ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε μία αποκαλυπτική επιστολή του Γ. Κασίμη (...κατά το σχέδιο Λουκάκη είχε προταθεί ως πρώτη επιλογή η περιοχή Αγ. Γεράσιμος...στην ίδια θέση θα κατασκευασθεί τώρα και ένα από τα αντλιοστάσια του Δήμου Παλλήνης που θα οδεύει προς την Ψυττάλεια....)



Γ. Κασίμης από το 2003... 10 χρόνια αγώνας κατά του ΚΕΛ
Διαβάστε μία αποκαλυπτική επιστολή του Γ. Κασίμη (...κατά το σχέδιο Λουκάκη  είχε προταθεί ως πρώτη επιλογή η περιοχή Αγ. Γεράσιμος...στην ίδια θέση θα κατασκευασθεί τώρα  και ένα από τα αντλιοστάσια του Δήμου Παλλήνης που θα οδεύει προς την Ψυττάλεια....)
 
Επιστολή-Απάντηση στην Προκλητική  Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδας για τη δημιουργία του Κ.Ε.Λ. στο Πλατύ Χωράφι

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΕΝ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Μετά την ακύρωση του «συμφώνου συνεργασίας» που ετοίμαζε η δημοτική αρχή με την ΕΥΔΑΠ, το ΥΠΕΚΑ και την Περιφέρεια Αττικής, που σκοπό είχε να πνίξει την Αρτέμιδα με τα λύματα της Ανατολικής Αττικής, από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος κος Χρήστος Μάρκου με τους αντιδημάρχους παρέθεσε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις προθέσεις του.
Έτσι κατέστησε σαφές  για οποιονδήποτε είχε αμφιβολία ότι συνεχίζει να διεκδικεί την εγκατάσταση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στη θέση Πλατύ Χωράφι με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος

-  ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ;

- ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ;

Αγαπητέ  κε Δήμαρχε
Αν έχετε καταλάβει, έχετε υποχρέωση να εκτελείτε όλες τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όπως αυτές διαμορφώνονται μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες και  όχι τις αποφάσεις ορισμένων συμβούλων της παράταξής σας. 
Οι δημότες, η κοινή γνώμη και η συναίνεση, για ένα τέτοιο έργο, δεν αποτελούν  μια ασήμαντη ενοχλητική παράμετρο στην υλοποίηση των σχεδίων σας.
Πως μπορείτε να αποκαλείτε ασήμαντη, μικρή μειοψηφία διαφωνούντων, τις ομόφωνες  αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων των Σπάτων και της Αρτέμιδας, των Τοπικών Συμβουλίων της Ραφήνας και του Πικερμίου, όλων των συλλόγων και επιστημονικών φορέων της περιοχής, του  Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου αλλά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων –Αρτέμιδας  στις 30/09/2013, όπου η αντιπολίτευση αλλά και ικανός αριθμός δικών σας συμβούλων καταψήφισαν το «σύμφωνο συνεργασίας»;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ;

Εκφοβίζετε και έτσι εκβιάζετε για τη συναίνεσή του, τον κόσμο, με την επιβολή των προστίμων από την Ευρωπαική Ένωση.
Σας πληροφορώ, αν δεν το ξέρετε ήδη, ότι σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο της ΕΥΔΑΠ 1068/80,23/8/80,παρ.7, 8 & 10,η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αρμοδιότητα μελετών και κατασκευών αποχέτευσης ανήκει στην ΕΥΔΑΠ , άρα στο κράτος . Αυτοί  είναι οι μόνοι υπεύθυνοι που μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί  μια βιώσιμη και αποδεκτή λύση  στο αποχετευτικό ζήτημα της περιοχής. Σ’ αυτούς λοιπόν θα πέσουν τα πρόστιμα και δεν υπάρχει κανένα νομικό έρεισμα που να μπορεί να μετακυλήσει τα πρόστιμα στους δημότες.
            
ΓΙΑΤΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ;

Κατά το σχέδιο Λουκάκη  είχε προταθεί ως πρώτη επιλογή η περιοχή Αγ. Γεράσιμος κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού (σημειώνεται ότι η ΕΥΔΑΠ προτίμησε την τρίτη εναλλακτική πρόταση ,δηλ. το Πλατύ Χωράφι ) για την εγκατάσταση του ΚΕΛ Βορειοανατολικής Αττικής. Την ίδια θέση, δηλ. την περιοχή Αγ. Γεράσιμος, πρότεινε και η κοινή μελέτη των Δήμων Σπάτων και Παλλήνης το 2009. 
Άρα δύο φορές από δύο διαφορετικούς μελετητές, τόσο της ΕΥΔΑΠ  όσο και αυτόν, των Δήμων Σπάτων και Παλλήνης, καταδείχθηκε  ότι  στη συγκεκριμένη θέση είναι εφικτή η συγκέντρωση των λυμάτων.                                            
Στην ίδια θέση θα κατασκευασθεί τώρα  και ένα από τα αντλιοστάσια του Δήμου Παλλήνης που θα οδεύει προς την Ψυττάλεια.  

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ-ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΜΕ «ΘΑ»
                                                                                                                                                                    Ειδικά για την πόλη των Σπάτων που η τοποθεσία αυτή απέχει μόνο 2,5 χλμ-ενώ το Πλατύ Χωράφι 6,5- μπορεί και πρέπει να συνδεθεί ΑΜΕΣΑ με την Ψυττάλεια. Απαιτούνται μόνο τα εσωτερικά δίκτυα.
Όσον αφορά στην πόλη της Αρτέμιδας,  θα χρειασθούν ούτως ή άλλως οκτώ αντλιοστάσια για τη μεταφορά των λυμάτων  στη θέση Πλατύ Χωράφι, ενώ για να φτάσουν στη θέση Αγ. Γεράσιμος  εννέα αντλιοστάσια, δηλ. άλλο ένα. Βέβαια αυτό όταν και όποτε κατασκευασθούν τα εσωτερικά δίκτυα γιατί φροντίσατε τόσο εσείς, όσο και προκάτοχός σας Δήμαρχος Αρτέμιδας κος Αλτιπαρμάκης να σταματήσετε την εξέλιξη των πράξεων εφαρμογής που εγώ  ενεργοποίησα το 2004.
Όταν δεν έχουν διανοιχθεί  ακόμη, οι δρόμοι, πού θα περάσουν τα δίκτυα της αποχέτευσης;   
Η απαλλαγή των κατοίκων της Αρτέμιδος από το καθεστώς των βόθρων είναι ακόμα μακρινό όνειρο και οι υποσχέσεις κακόγουστο αστείο.  Η περιοχή μας όχι μόνο θα γίνει η χαβούζα της Ανατολικής Αττικής, αλλά ούτε και θα λύσει το αποχετευτικό της πρόβλημα.      
Μετά  από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και τα όσα ακούσθηκαν στη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου κου Χρ. Μάρκου κανένας σκεπτόμενος, έντιμος και ενημερωμένος πολίτης των Σπάτων και της Αρτέμιδας δεν μπορεί πλέον να μην υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους παρακάμπτεται η εφικτή και επιλέξιμη λύση της Ψυττάλειας η οποία έχει αναβαθμιστεί και εκσυγχρονισθεί για να καλύψει τις αποχετευτικές ανάγκες ολόκληρης της Αττικής.

Κε Δήμαρχε, είθε η κάλπη να είναι το δημοψήφισμα του λαού για τη δημιουργία ή ΟΧΙ του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, όπως  εσύ  προανήγγειλες.

Γιώργος Κασίμης, πρ. Δήμαρχος Αρτέμιδας
ΑΡΤΕΜΙΔΑ  11-12-2013

34 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ14 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:48 μ.μ.

    OOOOOOΠAAAAAAA
    ΕΙΘΕ Η ΚΑΛΠΗ ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
    Να δειτε πως οι εκλογες φερνουν τα πανω κατω και τα πλατια γινονται στενα .
    ΑΠΟ ΤΟ 2011 δεν ψηφιζαν πλατυ χωραφι?Μωρε καλα λεω εγω Σπαταρτε ΜΝΗΣΙΑ .
    Χαιρετιζω την ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ αλλα δεν λησμονω τα ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΚ ΑΠΟΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    Διευκρινιζω.Αν τοτε που ψηφιζαν ολοι περι ΠΛΑΤΕΟΣ ΧΩΡΑΦΙΟΥ,ειχαν ψηφισει διαφορετικα ,ΑΛΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΗΜΕΡΑ.Δεν θα ηταν η Ραφηνα μονη της,θα ειχαμε μελετη συνδεσης με Ψυτταλεια, που τωρα δεν εχουμε ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ .....ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ .
    Καλλιον προλαμβανειν η θεραπευειν ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙ 2011 ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ..Δεν σας φταιει ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΘΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ.Το δικο σας μυαλο μας φταιει και σας φταιει.ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....για να τα ριξετε που?Στον Αλη ...μαρτακη.....εεεε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΝΟΔΑΛΑ.....
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ......ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΤΕΡΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον Γιαννάτο και στο Τοπικό των Σπάτων για την ανοικτή συζήτηση - ενημέρωση για το αποχετευτικό. Διαφωτιστική και τεκμηριωμένη η παρουσίαση που έκαμε ο Ποθουλάκης, δείχνοντας σε video το αποδεικτικό υλικό που επικαλείτο, ενοχοποιώντας το Δημόσιο και βάζοντας στο τραπέζι στοιχεία υπέρ της λύσης Ψυττάλεια. Θαρραλέα η τοποθέτησή του κατά του Κράτους, μόνο που κάποιοι φάνηκε να τον έβλεπαν ως εξωγήινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Κασίμης ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Η ΦΑΠΑ''
      ΚΑΣΙΜΗΣ;
      ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ......ΕΝ ΚΑΙΡΩ............ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ........

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ14 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:18 μ.μ.

    Σε αυτο ΤΟ ΧΩΡΙΙΟ οιοσδηποτε ξερει πεντε πραγματα Εκτος Ελλαδας και ο Ποθουλακης τα ΞΕΡΕΙ ,φανταζουν ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.Ομως παιδες εχουμε παγκοσμιοποιηση. Τα Σπατα ειναι σε αποσταση κατω απο 20 χιλιομετρα απο μια Ευρωπαικη πρωτευπουσα.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΤΑΧΑΡ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΡΑΤ (Αλεξανδρεια η εσχατη) Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ?
    ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΙΔΑ απο τους ανεπαρκεις και τα λαμογια.
    Αρισταρχοι,Αριστοβουλοι ,Αριστοκλεις,Αριστοδημοι,εκτος απο Αριστο κρατες,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟ ΒΟΥΛΩΝ.,ΤΩΝ ΟΛΙΓΙΣΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΧΘΟΝΙΩΝ (χθονιος ο κατω απο την γη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ. Κασίμη, άσε τι μας έλεγες και τι σου λέγαμε. Όταν σου ζητήθηκε η ψήφος σου για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ψήφισες ΠΑΡΟΝ. Γιατί δεν ψήφισες ΟΧΙ, αφού ήθελες σύνδεση με την Ψυτάλλεια?
    Ποιόν κοροϊδεύεις? Και έχεις το θράσος να ονειρεύεσαι δημαρχιλίκια? Ντροπή ντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ14 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:29 μ.μ.

    ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ?ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΗ......αυτος που ηταν πριν 10 χρονια ΔΗΜΑΡΧΟΣ και καταδικαστηκε προσφατα..... φοβερη ειδηση.....ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ.....ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε, δεν καταλάβατε;
    Πετάει ρουκέτες για ΚΕΛ για αποπροσανατολισμό, γιατί σκέπτεται και φοβάται τώρα που αρχίζει να ξετυλίγεται το "κουβάρι" της διαφθοράς στα δημοτικά πράγματα. Βλέπετε τη σύλληψη του στελέχους της πολεοδομίας............... Τρέμει το φυλοκάρδι τους. Όλοι, πρώην και νυν είναι σε ανησυχία αυτές τις ημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ.
      ΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ............

      Διαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ15 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:46 μ.μ.

    Εκανε εκανε τοπ φαιβ .
    Στα 10 σχολια 9 λουσιμο και ενα περι Γιαννατου.
    Που στην ευχη παει με τους πολιτες?
    Τον δουλευουν και νομιζει οτι εχει ρευμα ?Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΣΑΕΙ ...ΚΕΛ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποίημα: Κάθε λίγο και λιγάκι σχόλια με Κοτουλάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ16 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:19 π.μ.

    Ο κορακας του κορακα
    το ματι δεν το βγαζει
    το ιδιο πτωμα κυνηγουν
    με ηλιο και χαλαζι
    μα οταν ερθει ο αετος
    ο κορακας μας κραζει
    να ακουσουν οι αλλοι κορακες
    και να μην βγουν στο αγιαζι.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΧΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ.


    Αν την ζωη σου χαλασες
    στην κοχη ετουτη την μικρη
    σεολη την γη την χαλασες.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το θρασος του κασιμη δεν εχει τελειωμο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κατάλαβες, ο φόβος τους ενώνει. Λίγες ώρες πριν η αστυνομία (αδιάφθοροι) είχαν συλλάβει το στέλεχος της πολεοδομίας του Δήμου και προφανώς ο πρώην και ο νυν ήθελαν να συντονιστούν για τον σχεδιασμό και χειρισμό της υπόθεσης και προπαντός να διατηρήσουν την ενότητα και ψυχραιμία των υφισταμένων ώστε να μη χάσουν την ψυχραιμία τους κι αρχίσουν από φόβο να κελαηδούν τα ....... πουλάκια. Συνάντηση αλληλεγγύης είχαν οι άνθρωποι και όχι μόνο μια φορά, αλλά και με υπαλλήλους και με άλλους πρώην του Δήμου. Ο κοινός φόβος βλέπετε τους ενώνει. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:47 π.μ.

      Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
      Αυτος πρεπει να ειναι ο τιτλος της αναρτησης ΠΛΕΟΝ.
      αυτο ειναι πολιτικη θεση μπλογκιτες.τα υπολοιπα ειναι ΦΟΥΜΑΡΑ.
      Αντε θα ερθει νεο copy paste πολιτικαντικο.
      ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.......?Η ΑΛΛΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ? ΠΟΛΙΤΙΚΑ?Τοση κωλοτουμπα πια δεν ζαλιζονται?Η ειναι στριφογυρισμα αναλογα απο που ερχεται η νεα σφαλιαρα?

      Διαγραφή
  14. Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΓΩΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ16 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:57 μ.μ.

    Ομοιος τον ομοιο και το κοαλα με την καγκουρω .Γεματος ο σακος της καγκουρως και την εμποδιζει στις κωλοτουμπες και τα πηδηματα.ΦΥΤΟΦΑΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ .ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ,Τα σαρκοφαγα ειναι πισω.και παραφυλανε πως θα ριξουν τα φυτοφαγα να φαγωθουν και να γλυτωσουν αυτα.ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ,ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΓΑ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ.Πιστευουν οτι θα κανουν κολεγια με τα σαρκοφαγα τετοια αφελεια....Απλως θα τους πεταξουν σε κομματακια για να καθυστερησουν τον ρινοκερο που λεγεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..και εχει μπροστα το ΟΠΛΟ.ΚΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ !! εεεε? κ. ΚΑΣΙΜΗ-ASIME?ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΘΕΣΕΙΣ .........ΜΠΛΟΚΙΤΕΣ. ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KΑΣΙΜΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ? ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ? ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MR. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:17 μ.μ.

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ.Εκει θα αρχισουν τις διαπραγματευσεις.Γιαυτο ΜΑΥΡΟ ΦΟΥΜΟ ΠΙΣΣΑ ΚΑΤΡΑΜΙ να μην βγουν στον β γυρο.Καινουργιο ψηφοδελτιο θα υπαρξει.
      ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ......ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ και τοτε βλεπουμε ....τι παιχνιδι θα παιχθει.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:02 μ.μ.

      Βρε παιδες τι ηθελε στην ΛΟΥΤΣΑ ο μεσιε ΜΙΣΕΛ?Απο την Κηφησσια κατεβηκε στην Λουτσα ,με τις πλαστες πινακιδες και το ανασφαλιστο οχημα?Βρε μπας και του ειπαν παρτο και πηγαινε στο Γκοθαμ σιτυ .ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ?Εχω φρικαρει με το θρασος του ανδρος.Καλα οι δικοι σας αλλα κανετε και εσαγωγη ΘΡΑΣΥΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΡΑΣ?Απο το αεροπλανο του Χριστοφορακου σε λαθραιο αυτοκινητο στην Λουτσα τι ξεπεσμος.Τον επιασε η κριση και αυτον Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ?Παντως στον ξαδερφο δεν ηταν .Το καρα τσεκαρισα απο την Ραφηνα,σχεδον δεν μιλιουνται Αλλον θα ειδε.....ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ?

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:09 μ.μ.

      ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ.ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΤΣΙ.Δεν ειναι αρχομανης ο ενας οποτε πιστευω θα τα βρουνε.Γιατι να παει με παλιους?Και εγω πιστευω στην τριτη θεση να παει η συμμαχια η γνωστη, για να μην παιξει στον β γυρο.
      Σιγουρα θα τους περασει ΟΛΟΥΣ το καινουργιο σχημα που ,ελπιζω να υλοποιηθει ΑΛΙΩΣ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  19. Έλα, ο άνθρωπος είναι καταλογισμένος, ο δε δήμαρχος έχει πρόβλημα τώρα με τις συλήψεις υπαλλήλων του, οπότε οι "φίλοι" στα δύσκολα φαίνονται αλληλέγγυοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε17 Δεκεμβρίου 2013 - 1:20 μ.μ.&2:46 μ.μ. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΣΩΣΤΗ.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙ <> ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΧΑΦΙΕ ΟΤΙ Ο ''ΣΚΥΛΟΓΙΑΤΡΟΣ'' ΠΟΤΕ ΔΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ; Ή ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΣΥΛΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;; ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:11 μ.μ.

    Λοιπον μπλογκιτες ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.Μονον οταν πηγαινε στον γιατρο εκει στην περιοχη ,χρειαζοταν φιμωτρο γιατι αγριευε.Καθησα λοιπον και το σκεφτηκα.Γιατι ενα τοσο σωστο σκυλι εκπαιδευμενο για να κανει παρεα με ανθρωπους αλλα να φυλαει ταυτοχρονα το αφεντικο του ΑΓΡΙΕΥΕ ΕΤΣΙ.ΕΕΕΕΕ λοιπον ο σκυλος μου ηξερε και με εμαθε και εμενα απο που να φυλαγομαι.

    Βεβαιως μπλογκιτη εμεις θα πληρωσουμε.οπως παντοτε, γιατι ειμαστε ΦΙΛΟΖΩΟΙ.Καταλαβες εεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EΛΕΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ . ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ : '' ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ;; Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ;;'' ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ :'' ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριε διαχειριστη γιατί αφαιρέσατε τα προσφατα σχολια? θιγουν μηπως καποιον δικό σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΑ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ.Μην μου πεις οτι δεν μπορεις να γραψεις κοσμια. Απο οτι εχω δει μεχρι τωρα μονον τα χυδαια κοβονται.Βεβαια ποτε δεν ειναι αργα να ανακαλυπτεις οτι κανεις λαθος αλλα για κανε μια προσπαθεια να δω αν κανω λαθος.Εδω περασε το ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡ,,,,και εκοψαν εσενα?ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ?Κανε λιγο αυτο λογο κρισια ,ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕς ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ.
    Ο ΚΠ ΚΑΙ Η ΤΑΠΑ.Δεν πιστευω να εισαι απο αυτουςεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός από το δημοτικό συμβούλιο στις αρχές της εβδομάδας. Έχει πάει κανείς από σας σε δημοτικό συμβούλιο? Δεν θα το πιστεύετε πως συμπεριφέρονται εκεί μέσα. Μόνοι τους να παινεύονται, να δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για ποιά λέτε? Για τα οικονομικά πλεονάσματα του δήμου.
    Είδατε να γίνεται κάποιο έργο στην πόλη της Αρτέμιδας, απ' αυτά τα πλεονάσματα? Οι άνθρωποι είναι για γέλια. Η πόλη είναι σε κακό χάλι. Χωρίς δρόμους, με ελάχιστο ηλεκτροφωτισμό και μέσα στη βρώμα. Όπου και να γυρίσει το μάτι σου βλέπεις σκουπίδια και αγριόχορτα. Για ποιό νοικοκύρεμα μιλάει ο δήμαρχος? Επειδή πλησιάζουν οι εκλογές?
    Πρέπει να είναι βαθιά νυχτωμένος αν θέλει να ξαναβγεί. Αυτά τα κόλπα τα έχουμε δει και από προηγούμενους δημάρχους.
    Δήμαρχε, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι ΛΥΠΑΜΑΙ. Τα "βαρίδια" που είχες δίπλα σου σε κάψανε. Όσο για την εισαγγελική έρευνα που γίνεται γνωρίζω ότι δεν θα βγει κανένας "καθαρός" από εκεί μέσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΤΙ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οτι και να κανει ο καταλογισμενος με το γνωστο βρωμικο τσιρακι του(εκδοτη κιτρινης τοπικης φυλλαδας) δήμαρχος δεν προκειται να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας