ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ



ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
Τηλ. 6977609220

Αρτέμιδα, 28.2.2014

Προς την Πρόεδρο του Δ.Σ
του Συλλόγου Κρητών Αρτέμιδος,
κα Μαρία Προδρόμου

Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Η

Κυρία Προδρόμου,

Με αφορμή τη στάση και συμπεριφορά του κ. Ι. Παραχεράκη (μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου μας), όπως αυτή εκφράσθηκε και δημόσια με τις άκρως προσβλητικές,
απροκάλυπτες και συκοφαντικές δηλώσεις του εναντίον μου (βλέπετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://neaepsana.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8611.html)[1], με προφανή στόχο να θίξει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά μου, επειδή στην υπόθεση του αυθαίρετου γηπέδου Αρτέμιδος υπερασπίσθηκα (ως άτομο και ως εκπρόσωπος του ΟΠΑΣ) την αλήθεια, τη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον (ιδίως ενάντια και στους 47 καταπατητές του δημοσίου ακινήτου με ΑΒΚ 168 και άλλους παρανόμους, τους οποίους εμμέσως πλην σαφώς φαίνεται να εξυπηρετεί πλέον το αδιέξοδο – προφανώς μη σύννομο, αίτημα αναβάθμισης του γηπέδου), παραιτούμαι από μέλος του Δ.Σ., διότι δεν δύναμαι να συνυπηρετώ με πρόσωπα που η συμπεριφορά τους παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές και αξίες για τις οποίες έχω αγωνιστεί σε όλη μου τη ζωή.
Λεπτομέρειες της υπόθεσης που με οδήγησαν στην απόφαση της παραίτησής μου λόγω της στάσης και συμπεριφοράς του κ. Παραχεράκη, περιγράφονται στην συνημμένη, υπ’ αριθ. πρωτ: 108/28.2.2014 απάντηση του «Ομίλου Προβληματισμού Αρτέμιδος – Σπάτων», σε συνδυασμό με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μου στην εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ» (αριθ. φύλλου 129/20.2.2014)

Με εκτίμηση



Χρήστος Ποθουλάκης
Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου
Κρητών Αρτέμιδος





[1] Δημοσιευμένη από 26.2.2014, ψευδής κατά περιεχόμενο και συκοφαντική, δήλωση του κ. Παραχεράκη, που αναφέρει ότι: «Το αίτημα όλης της νεολαίας της περιοχής δεν προχωρούσε επί σειρά ετών, επειδή κάποιος τοπικός δημοτικός παράγων (μαζί με μερικούς ακόμη συνοδοιπόρους του) ονόματι Ποθουλάκης, επεμβαίνει προκλητικά και σταματάει –με το πρόσχημα της έλλειψης νομιμότητας- κάθε προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας να αποκτήσει καλύτερες συνθήκες ζωής, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον και την οικονομία του δήμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας