν ειναι αναγκη να κρυβεσθε.....

      Διαγραφή
  5. Αν 9.48 και 10.53, από ΟΛΟ αυτο που γίνεται εδω και 3 χρονια,καταλάβατε "ζήτω οι βόθροι" είστε για κλάμματα. Η΄ έχετε πρόβλημα αντίληψης (σοβαρότατο) ή είστε παπαγαλάκια/πιόνια του ψόφιου συστήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όλα μαζί, ο 9.48 και ο 10.53....όλοι καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζουν ..μπορεί να έχουν και κανένα στρέμμα στο Πλατύ Χωράφι...που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα αποζημιωθούν...Δεν κατάλαβες ακόμα;;;;

      Διαγραφή
    2. χιλιες φορες βοθροι

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. χιλιες φορες βοθροι

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. χιλιες φορες βοθροι

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    5. εσυ φαινεται εχεις πολλά λεφτά και μπορεις να πληρώνεις τους βοθρατζήδες...αλλοινπάλι τα πετάνε στους δρόμους. ΕΥΓΕ!

      Διαγραφή
  6. Στοιχηματίζω ότι το θέμα θα παγώσει για κάποιους μήνες να ολοκληρωθούν οι δημοτικές εκλογές, μετά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος θα επαναφέρει σταδιακά το θέμα ΚΕΛ προς υλοποίηση... Το ΚΕΛ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψουν οι "εργολαβίες" του κατεστημένου σιγά να μην κάνουν πίσω. Απλά θα περάσουν κανα δυο εξάμηνα "σιγής ιχθύος" και σιγά σιγά η εποχή του βόθρου στη Λούτσα θα δώσει τη θέση της στην εποχή της θάλασσας των βοθρολυμάτων με τον οχετό του ΚΕΛ να χύνεται ανοικτά του Αγ. Νικόλου... Κι όλα αυτά υπό τον κλαψουριστό ήχο και τα νταπαντούπα, της ακτής του "σκυλόμπαρου", του Αγίου Νικολάου... Βοθρολύματα και σκυλόμπαρα, ανταποκρίνονται πλήρως στην νέα ποιότητα ζωής που μας επέβαλλε η παρελθούσα δημαρχία αλλά και οι προκάτοχοί της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ , και συντομα μαλιστα, θα βρεθουμε και με προστιμα και με ΚΕΛ.Στην προηγουμενη κινητοποιηση,ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΚΕΛ .ΕΛΕΓΑΝ, βλακωδως, οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. Ας μην επαναλαβουν το λαθος τους.Δικη μας δουλεια ειναι να τεκμηριωσουμε την λυση που προτεινουμε.Δικη μας δουλεια ειναι να εχουμε μελετες τεκμηριωσης ,τεχνικους και νομικους συμβουλους,Σιγα μην περιμενουμε ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥΣ.Αλλο που δεν θελουν να μην γινει τιποτα.....για να ξεχαστει η σφαλιαρα που εφαγαν και να πουν ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ? Τωρα θελει τρεξιμο.Οσο για τα σκυλομπαρα,ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      Εχετε παθει ηττοπαθεια ,και φοβαστε,και το παραδειγμα ειναι ο 1 48, αρα ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΩΡΕ?Ετσι για να δειξετε οτι υπαρχετε.

      Διαγραφή
  7. Ο Μπαλόπητος γιατί δεν μίλησε;;;Αφού είχε το χαρτάκι μπροστά του..Αυτός πάλι , του είχαν πει για άλλη απόφαση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύγε σε όσους ψήφισαν για τη σωτηρία της περιοχής "φυλάσσοντες Θερμοπύλες"
    Παντοτεινή ντροπή στους ολετήρες-εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΗΣΥΧΕΣ ΜΠΛΟΓΙΤΗ και μην τις μπλεκεις με τα σκ......
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΤΣΡΙΣΑΥΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΙΣΑΛΟΙΜΟΝΟ.ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Σε μαραναν οι ολετηρες.....και οι Εφιαλτες....Μηπως εχεις εφιαλτη στην ψηφο ΣΟΥ?Αν εχεις, καιρος να ξυπνησεις απο τον εφιαλτη που ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ ,διεστρεψε την γλωσσα και την ιστορια.ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ που εφεραν το σκ μεσα στα σπιτια μας,
    ευγε στον εξευτελισμο της ιστοριας που την ριξαμε στο σκ της Λουτσας......
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας