ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΕΕΕ!!! ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΑΤΟΜΒΗ; ΣΣΣΣΤ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ NIRVANA ΣΑΣ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ... ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

77 σχόλια:

  1. Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω μ' αυτά τα χάλια που βλέπω γύρω μου είναι ή ότι οι Λουτσιώτες κοιμούνται όλη μέρα ή τους είναι αδιάφορο όλα αυτά που γίνονται γύρω τους. Δύο χρόνια διοίκησης του δήμου και η πόλη πάει από το κακό στο χειρότερο. Δύο χρόνια δεν έγινε τίποτα. Απολύτως τίποτα. Και δεν διαμαρτύρεται κανείς. Τί συμπέρασμα λοιπόν να βγάλω? Εδώ δεν θέλει εικασίες, θέλει πράξεις. Κι απ' ότι φαίνεται ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του δεν φοβούνται τίποτα. Χρεώνουν ασύστολα. Αυθαιρετούν συνέχεια. Η πόλη έχει γεμίσει στο σκουπίδι, τα νερά από σπασμένες σωλήνες τρέχουν στους χωματόδρομους, λάσπες παντού, φωτισμός δεν υπάρχει, ασφάλεια δεν υπάρχει, ξερόχορτα που δεν καθαρίζονται θέτοντας σε κίνδυνο τους πολίτες για πυρκαγιά, και ο δήμος να χρεώνει τα δημοτικά τέλη για υπηρεσίες ΨΥΧΙΚΟΥ και ΕΚΑΛΗΣ. Ας μου πει κάποιος αν κολλάνε όλα αυτά μεταξύ τους. Γιατί δεν διαμαρτύρεται κανείς? Δεν καταλαβαίνουν ποια είναι τα δικαιώματά τους? Τί συμβαίνει επιτέλους? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σας κανει εντυπωση οτι το 40% των Ελληνων ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΚΕΙ?ΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,ΕΠΕΛΕΞΕ την μπουνια απο την σκεψη ?
    Οτι εφερε τον ΧΡΥΣΟ πανω απο τον ΛΟΓΟ ?,Αυτο καθοριζει που εμαστε,πολιτιστικα, ιδεολογικα,
    και εν τελει εθνικα,τι ειναι ο ΕΛΛΗΝ σημερα.Ελπιζω να μην δω να πυροβολουνε καποιοι τα αεροπλανα ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,που τους φωναζουν για να καθαρισουν ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ. ΣΩΤΗΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.Η ΣΟΥΠΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΧΙ Η ΚΟΥΤΑΛΙΑ.Η ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ . Οσοι διαθετουν ακομα λογο(λογικη)ας προσπαθησουν να μην τον χασουν.Θα τους χρειασθει πολυ συντομα,γιατι η πραγματικοτητα ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ και δεν αντιμετωπιζεται,ουτε με γροθιες ουτε με μπουνιες,ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ασχετως αν επιβραβευτηκαν.

    Ψυχραιμια,το παιδι μιλησε και ειπε ΑΓΚΟΥ,εχει δρομο ακομα μεχρι να κανει,ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ προταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FILTATE " ARISTOGITON "

    OS LOGIOS,ENTRIFISTE ELAFROS KAI STA PERI "THORYBOY,
    YGEIAS TON KATOIKON(METAKSI AFTON KAI H DIKISAS)KAI
    ANTI "PYROBOLISMON STA AEROPLANA",PROTINETE AN EXETE
    KATI PIO EPIKODOMITIKO POY THA BELTIOSH THN KATASTASH.
    BEBEA DEN THELO NA PISTEPSO,H'DEN KATALABA KALA,OTI
    ENOCHLITHIKATE KAI EKTREPETE THN ANARTISH EKTOS THE-
    MATOS.AN TA APEIKONIZOMENA STIS FOTOGRAFIES GIA ESAS
    EINAI FEDRA,SEBASTO MEN OS APOPSHSAS ALA EKTOS THEMATOS.
    ENTRIFISTE LIPON ELACHISTA STA "PERI ELOCHEBONTON KIN-
    DYNON APO ATYXHMATA AEROSKAFON" KAI EPANERXOMETHA.
    PSYXREMIA LIPON,OPOS MAS IPODIKNIETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε, το μονο που μπορεσα να καταλαβω απο τα καραμανλιδικα που γραφετε ,η τα γκρετσεσκο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ,παντως ειναι μια ακομα διαλεκτος, οπως οι προαναφερομενες,που χρησιμοποιουν ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ,οποτε αδικως μου γραφετε ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΤΕ.
    Η συγκεκριμμενου τυπου γραφη, υποδηλωνει ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ,την οποια ουτε ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.Φανταζομαι οτι οι ομοεθνεις σας θα καταλαβουν.
    ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.Δεν ειναι στην αρμοδιοτητα μου τα γκρηκλις.Οθεν να σας το πω λαικα, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.Εκανε και η μυγα.....ΚΛΠ
    ΚΛΠ ΚΛΠ .Οι μυγες ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ,ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ , ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ.Οι μυγα οτι και να κανει ,ΜΥΓΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ...ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ....ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΥΓΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H "ΜΥΓΑ" DEN GRAFETE ETSI " LOGIE - THIMOSOFE.
    MIPOS ENOIS " MYIGA ".
    PROSEXE LIGO THN ORTHOGRAFIASOY !
    GIA "KARAMANLIDIKA - GRETSESKO" EINAI KAI AFTH
    MIA GLOSSA TON AGRAMMATON.
    GIA THN "TAMPAKERA" KAI PALI DEN APANTAS.
    THA MAS PIS TI PROTINIS GIA TA AEROPLANA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. agaphtoi bolemenoi

    kai aboleytoi....


    Den xreiazetai na tsakoneste oyte
    na enoxleiste..

    Tsakoneste gia ta aeroplana kai to thorivo
    poy prokaloyne...ti stigmi pou....


    A) oloi oi dhmarxaioi poy exoyn perasei mexri
    tora ta exoyn piasei xontra...

    B) Politikh voylisi gia epilisi toy provlimatos
    den iparxei...

    C) Provokatorika blog san kai ayto edo grafoyn apla
    gia na grafoyn kai na se strefoyn na stirixeis sygekrimeni
    parataxi...

    D) H dikaiosinh poy itan to teleytaio mas katafygio...
    poylimeni kai ayth ta epiase xontra...


    Epomenos oyte na agxeste xreiazetai oute tipota, apla
    xepouliste tis periousies se alvanous xtistes oso oso
    kai sikothite na figete ...

    Oti lampi einai xrisos kai ta skata paramenoun skata...


    me ektimhsh
    K.P.

    Y.G.
    Signomi gia ta greeklish den xero na to allaxo se elinika..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ δε μπορεί ο Δήμος να κάνει κάτι για τα κέντρα της παραλίας, που κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ βαράνε ασταμάτητα και μας έχουνε κάνει τη ζωή κόλαση, θα κάνει κάτι για τα αεροπλάνα;
    Αυτή η έρμη η παραλία έχει καταντήσει τσαντίρ μαχαλά, όποιος θέλει καταπατάει, όποιος θέλει νταμπα-ντούμπα, τί να πώ...Σιγά μην ασχοληθούν με τα αεροπλάνα. Όλοι το ίδιο και οι προηγούμενοι απαξάπαντες και οι τωρινοί. Απογοήτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κύριος ή η κυρία που γράφει με λατινικούς χαρακτήρες και διορθώνει ορθογραφικά τον "ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝ" έχω να πω ότι καλό είναι να μάθει να γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί από κει φαίνεται αν ξέρεις καλή ορθογραφία και είσαι άτομο με παιδεία. Απ' τον να παριστάνει τον έξυπνο έχει πάρει λογαριασμό της ΔΕΗ στα χέρια του για να δει τί δημοτικά τέλη χρεώνει ο δήμος για υπηρεσίες που δεν παρέχει? Τί έχει να πει γι' αυτό? Έχει κάνει τίποτα? Πάρε θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και μετά μίλησε για αγραμματοσύνη. Με κάτι τέτοιους σαν κι εσένα έχει μείνει αυτή η πόλη σ' αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΡΗΚΛΙΣ
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΜΙΛΩ 3 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    Βεβαια δεν ξερω ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ .....ΨΗΦΙΖΕΙ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου κύριε, δεν κατάφερα να διαβάσω αυτά που γράφει, αλλά κατάλαβα απ' αυτά που γράφει ότι δεν ξέρει καθόλου ορθογραφία. Και έχει το θράσος να διορθώνει εσάς. Κατάλαβα πολύ καλά για τί άνθρωπο πρόκειται. Δεν χρειάζεται παραπέρα να ασχοληθούμε μ' αυτόν. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι ζω σ' αυτήν την πόλη 8 μήνες περίπου και έχω πάθει "πλάκα" μ' αυτά που βλέπω γύρω μου. Τριτοκοσμικές καταστάσεις. Παίρνω όμως τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα χέρια μου και βλέπω χρεώσεις δημοτικών τελών ασύλληπτες. Μ' αυτά τα δημοτικά τέλη η πόλη θα έπρεπε να είχε καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμό άψογο, ασφαλτοστρωμένους δρόμους, ασφάλεια και πολλά ακόμα. Αυτό όμως που έχω διαπιστώσει είναι ότι δεν έχει τίποτα από αυτά. Και δεν μιλάει κανένας? Έχει δικαίωμα ο δήμος να κάνει τέτοια πράγματα? Δεν ελέγχεται από πουθενά? Όλα αυτά πρέπει να ψαχτούν. Κι ο άλλος ο ανεγκέφαλος πουλάει πνεύμα, αντί να ψάχνει αυτά που πρέπει. ΤΡΑΓΙΚΟ!

      Διαγραφή
  10. Εγώ έχω να πω στον κύριο που γράφει επίσης με λατινικούς χαρακτήρες και λέει να ξεπουλήσουμε τις περιουσίες μας στους Αλβανούς κτίστες και να φύγουμε απ' αυτήν την πόλη, ότι αν έχει αυτός περιουσία και θέλει να την δώσει όσο-όσο στους Αλβανούς, ας τη δώσει. Κι αν οι Αλβανοί κτίστες έχουν χρήματα να την αγοράσουν, ας την αγοράσουν. Έχω να σου πω επίσης ότι αν θέλεις να επιλέξεις αυτή τη λύση της φυγής, απ' το να αγωνιστείς για να φτιαχτεί αυτή η πόλη, φύγε και πήγαινε στο καλό. Άσε εμάς τους υπόλοιπους, που χτίσαμε ένα σπίτι και μένουμε σ' αυτή την περιοχή να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μάθε λοιπόν ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί κανονικά και μπορεί να επέμβει εκεί που πρέπει. Το σωστό θα ήταν να δηλώσεις ότι θα απευθυνθείς σε κάποιον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και να τα καταγγείλεις όλα αυτά που γίνονται, απ' το να διαλέξεις τη φυγή. Δεν παραδίδονται τα όπλα έτσι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια πολη που δεν προσφερει στους κατοικους της τα στοιχειωδη ,και απο την αλλη εχει τεραστια χρεη,που θελει να αναθεσει ενα μεγαλο εργο με απ ευθειας αναθεση,που εχει υποτιθεται αντισταθμιστικα ωφελη απο το αεροδρομιο ,χαριν των οποιων ,ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.... ΕΕΕΕ
    ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ.Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ .....ΛΟΓΙΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΑΝΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ....ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAΛΟ !!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
    να προσεχει και τους λογαριασμους του νερου.
    Εκει οι δημοι κανουν τον ΜΕΤΑΠΡΑΤΗ ,αγοραζοντας νερο απο την ΕΥΔΑΠ ,και χρεωνοντας το με τιμολογιο αναλογα με την καταναλωση.Οσοι ζουμε την Ανατολικη Αττικη ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ(αρχαια λεξη προς αρσην παρεξηγησεων )ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΗΠΟ, αρα μεγαλυτερες καταναλωσεις. Ελεγξτε τι πληρωνετε ,με το τιμολογιο του δημου σας,γιατι στον δικο μου δημο εχουμε διαφορετικες χρεωσεις ανα ....κρατηθειτε.....ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ.Για να το κανω λιανα ,το ιδιο δεντρακι αμα το ποτιζεις στην μια γειτονια πληρωνεις Α στην διπλανη Β.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ Η ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΩΝ.Αν δαπανουσαν το μισο μυαλο ,για να αποκτησουν εσοδα απο ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,και οχι μονο απο φορομπιχτικους μηχανισμους, θα μεγαλουργουσαν ,αλλα οι επιχειρησεις ειναι ο φερετζες της ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ.ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.... ο Δημαρχος παραλιακου δημου ,εχρισε αντικαταστατη του Αντιδημαρχο, την ιδιωτικη του γραμματεα.
    ο Ρωμαιος ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΑΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ....ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ.
    Και στα δικα σας ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ονειρα γλυκα κουκλοι μου
    αν νομιζεται οτι κατι θα αλλαξει....


    απλα ονειρα γλυκα(αν μπορειται να τα χετε και αυτα ...)

    αυτα που γραφεται σε αλλη χωρα ισως..

    Σε αυτο το μπορντελο που λεγεται ελλαδα τα Ανω Λιοσια
    θα ειναι μια χωματερη σκουπιδιων μια ζωη και η Λουτσα..
    η καταβοθρα της Αν Αττικης(καραγκιοζηδες της πολιτικης το Αρτεμιδα σας μαρανε)

    Για αυτο σας λεω συνδημοτες ξεπουλατε οσο προλαβενετε και υπαρχουν κτιστες Αλβανοι με λεφτα...

    Γρηγορα γιατι θα φυγουν και αυτοι...


    Με εκτιμηση

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤ Ε ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΙ ΚΑΙ ΤΑ Ε ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΤ Ε ...,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ε ,ΝΑ ΦΥΓΕΤ Ε.
    ΘΑ ΛΑ ΜΒΑΝΑ ΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟ ΜΙ ΖΑ ΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒ ΑΙ ΝΑ ΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕ ΤΕ ΓΙΑ ΜΠ ΟΥ Ρ ΔΕΛΑ ΠΟΥ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤ Ε ΚΑΛΑ .ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΤ Ε .ΣΕ 8 ΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ Ε ΤΑ 4 ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 50%.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜ ΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤ Ε ΟΤΙ ΕΙΣΘ Ε ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤ Ε ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤ Ε ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤ Ε ΝΑ ΜΑΘΕΤ Ε, ΟΠΩΣ ΕΙΝ ΑΙ, ΟΙ ΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤ Ε ?ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΤΕΤ Ε ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΔΩΡΕΑΝ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ .
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ TO MONTEΛΟ ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΟΥΜ ΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜ ΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤ Ε ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΚΑΜΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αδελφε Αριστογειτων,

    Σε κοβω να εισαι ισα με 70 χρονων
    ο οποιος ανακαλυψε το διαδυκτιο προσφατα..

    Αν απο ολα εχω γραψει εδω μεσα κατα καιρους
    εσυ ενοχληθηκες απο τις καταληξεις των ρηματων σου ζηταω ταπεινα συγνωμη

    Αν οφειλω να ζητησω συγνωμη για τη βρετανικη μου παιδεια επισης θα ζητησω συγνωμη.

    Θα ημουνα επισης προθυμος να παρακολουθησω και νυκτερινο σχολειο αν αυτο
    θα σημαινε λιγοτερα αεροπλανα, λιγοτερο θορυβο, καθαροτερες παραλιες, νυκτερινα
    κεντρα που λειτουργουν με βαση την ελληνικη νομοθεσια..

    Ομως τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει.. και οχι μονο αυτο αλλα εχουμε και μικροπρεπης συνδημοτες οι οποιοι αντι προτεινουν λυσεις ασχολουνται με το τροπο γραφης των επισκεπτων ...

    Σας ζητω ειλικρινα συγνωμη
    για το τροπο γραφης και σκεψης μου

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τρόπος γραφής, η ορθογραφία και γενικά η καλή χρήση της γλώσσας είναι σοβαρό θέμα και όποιος μας κάνει παρατηρήσεις δεν τον αποκαλούμε μικροπρεπή, γέρο κλπ!
      Καλύτερα να προσπαθούμε να μορφωθούμε αν μπορούμε. Αν δε μπορούμε, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη και ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ....
      Πρόκειται για στοιχειώδη πράγματα, που όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε!

      Διαγραφή
  17. Αντί να τσακώνεστε για την ορθογραφία, καλό θα ήταν να προτείνετε κάτι που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της πόλης κι ας είναι κι ανορθόγραφο. Αφού κι εσείς γνωρίζετε ότι και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τα δημοτικά τέλη και για το νερό υπάρχουν υπερχρεώσεις γιατί δεν κάνετε κάτι? Οι συντελεστές των δημοτικών τελών είναι αντίστοιχοι με τις υπηρεσίες που προσφέρει ένας δήμος. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε διπλάσιους συντελεστές απ' αυτούς που υπάρχουν σε πόλεις με υποδομές με αποτέλεσμα ο λογαριασμός για τα δημοτικά τέλη, ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού να είναι υπέρογκος. Αυτό είναι παράνομο να το κάνει ο δήμος. Προτείνετε κάτι λοιπόν για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος κι ας έχει λάθη στην ορθογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΩΓΗ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ,ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ.Επισκεψεις στους δημαρχους,προσφυγη στο συμβουλιο επικρατειας, αρνηση αποδοχης των οφειλομενων ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ,Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ
    Νομιζα οτι ξερετε να διαβαζετε και απλως δεν ξερετε ορθογραφια.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
    Επιτρεψτε μου να σας πω, οτι αυτο το συνδρομο,ονομαζεται λειτουργικος αναλαφαβητισμος και δεν ειναι ιασιμο.Εχει ριζες πολυ βαθειες στα σχολικα χρονια,ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ,ενω δεν ειναι σε θεση να κανει τιποτα για να το αποκτησει.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΥΙΑ.Εχει να κανει με αδυναμια συγκροτησης και συντονισμου του μυαλου ,γιαυτο στους χειρονακτες δεν γινεται αντιληπτο ευκολα.ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ .ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟ.Μην βιασθειτε να το θεωρησετε προσβλητικο,ειναι ιατρικο δεδομενο αυτο που σας λεω,και η παθηση δεν ειναι προσβολη ειναι παθηση,και μονο η αναγνωριση της οδηγει στην βελτιωση.Επισης θα σας απογοητευσω.Οταν οι υπολογιστες ηταν μεγεθους δωματιου eniac,ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    Επισης θα σας απογοητευσω και στην ηλικια,που δεν ειναι μεγαλη, αλλα ειναι ηντα.Αρα, ολα τα συμπερασματα σας ΛΑΘΟΣ, αλλα το συνδρομο τα εχει αυτα.Ελπιζω να μην ειστε χοιρος ουτε να μεινετε χηρος,και να ζητησετε χειρα βοηθειας, για το καλο σας και μονον.
    Αντιο σας,λυπαμαι αλλα δεν εχετε τιποτα να μου προσφερετε σε συζητηση ,αντιθετα απο πολλους αλλους μπλογκερ,που ειναι αξιολογοτατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AGAPHTE/H "ARISTOGITON"
    APO TIS 18-6-12,HMERA ANARTISIS TOY THEMATOS,
    MEXRI KAI SHMERA,PROSPATHIS NADOSIS MATHIMATA
    GRAMMATIKHS,SYNTAKTIKOY,k.l.p.
    DEN ANAFERESE OMOS POYTHENA POS KAI METI TROPO
    THA ANTIMETOPISOYME TA PROBLIMATA POY TALANIZOYN
    THN ZOHMAS EDO STON TOPOMAS.
    MPORI KAPIOI NA MIN GNORIZOYME GRAMMATA,EKEI EINAI
    LIPON TO PROBLIMA?
    THA HMOYN EYTYXIS AN EDINES PERISOTERO BAROS SE PRO-
    TASIS GIA THN SOSTH ANTIMETOPISH TOY THORYBOY APO TA
    AEROPLANA,TON BOTHROLIMATON STOY DROMOYS,TIS LAKOYBES
    TA DHMOTIKA CHARATSIA KAI TOSA ALA POY KANOYN THN ZOH-
    MAS AFORITH.
    THELO NA PISTEBO LOIPON OTI STIS EPOMENES ANARTISIS
    THA ECHIS KAPIES PROTASIS.
    TA GRAFO AFTA BEBEA CHORIS KAMIA,MA KAMIA,DIATHESI
    ANTIPARATHESIS MAZISOY,PISTEPSETO.ALOSTE AN AKOYGONTE
    OI GNOMES TON POLITON-KATOIKON POY ZOYN KAI IPOFEROYN
    SE AFTON TON TOPO,KATI KALO THA BGH.AFTO PISTEBO.
    TELOS,LIPAME POY SE TALEPORO GIA NA ME DIABASIS ( AN ).
    SE EFCHARISTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Αριστογείτων παρατηρώ μια άκρως προσβλητική συμπεριφορά από μέρους σας απέναντι στους υπόλοιπους σχολιαστές. Είστε προσβλητικός, ειρωνικός και έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας! Εάν πιστεύεται ότι οι σχολιαστές του παρόντος blog είναι αμόρφωτοι και χαμηλού γενικά επιπέδου μπορείτε να μην το παρακολουθείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΩ.Αν μου ζητατε να επικροτησω την αγνοια και το εξ αυτης εκπορευομενο θρασος,ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.Μπορειτε ανετα να με καταταξετε στους χαμηλου.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤ Ε ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤ ΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ (ελπιζω)ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤ Ε ΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΙ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ?ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤ ΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕ ΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήθελα να ρωτήσω τον ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ αν είναι ιατρός. Γιατί αν δεν είναι, τότε πρόκειται για άτομο με πρόβλημα. Αυτό καταλαβαίνω εγώ απ' αυτά που γράφει ενάντια στον προηγούμενο προλαλήσαντα αποκαλώντας τον πνευματικά ανάπηρο. Μπορείς να μας πεις πως κατάλαβες απ' αυτά που γράφει ο ανώνυμος ότι πρόκειται για άτομο με πνευματικό αυτισμό βαρύτερο κι από τη δυσλεξία? Αυτοί είναι όροι ιατρικοί που μόνο ένας ιατρός μπορεί να τις υποστηρίξει. Αν δεν είσαι λοιπόν ιατρός, τότε εσύ πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα ή κόμπλεξ.
    Κι απ' τα λίγα που γράφεις σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής, αφού το περισσότερο κείμενό σου αναφέρεται στην πάθηση του ανώνυμου, καταλαβαίνω ότι δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα η βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου. Μιλάς για επισκέψεις στους δημάρχους. Ποιούς δημάρχους? Ένας είναι ο δήμαρχος γιατί αν έχεις ακουστά τώρα με τον Καλλικράτη, Σπάτα και Αρτέμιδα συνενώθηκαν. Εννοείς επίσκεψη στον δήμαρχο φαντάζομαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ.ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ,ΟΤΙ Η ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ.Γιαυτο οι πασχοντες εξεταζονται προφορικα.Απο ποτε η παθηση ,η οιαδηποτε παθηση, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ?ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΡΙΣΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ.
    Για να τελειωνουμε με τις υποδειξεις
    Δεν ηξερα, οτι το μπλογκ ειναι βεγγερα να φερω και σοκολατακια.
    Το να κολακευεις ,ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ,δηθεν απο ευγενεια ,το εχουν παρει κατ αποκλειστικοτητα οι πολιτικοι.Τα αποτελεσματα αυτης της κολακειας δεν χρειαζεται να τα υποδειξω .Ειναι εμφανη σε ολη την κοινωνια.Το αιτουμενο κυριε μου δεν ειναι ο χαρακτηρας μου,ουτε ηρθα για γαμβρος στο μπλογκ.Ειναι τι γραφω και πως το γραφω.Το αν διαφωνει η συμφωνει καποιος, με επιχειρηματα, επι του θεματος που αναπτυσσεται,ειναι το ζητημα
    Τα υπολοιπα,προσωπικα, ηλικια ,επαγγελμα κλπ κλπ , τα θεωρω παιχνιδακια για παιδακια που πηραν το κουβαδακι τους και πηγαν σε μπλογκ αντι σε παραλια.
    ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ.Ειναι και αυτο ενα ειδος ΛΟΓΟΥ.Ο σαρκασμος ειναι αλλο απο το υβριζω και απο το ειρωνευομαι.Ολα χρησιμοποιουν τις λεξεις, αλλα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.Η ΛΕΞΗΠΕΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ.
    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
    ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΧ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΧ.Το εσεις δεν αφορα πολλους, αφορα εσας και μονον.ο πληθυντικος αριθμος οταν αφορα ενα προσωπο ,θεωρειται πληθυντικος ευγενειας αφ ενος,αλλα και ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ.Κραταει δηλαδη την απαραιτητη αποσταση,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ, οπως το λεμε λαικα. ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ. ΟΘΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ.
    Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤ ΟΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ω .
    Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΗΤΑΝ ΤΥΡΑΝΝΟ ΚΤΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Αριστογειτονας ειναι κομπιουτερας με πτυχιο απο οτι ειχε γραψει καπου.Ειναι και λιγο απο ολα,λιγο φιλοσοφος,λιγο ρητορας,λιγο μπαχαλακης,λιγο φιλολογος...Ειναι σαν το μεγκα τσανελ,προσπαθει με τα κατεβατα να αποπροσανατολησει απο τα προβληματα.Σε καθε θεμα γραφει ολοκληρα κειμενα,ΑΣΧΕΤΑ με το δημο μας... Εγω προσωπικα πηδαω τα γραπτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητε 10 02.Χαιρομαι που σε τετοιους δυσκολους καιρους....πηδατε.ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ,ΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .Προσεξτε μην πεσετε απο κανενα ψυλλου πηδημα,αν πατε πιο ψηλα απο τις δυνατοτητες σας, πραγμα που το βρισω ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ.Δεν αντιλαμβανομαι γιατι θελετε να παιξετε τον ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ.Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΟΥΑΤΣΟΝ ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ .......ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ.......
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΝΕΡΑ ΒΟΤΗRΟΝ CHIMENA STOYS DROMOYS,ΤΗΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΦΟΝΑ ΜΑΓΑΖΙΟΝ ΜΕXΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟ'Ι'ΝΕΣ ΩRES,BROMIKH
    KAI TRISATHLIOI KADOI APORRIMATON,BROMIKH KAI TRISATHLIA
    THALASSA, ANIPOFOROS THORYBOS APO TA AEROPLANA,………….!

    KOLASH TOY DANTH


    AFTH EINAI H ‘LOYTSA’,ETSI THN KATANTISAN.

    NTROPI MORE KAI PALI NTROPI !
    KATHESTE KAI ASCHOLISTE ME OTIDIPOTE ALO,EKTOS ME TO TI
    PREPI NA PROTINETE,TI PREPI NA KANOYME, MPAS KAI BELTIOTHI
    H KATASTASH.
    KAI ESI MORE “ RAFINIOTH ARISTOGEITON “,
    DEN KOITAS THN RAFHNA , ASEMAS NA CHARIS.
    KAI KATI TELEFTEO, GIATI KRIBESE PISO APO THN
    ANONIMIA,TI FOBASE? PROTASIS ZITAME KAI OCHI
    MATHIMATA SYNTAKTIKOY KAI ORTHOGRAFIAS !
    AN THELIS NA SKOTOSIS THN ORASOY,ELA EDO NA
    BOI’THISIS STON ETHELONTIKO KATHARISMO THS
    PARALIAS !
    OS EDO LIPON F I L T A T E !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και να έχει αποτελέσματα είναι ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. Να καταγγείλουμε όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας εδώ και τόσα χρόνια κι έχει μείνει σ' αυτή την άθλια κατάσταση. Ούτε ζώα δεν μπορούν να επιβιώσουν σ' αυτή την περιοχή. Δεν γίνεται να έχουν περάσει τόσα εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του δήμου και να έχει μείνει η πόλη σ' αυτό το χάλι. Δεν μπορεί ο δήμος να έχει μόνο απαιτήσεις και να μην έχει υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες του. Δεν γίνεται το 2012 να υπάρχουν χωματόδρομοι, να μην υπάρχει επαρκής ηλεκτροφωτισμός, να μην υπάρχει καθαριότητα, ένα σύστημα ύδρευσης προπολεμικό με σπασμένες σωλήνες στους περισσότερους δρόμους, μία παραλία αξιοζήλευτη να είναι σ' αυτό το χάλι και τα ξερόχορτα και η βρωμιά να έχουν πνίξει την πόλη. Να δίνονται άδειες σε μαγαζιά, έναντι αδράς αμοιβής, για να έχουν τα ηχεία στη διαπασών και να ενοχλούν τους κατοίκους που θέλουν να ησυχάσουν. Και η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα υπέρογκα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε δεν συνάδουν με τις υπηρεσίες που παρέχει ο δήμος. Αυτά είναι πρωτάκουστα. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος δήμος στην Αττική που να αυθαιρετεί σ' όλα αυτά τα επίπεδα.
    Μόνο ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ μπορεί να διατάξει έρευνα για να φανεί τί ακριβώς συμβαίνει. Γι' αυτό πρέπει ο καθένας μας ξεχωριστά ή όλοι μαζί να καταγγείλουμε την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε κάτι σοβαρό. Και να δεις μετά πως σφίγγουν οι κ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. και για να τελειωνουμε με "τα του Αριστογειτονα",που μια χαρα τα λεει και του επιτιθεστε αδικα(ως συνηθως οι ελληνες τρωμε τις σαρκες μας)η παρουσια μας στα μπλογκ και η συμμετοχη σε διαλογο σκοπο εχει την ανταλλαγη αποψεων και την αλληλοενημερωση.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!Μη νομιζουν καποιοι δηλαδη οτι η ενασχοληση με το ...πληκτρολογιο ,οσο επιθετικοι κι αν ειναι, τους κανει κι επαναστατες η, πολυ περισσοτερο ,ΘΑ λυσει τα προβληματα μας!!Επισης ολη αυτη η ανουσια αποτυπωση πτησεων εχει καταντησει βαρετη.Το προβλημα ειναι πολυ σοβαρο για να το ..διαιωνιζουμε!Βεβαια πολλοι του χρωστουν την υπαρξη τους στην πολιτικη ζωη της πολης και αυτο "λεει πολλα!!!!!!!!!!!"Υ.Γ αν ο Αριστο-γειτων ειναι ραφηνιωτης ,συγχαρητηρια για το ψευδωνυμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΕΙΤΩΝ ΕΙΜΑΙ
    ΑΡΙΣΤΟΣ ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ.
    ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕ ....ΛΟΓΙΑ
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΡΙΣΤΟ-ΓΕΙΤΩΝ αφού είσαι Ραφηνιώτης, καλύτερα να ασχοληθείς με τα προβλήματα της Ραφήνας και του Πικερμίου, μια και συνενώθηκαν. Μπες λοιπόν στη σελίδα της Ραφήνας και γράψε εκεί τις φιλοσοφίες σου και τις ιατρικές σου τοποθετήσεις. Άσε την σελίδα της Αρτέμιδας ήσυχη και μη δημιουργείς ίντριγγες. Ή γράψε καλύτερα σε μία ιατρική σελίδα και ανέλυσε την πάθηση του ανώνυμου που τόσο ασχολήθηκες. Εδώ στην περιοχή έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα, τα οποία πρέπει να λύσουμε, και το φροντιστήριο για τη γλώσσα δεν μας αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ24 Ιουνίου 2012 στις 10:58 π.μ.

      Οι απόψεις σας δεν είναι απόψεις και του blog. Εφόσον η κουβέντα γίνεται γέρω από προβλήματα του δήμου μας όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να πουν την γνώμη τους.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα όταν η κουβέντα γίνεται γύρω από τα προβλήματα του δήμου μας και μακάρι να έγραφαν πολλοί περισσότεροι. Μπορείτε να μου πείτε που κολλάει αυτό με τις ασυναρτησίες που γράφει ο Αριστογείτονας? Τοποθετήθηκε πάνω σε κάποιο πρόβλημα της περιοχής μας και δεν το κατάλαβα? Θεωρώ ότι είστε σοβαρό μπλογκ γι' αυτό και γράφω κι αν θέλετε να διατηρήσετε τη σοβαρότητά σας απομονώστε τα άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από καβγάδες και τσακωμούς. Δεν έχουμε ανάγκη απ' αυτά, έχουμε ανάγκη από ανταλλαγή απόψεων ώστε να μπορέσουμε να βρούμε ποιά θα είναι η σωστότερη λύση.

      Διαγραφή
  32. αγαπητε ανωνυμε 1209 Χαιρομαι που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ με τον πιο καταγορηματικο τροπο το σχολιο μου,ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.Αν δεν θελετε ξενους ,προφανως δεν θελετε και τα χρηματα τους.ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑς ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ.θΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ,ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ.ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΤΕ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ.
    Δεν με εκπλησσει διολου που η Ραφηνα σας εκανε την χαβουζα Αριωνος στην μυτη σας και δεν διαμαρτυρηθηκατε,Λυπαμαι γιατι πρωτοστατησα να καθαριστει .ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ .ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.Τιποτα δεν γινεται τυχαια αγαπητε μου. Η νεα Μακρη εχει κινηματογραφικη λεσχη ,και καταστηματα ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΖΗΛΕΥΕ Η ΑΘΗΝΑ.Ουτε αυτο ειναι τυχαιο.ΒΡΑΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ.Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλλιες που κανουν πορτοκαλλια,καλυτερα, και αν θελει να ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΕΕΕΕΕΕ παιζει ρολο και ο μαγαζατορας.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ...Επισης μια τελευταια συμβουλη.Αν δεν μιλατε ΕΛΛΗΝΙΚΑ εσεις οι ιδιοι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?Μαθετε Αλβανικα μπορει να ειναι πιο ευκολα και να τα μαθετε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ .....ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ οπως αποδεικνυεται απο το σχολιο σας.Ελπιζω να ειστε μειονοτητα στην πολι σας, γιατι αν σκεπτονται και αλλοι σαν εσας, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΨΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ,κυριε μου και δεν θα σας φταινε ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ουτε οι Αρχοντες σας που ειναι μια απο το δειγμα πληθυσμου σας.Ευχαριστω για την συμβουλη σας.Εχω γραψει σε πολλων τυπων ΕΝΤΥΠΑ στην ζωη μου.Εχω δει και αρκετους σαν εσας.Μπορω μετα λογου γνωσεως πλεον να ΔΙΑΓΝΩΣΩ, οτι η ασθενεια σας δεν ειναι ιασιμη .ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.Ευτυχως παντως δεν ειναι κολλητικη.Λεγεται ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ,Και οπως οι περισσοτεροι ισμοι,εθνικισμος φασισμος κλπ κλπ αφορουν χαμηλο μορφωτικο επιπεδο,δηλαδη αγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ24 Ιουνίου 2012 στις 11:02 π.μ.

      Αριστογείτονα μην χάνετε το μέτρο όταν σας εκνευρίζουν... δεν υπάρχει δήμος που δεν έχει τα ίδια ακριβώς προβλήματα με εμάς.

      Διαγραφή
    2. Αριστογείτονα έχεις πολύ χοντρό πρόβλημα. Είχε δίκιο ο παραπάνω ανώνυμος που σε αποκάλεσε κομπλεξικό.
      Καταρχήν ρωτήθηκες πιο πριν αν είσαι ιατρός. Δεν απάντησες. Τί επαγγέλεσαι? Μήπως είσαι καθηγητής Φιλόλογος? Μήπως είσαι δικηγόρος? Τί είσαι τέλος πάντων? Γιατί κρύβεις το επάγγελμά σου? Απ' ότι καταλαβαίνω όμως δεν πρέπει να έχεις μόρφωση πανεπιστημιακού επιπέδου. Και να είσαι πολύ πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις σου, γιατί δεν γνωρίζεις το επάγγελμα που ασκώ εγώ.
      Όσο αφορά την αλβανική γλώσσα που μου πρότεινες να μάθω, καλύτερα να την μάθεις εσύ, μια που ασχολείσαι με τις γλώσσες, κι απ' ό,τι διαπιστώνω πολύ καλά.....
      Όπως σου είπαν και προηγουμένως προσπάθησε να μη χάνεις το μέτρο, γιατί χάνοντας το μέτρο, αποκαλύπτεται η ποιότητά μας σαν άνθρωποι.
      Για όλους έχεις βρει και μία ασθένεια. Εσύ από τί ασθένεια πάσχεις?

      Διαγραφή
    3. Συνεχιστε με το κλασσικο.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ?
      ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ .
      ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ .
      Δεν ζητησα προσληψη να καταθεσω βιογραφικο .Αφηνω το γεγονος οτι ειναι πολυ μεγαλο και θα καταλαβει πολλες σελιδες.
      Πειτε μου τι δουλεια μου προσφερετε να σας πω αν μου κανει.
      ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..........ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΕ ΣΑΣ, ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.
      ΤΕΛΟΣ ....ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
      ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΛΕΟΝ.
      ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ .ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΟΝΥΧΑ,ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ...ΠΑΤΟΥΣΑ.....ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

      ΔΩΚΑΜΕΝ ΔΩΚΑΜΕΝ.

      Διαγραφή
  33. Οχι! η ασθενεια του,φιλε γειτονα,δεν ειναι ο τοπικισμος ,ειναι η παρελθοντολαγνεια!Εχει κολλησει στο "πριν"και φυσικα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να δει το "τωρα" πολυ δε περισσοτερο να οραματιστει το"αυριο".Δυστυχως εχουμε πολλους τετοιους στην πολη μας!Συνηθως ειναι καφενοβιοι εξ ου και ο "ωχαδερφισμος"και κομματοσκυλα εξ ου κιη "ξενοφοβια".Διακαης ποθος τους ειναι η διατηρηση των προβληματων μας ,για ναχουν να 'σιχτιριζουν'στον καφενε και φυσικα προσπαθουν να μετατρεψουν και το μπλογκ σε ηλεκτρονικο καφενε για ναρθει στα μετρα τους.Αστους να σερνονται κανεις δεν τους δινει πια σημασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις από πού κατάλαβες ότι η ασθένειά μου είναι η παρελθοντολαγνεία? Πρέπει να είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μάθε να έχεις άποψη και να την υποστηρίζεις, και πάψε να γίνεσαι το τσιράκι του καθενός. Κι απ' ότι κατάλαβα απ' αυτά που γράφεις, ο πρώτος καφενόβιος πρέπει να είσαι εσύ, κι απ' ότι φαίνεται σέρνεσαι και δεν σου δίνει κανένας σημασία.....

      Διαγραφή
  34. Απομονωστε τους,ΦΙΛΤΑΤΕ.ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ.Πιστεψτε με εχω πειρα του τι μπορει να κανει ακομα και ενασ μονος του αλλα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΑΧΑΜΟΥ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΟΝΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΝ?
    ΕΙΜΑΙ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ,ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ Η ....ΨΗΦΟΥΣ.
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ...ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ12 09 .ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ , ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ.... ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΕΝΑΝ 12 09
    ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ .....ΕΓΩ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 12 09 .ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΔΙΟΛΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΑ (αυτο μου ελειπε),ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ αντιθετο ...με λογια ....ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ....ΑΝΑΜΕΝΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΝΕΡΑ ΒΟΤΗRΟΝ CHIMENA STOYS DROMOYS,ΤΗΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΦΟΝΑ ΜΑΓΑΖΙΟΝ ΜΕXΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟ'Ι'ΝΕΣ ΩRES,BROMIKH
    KAI TRISATHLIOI KADOI APORRIMATON,BROMIKH KAI TRISATHLIA
    THALASSA, ANIPOFOROS THORYBOS APO TA AEROPLANA,………….!

    KOLASH TOY DANTH


    AFTH EINAI H ‘LOYTSA’,ETSI THN KATANTISAN.

    NTROPI MORE KAI PALI NTROPI !
    KATHESTE KAI ASCHOLISTE ME OTIDIPOTE ALO,EKTOS ME TO TI
    PREPI NA PROTINETE,TI PREPI NA KANOYME, MPAS KAI BELTIOTHI
    H KATASTASH.
    KAI ESI MORE “ RAFINIOTH ARISTOGEITON “,
    DEN KOITAS THN RAFHNA , ASEMAS NA CHARIS.
    KAI KATI TELEFTEO, GIATI KRIBESE PISO APO THN
    ANONIMIA,TI FOBASE? PROTASIS ZITAME KAI OCHI
    MATHIMATA SYNTAKTIKOY KAI ORTHOGRAFIAS !
    AN THELIS NA SKOTOSIS THN ORASOY,ELA EDO NA
    BOI’THISIS STON ETHELONTIKO KATHARISMO THS
    PARALIAS !
    OS EDO LIPON F I L T A T E !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παψτε να δυσφημιζετε την παραλια σας.Ερχονται και αλλοι εκει.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ
    ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ?
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.,ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΜΜΕΣΩΣ.
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ.Στο τελος ουτε οι πιο φανατικοι φιλοι της περιοχης δεν θα ερχονται πια εκει.ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.Δεν απευθυνομαι σε αυτους που δεν καταλαβαινουν ουτως η αλλως,υπαρχουν παντου και τετοιοι.Κανεις δεν θελει να μολυνθει απο την μολυνση,ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ.Την πνευματικη αλλα κυριως και την ...βιολογικη.ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ...ΑΝΑΛΟΓΩΣ.Το αν θα γινετε Φαληρακι της ΡΟΔΟΥ ειναι δικο σας θεμα.Μπορειτε ομως να γινετε και το πιστευω ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Πολλες περιοχες το εχουν πετυχει αλλα πρωτα ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, εδωσαν δουλεια στα παιδια τους,τοπικα με αναπτυξη,και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. .
    ΑΓΑΠΑΣ? ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ.
    Δεν ειμαι Ραφηνιωτης ,γηγενης ομως σας λεω γιατι συμμετειχα, ΟΤΙ. 10 ανθρωποι κυνηγησαν τον πανισχυρο πρωην δημαρχο να ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ στα ορια του δημου μας στην ΑΡΙΩΝΟΣ.Κανεις μας δεν εμενε κοντα της.Αναγκασαμε τον νεο δημαρχο να την αδειασει.Δυστυχως το εδαφος ειχε πλεον μολυνθει και χρειαζεται χρονια για να επανελθει σε καλλιεργεια.Αυτο μας το βεβαιωσαν ειδικοι που φωναξαμε.φωτογραφισαμε τα παντα.Οταν αδειασε η χαβουζα το περιεχομενο της μεταφερθηκε σε διπλανο Δημο.ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ,αντι να κανει ο δημος που τα δεχθηκε τα τοξικα.Ετσι ο Δημαρχος Ραφηνας που την αδειασε βρισκεται αντιμετωπος με εισαγγελικη ερευνα που εγινε στο Αστυνομικο τμημα ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣς, γιατι οι δημοτες του τον κατηγγελαν οτι καθαρισε τον δημο του εις βαρος αλλου διπλανου,και μαλιστα κοντα σε κολυμβητικη θαλασσα.ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, οπως το καταλαβαν οι λιγοι Ραφηνιωτες που ομως ΕΔΡΑΣΑΝ ,δεν εχουν κανενα μελλον τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ με ενδιΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ,ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ,ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ και σε αλλους δημους.Στο τελος θα σας εγκαταλειψουν και οι επισκεπτες,ζωη της Λουτσας ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΕΣ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΧΙ Η ΓΡΟΘΙΑ.Εχω γυρισει τις πλεον αγνωστες χωρες αλλα και τις πλεον γνωστες,μονος μου ,ιδιωτικα,εχω δει και πολιτισμενους και ημιαγριους.ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ..ΖΩΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ,εκτος αν η Λουτσα αποτελει παγκοσμια ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ; ΣΕ ΕΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ. ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΩ. ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ. ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΕΙΜΑΙ!
      ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.

      Διαγραφή
    2. Δε μας είπες όμως σε ποια περιοχή θα πας. Επίσης έχω να σου πω ότι στην Αρτέμιδα κανουν κουμάντο αυτοί που εμείς ψηφίζουμε. Τα ίδια χάλια είχαμε όταν είμασταν μόνοι μας τα ίδια και τώρα. Σιγά μη μου φταίνε οι Σπαταναίοι, ας προσέχουμε τι ψηφίζουμε. Άλλωστε και στα Σπάτα που μιλάω με φίλους μου, το ίδιο και χειρότερο πρόβλημα εγκατάλειψης έχουνε. 'Οπου και να πας πρέπει να παλεύεις και να διαλέγεις αξιόλογους και τίμιους ανθρώπους να σε κυβερνήσουν.

      Διαγραφή
  38. ΑΑΑΑΑ ΑΓΑΠΗΤΕ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΙΓΛΙΑΝΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΟΓΕΣ ,ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΙ 16 ΕΤΗ .Η ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΟΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΧΘΗΚΕ ΣΑΝ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ,ΤΕΛΙΚΑ.ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.ΕΠΙΜΕΝΩ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΚΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΜΑ.Ισως αξιζει να προσπαθησετε παντα μαζι με ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ.ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ.Εκλογες Δημοτικες,σε 2 χρονια,αρχιστε εγκαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δε λύνονται τα προβλήματα κάθε περιοχής με αντιπαραθέσεις ρατσιστικού τύπου μεταξύ παλαιών και νέων κατοίκων . Πρόκειται για γελοιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προφανως συγχεετε την εννοια ρατσισμος με την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ.Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.Θ α διακινδυνευα να πω οτι αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας τετοια ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ...ΑΠΛΟΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ,ΜΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.Μπες τε σε ενα οποιοδηποτε λεξικο ,διαβαστε τι ειναι ρατσισμος,ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΙΠΟΘΕΣΕΙΣ,και δες τε αν πληρουνται.ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ Επομενο απλοικο θα ειναι ολοι μαζι, ολοι οι καλοι ,και αλλες αφελειες.Συγκρουονται κυριε μου ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.
    Ελπιζω να μην απαντησετε αφελως με φιλειρηνικο κυρηγμα,γιατι δεν μιλαμε για πραγματικο πολεμο.ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ.ΕΝΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πέστε μου εσείς, τί ακριβώς είναι :

      Το να ξεχωρίζετε τους κατοίκους μιας περιοχής σε παλαιούς και νέους και να θεωρείτε ότι έχουν άλλη ιδεολογία, ή άλλες αντιλήψεις ή άλλα συμφέροντα ΟΛΟΙ όσοι περιλαβάνονται στη μία ή στην άλλη ομάδα ανθρώπων (εν προκειμένω παλαιοί και νέοι κάτοικοι)

      Το να θεωρείτε ότι το καινούργιο κομίζουν ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ οι νέοι κάτοικοι, ενώ οι παλαιοί κάτοικοι ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ έχουν μείνει στο παλιό

      Το να λησμονείτε ότι "το καινούργιο", είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων και όχι το πόσο καιρό διαμένει κάποιος κάπου

      Το να θεωρείτε ότι ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ οι νέοι κάτοικοι έχουν άλλα συμφέροντα, αντίθετα από τα συμφέροντα ΟΛΩΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ των παλαιών κατοίκων

      Μια τέτοιου τύπου ανάλυση δεν είναι μόνο απλοϊκή και γελοία. Είναι ρατσιστική και φασίζουσα, καθόσον διαιρεί τους κατοίκους ενός τόπου σε διαφορετκές ομάδες σύμφωνα με την καταγωγή τους.Π.χ. Όλοι όσοι μένανε εδώ πριν από μας, ακολουθούν κάποια (απροσδιόριστη) παλιά αντίληψη, ενώ όλοι εμείς που ήρθαμε αργότερα, φέρουμε το καινούργιο. Αμ δε!

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ , ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ....ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΠΑΛΑΙΟ- ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ.Αρα τι σχολιαζετε?Αν σας ειναι, Τοσο δυσκολο, να αντιληφθειτε την διαφορα του ουδετερου γενους απο το αρσενικο γενος ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ? ΤΟ Συλληβδην ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΟΠΑΔΙΑ ΙΣΩΣ.... ΝΑΙ.ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ....ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ....που ψαχνετε... αλλα φαινεται σας ...διαφευγει.ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΑΣ.Ξαναγυριστε στο λακωνιζειν ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ.ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΟΙΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ.ΑΜ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ...ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Έτσι,ε; Και όταν απαντάτε σ'αυτόν που του φταίνε οι Σπαταναίοι, ότι σεις είχατε τους Τριγλιανούς και μαζευτήκατε οι ξενομερίτες κλπ., αυτό τί είναι; Δεν είναι διαχωρισμός παλαιών και νέων κατοίκων; Και ο διαχωρισμός αυτός είναι ρατσισμός κύριε. Και αποτελεί δείγμα φασίζουσας νοοτροπίας αλλά και μέγιστη γελοιότητα, κάποιος να αρνείται τα.....γραφόμενά του!
      (Και κάτι ακόμα: Πριν κρίνετε τους άλλους, πρώτα ρίξτε μια ματιά στην ορθογραφία σας, την απίθανη σύνταξη με τα σημεία στίξης, όπου λάχει και κυρίως αφήστε τα αυτολιβανίσματα. Το μπλογκ δεν είναι καφενείο για έπεα πτερόεντα. Εδώ τα πάντα είναι γραπτά και σας διαψεύδουν!)

      Διαγραφή
  41. STIS 17-6-12 , EGINE H ANARTISH ME FOTOGRAFIES

    APO PARANOMES KAI EPIKINDINES ANAXORISIS

    AEROSKAFON APO TO “ELEFTHERIOS BENIZELOS “.

    ANTI NA GINOYN SXOLIA GIA THN ANTIMETOPISH

    TON PARANOMION , EKSETRAPI H SIZITISI KAI SI-

    GKEKRIMENA “ STO PIOS EINE ANORTHOGRAFOS,

    PIOS GRAFI GRIKLICH ,AN O ARISTOGITON MASTIGOSE

    ME KNOYTO TON DHMARCOTOY KAI MALISTA O

    ANTHROPOS DEN STAMATISE EKI , ALA ARXISE NA

    IBRIZI KAI NA IRONEBETE TOYS KATOIKOYS THS

    ARTEMIDAS AKOMA KAI GIA TA APOBLHTA THS

    RAFHNAS . TO KAKO ME AFTON TON TYPO EINAI

    OTI DEN AFISE KAMIA , MA KAMIA ANARTISH POY

    NA MIN THN SXOLIASH EKTOS THEMATOS.

    FILTATE TIPE !

    EPIDH H “ MPOYRDOLOGIASOY “ PREPI NA EXI TA

    ORIATIS , OPOS KAI H IPOMONIMAS , MAZEPSOY LI-

    PON KIAN EXIS KATI NA PROTINIS ( MONO SXETIKO )

    KANTO , DIAFORETIKA BGANE TO MENOS SOY

    ALOY . OI ISTORIES SOY POY EINAI GIA MIKRA PAI-

    DIA , PESTIS SE ENA APO TA “ KAPI “ THS RAFHNAS .

    H ARTEMIDA DEN PERIMENI APO SENA KAI DEN

    THA SOY EPITREPSOYME NA SINEXISIS THN “ MPOYR-

    DOLOGIKH TAKTIKISOY ! OS EDO !

    GEGE ? ( AFTO EINAI SPATANE’I’KO ) . _

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΡΑΣΟΝ ΕΠΙΕ.... ΠΑΛΙΝ ΤΟΝ ΝΟΥΝ .....ΑΠΩΛΕΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, Η ΓΙΑ ΜΕΝΑ(θεος ξερει)ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.
    ΖΗΤΗΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ,αν και ξερω ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ ......ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΒΟΥΡΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΣΣΙΔΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κύριε Γιώργο, κάθεστε να ασχοληθείτε με τον Αριστογείτονα? Δεν διαβάσατε προηγουμένως τί έχει γραφτεί? Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει σίγουρα διαταραχή. Εσείς απ' αυτά που γράφετε, φαίνεστε σοβαρός άνθρωπος και συμφωνώ μαζί σας σε πολλά σημεία. Τί προτείνετε γι' αυτή την κατάσταση που υπάρχει στο δήμο? Αν ζείτε μόνιμα στην περιοχή, θα έχετε διαπιστώσει ότι δεν λειτουργεί τίποτα. Η πόλη έχει μείνει σε κακό χάλι. Και όσο πάει χειροτερεύει. Αν διαβάσατε προηγουμένως κάποιος κύριος πρότεινε να απευθυνθούμε στον Εισαγγελέα. Εγώ την βρίσκω πολύ σωστή αυτή τη λύση, γιατί μόνο ο Εισαγγελέας μπορεί να διατάξει έρευνα.
    Απ' ότι ξέρω οι δήμοι τώρα με τον Καλλικράτη υπάγονται στην Περιφερειακή Αποκέντρωση, η οποία εδρεύει κάπου στην Κατεχάκη. Μήπως πρέπει να απευθυνθούμε στον Γενικό Γραμματέα? Τώρα πια δεν υπάρχουν περιθώρια για συγκαλύψεις. Γιατί κι αυτός ελέγχεται. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα που τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή και να κατασχεθούν οι περιουσίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πολεμήσουμε το κακό στον τόπο μας. Μπορεί κανείς να καταφύγει στο Συνήγορο του πολίτη, στον Επιθεωρητή Δημόσας Διοίκησης, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα, στο Λιμεναρχείο, στην Υπηρεσία Δημοσίων Κτημάτων κλπ. ανάλογα με την περίπτωση.

      Είναι αποτελεσματικώτερο να κινείται κανείς από κοινού με άλλους συντοπίτες. Υπάρχουν δραστήριοι φορείς στην πόλη. Έχει τύχει να δω πολλές ενέργειες από το σύλλογο Αγίου Νικολάου, την Ομοσπονδία κ.ά.Επίσης πολύ ενδιαφέρον δείχνει με παρεμβάσεις ο Σύλλογος Μηχανικών.

      Απαραίτητη για ΚΑΘΕ ενέργεια η συνδρομή δικηγόρων, μηχανικών και να αξιοποιηθούν οι διαμένοντες εδώ, πολλοί από τους οποίους ήδη βοηθούν σημαντικά.

      Παραλλήλως, επαφή είτε με δημοτικούς συμβούλους, είτε με δημοτικές παρατάξεις, ώστε να έλθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά τη γνώμη μου δε, να υπάρχει επαφή και με τοπικές πολιτικές παρατάξεις, ώστε να παίρνουν θέση και όχι να μας θυμούνται μόνο στις εκλογές....

      Ενημέρωση των κατοίκων και δημοσιοποίηση των προβλημάτων μέσω των τοπικών μπλογκ. Υπάρχει ενδιαφέρον μεγάλο από το παρόν "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ", επίσης προβάλλει θέματα και η "Ανατολική Ακτή", συχνά άρθρα για θέματα του Δήμου μας το "attikanet" στη στήλη του "Αττικά", επίσης έχει συνεχές ρεπορτάζ το καινούργιο "ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΠΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΙΔΑ".

      Πάντως το κύριο εμπόδιο για τη λύση των προβλημάτων στην πόλη μας είναι η αδιαφορία και η έλλειψη μαζικής κινητοποίησης ημών των ιδίων. Κάνουμε μπάνιο εκεί που εκβάλλει ο αγωγός της ταβέρνας, αντικρύζουμε την καθημερινή καταπάτηση της αμμουδιάς, τη ρύπανση και την εγκατάλειψη των κοινοχρήστων χώρων, την ηχορύπανση από τα αεροπλάνα και τα άθλια νυχτερινά κέντρα της παρανομίας και όταν μας καλούν να κινητοποιηθούμε, τότε "στρίβουμε", "δεν έχουμε χρόνο" κλπ. κλπ.
      Όταν κάποιος φορέας η ομάδα πολιτών πάει, ας πούμε, ένα πρωί στο Δήμαρχο για ένα θέμα που μας ταλαιπωρεί, πρέπει μαζί να πάνε και τουλάχιστον ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΙΓΩΤΕΡΟ. Και φυσικά πολύ περισσότεροι σε Δημοτικό Συμβούλιο.

      Αν σταματήσουμε να περιμένουμε να κάνουν τα πάντα οι άλλοι για μας, τότε, ναι, κάτι μπορεί να γίνει.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κύριε Γιώργο, δεν νομίζω ότι η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Και η αντιπολίτευση τα ίδια έκανε όταν ήταν στην διοίκηση. Εδώ θέλει κάποιο ελεγκτικό όργανο να κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά του δήμου, για να βρεθεί τί γίνονται τα χρήματα που πληρώνουμε τόσα χρόνια σ' αυτήν την πόλη. Δεν είναι δυνατόν ο δήμος Παλλήνης - Γέρακα - Ανθούσας να δηλώνει λιγότερες δαπάνες για ηλεκτροφωτισμό και καθαριότητα και ο δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας περισσότερες. Ο δήμος που προανέφερα είναι δήμος με υποδομές, δρόμους, καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμό άψογο, αθλητικά κέντρα και όταν τηλεφωνείς για κάποιο θέμα σε εξυπηρετούν άμεσα. Για το δήμο της Αρτέμιδας τί να πω? Τα σκουπίδια και η βρώμα σε κάθε δρόμο, φωτισμός ανύπαρκτος, χωματόδρομοι, λακκούβες και όλο το κακό συναπάντημα. Αυτό είναι κατάντια μιας πόλης. Και γίνεται επί χρόνια. Τα χρήματα που έχουν περάσει από τα ταμεία του δήμου θα έπρεπε η πόλη να έχει άλλη όψη. Τί έγιναν όμως? Πού πήγαν? Πρόσφατα, αν ακούσατε, βρέθηκε αντιδήμαρχος με 3.000.000 ευρώ καταθέσεις από παράνομες συναλλαγές με τους προμηθευτές του δήμου. Εδώ μου μυρίζονται πολύ περισσότερα εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες των επιτηδείων. Χρήματα που θα έπρεπε να είχαν διατεθεί για τις υποδομές της περιοχής. Χρήματα δικά μας. Χρήματα που έχουμε πληρώσει σαν πολίτες, χώρια τις επιχορηγήσεις του κράτους. Γι' αυτό πρέπει να απευθυνθούμε στον Εισαγγελέα.
      Θέλω να μου γράψετε περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο του Αγίου Νικολάου για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του.

      Διαγραφή
    3. Η προσωπική μου άποψη, είναι, ότι χρειάζεται συντονισμένη κίνηση με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Π.χ. πέρυσι η ελάσσων αντιπολίτευση (Δημ. Μάρκου) έκανε καταγγελία στο Δημοτικό Συμβούλιο για αγωγό που βρέθηκε να εκβάλλει στη θάλασσα δίπλα στους λουόμενους! Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απάντησε, με αδιαφορία, δεν ξέρουμε ποιανού είναι!!! (http://attikanet.blogspot.com2011/08/blog-post_29.html). Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα έμεινε εκεί χωρίς αξιοποίηση από μας τους πολίτες. Αυτό το παράδειγμα, νομίζω, είναι απόδειξη, ότι μεμονωμένες σκόρπιες ενέργειες δεν αρκούν, απαιτούνται συνδυασμένες προσπάθειες, διότι η σαπίλα και διαφθορά είναι πολύ εκτεταμένη.

      Για το σύλλογο Αγίου Νικολάου:

      Η ηλεκτρονική τους δ/νση: http://agiosnicolaosartemidos.blogspot.com

      ή στο Google:

      σύλλογος Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος

      (στην ανάρτηση 3/8/11 έχουν το mail, το σταθερό τηλέφωνο και τα ονόματα των μελών του Δ.Σ. με τα κινητά τους)

      Διαγραφή
  44. Θελω να εκφρασω τα θερμα μου ,συγχαρητηρια στους ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ Κ ας ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ με τους παχυλους λογαριασμους.ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ....ΚΑΛΠΗ.ΚΑΛΠΗ, ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΙΔΙΑ ΡΙΖΑ ΛΕΞΗΣ.Αυτους που ψηφιζουμε εχουμε ,και τους ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
    ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.Εκτος βεβαιως απο τους εξυπνους ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ.Οθεν πολυ σωστα το τοποθετει ο Κασσιδιαρης.ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ.Κοινως, ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το πρεπει ,ειναι για τους αλλους,ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ Η ΟΧΙ ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΦΥΙΑΣ,ΚΛΠ ΚΛΠ Οθεν η τριτοπροσωπη αφηγηση ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ.
    Τωρα θα μου πειτε σχολαστικισμοι .....
    Οχι φιλοι ...Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ....ΑΚΟΥΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ......ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ...ΣΤΟ ....ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ.....

    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα ! διαβάζω ένα άρθρο το οποίο καταγγέλλει και αναφέρεται στις διπλές απογειώσεις αεροσκαφών..ωραία μέχρι εδώ..θα περίμενα να δω σχόλια επ' αυτού και μάλιστα αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ώστε να μας διαφωτίσει ακόμη καλύτερα , για να καταλάβουμε τι γίνεται και κατά πόσο επιτρέπεται αυτό..

    Και αντί για σχόλια επ’ αυτού τι διαβάζουμε μέρες τώρα ; τρόπους και τακτικές για να τα χώσουμε ο ένας στον άλλο..επίσης ο ένας προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει καλύτερο επίπεδο από τον άλλον και μας ενοχλεί η ελληνική γραμματική ή τα greeklish ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο..αντί να επικεντρωθούμε στο άρθρο , έχουμε ξεφύγει..έχουμε χάσει το δέντρο , το δάσος και τη ζούγκλα μαζί..

    Εγώ θα προσπαθήσω να επανέλθω στο θέμα και λέω ότι σε πολλές χώρες του κόσμου και υπό προυποθέσεις οι 2πλές απο/προσγειώσεις επιτρέπονται..ειδικά στα μεγάλα αεροδρόμια της αμερικής..σπανιότερα συμβαίνει στην ευρώπη..υπάρχει κάποια εγκύκλιος που να μας αποσαφηνίζει τι συμβαίνει με αυτά τα θέματα στην ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ελ.Βε. ; αν είναι παράνομο πρέπει να γίνουν επίσημες καταγγελίες όσο πιο δυνατά και φωναχτά γίνεται και σαφώς θα πρέπει να κινηθούν νομικές διαδικασίες από τους φορείς ώστε να υπάρχει κάτι χειροπιαστό..

    Κ.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι, ας πούμε να μην υπάρχει μία πόλη 30.000 κατοίκων στο κατώφλι των διαδρόμων. Εδώ αγαπητέ κύριε τα πράγματα είναι τόσο τραγικά, που έχει διοριστεί μία δοτή υπηρεσία πολιτικής προστασίας στον δήμο. Μια υπηρεσία η οποία δεν έχει κάνει τίποτα στο θέμα του αεροδρομίου. αντίθετα το αεροδρόμιο κάνει ασκήσεις πολιτικής προστασίας... που λέτε; στο Πόρτο Ράφτη. Δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν οι Λουτσιώτες τον υπαρκτό κίνδυνο. Περί αυτού πρόκειται, ¨όπως θεωρούν θιγόμενες πόλεις από την λειτουργία του Αεροδρομίου, τα Σπάτα και την Νέα Μάκρη, έτσι θεωρούν ότι κινδυνεύει το Πόρτο Ράφτη και όχι η Λούτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σας..το να πραγματοποιούνται 2πλες ταυτόχρονες αποπροσγειώσεις σημαίνει ότι στην άκρη των διαδρόμων ΔΕΝ υπάρχουν ενδιάμεσες πόλεις..όσο για τη πολιτική προστασία δεν το γνώριζα αυτό που λέτε και είναι ενδιαφέρον έως ενοχλητικό να μην γίνονται ασκήσεις στη Λούτσα που είναι και ο αμεσα θιγόμενος στη λειτουργία του αεροδρομίου..

      εγώ μένω στο κέντρο των Σπάτων και αυτό που θεωρώ ως πρόβλημα είναι η ηχορύπανση η οποία σε στιγμές ηρεμίας είναι απίστευτη και ας είναι σχετικά μακριά..ειδικά οι απογειώσεις από τον 03L είναι εκωφφαντικές..από εκεί και πέρα όμως κάποτε πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος γιατί όπως και να έχει είτε σπάτα είτε λούτσα όλοι εχουν τον αντίκτυπό τους..και άν χτύπα ξύλο έχουμε καμιά στραβή θ' αρχίσουμε να παίζουμε τη κολοκυθιά στις κατηγορίες..έννοείται ότι θεωρώ λάθος να γίνονται ασκήσεις στο πόρτο ράφτη ή στη νέα μάκρη και όχι στις πόλεις που έχουν ΑΜΕΣΟ αντίκτυπο στις αποπροσγειώσεις..

      πιο κάτω παραθέτω 2 φωτό από το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Αντζελες το οποίο το θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα στο κόσμο με πολλούς διαδρόμους..θα μου πείτε πράγματα ανόμοια..δεν πειράζει όμως , ας έχουμε εγκυκλοπεδικα μια άποψη..

      1) Διπλή Απογείωση : http://www.airliners.net/photo/Cathay-Pacific-Airways/Boeing-747-467/1168892/L/&sid=bce18afd10166bd2608fefcd8ec2e36a

      2) Αποψη του αεροδρομίου : http://www.airliners.net/photo//2062829/L/&sid=68ffbfe78f4448e0b7b7541130ff5790

      για να γίνονται ταυτόχρονες αποπροσγειώσεις θα έπρεπε να είχαμε ένα τέτοιο αεροδρόμιο που οι άκρες των διαδρόμων του βγάζουν απευθείας στη θάλασσα και όχι με ενδιαμεση πόλη..

      Κ.Φ

      Διαγραφή
  48. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ...ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ?ΓΡΑΨΤΕ ΜΕΙΛ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ.
    Αν μπορουμε να ειμαστε χρησιμοι σε κατι εγω δηλωνω ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΑΣΠΡΗ ΓΑΤΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ .ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλό μου τρόλ σε βρίσκω πάλι και σε αυτό το μπλόγκ ?

    Πάντως για να παίρνεις τα φάρμακά σου από το εξωτερικό πρέπει να έχεις σοβαρή πάθηση …………………….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ....ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ.Ο κυριος που μιλαει για εισαγγελεα ,εχει δικιο.Μπορει η δικαιοσυνη να ειναι αργη, αλλα κανενας απο τους παρανομ ουντες ,δεν την θελει στα ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΝΟΙΟΠΑΘΕΙΣ...ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ .Επισης ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης στην Συγγρου,ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ....ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ.Γιατι να το ξερετε οποιος παει μονος του ,χωρις δικηγορο θα εχει ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΣ.Εκεινο το ΑΤ Ομονοιας,που ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ουτε απεξω δεν περναγα χωρις δικηγορο ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ....ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝΕ .... ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ του πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΑΙ ΕΔΩ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΤΡΟΥΘΙΟΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητοι φιλοι.Αν θελετε να μιλαμε επι της ουσιας,ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ?Το τι γραφει δεν σας ενδιαφερει?Αν ξεκινατε με επι προσωπικου,η απαντηση θα ειναι επι προσωπικου κοκ κοκ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΡΟΥΘΙΑ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ? ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ? Εχετε αναγκη προσωποποιησης,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ,αλλαλαζον,με λογια που τα σκεφθηκαν και τα ειπαν αλλοι ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ.Εχω την δυνατοτητα και την ευτυχια να εχω προσβαση σε αυτα,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ.ΑΠΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΜΑΙ,ΟΘΕΝ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ,ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΗΘΟ ΠΟΙΩ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΕΙ ΤΙ(κατι)
    ΤΑ ΣΤΡΟΥΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΟΓΑ ΟΝΤΑ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΘΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΤΡΟΠΟ ,ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΡΑΜΑΤΟΣ.
    Τα προσωπα στο δραμα,ΔΡΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟς ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.Ο Α ριστο τελης το ειπε.Εχουν το ΗΘΟΣ ως ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΟ.
    ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    Μια σκηνη που αγωνιστες(με τον Αριστοτελικο ορισμο)ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.Αν θελετε να μου δωσετε τον ρολο του κορυφαιου του χορου ,του ΠΡΩΤ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Η ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ,ειναι ανευ σημασιας.ΚΑΘΕ ΡΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ,φθανει να εχει την συνεπεια του.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΟΜΑΛΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΝ.Και αυτο του Αριστοτελη.

    Καποιοι θα πουνε τι ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ...ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ...

    ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ,ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ...ΛΟΓΟΥ...ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.Μπορει ολα αυτα να σας φαινονται γελοιοτητες αλλα σκεφθειτε για μια μονο στιγμη.ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΜΑς ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?Γιατι προσφερθηκαμε σαν το ιδανικο θυμα στον διεθνη βωμο?Το καθυστερημενο εγινε εν αγνοια του βαπορακι ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ....ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΑΜΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.
    Αυτα δεν συνεβησαν τυχαια,ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ,και φοβαμαι οτι θα συμβουν και χειροτερα ΟΣΟ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.Διοτι φιλοι μου μπορει να εχω χιλια μειονεκτηματα,ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΤΗΣΑ ΜΕ ΜΟΧΘΟ.ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ..ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ,ΟΘΕΝ ΤΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΙΣΙΑ .ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ .Μην με διαβαζετε,αν βαριεθε ,εχετε τοσα να κανετε...δουλειες υποχρεωσεις,φιλαρακια ,καφενειο ,ΤΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ
    ΤΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ

    ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Παιρνω η περνω ιδου η απορια ...νυσσω το βουτυρο, οπως εγραψε ο νεαρος βουλευτης με τα χαστουκια,λογοτεχνιζων στο πονημα του ,η ηρθε ,Ο ΜΕΓΑΣ ΤΡΑΓΟΣ ,ο πρωταγωνιστης οπως γραφει στο ποιημα του ο αρχηγος του?Η ηρθε με ενα ...πριονι οπως λεει Ο ΝΙΟΝΙΟΣ?ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΑΙΝΗΓΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΓΩΝ, ΕΞ ΟΥ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.Π ΛΟΓΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,γιαυτο πιθανον,λεω πιθανον, τους ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΣΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ... ΣΤΡΟΥΘΙΑ ,ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΝΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΘΙΑ ΕΞ ΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟ ΚΑΜΗΛΟΣ.[καμηλα με μυαλο πτηνου.}ωραια η ετυμολογια εεεεεεεεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τα στρουθία με πέρνουν από πίσω. Μήπως εννοείς Τα στρουθία με παίρνουν από πίσω? Ποιά ορθογραφία ξέρεις βρε κακομοίρη? Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει ρεζίλι? Γράφεις χωρίς τόνους, ανορθόγραφα, τί φιλοσοφία πουλάς? Το απόλυτο ρεζιλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλό μου τρόλ σε βρίσκω πάλι και σε αυτό το μπλόγκ ?

    Πάντως για να παίρνεις τα φάρμακά σου από το εξωτερικό πρέπει να έχεις σοβαρή πάθηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΕΤΕΚΕ ....ΜΥΝ.
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ 1 02 ΑΓΓΕΛΟΙ
    ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.Και αυτο του μεγαλου τραγου του αρχηγου σας.,Μονος του τα γραφει τα ποιηματα.....λυσσα σας επιασε....ΣΑΣ ΘΙΞΑΝΕ ΤΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ....ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ..... ΑΦΕΛΩΣ.
    ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ...ΑΛΛΟ....ΠΟΥ ΣΑς ΕΜΕΙΝΕ ΑΜΑΝΑΤΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ....ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΘΗΡΙΟ ....ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ...ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ....ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝ....ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΡΑΓΕ ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ....ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ?.
    ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ .....ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΟ....
    ΞΕ ΚΑΣΣΙΔΙΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ.Το να σε βριζουν οι φασιστες ειναι τιτλος τιμης,ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ.Εχω αρκετους τιτλους τιμης απο την χουντα,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΟΥΣ Αδειο κασσιδι.
    Το φθανετε στα 100 σχολια οσονουπω,τα 26 Αριστογειτων επι προσωπικου.ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΗΧΕΣ.

    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΡΑ,ΜΕΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ......εχουμε να δουμε την νεα γεννια ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.... ΑΛΛΟΥ.....αληθεια ΤΕΙ ειναι ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ.
    Να μαθαινεις οτι τον μεταπτυχιακο τιτλο συνυπογραφει το πανεπιστημιο του Λονδινου,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    Εξω στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ , οι μαυροι κυνηγιοντουσαν με τους μαυροφορεμενους.ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.Οι νεοι μεσα στην αιθουσα μπορουν να πανε παντου στον κοσμο.Καποιος το παρελαβε μεσω της πενταχρονης κορης του. ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΝΕΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ.ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ,απλως δεν κραυγαζει.ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 100 ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΥΣ Η ΜΕΛΑΝΟΧΗΤΩΝΕΣ Η ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Απο τις 28 Ιουνιου περιμενω τα ονοματα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Ειναι απορρητα?
    Εν τω μεταξυ,μιλαμε επι προσωπικου,και συμβουλευουμε ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.Αυτα περι ουσιας, που κατηντησε ΣΥΝ ΟΥΣΙΑ .ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ,δεν υπαρχει αδικημα.ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ,τι θα στοιχειοθετησετε?
    Μυνηση κατ αγνωστων, η κατα του Αριστογειτονα,που φταιει γιαυτο το χαλι? Κλειστε το ρημαδι το σχολιο ,αφου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ,και αντε γεια,εκτονωθηκατε αρκετα ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ .Εγω ετσι σας ξερω παιδιοθεν.ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ,ΕΤΣΙ ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΠΟΤΕ και περιμενετε ανωθεν ....ΣΩΤΗΡΙΑ.
    Απο τα 70 σχολια τα 25 απευθυνονται στον Αριστογειτονα ,με μαντειες,ποιος ειναι τι κανει κλπ κλπ Απο τα υπολοιπα 45 τα 12 ειναι του Αριστογειτονα με ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.Τα 14 ειναι επισης του Αριστογειτονα ,ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ..Απο τα 25 απηντησα στα 12.δηλαδη στα μισα.Αυτα ειναι τα στοιχεια.

    Αν αυτα, δεν σας λενε τιποτα για το ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,τοτε δεν υπαρχει συν ουσια δηλαδη κοινος τοπος συν ομηλιας.Ειναι αυτο που ειπε ο ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ.Ανηκομεν εις διαφορετικα μη επικοινωνουντα συμπαντα.Εγω θα συνεχισω στο δικο μου μια χαρα ειμαι εκει,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ, παρ ελπιδα το καταλαβαινετε, τι κανετε να ζησετε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ?ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ,ΚΡΑΥΓΕΣ,ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ,τωρα βρηκατε τον Αριστογειτονα,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.Ολες οι πραξεις του μηδενος σε μηδεν καταληγουν.Το ξερουμε απο το δημοτικο σχολειο
    πλην του ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΝ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας