ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ





13 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ30 Ιανουαρίου 2014 στις 9:20 π.μ.

    Εγω θελω να κοινοποιησετε τα εγγραφα που σας ζητανε εντος 15 νθημερου.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 3 Για τον Ξενοφωντα και την Αρτεμη.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ,εκει θα παρεμβει το κρατος.Θα μαθουν οι δημοτες ποσο τους στοιχιζει το κλυσμα ποιησης και ποσο τα ....αθλητικα.
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ υπαρχει θεμα,οπως μου εξηγησε οικονομολογος, αλλα δεν ειμαι γνωστης.Τα πολιτιστικα ομως και τα αθλητικα και μπορω να τα κρινω και εχω μετρο συγκρισης αλλου δημου.Για βγαλτε τα λοιπον στην φορα ,μιας και ανοιξατε μονοι σας ΤΟΝ ΠΥΘΟ ΤΩΝ ΔΑΝΑΙΔΩΝ θεωρωντας μας ΠΑΛΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.γιατι εκει ειναι το παπλωμα που ψαχνουν σε ολους τους δημους.ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στοιχεια για τις δημοτικεσ επιχειρησεις και τοτε τα ξαναλεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ31 Ιανουαρίου 2014 στις 6:15 μ.μ.

    ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ.
    Εντος 15 ημερων να ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΑΣ

    ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ........

    Θελω να ρωτησω .Το διαβασαν ολοκληρο ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ?
    Α ΝΑ ΜΟ ΡΦΩ ΣΗ τους ζητανε ΕΓΚΓΡΙΣΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ .?

    Ποιος ειναι υπευθυνος για θεματα τυπου?Απολυστε τον .Δεν διαβαζει και σας ρεζιλευει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ,ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ
    ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΤΕΜΙΔAΣ,
    ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΈΚΤΡΩΜΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΟΣ ;
    ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ,ΝΑ
    ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ
    ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟ;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:36 π.μ.

    Ο προυπολογισμος ειναι για τα ματια του κοσμου.Αν δειτε το 2013 εκαναν ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.
    Περα απο το οτι δεν ακολουθησαν την νομιμη διαδικασια ειναι γεματος ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ.Αυτο τους επισημαινει στις παρατηρησεις.Οταν φωναζα ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ μου βαλατε παγο.
    Δυστυχως επιβεβαιωθηκα .Ειδικα η παρατηρησεις ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ σε συνδιασμο με το γεγονος οτι οι περισσοτερες αναθεωρησεις εγιναν για αυτους,ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.
    Ακομα και τα δυο δελτια τυπου που εστειλαν ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ το ενα για να διαψευσουν το Εθνος και το τωρινο εχουν διαφορες,μεταξυ τους.Πιστευω οτι οσοι τους ψηφιζουν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓ ΞΕΙ.
    Ψηφιζουν με πολιτικη σκοπομοτητα.ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,και διαβαζουν οι συμβουλοι τον προυπολογισμο και τον ισολογισμο........
    Απο το 2012 φωναζω οτι κατι τρεχει με τα ΕΠΙΣΗΜΑ οικονομικα.Επειδη ομως τωρα θα ελεγχθουν και απο αλλη αρχη, αν δεν ελεγχονται ηδη ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.Η βιασυνη με την οποια σπευδουν να ριξουν δελτια τυπου,το αποδεικνυει.Και πανω στην βιασυνη γραφουν αλλα αντι αλλων.Το θεμα μας ειναι, ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ελπιζω τουλαχιστον να πατωσουν και να εμφανισθει το καινουργιο.Διαφορετικα,οι συμφωνιες εχουν ηδη γινει και δεν γλυτωνετε την Β Κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:29 π.μ.

    Πολλες οι αναμορφωσεις....μπλογκιτες μου ας ιδρυσουν και ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ και θα τα εγκαινιασω ΕΓΩ πρωτος πρωτος μαλιστα γιατι ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΚΥΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:27 π.μ.

    Τι λεει παλι ΤΟ μεγαλο ΣΤΡΟΥΘΙΟ?ΜΩΡΕ στον υπνο σου με βλεπεις?ΠΩ ΠΩ ζημια που του εχω κανει....

    Αυτο το στηριζω σκυλογιατρους ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ...... ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΒΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ,ΣΑΤΥΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ .Παλι τα εμπλεξες
    Βεβαιωθηκα μπλογκιτες,.Αντιγραφονται μονο τα πολυτελη προιοντα,Κοινως κατι κανω εδω και εμφανιστηκαν ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΕΣ.

    Εσεις ομως τους ξεχωριζετε πιστευω.ριχτε τους....γιατι ειναι ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ.Νομιζουν οτι θα περασουν τις πανελληνιες τον ΜΑΙΟ με αντιγραφη,ενω θα ΜΗΔΕΝΙΣΘΟΥΝ.....
    Ας σοβαρευτουμε λοιπον και ας σκεφθουμε.
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΑΧΑΛΟ ?ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ?Ποιοι συν τρωγουν με ΣΚΥΛΟΛΟΓΙΑ ?εεεεεεΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.Δεν αναμορφωνονται ουτε συμορφωνονται.ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΩΖΟΥΝ ,ΜΟΝΟΝ ΚΡΑ ΚΡΑ θα βγαζουν και η απαντηση μας θα συνεχισει να ειναι ΚΡΑΞΙΜΟ γιατι αυτο μονον καταλαβαινουν..
    Μην κουραζεσαι ΚΟΡΑΚΑ και μην κρωζεις γιατι θα σου πεσει ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν αναρτείται ο προϋπολισμός του 2014 αναλυτικά να δούμε τί ακριβώς έσοδα δηλώνουν και τί έξοδα? Γιατί στα έξοδα είναι το "ζουμί". Θέλω να συγκρίνω τί έξοδα έχουν χρεώσει για τα αυτοκίνητα που διαθέτει ο δήμος, γιατί πέρσι το ποσό ήταν εξωπραγματικό.
    Πληρώνουμε σαν δημότες υπερβολικά υψηλά δημοτικά τέλη και οι υπηρεσίες που μας παρέχουν είναι για δημότες της Ουγκάντας και κάτω. Η πόλη της Αρτέμιδας είναι σε κακό χάλι. Τέσσερα χρόνια στην διοίκηση του δήμου και δεν έχει γίνει ούτε ένας δρόμος. Τα σκουπίδια και τα αγριόχορτα στην ίδια κατάσταση. Ο φωτισμός είναι μόνο για πουλιά, όχι για ανθρώπους. Τί τα κάνουν αυτά τα χρήματα που πληρώνουμε? Δεν είναι ανταποδοτικά για την πόλη?
    Προσέξτε στις επόμενες εκλογές τί θα ψηφίσετε. Δεν πρέπει να βγει κανένας από τους παλιούς. Νέο σχήμα που έχει δείξει δείγματα γραφής για το τί μπορεί να κάνει. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε για μια ανθρώπινη πόλη. Για μια πόλη στην οποία θα έχουμε δικαιώματα και όχι μόνο υποχρεώσεις.
    Όλοι αυτοί οι "παλιοί" του δήμου έχουν δείξει τόσα χρόνια ότι ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους. Όχι για την πόλη. Προσέξτε λοιπόν τί θα ψηφίσετε. ΜΑΥΡΟ στα λαμόγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ2 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:42 π.μ.

    Κανε υπομονη μπλογκιτη ,γιατι πρωτα πρεπει να τον αναμορφωσουν.Αυτο τους ζητανε,Εντος 15 νθημερου.
    ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΟΥΜΙ που ειναι ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ του 2013..Δηλαδη πως πηγαν το 2013.,μετα τις πολλες αναθεωρησεις που εκαναν.Το κολπο ειναι να φτιαχνεις εναν προυπολογισμο και μετα στην πορεια ,να τον αναθεωρεις.Οσον αφορα τα εξοδα,κανε επισης υπομονη ,γιατι εχουμε και την ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στις 7 του Φλεβαρη.με το υψηλο ενοικιο .Αρα απο εξοδα ........ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ .ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 14.Μειωση εξοδων αυξηση ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.Ασε που διαφωνουν για το τι εγινε το 2013,Αλλα λενε αυτοι αλλα δημοσιευονται στον τυπο.
    Η αποψη μου ειναι οτι ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΡΧΗ μπορει να δωσει την πραγματικη εικονα.Οτι εμφανιζουν ειναι ολα ΜΑΓΙΚΑ.Εξ αλλου μαγικα ηταν και στην Θεσσαλονικη και σε αλλους δημους,μονον που εκει ΤΕΛΙΚΑ αποκαλυφθηκαν.Επισης θα φανει κατι και στην παραδοση εξουσιας ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ. .Αν παραδωσουν στην αντιπολιτευση μην περιμενεις τιποτα.Ειναι πολλοι οι εμπλεκομενοι φιλε ,δεν το βλεπεις καθαρα στους εξοπλισμους ?Πηγαν να το ριξουν μονον στον Ακη για να γλυτωσουν οι υπολοιποι.Ειναι πολλα τα συμφεροντα ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ .στα εξοδα,στις χαρες στις ΑΔΕΙΕΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ,στις αναθεσεις στα ΤΡΟΧΗΛΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ .ΚΛΠ .Στα ΖΩΗΛΑΤΑ ειμαστε μονον εμεις που ψηφιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που γίνεται σ' αυτό τον δήμο, ειδικά στην Αρτέμιδα δεν το χωράει ο νους. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με τις κινήσεις τους προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τα "λαμόγια" του δήμου και κάποιοι άλλοι τους πολεμούν. Δεν θέλουν να γίνει η πόλη ανθρώπινη. Θέλουν να ζουν μέσα στη διαφθορά. Ίσως αυτό να έχουν μάθει και μ' αυτό να πορεύονται.
    Υπάρχει κίνδυνος τα "λαμόγια" του δήμου να ξαναβγούν. Ο κόσμος ψηφίζει σαν τα πρόβατα. Αυτό προσπαθώ να ανατρέψω με τη βοήθεια όσων με παρακολουθούν σ' αυτό το μπλογκ για να μπορέσει αυτή η πόλη να γίνει αυτό που της αξίζει.
    Όλοι γνωρίζουν τη διαφθορά και την ανομία που υπάρχει στους διοικούντες, και πολεμούν τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο μόνος τρόπος είναι ο Εισαγγελέας. Απ' ό,τι φαίνεται σε μερικούς δεν αρέσει. Θέλουν η πόλη να μείνει σ' αυτή την κατάντια. Γιατί δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από πλευράς δημοτών να πολεμούν αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα.
    Οι άνθρωποι του δήμου με τα χρήματα και τις υποσχέσεις έχουν καταφέρει να έχουν τους πελάτες που τους ψηφίζουν. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
    Πιάστε γνωστούς και φίλους που ψηφίζουν στην Αρτέμιδα να καταψηφίσουν τη σημερινή διοίκηση. Οι άνθρωποι αυτοί θα μας καταστρέψουν τελείως. Έχουν δώσει πολλά δείγματα γραφής για το τί θέλουν να κάνουν.
    Σκεφτείτε καλά το Μάιο πριν ψηφίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:27 μ.μ.

    Kαι τον Ακη τον ψηφιζαν και τον της Θεσσαλονικης τον ψηφιζαν και τον αλλο τον νομαρχη Θεσσαλονικης τον ψηφιζαν.Μονον στον Παπακωσταντινου,,αρχισαν να παιρνουν ειδηση ,ειμαστε λιγο αργοι στο να καταλαβαινουμε τι τρεχει.Γιαυτο ειναι πολυτιμες οι πληροφοριες.Για να μην κοροιδευουν με δελτια τυπου ,με προυπολογισμους μαιμουδες , με τους πλαγιωμενους υπαλληλεους,τους μαγαζατορες της παραλιακης και αλλα απιδια και καπαπιδια .Ποσοι πια τρωνε απο δαυτους και ποσοι ειναι τυφλοι? Η Λουτσα ειδικα ειναι αντρον παρανομιας ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ5 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:38 π.μ.

    Xθες ειχα μια συναντηση και εμαθα οτι η κομματιλα προσπαθει με διαφορα κολπα .ΥΠΟΓΕΙΩΣ,να περασει σεσημασμενους.Συνειδητοποιειστε οτι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ψηφιζουμε ατομα,εντιμα .δραστηρια με ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ..Η κομματιλα λειτουργει με μηχανογραφιες γιατι στοχος της ειναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΙΩΝ.Τα προσωπα ειναι διπλα σας και τα ξερετε.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ Η ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ που βαζεις μεσα λαμογιο και σου βγαινει ασπιλο και αμολυντο.με την χαρη του κομματος.Αντιθετα μαυριζοντας ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ δινεις το μυνημα στο κομμα ΟΤΙ ΜΗΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.Δεδομενους σας θεωρουσαν τοσα χρονια και σας φορεσαν τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ,Τα κομματα δεν φτιαχνουν χαρακτηρες ισα ισα ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ.Αυτο ντε το εχετε δει πεντακαθαρα.Τα κομματα δεν θελουν αλλαγη του εκλογικου συστηματος στις εκλογες, για να εχουν το μαντρι γεματο.Γιατι τι θα παθαιναν αν μπορουσες να διαλεξεις συμβουλους απο διαφορετικες παραταξεις?ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΟΥ.Ακομα και αν εβγαζαν τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ θα ειχε ελεγχο απο διαφορων κομματικων πεποιθησεων ατομα.ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ .Ανοιξτε λοιπον την πορτα του μαντριου,μαυριζοντας σεσημασμενους ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΕΕΕΕμπορει και να το βρουν στο τελος και να τους αποσυρουν πραγμα που ειναι καλο , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    Οσοι ειστε ακομα σε κομματικους μηχανισμους ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΝΗ ,απηλειστε ,με διασπαση να τους ΜΑΖΕΨΟΥΝ.Μην καθεστε να σας φορανε το φεσι του καθε σαλταδορου που σας εκθετει ολους.Βγαλανε ανωνυμη ανακοινωση απο κομματικη οργανωση ,για να μας σωσουν .ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ?ΑΤΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ?Γιατι εγω εμαθα,ειπα την γνωμη μου που ειναι η χειριστη και θα σας κραξω ...αγριως..Καλα τα γενικολογα αλλα εδω ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ και μην κανετε την παπια.Εγω το διαβιβασα εκει που πρεπει, αλλα εγω ειμαι ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΤΕΓΚΤΟΣ(ετσι μου ειπαν) οποτε περιμενουν και αλλους επιεικεις.....να φωναξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ10 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:16 π.μ.

    Εκεινη την ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ την κανατε?Πανε οι 12 ημερες απο τις 15 που ειχατε.Θα μας την στειλετε και εμας η θα την μουλωξετε παλι?Μας ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ στις δικες σας αναμορφωσεις ολα τα χρονια.Μια φορα σας την ζητανε ΕΠΙΣΗΜΩΣ και αυτη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    Ως προς το ποσον της ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, γραφει για την Αρτεμη και τον Ξενοφωντα.ποιο ειναι το ποσον που ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ?ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ το 2013?ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ .ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ και θα τον βρουμε στην Διαυγεια,προ των εκλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας