ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Νίκος Δάρδαλης, υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΒ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα, την Κυριακή 23 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο «Χρήστου Μπέκα», με ομιλητή τον Γιαννή Τασιούλα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Δάρδαλης, υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-KOB ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Συζήτηση με τον Νίκο Δάρδαλη, υποψήφιο δήμαρχο Σπάτων - Αρτέμιδας
Για το μήνυμα που πρέπει να στείλουν οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες από την τριπλή κάλπη του Μάη μίλησε στο portal του «902.gr» ο Νίκος Δάρδαλης, υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Αναφέρεται στην ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική της, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να γίνει ανθρώπινη. Σχολιάζει επίσης τα περί «ανεξάρτητων» και «υπερκομματικών» υποψήφιων, όπως και την εμφάνιση νέων κομμάτων και σχημάτων όπως «Το Ποτάμι» και η «Ελιά».
(VIDEO) http://www.902.gr/eidisi/ekloges-mais-2014/39581/syzitisi-me-ton-niko-dardali-ypopsifio-dimarho-spaton-artemidas-video

19 σχόλια:

  1. σωστη υποψηφιοτητα απο το κκε

    νεος ανθρωπος που ισως εχει να δωσει κατι διαφορετικο.

    αξιζει τη συμπαθεια μας.

    γιαννης. π.
    περιστερι

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο παιδί, μορφωμένο (φιλόλογος στο 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος) ανιδιοτελής καμμία σχέση με τους πρωην δημάρχους και αντιδημάρχους Μηχανικούς/αρχιτέκτονες/πολιτικούς μηχ/τοπογράφους και εργολάβους που ρήμαξαν τόσα χρόνια την Αρτέμιδα εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Η συμμετοχή της Λαικής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο κρίνεται απαραίτητη για να βγαίνει και τίποτα πρός τα έξω, απο την σφηκοφωλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστος
    σε ολα φιλε λουτσιωτη

    καλη τυχη νικολα

    γιαννης .π.

    περιστερι

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, άλλη μία ουρανοκατέβατη υποψηφιότητα. Όπως και στην περίπτωση Ντελάκη, ήταν απών στις κινητοποιήσεις για το ΚΕΛ, για τα νυχτομάγαζα, σε όλα τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας. Οι κομήτες των εκλογών, που επιλέγονται από την τοπική οργάνωση κάθε κόμματος, με αφήνουν απολύτως αδιάφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Δάρδαλης αποφασίζει για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου, είναι γνωστός για την μαχητικότητα του και σαν καθηγητής έχει κάνει μεγάλο αγώνα για τα σχολεία, τα δημοτικά ιατρεία, και τις άλλες ανύπαρκτες υποδομές της πόλης. Για τα ΚΕΛ στο πλατύ Χωράφι έχει λάβει ξεκάθαρά, αντίθετη θέση η Λαική συσπείωση και ο προκάτοχος του Β. Δανέζης.

      Διαγραφή
    2. Αριστερός ψηφοφόρος20 Μαρτίου 2014 στις 7:08 π.μ.

      Και ο κύριος υποψήφιος και η Λαϊκή Συσπείρωση ήσαν αμφότεροι ΑΠΟΝΤΕΣ από τις κινητοποιήσεις για τα τεράστια προβλήματα ΚΕΛ και της καταστροφής της παραλίας. Ούτε αρκούν τα δελτία τύπου της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ.
      Επίσης για το έγκλημα της παραλίας (παράνομα μαγαζιά, ηχορύπανση, καταπατήσεις, οχετοί στη θάλασσα κλπ., κλπ.), μ-ώ-κ-ο !!!!
      Ειλικρινά λυπάμαι. Είστε απόντες.

      Διαγραφή
  5. ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Υποψηφιοτητα ειναι ο συντροφος και δεν το κρυβει,ουτε ειναι προσωπικος υπαλληλος του Λουδοβικου.Οθεν μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
    Καποιοι πιστευουν ακομα ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.Κακο ειναι?Εμενα αλλο με απασχολει.Μηπως παγιδευονται στα κομματικα και χανει Ο ΤΟΠΟΣ χρησιμους ανθρωπους ,που θα μπορουσαν εκτος κομματος να παραγουν εργο σε αλλο ψηφοδελτιο.Πχ οταν ειχα πει οτι τον καψανε τον αγιονικολιτη ,μαλλον ειχα δικιο.Δεν προκειται να βγει με το ψηφοδελτιο συριζα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους και κάποιος που δεν έχει σχέση με τα σουργελα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βεβαίως και είναι κομματική η υποψηφιότητα κύριε Αριστογείτωνα, δεν ανακαλύπτετε την πυρίτιδα αποκαλύπτοντας το! Που ήταν ο "σύντροφος" ρωτούν οι γράφοντες σε ΟΛΕΣ τις κινητοποιήσεις για τα προβλήματα του Δήμου.... Αλλά ξέχασα, δεν χρειάζεται να δικαιολογούνται ποτέ οι...."σύντροφοι"! Κι ας είναι μονίμως απόντες από ΟΛΕΣ τις διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας, που να ξυπνάς τώρα και να τρέχεις στους δρόμους! Στην "ντάτσα" είναι πάντα πιο καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ Λαθος κανετε.ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑ ,ωστε να το λαβουν υπ οψιν στην κριση τους,οπως το λαβατε εσεις.Αρα δεν ανακαλυψα την πυριτιδα, απλως την αναψα.Αν δεν το καταλαβατε λυπαμαι δεν ειμαι δα και τοοοοοσο δυσνοητος πολλοι καταλαβαινουν τι θελω να πω.Αν βεβαια θελει κανεις την αντιρρηση για αλλους λογους .....ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ.
    Η διαφορα ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    Εξ αλλου, καθε κειμενο εχει τυχη, αναλογη με την ευφυια και τον χαρακτηρα του αναγνωστη.
    Και αυτο δεν το ειπα εγω, απλως το υιοθετω, για να μην το παρεξηγησετε ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια...
    Δήμαρχε ρίξε μου ένα μπετουδάκι έξω από το σπίτι μου...
    Σύμβουλε κάνε κάτι για το χωράφι μου...
    Αντιδήμαρχε μια άδεια για κωλόμπαρο...
    Για τα κοινό καλό της πόλης κανείς βέβαια δεν ενδιαφέρεται...
    Οι υποψήφιοι γραφατοφόροι λοιπόν με ύφος δέκα καρδιναλίων και οι κυρίες με τα ταγιέρ μοιράζοντας γαρύφαλλα υπόσχονται ότι την άλλη ημέρα θα εκπληρώσουν την κάθε ρουσφουτο-επιθυμία του κάθε κακομοίρη. Βέβαια όλοι τους φοράνε την ρομφαία του δήθεν ανεξάρτητου για να τσιμπήσει και ο κυρ-Μήτσος ο γείτονας ο <>. Άσχετα αν όλοι τους οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι μπροστά στην κάλπη άλλο εκτός από Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ δεν ξέρουν να ψηφίζουν.
    Αυτά είναι δυστυχώς τα χάλια μας και δεν θέλουμε να διορθωθούμε.
    Όσο για την <> για τον αγώνα για τα ΚΕΛ και ποιος έχει κάνει, θα τους δούμε όλους αυτούς όταν θα έρθει η ώρα, ποιος θα προτάξει τα στήθη του στις μπουλντόζες και στα ΜΑΤ.
    Είναι πιο έντιμο λοιπόν να λες ποιος είσαι και που ανήκεις παρά να παρουσιάζεσαι δήθεν ανεξάρτητος και να κοροϊδεύεις...
    Προσωπικά δεν θα ψηφίσω Δάρδαλη γιατί ξέρω ότι δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει ούτε για μπετουδάκι ούτε για άδεια. Θα μου πει ότι μόνο ότι μόνο με κοινούς μαζικούς αγώνες μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι για την πόλη μας.
    Αγώνες ;;;
    Καλύτερα στην καφετέρια για καφέ που ξέρεις μπορεί και να <> κανένα ανεξάρτητο μπας και με εξυπηρετήσει....στην χειρότερη θα μου κεράσει τον καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρετε, ειδικά στις τοπικές κοινωνίες φαίνεται η απουσία... Δεν κρύβεται με τίποτα... Ούτε καλύπτεται με βαρύγδουπες ανακοινώσεις της Κεντρικής Επιτροπής στην πρώτη σελίδα του κομματικού εντύπου.
      Όταν τραβολογιόμασταν στα αστυνομικά τμήματα, στις εισαγγελίες και στις υπηρεσίες για τους καταπατητές, τα κωλόμπαρα και τις αμμοληψίες, πού είσασταν;
      Όταν τρέχαμε να συσπειρώσουμε και να συσπειρωθούμε, να διοργανώσουμε ημερίδες και εκδηλώσεις και να στηθούμε στα φανάρια μοιράζοντας φυλλάδια για το ΚΕΛ, που είσασταν;
      Όταν ασφυκτικά στηνόμασταν στα τοπικά και δημοτικά συμβούλια για τα προβλήματα του τόπου μας, πού είσασταν;
      Και τόσα, τόσα άλλα.......
      Επιβεβαιώνετε και οι ίδιοι ότι ήσασταν απόντες μέχρι τώρα και περιμένετε "όταν θα έρθει η ώρα", μπας και έρθουν τα ΜΑΤ και οι μπουλντόζες για να παρουσιαστείτε και να φανείτε!
      Μέχρι τότε θα μας λέτε πόσο προτιμότεροι είστε εσείς από τους άλλους πολιτευόμενους, τους οποίους θεωρείτε, φασιστικώ τω τρόπω, συλλήβδην άχρηστους πολιτικάντηδες όλους και το λαό ηλίθιο κακομοίρη που χάφτει τα πάντα.
      Για σας ο μόνος φωτεινός φάρος εδρεύει στις Κόβες και στο Πολιτικό Γραφείο! Μόνο που από το πολύ ...φώς, τυφλώνει και κοιμίζει. (Ίσως και να βολεύει...)
      Όμως η πραγματικότητα δεν αλλάζει με λόγια, αλλά με έμπρακτη καθημερινή συμμετοχή.
      Δίπλα μας, παρόντες, να σας βλέπουμε!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ή αγαπητή Β.Α
      Βεβαίως και στις τοπικές κοινωνίες φαίνεται το έργο του καθενός. Και το έργο όλων των αναμειγμένων και διατελεσάντων μέχρι τώρα με τα κοινά της πόλης είναι ένα απόλυτο μηδενικό.
      Ενθυμείσθε κανένα τέως Δήμαρχο ή σύμβουλο που να έμεινε το όνομα του χαραγμένο στην συνείδηση των Δημοτών ; Η απάντηση είναι απολύτως κανένας
      Μήπως είναι ψέμα ότι όλοι το μόνο πράγμα που έκαναν ήταν να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα ; Μήπως δεν άφησαν μαύρη τρύπα ο καθένας με την σειρά του στα οικονομικά του Δήμου ;
      Με βάση λοιπόν αυτά και την αρχή της Δημοκρατίας έχω αναφαίρετο δικαίωμα και δεν είναι καθόλου φασιστικό όπως λέτε να ασκώ κόσμια καυστική κριτική σε αυτούς που ρήμαξαν την πόλη και έχουν ξανά το θράσος να υφαρπάξουν την ψήφο μου, αυτοί που με ανάγκασαν να πίνω αμφισβητούμενης ποιότητα νερό, να μην έχω αποχέτευση, να μένω εντός σχεδίου πόλης αλλά σε χωματόδρομο, να μην έχω επαρκή καθαριότητα, να έχω νυχτερινή ηχορύπανση, τα παιδιά μου να κάνουν μάθημα σε τριτοκοσμικά containers , να μην έχουν αθλοπαιδιές, και τα καλύτερα σημεία των παραλίων να τα λυμαίνονται μαγαζάτορες.
      Τέλος δεν είναι κακό να λέτε ποιοι είστε, μιας και έχετε κάνει όπως λέτε και προς τιμήν σας τόσους σεβαστούς αγώνες.

      Διαγραφή
    3. Α' εσύ δεν έχεις ακούσει τίποτα για κινητοποιήσεις! Καποιοι απλώς τα ισχυρίζονται! Ούτε έχεις ακουστά τίποτα για το ΚΕΛ! Ούτε για την καταπάτηση όλης της παραλίας ούτε για τους αγωγούς της θάλασσας! Τίποτα! Και μας στείλατε έναν φερτό στην πόλη, που αποφάσισε λέει να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου. Και ωραίο τρόπο βρήκε να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου. Μέσω των εκλογών! Έτσι ασχολούνται με τα κοινά; Καλημέρα σας, μπορεί να μην με έχετε ματαδεί, αλλά με στείλανε να σας κάτσω Δήμαρχος! Ωραίοι. Απόντες από τα πάντα, αλλά όμως αυθεντίες! Μωρέ χειρότεροι των χειρότερων είσαστε!

      Διαγραφή
    4. 5 χρόνια καθηγητής στην πόλη δεν σημαίνει τίποτα ! κατά τα άλλα φερτός. Δηλαδή τα νέα παιδιά και τα μορφωμένα, δεν έχουν δικαίωμα να θέσουν κάποια στιγμή υποψηφιότητα ; Απαγορεύεται ; Δηλαδή όλοι οι άλλοι υποψήφιοι τέως και νυν είναι αγωνιστές Δήμαρχοι και σύμβουλοι από κούνια ;

      Διαγραφή
    5. και εγώ 40 φούρναρης

      Διαγραφή
  10. Για να μας πουν τη θέση για το ΚΕΛ γιατί κάποιοι την ακούσαμε στο δημ. συμβούλιο από το Δανέζη! Ποιά είναι; Κάτι γενικόλογα ευχολόγια και να το αναλάβει το κράτος αντί για τους ιδιώτες! Στις κινητοποιήσεις; Μηδέν εις το πηλίκον! Πλήρης περιφρόνηση της τοπικής κοινωνίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 5 15
    Ειδατε οτι δεν χρειαζεται να ανακαλυψει κανεις την πυριτιδα, απλα μπορει να αναψει το φυτιλι και να περιμενει?

    σπευδετε βραδεως αγαπητε....για να μην σκονταφτετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας