ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ (ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ)...ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ 25

23 σχόλια:

  1. Για οσους δεν καταλαβαν, γιατι ο τιτλος της αναρτησης δεν ειναι ΣΑΦΗΣ.Προκειταιγια εγκριση περοβαντολλογικης μελετης περι ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ που οδηγουν τα λυμματα του Δημου Σαρωνικου στην Ψυτταλεια.Αναρωτιεμαι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ...ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.....ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.
    Ακουσατε οτι ειχε προηγηθει μελετη που αποδεικνυε οτι η Ψυτταλεια ειναι Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.Ακουσατε οτι εκαναν μελετη για τα αντλιοστασια και την πληρωσαν.Ακουσατε με τι τεχνικες λεπτομερειες ασχοληθηκε ο μηχανικος δημοτικος συμβουλος.Ετσι γινονται οι σοβαρες δουλειες.Εκει που αλλου συζητουσαν ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΑΛΛΟΥ,εμεις δεν εχουμε καμμια μελετη και αερολογουμε.Οταν το ειπα πριν μηνες ,οτι η ευθυνη της μη υπαρξης μελετης συνδεσης με ψυτταλεια βαραινει ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,σπευσατε να με βγαλετε προβοκατορα και το λυσατε.ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΦΑΣΙΑΣ.Οταν οι αλλοι προγραμματιζουν και σχεδιαζουν ,κανουν μελετες και κοστολογουν ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ,γιατι ειμαι και εγω μαγκας......Το δε χειροτερο ειναι οτι ακομα και αυτη την στιγμη που μιλαμε ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΣ ΣΙΩΠΑ,Η ΡΑΦΗΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ,,,,ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΣΑΝΕ? Τα ψοφησαν οι Αριστογειτονες πεοβοκατορες .Καλα κρασια συντοπιτες ο καιρος περνα ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερχονται πλέον στο φως όλες οι μεθοδεύσεις... για να μην πάμε Ψυττάλεια.! Τοπικό Σπάτων....Πόσα χρόνια ο Γιαννάτος στα δημοτικά συμβούλια έλεγε για έγγραφα της ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΑ.;!!!! Τα παπαγαλάκια των καφενείων του δήμου που θα κρυφτούν για τα ψέμματα και τις συκοφαντίες τους;...Οι δημοτικοί σύμβουλοι πως νοιώθουν για το κουκλοθέατρο-μαριονεττα που παίζουν;;;ΔΗΜΑΡΧΕ και κ.κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ έχει το ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ τις αποδείξεις από την ίδια την ΕΥΔΑΠ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ;;;;;;;;;Γιατί το αμφισβητούσατε;;;;;;;Γιατί αμελήσατε τις μελέτες;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ...;;;;;;ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο Λ Ο Ι ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟ 25' ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΔΩ ΔΗΜΟΤΗ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ "ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ", ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ (ΛΙΓΟΙ) ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕΣΩ "ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ". ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ" ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. VIDEO αποκάλυψη στα μούτρα αυτών που αποπροσανατολίζουν οτι δήθεν η λύση Ψυττάλειας είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης, για να αποφύγουν τις ευθύνες τους οτι τόσα χρόνια τώρα ως Δημοτικοί Άρχοντες ουδέποτε δρομολόγησαν διαδικασίες και μελέτες για λύση του αποχετευτικού προβλήματος στα Σπάτα και την Αρτέμιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πρεοηγουμενοι ειχαν στηλωσει τα ποδαρια με το ΟΧΙ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ,χωρις να αντιπροτεινουν τιποτα εναλλακτικα.Οταν εσκασε ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ η μεν Ραφηνα το εκανε σημαια, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΗΣ, ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΑ ΣΠΑΤΑ.Φαινεται οτι στην Σπαταρτεμησια υπηρχε ευηκοον ους για τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ενω η Ραφηνα που αρχικα το εισηγηθηκε εφαγε ΠΟΡΤΑ απο τους Ραφηνιωτες καΙ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕ. Ετσι βρεθηκε ο δημαρχος Ραφηνας να κυνηγαει τους Σπαταρτεμισιανους με ενστασεις και γραφειοκρατικα τερτιπια ωστε να γλυτωσει απο το ΝΑΙ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ που ψηφισε σχεδον ομοφωνα η Σπαταρτεμισια.Παραλληλα δεν προωθουσε την μελετη για Ψυτταλεια τρια χρονια τωρα,περιμενοντας τι θα κανουν οι γειτονες.Κοινως ετρεχε ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,χωρις να προετοιμαζει ουσιαστικη αντιπροταση,πιεζομενος αφ ενος απο τα Σπατα ,αφ ετερου απο το συνολο των δικων του συμβουλων και συμπασας της αντιπολιτευσης,
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΜΕΝΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ.Πεταξε το πυροτεχνημα Μακοπουλο χωρις καν να το εχει επεξεργαστει στοιχειωδως με τον αντιστοιχο δημο.ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι οτι ετρεχε ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ,απο συσκεψεως σε συσκεψη ,χωρις εφοδια.Η Σπαταρτεμισια απο την αλλη τον αφησε να βουρλιζεται μονος του ,εχοντας στρην πισω μερια του μυαλου της ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ και τοτε εμεις θα περασουμε ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ.Εν τω μεταξυ θα στελνουμε δελτια τυπου στους δικους μας ιθαγενεις οτι ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ (ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΚΤΗ)και θα το χαψουν ΤΟΣΑ ΕΧΑΨΑΝ ,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......
    Τωρα που ηρθε το χαστουκι με την απορριψη του ΣΥΜΦΩΝΟΥ ,απλως δεν κουνιουνται καθολου,αντε λαου λαου να την βγαλουμε ΚΑΘΑΡΗ γιατι πολυ μας ψαχνουνεγια τα πεπραγμενα μας.Η αντιπολιτευση ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ αλλα να μην πολυ εκτεθουμε και αν δεν γινει ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...οθεν παιδες ΤΖΙΦΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΠΙΕΣΗ ΠΑΙΔΕΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ

    (Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του
    Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος)

    Αρτέμιδα, 29.10.2013

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Διευκρινήσεις για την εφικτή λύση «Ψυττάλειας» και αναζήτηση ευθυνών αρμοδίων προσώπων και υπηρεσιών

    Απαντήσεις σε ζητήματα καταστρατήγησης της νομιμότητας και του δημοσίου συμφέροντος, κατά τους χειρισμούς που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται όσον αφορά στο θέμα της αποχέτευσης του Δήμου Σ-Α, ΖΗΤΗΣΕ με πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, τον Ειδικό Γραμματέα Υδάτων, τη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
    Αφορμή για την ενέργειά αυτή του ΟΠΑΣ αποτέλεσε η συνεχιζόμενη, διαχρονική αδιαλλαξία, τόσο από πλευράς της Κεντρικής Διοίκησης (ΥΠΕΚΑ, κλπ) και της Περιφέρειας Αττικής, όσο και από πλευράς της Δημοτικής Αρχής Σπάτων – Αρτέμιδος (η οποία επισήμως δεν αναγνωρίζει την από 30.9.2013 απόφαση του Δ.Σ), συνεχίζοντας να παρακάμπτουν πραγματικά, εφικτά και επιλέξιμα δεδομένα (κατά τους Κοινοτικούς Κανονισμούς, την Εθνική νομοθεσία και τις εγκρίσεις Β’ και Γ’ φάσης αναβάθμισης των Ε.Ε.Λ. Ψυττάλειας, μέσω του Γ’ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ, για κάλυψη της αποχέτευσης ολόκληρης της Αττικής).
    Στο υπόμνημά του ο ΟΠΑΣ περιγράφει με στοιχεία τις μη σύννομες ενέργειες και αντιφάσεις των ανωτέρω υπηρεσιών, καθώς και την αδιαλλαξία τους, που πλέον προβληματίζει κάθε πολίτη – δημότη, προειδοποιώντας ότι, σε περίπτωση συνεχιζόμενης εμμονής σε εντελώς αβάσιμες πρακτικές, είναι έτοιμος να αναλάβει άμεση πρωτοβουλία (σε συνεργασία και με άλλους τοπικούς φορείς) για προσφυγή στη Δικαιοσύνη προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών των υπευθύνων (κατά τα άρθρα 389 και 390 του Ποινικού Κώδικα), προς χάριν του περιβάλλοντος, της προστασίας του δημοσίου χρήματος (καταβεβλημένου ήδη προς το σκοπό επίλυσης του αποχετευτικού των πόλεών μας – γεγονός που παρακάμπτεται) και γενικότερα για την υπεράσπιση του Δημοσίου Συμφέροντος.
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμπολίτες Σπάτων και Αρτέμιδος, μήπως πρέπει να δώσουμε προσοχή σ' αυτά που λέει ο ΟΠΑΣ;
    Μήπως οι άνθρωποι μας λένε σοβαρά πράγματα και εμείς τους γράφουμε, κοιτώντας και ακούγοντας τα λαμόγια; Μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ.Ολοι φοβουνται αυτη ειδικα την εποχη, να μην εκτεθουν για τα ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.Πολλω δε μαλλον που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ουτε καθαροτητα,ουτε διαφανεια ουτε καμμια εμπιστοσυνη στους ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.Αυτοι με τις παλινωδιες τους,τις κομματικες εξαρτησεις και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΩΦΕΛΗ μας εφεραν μετα 10 χρονια που συζητιεται το ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι ,να τρεχουμε τελευταια στιγμη με το αυγο στον κ.......να βρουμε λυση.Αν φοβηθουν οτι θα τους τυλιξουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Το να μην κανεις τιποτα ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ ,ΟΥΤΕ ΑΠΛΗ ΑΧΡΗΣΤΙΑ.Ειναι μεθοδος,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.Εξ αλλου ,ολοι ειδατε ποσο ΑΘΩΟΙ ,ειναι οι μπλογκιτες που συχναζουν εδω.Οταν φωναζα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ,οτι τα σχολια ,δεν ειναι απλη αφασια ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ μαλλον δεν με πιστευατε...Ε λοιπον εξυπναδα ειναι να προβλεπεις και να δια βλεπεις,δεν ειναι να ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ......ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ , μας δουλεψανε ...ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέο κύκλο ενστάσεων ανοίγουν οι κατασκευαστικές εταιρείες που έχασαν το έργο του ΚΕΛ Παιανίας - Κορωπίου.

    Την ίδια ακριβώς ώρα που οι δήμοι Κορωπίου, Παιανίας και Μαρκοπούλου με χαρά είδαν το έργο επιτέλους να μπαίνει στην τελική ευθεία προσφέροντας στους πολίτες τους υψηλής ποιότητας υπηρεσία, ο ΑΚΤΩΡ και η Ιντρακάτ σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν ένσταση κατά της κοινοπραξίας που το έχει αναλάβει!

    Πιο συγκεκριμένα, περί τα τέλη Αυγούστου η ανάδοχος κοινοπραξία «Κλέαρχος Γ. Ρούτσης Α.Ε.-ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.-ΑΑΓΗΣ Α.Ε.». έλαβε από την περιφέρεια Αττικής προκαταβολή για να ξεκινήσει το έργο βάση χρονοδιαγράμματος. Μόνο που δυο μέρες αργότερα ένα τηλεφώνημα από την Περιφέρεια ζητούσε την επιστροφή της προκαταβολής που επι της ουσίας σήμαινε το πάγωμα του έργου!

    Ως κίνηση καλής θελήσεως η κοινοπραξία την επέστρεψε εντός 24ώρου.

    Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός επέλεξε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση αντί να περιμένει να ολοκληρωθεί η εξέταση της ένστασης και μετά να κινηθεί. «Πλησιάζοντας προς τις εκλογές η κίνηση είναι αναμενόμενη. Ποιος περίμενε άλλωστε ο Σγουρός να τα βάλει ευθέως με τον Μπόμπολα» σχολιάζε στο notioanatolika.gr γνώστης του θέματος.

    Πλέον οι μέρες μετρούν αντίστροφα και εκτιμάται πως μέχρι τις 20 περίπου Σεπτέμβρη θα έχει εξεταστεί η ένσταση η οποία αναμένεται και να απορριφθεί καθώς πολλοί είναι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν αβάσιμη.
    http://www.notioanatolika.gr/index.php/thema/2199-epixeirimatika-paixnidia-eis-varos-xiliadon-politon-sta-mesogeia
    EINΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ και άρες μάρες κουκουνάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περσινα ι ξυνα σταφυλια ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟ
    Αλλος ενας σεισμος ...2 ριχτερ,,,,απο τα γνωστα copy pase,TA KΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ....που μας φωτιζουν ...Διαττοντες αστερες,ετεροφωτοι που περνανε και πεφτουν σχεδον τροχιοδεικτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για οσους δεν καταλαβαν ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ 11 58 ..(παρα τριχα μεσανυκτα)....ειναι απαντηση στο τι κανουν στον δημοΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ
    ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ .....και αλλα λογια να αγαπιωμαστε...Μα τελειως βλακες μας θεωρουν?Ετσι πιστευουν οτι θα γλυτωσουν απο τις ευθυνες τους?Πετωντας την μπαλα στον Μπομπολα?Δηλαδη τι θελετε να πειτε?ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ?ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?Αυτο το ξερετε καλυτερα απο εμας οταν ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.Τοτε ηταν λιγα τα λεφτα?
    ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΕΛΕΙς.Ασε που μας τελειωσαν οι αφελεις, εσεις φροντιζετε συστηματικα για αυτο γραφοντας copy paste ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ και εχετε το ΘΡΑΣΟΣ να μας σωσετε κιολας.Απο εσας θελουμε να σωθουμε κοινως να ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    ΚΑΛΑ ΞΥΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ....
    Μπλογκιτες... δικος σας τωρα ο διαττων αστηρ ....ο ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ του copy paste.Kαταλογιστε του ..οτι προαιρεισθε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΡΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΓΡΑΨΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ,ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΑ,ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΔΕΝ.ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΥΣΤΟΝ Ή ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?ΓΡΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.Α ...ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ..... ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ.......ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ με τον 12.06, προσωπικά διαβάζω τα θέματα, αλλά όχι καθημερινά, με αποτέλεσμα, ποτέ να μην καταλαβαίνω ποιους ακριβώς υπονοείς Αριστογείτονα, και στο τέλος το χάνω. Και το λέω γιατί είναι κρίμα, ενώ γράφεις ενδιαφέροντα πράγματα, να μην μπορούμε να σε παρακολουθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν απλά κατανοητά ελληνικά.Είναι αδύνατον να κάνει ο Αμερικάνος και μερικοί περιφερειακοί ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ούτε σε χίλια χρόνια,αφού το ΚΕΛ Κορωπίου-Παιανίας ξεκίνησε και το σταμάτησαν.Άρα μόνη λύση Ψυτάλλεια που είναι εθνικής εμβέλειας οικονομική,οικολογική και πρέπει να προωθηθεί σε συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους Δήμους ΚΛΠ άλλους.Για την επόμενη δημοτική αρχή γιατί η τωρινή είναι εκτός τόπου και χρόνου.Επίσης ξαναανοίγει και η λύση Κορωπίου-Παιανίας που λέγανε ότι έκλεισε αφού πάει για ριζική αναθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνει μαζι σου μπλογκιτη 4 24 Η ΕΥΔΑΠ Μαλιστα προ εβδομαδος περιπου εστειλε εγγραφο ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΟΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ?Ποθεν αντλεις την βεβαιοτητα σου οτι ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ?ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΑΝΑΘΕΣΗ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ το μεγεθος ειναι μονον 57 στρεμματα ,και η ΕΥΔΑΠ εχει αλλα περιπου 80 ,ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΟΥΛΕΣ.Ρωτησε τον ΟΠΑΣ να μαθεις τα νεωτερα.Εγω θα ηθελα να με πληροφορησεις που βασιζεσαι για την ριζικη αναθεωρηση ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ.ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΕΠΙΣΗΜΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Παιχνιδια εργολαβικα ειναι,του τυπου , δωσε και εμενα μπαρμπα καμμια δουλιτσα.Απο ενστασεις να φανε και οι κοτες.οποιος εχει κανει δημοσιους διαγωνισμους το ξερει το ΚΟΛΠΟ.Τιποτα πιο σοβαρο ΕΧΟΥΜΕ?ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ οπως σου εδωσα και εγω.επιστολη του Διευθυντη της ΕΥΔΑΠ .προσφατη

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρεις από εργολαβίες 100 εκατομμυρίων ,γιατί θα ήξερες ότι προκαταβολή δεν έχει επιστραφεί ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.Όσο για τις ανοησίες του Τριάντη δεν αξίζουν ούτε το χαρτί που γράφτηκαν.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΞΕΑΝΟΗΣΙΕΣ , ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ?ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ .ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ.Η ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.Ειρησθω εν παροδω ,εχω κανει μεγαλους διαγωνισμουςκαι ξερω και ποτε και γιατι γινονται ενστασεις εκ των προτερων χαμενες τις περισσοτερες φορες γιατι αυτος που εχει το μαχαιρι ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

      Διαγραφή
    4. Βλεπω με χαρα οτι καποιοι πηραν στα σοβαρα τον κ.Τριαντη.Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα μπλογκιτες μου.Το να λεμε με επαρση ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ,ουκ ανδρος σοφου.Τους αντιπαλους τους παιρνουμε στα σοβαρα ,και τους κυνηγαμε ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ. Καλες οι μαγκιες,και οι παρολες ΟΜΩΣ ο .Τριαντης ΚΑΙ ΣΙΑ .εχουν το μαχαιρι.Εμεις τι εχουμε?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΦΗΝΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ,και παπαλα απο επισημους φορεις.Μονον τα τρια απο τα τεσσερα τοπικα κατι προσπαθουν ,,το μονο που εχουμε ειναι Ο ΟΠΑΣ.

      Διαγραφή
  15. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ......ουτε τους ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ουτε τους ακαταλογιστους δεν αναγνωριζετε?Αφου τους ψηφισατε ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Θελουν να σας σωσουν παλι,Εσυ δεν καταλαβαινεις ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ(σχολιο) Αυτο αφορα το σχολιο μου 7 28 και 7 50 ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ 11 58.Εσυ δηλαδη γιατι νομιζεις οτι πεταξε ενα σχολιο για το οποιο ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ?Γιατι μας φλομωνει με copy paste?Eτσι τυχαια?Φιλε δεν ξερω αν ψηφιζεις τυχαι αλλα εδω μεσα στο μπλογκ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ.ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΛΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.Που ειναι οι περιφημες 9 υπογραφες για να ερθει στο ΔΣ το θεμα Ψυτταλεια?Ακομα δεν καταλαβες οτι δεν θελουν να δεσμευθουν εν οψει εκλογων?Ελεος μπλογκιτη πιο απλα δεν γινεται.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕΤωρα αν σου πω στις καλενδες θα με πεις του Χαρβαρντ,ομως ειναι ελληνικα μπλογκιτη και σημαινει ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΤΕ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.Λυπαμαι αν σου φαινεται δυσκολο ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.
    Λεξιλογιο Διαττων αστηρ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΕΕΕΕΕΦΤΟΥΝ
    Ετεροφωτος ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
    Τροχιοδεικτικο ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ.
    Ελπιζω να εμαθες κατι απο εμενα σημερα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
    Αντε γεια και υπομονη ,δεν γινεται να τα καταλαβαινεις ολα με την πρωτη ,ουτε εγω το καταφερνω αλλα ΕΠΙΜΕΝΩ και ανοιγω και λεξικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TI ZHTAEI O K TΡΙΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΡΑΦΗΝΟΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΙς 31 -10 -2013


    Αντιγραφω,
    Παρακαλουμε να ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ και εγκαταστασης επεξεργασιας λυμματων, για την εξυπηρετηση των ΔΗΜΩΝ ΣΑΣ ,παρουσιαζοντας ολα τα ανωτερω δεδομενα.


    Ποια ειναι τα δεδομενα?Τιποτα με στοιχεια τεχνοκρατικα γιατι δεν χωραμε στην Ψυτταλεια ,Απλως γραφει θα πανε Ψυτταλεια, Πεντελη ,Κιουρκα,Βαρναβας,Καπανδριτι κλπ κλπ κλπ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΕΣΤΙΜΑ .Τοοοοοοοσο τεχνικα επεξεργαζεται το θεμα,ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΣΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑΕΙ Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΑ.....και οχι προστιμα....ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ..... ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΤΙΣ 30-10-2013 ΕΠΕΣΕ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 31-10 2013 εστειλε την απειλη η ΕΥΔΑΠ.Σπασανε τα τηλεφωνα νυχτιατικα η κανω λαθος τις ημερομηνιες?φωτιστε με μπλογκιτες γιατι πολλα τυχαια συμβαινουν ΣΤΟ ΣΕΡΑΙ .Τυχαιες πυρκαγιες, τυχαια εγγραφα, πολη τυχη επεσε......και ανησυχω γιατι δεν εμφανιστηκε παλι ο Αγ Αρτεμιος.....ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ 30- 9 -13 ΕΠΕΣΕ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΗ ΗΡΘΕ ΣΕ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ
    Τα υπολοιπα τυχαια,που προανεφερα ισχυουν .Τυχαια δεν μιλαει κανεις απο την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΗΜΕΡΟ ,καναμε και το μνημοσυνο του μακαριτη ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?Να ξεσκ....σε ο ΟΠΑΣ και να λεμε ΣΑΣ ΣΩΣΑΜΕ?Η να την πατησει ο ΟΠΑΣ και να λεμε εμεις το ξεραμε.....οτι δεν γινεται τιποτα.....οι αλλοι φταινε.....

    Το ζητημα με τους πολιτικους δεν ειναι τι ιδεα εχουν για το ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ αλλα τι ιδεα εχουν ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ. Τωρα καταλαβατε τι ιδεα εχουν για εμας.Ποιος στην ευχη το ειπε,αυτο το τελειο?ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναρωτιεμαι γιατι βαζουν τον Τριαντη μπροστα.Αποκλειω το γεγονος η ΕΥΔΑΠ να κανει παιχνιδι πολιτικο μονη της. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και να μετρησουν δυναμεις ,τοτε πρεπει η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ να ειναι εντονη γιατι εκτος των αλλων ,θα μας επιτρεψει να δουμε τον βαθμο ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο Κ ΤΡΙΑΝΤΗΣ. Αυτος, δεν εχει το περιφημο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ,η περιφερεια το εχει.Ηδικη μου εκτιμηση ειναι οτι ειναι λαγος.Χρειαζεται λοιπον ομοβροντια να γυρισει πισω ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ εκει που τον εστειλαν.Παραλληλα μπορει να χρησιμοποιηθει σαν λαγος απο αλλους.ΠΧ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛ γιατι η αποφαση του ΔΣ του Δημου ΓΙΑ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ....ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.Οσο δεν την αλλαζουν, ασχετως αν καταψηφιστηκε το μνημονιο συνεργασιας, Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ μπορουν να την επικαλουνται.ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ..ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.Χρειαζεται μια πιο καθαρη και τεκμηριωμενη αποφασηγια την διεκδικηση της Ψυτταλειας.Μπορει να κανω λαθος ,αλλα ισως μπορει να χρησιμοποιηθει αυτη η επιστολη για νεα αποφαση στην Σπαταρτεμισια.Η Ραφηνα απλως θα απαντησει οτι ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ.Εχω τα δυο τοπικα συμβουλια ΚΑΙ εχω ενημερωσει τους δημοτες σε δυο Δημοσιες συναντησεις δημοτων για ολα τα επακολουθα της αποφασης μας.Η Σπαταρτεμισια τι θα πει?Εχω ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ τα τοπικα και δεν εχω ενημερωσει τους δημοτες ΕΠΙΣΗΜΩΣ?Εχω αποφασισει την οριοθετηση στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ αλλα μου εχουν απορριψει την εισηγηση μου για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ?Επειδη λοιπον δεν θα απαντησει καθολου κατα την προσφιλη της τακτικη,ΑΦΟΡΜΗ ειναι η επιστολη ,να κανει κατι.Η ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΑΤΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.Και στις δυο περιπτωσεις ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας