ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013... ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ










37 σχόλια:

  1. Η εμμονή του δημάρχου και των παρατρεχάμενών του για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι είναι γνωστή. Αυτό που είναι άγνωστο γι αυτούς, είναι η εισαγγελική έρευνα που γίνεται σε βάθος και τώρα και στα προηγούμενα έτη.
    Ο υπάλληλος της πολεοδομίας που κατηγορείται για μία σειρά αδικημάτων είναι μόνο η αρχή. Και δεν γίνεται ο υπάλληλος αυτός να δρούσε μόνος του. Δεν γίνεται να μην γνώριζε ο προϊστάμενός του, ο γνωστός αντιδήμαρχος για τα πολεοδομικά, τί γινόταν στην υπηρεσία.
    Γνωρίζω ότι γίνεται μεγάλη έρευνα για τις απευθείας αναθέσεις του δήμου σε συγκεκριμένους εργολάβους, για τα υπερκοστολογημένα τιμολόγια, για τις παράνομες άδειες, για τα μαγαζιά της παραλίας, για το τμήμα του αλλοδαπών, για τη σχέση του δήμου με την αποκεντρωμένη διοίκηση, για την Κτηματική εταιρεία και για τους προϋπολογισμούς.
    Τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων είναι βέβαιο ότι θα αργήσουν λίγο, αλλά όταν διασταυρωθούν οι κυρώσεις θα είναι βαριές. Καιρός ήταν αυτή η "σαπίλα" της διοίκησης να καταλήξει στη φυλακή. Και να κατασχεθούν και οι περιουσίες τους. Αυτό θα τους πονέσει περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα δεν ειχατε κατι ποιο σοβαρο απο το εντυπο του Καραπιδακη να αναρτησεται! Σε ολο τα αρθρα επιτειθεται σε ανθρωπους οπως κανει σε ολα τα φυλλα του! Ο αγωνας για το ΚΕΛ ειναι πολλη σοβαρος για να τον αφηνουμε να προβαλεται με αυτο τον τροπο! Εχουμε διπλα μας στον αγωνα αυτο ανθρωπους με γνωση και επιπεδο μη μπλεκουμε γραφικοτητες γιατι θα φυγουν και θα μεινουμε μονοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε νομίζω πως κάνεις λάθος. Ο Καραπιδάκης , μέσω της εφημερίδας του , ότι γράφει το υπογράφει και ουδέποτε επιτίθεται δίχως λόγο και αιτία .Διαβάζω το έντυπο αυτό από τότε που κυκλοφόρησε. Εάν έχεις στοιχεία αδικαιολόγητων επιθέσεων σε πρόσωπα γιατί δεν τα παρουσιάζεις;;
      Θα αποκαλύψω, μετά χαράς, την ταυτότητά μου όταν την αποκαλύψεις και εσύ!!!

      Διαγραφή
    2. Βρέ ανορθόγραφε, μάθε πρώτα Ελληνικά και μετά ασχολήσου με τους άλλους!. .Αγωνιστές σαν και του λόγου σου δεν εντάσσονται ούτε στα τσικό Και θέλεις να το παίξεις και μπαλαδόρος;;; (κριτής)

      Διαγραφή
    3. Την ανορθογραφία του προηγούμενου σχολιαστή που την είδες? Μήπως εσύ είσαι "παιδί" της διοίκησης του δήμου και στενοχωριέσαι για την κριτική που γίνεται?
      Όσους υποστηρικτές και να έχει η διοίκηση, η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι μία. Κι αυτή έχει κληθεί να ανακαλύψει η Εισαγγελία. Η αρχή όπως είπε και ένας προηγούμενος σχολιαστής έγινε. Έπεται συνέχεια......

      Διαγραφή
  3. ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ. ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΜΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΔΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΙΑ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΥΔΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρατα μας ρε λαμπρου

      Διαγραφή
    2. Ο Λάμπρου ποιείται την Νίσσα διότι είναι όλο πίσσα με το ψευτοκαταστατικό του.

      Διαγραφή
    3. Κσεσχιστε τον τοτε ρε Τι καθεστε με σταυρομενα χερια;;

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ30 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:51 μ.μ.

      κ σε σχι στε ......απιστευτο.......το αλλοδαπο.....

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ. ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ29 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:56 μ.μ.

      Αν και καθημενος ορθως ομιλησες.9 49
      ΟΜΩΣ η Χιονατη αμολησε τους νανους να κανουν σχολια, εεεεεε να μην τους χαιρετισουμε?

      Διαγραφή
  5. Εντυπα σαν αυτα εκφραζουν τις προσωπικες αποψεις του μοναδικου αρθρογραφου τους! Ειναι ολοφανερο οτι εκδοθηκε μονο και μονο για να στηριξει την Ομοσπονδια και να δικαιολογησει τον αρθρθογραφο του για την συμπεριφορα του στο Τοπικο Αρτεμιδος! Ευτυχως υπαρχουν τα video και τα ειδαμε ολοι! Η Αρτεμιδα θα παραμεινει για παντα Λουτσα οχι τυχαια αλλα λογο των δικων της λαθων οταν πιστευουν δημοτες της οτι με κουκλοσπιτα και κουκλοεντυπα θα σωθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στον φιλο ανωνυμο που λεει οτι δεν επιτιθεται χωρις λογο και αιτια απλως ρωτω και ποιος του δινει το δικαιωμα να επιτιθεται τι αντιπροσωπευει εκτος τον ευατο του. Ο καθενα που του δινουν η εχει λεφτα και τυπωνει ενα εντυπο μπορει να επιτιθεται ετσι αοριστα! Θα μου πειτε υπαρχεινη δικαιοσυνη για οποιον θιγεται και θα εχετε δικιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΜΕΤΟΧΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ (ΨΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ?)ΤΗΣ ΕΟΜΑΚ?????
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ......ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ Β1 ΖΩΝΗ(???)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε 11.17, αφού γνωρίζετε τόοοσα πολλα, γιατί δεν καταγγέλετε επωνύμως???

      Διαγραφή
    2. Ασε μας ρε Λαμπρου....ολα θα αποκαλειφθουν τη καταλληλη στιγμη οχι οποτε εσυ θελεις....

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ29 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:38 μ.μ.

    Ωδυνεν ορος ετεκε μυν.Κοινως ΠΟΝΤΙΚΟ..ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,αστεια ελληνικα ,ασυντακτα ατεκμηριωτα ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.Το προβλημα μας δεν ειναι ο Λαμπρου.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ παριστανοντας τους ανθρωπους.Ερχομαι απο εκει που οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ξεψυριζουν η μια την αλλη,Απο μακρυα τις περνας ανθρωπους ετσι που καθονται.Αν ομως τις πλησιασεις αντιλαμβανεσαι οτι εχεις να κανεις με μαιμουδες.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΨΥΡΙΣΤΗΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΕΜΑΙ ΠΛΕΟΝ.Αναρωτιεμαι αν πιστευετε οτι με τετοια ΑΣΤΕΙΑ κολπακια ξεγελατε τους ιθαγενεις που θελετε ΝΑ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΕΤΕ.Το κουκλοσπιτο ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΗΝΟΥΝ Πανω σε μαιμουδοδεντρο..........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΤΥΠΟΥ.Προκειται για κατι ...αλλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ;;;ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ , ΞΕΠΛΥΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ,ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ...ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΕΕΕ...! ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΥΣΤ...! ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΡΩΝ" ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ...ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ...ΑΜ ΔΕ.. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΟΥΝ .. Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ..ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ..ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΠΑΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;;;;;;;;;;;;ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ29 Δεκεμβρίου 2013 - 3:38 μ.μ. βρήκες αυτόν τον χρηματοδοτούμενο γερμανοτσολιά τοπικό ΣΥΜΒΟΥΛΟ για να ράψεις το δικό σου κουστουμάκι;
    ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ29 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:52 μ.μ.

    ΔΕΝ ΡΑΒΩ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ .ΞΗΛΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΔΡΕΣ.......
    ΕΠΙΜΕΝΩ Δεν με ενδιαφερει ποιος ξηλωνει επισης και γιατι. Το θεμα ειναι το ξηλωμα να προχωραει βημα βημα ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.Εσενα γιατι σε κοφτει το ξηλωμα?ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ?Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν τσιμπαω και δεν τσιμπανε οι μπλογιτες?Αντε να το καταλαβεις και γρηγορα,γιατι το δεντρο ερριξε τα φυλλα και οι μαιμουδες πανε σε αλλο δεντρο....ΨΗΛΟΤΕΡΟ.....αν δεν τις παρουν ειδηση εγκαιρα.........
    Μηπως θελεις να σου πω το νεο δεντρο που τρεχουν να σαλταρουν πανω του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ;
    ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΟ "ΓΛΕΙΨΙΜΟ"ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...
    ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ''ΓΛΥΨΙΜΟ'' ΟΡΘΟΝ
    ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ29 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:13 μ.μ.

    Τα εχεις μπλεξει εντελως....ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΩΡΑ που ειπε ο σερ Μπηθι...
    Παντως η ωραια κοιμωμενη ξυπνησε και αποκυρηξε....το ....εν λογω ... .εντυποειδες...προεκλογικο φυλλαδιο....
    Αντε καλη νυχτα και ονειρα γλυκα με βασιλοπουλες και δρακους..στην Λουτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ30 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:06 π.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΩ JUPITER γιατι προσεχεις την γλωσσα μας ,σου διευκρινιζω οτι το δεντρο με τα φυλλα και τους καρπους που τρεχουν να σαλταρουν, ειναι ο Ασκληπιος.
    Το δε ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ
    Το ζ ως αρκτικον εκ των σ+δ δηλωνει τον Σιον (μα τω Σιω ,λακωνιστι)και τον Διον δηλαδη τον χορηγο ζωης αλλα και διαιρουντα και αποσυνθετοντα ταυτην.Ζωη η του Ζηνος πνοη ,,Η ΖΩΣΑ ΥΛΗ.
    Ζευς λοιπον ειναι ο ζωοδοτης ο ζειδωρος ο ζωογονοςκλπ κλπ κλπ
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ φροντισε να τιμησεις το ψευδωνυμο σου,
    Εξ αυτου ζεση ζεστη ζωη.ζεφυρος ο φερων ζεση,
    ζημια η μειωσης του ζειν υπαρχοντων
    ζυμη ζωη+οιμος κλπ κλπ
    Αναρωτιεμαι αν εχεις ακουσει να ομιλει η βασιλοπουλα.(βασις+λαος)Σε καλυπτει νοηματικα,συντακτικα,ασθητικα ?ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ.Εκ του λογου κρινεται ο καθεις,
    Παντων χρηματων μετρον ανθρωπος ΚΑΙ ΟΧΙ παντων ανθρωπων μετρον ΧΡΗΜΑ.Αυτο αφορα ΟΛΟΥΣ οσους κρινω ,ΤΟ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ειναι γιατι ,εξ ιδιων κρινει ΠΑΝΤΟΤΕ κανεις τα αλλοτρια και επ αυτου δεν μπορω να κανω τιποτα.
    καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ30 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:27 π.μ.

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
    Αυτο το εντυπο το γραφει ολο ΕΝΑΣ?
    Ποιος το χρηματοδοτει γιατι δεν εχει διαφημισεις.
    Διανεμεται δωρεαν με τινος εξοδα?
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ του αρχισυντακτη μοναδικου συντακτη ?
    Αυτο γιατι εχοντας καποια πειρα περι τα τοιαυτα με τους ελαχιστοτατους υπολογισμους κοστιζει ενα μισθο καθε τευχος.ΠΟΛΥ LARGE χομπιστας ο ιδιοκτητης μου φαινεται.οι Αγγλοσαξονες λενε σωστα follow the money ,και βρες την αληθεια.Επειδη λοιπον εχω την διαστροφη να ψαχνω την αληθεια μπορει να με διαφωτισει κανεις η θα κανω υποθεσεις μονος μου ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ........ΑΡΘΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσεις οι αρχαιοκουλτουριαρηδες των Blogs προσεξτε γιατι καποια στιγμη θα στοχοποιηθειτε απο αυτο το εντυπο που εσεις υβριζεται.Η υπομονη εχει και τα ορια της.....Μη τρωτε πολυ πιττα γυρο σως παρεα με τον γαμπρο γιατι περα απο τα περιττα κιλα σας δεν δουλευει καλα και το τσερβελο σας.....Θα μας βρειτε μπροστα σας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ30 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:36 π.μ.

    ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?Να ξερω δια παν ενδεχομενο.Απαγορευονται οι ευλογες ερωτησεις και ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?Το λοιπον, κοψε την πλακα μαζι μου.Δεν υβριζετΑΙ κανεις,ανορθογραφε ,ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και την απαντηση-απειλη την πηρα.Δεν μου περισσευουν κιλα μυαλο μου περισσευει.Οποιος βριζει την κουλτουρα ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑΣ.
    ιστε?μαγκιστι.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ και ακομα δεν εγινε ο γαμος της πριγκιπεσσας.....και πλακωσαν τα ΠΑΡΑΝΥΜΦΑΚΙΑ.....να αδειασουν τον δρομο προς την εκλογη.....
    ακου θα μας βρουνε μπροστα......να εισαι καλα γελασα......ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΩ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ οτι η λεξη που γραφεις ειναι Α ΠΕΙ ΛΗ ΤΙ ΚΗ?Δεν θα με ψηφισετε για τον μεγα τιτλο του PRINCIPE... ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ?Eκει γελασα........ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ.Εκει μου εφυγε το τσερβελο απο τα γελια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛιΜοΚοΝτΟρΟι ΟλΟι ΕιΣτΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι ασχολείστε φιλαράκια με τον έναν και με τον άλλο. Και η ομοσπονδία και η ΕΟΜΑΚ και ο Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ και οι διάφοροι επιμέρους σύλλογοι εξυπηρετούν διάφορα σχέδια και επιδιώξεις τοπικών παραγόντων, δημοτικών αρχών και συμφερόντων. Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους και να δούμε ότι όλοι αυτοί μαζί με τους πρώην και νυν δημάρχους, αντιδημάρχους και ανεπαρκείς δημοτικούς συμβούλους ευθύνονται για την κατάντια του δήμου μας και συγκεκριμένα για την κατάντια στα Σπάτα μας και στην Αρτέμιδα. Η συνέχεια υποστήριξης όλων αυτών των ανθρώπων και όσων εκφράζουν αποτελεί δείγμα της ποιότητας, της απερισκεψίας και γιατί όχι της βλακείας που επικρατεί. Είμαστε τελικά άξιοι της μοίρας μας συνεχίζοντας τα ίδια λάθη και τις ίδιες νοοτροπίες. Επιτέλους η τοπική μας κοινωνία δεν μπορεί να εκφράζεται από την Πίτσι, την Μπάρμπη, τον Μπαμπά της (που θέναι να την κάνουν Δήμαρχο μέσω της Ομοσπονδίας ....!! - τι πρόκληση της νοημοσύνης μας), τον Κοκοβιό, τον Σπύρο......., τον άσχετο Δήμαρχο που μας εξαπάτησε συνολικά και την περίεργα φερόμενη αντιπολίτευση (Κασίμη και Δημ. Μάρκου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύντομα όλοι αυτοί που άφησαν αυτό το δήμο (Σπάτα - Αρτέμιδα) και ειδικά την Αρτέμιδα σ' αυτό το χάλι θα είναι παρελθόν. Στην πόλη αυτή κατοικούν πλέον αρκετοί άνθρωποι με παιδεία και μυαλό. Και θέλουν η πόλη αυτή να αλλάξει. Και θα αλλάξει!!! Αν δεν φύγει από τη διοίκηση του δήμου και το τελευταίο "σκουπίδι" μην περιμένετε βελτίωση. Από μας εξαρτάται.
    Και να είναι βέβαιοι οι άνθρωποι του δήμου ότι δεν θα φύγουν έτσι απλά. Θα λογοδοτήσουν για την εσκεμμένη κατάντια της πόλης. Οι εξελίξεις από δω και στο εξής θα είναι ραγδαίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 30 Δεκεμβρίου 2013 - 11:30 μ.μ. & Ανώνυμε 31 Δεκεμβρίου 2013 - 12:05 π.μ. ΜΠΡΑΒΟ πολυ σωστα τα λές....
      και ευτυχως που ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ-ΣΠΑΤΩΝ.
      ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.....ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και επισης να αισθανθουν ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΧΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ είναι πλεον παρελθον.
      ΝΑ πανε να πιασουν τον γκασμά ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ αμα θελουν πλεον να επιβιωσουν αυτοι και οι οικογενειες τους.......ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ....
      ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΓΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.......
      ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ;;
      'ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ'

      Διαγραφή
  23. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ31 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:01 μ.μ.

    μωρε χαθηκε ενα σχολιο 30 σειρων?
    ΘΑΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
    Παει..... η google τρωει Αριστογειτονες.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΙ γιατι δεν ηταν καθολου αισιοδοξο ...ουτε ειχε κακες λεξεις..
    ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΑΤΥΡΙΖΕ ...ΚΡΙΜΑ.......καποιος, ισως ενας, μπορει και να σκεφτοταν λιγο τι και γιατι μας συμβαινουν, οσα μας συμβαινουν.Εγω τα εχω σκεφθει ,τα εχω μαλιστα δημοσιευσει απο το 2008 .
    Πολλοι γελασαν τοτε, λιγοι σκεφθηκαν που παμε και ......ΙΔΟΥ εγω ο μαυροθοδωρος ειχα δικιο που να μην ειχα παναθεμα με.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ.Πεθαινει λιγο λιγο και μετεξελισσεται σε κατι αλλο.Ειναι κατι ,σαν τις μετεμψυχωσεις των Ινδουιστων ,μιας και το εχω προσφατο παραδειγμα.
    καλη χρονια και σε σα;ς αναρτησιες με μπολικα σχολια και οχι χαμενα σχολια στο διαστημα της google.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας