ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Make a Wish» για τον 8χρονο Κέβιν που πάσχει από λευχαιμία

Είναι μόλις 8 ετών και πάσχει από λευχαιμία. Μέσα στην παιδική του αθωότητα ζήτησε να του εκπληρωθεί μία ευχή. Να προπονηθεί με συνομήλικούς του και με πρωταθλητές μαχητικών αθλημάτων.  Ένας μαχητής της ζωής, ο μικρός Λότσια Κέβιν,  από την Αρτέμιδα Αττικής δεν το βάζει κάτω δίνοντας μαθήματα ζωής στους μεγαλύτερους.

Οι εθελοντές του  «MAKE A WISH» Γιάννης Γραμμάτικας και Αγαθή Τσιγκοπούλου ήρθαν σε επαφή με υπεύθυνους της Geobukan Budo Academy (G.B.A) Βάρης, ένας πολυχώρος μαχητικών αθλημάτων και αυτοάμυνας όπου αυτό το Σάββατο  25-1-2014 από τις 13:30 έως 15:30 θα πραγματοποιηθεί αυτή η φιλική προπόνηση με  κεντρικό πρόσωπο τον Κέβιν.

«Χωρίς δεύτερη σκέψη και με αρκετούς συναδέλφους της ευρύτερης περιοχής των Νοτιοανατολικών Προαστίων, δεχθήκαμε να εκπληρώσουμε την ευχή του μικρού Κέβιν, κάνοντας μια φιλική προπόνηση με αθλητές από πέντε συλλόγους όπου πρωταγωνιστούν στις αθλητικές ομοσπονδίες του ju jitsu (Ε.Ο. JU JITSU ΕΦΕΟΖΖ) και Παγκρατίου Αθλήματος (ΕΟΠΑ) προς τιμήν του νέου μικρού φίλου μας» δήλωσε στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» ο Γιώργος Ζαντιώτης, από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές πολεμικών τεχνών και προσέθεσε:   «Και οι γονείς του Κέβιν αλλά και η Οργάνωση ‘’MAKE A WISH’’, είναι σύμφωνοι με την δημοσιοποίηση της εκδήλωσής μας, η οποία γίνεται για ιερό σκοπό.  Στόχος της προβολής είναι να κάνουμε τον Κέβιν πιο χαρούμενο, να αναδείξουμε τον εθελοντισμό και το έργο του ‘’MAKE A WISH’’ και να προτρέψουμε και άλλους συναδέλφους από τον δικό μας χώρο αλλά και από τον ευρύτερο χώρο της άθλησης σε ανάλογες δράσεις που αναδεικνύουν την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό και τον ανθρωπισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας