ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Δήμαρχε σε ποιον λες ψέματα;

 Στους ψηφοφόρους σου που τους τάζεις ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ή στους υποψήφιους συμβούλους σου, που τους είπες ότι άλλαξες;;; Αποφάσισε και πες μας τώρα... όχι άλλα πάνω άλλα κάτω... ξέρεις εσύ.

«Απόφαση ντροπής, οπισθοδρόμησης και υπανάπτυξης» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κύριος Χρήστος Α. Μάρκου το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος το βράδυ της Δευτέρας 30-9-2013 σύμφωνα με το οποίο με ψήφους 15 ΟΧΙ και 14 ΝΑΙ απερρίφθη η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την υπογραφή «του συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, την ΕΥΔΑΠ και τον Δήμο ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ για την επίλυση του αποχετευτικού ζητήματος του Δήμου», σύμφωνο που θα έβαζε τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων που επί μια εικοσαετία ζουν με το άγχος της εκκένωσης των βόθρων και της ρύπανσης του περιβάλλοντος.
«…….Θλίβομαι ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Και θλίβομαι ιδιαίτερα γιατί στην εν λόγω ιστορική συνεδρίαση πρυτάνευσε ο πολιτικαντισμός, η ψευτοπεριβαλλοντική ευαισθησία και η σκοπιμότητα των επικείμενων εκλογών.

Κατά της υπογραφής του συμφώνου συνεργασίας για την επίλυση του αποχετευτικού ψήφισαν οι :1. 1. Μαρία Ζήση
2. Νικόλαος Κρόκος
3. Κωνσταντίνος Λιανός
4. Γιώργος Μπέκας
5. Γιώργος Κασίμης
6. Έμμυ Ντουρντουρέκα
7. Δημήτρης Μποτζιολής
8. Νίκος Ραφαήλ
9. Δημήτρης Μάρκου
10. Αντώνης Τούντας
11. Άννα Ραφτοπούλου
12. Δημήτρης Στάμου
13. Σταύρος Κατραμάδος
14. Ευάγγελος Δανέζης
15. Σωτήρης Γιαννάτος

Διαβάστε όλο το Δελτίο Τύπου και τα όσα έλεγε μέχρι πριν 6 μήνες....«Απόφαση ντροπής, οπισθοδρόμησης και υπανάπτυξης» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κύριος Χρήστος Α. Μάρκου το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος το βράδυ της Δευτέρας 30-9-2013 σύμφωνα με το οποίο με ψήφους 15 ΟΧΙ και 14 ΝΑΙ απερρίφθη η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την υπογραφή «του συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, την ΕΥΔΑΠ και τον Δήμο ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ για την επίλυση του αποχετευτικού ζητήματος του Δήμου», σύμφωνο που θα έβαζε τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων που επί μια εικοσαετία ζουν με το άγχος της εκκένωσης των βόθρων και της ρύπανσης του περιβάλλοντος.
«…….Θλίβομαι ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Και θλίβομαι ιδιαίτερα γιατί στην εν λόγω ιστορική συνεδρίαση πρυτάνευσε ο πολιτικαντισμός, η ψευτοπεριβαλλοντική ευαισθησία και η σκοπιμότητα των επικείμενων εκλογών.
Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κινδυνεύουν να ακυρωθούν οι μεγάλες κατακτήσεις της τριετίας. Πετύχαμε έναν μικρό βιολογικό μόνο για τα ΣΠΑΤΑ και την ΑΡΤΕΜΙΔΑ.
Με τριτοβάθμια επεξεργασία. Με θύλακα «πράσινης προστασίας των εγκαταστάσεων που θα υπογειοποιούντο». Με επαναχρησιμοποίηση του νερού για άρδευση και πυρόσβεση. Με άμεση κατασκευή των εσωτερικών δικτύων των Σπάτων και της Αρτέμιδος ύψους εκατομμυρίων ευρώ.
Και όλα αυτά με την πρόφαση της ανέφικτης λύσης της ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ που δεν μπορεί να υλοποιηθεί.
Ας τολμήσει η σημερινή αντιπολίτευση (με φωτεινή εξαίρεση τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρ. Τσαντήλα) να μιλήσει προεκλογικά για λύση του αποχετευτικού. Η ληφθείσα απόφαση θα τους συνοδεύει για πολλά χρόνια. Έβαλαν το μικροπολιτικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας.
Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι καταψήφισαν το σύμφωνο συνεργασίας, όταν τα πρόστιμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χτυπήσουν την πόρτα των ταμείων του Δήμου και των Δημοτών.
Θλίβομαι και για έναν επιπρόσθετο λόγο. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκε δυστυχώς και με την συμβολή τριών συμβούλων της παράταξης μας, που δυστυχώς ξέχασαν γρήγορα τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και το πρόγραμμα μας. Θα μας κρίνει όλους ο λαός και η ιστορία. Εμείς θα συνεχίσουμε αδιαπραγμάτευτα τον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου……….», κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.
Κατά της υπογραφής του συμφώνου συνεργασίας για την επίλυση του αποχετευτικού ψήφισαν οι :
1. Μαρία Ζήση
2. Νικόλαος Κρόκος
3. Κωνσταντίνος Λιανός
4. Γιώργος Μπέκας
5. Γιώργος Κασίμης
6. Έμμυ Ντουρντουρέκα
7. Δημήτρης Μποτζιολής
8. Νίκος Ραφαήλ
9. Δημήτρης Μάρκου
10. Αντώνης Τούντας
11. Άννα Ραφτοπούλου
12. Δημήτρης Στάμου
13. Σταύρος Κατραμάδος
14. Ευάγγελος Δανέζης
15. Σωτήρης Γιαννάτος
Υπέρ της υπογραφής του συμφώνου συνεργασίας για την επίλυση του αποχετευτικού ψήφισαν οι:
1. Χρήστος Τσαντήλας
2. Κωνσταντίνος Γκίκας
3. Αθανάσιος Μαργέτης
4. Χρήστος Μάρκου
5. Χρήστος Σερέτης
6. Πέτρος Πουλάκης
7. Γιώργος Γκινοσάτης
8. Γιώργος Κουλοχέρης
9. Παναγιώτα Μάρκου
10. Ευάγγελος Αποσπόρης
11. Αντώνης Γεωργάκης
12. Αφροδίτη Μαργέτη
13. Αλκιβιάδης Σωτηρόπουλος
14. Παναγιώτης Μπαλόπητος
Παρατίθεται στην συνέχεια το πλήρες κείμενο της «ιστορικής σημασίας» ομιλίας του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστου Α. Μάρκου στο Δ.Σ. της 30ης Σεπτεμβρίου.
«Στη διάρκεια της θητείας μιας δημοτικής αρχής σπανίζει το φαινόμενο να καλείσαι να απαντήσεις θετικά ή αρνητικά για ΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑ, που το βάρος της όποιας απόφασης, θα καθορίσει οριστικά και αμετάκλητα το μέλλον όχι της Δημοτικής Αρχής, που καλείται να αποφασίσει, αλλά το μέλλον, την ταυτότητα και την υπόσταση της πόλης, των πολιτών μα κυρίως των ανθρώπων, που αύριο θα παραδώσουμε όλοι μας την διαχείριση των δημοτικών μας πραγμάτων.
(και αναφέρομαι στη νεολαία)
Αυτή η απόφαση συνηθίζεται να ονομάζεται ΙΣΤΟΡΙΚΗ.
Τέτοιες ιστορικές αποφάσεις έχουν καταγραφεί στον τόπο μας κατά τη διάρκεια της τελευταίας εξηκονταετίας τρεις ή τέσσερις φορές.
*Η πρώτη κρίσιμη και καθοριστική απόφαση έβαλε την ταφόπετρα της οικιστικής ανάπτυξης της πόλης της Αρτέμιδας και αφορούσε την απόρριψη του σχεδίου πολεοδόμησης της πόλης της Λούτσας τότε σήμερα Αρτέμιδας, στην αρχή της δεκαετίας του ’60, σχέδιο μεγαλόπνοο με μοναδική αναπτυξιακή αξία, του εμπνευσμένου τότε Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΕΚΑ.
*Το δεύτερο πακέτο αποφάσεων αφορούσε τους χειρισμούς της υπόθεσης του «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ» και αφορούσε αποφάσεις περισσοτέρων της μιας δημοτικών αρχών που όλες τους είχαν την ίδια συνισταμένη: ΑΡΝΗΣΗ, ΕΜΜΟΝΗ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ,
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.
*Η τρίτη «ιστορική» απόφαση αφορούσε την πολεοδόμηση των «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ», που η ανάπτυξη των όποιων δραστηριοτήτων λειτούργησαν ή και θα λειτουργήσουν στο μέλλον, έχουν τραγικές επιπτώσεις όχι μόνο στην οικονομία των Σπάτων και της Αρτέμιδας αλλά και των γειτονικών πόλεων της ευρύτερης περιοχής.
Μία τέταρτη ισάξιας σημασίας απόφαση το έφερε η χρονική συγκυρία, να πάρει η σημερινή δημοτική αρχή.
Μια απόφαση που αφορά τις υποδομές ανάπτυξης του Δήμου μας.
Που αφορά την υγεία των κατοίκων των πόλεών μας.
Που αφορά το φυσικό περιβάλλον που μας περιβάλλει.
Είναι μια απόφαση που σχετίζεται με το αποχετευτικό ζήτημα της περιοχής, που η λύση του σέρνεται στις πλάτες της κοινωνίας είκοσι και πλέον χρόνια.
Συγχωρέστε μου, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι τις όποιες προσωπικές υπερβάσεις της ροής του λόγου μου.
-Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κουκουλώνω προβλήματα ούτε να στρουθοκαμηλίζω.
-Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να λύνω εξισώσεις πολιτικού κόστους και πολιτικού οφέλους.
-Δεν μπορώ να κρατήσω ισορροπίες εξουσίας.
-Μα κυρίως δεν με ενδιαφέρει ο “θρόνος” του Δημάρχου περισσότερο από το συμφέρον του Δήμου και της κοινωνίας.
Τρία σχεδόν χρόνια τώρα, υπεύθυνα και συστηματικά ασχολούμαστε ως δημοτική αρχή με την επίλυση του αποχετευτικού.
Εξετάσαμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις, εξαντλήσαμε κάθε έννοια διαλόγου και διαβούλευσης.
Σήμερα θα πρέπει να αναλάβει ο κάθε ένας την προσωπική του ευθύνη.
- Μία ευθύνη που δεν σχετίζεται με το προσωπικό του οικονομικό ή πολιτικό όφελος.
- Μία ευθύνη που αφορά το μέλλον ενός τόπου που διαρκώς βρίσκεται θεατής των εξελίξεων.
Εμείς δεν θέλουμε τα ΣΠΑΤΑ και την ΑΡΤΕΜΙΔΑ «πειραματόζωο» στα εργαστήρια των ισχυρών οικονομικών παραγόντων.
Εμείς δεν θέλουμε τους κατοίκους μας, άφωνους χειροκροτητές στο θέατρο της μιζέριας της καθυστέρησης , της υπανάπτυξης.
Εμείς θέλουμε τον Δήμο μας πρωταγωνιστή των εξελίξεων κι αυτό θα κάνουμε.
Γι’ αυτό και ψηφίζουμε σήμερα το σύμφωνο συνεργασίας για την επίλυση του «αποχετευτικού».
Με το «σύμφωνο» αυτό
-ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ τα κεκτημένα της τριετίας ήτοι:
- Τον μικρό, υπερσύγχρονο «βιολογικό» που θα εξυπηρετεί τα ΣΠΑΤΑ και την ΑΡΤΕΜΙΔΑ και όχι τους κατοίκους των 11 πόλεων του αρχικού σχεδίου.
- Την τριτοβάθμια επεξεργασία των αποβλήτων και όχι την δευτεροβάθμια της προηγούμενης πρότασης της ΕΥΔΑΠ.
- Την επαναχρησιμοποίηση του νερού επεξεργασίας μέσα από τα αρδευτικά δίκτυα που θα κατασκευάζονται ταυτόχρονα με τον «βιολογικό».
- Την οπτική αισθητική πλευρά της κατασκευής με την υπογειοποίηση της.
-ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και όπου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ σ’ όλες τις φάσεις μελέτης κατασκευής και λειτουργίας του έργου.
-ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ για την ακριβή θέση και έκταση του οικοπέδου αυτού καθ’ εαυτού της εγκατάστασης.
-ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ για την έκταση του δακτυλίου περιβαλλοντικής και αισθητικής προστασίας της εγκατάστασης.
-ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα των ιδιοκτητών των απαλλοτριούμενων για την κατασκευή του βιολογικού εκτάσεων, των ιδιοκτητών που ζημιώθηκαν ήδη απ’ την διάχυση του ρέματος και δικαιούνται αποκατάσταση, των ιδιοκτητών των εκτάσεων της ευρύτερης περιοχής όσον αφορά τις μελλοντικές χρήσεις.
-ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ την άμεση χρηματοδότηση των μελετών και των κατασκευών των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης των πόλεων των Σπάτων και της Αρτέμιδας.
-Μα κυρίως ως «κύριοι» του έργου θα έχουμε λόγο και απόφαση για όλα τα θέματα, που συνθέτουν την λύση του αποχετευτικού.
Κυρίες και κύριοι,
Σήμερα οφείλουμε με ευθύνη και συνέπεια να σταθούμε μπροστά στο πρόβλημα και να αποφασίσουμε ανάλογα.
Ο συνδυασμός που έγινε το 2010 Δημοτική Αρχή είχε ένα προεκλογικό πρόγραμμα. Ο λαός αυτό ψήφισε και αυτό οφείλουμε κατά γράμμα να υλοποιήσουμε και το υλοποιούμε επακριβώς με ιστορική ευθύνη χωρίς υστεροβουλίες και υπεκφυγές χωρίς προσωπικές εξαρτήσεις με αποφασιστικότητα και σιγουριά
Λέμε ναι στον πολιτισμό ναι στην ανάπτυξη ναι στην υγεία των κατοίκων ναι στην περιβαλλοντική αναβάθμιση
Κι ένα μεγάλο ΟΧΙ στον πολυτικαντισμό στα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, στους βόθρους, στην μιζέρια, στην υπανάπτυξη.
Η ιστορία του τόπου θα μας ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ και είμαι σίγουρος γι’ αυτό

40 σχόλια:

 1. Εμμονές σε κοινωφελή έργα καταστροφής.Και σε υπέρογκες χρέωσεις όως για το νερό που υποστήριξε μέχρι το ανώτατο Δικαστήριο ενάντια στους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο δήμαρχος Χρ. Μάρκου βγάζει λόγο για το πιο καταστροφικό έργο που θέλει να κάνει στο δήμο μας με τα λόγια όπως "έργο υποδομής και ανάπτυξης". Θεωρεί δηλαδή ανάπτυξη το Κ.Ε.Λ. μέσα στην πόλη. Θα πρέπει να είναι εκτός τόπου και χρόνου λέγοντας αυτά τα λόγια, βάζοντας το προσωπικό και οικονομικό του όφελος πάνω από το καλό του δήμου. Δεν τον ενδιαφέρει η υποβάθμιση της περιοχής, τον ενδιαφέρει να ανοίξει τις εργολαβίες που θέλει και να αποκομίσει τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη. Και έχει την αξίωση να ξαναβγεί.
  Έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε ηλίθιους? Έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε αφελείς? Το λέει ξεκάθαρα. Όσες εκτάσεις θα απαλλοτριωθούν, οι ιδιοκτήτες τους θα αποζημιωθούν. Ποιοί είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες των εκτάσεων αυτών, που τόσο πολύ καίγεται να τους αποζημιώσει? Αυτό είναι πασίγνωστο σε ποιούς ανήκουν οι εκτάσεις που θα απαλλοτριωθούν.
  Όσοι καταψήφισαν αυτό το άθλιο έργο του δημάρχου να είναι σίγουροι ότι θα αναβαθμιστούν. Όσοι δε το υπερψήφισαν θα πάνε εκεί που τους αξίζει. Στο σπίτι τους. Υπάρχουν βέβαια και μερικά άτομα του Κασίμη, ο οποίος άλλα λέει "παρά πέντε και άλλα λέει και πέντε". Εάν πάνε με την πλευρά του δημάρχου Χρ. Μάρκου τότε θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Αν αλλάξουν όμως πορεία και πάνε με τη σωστή πλευρά, τότε θα αποζημιωθούν με την ψήφο μας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΤΗΣΣ ΑΛΛΗΝΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΒΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟς ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ?Μπααααα μαλλον σταση στο Μαρκοπουυλο θα κανει να πιει καφε με το σγουρομαλλο να περασουν οι εκλογες,,,,,να ψηφισουν τα κοροιδα.....και Ξανα μανα
  το τριπτυχο
  ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
  Αυτα δεν ειναι Κελ ειναι πραγματικοτητα ΒΙΩΜΕΝΗ.
  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ...ΓΝΩΜΗ....
  ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΑ...τιποτα δεν εχει καταλαβει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα πανε και τα βαγονια Μαρκοπουλο ,η θα φθασουν μεσα στο νερο της Θαλασσας?
  santa maria η καταπατητρια....τι βλεπεις?Εφερες και τα αυτοκινητα στην θαλασσα σε λιγο θα επιπλεουν στο νερο.Θα κολυμπας με τον καφε σου μεσα στο αυτοκινητο σου και θα εχεις στο πορτ μπαγκαζ το πουλακι να σου κελαηδαει.....
  Παραδεισος η Λουτσα..ολα μεσα στο νερο.ΝΕΑ ΒΕΝΕΤΙΑ......ΜΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΔΟΓΗΔΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ.....
  ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. βρε την γιατρό της κωλοτούμπας και τον Δημητράκη των γυμναστικών επιδείξεων!
  Ντουρντουρέκα και Μποτζιολής ! μεγάλοι ακροβάτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. κομανεντσι και οι δυο πρωταθλητες κωλοτουμπας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αντιπαροχές στα δημοτικά ,τώρα που καταργήθηκαν στα ακίνητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ο Μποτζιολής κράταγε και το πανώ κατά του ΚΕλ το 2011 !!! κατάντια !
  δεν πειράζει όμως, ξεμπροστιάζονται οι πολιτικάντηδες και τα λαμόγια του δήμου μας,
  η μάσα τους ενώνει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κι ο Γκινοσατης καποτε.....ειναι πολυ γελοιοι....

   Διαγραφή
 10. Επειδή γνωρίζω το ήθος και των δύο και πιστεύω κανείς δεν μπορεί να με διαψεύσει για αυτό, θεωρώ ότι τους ξεγέλασαν οι γνωστοί εκλογομάγειρες της παράταξης του Δημάρχου. Προσωπικά δεν δέχομαι από κανέναν να θέτει θέμα ήθους και τιμιότητας ούτε για την Έμυ ούτε για τον Δημήτρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Θωμά είναι πολλά τα λεφτά! όταν έχεις ήθος και αρχές, εκεί που φτύνεις ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...η'...ΟΤΙ αλλο με το οποιο τους κρατουν...

   Διαγραφή
 12. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΩΜΑ, ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι μωρε τα ...τσαμμενα τα κοροιδεψανε!!!!κι αυτα τα αθωα το πιστεψαν!βρε ουστ!ξεπουλημενοι,προδοτες

   Διαγραφή
 13. Ατρεμιδα . TA ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΜΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ κ.κ. ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΚΑΙ ΑΦΡ. ΜΑΡΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ?? ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΟΧΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Γκινοσάτης, Μαργέτη, Ζήση, ψήφισαν ΝΑΙ κατά τη λήψη αποφάσεων σχετικά με λύση αποχετευτικού στο πλατύ χωράφι, στις 2.4.2012 και 10.9.2012. Η Ζήση το άλλαξε στις 30.9.2013 και ψήφισε ΟΧΙ.
  Η Ραφτοπούλου ψήφισε ΟΧΙ στις 2.4.2012, ΝΑΙ στις 10.9.2012 και ΟΧΙ στις 30.9.2013, οπότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας ψηφοφόροι. Όσο για την Ομοσπονδία της ξύπνησε ....... μόλις το 2013

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. αργησες αλλα επιτελους το καταλαβες ρε δημαρχε,

  ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

  κριμα αν φυγεις , για μια χαζομαρα σου.

  ανεξ.κιν.πολιτ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι μωρε ο καυμενουλης ...δεν ηξερε...τωρα το καταλαβε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ και μετανιωσε!χαζομαρα λεμε τωρα το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στα συμφεροντα!

   Διαγραφή
 17. ποιος ειναι καημενουλης?

  χαχαχα , πλακα κανεις .

  (Φαινεται?) να αλλαζει γιατι δεν τον παιρνει αλλιως.

  φαινεται να αλλαζει γιατι βλεπει οτι δε περναει με τιποτα το συγκεκριμενο εργο αναπτυξης(!!!!)

  μεσα στην ανοησια της,η αντιπολιτευση εκανε και κατι σωστο , ψηφισε ΟΧΙ για το ΟΧΙ και τους πηγε πισω.

  οι πραγματικοι ΗΡΩΕΣ ομως προερχονται μεσα απο την ιδια τη παραταξη του.

  τωρα αυτα που λες για συμφεροντα μπορει και να ειναι σωστα , ομως ειναι να το χεις και στο πετσι σου να εισαι προοδευτικος και να βλεπεις τα σκ@τολυματα ως εργο αναπτυξης.

  ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ , ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ) , ΔΕ ΒΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΛ......

  ανεξ.κιν.πολιτ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αναθεση -ενοικιαση-αδεια μετα μουσικης
  ΤΡΙΤΟΣ -ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ -ΓΙΟΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μαρκου - Μαρκου - και η επιστημονας του ομιλου οι ιδιες οικογενειες ιδιοι ανθρωποι ιδιες νοοτροπιες ιδια χαλια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάλι οι ίδιες λουτσιώτικες βλακείες. Κρίνουμε τα επώνυμα! Η Ζήση τί επώνυμο έχει; Ο Ρήγας; ι; Ο Μπαλόπητος; Η Ραφτοπούλου; Μη χειρότερα.

   Διαγραφή
  2. αμα ψαξεισ καλα ολο και κανα Μαρκου θα βρεις .

   Διαγραφή
 20. Ντουρντουρέκα ααα...πες αλεύρι , ο Γιαννάτος σε γυρεύει........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ο Μποτζιολής με Κατσαλίρο.. ρε πόσο μας δουλεύετε ρεεεεεεεεε....Πόσο μας δούλεψες ρε Μποτζιολή μέχρι τώρα....Με ποιούς συμπράττεις ρεεεεεε...ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ....3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ

   Διαγραφή
 22. Να γιατί η Ντουρντουρέκα ήταν ΄΄αχρωμή , αμίλητη , ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στα συμβούλια... Για να χρησιμοποιηθεί σαν ΠΙΟΝΙ του Κασίμη στην σκακιέρα του ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ..!!!! ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ...,Να ντρέπεται αν ....καταλαβαίνει πώς φέρθηκε στους ομήρους της λόγω συνταγολογίου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΤΑ "ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ¨ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ1 Μαΐου 2014 - 12:34 μ.μ.

  ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΣΑΠΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ......για σεσημασμενους και πλαγιωμενους ,με λεγατε συκοφαντη.Οταν ελεγα ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ με λεγατε τρελλο.Το οτι τους δεχτηκαν, με εκπλησσει ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ .Εχετε τον σταυρο προτιμησης χρησιμοποιηστε τον χωρις ΑΜΝΗΣΙΑ.....
  Εχουμε και β γυρο μην το ξεχνατε.Η μονη σιγουρια ειναι ΤΡΙΤΟΣ και ξαναρχιζει η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ απο την θεση ισχυος τωρα......Οτι συμφωνησαν δεν θα ισχυει την επομενη.Θα ψαχνουν για νεο στηριγμα .....ολοι .....Τιποτα δεν φερνει μεγαλυτερη επιτυχια απο την πρωτη επιτυχια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Όποιος πίστευε ότι υπήρχε αντιπολίτευση στο δήμο ήταν το λιγότερο αφελής. Όχι αντιπολίτευση, συμπολίτευση ήταν ο Κασίμης. Γιατί αν έκανε αντιπολίτευση πραγματικά δεν θα έμενε η Αρτέμιδα σ' αυτό το χάλι. Ψήφιζε κι αυτός και οι σύμβουλοί του σαν τα πρόβατα ό,τι τους "πάσαρε" η δημοτική αρχή. Σιχάματα της κοινωνίας.
  Ένας Ποθουλάκης βρέθηκε, ο οποίος δεν είχε σχέση με τα δημοτικά, και κατάφερε να σταματήσει το δάνειο των 5.000.000 ευρώ που ήθελε να πάρει ο δήμαρχος και ο Κασίμης, και στο τέλος θα το "φόρτωναν" σε μας τους δημότες.
  Και τώρα ο ένας μετά τον άλλον οι σύμβουλοι του Κασίμη πάνε με τον δήμαρχο, τη στιγμή που τον κορόϊδευαν και τον έφτυναν.
  Αν δεν φύγει όλη η σαπίλα των ανθρώπων του δήμου, μην περιμένετε να δείτε ανάπτυξη. ΜΑΥΡΟ στους προδότες και τα σιχάματα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχως ''προδοτες και σιχαματα'' τωρα που βγηκαν οι συνδυασμοι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ! μαζεψανε και καθε καρυδιας καρυδι και καθε πικραμενο.....αντε να δουμε και της Ντελαλη και της Ραφτοπουλου μπας και αλλαζει κατι.....

   Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ2 Μαΐου 2014 - 6:58 π.μ.

   Μηπως λεω μηπως πρεπει να θυμομαστε ,οτι αυτα τα σιχαματα ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΑΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ετσι που να αποτελουν ΚΡΑΧΤΕς γιατι δεν βαζεις στο ψηφοδελτιο καπποιον αν δεν πιστευεις οτι θα ΦΕΡΕΙ ψηφαλακια.....
   Μηπως Ξαναλεω μηπως περιμενουμε απλα να ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ νεα σιχαματα?
   Μηπως ξαναλεω μηπως πρεπει να κοιταμε και τον εαυτο μας στον καθρεφτη?
   Μηπως περιμενουμε να μας σωσει η ντελαλισσα και η κοιμωμενη ΟΠΟΤΕ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ?Αν περιμενεις απο εκει μπλογκιτη ......ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΕΒΑΨΕΣ.Κακη αρχη κακιστη κανανε....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙ ΣΑΙ ΘΕΟΤΥΦΛΟΣ......

   Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ2 Μαΐου 2014 - 6:59 π.μ.

   καποιον

   Διαγραφή
 26. ΜΑΥΡΟ σε Μάρκου - Σγουρό στις νομαρχιακές και σε Σαμαρά στις ευρωεκλογές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ Ντουρντουρέκα και Μποτζιολή. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. πηρε πακετο ο σκυλογιατρος για να πουλησει τα ζωντανα του στο Δημαρχο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό είναι σίγουρο. Ο σκυλογιατρός δεν πουλάει "ζωντανά" χωρίς αντάλλαγμα. Μένει να δούμε αν το πακέτο το πήρε σε χρήμα ή σε είδος. Ίδωμεν

   Διαγραφή
 29. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ2 Μαΐου 2014 - 8:40 μ.μ.

  ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ?ΑΦΕΛΕΙΕΙΕΙΕΙΣΣΣΣ....Εχουν γινει μηνες πριν..οι συμφωνιες ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΕΣ.....οχι μονον αυτος.....
  ΤΟ ΜΕΓΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ.....ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ....
  Γιαυτο σας λεω ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΙΤΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας