ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Και εάν σε μερικούς το θέμα της ασφάλειας με την εκτεταμένη χρήση του Ανατολικού πάνω από την πυκνοκατοικημένη Αρτέμιδα, στο πιο επικίνδυνο σημείο μίας πτήσης την απογείωση και την προσγείωση δεν λέει πολλά... μήπως τους λέει η παράνομη χρήση του, εντός προστατευτικού ωραρίου;;; Που είσαι Δήμαρχε που φεύγεις;;; Που είναι αυτοί που θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι;;; Μία δήλωση... εμείς από εδώ και μπρος θα "βαράμε κάθε μέρα" μέχρι να το βάλουν στον προεκλογικό διάλογο... αλλιώς θα τους εκθέσουμε όλους γιατί έχουμε πολλά!!!! να πούμε








5 σχόλια:

  1. Τώρα πλάκα κάνουμε; ΠΟΙΟΣ θα λύσει το πρόβλημα του αεροδρομίου; Εδώ και τόσα χρόνια τα κατά πολύ ταπεινότερα συμφέροντα των νονών της νύχτας με τα κωλόμπαρά τους κανείς δεν "κατάφερε" να τα ξεκολλήσει από τις γειτονιές και τις παραλίες και πάτε να τα βάλετε με τα συμφέροντα του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Ελλάδας, όπου παίζονται εκατομμύρια ευρώ και όπου ποντάρει όλο το πολιτικό κατέστημένο της χώρας αλλά και παραπέρα; Μας δουλεύετε όλοι μου φαίνεται. Να πω ότι βλέπαμε αξιόλογο έργο στα ευκολότερα θέματα, να πούμε ότι υπάρχουν οι ενδείξεις, η καλή διάθεση, η πρόθεση, άντε να γίνει αγώνας για το αεροδρόμιο... Εδώ δε βλέπουμε ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την κωλοπεριοχή που έχουμε την ατυχία να διαθέτουμε ακίνητα... Δε βλέπουμε ΤΙΠΟΤΑ εδώ και δεκαετίες κι ενώ έχουν αλλάξει δεκάδες δημαρχίδες και δημαρχιακά τσιράκια... Μια από τα ίδια ήταν κάθε φορά για ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ για ΔΕΚΑΕΤΙΕΕΕΣ... Αν δεν αλλάξει ΡΙΖΙΚΑ η δεξαμενή επιλογής προσώπων για την τοπική αυτοδιοίκηση συντοπίτες, προκοπή δε θα δούμε ούτε τον αιώνα τον άπαντα! Αν δεν τσακιστούν να φύγουν από προσώπου γης αυτοί που ανακυκλώνονται εδώ και χρόνια στις καρέκλες, αν δεν απομονωθούν κι οι φατρίες τους και τα πιο μακρινά τους ριζικά τριχίδια, για δεκαετίες ακόμα θα αγναντεύουμε από την παραλία της Λούτσας τον ορίζοντα, ενώ πάνω απ' τα κεφάλια μας θα περνούν ξυστά τα τζετ, θα τρίζουν τα δόντια μας από τη βοή των τουρμπίνων, θα εισπνέουμε καθαρή κηροζίνη αντί την μυρωδιά της αλμύρας, τα πόδια μας θα πλατσουρίζουν στα καφετιά και λασπώδη θαλασσινά απόνερα των κυμάτων, φουλ εμπλουτισμένα στα κολοβακτηρίδια και στο σκέτο σκατό από τις "αστοχίες" του ΚΕΛ της γειτονιάς μας... Και για να συμπληρωθεί η ρομαντική εικόνα, η μουσική υπόκρουση θα είναι εκεί, όλες τις μέρες, όλες τις ώρες, μεσημέρια, νύχτες, ξημερώματα από τα άφθονα θλιβερά κωλόμπαρα της παραλίας, με τα εκκωφαντικά σκυλάδικα ρεπερτόρια να ουρλιάζουν στη διαπασών ολοκληρώνοντας την εμετική εικόνα της κατάντιας και διαφθοράς που ήδη από σήμερα αφθονεί στην περιοχή μας, εξαιτίας ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ που βρυκολακιάζουν τον τόπο εδώ εικοσιπέντε χρόνια και βάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ.
    Ειναι χαρακτηριστικο οτι ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Κανεις δεν μιλαει για συγκαλυψη,για ομερτα ,για συνδιαλλαγη 'ΚΑΝΕΙΣ.Μονο χαιρετισματα μας στελνουν και αναλυουν τον κωνωπα ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ.
    ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο Κ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ που βαζει το θεμα στο τραπεζι ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙς
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑς ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ περιγραφεται αναγλυφα η σταση της πλειοψηφιας των δημοτων .

    εεεεεελοιπον εγω εχω δυσαρεστα νεα και θα σας τα πω.
    Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΘΕΙΣΕΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΕΣ και διαπλεκομενες υποψηφιοτητες. ,ισα ισα θα τις φαει και θα γιγαντωσει και αλλο.

    ΕΧΕΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το blog αυτό έχει γράψει και παρουσιάσει με στοιχεία, ότι στην Αρτέμιδα κατοικεί και εδρεύει ο μελετητής των προβλημάτων, των λύσεων και των ανταποδοτικών που κέρδισε και εφαρμόζει για τα αεροδρόμια Ηρακλείου & Καστελλίου Κρήτης, η εκεί τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό λέει πολλά και ιδίως για όσους από την τοπική μας κοινωνία και το Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος αποφεύγουν την αλήθεια. Ναι, ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πάει σε ένα ΚΑΛΟ σχήμα, να μπει σε κάποια θέση, ώστε να δούμε "πόσα απίδια βάνει ο σάκκος"! Εννοείται, μην τυχόν "συνομιλήσει" με τους νυν και πρώην χαλασμένους της εξουσίας που τους φάγαμε στο πετσί μας, γιατί τότε θα επαληθεύσει όσους αμφιβάλλουν γι αυτόν.

      Διαγραφή
  4. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ.
    Δεν ζουν τα προσωπα ζουν οι ιδεες ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    ΟΙ ΙΔΕΕΣ εχουν φορεις τα ατομα και δεν εχουν τα ατομα φορεις τις ιδεες.Απλως τα ατομα ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ απο τις ιδεες που εμφανιζουν δημοσια.
    ΜΗΝ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΜΕ ουτε τα ατομα ουτε τις ιδεες με ζητωκραυγες.
    ο κ.Ποθουλακης δεν χρειαζεται ζητω.Κατ εμενα ειναι ο μονος που κανει το καθηκον του ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    Επωνυμα βγαινει μπροστα εν οσο ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,πισω απο αλλα λογια να αγαπιομαστε,απο αποπροσανατολισμους ,δελτια τυπου και επικολυρικες διακυρηξεις.
    ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΠΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟΝ ΤΟΝ ΗΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
    Απλα ασχολουνται με προσωπικα θεματα,ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.
    Και η ιδεα ειναι μια.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    Επ αυτου ,εχει κανεις υποψηφιος να αρθρωσει λογο ΠΟΛΙΤΙΚΟ?
    Αν αρχισετε ΠΑΛΙ τα κατα Αριστογειτονα σημαινει για εμενα , οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ στην Σπαταρτε μνησια και δικαιως, ειχατε οτι ειχατε ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Διαβαστε τα απιδια,τα καραπιδια τα καπαπιδια και τα αδεια σακκιδια.....που πλακωσαν για ψηφο.και σχολιαστε ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας