ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου του Δήμου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΣΠΑΤΩΝ ΤΩΡΑ

Την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημύρες του 2013 στην γέφυρα της λεωφόρου Σπάτων (στο ύψος Νάσιουντζικ ) ζήτησε ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστος Α. Μάρκου με την ευκαιρία του χαιρετισμού που απήυθυνε στην τελετή των εγκαινίων του δρόμου Παιανίας – Σπάτων – Αρτέμιδος που έγιναν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιωάννη Σγουρό.

Είπε Χαρακτηριστικά………

«Κύριε Περιφερειάρχη,
Δεν είναι η στιγμή για γκρίνιες όμως θέλω να καταθέσω με την ευκαιρία της σημερινής εκδήλωσης την αγανάκτηση των 50.000 κατοίκων του Δήμου μας και των χιλιάδων εργαζομένων στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις αποκατάστασης της ζημιάς που προκλήθηκε στην γέφυρα της  Λεωφόρου Σπάτων στο ύψος του ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ, απ’ τις πλημμύρες του 2013.
Οι πόλεις μας επί της ουσίας είναι αποκομμένες απ’ την πρωτεύουσα.
Η ταλαιπωρία μας αφόρητη. Κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα θα διογκώνεται.
Θα πρέπει να επιταχυνθούν οι ρυθμοί αποκατάστασης της ζημιάς και να αποδοθεί η λεωφόρος Σπάτων στην κυκλοφορία το δυνατόν γρηγορότερα.
Η γραφειοκρατία έχει και όρια.
Ελπίζω να κατανοείτε το πρόβλημά μας και να κινηθείτε δεόντως.»



Για την ολοκλήρωση της κατασκευής της οδού Παιανίας Σπάτων είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος…
 «  Ήταν μονοπάτι κι έγινε δύσβατος χωματόδρομος.
Και στην δεκαετία του ’60, ο οραματιστής Δήμαρχος Σπάτων ΧΡ. ΜΠΕΚΑΣ με την συμβολή της προσωπικής “αγγαρείας” – ένας θεσμός που φανέρωνε την στενότητα των οικονομικών πόρων της εποχής αλλά και την αλληλεγγύη του τοπικού πληθυσμού, ασφαλτοστρώθηκε , δενδροφυτεύτηκε και ένωσε το επίνειο του τότε Δήμου Σπάτων , τη Λούτσα, με τον κεντρικό πολεοδομικό της πόλης.
Η Λούτσα εξελίχθηκε ραγδαία και άναρχα πολεοδομικά με ευθύνη αποκλειστική της πολιτείας σ’ ένα μεγάλο παραθεριστικό κέντρο. Μετονομάσθηκε σε ΑΡΤΕΜΙΔΑ υπερχειλίσθηκε πληθυσμιακά από μόνιμους κατοίκους, κι ο δρόμος που την ένωνε με τα ΣΠΑΤΑ επιφορτίσθηκε απ’ την συνεχή κυκλοφοριακή ροή των οχημάτων με αποτέλεσμα στις μέρες και στις ώρες της καλοκαιρινής κυρίως αιχμής να είναι επί της ουσίας αδιαπέραστος.
Πέρασαν 50 χρόνια από τότε και πριν την καλλικρατική συνένωση των πόλεων των ΣΠΑΤΩΝ και της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ με πρωτοβουλία του πρώην Νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδα Κουρή και του τότε Δημάρχου κ. ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΥΝΤΑ ξεκίνησε η κατασκευή του έργου που εγκαινιάζεται σήμερα για να φέρει πιο κοντά και με μεγαλύτερη ασφάλεια τους κατοίκους της ΠΑΙΑΝΙΑΣ, των ΣΠΑΤΩΝ, της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.
Αυτό το έργο δεν αποτελεί απλά ένα μεγάλο ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ είναι ένα έργο που ήδη από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του, ανακούφισε τους κατοίκους.
Περιορίστηκαν δραστικά τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα.
Διευκολύνεται αφάνταστα η προσπέλαση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής στον ΕΥΒΟΪΚΟ.
Είναι όντως ένα έργο με «ανθρώπινο πρόσωπο» κι όχι ακόμα μια εργολαβία της απαρχτής.
Μακάρι όλα τα Δημόσια έργα, που εκτελούνται σ’ αυτήν την χώρα να έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της κατασκευής και να πρόσφεραν αντίστοιχη ωφέλεια στους τοπικούς πληθυσμούς που τα υποδέχονταν.
Πολλά
Συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες του έργου.
Συγχαρητήρια στους συνεχιστές των διαδικασιών για την ολοκλήρωσή του.





Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή των εγκαινίων της οδού προηγήθηκε αγιασμός που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο ενώ χαιρετισμό  στους παρευρισκομένους απήυθυναν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Χριστοφιλοπούλου Εύη, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και  Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της  κ. Μπούρας Αθανάσιος , οι Δήμαρχοι Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστος Α. Μάρκου, Παιανίας- Γλυκών Νερών  κ. Δάβαρης Δημήτρης,  Κορωπίου κ. Κιούσης Δημήτριος και Παλλήνης Ζούτσος Αθανάσιος.

23 σχόλια:

  1. Ναι ναι συγχαρητήρια:
    Ξεκίνησε το 2008 και ακόμα να ολοκληρωθεί. Μονο 6 χρόνια. Και μόνο για την κατασκευή.
    Εξαφάνισε εκτεταμένα αρχαϊκά και προϊστορικά ευρύματα.
    Στην Αρτέμιδα ξηλώθηκε 1-2 φορές.
    Δεν υπάρχουν εσοχές για στάσεις λεωφορείων ούτε για κάδους.
    Από την παραλία έως το όριο της Αρτέμιδας δεν υπάρχει καμια διάβαση πεζών.
    Ο κυκλικός κόμβος της παραλίας ακυρώθηκε υπο την πίεση των ψαροταβερνων.
    Αυτά έγιναν υπο την αδιαφορία των Πολιτών και των Δημοτών.

    Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί εννοείται κυκλοκός κόμβος της παραλίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μελέτη προέβλεπε κατάργηση της διασταύρωσης και αντικατάσταση με κυκλικό κομβο. Λιγότερη συμφόρηση, μεγαλύτερη ασφάλεια. Ελα μου όμως που οι ψαροταβέρνες φοβήθηκαν οτι έτσι θα μειωθεί η πελατεία τους...
      Κάπως έτσι λοιπόν υλοποιούνται τα μεγαλα έργα του τόπου μας...

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

      Διαγραφή
  3. Μπαμ ηκούσθη στον αέρα και τα βόλια πήγαν πέρα.Μετά από 12μηνη σιωπή ,μόλις είδε την πρόταση του τοπικού και την κατακραυγή για την αδιαφορία-ανοχή ,είπε και τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ15 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:28 π.μ.

    Μας ζημΕΙΩΣΕ παλι ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
    Ο καπαπιπις τα γραφει?Ετσι μας ΜΕΙΩΣΕ παλι την γλωσσα μας ,μας ΜΕΙΩΣΕ την αντιληψη μας ,και εγιναν ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ .
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους εκπροσωπους τυπου και στους Δημαρχαιους που τους διαλεξαν ναγραφουν στην τοπικη ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΓΡΑΦΗ που ειναι τα πληρως ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ του ανορθογραφου δελτιου,ειναι μονον για μυαλα καπαπιδιων.
    ΜΠΑΜ ΗΚΟΥΣΘΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ...ΘΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΓΟΥΡΟΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ15 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:40 π.μ.

    Βρε μπλογκιτες θελω να ρωτησω.Ολοι οι δημαρχαιοι ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ εκει στην Σπαταρτε μνησια ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ? Μεχρι στιγμης εχουν εμφανισθει ΕΔΩ ,δυο υποψηφιοι για το αξιωμα Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.Ο ενας δεν ηξερε να γραφει την δικαιοσυνη ,ενω ειχε μπλεξιματα και ο αλλος αυτος που δεν δεχεται τους .....παγανιστες....(sic) Στην αρχη εγραφε ο ενας ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ,γιαυτο δεν θυμοταν τι εγραψε Ο ΑΛΛΟΣ.
    Αλλα Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν κοιταζει τι υπογραφει?
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ .....οτι νουμερα του δινουν τα λεει στους προυπολογισμους και δεν κανει προσθαφαιρεσεις να δει οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.Οτι δελτιο τυπου του δινουν το υπογραφει χωρις να το κοιταξει.ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΕΕΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ..ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ , ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ!!!!! ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ , ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ;;;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ;;;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ; Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;;;ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΤΕ.!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.28 Ολοι ξέρουμε ποιοί κυβερνούν αυτό τον δήμο...Τα Παγκαλόπαιδα νοιάζονται μόνο για το έργο Πλατύ Χωράφι..Η πλάκα είναι ότι φανερώνονται.Ας τους στείλει ο κόσμος εκεί που θέλουν .Σε θολά νερά έτσι κι αλλιώς χρόνια τώρα κολυμπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα Παγκαλόπαιδα έφεραν το ΠΑΣΟΚ στο 5% . Εκεί έφεραν και την παράταξη ΝΕΑ ΠΟΛΗ , που με πολλές ελπίδες ψηφίσαμε. Με αυτούς που μαζεύουν ,εύχομαι να σταματήσουν στο 3%..Α ρε Κατσαλίρο , τα κολπάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ του Γκινοσάτη δεν σας σώζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ15 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:50 μ.μ.

    ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΗ?ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΗ, ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ,μονο στην Σπαταρτεμισια δεν φτανουν τα νεα ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ.ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΛΟΥΔΟΒΙΚΩΝ.ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΩΡΕ Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥΣ,ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ,και εμεινε ο καταλογισμενος να παιζει μονος του?
    ΑΑΑΑΑ θα εχουμε μεγα γελιο.....μεχρι τις εκλογες.Μαζεψανε καπως το καπαπιδι,που αυτονομηθηκε απο τον ΠΡΩΤΟ ΚΠ τον εντελως ανορθογραφο ,που το Ξεκινησε,αυτον με ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ, και στειλανε ΑΛΛΟ ΣΤΡΟΥΘΙΟ.ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ πως εμαθε ορθογραφια ..εστειλε σωσια ...αρα σουταραμε δυο σε ενα.....

    ΑΛΛΟΙ 3 ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ. δυο μαλλον εφυγαν μονοι τους....ΟΨΟΜΕΘΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ανοχη του κοσμου στο θεμα της γεφυρας εχει ηδη τελειωσει! Αν μεχρι το Πασχα δεν βρεθει λυση η κατασταση με την αυξηση της κινησης λογω θερους θα γινει αβασταχτη! Σαν Τοπικο Σπατων προτειναμε μια αμεση προχειρη λυση για να εξυπερετηθει καλυτερα ο κοσμος που ηδη ταλαιπωρειται! Το τα ειναι 0600 το πρωι και να βρισκεσαι στην παρακαμψη να βρεχει και να ειναι ολα μια λιμνη ειναι ακρως επικινδυνο! Δημαρχε ενα χρονο τωρα δεν σου ζηταμε να φτιαξεις καμια λεοφωρο αλλα 4 μετρα γεφυρι! Δεν ξαναστελνω επιστολη για το θεμα κουραστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ16 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:29 π.μ.

    ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ?Αυτος δεν ξερει να διαβαζει και να καταλαβαινει τι διαβαζει.Τωρα ειναι απασχολημενος με το ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ .το σγουρομυαλο ,το θελει ο Πριονης ,αυτο σας το ειχα πει σε ανυποπτο χρονο ,και δεν το θελουν οι αλλοι κυβερνητικοι.Αφου δεν προλαβε να ΣΑΛΤΑΡΕΙ συριζα τον τοιχο .εχει μεινει μετεωρο.Αντιθετα ο δικος μας, σαλταρε συριζα στο τρενο ,που το οδηγει ο τσαλαπετεινος, μεγας σαλταδορος.Κυρα Λενη ,αν δεν κατεβειτε εσεις του τοπικου ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΛΕΣ,μονοι σας ,θα σας παρει ολους το ρεμα και θα σας ξεβρασει στην παραλια.ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ θα πανε ολοι μαζι ,και θα σας ξανα κατσικωθει ο κατσιλιρο Λουδοβικος του δουκατου της Σπαταρτεμισιας,Και τοτε ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ θα λετε παλι τι παθαμε.....Θαρσειν χρει εχετε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΤΕ.Αφηστε τα προσωπικα και μαζεψτε οποιον ειναι αποδεδειγμενα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.Με εργα και οχι τζουφια αντιπολιτευση που διαβολε...την ειδατε πως λειτουργησε.Αντε Κυρα Λενη ,ΤΑ ΣΒΥΣΑΝΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.Τι περιμενετε απο δαυτους πλεον?Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.Καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες, παρα για το ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει, πολυπράγμονα και πολύξερε άγνωστε κύριε, να είσαστε πιο κόσμιος όταν απευθύνεστε σε άλλους αναγνώστες και ιδιαίτερα σε μία κυρία που υπογράφει μάλιστα με το επώνυμό της τα σχόλια που στέλνει. Ο χαρακτηρισμός "κυρά Λένη" δεν επιτρέπεται. Σε άλλα ιστολόγια θα σας έσβηναν το σχόλιο. Φαντάσου δηλαδή και να ήσασταν αντίπαλός της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ16 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:38 μ.μ.

    Εαν την πειραζει την κυρια Φραγκου ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα το εγραφε μονη της,Ειναι απο τις γυναικες που δεν χρειαζονται ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ για μιλαει αντ αυτης.Αυτο το ξερω πρωτο χερι.ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΛ δεν ξερω τι εννοειτε .Μηπως εννοειτε οτι ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, που βριθει υβρεων Εγω θα σας ημουν ευγνωμων.Πολυπραγμων πραγματι ειμαι, γιατι ασχολουμαι με πολλα αντικειμενα επιστημες και τεχνες.Πολυξερος δεν ειμαι συγκρινομενος με τον κοινωνικο μου περιγυρο.Αν το θεωρειτε εσεις ,ειναι θεμα τι συγκρινει κανεις με τι και τι βαση συγκρισης εχει.Δεν θεωρω παντως το κυρα .ΛΕΝΗ υποτιμητικο και ελπιζω οτι δεν το θεωρει και η αμεσα ενδιαφερομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίθει ύβρεων; Μας αδικείς Αριστογείτονα... υπάρχουν μπλογκ και μπλογκ... το δικό μας απλά είναι απόλυτα δημοκρατικό... και δεν έχει χορηγούς και έσοδα. Εάν θέλεις κάτι πιο στυλιζαρισμένο και δήθεν εμείς ποτέ δεν παρακαλέσαμε. Μάλιστα όταν είχαμε πάρει απόφαση να κλείσουμε το μπλογκ... θυμάσαι πόσο μας πίεσες (και δεν ήσουν ο μόνος) να μην το κάνουμε. Ελπίζουμε να μην έχεις πέσει και εσύ θύμα όσων μας "θάβουν" γιατί μας φοβούνται. Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:19 π.μ.

      ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ που την αφιερωνω σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
      Αρχοντες, μπλογκιτες,.αναρτησιες,διαμαρτυρομενες κυριες ευγενεις κυριους και σε εμενα βεβαιως βεβαιως.
      Χαιρετα τους περαστικους
      οταν ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΕΙΣ
      για να σε χαιρετουν και αυτοι
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΠΕΖΕΥΕΙΣ.
      Γιατι ολοι μας καποτε ξεπεζευουμε μπλογκιτες,και οσο πιο ψηλο το αλογο τοσο το ΞΕΠΕΖΕΜΑ δυσκολο και κινδυνευεις να γκρεμοτσακισθεις.Δεν αφορα τον 9 58 ,αυτος εχει ξεπεζεψει και φαινεται απο το σχολιο του.Εσταξε η ουρα του ποντικου στο λαδι, μπλογκιτη που ελεγε και ο Κολοκοτρωνης....και συμφωνω μαζι σου και μαζι του.

      Διαγραφή
  14. Αριστογείτονα το έχεις ξανακάνει και στο είχαν επισημάνει, νομίζω. Προσωπικά ως γυναίκα, δε θεωρώ ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί έχουν τη δύναμη να προσβάλουν και να υποτιμήσουν τις γυναίκες, αλλά προσβάλλουν και υποτιμούν όποιον τους ξεστομίζει. Αναμφισβήτητα, αποτελούν έκφραση σεξισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.

      Διαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ16 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:36 μ.μ.

    Ημαρτον κυρια μου.Ειδατε τοσο καιρο να τα βαζω με γυναικα γιατι ειναι γυναικα?Το αν το κυρα ΛΕΝΗ που εγω το θεωρω εκφραση οικειοτητας, για σας ειναι ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ μαλλον θα περασετε δυσκολα με το αλλο φυλο,Απορω γιατι δεν παραπονεθηκε η ιδια, που εχει τα κοτσια να το κανει ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.
    Οσο για τους αναρτησιες, φαινεται οτι δεν θυμουνται τα σχολια ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤ.....και αλλα παρομοια, που δεν κοπηκαν.Καθε φορα που εγραφε ο καπαπιπις ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΣΑΤΕ.ουτε σας θαβω ουτε σας φοβαμαι.ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΛΛΩΣ ΤΕ?Εγω γραφω την γνωμη μου, πιστευω κοσμια σε σχεση με αλλους και εσεις ανεβαζετε τις αναρτησεις σας.Εκαστος εφ ω εταχθη.Γραφω οπως τοσοι αλλοι ,απλα πιο συχνα Τhat is all.Ακολουθω το μεσο κλιμα,προς τι αυτη η ιδιαιτερη μεταχειριση, λογω πολυγραφοτητας?ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΥ .αλλα αυτο δεν ειναι ζητημα ΟΥΣΙΑΣ.Αλλου ειναι η ουσια και οχι αν τηρουνται οι κανονες ευγενειας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ.
    Ελπιζω να σταματησει εδω, αυτο το ανοητο ιντερμεδιο,και να επανελθοιυμε ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ απο την οποια ξεστρατησαμε ΠΑΛΙ ασχολουμενοι με τους τροπους του Αριστογειτονα,ενος ακομα μπλογκιτη και τιποτα παραπανω,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,να καθεστε και να μετρατε τι ειπε ο Αριστογειτων και ποσες φορες και να αγνοειτε ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΣΑΣ.Αυτο εγω το θεωρω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ.Για να το κοψω λοιπον δεν θα απαντω σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .Καθηστε και μετρηστε την αγωγη μου,υποθεστε τι κανω ποιος ειμαι τι επιδιωκω ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ και σας σερνουν στα ιδια τα γνωστα εκλογικα τερτιπια που σας εσερναν τοσα χρονια ΠΑ και ΜΑ (προ και μετα Αριστογειτονα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:51 π.μ.

    Καθειστε ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ και τα ορθογραφικα μου λαθη.Μην κουραζεσθε οπως στο παρελθον .ΒΓΗΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑ Ο.Ο6%.ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ οσες δεν διεκδικουν ρολο στα δημοτικα δρωμενα,Εκει δεν εχει διαφορες, αν θελεις να διοικησεις θα κριθεις απο αλλα κριτηρια, ισοτιμα.ΚΥΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ, εσεις αξιζει να ειστε σε νεο σχημα,αφηστε τα λερωμενα τα απλυτα τα παραπεταμενα και προχωρατε με νεα ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ21 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:03 π.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
    Αυτον που επεστραφη για αναμορφωση, ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ
    ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΑ υπολοιπα απο βεβαιωθεντα εσοδα κατα τα ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ
    Κρατηθειτε....9 449 958
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
    δεν εχουν εισπραξει απο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΧΟΔΟΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    Φτιαχνουν λοιπον προυπολογισμο οτι ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ
    Ετσι βγαζουν οτι
    τα εσοδα τους ΘΑ ΕΙΝΑΙ 43 724 037

    και τα εξοδα τους ΠΑΛΙ ... 43 724 037 .

    ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

    ΜΑΙΜΟΥΔΙΕς ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙς ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    Αυτο ηταν το μονο ενδιαφερον απο ΔΥΟ ΦΥΛΛΑΔΕΣ,
    τα αλλα ηταν.
    ΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ,,ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ....ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.Αυτη ειναι Η ΕΙΔΗΣΗ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ.Μην τσιμπατε .....
    ΤΑ ΕΞΟΔΑ δεν εχουν καμμια σημασια γιατι αυτα ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.Τα εσοδα ομως εεεεεεε μπορουν να περιμενουν τοσα χρονια δεν τα μαζεψαν τωρα θα βιαστουνε στις εκλογες?Του χρονου θα τα ξαναδουμε,οταν θα φτιαχνουν προυπολογισμο ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΠΑΤΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΗΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΦΤΙΑΞΑΝ.ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΠΕΡΙΤΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΑΥΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΟΥ 1900Μ.Χ. Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΦΕΔΡΙΚΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΟΛΙΣ 300 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Κ ΟΧΙ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Ή ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΠ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ Η ΣΠΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΧΛΜ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΥΤΑ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ κ.ΣΓΟΥΡΟ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ 2014 ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..........ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας