ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αποτελεί κίνδυνο η κατάργηση 249 οργανικών θέσεων εργασίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ;



Κίνδυνος για τη ασφάλεια των διεθνών αερομεταφορών, αλλά και κίνδυνος για την απώλεια ανθρώπινων ζωών,  αποτελεί η κατάργηση των 249 οργανικών θέσεων  εργασίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), υποστηρίζουν με προσφυγή τους, που κατέθεσαν  στο Συμβούλιο της Επικρατείας, 20 ιπτάμενοι χειριστές αεροσκαφών οι οποίοι εκτελούν χρέη επιθεωρητών πτήσεων.


Οι επιθεωρητές αναφέρουν ότι η κατάργηση των 249 οργανικών προσωποπαγών θέσεων που έγινε με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πλέον του ότι είναι αντισυνταγματική, δημιουργείται τεράστιο θέμα προστασίας της αεροπλοίας. 

Παράλληλα,  παραβιάζει διεθνείς κανονισμούς για την ασφάλεια των πτήσεων, αλλά παραβιάζει  και εθνικούς κανονισμούς εναέριας ασφάλειας. Όμως,  κατ΄ επέκταση, υπογραμμίζουν οι επιθεωρητές, τίθεται θέμα  και για τις ανθρώπινες ζωές.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι η κατάργηση των οργανικών θέσεων  παραβιάζει και την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία.

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Ιανουαρίου 2014 στις 3:15 μ.μ.

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΑΛΝΤΕΡΙΔΗ.

    Ο Οτσαλαν τα βρηκε με τον Ερντογαν και εμεις...... παιζουμε αμυνα......knocking on heavens door......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ20 Ιανουαρίου 2014 στις 11:25 π.μ.

    Ασε που ο ελεγκτης δημοσοιας διοικησης ,εβγαλε οτι επαιρναν ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, που δεν εκαναν.Αρα για να μην τις δουλευουν,και απλως να τις πληρωνονται,δεν υπηρχαν τοσες αναγκες,για προσωπικο.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΕΓΩ Η Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ και εχει δικιο ο Σαββας Καλντεριδης ο γνωστος απο την υποθεση ΟΤΣΑΛΑΝ ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ,φερνοντας κρυφα τον Οτσαλαν στην χωρα μας και παραλιγο να μας εμπλεξει σε ΠΟΛΕΜΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ?Δεν ειναι λιγο ΣΟΛΙΚΟ να τον προβαλλουμε σαν ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ?Για το difence ,απο το οποιο το πηρατε και το αναδημοσιευετε , πολλοι δεν ξερουν η δεν θυμουνται αλλα ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ εχει μεγαλη μνημη.Μιαφορα να σε δει αυτο το ζωοι σε θυμαται για παντα,Αντιθετα τα χρυσοψαρα εχουν μνημη ωρων μονον.Γιαυτο δεν αντιλαμβανονται οτι ζουν σε γυαλα.Σε λιγες ωρες το εχουν ξεχασει και νομιζουν οτι αλλαξαν χωρα.ΕΕΕΕΕΕ μην μας περνατε για χρυσοψαρα. Αλλος μπλογκιτης προ καιρου ,βεβαιωσε ποιος ειναι ο Καλντεριδης....αρα δεν ειμαι ο μονος που εχει μνημη,......ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ για να βλεπει who is talking......
    ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ καταλαβατε γιατι ο ελεφαντας ειναι το αγαπημενο μου ζωο?Οταν αισθανεται οτι θα πεθανει, παει μονο του στο νεκροταφειο ελεφαντων,εκει που πηγαν και οι προγονοι του.Οσο ζει ομως αλλοιμονο σε οποιον του εκανε κακο.Τον θυμαται για παντα. Ειναι ενα ηπιο ζωο,φυτοφαγο, που ομως,ισοπεδωνει τα παντα αν το θιξουν.Ειναι απιστευτη εμπειρια να ταξιδευεις με αυτο. Ο οδηγος του ,μεγαλωνει διπλα του,ωστε να τον ξερει απο μωρο και να τον εμπιστευεται το ζωο.Αρα οποιον δεχεται ο οδηγος τον δεχεται λογω εμπιστοσυνης και το ζωο.Για δοκιμαστε να καβαλησετε ελεφαντα χωρις τον οδηγο του.......Γιαυτο την φυση και τα ζωα τα ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας