ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


13 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Η ΠΟΛΛΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΣΛΟΓΚΑΝ
    Ε ΡΜΗ ΝΕΙ Α . Α ΠΟ ΨΗ .ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υψηλά ποσοστά ανεργίας, πολύ πάνω από το μέσο όρο της Περιφέρειας Αττικής, ειδικά στις γυναίκες η κατάσταση είναι τραγική.

      Χαμηλά οικονομικά στρώματα που πλήττονται σφοδρά από την οικονομική κρίση.

      Οικογένειες με χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης - μόρφωσης με αναπόφευκτη αδυναμία να διαπαιδαγωγήσουν ορθά τους νέους.

      Ελάχιστες δημιουργικές, πολιτιστικές και αθλητικές ευκαιρίες για τους νέους.

      Κακά πρότυπα και ενθάρρυνση συμπεριφορών που δε βοηθούν στην καλλιέργεια του πνεύματος και στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης.

      Σχολεία > εδώ ας μας πουν οι εκπαιδευτικοί την άποψή τους...

      Μηδενική κοινωνική συνοχή. Η Αρτέμιδα είναι μια πόλη που "χτίστηκε¨επάνω στα θαλάσσια μπάνια και στη φθηνή γη. Οι κάτοικοι δεν έχουν δεσμούς ή ρίζες με τον τόπο. Οι πολυάριθμοι σύλλογοι που κατά καιρούς ιδρύθηκαν, δεν εξυπηρέτησαν κοινωνικές ομάδες, αλλά ατομικά συμφέροντα (νομιμοποίηση του αυθαιρέτου, ένταξη στο σχέδιο, φτιάξε ΜΟΥ το δρόμο μπροστά από το σπίτι ΜΟΥ κλπ). Για να δυναμώσουν τη φωνή αυτή εκφράστηκαν μέσα από τους "Συλλόγους".

      Και τέλος άφθονη ανοχή: ανοχή σε κακές και αντικοινωνικές συμπεριφορές τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους αλλοδαπούς.

      Αυτά κατά την άποψή μου, που αποτελούν ούτως ή άλλως την αιτία για την εμφάνιση και ισχυροποίηση της φασιστικής Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη τη χώρα, στην Αρτέμιδα όμως εντονότερα λόγω μεγέθυνσης του προβληματικού υπόβάθρου.

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλή ανάλυση. Επιτρέψτε μου να καταθέσω και κάποιες δικές μου σκέψεις:
      -Πιστεύω, ότι ένα κύριο πρόβλημα είναι η έλλειψη παιδείας. Π.Χ. εδώ και κάποια χρόνια τα κανάλια μεταδίδουν εν είδει αστείου τις απίθανες απαντήσεις στην ερώτηση, τί ακριβώς γιορτάζουμε στις εθνικές γιορτές. Νομίζετε έγινε ποτέ ανάλυση στα σχολεία, τί είναι ο φασισμός; Τί συνέβη με τους ναζί; Ναι, υπάρχουν δάσκαλοι και γενικά μορφωμένοι -υποτίθεται- που ειρωνεύονται το χοντρό, το μαυριδερό, τον αλοίθωρο, τη "βλάχικη προφορά" κλπ.
      Ξέρετε, σε Αυστρία- Γερμανία, ακόμα τώρα ασχολούνται με την ανάλυση του φαινομένου, όχι μόνο μέσω της πολιτικής, αλλά και μέσω των γραμμάτων και των τεχνών (πρόσφατο παράδειγμα η εξαίρετη ταινία του Χάινεκεν "Λευκή κορδέλα").
      -Ένας άλλος λόγος είναι, ο τρόπος ζωής τα τελευταία χρόνια και οι ευκολίες του Νεοέλληνα. Όχι, κανείς να μην του χαλάσει το modus vivendi. Με την πρώτη δυσκολία ξεσπά άκριτα οπουδήποτε, χωρίς περίσκεψη...
      Τώρα τελευταία ακούω από όσους προφανώς ψήφισαν Χ.Α., να επικαλούνται συνεχώς, ως επιχείρημα, τις χιλιάδες των ψηφοφόρων. Αν τους ρωτήσεις όμως τί σημαίνει ο όρος "εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού", θα δηλώσουν πλήρη άγνοια. Κάνουν μόνο ωραία αστειάκια για Κασιδιάρηδες στην τηλεόραση, τί πλάκα θα έχει η βουλή με τέτοιους, κ.ά.
      -Δυστυχώς πάρα πολλοί συμπατριώτες μας το μόνο που επιθυμούν είναι το βόλεμα και έτσι γαλούχησαν και τα βλαστάρια τους, σε ένα κλίμα ευκολίας. Α ρ ν ο ύ ν τ α ι κυριολεκτικά να μάθουν τί είναι πολιτική, τί σημαίνουν τα κοινωνικά προβλήματα, όπως π.χ. η φτώχεια, η συσσώρευση των μεταναστών και πώς αντιμετωπίζονται. Είναι στη περιοχή μου μετανάστες με παραβατικότητα; Θα φωνάξω μια ομάδα μαυροντυμένους ροπαλοφόρους και θα δείς, θα λύσω το πρόβλημα. Αμ δε.

      Διαγραφή
  2. Εχετε απολυτο δικιο ,με σοβαροτερο θεμα την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.
    ΠΡΙΝ 40 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ,ακομα και για εμας που δεν ημασταν Σπαταναιοι.Φαινεται οτι υπηρξε πληρης αλλαγη του πληθθσμου.
    Μεχρι πριν καμμια δεκαρια χρονια,μου εκανε εντυπωση ,που υπηρχε αρμονια με τους Πολωνους,μεταναστες.Ακομα ερχομαι και ψωνιζω πολωνικα προιοντα εκει.Θα μου πειτε οτι οι πολωνοι εχουν υψηλο επιπεδο πολιτισμου,φαινεται οτι οι νεοι μεταναστες,αλλων εθνικοτητων δεν το ειχαν.Απο την αλλη ειδα ολοκληρες αστικου τυπου γειτονιες,ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ κυριως προς την Αριωνος.
    θεωρω βεβαια πιθανο, οτι δεν ψηφιζουν εκει που διαμενουν.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.Επανειλημμενα εχω ακουσει το τι ,ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ.Γιατι θελω να εχω λογο σε οτι αφορα την κοινωνικη ζωη,γιατι θελω να πηγαινω την βολτα μου ησυχος,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα Δεξιά και υπερδεξιά ψήφιζαν τα ΣΠΑΤΑ.
    Βασιλικοί πάρα πολλοί παλιότερα.
    Έχουν έρθει χιλιάδες ''ξενούρες''όπως τους λένε οι ντόποι και έχουν φέρει και τα δικαιώματά τους για ψήφο εδώ.
    Απορία δημιουργεί το μεγάλο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και το μικρό της Ν.Δ.
    Με τόσες ληστείες,ύπνο με σφαλισμένα παράθυρα και αμπαρωμένες πόρτες δεν θα βρούν απήχηση λόγια και πρακτικές εναντίον των λαθρομεταναστών που είναι ο πυρήνας των εγκληματικών συμπεριφορών και στην περιοχή των ΣΠΑΤΩΝ-ΛΟΥΤΣΑΣ;
    Κοιμάται κανείς τη νύχτα ξένοιαστα ή κοιμάται σαν Δράκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στο Δήμο μας είναι πραγματικά έκπληξη! Θέλει προσεκτική ανάλυση η εξέλιξη αυτή και εγρήγορση από τους δημοκρατικά σκεπτόμενους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χθες παρακολούθησα με προσοχή μια συζήτηση στην κρατική τηλεόραση που με άφησε άναυδο!!!!!????? Έκπληκτος παρακολούθησα ακροδεξιούς βουλευτές της ΝΔ με νεοφιλελεύθερες απόψεις να συζητούν και να βρίσκουν ‘’κοινό τόπο’’ όχι με κάποιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που θα το θεωρούσα κάτι λογικό αλλά με το βουλευτή του ΔΗΜΑΡ. Έχοντας αρκετούς φίλους από το πολιτικό χώρο της ΔΗΜΑΡ και γνωρίζοντας το πολιτικό τρόπο σκέψης τους και το ήθος τους προσπαθώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να συγκυβερνούν με τον Γεωργιάδη και Πλεύρη και Μπακογιάννη! Ελπίζω η κυβερνητική τους παρέμβαση να είναι καταλυτική να δώσουν ‘’δίκαιες λύσεις’’ και όχι να βάλουν απλώς πλάτη σε ένα πολιτικό σύστημα εξουσίας που καταρρέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕΣΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ...ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.
    Φαινεται οτι δεν ξερετε καλα απο μεθοδευση,και στοχευση,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,γιαυτο μεινατε ...αναυδος.
    Δεν συν κυβερνουν ,ΠΡΟΒΑ ΚΑΝΟΥΝ. Η ΑΡΓΥΡΑ ΣΕΛΗΝΗ ,Η ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΟΙ ΓΕΝΝΑΟΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΝΚΑΛΕΟΝΕ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.Το γιατι βγηκανε το ξερουμε ,το ανελυσε ορθοτατα ,ο μπλογκερ.ΤΟ ΤΙ ΜΕΤΩΠΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ,Η ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ.Με αντιλαμβανεσθε πιστευω και ο 9 42 και ο 8 52.ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ.ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λογικό είναι να βγει 3ο κόμμα η χρυση αυγή με τόσους αλλοδαπούς που έχουμε εδώ , και μας έχουν κατακλέψει ...είμαστε και γείτονες με τον κασιδιάρη, και όσο ναναι είναι γνωστός .
    Οταν η αστυνομική δύναμη είναι μικρή για την περιοχή , πέρνουν τηλ τη χρυση αυγή και έρχεται αμέσως .
    Καιρός ήταν ο κόσμος να ξυπνήσει και να φύγει από την Νέα Δημοκρατία γιατί μόνο καλό δεν έκανε στο τόπο μας . Βλέπετε την ανάπτυξη που υπάρχει και μέσα στη πόλη και στη γύρω έκταση ...
    Οταν ξεκίνησε το αεροδρόμιο περίμεναν οι ντόπιοι μια άλλη αξία στη γη τους , που έγινε όνειρο πλέον ...και πολλά άλλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχω μια απλη ερωτηση.
    Απο τοτε που ανελαβε την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ η αργυρα σεληνη, ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ?Η ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ?ΤΟ ΚΑΣΣΙΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ ΣΑΣ?
    Επιτρεψτε μου να σας πω ,οτι ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΑΤΕ ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΕΙΡΕΣ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ.
    Ειχαμε και στην περιοχη που ζω ,φαινομενα τυπου παλληνης.Μαζευτηκαμε ,συζητησαμε ,βαλαμε 20 ευρω ο καθενας τον μηνα και εδω και μηνες δεν εχουμε κανενα κρουσμα.
    Περιττο να σας πω οτι αγαπαμε τα σκυλια εχουμε απο ενα δυο καθε σπιτι,φροντισαμε τα αδυνατα σημεια του σπιτιου μας ,προσεχει ο ενας το σπιτι του αλλου,οταν σταθμευσει αγνωστο αυτοκινητο ρωταμε που παει ,τηλεφωνιομαστε για επικοινωνια αν δουμε κατι ασυνηθιστο ,τρεχουμε αμεσως οταν χτυπησει συναγερμος γειτονα.ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΑΣ.....τοτε τηλεφωνηστε στην αργυρα σεληνη να σας σωσει.
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ και βλεπουμε αμεσως το ξενο αυτοκινητο που τριγυριζει.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.Θα ελεγα οτι με προστατευει και με τα 52 κιλα του βαρος αλλα θα μου πειτε πως να το ταιζετε..Σας πληροφορω οτι τρωει πολυ λιγοτερο απ οτι φανταζεσθε, σαν κοστος και ειναι καταπληκτικη παρεα και σαφως αποτρεπτικο και μονον με τον ογκο του.Λυσεις ατομικες η συλλογικες μπορειτε να βρειτε ,το να περιμενετε να σας σωσουν οι γενναιοι του μπρανκαλεονε με τα κασσιδια ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας πληροφορω επισης ,οτι ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ εκανε δημοτικη αστυνομια ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ.Αυξησε τον φωτισμο ,και ειχε αποτελεσμα.Αλλος δημος πηρε εταιρεια security και ολα αυτα ΕΓΙΝΑΝ χωρις να αυξηθουν τα δημοτικα τελη.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ (ΑΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ)ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΟΣΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?Αυτο δεν οφειλετε να το ψαξετε,αντι να περιμενετε ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας