ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ζητείται ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

...με τσαγανό και πραγματικό ενδιαφέρον.
Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 10!!! χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών « Ελ. Βενιζέλος » για να αντιληφθούν τα στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και ακόμα περισσότερο η πολιτικά διορισμένη, διοίκηση της ότι δεν βρίσκονται στο Ελληνικό όπου μετά την απογείωση τα αεροσκάφη έστριβαν προς την θάλασσα για να αποφύγουν κατοικημένες περιοχές.

Είναι γεγονός ότι εδώ και μερικούς μήνες η πορεία των αεροσκαφών είναι ευθεία και με εμφανώς μεγαλύτερη κλήση ανόδου με αποτέλεσμα η ηχορύπανση να έχει μειωθεί σημαντικά, ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης. Ίσως να βάλαμε και εμείς το χεράκι μας με την συνεχή δημοσιοποίηση του προβλήματος… αλλά αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί… μακάρι να το κάνουν και άλλοι.
Φαίνεται λοιπόν να κατάλαβαν επιτέλους ότι από κάτω ζουν άνθρωποι… ότι πετούν πάνω από κατοικημένη περιοχή με σχολεία και εκκλησίες, με ηλικιωμένους και παιδιά που ζουν μόνιμα… φαίνεται, αλλά συνεχίζουν τις παρανομίες… έχουμε γράψει κατ επανάληψη για τα προστατευτικά ωράρια 23:00-07:00 και 15:00 με 18:00.
Σε ένα λάθος κατασκευασμένο Αεροδρόμιο που φτιάχτηκε για να δικαιολογήσει τις αρπαχτές και να τροφοδοτήσει την τάχα μου ανάπτυξη του Μεσογείτικου κάμπου πρέπει ο δήμος να επιβάλει άμεσα την τήρηση των προβλεπόμενων αλλά και ακόμη περισσότερο την βελτίωση αυτών, προς όφελος των κατοίκων.
Για να μην βιαστεί να γράψει κανείς για εκτός σχεδίου κατοικίες να πούμε ότι ιδιαίτερα το κέντρο αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της Αρτέμιδας είναι εντός σχεδίου με ΦΕΚ που ξεκίνησαν να δημοσιεύονται από το 1983 και ολοκληρώθηκαν το 1989. Δηλαδή μία δεκαετία πριν την μελέτη για την κατασκευή του νέου Αεροδρομίου, η οποία τοποθέτησε τους διαδρόμους σαν να μην υπήρχε μία ολόκληρη πόλη.
Δείτε μερικές μόνο παρανομίες από χθες βράδυ:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

Ζητούμε λοιπόν Δήμαρχο που θα καταγγέλλει τις παρανομίες, θα ενημερώνει τους βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρειά μας και που θα βάλει σε λειτουργία την πολιτική προστασία του Δήμου για τον έλεγχο τήρησης των κανόνων πτήσης.
(Όπως πολλά άλλα, έτσι και ο θεσμός της πολιτικής προστασίας έχει εκφυλιστεί… πολιτική προστασία σημαίνει προστασία των πολιτών… και όποιος το ψάξει θα δει ότι εκτός από φυσικές καταστροφές και φωτιές, στις αρμοδιότητές της είναι και η λήψη μέτρων για την αποφυγή μαζικών καταστροφών, και αεροπορικών ατυχημάτων!!!. Αυτό το κρατούν μυστικό στον δήμο μας… ΓΙΑΤΙ;;)

113 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ...ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ......ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ...! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ...(ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ , ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ....ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ..) . ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑΝΝΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..!!!! ΕΣΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Ιανουαρίου 2014 στις 12:58 μ.μ.

      Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ .Αυτη λυνει τα χερια αλλα δεν αρκει.Χρειαζεται ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ,εντιμων και αποφασισμενων συμβουλων .Χρειαζονται συνεργατες παρομοιας αντιληψης και οχι κακο μαθημενοι,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.Στον β γυρο, που μαλλον θα υπαρξει, θα χρειασθουν υποστηριξη και απο αλλες ομαδες η ψηφοδελτια και αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο να επιτευχθει μονον με εντιμοτητα.Επειδη λοιπον φετα φετα κοβεις το πεπονι ,και αν στον β γυρο εχεις ολα τα μεχρι τωρα,ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΛΕΛΟΥΔΑ,σε ενα μπλοκ το πραγμα δυσκολευει, ο σχεδιασμος θελει εκτος απο την αγιαστουρα και ΓΑΤΑ .Διαλεγεις λοιπον και γατα,που την αμολας οταν βγουν οι ποντικοι.Απο το αποτελεσμα που θα προκυψει ,απο τους συμβουλους που θα βγαλεις, απο το για πρωτη φορα ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ,την πρωτη Κυριακη θΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.Γιατι ,θεωρητικα βεβαια, προκυπτει οτι μπορει να μην βγεις δημαρχος αλλα να εχεις πλειοψηφια συμβουλων .Γιαυτο οι συμβουλοι που θα μπουνε πρεπει να ειναι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΙ και εμπιστοι.Αυτοι θα συρουν το καρο ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΜΕΛΗΤΕΑ Η ΣΥΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.Ειναι κατι σαν την βουλη και την γερουσια του ΟΜΠΑΜΑ.Ειναι προεδρος αλλα δεν μπορει να περασει οτι γουσταρει΄.Αρα πλην του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑΓΗΣ ειναι απαραιτητη η ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ επιλογη των συμβουλων.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ, γιατι πολλοι θα προσπαθησουν να σαλταρουν στην βαρκα της Σωτηριας με τον καλο καπετανιο.Δεν αρκει ο καλος καπετανιος θελει και καλο πληρωμα και εγω πιστευω οτι υπαρχει στην περιοχη καλο πληρωμα ,να το προσεγγισουν χρειαζεται οι σωστοι ΕΠΙΛΟΓΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.Σε εκεινη την ημεριδα για το Αμερικανικο ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ,ΜΥΑΛΟ ,ΓΝΩΣΗ,ΕΦΟΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ,νεους και μεγαλυτερους ,που ξεχωριζαν και μονον απο τον λογο τους.Μιλησα με μερικους και εντυπωσιαστηκα.Αυτους πρεπει να ανακαλυψετε.Αυτοι ειναι το μελλον.Αν πολιτευομουν θα τους ειχα παρει απο κοντα απο τοτε.Τεσσερα χρονια θα τους πιλατευα τεσταροντας τις αντοχες τους ,ζητωντας τους βοηθεια για καθε θεμα της ειδικοτητας του καθενος οταν προεκυπτε.Ετσι θα τους ηξερα και θα με ξερανε,δεν θα εψαχνα τελευταια στιγμη.Ελπιζω οποιος πολιτευεται να το εχει κανει ηδη.Να εχει ενα επιτελειο.Τα επιτελεια κερδιζουν τις μαχες,οχι οι στρατηγοι μονοι τους.Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣελπιζω να εχει και καλους επιτελεις,Ευθυνη του ειναι να φτιαξει επιτελειο.

      Διαγραφή
    2. Θα προτιμουσα νεο οχι συταξιουχο εκτος αν θελουμε προ΄΄ισταμενο ΚΑΠΗ

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Ιανουαρίου 2014 στις 10:05 π.μ.

    Κατα την ταπεινη μου γνωμη ,δεν Ζητειται Δημαρχος,Ζητουνται δημοτες πολιτες.Αυτοι ψηφιζουν και βγαζουν δημαρχους.Αυτοι τους ελεγχουν και τους επαναφερουν στην ταξη αν κανουν στραβες.Αυτοι με τα προβλεπομενα οργανα ,τους συλλογους,,ομιλους,ομοσπονδιες,τοπικα συμβουλια και αλλους ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις αποφασεις που παιρνονται.Σε αυτα τα οργανα ,αθροιστικα, παιρνουν μερος ειτε σαν μελη ,ειτε σαν διοικησεις των φορεων, πολλοι δημοτες,ετσι που να εξασφαλιζεται, στα χαρτια τουλαχιστον, η λαικη συμμετοχη .Παραλληλα υπαρχουν μπλογκς ,ηλεκτρονικες εφημεριδες ,εντυπα τοπικα και υπερ τοπικα ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ.ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    Επισης υπαρχει αντιπολιτευση να ανακαλυπτει ,να καταγγελλει ΚΑΙ να κινητοποιει ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    Ολο αυτο το πλεγμα ειναι για να λειτουργει ενημερωτικα και ελεγκτικα ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    Αρα θεσμοι υπαρχουν ,Το αν αυτοι οι θεσμοι δεν λειτουργουν συμφωνα με την αποστολη τους δεν ειναι θεμα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ, που εξ αλλου τον βολευει η ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ,εξου και κανει οτι μπορει να τους απαξιωσει (βλεπε επιτροπη διαβουλευσης)αλλα των ιδιων των φορεων και κυριως των δημοτων που εκπροσωπουνται σε αυτους.
    Το να αναγουμε τον ΔΗΜΑΡΧΟ σε απολυτο αρχοντα ,που μονος του κανει οτι θελει ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΥΠΗΚΟΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ.και οχι πολιτων που και ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Ενα μικρο παραδειγμα ειναι η αποφαση να προσλαβει ειδικο συμβουλογια το θεμα ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.
    Αλλο παραδειγμα η επιτροπη για το αεροδρομιο που μετεχουν Δημοτικοι συμβουλοι.

    Τι γινεται με αυτα τα δυο?Ποιος ξερει, ποιος ασχολειται, ποιον ενημερωνουν ,που δινουν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?
    Θα μπορουσα να αναφερω πολλα παραδειγματα αδιαφοριας των ιδιων των δημοτων για καυτα θεματα της πολης τους.Απο τις παρανομες αμμοληψιες,που εξαφανισαν τους αμμολοφους,μεχρι τα παρανομα κτισματα στην Βι ζωνη ,την παρανομη και ΔΩΡΕΑΝ καταληψη της παραλιας,την εγκαταληψη του παρκου του Αεροδρομιου (λες και δεν το βλεπουν οι γειτονες στην περιοχη)την καυση που ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ενας υποψηφιος βουλευτης και μονον ,την ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,χαρακτηριστικο παραδειγμα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ για το κεντρο της παραλιακης πολης,
    την ενοικιαση ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ σε τιμη Κολωνακιου και βαλε,,την ΠΥΡΚΑΓΙΑ στο πνευματικο κεντρο που περασε ΝΤΟΥΚΟΥ απο την αντιπολιτευση,και μυρια οσα επιβεβαιωνουν την θεωρια μου οτι ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ,αλλα σαν υπηκοοι ενος κακου αρχοντα ,που αν φυγει,λες και ηρθε μονος του με στρατο και τους κατελαβε ,Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ,θα λυσει ολα τους τα προβληματα μαγικα.
    ΕΕΕΕΕ λοιπον ΟΧΙ. Θελει αρετη και τολμη η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.Μεχρι τοτε θα ψαχνουμε εναγωνιως, με αιτημα , ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ,για κοιμισμενους δημοτες και για κοιμισμενες βασιλοπουλες που τις κρατανε οι κακοι δρακοι ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ .
    Εδω λοιπον τελειωνει το προσφιλες σε ολους, ΠΑΡΑΜΥΘΙ του κακου βασιλια,του καλου πριγκηπα ,της κοιμισμενης βασιλοπουλας και των ΑΓΑΘΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ .
    Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΙΟΣ(ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ . !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Ιανουαρίου 2014 στις 9:18 π.μ.

      Επιμενω μπλογκιτη 8 30.Οι μαχες δινονται και κερδιζονται με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.Στρατηγικη και καλη μαλιστα ειναι ο ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΜΟΣ.Ομως χρειαζεται επιμελητεια, γερη επιμελητεια , απο πισω.Σκεψου οτι μονο για την επιμελητεια του Μ. .Α λεξανδρου στην εκστρατεια του ,εχουν γραφει ειδικα βιβλια .Που θα εκανε σταση,σε τι περιοχη,ποσες προμηθειες για ζωα και ανθρωπους,για ποσες ημερες πορεια κλπ κλπ κλπ.Σκεψου οτι η εκστρατεια ηταν τοσο καλα οργανωμενη ,ωστε προεβλεπε και τις οικονομικες επιπτωσεις.ΠΧ Ο χρυσος των περσων οταν θα επεφτε στα χερια τους θα ΜΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ και οχι του ασημιου.Πραγμα που εγινε και εφθασε το ασημι να ειναι μεγαλυτερης αξιας απο τον χρυσο για τα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.Αυτα με την κεφαλη του Αλεξανδρου που αν δεν τα εχεις δει στο Νομισματικο μουσειο αξιζει να το επισκεφθεις.Εκει ισως δεις,αν υπαρχει το νομισμα του Τραιανου της πολις του Βυζαντιου του 276 πχαν θυμαμαι καλα ,ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ.ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ.Στους ταφους των Δαρειων στο Ιραν βλεπεις σκαλισμενο στον βραχο τον Ρωμαιο να προσκυνα τον μεγα βασιλεα.Αυτος ηταν Σελευκιδης απογονος του Σελευκου στρατηγου του Μ,Αλεξανδρου που οι Περσες εχουν ενσωματωσει στην ιστορια των βασιλεων τους. Αν πας στην μαγικη Περσεπολη, θα ακουσεις εκπληκτος τους ντοπιους ξεναγους να ισχυριζονται οτι ο Αλεξανδρος δεν εκαψε την πρωτευουσα του Δαρειου.Εγινε σεισμος και επιασε πυρκαγια.Και αν εχεις διαφορετικη γνωμη ,πας στους Μουλαδες ......
      Γιαυτο σας λεω οτι η επιτοπια επισκεψη στα μερη που εκτυλιχθηκε η Ιστορια η οποια ιστορια ,ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.Δειχνει πως πλαθονται οι μυθο,με τους οποιους κουμανταρονται οι λαοι.Αλλο μυθοι αλλο παραμυθια,αλλο θρησκεια και πιστη,αλλο ιστορικες αληθειες.Ρεπουμε ανεπανορθωτα στο να φτιαχνουμε μυθους που τους πιστευουμε ως αληθειες.Και οποιος δεν τους πιστευειεεεεεε στους Μουλαδες....και εδω,οπως και αν τους ονομαζουμε εμεις.ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
      Γιαυτο σου λεω ,οι μαχες δεν κερδιζονται με μυθους.Το συμβολο χρειαζεται,γιαυτο βγηκε ο Αλεξανδρος αρρωστος και δεμμενος στο αλογο για να εμψυχωσει το στρατευμα και το ηθικο του,ομως η επιμελητεια εκανε την δουλεια της απο πισω και η προπαγανδα την δικη της..Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.....

      Διαγραφή
    3. Ποιός είναι ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, να τον συνδράμουμε ; κι΄εσύ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ που ξέρεις, βρέστον να τον συμβουλεύσεις .

      Διαγραφή
  3. αν βαλατε το χερακι σας;;;;
    ολοκληροι μπηκατε μεσα στο προβλημα και σας ΔΙΠΛΟΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΣΑΣ ΔΙΠΛΟΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΒΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ,
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ , ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΣΗΜΙΤΗ) , ΑΔΑΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ( ΤΥΡΑΚΗΣ Αλτιπαρμάκης ΚΑΙ ΚΑΣΙΜΗΣ) και διαφορες οργανωσεις κατα του αεροδρομιου κατεστρεψαν τις ζωες μας.....

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ

    Α. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    Β. ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΙΡΟΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΣΩΤΗΡΑ ΒΛ ΚΑΣΙΜΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ.

    Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΕΣ ΔΗΜΑΡΧΑΟΙ Η ΜΗ ΣΑΝ
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 10.05, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΓΡΙ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ

    Α. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ - ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ -
    ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΗΧΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΟΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ.

    Β. ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΒΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, Η ΚΟΡΩΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ , Η ΧΩΡΟΘΕΤΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΛ.

    Κε δημαρχε ειστε οτι καλυτερο εχει περασει απο το δημο σπατων. Αν ομως εσεις η προσωποποιηση της οργανωμενης υποχωρησης η ο κυριος εκφραστης της λογικης ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ, ειστε ο καλυτερος φανταστειτε τι ηταν οι προηγουμενοι......

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΑΚ,ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΟΜΑΚ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Ιανουαρίου 2014 στις 8:38 μ.μ.

    Ρε παιδια να τα βρουμε...........ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.....
    Τι σας ελεγα?Το ερωτημα ειναι στον α η τον β γυρο θα τα βρουν?Εδω εχουμε τον καλυτερο δημαρχο που περασε...ποτε απο τα Σπατα.Αντε βαλε μαζι και τον καλυτερο που περασε απο την Λουτσα...και δεσαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμεις απορουμε ειλικρινα ρε νουμερο 8.38 μετα απο τοση λασπη
    που εχεις πεταξει , και μετα απο τοσες μ@λ@κιες που εχεις πει - δεν εχεις πεσει πουθενα μεσα-

    ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Η Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ολοφάνερο ότι ο Κ.Π πρέπει να έχει πρόβλημα σχιζοφρένειας. Ένας άνθρωπος που μόνο βρίζει και χωρίς να έχει συνειρμό στη σκέψη και το λόγο του τί μπορεί να είναι? Το πιθανότερο να πάσχει από σχιζοειδής διαταραχή.
    Αν έχεις να γράψεις κάτι επικοδομητικό που να βοηθήσει το θέμα του σχολιασμού γράψε. Διαφορετικά βούλωσέ το.
    Το μπλογκ θα πρέπει να ελέγχει τα σχόλια που αναγράφονται και μετά να τα δημοσιεύει. Αυτά που γράφει συνέχεια ο Κ.Π., επειδή τον έχω παρακολουθήσει και σε άλλες αναρτήσεις, είναι ασυναρτησίες. Λίγη προσοχή παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Ιανουαρίου 2014 στις 10:11 μ.μ.

      Αγαπητε 9 06.
      Σε τετοιες περιπτωσεις ,οι γιατροι συνιστουν...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
      Θα σας το θεσω διαφορετικα.
      Αν συναντησεις αγριεμμενοι αδεσποτο,τι θα κανεις?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑ , η αλλη μεταδοτικη ασθενεια......και η πολιτικη ασθενεια κατηντησε.....ΑΝΙΑΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.
      ΑΡΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ .....που θα παει.....θα το μαζεψουν καπου.....
      Το μπλογκ,το εχει κοψει στο παρελθον ,οταν εκτροχιασθηκε εντελως....τι να κανουν ?κατανοηση στα προβληματα των ασχολουμενων ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΟΘΗΡΟΥΝ ΑΝΟΗΤΩΣ.

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Ιανουαρίου 2014 στις 10:20 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ.......
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝ ΕΙΣ


    ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤ ΟΙ εντελως.....
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εμεις εσενα περιμεναμε γεροχουφταλο να μας μαθεις γραμματα.

      αντε ρε διαβασε καμια εφημεριδα γιατι αν κρινουμε απο αυτα που γραφεις εισαι μεχρι ΓΙΑ Τα ΣΠορ Του βορα και αυτα παραμασχαλα

      αν χαθεις μασελοφονια

      κ.π.

      Διαγραφή
    2. Ουπς μιλατε ρε αδερφια γραψαμε
      το βορρα λαθος....
      αλλα ειπαμε εδω ειναι μπλογκ σοβαρων επιχειρηματων....

      κ.π.

      Διαγραφή
    3. Τι ειναι το κ.π.;;

      Διαγραφή
  9. Εάν το είχε κόψει στο παρελθόν το Κ.Π. το μπλογκ, παρακαλώ να κάνει ξανά το ίδιο. Ο άνθρωπος δεν εκτροχιάζεται απλώς, είναι ανόητος. Τέτοια σχόλια δεν μας είναι χρήσιμα.
    Όσο για την απορία του προηγούμενου σχολιαστή τί είναι το Κ.Π. μπορώ να του απαντήσω με σιγουριά ότι είναι κάποιο "σούργελο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ξερουμε ειλικρινα αν το μπλογκ πρεπει να κοψει που συνεχως προβαλουμε στοιχεια
      για να προστατεψουμε την αρτεμιδα απο τη πληρη καταστροφη βλ δευτεροβαθμιο κελ στα σπατα,
      η εσενα που χωρις να ξερεις ποιοι ειμαστε μας αποκαλεις σουργελα....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Ιανουαρίου 2014 στις 3:19 μ.μ.

      ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΑΜΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΜΠΙ της Σπαταρτεμισιας.Στοιχειά βρυκολακιασμενα,απο το παρελθον ξυπνησαν για τις εκλογες.και μαζι με τα κορακια κρωζουν νομιζοντας οτι κελαηδουν.Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΗΔΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ.,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
  10. Εγώ, εύχομαι για το 2014 κάποιοι από την διοίκηση του δήμου να πάνε φυλακή. Μόνο έτσι θα ξεβρωμίσει ο τόπος απ' αυτή τη "σαπίλα" ετών. Και όχι μόνο να πάνε μέσα, αλλά να κατασχεθούν και οι περιουσίες τους. Θα πρέπει να μας δικαιολογήσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ τί έγιναν τα χρήματα που πέρασαν από τα ταμεία του δήμου, χωρίς να γίνει ένα έργο στην πόλη της Αρτέμιδας. Ένας δρόμος έστω.
    Θα μας εξηγήσουν τα τεράστια έξοδα του προϋπολογισμού για δαπάνες, οι οποίες θα συγκριθούν με τις τιμές της αγοράς.
    Μόνο έτσι ο Εισαγγελέας μπορεί να βγάλει κάποια άκρη και να καταλάβουμε επιτέλους ποιοί τα "φάγανε". Γιατί κάποιοι "φάγανε" πολλά λεφτά.
    Δεν γίνεται να διαθέτεις σαν δήμος 140 εργατοϋπαλλήλους και να δίνεις με απευθείας αναθέσεις εργασίες σε συγκεκριμένους εργολάβους, τη στιγμή που θα μπορούσαν να τις εκτελέσουν αυτοί οι υπάλληλοι.
    Δεν γίνεται η πόλη της Αρτέμιδας να έχει μείνει τόσα χρόνια σ' αυτό το χάλι και κανείς να μη μιλάει.
    Άργησε πολύ η εισαγγελική έρευνα. Επιτέλους, όσοι άφησαν αυτή την πόλη σ' αυτή την κατάντια να πάνε φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου και υπαλληλοι των τεχνικων υπηρεσιων ηταν στις εργολαβιες. Τωρα τι να λεμε.!!!!!

      Διαγραφή
  11. Ο ανόητος Κ.Π. 7.40, λέει : " να ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΛ ". Βρε ανόητε, που θα εκβάλει ο αγωγός αυτού του ΚΕΛ; Στον ΄Αγιο Νικόλαο η στα Πετρέλαια. Δηλαδή στην θάλασσά μας και λόγω των βορείων ανέμων!!!! ΄Αρα τρίτος αγωγός, ( Αεροδρόμιο - Ερασίνος, Κορωπί - Χαμολιά ). Με το μυαλό δε που έχεις, αν πέσεις κι΄εσύ στη θάλασσά μας, το καλοκαίρι να κάνεις μπάνιο, θα γίνεις ο τέταρτος αγωγός.......γιατί δεν είσαι αγωγός ιδεών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι και το κελ της νεας μακρης στη θαλασσα σου θα πεσει
      σιγα ρε φιλε ηρεμησε ....εχει και λιμανακι η ραφηνα

      τωρα αν διαβασες προσεκτικα τι λεμε παρ5απανω λεμε οτι ο δημος σπατων πρεπει να πιεσει για συνδεση με μαρκοπουλο η κορωπι καταρχην. το οτι οι δυο δημαρχοι πανε δυο δυο μαζι ποτε δεν το καταλαβαμε. Ας μπουμε εμεις στο μαρκοπουλο και ασε τη ραφηνα να μπει σε καποιο αλλο κελ αργοτερα....

      η λυση της ραφηνας που ΔΕΝ θα βγαζει τα λυματα στον αγ νικολα ειναι η τελευταια λυση.

      ΤΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΚΑΡΙ !!! ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!!!

      Διαγραφή
    3. Αφού προλάβατε και φύγατε όπως λέτε, τότε τί σας νοιάζει τί θα γίνει με την Αρτέμιδα? Γιατί δεν ασχολείστε με την πόλη στην οποία πήγατε? Σας ενδιαφέρει η Αρτέμιδα από μακριά?
      Κι αφού έχετε άποψη και λέτε πολλά, τη λύση της Ψυτάλλειας που είναι η πιο οικονομική και η πιό σύντομη, δεν την ξέρετε?
      Ότι πήραμε το ΟΚ για Ψυτάλλεια, σας είναι άγνωστο? Ασχοληθείτε λοιπόν με τα προβλήματα της πόλης στην οποία πήγατε, κι αφήστε τις λύσεις για Κορωπί και Μαρκόπουλο.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 3:49 μ.μ.

      Ολο φευγουνε αλλα ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ.....
      Ο δρ Τζεκυλ ξεχναει τι ειπε ο μιστερ Χαιντ..δεν το ξερετε?
      ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ.
      Εδω μονον εχουν πιθανοτητες,ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.με αυτα Τα νουμερα που εχουμε.

      Διαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Ιανουαρίου 2014 στις 7:54 π.μ.

    ΤΟ κπ εχει καποιος εμοννες..Δεν σχολιαζει οτι ναναι.Εχει αρχειο copy paste ολως τυχαιως ,ιδιο ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΕΝΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ.Αυτο ειναι απλη συμτωση,οπως απλη συμτωση ειναι το οτι, εχουν την ιδια ακριβως ανορθογραφια..Κανοντας τον λαγο, ριχνει κατα καιρους προτασεις,και αναλογα με την αντιδραση των μπλογκιτων ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ.Γραφει ποτε ως ανωνυμος,ποτε ως κπ,αλλα ειναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ.Το μονο σταθερο του σημειο ειναι το ποσο καλος και παρεξηγημενος ειναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ.Επισης,δεν λεει ποτε κακες κουβεντες για την Ομοσπονδια,τους υπαλληλεους,τα πουλακια της παραλιας,και τα ΚΟΡΑΚΙΑ της δημαρχιας.Το μενος του, εξαντλειται στον Αριστογειτονα,ονομαζει τον ΟΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ οι ηρωες μας,,τα νυκτερινα κεντρα αναπτυξη,και απειληλει με ΚΕΛ μεσα στα Σπατα..Απειλει επισης οτι ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ........τι υπονοει?
    Ετσι αγαπητε μπλογκιτη που ρωτησες ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΠ, σου αοανταω με μια μικρη περιληψη ωστε νε καταλαβεις μονος σου τι ειναι
    Αν ρωτας εμενα ,ειναι ΛΑΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ,που τρωει προβατινες ομου και ανταμα με τα κορακια.ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.Γιατι η ανορθογραφια,η χυδαιοτητα,το copy paste,τον φωτογραφιζει.Δεν φταιει ο φωτογραφος παιδες.Η σκυλοφατσα, σκυλοφατσα θα βγει στην φωτογραφια οσο ρετους και να της κανεις.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ. Λασπη δεν πεφτει σε ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.Η λασπη πεφτει,εκει που κολλαει και θελει ονοματεπωνυμο για να κολλησει.Ομως αν εχεις συνηθισει να φωναζεις λασπη λασπη εεεεεεεε σου μενει το χουι να ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ τα δικα σου σφαλματα που σε ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΝ.
    Ειναι ανευ ουσιας ,να ζηταμε να κοπουν τα σχολια του.Αντιθετα πρεπει να μενουν, ως υποδειγμα πολιτικου ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟΥ, που αυριο θα ζητησει ψηφο οπως εχει κανει και στο παρελθον.Και το πραγματικο προβλημα, ειναι οτι αυτο ΤΟ ΕΙΔΟΣ ....ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ,Ειναι οτι διεκδικει ψηφο και παιρνει κατι.Εμενα το θεμα μου ειναι απλο.Στον α η στον β γυρο θα εχουμε τις συμμαχιες?Γιατι πολυ πηγαινε ελα πεφτει απο ΤΩΡΑ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ τι θα ψηφισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άριστα !Αριστογειτονα ,η ανάλυση σου εξαιρετική!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ15 Ιανουαρίου 2014 στις 10:43 μ.μ.

      Τωρα μενει στην Νικαια και στο Παγκρατι αλλα Η ΛΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.
      Εκει ξημεροβραδιαζεται με τα ιδια και τα ιδια copy paste, την πληρη ασυνταξια, την αγνοια των εννοιων και την σημασια των λεξεων, ενας απιστευτος αχταρμας σχιζοειδους τυπου και παρανοικης εμοννης με το προσωπο μου, που μαλλον θεωρει οτι του χαλαω το image.Eιναι τοσο θλιβερο το θεαμα που δεν αντεχει περαιτερω σχολιασμο.Αρωστια βαρυτατη η πολιτικη.
      ΤΟΣΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟΠΟ.....,αναρωτιεμαι οι υγιεις που ειναι?ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ?ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ?
      Παρ ολα αυτα, εγω αισιοδοξω οτι το χαστουκι που θα πεσει, θα ειναι ΗΧΗΡΟ και θα ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ. τα λιμναζοντα βρωμικα νερα του υδροβιοτοπου ,τα πουλια θα τρομαξουν και τα επιβλαβη ζωυφια θα πεταξουν μακρια......

      Διαγραφή
    3. και στο βορειο πολο να ημασταν τα ιδια θα γραφαμε

      Α. οτι οι τοπικοι αρχοντες δεν κανουν οσο πρεπει καλα τη δουλεια τους

      Β. και ποσο γελοιος εισαι εσυ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  13. ΦΙΛΕ/Η 10.42

    ρωτησες αν και εισαι μικρη μαλλον τι ειναι το κ.π.

    το κπ ειναι μια ανεξαρτητη κινηση πολιτων που ξεκινησε απο δυο ταλαιπωρους συμπολιτες σου που ειχαν καταταλαιπωρηθει απο τις χαμηλες πτησεις που κανανε αεροσκαφη απο το εθνικο τερατουργημα που λεγετε ελ βενιζελος.

    σιγα σιγα σιγα γιναμε πολλοι. ειμαστε μια ομαδα συμπολιτων σου που βρηκαμε την ευκαιρια μεσα απο
    αυτον τον ιστοτοπο να πουμε τα προβληματα μας και να ενημερωσουμε το κοσμο για πιθανες λυσεις.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.


    α. βριζαμε απο δω μεσα το δημαρχο για το κελ στο πλατυ χωραφι
    ομως του παμε μπραβο για τις προσπαθειες του εστω και ελαχιστες για το αεροδρομιο.

    β. βριζαμε τη ζηση απο δω μεσα γιατι εκανε τη παπια στο θεμα του αεροδρομιου
    ομως της ειπαμε μπραβο οταν σηκωσε αναστημα και ειπε οχι κελ στα σπατα.

    γ. φωναζαμε και λεγαμε οτι αυτα που κανει η σερδαρη ειναι προκειμενου να πιασει καρεκλα
    ομως βγηκαμε και ζητησαμε συγνωμη και επισης της βγαλαμε το καπελο που ακομη και τωρα προσπαθει να καταδικασει το αεροδρομιο, με σωστα στοιχεια αυτη τη φορα ελπιζουμε.

    δ. Τα βαλαμε με το δ μαρκου που σαν συγχρονος ρομπεν των δασων πηγε να τα βαλει μονος του με το αεροδρομιο. Και βεβαια οταν τους ρωτησαν ποια ειναι τα απαραδεκτα ορια θορυβου. Οι δικοι μας εμειναν καγκελα γιατι πολυ απλα δεν υπηρχαν καν ορια αποδεκτου θορυβου - τωρα υπαρχουν-

    ε. Την εχουμε πει πολλες φορες στο ποθουλακη και του λεμε οτι ναι μεν αυτα που λεει ειναι σωστα και ετσι επρεπε να γινουν απο την αρχη ομως παρουσιαζει τη μια αποψη του νομισματος.

    ζ. εχουμε τσακωθει με τον τουντα που μας ελεγε για διαδρομους χαλακια οταν εμεις του γραφαμε οτι σε ενα σωρο αεροδρομια με τελευταιο παραδειγμα το μακεδονια και το καζαντζακης στη κρητη κατασκευσαν καθετους διαδρομους προκειμενου να μην ενοχλουν τα αεροσκαφη . Εμεις αντιθετα ζητουσαμε τη χρηση απλα του δυτικου διαδρομου για να μη μας ξεκουφαινουν οι εναεριοι χαροι.

    η. Εχουμε τσακωθει επιση και με το μπλογκ αυτο που μας φιλοξενει οταν προσπαθησε να μας βγαλει το κασιμη ηρωα η ως τη σουπερ εναλλακτικη.

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.... ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ Η ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΥΚΤΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ, ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ , Η ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.......

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφ΄ου λες ότι πάτε καλά, γιατί δεν κάνετε ΑΔΕΛΦΑΤΟ και να εμφανισθείτε επώνυμα ;

      Διαγραφή
  14. K.Π. ... μικρέ μου παπαγάλε... μην μου 'Τσαντίζεσαι'!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ειναι αυτα που λεγαμε φιλη 10.42
    για τα πολιτικα αποβλητα,.....

    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    ΔΕ ΠΑΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ ............ΣΚΙΖΟΥΜΕ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την απάντησή σας,
      απλά αναρωτιόμουν αν το κ.π. είναι η κίνηση πολιτών γιατί σας έχω δει στο facebook, ενώ δεν πολυπαρακολουθώ το συγκεκριμένο Blog διότι χάνομαι και δεν αντέχω άλλους αριστογείτονες και μακροσκελείς αερητζήδηκες αναλύσεις.
      Προσωπικά θεωρώ το αεροδρόμιο πηγή πλούτου, αν θέλεις να το πω έτσι,και εκμετάλλευσης . Μου είναι αδιανόητο να έχουμε ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και ΘΑΛΑΣΣΑ και να είμαστε χρεωμένοι! δεν μπορώ να ακούω ότι φταίνε οι μονοδρομοι και το mc arthur!!!!
      δεν ξέρω τι να σου πω για τον θόρυβο. Ακούω για σπίτια που χτίστηκαν μετά την απόφαση της μεταφορας του αεροδρομίου εδω. ξέρω να σου πω για τους δρόμους και τις εκκλησίες που έχει φτιάξει το αεροδρόμιο στους θιγόμενους από τον θόρυβο.
      Νομίζω πως όσοι φωνάζουν για τον θόρυβο, φωνάζουν για να φωνάζουν ....άντε να κερδίσουν κανένα παράθυρο αλουμινίου τριπλής προστασίας από τον ήχο.Νομίζω ότι ο τρόπος που διεκδικούν τα θέλω και το δίκιο τους δεν εχει δυναμική και απήχηση να θίξει τα συμφέροντα του αεροδρομίου!
      Μου φαίνονται κάπως γραφικοί.
      Μακάρι να πετύχετε τους στόχους σας και μακάρι όλοι να σκεφτούμε συνετά στις επόμενες εκλογές.

      με εκτίμηση

      Διαγραφή
    2. Αφ΄ου λες ότι πάτε καλά, γιατί δεν κάνετε ΑΔΕΛΦΑΤΟ και να εμφανισθείτε επώνυμα ;

      Διαγραφή
    3. Ναι, έχει γεμίσει δρόμους και εκκλησίες η πόλη, για να τους ανάβουμε κανένα κεράκι και να προσευχόμαστε για την μακροζωία τους !!!!. 9.44 μ.μ. άναψε κι΄εσύ κανένα κεράκι, άμα βρεθείς καταδώ, να βοηθήσεις τους........Κ.Π !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. αγαπητη 9.44

      πολυ σωστα τα λετε οτι το αεροδρομιο αποτελει πηγη πλουτου...

      ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ.

      να λειτουργει νομοτυπα και σωστα .

      αυτη τη στιγμη

      α) δεν εφαρμοζεται η ευρωπαικη νομοθεσια 2002/49 ec που μιλαει για χαρτογραφηση περιοχων που πληττονται απο το θορυβο

      β) δεν εφαρμοζεται η ελληνικη ΠΛΕΟΝ νομεθεσια περι αποδεκτων οριων ηχορυπανσης απο αεροσκαφη. Η Κ.Υ.Α. οικ. 211773/27.04.2012 αναφερει οτι μεσοσταθμικος θορυβος απο τα αεροσκαφη δεν μπορει να υπερβαινει τα 70 db. Οι κατοικοι της αρτεμιδας ορθως διαμαρτυρονται γιατι ο μεσοσταθμικος θορυβος ξεπερνα τα 85 db.

      γ) Αυτο που λετε οτι ηταν σε ολους γνωστο οτι θα γινοταν αεροδρομιο επομενως γιατι χτισανε ειναι επισης λαθος. Η κατασκευη του αεροδρομιου ειχε πρωτοαποφασισθει απο την ψευτοκυβερνηση πατακου. Με τη δικη σας λογικη κανεις στη λουτσα η και στην ευρυτερη περιοχη απο τη δεκαετια του 60 και μετα δεν επρεπε να χτισει πουθενα. Αλλωστε οφειλετε να ξερετε οτι η κατασκευη των διαδρομων αλλαξε κατευθυνση λιγο πριν την εναρξη των ολυμπιακων αγωνων κυριως χαρη στη πιεση του τοτε δημαρχου σπατων.

      δ) Τελος οι κατοικοι της αρτεμιδας δικαιως διαμαρτυρονται για τη κατασκευη κελ στη θεση πλατυ χωραφι. Η αρτεμιδα ειναι εξαιρετικα υποβαθμισμενη και για αυτο η κατασκευη κελ θα ηταν ενα γενικως ασχημο σεναριο. Ο ΟΠΑΣ και ο κ Ποθουλακης εχουν απολυτο δικιο σε ολα οσα αναφερονται περι αρχικου σχεδιασμου της ΕΥΔΑΠ. Πραγματι ο αρχικος σχεδιασμος της ευδαπ προεβλεπε δυο κεντα επεξεργασιας για ολη την αττικη ενα στη μεταμορφωση και ενα ψυταλεια. Τωρα αυτα που επικαλουνται μερικοι οτι και καλα η ψυταλεια δεν μας χωρα ολους ειναι για γελια.Η ψυταλεια ειναι κατασκευασμενη για να δεχεται το συνολο του λεκανοπεδιου περι 5.5 εκατομυρια κατοικους.

      Το λαθος που κανει ο οπας ειναι οτι η παραπανω πολιτικη της ευδαπ λογω πολιτικων αντιδρασεων αλλαξε. Και παμε στη λογικη του καδε δημος περιπου και δικο του κελ. Βλεπουμε για παραδειγμα να φτιαχνεται κελ στο θριασιο, στο κορωπι και να εκσυχρονιζεται αυτο του μαρκοπουλου. Σε τοιες εκτακτες περιπτωσεις οι επιλογες που εχεις ειναι δυο.

      1) η το πας μεχρι τερμα και επικαλεισαι αποφαση του σουφλια του 1992 περι κατασκευης ενιαιου χωρου αποθηκευσης λυματων με κινδυνο ομως να μην πετυχεις και να σου ερθει κελ στη πορτα σου....

      2) η πιανεις το τωρινο σφυγμο, τη τωρινη πολιτικη ταση και κοιτας μηπως τη σκαπουλαρεις, μιας και αυτοι ειναι αποφασισμενοι να μην πανε τα λυματα στη ψυταλεια. Η δικη μας αποψη ειναι η δευτερη, θεωρουμε δλδ οτι υπαρχει κινδυνος σοβαρος να φορτωθουμε κελ και για αυτο ο δημαρχος οφειλει να πιεσει για συνδεση μας με γειτονικα κελ.

      ευχαριστουμε

      κιν. πολιτ.

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 10:38 π.μ.

      ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Η ΛΟΥΤΣΑ ... ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ.......ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,,,,,,
      Ενωνω και εγω την προσευχη μου
      Τι ακουμε θεουλη μου?
      Γιατι οταν μοιραζες μυαλο
      ξεχασες να περασεις
      απο Λουτσα?
      Της εδωσες τοσες χαρες
      ωραια παραλια
      ηπιο κλιμα ,ωραια αμμο
      ομως μυαλο δεν της εδωσεις
      και δες τι εγινε.....
      αμην μεγαλοδυναμε εσυ ξερεις μεγαλη η χαρη σου ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 11:14 π.μ.

      Απο ποτε ο 9 44 ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗΤΗ?
      ΑΑΑΑΑ δεν μου τα λετε καθολου καλα.....
      Μια κυρια γραφει στο ΚΠ......
      ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΡΩ.
      1 Διοτι ειναι θρησκα και βλεπει εκκλησιες,και δρομους και αλλα ΟΡΑΜΑΤΑ.
      2 Να συγχαρω το ΚΠ για τις μαντικες ικανοτητεςπου του επετρεψαν να αποκαλυψει το φυλο της.
      3 να θαυμασω
      το ΘΥΛΗΚΟ ΜΥΑΛΟ ,ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ......
      Μεταξυ τους μωρε χαιρετιουνται?Βρε μπας και μπηκε καμμια κοιμωμενη εδω μεσα?Για συνεχισε μανδαμ......μηπως βγει λαυρακι αντι μπαρμπουνι..εχω δειγμα γραφης σου, για ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ.
      ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΛΗΘΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΟΗΤΗ.αλλα παλι που ξερεις.....μωραινει κυριος ον βουλεται δημαρχευειν.Περιμενει καπαπιπιδια ψηφους?ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ μπλογκιτες μου......
      ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ
      ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΑΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΝ ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ...
      Ησυχασα εχει ξυπνιους εδω μεσα....ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ στον δημο. ...
      Ο πρωτος ελεγχος γραφης, πλην του ΑΕΡΗ ΤΖΗΔΗΚΕΣ...ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ....ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ
      ΧΑΙΡΤΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΘΕ ΜΠΛΟΓΙΤΕΣ.
      ΜΙΛΗΣΕ η βασιλοποιλα ΚΑΙ ΕΙΠΕ
      ΚΑΚΑ ....ΠΙΠΙ ....τελοιο. Ουτε να το ειχα προσχεδιασει......

      Διαγραφή
    7. ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΒΓΑΛΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

      ΠΕΣ ΝΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΠΕΣ ΝΤΕ , ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ

      ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ .....

      ΒΓΑΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΦΟΥΜΟ ΠΟΥΛΑΣ , ΝΑ ΔΕΙ Ο

      ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ, ΒΓΛΑΤΑ ΨΕΥΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ......

      ΠΑΛΙΟΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ....

      ΠΕΣ ΤΑ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ .....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    8. ΠΟΥ ΝΕ ΡΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΑΣ

      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ

      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

      ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

      Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΚΟΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    9. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 12:38 μ.μ.

      7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 9 44 = 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ =9 45 =7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 10 05 = ΧΟΡΟΙ ,ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ.
      Ενα σκετο panejour εισαστε.....εντελως A LA LOYTSA.....Collection haute couture...a tete.....a bronze .....;quelle e la?
      la princess....

      Διαγραφή
    10. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Ιανουαρίου 2014 στις 5:46 μ.μ.

    Επανερχομενοι λοιπον στον τιτλο της ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ,ο μπλογκιτης 6 Ιανουαριου 11 05 θετει ορθως το θεμα.
    Οι προυπολογισμοι και οι δαπανες για ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ειναι ιλιγγιωδεις.Τα ανεισπρακτα επισης ιλιγγιωδη.Οι συντηρησεις οχηματων φανταστικα νουμερα. Τα δημοτικα τελη επιπεδου Κηφησσιας.Οι παροχες επιπεδου
    Μπαγκλα ντεςΑποφασεις που η περιφερεια τις βγαζει παρανομες,και περα βρεχει ,επανειλημμενα,καταληψεις της παραλιας και προβλεπομενα εσοδα απο αυτες ΜΗΔΕΝ για το 2014 και σχεδον μηδεν εισπραξη απο το 2013.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ αστυνομικους του τοπικου τμηματος και υπαλληλους της πολεοδομιας.Ντου των αδιαφθορων,ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης στον Δημο,και ολοι αυτοι ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΟΥ?
    Με τα πεπραγμενα του καλυτερου δημαρχου που ειχαν ποτε τα Σπατα,Φωτια στο πνευματικο κεντρο ερευνα της πυροσβεστικης,Κτηματικη υπηρεσια του δημοσιου σπευδει να ξεχωρισει την θεση της,η αρμοδια της πολεοδομιας προισταμενη αρχη δηλωνει οτι η β1 ζωνη ειναι απολυτου προστασιας και ο αρμοδιος αντιδημαρχος χτιζει εκει,.Πες τε μου μια ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΡΧΗ που δεν ασχολειται με τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ..Και μετα ολα αυτα, υπαρχουν ακομα ΑΦΕΛΕΙΣ ....που πιστευουν οτι ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ και τους ριχνουν κρατικη λασπη.Ολα αυτα ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Πολλοι ειδικοι εχουν πεσει πανω στο τοπικο ΣΕΡΑΙ ,ετσι ανευ λογου και αιτιας.
    Το λοιπον ,επειδη εκει που μας χρωστουσανε μας παιρνουν και το βοδι ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    Μπορειτε να στελνετε λαγους και λαγουδακια οσα θελετε.να λενε τις αποπροσανατολιστικες μπουρδολογιες τους,μπορειτε να πεφτετε δυο δυο να υπερασπιζεστε τα λαμογια που συλλαμβανει ο εισαγγελεας,να στηνετε συνεντευξεις γελοιοτητας,να κανετε συμμαχιες και λυκοφιλιες με αλλους που ανταλασσετε χαρες και δουλειες,να γραφετε το καταπληκτικο πως θα διοικηθει ο δημος ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ,,
    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    Δεν προκειται να ξανα βγειτε.Οσους συνδικαλησταρχους και να μαζεψετε απο αυτους που δεν ειδαν και δεν ξερουν τιποτα,,αμφιβαλλω αν θα βρειτε τους ψηφους των κολλητων σας.Γιατι και αυτοι πλεον σας σιχαθηκαν.Δεν υπαρχει τοπικο εντυπο ,που να μην σας ρεζιλευει.Στην πολιτικη υπαρχει κατι που ειναι πιο δραστικο απο την αντιδραση.Ειναι το θανατηφορο ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.Ανοιξτε οποιαδηποτε ηλεκτρονικη, η εντυπη φυλλαδα και θα δειτε πως σας γελοιοποιουν,Αυτο δεν αναστρεφεται,οχι σε 5 μηνες ουτε σε 50 χρονια.Γιατι τον κακο τον φοβουνται, τον γελοιο τον περιγελουν και κανενας δεν τον θελει κορωνα στο κεφαλι του.Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙα την αντιπολιτευση που περιμενει να σερβιρισθει ετοιμο το πιατο ,χωρις να κανει τιποτα αφου τα κανετε ολα μονοι σας ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΓΕ.Συν υπευθυνη θεωρειται γιατι καθησε στην παντα και περιμενε αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα και να φωναξουν τους εισαγγελεις και τις υπηρεσιες ελεγχου,Με το να φυλας κλωσσωντας τα δικα σου αυγουλακια προσεκτικα,οταν το φιδι σε κυκλωνει δεν τα σωζεις ..Θα βγουν τα κοτοπουλακια σου και θα τα φαει ετοιμα η αλεπου που δεν ειδες καθως κλωσσουσες προσεκτικα και δεν βγηκες παραεξω.
    ΑΝΤΕ κοντος ψαλμος αλληλουια εισαγγελεα η φουμο η και τα δυο.Δεν θα προκανετε να μετακομισετε στο νεο ΣΕΡΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γράφεις πολλά και γίνεσαι εκνευριστικός
      δεν διαβάζεσαι
      και μάλλον δεν έχεις με τι να ασχοληθείς

      Διαγραφή
    2. Αριστογείτονα, όπως βλέπεις ενοχλείς πολύ κόσμο, γιατί τα γράφεις σωστά και με τ' όνομά τους. Δεν τους αρέσει!
      Συνέχισε να γράφεις με το ίδιο στυλ και να ξεμπροστιάζεις τα λαμόγια. Κι ας ενοχλείς. Συμφωνώ απολύτως με τον προηγούμενο σχολιαστή.

      Διαγραφή
    3. Αριστογείτονα συνέχιζε να γράφεις, κι ας ενοχλείς. Τους πειράζει που λες τα πράγματα με τ' όνομά τους.
      Αντί να ασχοληθούν μ' αυτά που τους χρεώνουν στα δημοτικά τέλη τα λαμόγια της διοίκησης, ασχολούνται με σένα.
      ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ - πληρώνετε δημοτικά τέλη Εκάλης με υπηρσίες Ουγκάντας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ - πληρώνετε δημοτικά τέλη Εκάλης με υπηρεσίες ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ και τα βάζετε με τον Αριστογείτονα?
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ και διεκδικήστε τα δικαιώματά σας.

      Διαγραφή


  17. Πρόεδρος: Ραφτοπούλου Άννα
    Τηλ, 6979224524, 22940-81831
    Γεν. Γραμματέας: Καραπιδάκης Σπύρος
    Τηλ. 6977343200,6946382146, 22940-80036
    email: omospondiaartemidos@yahoo.gr
    fax: 2294081831, 2294080036



    ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ


    Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας εξωραϊστικών και εκπολιτιστικών συλλόγων που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 6:30 στο γραφείο της Ομοσπονδίας.

    ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 8-01-2014


    1. Υπογραφή πρακτικών
    2. Οργάνωση μοιράσματος λαχειοφόρου
    3. Χορηγοί
    4. Χοροεσπερίδα
    5. Οργάνωση εκδηλώσεων καρναβαλιού
    6. Απολογισμός Παζαριού
    7. Χορευτική Ομάδα



    Για επιπλέον θέματα προς συζήτηση, παρακαλούμε ενημερώστε την Πρόεδρο ή τον Γραμματέα.


    Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε έγκαιρα τον Αναπληρωτή σας ή τον γραμματέα της Ομοσπονδίας (6977343200)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2014 - 12:58 π.μ.
    Ποιός είναι ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, να τον συνδράμουμε ; κι΄εσύ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ που ξέρεις, βρέστον να τον συμβουλεύσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 10:27 π.μ.

      Η συνδρομη θα ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΟ.Δεν λεμε ονοματα, παιρνουμε φωτογραφιες και,στις εκλογες τις μοιραζουμε.Εχω αρχειοθετησει ολες τις κωλοτουμπες.εδω και σχεδον 3 χρονια.....ασε που εχω και μνημη ελεφαντα,,τοσες ημερομηνιες ιστορικες απ εξω ,εχω προπονηθει αρκετα για να θυμαμαι γραπτα,σχεδον φωτογραφικα.ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΧΑΣΕΔΕΣ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟΥΣ.
      Αντε και πολυ αξια του δινουμε, σαν την ωραια κοιμισμενη.
      ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ
      Το θεμα δεν ειναι ουτε ο Αριστογειτονας ουτε τα κακα πιπι .Το θεμα ειναι η ψηφος ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ για να εχει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Αυτο με ενδιαφερει εμενα,το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Εκ του αποτελεσματος κρινομαστε ΟΛΟΙ.Εκει ΑΠΟ τυγχανουμε η ΕΠΙ τυγχανουμε.Τα αλλα ειναι μεθοδοι επιτευξης του ΣΤΟΧΟΥ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ,Συμβουλες δεν δινονται ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΜΩΣ ,ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  19. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 10:08 π.μ.

    ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1966
    Ειδα ολες τις διαδοχικες δημοτικες αρχες, καθως και τον αντκτυπο τους ,στην πολη.Ηταν τοτε που ηθελες 20 χρονια να παρεις τηλεφωνο και φερνανε το νερο οι νερουλαδες.Μπορω λοιπον να βεβαιωσω οτι ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ..
    Η βρωμα η παραν ομια η αυθαιρεσια η διακινηση πασης φυσεως....... συνδιασμενη με το κλεισιμο καθε υγειους εμπορικης δραστηριοτητας,εχει μετατρεψει ενα οικογενειακο θερετρο ΣΕ ΠΟΛΗ ΑΝΟΜΙΑΣ.
    Πολλοι γνωστοι μου, δεν συχναζουν πια εκει.Ουτε για ψωνια ουτε για μπανιο ουτε για καφε ουτε για φαγητο.Ακομα και κατοικοι που παγιδευτηκαν εκει ,ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ?
    Η πολη παραδοθηκε στα λαμογια και στις αρπαχτες,ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ δεν την θεωρουν ασφαλη ουτε για αυτους ουτε για τα παιδια τους.Τι θα κανει ενας εφηβος εκει?Θα παει στα κωλομπαρα να πιει μπομπες,να δει ξεκολα να δοκιμασει ....και οι γονιοι του θα πληρωσουν νοικι για ΑΥΤΟ?Θα παει να φαει το ψαρακι του και διπλα να τον ξεκουφαινουν μεσημεριατικα τα σκυλοτραγουδα της ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ? Εδω εναν καφε θελω να πιω και το ψαχνω πως δεν θα πριμοδοτησω αλλες δραστηριποτητες και θα ερθουν οικογενειες?Τι να συστησεις ,σε ποιον να δωσεις ραντεβου ΕΚΕΙ? Παρακμη,ΒΡΩΜΙΑ,περιεργες φατσες γκαρσονες που τις μαζεψανε ποιος ξερει που,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.
    Αυτο εγινε με την ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
    Οι αμμοληψιες,οι καταληψιες οι βοθροι που καταληγουν που? εκαναν την παραλια ΑΒΙΩΤΗ.
    Δεν θα ασχοληθω με τα Σπατα .Για μηνες ηταν απροσπελαστα.Ουρες στην λεωφορο Σπατων κλειστος ο δρομος απο Πικερμι.Που σε στελνανε με παρακαμψη?Στο μακ Αρθουρ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.
    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ αυτα εγιναν τυχαια και δεν φταινε οι δημοτικες αρχες εεεεεε ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ και να φωναξετε και τα κακα πιπι να σκισουν .ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΔΕΣ.
    Εγω πιστευω οτι χρειαζεται ΝΥΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΖΙ.
    Μεχρι λοιπον να ψηφισετε ,θα σας πιλατευω.Αν δω οτι δεν βγηκε αποτελεσμα, παω αλλου.Το εχω ξανακανει και ΠΕΤΥΧΕ.Εκτος αν ξαναεμφανισθει ο Πριονης οποτε, ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ....,με το μισο κ....στον ταφο και θελει δημαρχιλικια.
    η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει μα κοκκαλα τσακιζει,και εγω αυτο το οπλο εχω.Αυτο και την ψηφο.Και σκοπευω να το χρησιμοποιω ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ....Ονοματα δεν λεμε αλλα μικροs τοπος, τα ιδια copy paste ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ....απλη συμτωση μπλογιτες και ΑΠΛΟΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΖΙ.Εσεις ειστε ξυπνια παιδια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΒΓΑΛΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

    ΠΕΣ ΝΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΠΕΣ ΝΤΕ , ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ .....

    ΒΓΑΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΦΟΥΜΟ ΠΟΥΛΑΣ , ΝΑ ΔΕΙ Ο

    ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ, ΒΓΛΑΤΑ ΨΕΥΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ......

    ΠΑΛΙΟΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ....

    ΠΕΣ ΤΑ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ .....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΥ ΝΕ ΡΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΑΣ

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΚΟΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κ.Π. επειδή μάλλον είσαι ο μόνος που δεν έχεις καταλάβει ποιος είσαι, (στο λέω απλώς για να σε βοηθήσω, επειδή όλο το υπόλοιπο μπλογκ το έχει καταλάβει ποιος παχουλός "αγωνιστής" είσαι -πέρασες και δεν ακούμπησες), ειλικρινά πιστεύω πως πρέπει κάποιος να σε βοηθήσει. Πες στην σύζυγο αντί να γράφει κι αυτή αρλούμπες εδώ μέσα, να δει τι θα κάνει , γιατί έχω αρχίσει και σε λυπάμαι... Το ότι δεν θέλουν να σε παίξουν στις προσεχείς εκλογές, μάλλον σε πείραξε και πειράχτηκες ακόμη πιο πολύ! Δεν είναι καθόλου περίεργο, αφού όπου πας, για κάθε ψήφο που πας, φεύγουν 1000! Αλλά πάρτο απόφαση, δεν είναι κακό, καλύτερα να απέχεις παρά να σκάσεις σαν παραψημένο λουκάνικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα καποιος παχουλος αγωνιστης

      ρε δε σκιζουμε απλα παμε σφαιρα ....

      κ.π.

      Διαγραφή
  23. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 11:45 π.μ.

    Λοπον θα αναλυσω ιατρικα, το τι ειναι σχιζοειδης προσωπικοτητα.
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.
    Στην λογοτεχνια ,το κλασσικο παραδειγμα ειναι ο δοκτωρ Τζεκυλ και ο μιστερ Χαιντ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, αντιλαμβανεσαι τα συμτωματα απο την ΑΝΕΥ ΕΙΡΜΟΥ ΣΚΕΨΗ,το αντιφατικο του χαρακτηρος,την ταυτιση με τον επιτιθεμενο (προβολικη ταυτιση)τις εκρηκτικες εξαρσεις που μπορει να συνοδευονται απο βωμολοχια ,την παρανοικου τυπου μανια καταδιωξης ΚΑΙγια να μην σας κουραζω ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙς καθως και την απωλεια μνημης κατα την διαρκεια της μεταβασης απο την μια προσωπικοτητα στην αλλη.Ετσι ειναι πολυ φυσικο για τετοιου ειδους διαταραχες η μια οψη να ειναι ενας ας πουμε ,ευυποληπτος πολιτηςκαι η αλλη οψη να ειναι ενας αλητης.Οταν ομως ερεθισθει το το επιφανειακο καλυμμα Φυσιολογικοτητας,προβαλλει το αρρωστο κομματι με μια βιαιοτητα που δεν την φανταζεται ο αδαης περι τα τοιαυτα.Ετσι γινεται να πεφτουν απο τα συννεφα οι γειτονες για το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ που εσφαξε ...πχ.
    Η θεραπεια αναλογα με τον βαθμο σοβαροτητας ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ .Εχω δει και εχω συνομιλησει απολυτα φυσιολογικα ,με διαγνωσμενους, βαρεια σχιζοφρενεις.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.Ειναι κατι σαν τις κρισεις επιληψιας.Αυτο που σε ενδιαφερει πρωτιστως, ειναι να μην τραυματισθει ο ασθενης.Τα αλλα βρισκονται και η επιστημη κανει θαυματα πλεον.
    ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΗΜΑ για σημερα τελειωσε
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
    Καλη σας ημερα μπλογκιτες και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
    Σημερα προεδρευουμε.Μην γινει καμμια στραβη και γινουμε παλι ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ γιατι ολα τα ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ μας περιμενουν να την κανουμε.Προσοχη λοιπον ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 11:52 π.μ.

    ΕΓΩ ΠΑΩ ΛΟΥΤΣΑ...για αυτοψια......συνεχιστε χωρις εμενα ...το ...εχετε...πλεον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ασε τις αναλυσεις τις ωραιες , ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ

      ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΤΕ ,

      ΔΩΣΕ ΤΑ ΜΑΙΛ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΤΕ ,

      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ

      ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

      ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ...


      ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ
      ΚΑΛΗ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΩΡΑ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. Κ.Π.- ΓΙΑΝΝΗ, μη με παρεξηγήσεις που είπα να κάνετε ΑΔΑΛΦΑΤΟ επώνυμο,δεν το είπα με την κακή-ύποπτη έννοια, εννοώ σωματείο εποπτεία, για το καλό της πόλης, επώνυμη για να μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος ποιοί είσαστε!

      Διαγραφή
    3. ναι φιλη μας ,

      αυτο σου εξηγουμε δεν ειμαστε κανενας γιαννης ουτε εχουμε καμια σχεση με τα δημαρχιλικια σας.

      Μια απλη ομαδα συμπολιτων σας ειμαστε που απλα κοιταμε να ανοιξουμε τα ματια στους καρεκλοκενταυρους που μας διοικουν μπας και δουμε και εμεις μαζι με σας λιγο φως.

      Και λυπουμαστε ειλικρινα που καποιοι εδω μεσα αντι να ενημερωνουν το κοσμο κανουν αλλα πραγματα .

      ο ιστιοτοπος αυτος αποτελει καναλι ανταλλαγης αποψεων και πληροφοριων και τιποτα παραπανω.

      Στεναχωριομαστε δε παρα πολυ που καποιοι τεντωνουν το σχοινι σε προσωπικο επιπεδο, -πολιτικες διαφωνιες μπορει να υπαρχουν-, ενω ο στοχος ειναι κοινος και δεν ειναι αλλος απο τοι καλο της αρτεμιδας ..

      σε ευχαριστουμε

      κιν. πολιτ.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 3:36 μ.μ.

      μην μου στενα χωριεσαι
      μην μου παρα πονιεσαι..
      ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΗΣΕ Η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ .....και εγινε πριγκηπας και αυτος.....
      Αρα,,,,,κατσε και περιμενε......και δημαρχο καρτερει.....
      ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Παραμυθια για δρακους και βασιλοπουλες λεω....κακο ειναι?Αντε και κανενα στιχακι για το ΚΑΗΜΕΝΟ ,που στο λειβαδι ξεχασμενο ,το χορταρι του μασουσε.........

      Διαγραφή
  25. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 3:25 μ.μ.

    Eκει λοπον που εστριβα απο το κουλουροποιειο ,το μονο που απεμεινε με την ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ, ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ..... ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ....ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.....
    Δημαρχοι αντιδημαρχοι ,μαζι στην δουλεια μαζι στο σεραι.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΛΟΥΤΣΑ με την οδο ΑΝΩΝΥΜΟΥ στο κεντρο σου.Μετα περασα απο το ΒΑΓΟΝΙ ΠΟΥ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ και κανεις δεν το προσεχει,ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙς των πολιτων μες τους αρχοντες,για το καλο μας,ΠΑΝΤΟΤΕ ,μετα ..εστριψα προς τον υδροβιοτοπο,...ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΜΠΟΧΑ.....απο το βρωμονερο που επεφτε στην θαλασσα...για το καλο μας παλι,.την αναπτυξη του κωλο βακτηριδιου μας,και αμεσως μετα ,με πηρε Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ,για χορους και πανηγυρια,με τις χορευτικες ομοσπονδιακες ομαδες μας,που μας προσκαλουν σε μια ΧΟΡΟ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ενθα θα χορεψουν οι τοπικες ντεμπυταντ,και μετα θα βγαλουν δισκο για ΨΗΦΟ.
    Γιαννη μου το μαντηλι σου
    τι τοχεις ΛΕΡΩΜΕΝΟ
    .......................
    ΑΣΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ.
    Η τα λερωμενα τα απλυτα
    τα παρα πεταμενα.....
    εβγηκανε για παγανια
    σαν ταυροι σε αρενα.....
    Θαρουν πως ειναι αρχοντες
    και αρχοντισσες μεγαλες
    το τρυπιο ομως σωβρακο
    φτανει ως τις μασχαλες.
    και απο κει ξεχυνεται
    και φτανει ως την μουρη
    που γαιδουρισια εμεινε
    οπως και στο γαιδουρι.
    Και αν θελουνε οι γαιδαροι
    καντριλιες να χορεψουν
    τα τεσσερα τα ποδια τους
    πρεπει να μασκαρεψουν.
    Γιατι τα ποδια φαινονται
    φαινονται και τα αυτια τους
    και οσο και αν γκαριζουνε
    δεν πιανει η λαλια τους
    ανθρωπου αυτι δεν τους μπορει
    ανθρωπου ματι βλεπει
    ας τε τους να γκαριζουνε
    καθ οπως και τους πρεπει..
    Ο ταυρος εχει δυναμη
    μα και ορμη μεγαλη
    μα ο ταυρομαχος με μυαλο
    του παιρνει το κεφαλι.
    Αλοιμονο στον γαιδαρο
    που ταυρου ζηλευει οψη
    και ταυρομαχου εμπειρου
    επιζητει την κοψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση..." Τον ένα υποψήφιο Γιάννη , τον έχουμε .. άντε για τους άλλους 44...Κινηματία μου , Γιαννάκη μου εσύ.!!!! Μελλοντικέ μου δημαρχάρα..!!! Μη ξεχάσεις να κάνεις πρόταση και στον Γιαννάτο..έτσι δεν έλεγες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΥΣΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ..ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=ILbV3sfg5KQ

      Διαγραφή
    2. νεα πληροφορια και στον Κασιμη

      Διαγραφή
    3. θα το επαναλαβουμε αλλη μια φορα δεν ειμαστε ουτε ο γιαννης
      ουτε ο αντρεας ουτε κανενας τετοιος. Ειμαστε μια απλη ομαδα συμπολιτων
      σας που απωτερο σκοπο εχουμε να σας ενημερωνουμε και να περναμε εναν διαφορετικο
      τροπο σκεψης στους δοιηκουντες.

      Α. το καλο σεναριο ειναι να καταλαβουν οι δημαρχαιοι μας και οι συμβουλατορες τους ποιο ειναι το συμφερον της πολης μας και να το διεκδικησουν ολοι μαζι σαν γροθια.

      Β. το ασχημο σεναριο ειναι να υποχρεωσουν εμας να κατεβουμε στις επομενες εκλογες.
      Σε αυτο το ασχημο σεναριο ειναι πιο πιθανο να ερθουν μαζι μας ανεξαρτητοι και αφθαρτοι πολιτες σαν τους 2.10, 1,49 η ακομα τον 3.25-και ας μας βριζει- παρα ο κυριος γιαννατος , ο κυριος πουθουλακης ,η ακομα και ο εντιμοτατος κος δημ μαρκου για τους οποιους θεωρουμε οτι ειναι τιμη μας που τους εχουμε στη πολη μας.

      ευχαριστουμε

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  27. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 4:50 μ.μ.

    ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ για φωτιστε με.
    Καποιος ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ωρυεται οτι τον προσβαλλουν γιατι τον λενε ΕΠΩΝΥΜΟ.Μια κυρια που ο μονος που ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ,ειναι ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ανταλασσει αβροτητες με τον ανωνυμο ,ΚΟΙΝΩΣ ΑΛΛΗΛΟΓΛΕΙΦΟΝΤΑΙ,ενω την ιδια στιγμη ξεφυτρωνει εντελως ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΑ και μια πολιτιστικη προταση για ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ,ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,πρακτικα συνεδριασεων μπαζαρ και γενικως κουλουβαχατα.ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ?
    Ο ανωνυμος να ωρυεται οτι δεν ειναι ο ...επωνυμος ....γιατι καμμια αλλη βρισια δεν υπαρχει πλην του χοντρος.Εν ταξει να δεχθω οτι ο ανωνυμος δεν ειναι χοντρος αλλα να θιγει ετσι ?Να ζηταει ανωνυμως παντοτε να του δοθουν στοιχεια που ΜΟΝΟΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ?Εκει επανερχεται η κυρια που την ξερει μονον ο ανωνυμος ,εμεις ητα για θυληκο δεν ειδαμε πουθενα καταγεγραμμενο ,αρα ΠΟΘΕΝ ΤΕΚΜΑΙΡΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ....και να τον λεει Γιαννη?Απο Γ τοσα ονοματα αρχιζουν και αυτη εκανε λαθος .....ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?
    εεεεεε ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ...ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.
    Κοινως σουπιες αμολανε μελανι .
    ΤΩΡΑ, πως και αν εμπλεκουν η εμπλεκεται αυτοπροσωπως μια πριγκιποπουλα στο κουλουβαχατο που δημιουργησαν οι δυο ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ που τους εχει περιλαβει και τους δυο κατα καιρους.ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝ μπλογκιτες μου.Μονον που δεν φταιει ο Αριστογειτων.Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ Η ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ .Παρτον στον πριγκηπικο γαμο να σου πει ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ομολογω ,με ξεθεωσατε σημερα και εβγαλα μονον δυο σελιδες κειμενο δουλειας και μια διαγνωση.....ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ,πηγα για καθαρο θαλασσινο αερα και με πηρε η μποχα στον υδροβιοτοπο ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που κατεστρεψαν το συμπαν. Καθε φορα που παω κατα εκει, ΠΕΙΣΜΩΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Θα σας αλλαξω τα πεταλα μεχρι τις εκλογες.Αλλοι θα σας στελνουν εισαγγελεις και εγω θα σας ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ.Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ολοι μαζι ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο κουραγιο φιλε Αριστογειτωνα του Αριστοκλεα.!!!!

      Διαγραφή
  28. Αριστογείτωνα σε καλό σου με έκανες και γέλασα!!!!
    Μάλλον θα σκάσει βόμβα μεγατόνων οσονούπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 9:47 μ.μ.

    Δεν σε εκανα να γελασεις; εγω,ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ σε εκανε να γελασεις.Εγω απλως, το κατεγραψα.Αναρωτιεμαι ...τι μεγεθους γελοιοτητα θα δουμε παλι......
    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ στην πολιτικη δεν συγχωρειται.Γιαυτο οι γελοιογραφοι ειναι οι πλεον επικινδυνοι απο τους πολιτικους σχολιαστες.Πραγματικα τους ζηλευω.Σφαζουν με το γελιο.ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Και εγω πιστευω οτι πανω στον πανικο ,,,θα κανουν τα....απιστευτα.....θα τριβουμε τα ματια μας ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.
    Αυτο το ωα πως σου ηρθε?ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΟ......ΜΟΥ ΠΑΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είπα να αλλάξω για να μπερδεύω τα ζούδια... Εσύ το ήξερα ότι θα με καταλάβεις έτσι κι αλλιώς! Ετοιμάσου πάντως, έρχεται καυτός πατάτας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ9 Ιανουαρίου 2014 στις 8:58 π.μ.

    Ξεχασα να σας πω στην περιγραφη της σχιδοειδους προσωπικοτητας οτι ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.σαν να προκειται για συνομηλια δυο διαφορετικων ατομων .πχ
    12 19 =12 23 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 12 42 που ο Γιαννης απανταει στον Γιαννη στις 12 53.
    Εκεινη η προσκληση 10 0= 9 44=9 45 ΑΠΛΩΣ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ.......ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ COPY PASTE.Συγχιση μπλογκιτες απλη συγχιση......
    Bρε ωον, μηπως ετοιμαζονται νεες συμμαχιες? ΤΙ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.youtube.com/watch?v=ILbV3sfg5KQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ9 Ιανουαρίου 2014 στις 5:38 μ.μ.

    AAAAAA πολυ ωραιο το τραγουδι ...στο youtube......
    ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ .....ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ........για το ασχημο σεναριο...........
    Εγω αν δεν παει ο Κασιμης και η ωραια κοιμισμενη δεν παω....διοτι 1)ποιος θα φερνει τα copy paste?2) Ποιος θα οργανωνει χορο εσπεριδες?.
    ολα τα ειχα δει.Η προταση για το ασχημο σεναριο ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερούλη Αριστογείτωνα... εγώ τι πρέπει να κάνω για να λάβω πρόταση για... το άσχημο σενάριο;Χαχαχα...

      Διαγραφή
  34. δεν πειραζει λεγε λεγε καποτε θα καταλαβεις....

    κιν.πολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ9 Ιανουαρίου 2014 στις 5:56 μ.μ.

    ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.....ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΘΟΛΟΥ.Ετσι δεν θα χρειασθει το ΑΣΧΗΜΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.Εκει να επιμεινεις ΚΠ στο καλο σεναριο.ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ,ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.......
    Να βαλει ο γιατρος με τον Ποθουλακη ΜΟΝΟΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ......τι να τρεχουμε τωρα,,,να κουραζεσαι και εσυ....ασε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Β. το ασχημο σεναριο ειναι να υποχρεωσουν εμας να κατεβουμε στις επομενες εκλογες."
    Αυτοκαρφώνεσαι... όπως ο ίδιος λες, σε "υποχρεώνουν " να κατέβεις , και καλά για να κόψεις Σπαταναίικη φέτα; Πρόσεχε μην σε αποτελειώσουν για να κάνουν τα μαγειρέματά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ9 Ιανουαρίου 2014 στις 8:31 μ.μ.

    Παντως οφειλεις να ομολογησεις, οτι το ασχημο σεναριο ......ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΗΜΟ.....
    Εχουμε και λεμε υποψηφιοι δημαρχαιοι στο κακο σεναριο .
    1 ο μεγας Κ..... π
    2 η μεγαλη κοιμωμενη
    3 το κοαλα
    4 ο ετερος της αντιπολιτευσης ΣΥΝΩΝΥΜΟΣ.της συμπολιτευσης.
    5 Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
    ξεχασα κανεναν?.Παλι καλα, στην Ραφηνα ειναι ηδη 6 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 7 ο

    πλουραλισμος....και την β Κυριακη ...ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ...
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ γιατι εχει πηδ......την μιση Αθηνα.....
    Για τον Διαμαντοπουλο δεν το συζηταω.....μου θυμιζει...Λουτσα....σχολια στο μπλογκ....μου φερνει συνειρμους......ασε που ειναι κακασχημος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. γεια σου ρε αριστογειτωνα αριστε ..

    μη κτυπιεσαι παιδακι μου ο κοσμος καταλαβε τι φουμο πουλας ....

    αλλα περα απο το φουμο εισαι και χαζος μιας και δεν καταλαβαινεις εσυ και οι
    ομοιοι σου οτι κτυπωντας εμας ανοιγεις τη πισω πορτα σε αυτους που θελουν να διαλυσουν τη πολη μας.

    Εμεις δεν εχουμε προβλημα εχουμε ξεφτιλισει αλλους και αλλους λες να κολλησουμε σε σενα ....

    ΑΝΑΤΑΚΤΙ.GR BLOG

    Ετικέτες anatakti, idea studio, video, Άρτεμις, ανατολική ακτή, ΚΕΛ, περιβάλλον, Σίσυφος, Σπάτα

    ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Δεκεμβρίου 2013 - 5:57 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕς ειναι δυνατον το μυστρι να χτυπησει το νυστερι?ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ?Ειδαμε το show της ομοσπονδιας,Τωρα παλι κωμωδια?Και τα ντοκυμαντερ με τα κοαλα ,τα ξαναειδαμε εδωσαν συνεντευξη.Και τις τουμπες του καγκουρω τις ειδαμε,ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ,ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ..ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΤΡΕΛΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ....

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ10 Ιανουαρίου 2014 στις 3:09 μ.μ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΚΠ
    Κλεβει εκκλησια....ΚΑΙ ......ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ....
    Που εισαι βρε μπλογκιτη με το you tube?Παλι επαθε κριση?
    ηρεμησε ...πλακα κανουμε..δεν ψηφιζουμε ...ΑΚΟΜΑ.
    Εχεις καιρο να σκεφθεις το καλο σεναριο και να δωσεις το ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ11 Ιανουαρίου 2014 στις 3:06 μ.μ.

    Βρε ΚΠ σενα γιατι δεν σου αρεσει το σεναριο μου?Οποιος εχει ξαναβγει συμβουλος κοβεται .Αυτο προτεινω.Μηπως εισαι εκλεγμενος?
    ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.......
    Τα μπλογι ειναι ολα και ολα δυο?ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΑΚΤΗ? Εγω βλεπω τα ιδια copy pase ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ.Κυκλοφορει σωσιας σου,που στελνει τα ιδια στους γνωστους....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣ 1000 Η ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ?Και που διαβολο τα βρισκετε και τα δινετε?Απορια εκφραζω, οπως την εξεφρασα και στις προηγουμενες εκλογες.Μετραγα ολοσελιδες φατσες και υπολογιζα χιλιαρες...Εν ταξει η πολιτικη ειναι παθος, σαν τα χαρτια,
    αλλα βρε ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για ..τοπικος δεν συμφωνεις?
    Αντε ηρεμησε δεν εισαι ο μονος που εχει παθη,με ητα ,και δεν εχει μαθει με ει.Καταλαβες τωρα ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΦΟΡΙΑΣΜΕΝΗ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ?ΠΑΘΕΙ Η ΠΑΘΗ ΕΧΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ11 Ιανουαρίου 2014 στις 3:07 μ.μ.

    Εσενα,μπλογκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ11 Ιανουαρίου 2014 στις 5:39 μ.μ.

    το ασιγαστο ....παθος του copy paste......ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ.....
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ......τον ανεξαρτητο, αδεσμευτο,κλπ,κλπ κλπ κλπ ΤΩΝ ΚΟΝΤΟ ΜΠΟΜΠΟ ΔΟΛΟ και δεν συμαζευεται......Αληθεια ειδατε τον ανεξαρτητο δημοσιοσχεσιτη που μας ειχε ΚΟΥΦΑΝΕΙ με τα ΙΜΙΑ? Εκπροσωπος του Κοντο ......ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ12 Ιανουαρίου 2014 στις 3:49 μ.μ.

    Τοσο copy paste,τοσες συμβουλες ,τοσες προτασεις μια μονο προταση δεν απαντιεται.
    Γιατι να μην φυγουν ολοι οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ στο παρελθον?Μην χασουμε τους εμπειρους?Τους αδεκαστους?Τους καταλογισμενους και τους ακαταλογιστους?Τα κομματοσκυλα ?
    ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ Μαυρισουμε οποιον εχει ξανα εκλεγει ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΔΥΜΒΟΥΛΟΣ?Πρωην δημαρχος?Πρωην αντι δημαρχος?
    εεελοιπον δεν θα χασει η βενετια βελονι αν δεν εκλεγει κανενας τους.Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλλιες που κανουν πορτοκαλλια που δεν ειναι σαπια.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΦΕ.Εμεις απλως θα τους ξεζαλωθουμε, που μας κατσικωθηκαν οι ιδιοι και οι ιδιο απο πισω και μπροστα αλλη μαιμου καθε φορα, να ξεγελαει τα προβατα με τα νουμερα που κανει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κανένας από τους παλιούς δεν πρέπει να ξαναβγεί. ΚΑΝΕΝΑΣ. Ούτε δημοτικός σύμβουλος και προπάντων αντιδήμαρχος. Μας έχουν κάψει!!!!!
    Πρέπει να αναλάβουν τη διοίκηση του δήμου, άνθρωποι που έχουν δώσει κάποιο δείγμα γραφής ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο και όχι για την τσέπη τους. Άλλωστε όπως θα ξέρετε τα πράγματα έχουν "σφίξει" και υπάρχει έλεγχος από παντού.
    Νέα πρόσωπα με ζήλο για το καλό του δήμου, μπας κι αυτή η πόλη της Αρτέμιδας γίνει αυτό που της αξίζει. Μία ωραία πόλη, με δρόμους, ηλεκτροφωτισμό και καθαριότητα. Βασικά πράγματα, που όμως λείπουν πολλά χρόνια, εξαιτίας των λαμογιών του δήμου.
    Να καθαρίσει ο δήμος από τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και γενικο -λαμογια χωρις στοιχεια ....?-
      σωστο


      κ.π.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ12 Ιανουαρίου 2014 στις 9:40 μ.μ.

      Κανενας πρωην και ΚΑΝΕΝΑΣ νυν.ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, της αντιπολιτευσης ΚΥΡΙΩΣ, ειναι ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ.ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ.Δεν ειδαν τιποτα υποπτο ,δεν ακουσαν τιποτα, η πυρκαγια περασε ντουκου, χωρις μια ερωτηση, ψηφιζαν προυπολογισμους,χωροθετηση πλατυ χωραφι,ΚΛΠ ΚΛΠ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ,να πανε στους εισαγγελεις,να καταγγελουν στην περιφερεια και αυτοι σαν αντιπολιτευση ηταν ΑΠΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.Σιγα μην χασουμε την αφωνη,παρουσια τους.Να κατσουν σαν αφωνη αντιπολιτευση εις τους αιωνες των αιωνων.Αυτο τους πρεπει οχι να φυγουν οι μεν να ερθουν οι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ της αντιπολιτευσης...να παριστανουν τους ανηξερους δημαρχους.ΚΑΝΕΝΑΣ ,Κριθηκαν και οι μεν, της συμπολιτευσης και οι ΔΕΝ ΕΙΔΑ.της αντιπολιτευσης.

      Διαγραφή
  45. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ13 Ιανουαρίου 2014 στις 7:14 π.μ.

    Το καλυτερο ειναι που θα μπορουμε να επιλεγουμε ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ανεξαρτητως ψηφοδελτιου.Αυτο το πολεμανε ολοι οι δημαρχαιοι, γιατι ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.Οι δημαρχαιοι ΧΩΡΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και οποιος αντεξει.Τωρα θα δουμε αν η μαιμου μπορει να βγει ΜΟΝΗ ΤΗΣ,Εγω υποστηριζω φανατικα το νεο σχημα.Και μην αρχισετε παλι τα Σαμαρικα....γιατι δεν με ενδιαφερει μια ποιος το κανει.Οπως χαιρομαι τις κυριες ανακριτριες που εχωσαν στην ψειρου αλλους τρεις βολευτες απο τους παιδαρους.Αντε να Ξεβρωμιζουμε ,παει και ο Παπαωσταντινου,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ .ΕΙΠΑΜΕ, ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ .στα μεγαλα ψαρια,πανε πισω τα μικρα.Μετα το 18 μηνο στην ψειρου φευγουν οι τσαμπα μαγκιες.Ο τριτος δηλωσε οτι δεν ειναι μελος του χρυσαυγουλου.Ηταν λεει ...ΠΑΣΟΚ.ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.Ο αλλος ο δολοφονος επικαλειται οτι ηταν ΚΚΕ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ,οταν φθασουν σε δικη ...ολοι οι υποδικοι θα δουμε πολλες.Εγω προτεινω επειδη δεν υπαρχει χωρος στις φυλακες, να βαζουν μαζι εναν βολευτη με εναν απο τους της τρομοκρατιας να συζητανε πολιτικα..Οχι παιδια τους ομοιδεατες μαζι ,γιατι θα γινει του Χριστοδουλου.......Αντε να δουμε ποιον θα φαει τωρα το σταθερο του χερι.Ειναι και πενηνταπενταρης πλεον.Τοσο θα ειναι και το χρυσαυγητικο μωρο οταν βγει......
    Ζητω η ψειρου.της πολιτικης .ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ13 Ιανουαρίου 2014 στις 7:23 π.μ.

    ΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΚΟΝΤΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.Αυτον που ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει.Αυτον της κ.Τσοχατζοπουλου,του Μπουκουρα και δεν συμμαζευεται....ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ......ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ,ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ......ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ13 Ιανουαρίου 2014 στις 4:19 μ.μ.

    ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ
    Γιατι δηλαδη στον Μαραθωνα να κατεβαινει η Λουγκρα ,ο αλλος ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ στην Βουλα,ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ?
    ΛΟΙΠΟΝ ....ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ.......ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ...ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ....
    Ελληναραδικα,καψουρικα,και κυριως....αφασικα.... ψηφιζουμε ΤΕΡΛΕΓΚΑ.....
    Ετσι και αλλιως, κανενας ροκερ δεν εχει εμφανισθει εδω.
    rolling in the deep ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.Ο ΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΩΝ. ΘΑ ....ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ......(SIC) να βαλει υποψηφιοτητα.......εκτος αν πεισουμε τον Τερλεγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. πολύ ησυχία έχει πέσει.. εχουμε πολύ "το κοπί τη πίτα" στα δημαρχιακά δρώμενα φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ14 Ιανουαρίου 2014 στις 6:46 μ.μ.

    Τι να σχολιασεις?Την πιτα, η την μπαλωμενη πιτα?Για τον Τερλεγκα τι λες?
    Ασε που μπορει και να βγει καλυτερος ,απο οσους ξερουμε.Τωρα να σχολιαζεις τα copy paste?Μονο κανενας καινουργιος ,που δεν εχει παρει ειδηση περι τινος προκειται, μπορει να ριξει κανενα σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ, άσε τ΄αστειάκια, περί Τερλέγκα και έλα ξανά στα σοβαρά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ15 Ιανουαρίου 2014 στις 4:44 μ.μ.

    ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ?
    Ποσα καπαπιδια πιανει ο δημαρχιακος σακκος?
    Το γ.....και ψοφησε το σχολιο.
    παμε για αλλα......
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ.
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΗΔΗ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ,ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ.αλλα αν το θελεις εν συντομια γιατι Η ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ,Η ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.Γιατι δεν παραιτηθηκε ουτε ενας?Ετσι για δειγμα οτι κατι τον εθιξε ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ.....ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ....εβαιναν και να οι ομοφωνιες και να οι υπερψηφισεις προυπολογισμων ,να το πλατυ χωραφι ,να τα δανεια,να ενοικιασεις δημαρχειων. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.Ακομα περιμενουμε το θεμα......ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.....ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ15 Ιανουαρίου 2014 στις 9:05 μ.μ.

    Και οπως καταλαβες ,τα ΣΟΒΑΡΑ τα γραφουν πλεον μονον τα καπαπιδια,Αρα τι με χρειαζεσαι?ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΚΠ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ,και ασε ....οταν του περασει η κριση τα ξαναλεμε.....Εγω εχω τα γραπτα μου και τα βιβλια μου ,το μπλογκ τον ηλιθιο του,και οι μπλογκιτες ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ .Αν οι δεκα ψ...ΑΡΑΠΙΚΕΣ να σε γ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ. που γραφεις εδω.και θελεις σοβαρη συζητηση Αλλοι το καταλαβαινουν νωριτερα και σιωπουν και αλλοι αργουν.Ειναι οπως στην τηλεοραση Εχεις το κουμπι να την κλεισεις,εκτος και αν σε ενδιαφερουν τοσο οι πιτες.Απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν καει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ετσι μπραβο εσυ να εχεις τα γραπτα σου
    και τα βιβλια σου εδω μεσα δεν χρειαζεσαι μουρλογερε

    κ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε , κύριε Καπαπίδη , να μείνεις εσύ να μας οδηγείς..αρχηγέ μας ! Αν καταλάβαινες και τι λες θα σε οφελούσε πολύ.

      Διαγραφή
    2. Βρε παιδάκι μου τον αδικεις!δεν είναι ενας!ειναι λέει ομάδα...έχει αναλύσει την πάθηση ο Αριστογειτονας δες λίγο πιο πάνω περι σχιζοφρενειας.Μετα τους τρεις του ΌΠΑΣ αποκτήσαμε κι άλλη επαναστατική ομάδα!Μην σπρωχνεστε παιδια ποιος να μας πρωτοσωσει....

      Διαγραφή
    3. εμεις να σε σωσουμε ....σιγα

      να μην σπανε πλακα πισω απο τη πλατη μας θελουμε απλα.

      κ.π.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ15 Ιανουαρίου 2014 στις 11:06 μ.μ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Η ΠΛΑΚΑ ,,ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ......
      Κριμα που νυσταζω, βρε ωον παρε σκυταλη .....εγω θα γελασω το πρωι......τωρα παω για υπνο.Βρεεεεε σε τι πυρηνες....... της Λουτσας...... πεσαμε.....

      Διαγραφή
  54. ηρθε και η αβαντα του τρελου....

    κ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τι καυμός τα καπαπίδια , του κυρίου Καπαπίδη...Τα πάθη μου τα λάθη μου...με όσους ασχολούνται , μένουν μεταξετασταίοι, στην αντιπολίτευση πάντα. ΑΛΛΟΣ θα βγάλει δήμαρχο , πάρτο απόφαση..Δύναμη είναι η αλήθεια , όχι τα κόλπα σας..Ο κόσμος σας κατάλαβε επί τέλους. Το ρόλο σου επίσης.Η "Επανάσταση" και η αλλαγή στον δήμο , χρειάζεται "τρελούς" για να διαλύσουν τις ομάδες που κουμαντάρουν τόοσα χρόνια. ΤΡΕΛΟΥΣ ΜΕ "ΟΥΜΠΑΛΑ" ΟΜΩΣ...Μερικοί τα έχουν..εσείς;;;;;

      Διαγραφή
    2. μιλαει ο διορισμενος στους αδιοριστους ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  55. ΚΠ, τόσα χρόνια απορώ ειλικρινά ποιος σε ψηφίζει και βγαίνεις συμβουλος. Εχεις κάνει κάτι για τον τόπο;ΟΧΙ. Ασε τώρα τις αμπελοσοφίες και τα αμπελοφάσουλα γιατί σε μάθαμε. Ολοι ξέρουμε τους σκοπούς σου. Μονο εσύ νομίζεις ότι δεν ξερουμε ποιος είσαι. Πάρε λοιπόν και την μαντάμ από το Παγκράτι και αρχίστε και καμιά δίαιτα γιατί έρχεται και Πάσχα και τα λίπάκια έχουν κάτσει παντού!!! Αντε τροφαντούλια μου, κάντε και κάτι χρήσιμο. Κάντε ΔΙΑΙΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω φιλε μου ότι έχεις κάνει λάθος μαντεψια, μαλλον ο συγκεκριμένος σύμβουλος δεν είναι υπερβαρος,το μυαλό μου παει σε κάποιον λιποσαρκο,οοολα τα αλλα ταχουν κοινά...δυστυχώς για εμάς ....

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Ιανουαρίου 2014 στις 5:10 μ.μ.

      To θεμα σας ειναι ποιος μιλαει καλυτερα τα αγγλικα .Ο ενας τα ξερει, ο αλλος οχι.Τοσο απλα.ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ μια ξενη γλωσσα?Η ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΟΝΙΟ, Η ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ Η ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ.Ασχετως ομως μαντεψιας,ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ.Συμπολιτευση και αντιπολιτευση.Αρα τσαμπα σκοτιζεστε.Το δυστυχως, τους πιανει ολους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ,ορθογραφους και ανορθογραφους.Δεν ειναι χρυσες μετριοτητες.ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.Πολλοι ειναι και λαμογια μαζι.Αλλοι ειναι απλως ψωνια.ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Οι κουτοι,οι ανεπαρκεις ,οι αμορφωτοι,οι ανηθικοι,οι μωροφιλοδοξοι,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.Εδωσαν δειγματα γραφης.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΤΣΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ που προβαλλουν τοσα χρονια και πονταρουν οι αλογομουρηδες της δεξιας και αριστερης τσεπης.Δεν εχει καμμια σημασια ποιοι ειναι τα καπαπιδια.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.Εχει ηθος δημαρχιακο ,παιδεια ανυπαρκτη,ειναι κουτος και εχει ολα τα δημαρχικα σουσουμια.σε μεγιστο βαθμο,.Ειναι χαρακτηριστικο δειγμα του ειδους.που εκπροσωπει.Πεντε πανω πεντε κατω ειναι ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για εμενα.

      Διαγραφή
  56. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Ιανουαρίου 2014 στις 11:00 π.μ.

    Ειδες βρε ωον οτι επιβεβαιωνομαι οταν λεω οτι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ?
    Γιατι νομιζεις οτι ξεχεριαζομαι εδω μεσα?Ειχα καμμια σκοτουρα να τα βαλω με καπαπιδια?Ουτε το χερι μου για χειραψια δεν τους εδινα για συστασεις.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΥΝΩ ΚΑΙ ΓΔΕΡΝΩ.Γιαυτο τα ειχα βαλει με τα χρυσαυγουλα,γιαυτο συνεχιζω με τους εκλεγμενους δημοτικους.Για να δειξω την γυμνια τους.Καπα χωρις πιπι δηλαδη ξεβρα......ειναι ,νοητικα,ηθικα,πολιτισμικα,μορφωτικα.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.Εστω και ενας ψηφοφορος ,να ξυπνησει ,μου ειναι αρκετο.
    ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.Αν κλεισουμε ενα λαμογιομαγαζο ,οπως αυτο με τον φοινικα ,αν διωξουμε 10 απλωστρες ,και αλλα τετοια μικρα,τοτε θα ειμαστε σε θεση να κανουμε και μεγαλυτερα αλματα.Προβα κανουμε, προβα ομαδικης επιθεσης.Σαμποταζ στους παρανομους.Εκλεισαν δυο χρησαυγητικα μαγαζια με συντονισμενη προσπαθεια στην Ραφηνα,εκλεισε και ενα μπλογκ, παει για φουντο και μια ηλεκτρονικη εφημεριδα με guest star τους φυλακισμενους,πηρε και το βιντεο με το οποιο η ανακριτρια τους εχωσε μεσα,και αυτοι ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,.της επιθεσης σε μικροπωλητες στην Ραφηνα.Εκανα .....λαθος ....δηλωσε το ΗΛΙθιΟΠΟΥΛΟ κατοικος Ραφηνας.Αποκριατικα τα οπλα το αδειο Κασσιδι επισης κατοικος Ραφηνας αλλα την τοπικη ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΣΑΣ,εκει σας βρηκαν μποσικους.Λετε τωρα ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΒΙΝΤΕΙΣΚΟΠΟΙ ,οτι το εκαναν για να τους αποκαλυψουν ,σαν τον αλλο ,που ηταν ΠΑΣΟΚ ,βουλευτης του χρυσαυγουλου?ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ.Αν δεν το διωξετε κλωτσηδον ,με κινητοποιησεις των υγιων δυναμεων της περιοχης ,που υπαρχουν ,μην περιμενετε μονον τους εισαγγελλεις.Συν Αθηνα και χειρα κινει μπλογκιτες.Το σαμποταζ ειναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ..ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ,ειναι για ολους,οι μυνησεις και οι εισαγγελλειςγια τους τολμηρους,η πεννα για οσους την κατεχουν και ολοι μαζι φτυαριζουμε να φυγει η κοπρος του Αυγεια.Ο Ηρακλης ποθανε..μην περιμενετε σωτηρα Ηρακλη δημαρχο μονον.ΠΙΑΣΤΕ ΦΤΥΑΡΙ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας