ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τους λογαριασμούς του ΝΕΡΟΥ

Αναφορικά με τις φημολογίες που σχετίζονται με την αργοπορία αποστολής των λογαριασμών ύδρευσης, θα θέλαμε υπεύθυνα και ξεκάθαρα να σας ενημερώσουμε ότι:

1ο Η καθυστέρηση αποστολής των λογαριασμών οφείλεται σε δικαστική απαγόρευση, που προκλήθηκε από παρεμβάσεις ομάδας καταναλωτών και η αποστολή θα γίνει με την έκδοση της δικαστικής απόφασης που εκκρεμεί.


2ο Η έναρξη αποστολής των λογαριασμών θα γίνει τμηματικά και θα λαμβάνει υπ’ όψη της  τις μετρήσεις των τετραμήνων που κανονικά γίνονται.

3ο Οι τιμές χρέωσης σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις του Δ.Σ. θα είναι αισθητά μειωμένες .

4ο Για τις χρεώσεις του 2014 θα ισχύσουν τα ειδικά μειωμένα τιμολόγια για τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται υδροβόρες.

                                                                                                Εκ του Δήμου                                                                                                                                                                                                 

1 σχόλιο:

  1. Δήμαρχε!
    Έχω από 2012 κουραστεί να γράφω επανειλημμένως για τις αυξήσεις στο νερό που η ίδια η Περιφέρεια και στις δύο αποφάσεις της χαρακτήρισε ως υπερβολικές κ.α. πολλά. Υπήρξε μια αύξηση που έφτασε πάνω από 100% σε πολλά απλά νοικοκυρά της πόλης που ανάγκασε και δημότες μα προσφύγουν! Το ότι μειώθηκαν κατά 15% η υπέρογκες αυτές αυξήσεις με τις τελευταίες αποφάσεις είναι σταγόνα στον ωκεανό όταν εξακολουθούν να υπάρχουν αυξήσεις 80%. Το σοκ που έχουμε υποστεί όλοι στα Σπάτα η αγανάκτηση που υπάρχει για αυτές τις αυξήσεις μάλλον αυτό το δελτίο τύπου την επιτείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας