ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δ. Μποτζιολής - Οι λόγοι που επέλεξα την ΝΕΑ ΠΟΛΗ



Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι η απόφασή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΛΗ του Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, προήλθε μετά από ώριμη σκέψη.
Οι λόγοι που επέλεξα την ΝΕΑ ΠΟΛΗ, ήταν ότι μετά τις συζητήσεις που είχα με τους επικεφαλής των συνδυασμών, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ήταν αυτός ο οποίος μου ενέπνευσε σιγουριά για το αύριο του δήμου μας, ήταν αυτός που οι σκέψεις του για το αύριο είναι προοδευτικές, αφήνοντας πίσω του παλαιοκομματικά στεγανά και ανθρώπους που τα εκπροσωπούν, ήταν αυτός που δεν δίστασε να παραδεχθεί λάθη που έκανε –όπως κάνει έτσι και αλλιώς κάθε ενεργός πολίτης-και που είναι έτοιμος να τα διορθώσει , τέλος βλέποντας τους συνεργάτες που διαθέτει πλέον δίπλα του, ανανεώνοντας κατά το μεγαλύτερο ποσοστό το ψηφοδέλτιο του, κάνοντάς το πιο ποιοτικό, με στελέχη τα οποία διαθέτουν, γνώση, διάθεση, φρεσκάδα και πολιτική άποψη.
Όλα αυτά μου δίνουν την σιγουριά πως οι απόψεις που έχω για ένα καλύτερο αύριο για εμάς, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας, τις οποίες υπηρέτησα στο ακέραιο κατά την θητεία μου ως ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με την ΝΕΑ ΠΝΟΗ και οι οποίες δεν έχουν αλλάξει και ούτε θα αλλάξουν ποτέ, μπορεί να τις κάνει πραγματικότητα
Την Κυριακή 18 ΜΑΙΟΥ σας ζητάω να στηρίξετε την επιλογή μου με την ψήφο σας . Θεωρώ ότι ο συνδυασμός μας, ο συνδυασμός της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ δικαιούται και πρέπει να συνεχίσει το έργο του στον οικονομικό τομέα, καθώς υπήρξε μεγάλο νοικοκύρεμα ,στην συνένωση των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου, όπου κατάφερε ως σήμερα να είναι ομαλή αντίθετα από άλλους δήμους και διορθώνοντας με την βοήθεια και τις προτάσεις όλων μας όποια τυχόν λάθη έχουν γίνει στην προηγούμενη θητεία .
Η ψήφος σας θα μας δώσει την εμπιστοσύνη και την ώθηση να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τους κατοίκους του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ .


Με εκτίμηση
ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ

44 σχόλια:

  1. Δεν έχεις το θάρρος ...μόνο θράσος διαθέτεις για να μας πείσεις ότι συμπορεύεσαι με αυτούς που έκανες αντιπολίτευση..!Τι άλλο από συναλλαγή σε έδεσε με τους Κίτσους..;Αρα κορόιδευες και τους παλιούς ψηφοφόρους , ότι τάχα μου αντιδρούσες !!!! Εχεις το θράσος να συνεργαστείς με αυτούς που θέλουν τα "σκ.τά" στην Αρτέμιδα. Η Αρτέμιδα θα έχει μόνο τα απόβλητα , βρε άσχετε, πότε θα συνδεθεί ; Ούτε το 10% από τα σπίτια της Αρτέμιδας ΔΕΝ θα συνδεθούν.!!! Ντροπή σου ρε.Ευτυχώς που θα ψηφίσουμε και τότε θα καταλάβεις κι εσύ και η άλλη προδότρα. Σε ενημέρωσαν για τους μεγκαλοεργολάβους ; ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά τρελαίνομαι .Ρεζίλεψες και τον πατέρα σου που έλεγε άλλα....ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ , ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ! Τί σας έταξαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεχρι τελευταια στιγμη ο πατερας ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ελεγε οτι κατεβαινει με δημητρη μαρκου!!μονο καρτες δεν ειχε προλαβει να τυπωσει....τραγικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ...?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ?Βαλε τωρα που γυριζει?Οποιος προλαβε ,προλαβε και σαλταρισε.Γεμισε η σωσιβια λεμβος, αντε να πεταξουμε στην θαλασσα μερικους με τον σταυρο ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ,γιατι δεν μας βλεπω καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΜΠΟΥΦΩΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ !!!ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?? ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ...ΑΡΙΣΤΟΜΠΟΥΦΩΝ....

      Διαγραφή
    2. και σενα τι σε κοφτει;...αστον να λεει οτι θελει... φασιστας εισαι;;;

      Διαγραφή
    3. Εδώ που τα λέμε, τους έκανε ζημιά ο Αριστογείτων και στο τέλος αντί να τα βάζουν με αυτούς που έίχαν την εξουσία, τα βάζανε με έναν ανώνυμο αναγνώστη, τον Αριστογείτονα. Πάθανε πλάκα σου λέω!!!

      Διαγραφή
    4. Οι κατσαλιροΠΟΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ και βρωμιζουν την παραλια ριξανε και μια κουτσουλια νυχτερινη στο μπλογκ....ΘΑ ΤΟ ΠΩ στην ανωτατη ...αρχη....αν και το κουτσουλημα δεν απαγορευεται ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
      Σιγα του κανατε τα μουτρα κρεας που τον ειπατε φασιστα.....,και προστατη να τον πειτε λιγο ειναι.....

      Διαγραφή
  5. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΟΓΑΙΛΟΥΡΟ ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΑΙΛΟΥΡΟ ΜΠΕΡΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρο και στον Προύντζο και στον Σαρώφ και σε όλα τα έμπιστα παιδιά του Κασίμη

      Διαγραφή
  6. Το μπλογκ δεν βλέπει άραγε κάποια σχόλια όπως της ΝΥΦΙΤΣΑΣ να τα αξιολογήσει και να τα διαγράψει? Επιτρέπεται να βγαίνουν τέτοια σχόλια? Λίγη προσοχή παρακαλώ!!!
    Όσο αφορά τον Μποτζιολή τί να πω? Ο άνθρωπος αυτός εκεί που έφτυνε, τώρα γλύφει για καμιά θέση στο δημοτικό συμβούλιο. Άνθρωπος χωρίς ιδεολογία, χωρίς σταθερότητα, χωρίς ήθος. Κι έχει το θράσος να ζητάει την ψήφο των δημοτών.
    Πού είναι η θέση που είχε πάρει για να μην γίνει το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι? Τώρα άλλαξε γνώμη και συμφωνεί με τον δήμαρχο? Του ενέπνευσε σιγουριά το πρόσωπο του δημάρχου και άλλαξε 180 μοίρες τις θέσεις του? Τέτοιους ανθρώπους είχαμε στο δημοτικό συμβούλιο.
    Αν θέλετε ξανά τέτοιους προδότες στον δήμο να μας εκπροσωπούν, μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα στην Αρτέμιδα. Από το χάλι θα πάμε στην κατάντια.
    Ήθελα να ήξερα αυτός ο άνθρωπος δεν ντρέπεται να λειτουργεί το κατάστημά του και να κοιτάει τους δημότες στα μάτια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειχατε ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.,γιαυτο ξεσαλωσε ο κατσαλιρος με την εκτελεστικη επιτροπη ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ.Ειχα βαρεθει να το λεω ,αργησατε αλλα το καταλαβατε.
      Να δω τωρα που Ξερετε ΤΙ ΠΟΥΛΙΑ θα πιασετε, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ και απο πανω μου και ριχνουν τις κουτσουλιες τους.Εμενα δεν με νοιαζει μια.....σημαδευω και πυροβολω.Ασε που με το μπαμ βγαινουν και νυφιτσες απο τις παραλιακες φωλιες..και με παιρνουν στο κατοπι.....Ειμαι πολλες ωρες σε υπολογιστη για επαγγελματικους λογους οποτε ενα κλικ παραπανω, προκειμενου να ξετρυπωσω και αλλα επιβλαβη ζωα , δεν μου κανει διαφορα.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ως προς αυτο και βεβαιως το εκμεταλλευομαι.Οτι εχει ο καθεις χρησιμοποιει ,εχω τον λογο και με αυτον θα σας κανω αλογα ...
      Δεν μου ειναι τιποτα ..διασκεδαζω και ξεκουραζομαι απο την ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .Ειναι σαν διαλειμμα για καφε η τσιγαρο οποτε..αλλαζεις λιγο την γλωσσα και πιανεις νυφιτσες. Δεν ειναι βρωσιμες, αλλα ειναι καταλληλες για δολωμα για αλλα σαρκοβορα..πτωματοφαγα πτηνα....
      Το αν ο διαχειριστης θελει να τα αφησει μου ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.Και ενας να καταλαβει για ποιον και για τι μιλαω μου ειναι αρκετο.Τους αφηνω να κανουν σελφις ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΕΞΗ ελληνικα να ΑΥΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ,συμφωνα με την νεα μοδα..Εγω βεβαια το ονομαζω ομφαλοσκοπιση ,αλλα ποιος ασχολειται με τετοιες διεθνεις κοινωνικες ασθενειες σαν το φατσοβιβλιο...Οι Μαιμουδες μαιμουδιζουν σε ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου ,ειναι αυτο που εμαθα μετα τοσα ταξιδια...και δεν εχω πλεον αυταπατες,,,περι πολιτισμου....των ανεπτυγμενων και απολιτιστου των υπαναπτυκτων .ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ακομα και εκει που δεν τις ευνοει το κλιμα...απλα ,ΑΝ ΤΙΣ ΕΥΝΟΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.Εδω λοιπον τις ευνοει ,ειτε τις βλεπετε, ειτε δεν τις βλεπετε...

      Διαγραφή
  7. Άλλη μια ανακοίνωση που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Μέχρι πριν λίγες έβριζες τον Δήμαρχο και την παράταξή του με τα χειρότερα τώρα τα βλέπεις όλα τέλεια. Μας δούλευες τότε ή τώρα διάλεξε. Πάντως οι άνθρωποι που δούλευες τόσο καιρό θα σου απαντήσουν στη κάλπη. Ο πατέρα σου είναι αλήθεια ότι γύριζε και έλεγε ότι δεν πας με τον Δήμαρχο με τίποτα. Πιστεύουν κάποιοι ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (Δ.Μ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ , ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ..ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΦΤΑΙΝΕ...!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΠΟ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ - ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ....ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποσο κομπλεξικοι και ποσο εμπαθεις μπορει να ειστε που πισω απο την ανωνυμια βριζετε ασυστολα εναν ανθρωπο ο οποιος εχει το θαρρος να εχει την αποψη του ειτε σας αρεσει ειτε οχι......μαλλον την εννοια δημοκρατια δεν πρεπει να την εχετε ακουστα,Κε Μποτζιολη συγχαρητηρια για το θαρρος της επιλογης σας,συγχαρητηρια που ασχολειστε με τα κοινα του τοπου μας και επισης συγχαρητηρια που δεν αφηνετε τους αλλους να αποφασιζουν για εσας......ειτε σας ψηφισω ειτε οχι να ξερετε οτι ανθρωποι σαν εσας δυναμικοι χρειαζονται μηπως και δουμε κατι καλο στον τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εάν όλοι εμείς είμαστε κομπλεξικοί και εμπαθείς όπως είπες, εσύ πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος.
    Συγχαρητήρια σε έναν άνθρωπο που πριν από λίγο καιρό έβριζε και έφτυνε το δήμαρχο και τώρα πάει μαζί του? Συγχαρητήρια σε έναν άνθρωπο που πριν από λίγο καιρό υποστήριζε ότι η Αρτέμιδα θα γίνει η χαβούζα των Μεσογείων και τώρα θέλει το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι?
    Με κάτι τέτοιους σαν εσένα έμεινε η Αρτέμιδα σ' αυτό το χάλι. Έχεις την εντύπωση ότι θα αφήσουμε εμείς οι δημότες να βγουν τέτοια άτομα στη διοίκηση του δήμου?
    Θα πρέπει να ντρέπεσαι γι' αυτά που γράφεις, εσύ ο "επώνυμος" σε μας τους "ανώνυμους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σoυ εύχομαι να συνεργαστείς , σφιχτά , και με όραμα για την Αρτέμιδα , με Πουλάκη και Κιό..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάτι σαν εσένα ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ την πόλη μας. Πλέξιμο με τον Κατσαλίρο, Κίτσο , απομεινάρια του Μαργέτη , μαντριά...πουλιά...Μπράβο Μποτζιολή..μας το έπαιζες και παράγοντας της Αρτέμιδας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άρα ο Κατσαλίρος Δ Ε Ν Ε Ι Χ Ε Α Ν Τ Ι Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Σ Η !!!! Μας κορόιδευαν....! Και μετά λένε ότι ο Δημήτρης Μάρκου είχε χαμηλούς τόνους.. ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ....και η ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ.......!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!! Ξεπουλάμε όσο όσο την πόλη μας..! Σου φταίγανε οι Σπαταναίοι Μποτζιολή - Ντουρντουρέκα ; ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ σωστός φίλε μου 9:01 πμ, ο Κασίμης με τους έμπιστους δικούς του ήταν κρυφή συμπολίτευση του Δημάρχου, η Ραφτοπούλου με την Ομοσπονδία της (ιδίως το 2011 και 2012) ήταν συνδιοίκηση με τον Δήμαρχο και δεν έβλεπε τίποτα, γι' αυτό λέει την έπεισε ο Δήμαρχος και ψήφισε στις 10.9.2012 υπέρ της επιστημονικής λύσης του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι μέσω μιας παράνομης σύμβασης, που ευτυχώς ο δικομανής ΟΠΑΣ κατήγγειλε και έτσι την απέρριψε αφού ήταν και παράνομη. Οπότε με όλα αυτά γιατί ο Μποτζιολής, ο Μπερτόλης, ο Σαρώφ, η Ντουρντουρέκα, ο Προύντζος (έμπιστοι όλοι του Κασίμη), να πάνε με τον Δημήτρη τον Μάρκου, τον Γιαννάτο, την Ζήση και τον Ποθουλάκη, όταν μάλιστα ο τελευταίος ανέλαβε το βάρος της μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για το αποχετευτικό ζητώντας λύση Ψυττάλειας και οι δυο πρώτοι κατέθεσαν μάρτυρες στη μήνυση αυτή, συμφωνώντας έτσι με το περιεχόμενό της; Τα πράγματα είναι καθαρά. Ξεκάθαρα και τα γεγονότα εξηγούν γιατί πήγε ποιος με ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ .ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΛΕΟΝ , οθεν κοιτα κατα που πανε τα προβατα ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΟΙ...Το σφαγειο δεν ειναι εκει ,σε πανε οι τσοπαναρεοι,σε αυτο .αντε βοηθεια σου....
      Γιατι μωρε δεν ρωτας τον ΚΑΠΑΠΙΔΙ?Ουτε γι αυτον καταλαβες τιποτα?Ουτε για την νυφιτσα?ΕΕΕΕΕ δεν παιζεσαι φιλε.....Βρε μπας και δεν το καταλαβες επειδη γραφει λατινιστι ΝΑΙ ΦΙΤΣΑ ...και το περασες να η θειτσα?Η θεια μου η Μαγδαλω το εχει καταλαβει και εσυ ακομα ρωτας?

      Διαγραφή
  18. Απ' όλα όσα γράφονται εσύ αυτό κατάλαβες 10.08 π.μ.? Δεν έχεις βγάλει ακόμα άποψη για το ποιός είναι καθαρός και ποιός προδότης? Τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Καλύτερα να μην ψηφίσεις και μας κάψεις.
    Ο Δημήτρης Μάρκου που έχει ξεκάθαρες θέσεις δεν σου λέει τίποτα? Έχεις παρακολουθήσει τα μέχρι στιγμής δρώμενα στο δήμο? Με κάτι σαν εσένα έχει μείνει η Αρτέμιδα σ' αυτή την κατάντια. Λυπάμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ 1,06 ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΚ' ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ...ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!!

    Πιπίνης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣΕΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ.....Μαιμουδες υπαρχουν παντου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ....
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΨΗΛΑ!!!
      ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ''ΑΘΛΗΜΑ'' ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΣ (ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΟΡΦΑΝΑ) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ...

      @ΣΩΤΑΔΗΣ@

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ.Προσεξτε μην τις πατησετε παλι. Αυτον που βριζετε τον ειχατε βγαλει πρωτο.Δεν αλλαξε αυτος ,εσεις ειδατε τι λενε τα λογια και τι κανουν τα εργα....Μακαρι να βλεπετε πλεον μονον εργα και κυριως, να μην ξεχνατε πριν τις εκλογες ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ.....ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΑΥΤΟ?Εμενα με ειχε προβληματισει και ειχα βγαλει τα συμπερασματα μου σας τα ειχα γραψει μαλιστα σε ανυποπτο χρονο ,τοτε που σας απασχολουσε μονο ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑ....Που να σας απασχολησουν οι συμβουλοι που εκλεΞατε να σας εκπροσωπησουν....Αντε καλα μυαλα και να προσεχετε τις μπανανοφλουδες ιδιαιτερα τις θηλυκες...ΤΣΙΚΙΤΕΣ ....

      Διαγραφή
  22. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ Ο ΣΜΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑ Που τετοιο πραγμα..ιδιαιτερα στον Β γυρο.....ρε ειστε στα συγκαλα σας?Ποιον ευνοει το κολπο Κασσιμη?Τους καμμενους συμβουλους του ,που δεν θα βρισκουν την ψηφο τους Η το μοναδικο δικο μας ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟ ?Σαν πολυ αφελεις δεν ειστε και σας δουλευει ο Κατσαλιρος....ΒΓΑΛΑΝΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΑΝΤΩΝ ...ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΩΝ ..
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΡΙΤΟΣ και καταιδρωμενος παμε για αναθεωρηση της ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ... και θα γινει το ελα ΝΑ ΔΕΙΣ...Εχω σκεφθει κατι ωραια σεναρια ..καλυτερα απο αυτα που σας ελεγα περι καταλογισμενου,,,απο παλια.....πριν κανενα χρονο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτά και βέβαια είναι γνωστά ιδίως το 2011 και 2012 όπου η Ομοσπονδία με πρόεδρο τον κ. Κωνσταντουράκη και Γραμματέα την κα Ραφτοπούλου, είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Δήμαρχο για το ΚΕΛ, αποδεχόμενοι ότι δήθεν δεν θα υπάρχει αγωγός στη Θάλλασα της Αρτέμιδος, πράγμα που αποδείχθηκε ψευδές και παραπλανητικό. Να σημειώσουμε επίσης ότι το 2011 και 2012 πάρθηκαν οι παράνομες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, με την Ραφτοπούλου να ψηφίζει στις 10.9.2012 ΝΑΙ και ευτυχώς που κάποιοι συμπολίτες μας προσέφυγαν και απορρίφθηκε η εν λόγω απόφαση ως παράνομη.Για όλες αυτές τις αποφάσεις η Ομοσπονδία αρτέμιδος και οι παραγοντίσκοι της ουδέποτε προέφυγε στα αρμόδια όργανα, ώσπου μετά από το κράξιμο που τους έγινε και βλέποντας το κλίμα η Ραφτοπούλου έκανε κωλοτούμπα και ευθυγραμμίσθηκε με τη λύση Ψυττάλεια. Αυτή είναι η αλήθεια. Για να μάθουν όλοι οι δημότες τα παιχνίδια που παίζονται. Σήμερα η γυναίκα του κ. Κωνσταντουράκη (κα Χρυσού) είναι υποψήφια στο συνδυασμό της κας Ραφτοπούλου, έτσι για να δείτε πόσο εξηγούνται όλα τα γεγονότα που τελικά περιστρέφονται γύρω από τα ίδια πρόσωπα ή τους συγγενείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κα Χρυσού είναι η δασκάλα που είχε προκαλέσει σάλο σχετικά με τα φωνήεντα και τους φθόγγους και αναστατώθηκε το πανελλήνιο;

      Διαγραφή
    2. Αυτη που δεν ηξερε την διαφορα φθογγου και φωνηεντος?ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΖΕΙ εις τας εκπολιτιστικας εκδηλωσεις εκπολιτισμου των ιθαγενων ?Εκει που αντι καθρεφτακια μοιραζουν μπλουζακια και καπελλακια?Ηθελα να ηξερα ΤΟΣΗ ΧΑΡΤΟΥΡΑ που απλωσαν ,θα την μαζεψει μετα ο εκπολιτισμος?

      Διαγραφή
    3. Ναι, ήταν μια δασκάλα που που είχε ρεζιλευτεί γιατί δεν ήξερε τη διαφορά φθόγγου και φωνήεντος και είχε στείλει ένα γράμμα διαμαρτυρίας γιατί καταργεί η κυβέρνηση τα φωνήεντα! Γέλασε πολύς κόσμος! Τότε γράφτηκε ότι υπηρετούσε στη Ραφήνα.

      Διαγραφή
  25. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Δημητράκης έχει μαζέψει στο ψηφοδέλτιό του κάτι ''τύπους'' που έχουν τσακωθεί με την μισή Αρτέμιδα.Το ήξερε αλλά θέλησε να κάνει ''μπούγιο".

      Διαγραφή
    2. Να η ΘΕΙΤΣΑ με τα κουτσομπολια.....Βρε καλυτερα να πλακωνονται ειναι πιο υγιες, απο το να εχουν ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΙΕΣ ..ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΙΣΗ ΕΙΣΑΙ? ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ?
      ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.Εσυ παιζεις μονον στο τριτο .......προγραμμα ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ...
      ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΞΕΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ .θα σας παρουν και τα σω...και αδικως ονειρευεσαι.....πουλονυφιτσα.....
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ..πατε για πατο ΠΑΑΑΑΑΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ολοι πανε με τον νικητη ,αντε να το γυρισεις και εσυ ..το εχεις αμολυσει το υπο νοουμενο στις δηλωσεις ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ,ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ..... ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.
      ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΙ ΚΑΨΟΥΡΑ.....
      Αντε πες παλι περι μπουφου, περι τσαλαπετεινου δεν διαβασες τι λεει το βιβλιο του δημοτικου? Θα σας παει σηκωτους οποιος εχει το ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ.ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ..εσενα δηλαδη σε αγαπησαν και τους αγαπησες..ΟΛΗ Η ΛΟΥΤΣΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ...........ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ..........ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ....

      Διαγραφή
    3. Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ
      ΔΕ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΚΛΟΥΒΙ''...ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ;;;

      Διαγραφή
  26. αν ξερεις κατι για τις ''παρθενες'' αμολα το, εμπιστευτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΧΡΥΣΙΖΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ....που ξεμυτιζει σαν πουλονυφιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οταν μαζευεις οτι κυκλοφορει αυτα παθαινεις βριζουν ολοι ολους....καταλαβες δημητρακη μαρκου.......εχεις και τους αλλους που πληρωνουν οτι κινειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σου φταιει ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ KAI ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;;;

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας