ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους ομόφωνη απόφαση για Ψυτάλλεια (VIDEO)



Παρά την απέλπιδα προσπάθεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής των πέντε να συντηρήσει τον σκοταδισμό, την υποβάθμιση και την παρακμή χθες το βράδυ πάρθηκε η πρώτη απόφαση σταθμός για το θέμα της αποχέτευσης. Επιτέλους ναι ζητάμε Ψυτάλλεια τώρα. Η Σαρρή και η Ράπτη "τό έσκασαν" για να μην ψηφίσουν...
ο Ρήγας προσπάθησε να νοθέψει την απόφαση για να δέχεται και άλλης ερμηνείας και ο Μπαλόπιτας με βαριά καρδιά... την ίδια στιγμή κανένας αντιδήμαρχος, ούτε ο δήμαρχος... έτσι για να στηρίξουν την άποψή τους... αλλά δεν είχαν το θάρρος να κοιτάξουν κατάματα τους εκατοντάδες δημότες που ξεγέλασαν προεκλογικά... δείτε την ψηφοφορία και ακολουθεί πλούσιο υλικό

41 σχόλια:

  1. Ειδα πολλους Ραφηνιωτες εκει.Θελω να σας ενημερωσω οτι ο Αγιος Αρτεμιος ο Κελιτης,,ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΤ, μετα πολλων διαφωτιστικων σχολιων των διαχειριστων, απο την Α,ΑΚΤΗ. Οταν σας ελεγα οτι ειμαι γρουσουζης...με πιστευατε?Τον καταραστηκαν μεχρι και τα δεντρα...οι Γαζιες,Το τι του εσερναν σε καθε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ σχολιο του .....ειναι το κατι αλλο.Ειδικα εγω.Ενας ενας αποκαλυπτονται.Εχει μια μελετη καποιου ΜΕΛΕΤΑΚΟΥ γεματη ανακριβειες και την περιφερει ενθεν κα κειθεν μαζι με τα καφενοβια σχολια του.Εντελως καφενες,ο Αμερικανοσπουδαγμενος (ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ)ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ,απο το υψος του μαγαζιου του με την αριδα στην παραλια?Θα την δειτε και εσεις.Πρεπει ομως να δειτε και την απανηση του κ Πιστικιδη ,δημοτικου συμβουλου που τον κανει σκονη.Φαγωθηκε με τον Αριστογειτονα ο αγιος κελιτης.Κατεβασε τα καντηλια ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.Σισυφιο μαρτυριο εγινε το Κελ γι αυτον.Αντε με το κακο μου ματι στον επομενο.....Αυτα δεν τα γραφω γιατι εχω προσωπικα μαζι του ,αυτο δα μου ελειπε ,να εχω οποιαδηποτε σχεση με τοποκους...προωθητες...αλλα για να ξερετε τι κυκλοφορει ανωνυμως εδω μεσα,και γιατι του φταιει ο Αριστογειτονας που εχει μεγαλη γλωσσα.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΧΙΛΙΑΡΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΕΙ οποτε μετρατε σελιδες για να καταλαβετε χρηματοδοτες.FOLLOW THE MONEY αδιαψευστος τροπος ταυτοποιησης προθεσεων .Δεν πανε να κατεβαζουν αρθρα επι αρθρων ,αναλυσεις,μελετες,να χαιδευουν τον καθε πικραμμενο....ΕΓΩ FOLLOW THE MONEY...εκει βλεπεις τι ειναι απο πισω.Απο μπροστα βλεπεις το προσωπο.Την γλωσσα την παιδεια ,την επαγγελματικη ζωη την κοσμοαντιληψη,γενικα του υποψηφιου.Απο πισω βλεπεις την στοιχιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ......9 Οκτωβρίου 2013 στις 11:05 π.μ.

      Eκανα λαθος στο Σισυφειο ΜΕ ΕΝΑ Σ?γιατι σιγουρα παραφυλαει οπου δει ΚΕΛ ...

      Διαγραφή
  2. Κα Σαρρή εκτός από μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος είναι και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος. Κανονικά η Ομοσπονδία πρέπει να την διαγράψει αμέσως για αντικαταστατική συμπεριφορά. Αν δεν το κάνει είναι έκθετη η διοίκηση της Ομοσπονδίας απέναντι στα τίμια και αγωνιστικά μέλη της όπως η κα Πιτσιγαυδάκη και ο κ. Καραπιδάκης που έτρεψαν πολύ το τελευταίο διάστημα μαζί με άλλα μέλη και άλλους φορείς. Η κα Σαρρή είναι φίλη της κας Ραφτοπούλου μαθαίνουμε. Οπότε τι θα γίνει, θα την καλύψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Κομανετσι είναι ερασιτέχνης μπροστά σε αυτή την επαγγελματία κωλοτουμπιό! Κα Σαρρή σπαθί ο λόγος σας! Για την κα Ράπτη, δεν θα σχολιάσω καν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα "κορίτσια" είχαν πάει για μπιρίμπα.... μούτρα που θα έχει η Σαρρή να με αντικρίσει...
      γείτονας στα πέριξ της Υπαπαντής...

      Διαγραφή
  4. ego meno kai kano mpanio dexia apo to ipokampo . o agogos stin xamolia toy markopoyloy 8a axristeysi oles tis paralies tis artemidas. kati prepi na kanoymeeeeeeeee !!!!!!! simpolites!!!!! -entaxi me to kel sto plati xorafi den 8a ginei. me to allo tis xamolias ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ κανεις μπανιο σε ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ.ΑΡΑ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο ρε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ με εκανες και γελασα.Του χρειαζοτανε.

      Διαγραφή
    2. Οποιος δεν ξερει Ελληνικα να ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.Δεν θα μας μοστραρει με γρυλλισματα,τυπου γρηκλις.Αυτο ειναι πατριωτισμος και οχι τα ξυρισμενα κρανια των χρυσαυγητων.ΟΣΟΙ ΕΖΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.Δεν ειναι τυχαιο που θαυμαζαν τους Σπαρτιατες που δεν ηξεραν να γραφουν.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      Οποιος αγαπαει την πατριδα του και την σεβεται μιλαει και γραφει στην γλωσσα της.
      τερμα τα γκρηκλις....Πολλα μπλογκς δεν δημοσιευουν καν αυτους τους γρυλλισμους.
      Ο/Η εν λογω φαινεται οτι ξερει κατι λιγα,αλλα μονον τις λεξεις με τρια α.ΕΕΕΕΕνα πας σε σχολειο για μεταναστες και αυτοι θα εξεταζονται στην Ελληνικη γλωσσα πλεον.

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΟΛΙΑΣ,ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑς,ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παρα εισαι μακακας ..........ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓ.Ν ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μου λετε μπλογκιτες μου,ειδατε εκει ΤΟΝ κινηματια πολιτη ?Λεω μηπως πηγαν στο Μαρκοπουλο να τους πεισουν...ΠΟΛΙΤΙΚΑ.αντι να πανε στην Λουτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας πούμε τα πράγματα όπως είναι.! Οσοι δεν αναλαμβάνουν ευθύνες, όσοι δεν θέλουν να εκφράσουν άποψη, όσοι κρυβονται , τάχα μου λείπουν , μας βλάπτουν , συμβάλλουν στην καταστροφή της πόλης μας.Οι κυρίες Σαρρή και Ράπτη , κάποτε χλεύαζαν τις αποφάσεις του τοπικού Σπάτων , και εχτές ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ. Δηλαδή και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα .Τα συμβούλια για αυτές είναι μόνο για τις εγκρίσεις των μαγαζιών ..των γνωστών;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου λετε βρε φιλοι,μονα τους βγηκαν τα κοριτσια?ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.Εκτος αν ψηιφετε μονο για να γελατε μετα.εε τοτε θα ψηφισω και εγω και Κ και Π και τοτε να δεις κλααααμα εσεις γεεεεελιο εγω αν βγουνε..Αφηστε λοιπον τα προσωπικα τις ξανθιες και τις μαυροματες και ψηφιστε ΜΥΑΛΟ την αλλη φορα.ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΙΠΑΜΕ ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
    2. τα κορίτσια "βγήκαν" λόγω ομορφιάς και χάρης... σας τον μαϊντανό... φύτρωσαν... και τώρα τα κλαδεύουμε...

      Διαγραφή
  10. Μπράβο στον Λάμπρου εχτές. Αν δεν ήταν ,πολύ νωθρά τα πράγματα.Και όσο αφορά την Ομοσπονδία ,άργησε πολύ να ξυπνήσει .Ισως όλα να ήταν καλλίτερα, αν πίστευαν από την αρχή τα στοιχεία των Σπαταναίων.Οι μόνοι που δικαιούνται να μιλάνε ,είναι ο Γιαννάτος και οι Σπαταναίοι του τοπικού.Κυρία Πιτσιγαυδάκη σε συνάντηση στην Αρτέμιδα από πέρσυ , δεν σας έλεγε, ότι δεν γίνεται κελ χωρίς αγωγό στην θάλασσα; Ημουν εκεί.Τότε σιγά μην ασχοληθήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ -ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ - ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡ. 9/10/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.38 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΑΓΓΛΙΚΑ? na pas sta eχoterikasoy βλαξ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πηγαινω οπου γουσταρω οταν γουσταρω .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.Πες μου τωρα ποιος ειναι πιο βλακας.Παντως ,μπραβο .Ολες τις λεξεις με α τις ξερεις ελληνικα.Μ@Λ@Κ@ς ΒΛ@ΚΑΣ....ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Ω ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ........

      Διαγραφή
  12. E OXI KAI PROTASISOY k.LAMPROY !
    TO EGRAFO THS OMOSPONDIAS TO EXIS,GIATI TO KRIBIS ?
    AFTI ZITISE POLI PIO PRIN SIGLISI TOY TOPIKOY GIA TO KEL.
    PANTOS MIN ANISIXIS,THA SE PSIFISOYME.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AXOYTA MΩΡΕ

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑΙ

    ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ...

    ΑΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ???

    K.P. βαρβαριστι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσούζει το ΟΧΙ ε;;;;Ετσι είναι αυτά ...τσουχτερά.... Κινουμενε Πολίτη μου εσύ που σε νοιάζει ο τόπος... χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Eμας να μας τσουζει καθολου καθε αλλο μακαρι...

      Αλλα ποιοι ειπαν οχι αυτοι που θα λεγαν ουτως η αλλως...?

      Ε ας υπογραψουν αυτοι που ειπαν οχι τωρα για να ξεκινησει το εργο...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. Το γυρίζεις όπως να είναι το πράγμα... Το θέμα είναι οτι και αυτοι που δεν είχαν ψηφίσει ΟΧΙ ,τωρα το έκαναν, αφου καταλαβαν τι συμβαίνει...Ναι για εμας που δεν έχουμε συμφεροντα ειναι σημαντικό...για όσους έχουν ίσως τσουζει λιγάκι...

      Διαγραφή
  14. ουπς μας εφυγε το πανηγυρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ
    ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΛΕΣ , ΞΟΑΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ , ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ
    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ
    ΙΣΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ "ΚΟΜΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε την δυνατοτητα ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ , να διαλεξετε ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ .Αυτο θα ξεκαθαρισει την κομματιλα και την κομματικη γραμμη ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.Αυτο και μονον να ηταν το αιτουμενο, θα ηταν επαρκης λογος να ψηφισετε ΙΚΑΝΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.Αυτοι που σας λενε οτι δεν υπαρχουν ,ειναι οι παλιοι .ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΟΙ.Ειναι νωρις ακομα,ο αιφνηδιασμος ειναι η καλυτερη τακτικη,Αφηστε τους παλιους να ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΕΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ για να ξεπλυθουν οι αμαρτιες τους.

      Διαγραφή
  17. ακριβως αυτο θελεις συνδημοτη νεους και αφθαρτους.

    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΟΜΩΣ...?

    Παλι καλα που υπαρχει και αυτη η σελιδα και δεν προκεται να ξαναψηφισουμε γερους και φθαρμενους.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρός ήταν μετά από τέτοιες επιτυχίες να πάτε στο καλό... α τουτ αλερ!!

      Διαγραφή
    2. Ποιοι να παμε στο καλο...?
      Ξερεις ποιοι ειμαστε , μας εχεις ακουσει στα κοινα
      μας εχεις ψηφισει μηπως.

      Ακου να δεις κοριτσακι μου αν δεν ξερεις καλυτερα να μη μιλας.
      και σοβαρεψου γιατι μια ζωη διαπλεκομενους θα εχεις για δημαρχους.

      Κινημα Πολιτων

      Διαγραφή
    3. Κοριτσάκι που δεν ξέρω κιολας...βρε βρε καλώς τους ξερόλες παύλα σωτήρες...

      Διαγραφή
  18. Πολύ ραδιουργία και από ομελέτα τίποτα...Αυτή η ομοσπονδία ξαφνικά όλα τα ξέρει και τα φροντίζει...Αχ θα τα βγάλω όλα στην φόρα....κάποτε...Ηρεμίστεεεεε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αντε να δουμε τι θα βγαλεις και συ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΚΡΥΦΤΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ?
    Οι εκλογες ειναι για ενηλικους,Δεν ψηφιζουν στο νηπιαγωγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οσο για το ΟΝ εαν δεν καταλαβες, ακομα με τι συνομιλεις θα σου πω το εξηςΟ ΜΠΛΟΓΚΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν το έχω τούμπανο, αλλά μπορώ κάλλιστα να φανταστώ περί τίνος πρόκειται... Ευχαριστώ πάντος Αριστογείτωνα..

      Διαγραφή
    2. Το μποζωνιο του Χιγκς ειναι ΥΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ το μικροτερο μεχρι στιγμης ανακαλυφθεν.Το μποζωνιο της Σπαταρτεμισιας ,ειναι τριγυρω σου στο μπλογκ και ριχνει δηλωσεις,και.... οπα της, αλα της, παμε για αλλα...κλπ κλπ μποζωνοειδη συνθηματα....

      Διαγραφή
  22. Άκουσα στο Τοπικό Αρτέμιδος τον πρόεδρο να αναφέρει ότι ο Δήμαρχος έχει έρθει σε επαφή με την ΕΥΔΑΠ για να μάθει εάν μπορούμε να συνδεθούμε με την Ψυτάλλεια. Αυτός ο οποίος θεωρεί όλους εμάς που επιθυμούμε την σύνδεση με την Ψυτάλλεια (που θα βγούμε στους δρόμους να το διεκδικήσουμε), υπανάπτυχτους, κάνει τις επαφές για να δοθεί λύση. Πιστεύουν πραγματικά ότι είμαστε ηλίθιοι! Η Δημοτική αρχή δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για την σύνδεση για την Ψυτάλλεια δεν είναι δυνατόν να αυτοδιαψευθεί. Δεν έκανε τίποτα και δεν θα κάνει! Φοβάμαι κιόλας ότι η λύση Ψυτάλλεια έχει πλέον τόσο πολλή σαμποταριστεί που το παιχνίδι έχει χαθεί σε δημοτικό επίπεδο και η λύση είναι μόνο αγώνας και αγώνας. Αυτοί που θα συνεχίσουν το αγώνα ελπίζω να μην ξαναπιστέψουν τις ιστορίες με τις Αμερικάνικες λιμνούλες στο Πλατύ χωράφι ούτε να καταφέρουν να τους ξαναμπερδέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα θυμαστε βεβαια τις προηγουμενες αποφασεις για πλατυ χωραφι ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ ΟΧΙ..Ξαφνικα και αν οψει εκλογων, μερικοι ειδαν το φως Ψυτταλεια και μπηκαν.Η αποφαση ειναι με πολυ μικροτερη πλειοψηφια απο τις αντιθετες προηγουμενες.Χαθηκε πολυτιμος χρονος ,δεν τεκμηριωθηκε μελετητικα η Ψυτταλεια,ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.Το θεμα Μαρκοπουλο μπηκε προ λιγων μηνων απο τον Δημαρχο Ραφηνας και μαλλον ηταν πυροτεχνημα αφου καμμια συννενοηση δεν ειχε γινει σε επισημο επιπεδο. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ειναι λιαν επιεικως αστειο.Μην κανει τον κοπο, την ρωτησε ο Δημαρχος Ραφηνας και ειπε ΟΧΙ.Νομιζει οτι αυτος ειναι πιο εξυπνος η ,πιο καταφερτζης, η μπορει να κοροιδευει τους δημοτες του καλυτερα?Δηλαδη περιμενε το χαστουκι για να κανει την ερωτηση?ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΘΕΙ ......Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ...ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΕΙ.Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ....ΕΡΩΤΗΣΗ.ενω ξερει την απαντηση...Προσβολη στην νοημοσυνη μας ειναι αυτο που δηλωσε .Κρειτον σιγαν αρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας