ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ



Ένα από αυτά που θα αφήσει πίσω η κρίση που ήρθε μετά το 2008 στην Ελλάδα, είναι πιθανότατα μία μικρή (ή μεγάλη όσο περνάει ο χρόνος) αλλαγή στον τρόπο σκέψης μας, για την καθημερινότητά μας, αλλά ακόμα περισσότερο θα έλεγα για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα και τον τρόπο ανάπτυξης γενικότερα.
Σήμερα ανάμεσά μας, στις παρέες μας, γίνονται συζητήσεις που παλαιότερα ούτε καν θα τις φανταζόμαστε ή θα τολμούσαμε να κάνουμε, όπως συζητήσεις για επενδύσεις στον τόπο μας, για το δανεισμό, για τα χρέη μας, για το πώς μπορούμε να αναπτυχθούμε, για τη σωστή διαχείριση, για το ότι άλλο πια δεν μπορούμε να μένουμε στάσιμοι (και άλλα «περίεργα», όπως τα spreads και τα επιτόκια προεξόφλησης ή δανεισμού!)

Όντας στο κομμάτι της Ιδιωτικής πρωτοβουλίας εδώ και 15 χρόνια και έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις ευθύνης, στις εταιρίες που απασχολούμουν (πωλήσεις – marketing), μέχρι σήμερα, που ιδιωτεύω πια (Αναλογισμός - Ασφαλιστικές Μελέτες), το βασικότερο ίσως κομμάτι που με έλκυε, ήταν το πώς θα γίνει ανάπτυξη με σοβαρά θεμέλια – πωλήσεων, προϊόντων, της περιοχής μας, της χώρας μας της ίδιας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να αναφερθώ σε μία από τις σημαντικότερες ιδέες που έχουν ακουστεί τελευταία για ανάπτυξη, που επηρεάζει άμεσα την περιοχή μας, αλλά και τη γενικότερη οικονομία: η δημιουργία μαρίνας στην περιοχή της Αρτέμιδας, που θα συνδέεται άμεσα με το Αεροδρόμιο. Έχει γίνει πια κοινός τόπος στην Ελλάδα, το πόσα περισσότερα μπορούμε να περιμένουμε από το σοβαρό τουρισμό και μία τέτοια κίνηση, έχει πάρα πολλά να προσφέρει, στο πολύ βασικό κομμάτι που λέγεται ανεργία και προοπτική για το μέλλον του τόπου. Πέραν των όποιων μπορούν να εργαστούν στο στάδιο κατασκευής, το βασικό είναι ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ ωραία υποδομή που θα φέρει μόνιμη απασχόληση σε ακόμα περισσότερους με το πέρας του έργου. Ένα από τα τελευταία δείγματα τέτοιου έργου στην Ελλάδα, είναι η μαρίνα στον Άλιμο, που έχει μετατρέψει την περιοχή πραγματικά σε κάτι πολύ ευχάριστο τόσο για τον κόσμο, όσο και αποδοτικό για την οικονομία της περιοχής και της χώρας γενικότερα. Είναι βέβαιο ότι μια τέτοια κίνηση, θα οδηγούσε σε αναβάθμιση όλη την υπόλοιπη περιοχή στην Αρτέμιδα και θα άνοιγε νέους δρόμους περαιτέρω ανάπτυξης (ξενοδοχεία, τοπικό τουρισμό, υπηρεσίες ελλιμενισμού κ.α.).

Αυτή η ιδέα είναι μία από αυτές που μπορούν να εφαρμοστούν στην περιοχή και να δώσουν ένα τμήμα της λύσης στο πολύ δύσκολο πρόβλημα της ανεργίας, ιδέα που ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου έχει φέρει στο προσκήνιο.

Αξίζει να την στηρίξουμε και όλοι μαζί να βγούμε μπροστά για το καλό του τόπου μας.

50 σχόλια:

  1. τελικα δημητρη μαρκου ή την ραφτοπουλου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετοια ωρα τετοια λογια τι περιμενεις στις 3 το πρωι ?Για ξενυχτι παντως να ψηφισεις την ανασσα το κατεχει το σπορ πανω σε τραπεζι.....Μωρε δεν φταινε οι υποψηφιοι οι ψηφοφοροι φταινε και ιδου η αποδειξη ....

      Διαγραφή
    2. Κυριε Αριστογειτων πως ακριβως εκφραζετε αποψη για μενα χωρις καν να με ξερεις? Σοβαρα φταιω επειδη στις 3 η ωρα αποφασισα να ρωτησω κατι για τον τοπο μου? Πειτε μου λιγο τις ωρες που δεχεστε ερωτησεις.. γιατι απ οτι εχω δει δεν εχετε αφησει κανενα αρθρο που να μην γραψατε απ κατω την θυμοσοφια σας.. κ παντα με αυτο το ακυρο χιουμορ...
      Μια απαντηση ψαχνω αλλα εμπλεξα τωρα μ τον "αριστογειτων" .
      Η πρωτη μου ερωτηση ισχυει ακομα κ οποιος σοβαρος ανθρωπος μπορει να μου απαντησει σωστα με επιχειρηματα θα ηταν καλοδεχουμενο!

      Διαγραφή
    3. 3.06 μάλλον Άμλετ διάβαζες νυχτιάτικα! To be or not to be! Μπορεί όμως να συμβαίνει και κάτι άλλο: Να θέλεις να βάλεις ισότιμο διεκδικητή τη ...Ραφτοπούλου! Καλό κόλπο αλλά παλιό.

      Διαγραφή
    4. Ρε πατε καλα εδω μεσα? Τι κολπα κ αηδιες? Ασχετος ειμαι με τους δημαρχους σας γιατι πρωτη φορα θα ψηφισω στα Σπατα. Και ειπα να ρωτησω για μια εγκυρη γνωμη επειδη κ την Ραφτοπουλου την ειδα μαχιμη.. βγηκε σε κατι εκπομπες στην τηλεοραση και τα λεγε καλα!
      Οκ ας πουμε οτι με πεισατε οτι ο Μαρκου ειναι η σωστη επιλογη.....
      Εγω εγραψα το βραδυ εσεις δεν ξερετε τι λετε το πρωι

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ...ακαιρο μηπως?
      Οι καιροι ου μαινετοι αγαπητε μου αυτο απανταει στην ερωτηση σας.....
      ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,,,,εσεις συγκρινετε μαλλια με ΜΥΑΛΑ εεεεεε δεν γινεται να σας απαντησει κανεις στα σοβαρα....ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ?
      ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ....και δεν ειναι τυχαιο που και ο 6 22 σας κανει πλακα .....
      Μην ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ το σχολιο σας μονος σας...εδω παει το ακυρο ...

      Διαγραφή
    6. Και την έγκυρη γνώμη θα την αγρεύσεις στα μπλογκ; Και πώς θα καταλάβεις ότι αυτή είναιΙ η έγκυρη και όχι η άλλη; Άμα είδες και τις πληρωμένες προκάτ εμφανίσεις σε κάτι καναλάκια, που τις εκλογές περιμένουν να βγάλουν κανα φράγκο, τότε τί να σου πώ... Το φριχτό είναι ότι θα πάει στην κάλπη άλλος ένας αδιάφορος για το τί γίνεται γύρω του, ο οποίος περιμένει έτοιμες απαντήσεις τσακ μπαμ και ο οποίος πιθανόν θα καταδικάσει τους υπόλοιπους, καθότι η ψήφος ισότιμη...
      (Και ούτε που του περνάει από το μυαλό ότι οι δήμαρχοί ΜΑΣ θα γίνουν και δήμαρχοί ΤΟΥ...)

      Διαγραφή
    7. Σοβαρα μιλαω εχετε ψυχολογικα να το κοιταξετε! Μια εποικοδομητικη συζητηση με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ηθελα ν ξεκινησω γ το ποιος ειναι ο καταλληλος δημαρχος για ΜΕΝΑ γιατι κ ενδιαφερομαι για τον τοπο ΜΟΥ κ αρκετα το χω ηδη ψαξει! Το λαθος μου δεν ειναι οτι επελεξα μπλογκ για να συζητησω μ τους συντοπιτες μου αλλα που επελεξα το συγκεκριμενο μπλογκ που ως φαινεται δεχεται επεισκεψεις μονο απο ατομα στα οποια η λεξη επιχειρημα ειναι αγνωστη κ δεν μπορουν να συγκρινουν δυο υποψηφιους (μαλλια vs μυαλα!!!!!) Εξ ου κ το "οκ" στο προηγουμενο σχολιο μου γτ ειναι αρκετα προφανες οτι δν προκειται ν βγαλω ακρη... ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ!!! ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
      δν μπορειτε μια συζητηση της προκοπης να κανετε.. εκει φορεστε παρωπιδες!!!!

      Διαγραφή
    8. Βρε εσύ δε μας είπες ότι είσαι άσχετος με τους δημάρχους μας και τώρα μας λες ότι το έχεις...ψάξει; Και ότι μόνο τη Ραφτοπούλου είδες σε κάτι κανάλια και σου άρεσε; Αυτό είναι όλο το ψάξιμο για σένα; Άστο άνθρωπέ μου θέλεις δουλειά για να αποκτήσεις πολιτική κρίση. Άστο.

      Διαγραφή
    9. Εκει κολλησατε με μια προταση που απλα ειπα γιατι δν το παιζω ξερολας.. οπως ειπα το χω ψαξει ΠΟΛΥ ("οχι δν εχω δει μονο την ραφτοπουλου σε κτ καναλια") κ ασχετος δεν ειμαι οπως το εννοεις αλλα εκ φυσεως θελω ν ακουω την αποψη του αλλου (αγνωστη φραση, σου βαζω δυσκολα, το ξερω) Να εισαι σιγουρος οτι εχω πολυ καλυτερη κριση απ σενα! Χειροτερο απ το να μην ξερεις ειναι να νομιζεις οτι ξερεις ειδημονες μου επι των πολιτικων....
      (συνεχιστε ν γραφετε οτι σας κατεβει αρκετο χρονο σπαταλησα..)

      Διαγραφή
    10. Σωστά, δεν έπρεπε να κολλήσουμε σε μια πρόταση που είπες, έπρεπε να κολλήσουμε σε μία πρόταση που δεν είπες!!!! Τί κυκλοφορεί στις Λούτσες! Τί κυκλοφορεί!

      Διαγραφή
    11. ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ...ΜΑΧΙΜΗ ...Σε ποιο οπλο υπηρετει?Αν εννοεις ΜΑΧΗΤΙΚΗ ειναι αλλο πραγμα.ΑΝ ΣΕ 3 ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ?Πηγαινε εκει στους μαχιμους και αφησε εμας τους εφεδρους.....μονον βρες σε ποιο οπλο ειναι πχ Η Αλικη στο ναυτικο σου κανει?
      Αν εχανες λιγο χρονο για να μαθαινεις σωστες λεξεις, μπορει να μην χρειαζοταν να ρωτας σε μπλογκ τι να ψηφισεις.ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ...ΚΡΙΣΗ......εεεεεε εισαι και μετριοφρων....εκτος απο ολα τα αλλα....

      Διαγραφή
  2. Με τέτοιες παλαβες προτάσεις ,φτιαγμένες στο μυαλό του κάθε ασχετου μανατζερισκου-υποψήφιου αρχίζω να απογοητευομαι...τελικα κάθε "Ναπολεων" κατεβάζει κι απο μια ιδέα...μεγάλη,ουτοπική,πασπαλεισμενη με άρωμα μεγαλείου και με πολυ χρήμα....εμείς που παραμένουμε χρόνια ΧΩΡΙΣ φώτα,χωρίς δρόμους,χωρίς σχολικές αίθουσες,χωρίς ΕΛΠΙΔΑ ,χωρίς τίποτα.....αρχίζουμε να βλέπουμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ τετραετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ7 Μαΐου 2014 στις 10:47 π.μ.

      Αγαπητέ κε Ανώνυμε, η γκρίνια είναι το εθνικό μας σπορ, είναι γνωστό.

      Είναι στη διάθεσή σας το βιογραφικό μου, μέσω της σελίδας μου, προκειμένου να δείτε το παρελθόν μου ως μανατζερίσκου. Εϊναι μια ιδέα συζητημένη, που μπορεί με συνδυαστικές ενέργειες να αναπλάσει και όλη την παραλία. Είναι δύσκολο σε ένα μικρό κείμενο να παραθέσεις τα πάντα σε λεπτομέρειες, καθώς και το συνολικό πλάνο, με ακρίβεια.

      Μέχρι τότε, ως νέος στην προσπάθεια (και όχι απαραίτητα ως νέος στην ηλικία, δεν είναι πανάκεια αυτό), θα προσπαθώ να κάνω σκέψεις και πράξεις θετικές για τον τόπο, που στην τελική διάλεξα να μείνω, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι απλά εγκλωβισμένοι στον τόπο τους και να τον μισούν.

      Με εκτίμηση.

      Διαγραφή
    2. Οφείλω να σας συγχαρώ για τα αντανακλαστικά σας και να σας ευχαριστήσω για τον κόπο να μου απαντήσετε....θα μου επιτρέψετε με τη σειρά μου να αμυνθω της κριτικής μου η οποια ηταν ειρωνικη αλλα όχι κακοβουλη επειδή το βιογραφικό σας ΔΕΝ δικαιολογεί τεκμηριωσεις πολεοδομικού εξειδικευμένου σχεδιασμού.Η πόλη μας αγαπητε ΠΑΣΧΕΙ απο έλλειψη σχεδιασμού αφού προηγηθούν λοιπόν ΒΑΣΙΚΕΣ διορθώσεις που θα επουλωσουν καθημερινά προβληματα των κατοίκων ας ακολουθήσουν μεγαλοπνοα σχέδια ανάπτυξης...ΥΓΙΟΥΣ ανάπτυξης με έμφαση στην προστασία του "γηγενους" πολίτη και του περιβάλλοντος.....Αν λοιπόν εσεισ μελετησατε όλα αυτα και έχετε αναλυτική πρόταση να μας υποβαλλετε ώστε να σχεδιάσουμε σε υγιείς βάσεις το μέλλον του τόπου μας ...περιμένω να την καταθεσετε(ο χώρος υπάρχει)και τότε δεσμεύομαι να επανορθωσω την κριτική μου ...αυτήν που δικαιολογημένα προς το παρόν υπήρξε αυστηρή και επικριτικη....

      Διαγραφή
    3. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ7 Μαΐου 2014 στις 11:46 π.μ.

      Καλημέρα και πάλι. Χαίρομαι που μπορεί να γίνει όμορφος διάλογος.

      Για να γίνει ένα έργο (οποιοδήποτε), θεωρώ ότι χρειάζονται διάφορες ειδικότητες. Σαφέστατα και δεν είμαι του πολεοδομικού (καμία σχέση, όλες οι σπουδές μου είναι Οικονομικές και Διοίκησης). Προσεγγίζω το έργο από την οικονομική μεριά και την αναπτυξιακή. Σαφέστατα, έχω συζητήσει με το Δημήτρη Μάρκου, αναφορικά με το εφικτό, αλλά ανεξαρτήτως αυτού, πρέπει για ένα τέτοιο έργο, να ασχοληθούν πολλές ειδικότητες: Πολιτικοί Μηχανικοί, Περιβαλοντολόγοι, Οικονομικοί, Μάρκειτινγκ, Ξενοδοχειακοί και πολλές άλλες, ένα πραγματικό μωσαϊκό. Έχετε δίκιο, ότι πιθανώς μοιάζει σα μια φωτοβολίδα, όταν απλά πετάς κάτι τεράστιο και ωραίο, ενώ ξέρεις ότι υπάρχουν τόσα άλλα προβλήματα σε μια περιοχή, που ο καθένας φυσικά τα ιεραρχεί βάσει της δικής του οπτικής. Το βιογραφικό μου δικαιολογεί παρεμβάσεις Οικονομικού σχεδιασμού (για μείωση ανεργίας, ανάπτυξη κύκλου εργασιών καταστημάτων περιοχής). Το όποιο έργο, χρειάζεται τον ειδικό του. Ένας οικονομικός δεν είναι σε κανένα έργο ειδικός (πλην χρηματοοικονονικών), πάντα θα χρειαστεί δίπλα τους σχετικούς επιστήμονες και όχι μόνο επιστήμονες, π.χ. απαραίτητο είναι η γνώμη και η συνδρομή φορέων όπως ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας, αυτοί και αν έχουν γνώση επί των θεμάτων του μετώπου.

      Η πρόταση του Δημήτρη Μάρκου, περιλαμβάνει το συνολικό παραλιακό μέτωπο και δεν είναι μόνο το θέμα που έθιξα, απλά αναφέρθηκα από τη δική μου οπτική περισσότερο σε αυτό.

      Καλά κάνετε και ασκείτε κριτική, γιατί μαζεύει όλους εμάς, που θέλουμε τη δημόσια προβολή και θέση. Αποτελώ ένα κομμάτι της λύσης της συνολικής, δεν έχω το σύνολο της πρότασης, την οποία έχει ο Δημήτρης Μάρκου, στα γενικά κατευθυντήρια πλαίσια.

      Προσπάθησα να απαντήσω στις παρατηρήσεις σας, στη διάθεσή σας.

      Διαγραφή
    4. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ7 Μαΐου 2014 στις 12:31 μ.μ.

      Κε Νικολάου χαιρόμαστε που πράγματι υπάρχει ένας συνολικός σχεδιασμός για την παραλία. Απ' ότι είχαμε πληροφορηθεί, ο σύλλογος μηχανικών Αρτέμιδος - Σπάτων είχε υποβάλει στο Δήμο προτάσεις για το παραλιακό μέτωπο, ακόμα και κάτι είχε αναφερθεί για διενέργεια διαγωνισμού και πράγματι θα άξιζε τον κόπο. Άλλωστε με πολύ μικρό κόστος, στις παρούσες συνθήκες, θα υπήρχε ενδιαφέρον από ταλαντούχους νέους επιστήμονες, να ασχοληθούν...
      Τί έγινε; Ο Δήμος κορόϊδευε λέγοντας ναι και μετά, ενώ υπήρχε προσφορά από τους μηχανικούς για δωρεάν μελέτες, έκανε αναθέσεις με πληρωμή για διάφορες μελέτες, σε γραφεία εκτός πόλης φυσικά! Χρειάζεται να πούμε γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι η απερχόμενη δημοτική αρχή; Χρειάζεται;

      Διαγραφή
    5. Κύριε υποψήφιε, ελπίζουμε να γνωρίζετε και σεις και ο ο κύριος Δημήτρης Μάρκου, ότι πριν από τα έργα προηγείται η κάθαρση της παραλίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Να μπει τέλος στην παρανομία με ανοχή του Δήμου κιόλας. Η παραλία Αρτέμιδας είναι υπό κατάληψιν από κερδοσκόπους που την λυμαίνονται και την αποψιλώνουν καθημερινά. Οποια στιγμή πάτε υπάρχουν έργα σε εξέλιξη!
      Αν δεν ξεκινήσετε από αυτές τις αυτονόητες ενέργειες, θα μας βρείτε μπροστά σας.

      Διαγραφή
  3. Κάποιον που να κοιτάξει την πόλη μας ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ μπορούμε να βρούμε;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ7 Μαΐου 2014 στις 12:03 μ.μ.

    ΚΎΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ . ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑ , ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ.! ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ , ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ , ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ7 Μαΐου 2014 στις 12:10 μ.μ.

      Με τον κο Γιαννάτο, μαζί είμαστε, ίδια παράταξη πια.

      Το να υπάρχουν νέες φωνές, που να ενισχύουν τις ήδη υπάρχουσες φωνές και απόψεις, το θεωρώ θετικό.

      Επίσης, μπορεί σαν Ιστιοπλόος Αρτέμιδας να γνωρίζετε το θέμα, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που δεν το γνωρίζει, γιατί δεν έχει πρόσβαση στην πληροφόρηση. Το να ενισχύουμε τη φωνή σας και τις απόψεις σας, πάλι νομίζω ότι είναι θετικό.

      Στη διάθεσή σας

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ "ΙΣΤΙΟΠΛΟΕ"
      δεν βλέπω τον λόγο αντιδικίας σε ένα θέμα που και οι δυο σας συμπορεύεστε!
      είναι κρίμα προτάσεις βελτίωσης και ανάπτυξης του Δήμου μας, να γίνονται αιτίες προεκλογικής κόντρας, για το ποιος γέννησε την ιδέα... όπως και ένας άνθρωπος έτσι και μια ιδέα, γεννιέται, τρέφεται, μεγαλώνει, αναπτύσσεται, ωριμάζει... και αφήνει πίσω της για τους επόμενους το έργο της!

      Διαγραφή
    3. Με τον Γιανάτο τον Δ. Μάρκου έχεις συζητήσει κύριε Νικολάου το θέμα για να γνωρίζεις το ιστορικό και πραγματικό υπόβαθρο και ιστορικό του ή προβάλουμε απλώς κάτι για να το προβάλουμε! Το θέμα αυτό τρέχει εδώ και τρία χρόνια από το τεχνικό πρόγραμμα του Τοπικού Σπάτων το 2011 και Αρτέμιδος το 2013. Ο νυν Δήμαρχος δεν έκανε τίποτα. Από του καινούργιους βλέπω μια προσπάθεια προβολής του θέματος χωρίς εκ βάθου συνεννόηση μεταξύ τους. Τελικά τι μπορεί να περιμένουμε? Απογοητεύομαι!
      Το ότι «μια ιδέα όπως και ένας άνθρωπος έτσι και μια ιδέα, γεννιέται, τρέφεται, μεγαλώνει, αναπτύσσεται, ωριμάζει» είναι καλό σαν θεωρία την έχω ακούσει και σε ακροατήριο δικαστηρίου με δύο εταιρίες με θέμα κλοπή πνευματικής παρουσίας.

      Διαγραφή
    4. σου έκλεψαν δηλαδή την ιδέα της ανάπτυξης... το ίδιο περιμένω να ακούσω και από τον πρωθυπουργό!

      Διαγραφή
  5. ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ7 Μαΐου 2014 στις 12:29 μ.μ.

    KΥΡΙΕ 12.15 ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .. ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΜΑΡΙΝΑ ; ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΠΛΑΜΠΛΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ. ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ , ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως 12:15 αγαπητέ "ΙΣΤΙΟΠΛΟΕ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ" θα σας απαντήσω όπως ανέφερα και προηγουμένως και σε εσάς και στο κο Νικολάου, ότι προσωπικά μου είναι αδιάφορο ποιος γέννησε την "ιδέα"... με ενδιαφέρει μια ιδέα να γίνει πράξη, να αναπτυχθεί, να συντηρηθεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα ! καλός ο προεκλογικός αγώνας όλων σας, αλλά καλό είναι να ξεπεραστούν κάποιες ανούσιες αντιδικίες που θυμίζουν το κλασσικό αναπάντητο ερώτημα "η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα" ! καλείστε όλοι σας ως υποψήφιοι να προσφέρετε στον τόπο μας, είτε ως συμπολίτευση είτε ως αντιπολίτευση ! να προσφέρετε ! επίσης θα σας συστήσω ως "ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ" να εκφράζεστε επώνυμα αφού το άθλημα μας είναι τόσο καθαρό (θάλασσα, αέρας, αξίες και αρχές ναυτοσύνης και σεβασμού στο περιβάλλον) που τα "ψευδώνυμα" δεν του ταιριάζουν!
    Φιλικά, Σιαράβας Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επανερχομαι, πολυ ευχαριστημενος που η αρχικη τοποθετηση -κριτικη μου στον κο Νικολαου ''γεννησε'' εναν τοσο δημιουργικο διαλογο.Αφου συγχαρω τον υποψηφιο που ΑΠΑΝΤΑ στα σχολια-Ο ΜΟΝΟΣ που εγω τουλαχιστον εως σημερα ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗ Ε Π Ω Ν Υ Μ Ω Σ,θελω να επισημανω σε ολους σας τα παρακατω: η αναπτυξη,τουριστικη,οικομομικη-επαγγελματικη ειναι το ζητουμενο σε μια κοινωνια που εχει επιλυσει τα προβληματα της. Διαφορετικα,μονο επιπλεον προβληματα μπορει να δημιουργησει...Αρκει να κανουμε τον συνειρμο με την αναπτυξη που ΘΑ εφερνε το αεροδρομιο...κι εκει ο σχεδιασμος προεβλεπε τουριστες, ξενοδοχεια,θεσεις εργασιας,δρομους....μεχρι και μετρο στο Γεγο!Σημερα 14 χρονια μετα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Ορθος πολεοδομικος σχεδιασμος με στοχο την αναπτυξη μιας πολης προυποθετει τον προσδιορισμο του στοχου (ειναι και το πρωτο, που ξεκαθαρα αναφερεται οταν ανατιθεται μια μελετη)....ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΝΑΔΕΙΞΗ των ιδιαιτεροτητων της πολης η' ''αναπτυξη'' οτι κι οτι με σκοπο το γρηγορο κερδος ΟΛΙΓΩΝ;;;;;;Aυτο, το εχουμε και σημερα ,μια παραλια που υποβαθμιστηκε τραγικα με κακογουστες ,προχειρες κατασκευες που χαρακτηριζουν την πολη μας συνωνυμο της φτηνειας και της κακογουστιας ,προς ωφελος επιχειρηματιων που λυμαινονται τον τοπο μας.Περιστασιακη,ευκαιριακη αναπτυξη λοιπον μπορει ΕΥΚΟΛΩΤΑΤΑ να εξασφαλιστει αν αγνοηθει ο τοπικος ανθρωπινος παραγοντας και το περιβαλλον.Αγαπητε ,καλοπροαιρετε κε Νικολαου ,ευχομαι η παραταξη σας να εχει εκπονησει τετοιες εμπεριστατωμενες μελετες που να εξασφαλιζουν το υγιες μελλον της θαλασσας και της πολης μας και το κυριωτερο, ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ωστε να κρινουμε αν ενα εργο που θα επηρεασει τη ζωη μας εχει τοσα υπερ και τοσα εχεγγυα για την προστασια της θαλασσας ωστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ.Εκτος αν και η δικη σας παραταξη συνεχιζει την πεπατημμενη της επιβολης μεγαλων ''ιδεων'' (βλ.ΚΕΛ,εκμεταλευση παραλιας,οικοπεδοποιηση δασους Δημαρχειου....)που θα καταστρεψουν οτι εχει απομεινει στην πολη μας ,αλλα και καθε ελπιδα αναπτυξης με κεντρικο αξονα ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.Το κερδος, μεσω αμφιλεγομενης αναπτυξης ΕΥΚΟΛΑ εξασφαλιζεται αλλα,πολυ δυσκολα διασφαλιζει την πραγματικη ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ως αμιγως υγιους εννοιας)...... Εχοντας ηδη προσμετρησει την αμεση ανταποκριση σας στις αποριες μου στα θετικα στοιχεια σας, σας ευχομαι ''καλη συνεχεια''....

      Διαγραφή
  7. Η παραλια της Αρτεμιδας ΠΑΣΧΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ απο ανομια ,αυθαιρεσια ,καταπατηση,βρωμια,ηχορυπανση ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Στην Αμβερσσα ,διπλα στην περιοχη των μουρδελων στο λιμανι ,εκαναν ενα κεντρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ισως το καλυτερο στο Βελγιο, για να φερουν αλλο κοσμο.,πραγμα που εν μερει επετευχθη.Θυμιζω οτι το περιφημο Μπομπουρ εγινε επιτηδες σε μια πολυ υποβαθμισμενη ΤΟΤΕ συνοικια του Παρισιου.Το ιδιο εγινε στο νοτιο και δυτικο Λονδινο ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑ σε μια τοσο υποβαθμισμενη περιοχη ,που απλα θα μπαινοβγαινουν καποιοι τυποι, φανταζομαστε πλουσιοι ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ,εχει και στο ΚΑΔΙΞ που γινεται ολο το λαθρεμποριο της Μεσογειου.ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ .Σε μια κατ εξοχην κολυμβητικη θαλασσα ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ και κυριως αποκατασταση του φυσικου περιβαλλοντος που ειναι πανεμορφο διατι διαθετει.
    Ι Εκτεταμενη ομαλη αμμωδη παραλια
    2 υπολειμματα πευκωνα
    3 υδροβιοτοπο
    4 αρχαια
    5 δεν εχει ουτε καταλληλο κολπο ουτε καταλληλο βαθος.
    Αρα αρχιστε απο την αναδειξη των υπαρχοντων ειναι κριμα σε μια τοσο ωραια παραλια να ονειρευομαστε το bodrum απο το μπουντρουμι τις φυλακες της Αλικαρνασσου ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ 7 -8 ΣΕΙΡΕΣ ΣΚΑΦΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκπληκτικη τοποθέτηση !με κάλυψε α π ο λ υ τ α!Η αρτιωτερη απο τις προτάσεις σου Αριστογειτονα!ευχομαι να φτάσει σε ....ευηκοα ωτα

      Διαγραφή
  8. Αγανακτισμένοι δημότες7 Μαΐου 2014 στις 7:45 μ.μ.

    Αριστογείτων ....μπράβο! Οι παρατηρήσεις σου καίριες! Π-ρ-ο-σ-υ-π-ο-γ-ρ-ά-φ-ο-υ-μ-ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι ναι προσυπογραφεις τις δηλωσεις του γιγαντα.

    προσυπογραφεις το πολιτικο βαθος ......ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ .....

    οσο για σας κε Νικολαου χαιρομαστε που ειστε και νεος ανθρωπος και μιλατε ανοικτα
    για σχεδια κατασκευης μαρινας στη πολης μας.

    ομως πρεπει να ξερετε οτι θα σε μια πολη με κατασκευασμενα ηδη αεροδρομια, λιμανια(ραφηνα)
    και βαπορια, καλο θα ηταν να ασχοληθειτε με πιο απλα και βασικα προβληματα.

    Ηπια τουριστικη αναπτυξη σα πολη μπορουμε να εχουμε , τωρα για παραπανω ...δυσκολο.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΧΟΥ ΤΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ....ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΩΞΑΝΕ.....ΚΑΙ ΝΤΕΛΑΛΗΣΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΒΙΒΑ ΒΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ....

    ΔΕΞΙΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ
    ΠΑΠΠΟΥ.

    ΠΩΠΩ ΓΕΛΙΟ , ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ.....

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....

    ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΣΕΙΣ.... ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕ?ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.....
    Τωρα το προσεξα, βρε βρε το αριστερο .....του τσαλαπετεινου ολοι πιασανε καρεκλα και αυτο εμεινε χωρις...Ειναι ακριβως σαν το παιχνιδι με τις καρεκλες....χρειαζεται καλα αντανακλαστικα....ποτε φευγεις ποτε μπαινεις..αυτο μονον το εβγαλαν δεν βγηκε..
    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ .....ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ......ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ ..που ξερεις τι θα ανακαλυψεις στο σπιτι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ,........

    ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ , ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΛΑΣΠΗ.

    ΔΕ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΓΕΡΟΝΤΑ , ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ , ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ,ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ?

    ΜΑΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ........

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ.(ΣΑΜΑΡΑΣ)
    ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΛΕΠΟΥΝ....

    ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΠΟΥ, ΞΥΠΝΑ.

    Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ.

    ΞΥΠΝΑ ΖΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΠΑΡ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΝΑΝΕ.

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΚΕΛ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ...?

    ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΠΟΥ, ΞΥΠΝΑ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οκ καλη η μαρινα δεν λεω... αλλα οταν βλεπεις οτι στον ηδη υπαρχον χωρο του Ναυταθλιτικου κεντρου δεν κανουν τιποτα... δημιουργουν προβληματα δεν προσεχουν τους ομιλους και τους βαζουν εμποδια συνεχεια εεε εκει ειναι να κρατας πολυ μικρο καλαθι σχετικα με τα μεγαλεπήβολα σχεδια περι μαρίνων .
    Εαν δεν εισαι αξιος να διαχειριστεις σωστα κατι μικρο το οποιο εχεις.. πως ειναι δυνατον να κανεις σχεδια για κατι πολυ μεγαλυτερο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΑΓΑΠΗΤΗ 10.31

      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

      ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ)

      ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ (ΜΑΡΙΝΑ)....

      ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΤΑΝΕΙ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  18. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν 105 ..εσυ γιατι δεν ζητησες και εγλειφες τσαμπα?Στην τελικη καλυτερα Μαρινα απο σκυλαδικο....
    io sonno in amorato di marina ...una ragazza .....ασμα ....γενναιε του ΜΠΡΑΝΚΑΛΕΟΝΕ....
    Finito la musica passato la fiesta.....τραγοιυδα τωρα pantiera rossa μοναχος,,και μην ανησυχεις.Αφου δεν επαθες εσυ τιποτα που εμεινες στην απεξω εντελως και με τετοιο ΒΑΡΟΣ δεν φοβαμαι χαρο ...οπως και αν τον λενε....
    Ωραια περασαμε μαζι σου...αντε να αντεξεις και το φιασκο ντελαλη και τα λεμε σε πεντε χρονακια παλι ...αν αντεξει το ηπαρ ...με τοσο πιοτο .....κα;ι τοση στεναχωρια...
    παω για υπνο ....εσυ το ποτηρι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΥΑΛΟ ΑΣΤΟ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Ανωνυμη 10:37 Κ.Π

    Απο τα λεγομενα μου καταλαβες οτι λεω οτι χρειαζεται η Λουτσα Μαρινα??

    Αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις σχεδια για κατι τοσο πολυπλοκο- μεγαλο ενω δεν εισαι αξιος να αξιοποιησεις κατι που εχεις ηδη...

    ΠΡΩΤΑ φτιαχνεις οτι εχεις... και οταν εισαι οκ τοτε εφοσον εχεις πορους κοιταζεις να φτιαξεις το κατι καλυτερο...

    οταν ακους ομως μονο σχεδια προεκλογικα... καταλαβαινεις οτι ειναι απλος μονο σχεδια και λογια για κατανάλωση προς τα προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ,ειναι τι θα γινει με τις καταπατησεις.Ειναι βασικο να αποδοθει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ πρωτα .Ενα μεγαλο μερος του παραλιακου προβληματος ΑΝΘΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ.ΑΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ στους φυσικους της ιδιοκτητες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ αλλα ολοι οι Ελληνες ,τοτε θα μιλαμε για πρωτο βημα.Με καταπατηση αιγιαλου σε τετοια εκταση και ΔΩΡΕΑΝ απο μαγαζατορες ,ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ με αμμοληψιες στην παραλια,με εξαφανιση της τοπικης βλαστησης και ΦΥΤΕΜΑ ΓΙΟΥΚΑ ,δεν γινεται κανενος ειδους αναπτυξη.Αντι λοιπον να παμε μακρια, δεν μας κανει η ακτη Μπρεξιζα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ?ΑΥΤΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ που αρχιζει απο Ν Μακρη με παραλιακο παρκο και αθλοπαιδιες και συνεχιζει μεχρι την παραλια Μαραθωνα πανω απο 5 χιλιομετρα?Δεν μας κανει το δασακι πανω στην θαλασσα ,οι καμπινες, τα ντους, τα παγκακια, μεχρι και γκαζον εχει ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? Αν αξιοποιηθει και ο ναος της Ισιδας ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ.Π ηραν και γαλαζια σημαια και το πρωτο πανευρωπαικο βραβειο για τις διευκολυνσεις που παρεχουν σε ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Δυο καντινες εχει σε ολο σχεδον το μηκος ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΙς ΞΑΠΛΩΣΤΡΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.Ετσι αναδειχτηκε ολη η παραλια Μαραθωνα και για τους ντοπιους και για τους τουριστες που με τα ποδηλατα τους ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ Ν.Μα κρης που ΑΝΘΕΙ ΠΛΕΟΝ.Βλεπω συνεχως Ρωσσους και ρωσσιδες εμαθα οτι εκαναν συμφωνιες με ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ρωσσων για να ερχονται εκτος σαιζον.,γιατι οπως καταλαβαινετε, ρωσσοι αθλητες δεν καταλαβαινουν απο αστειο Ελληνικο χειμωνα.Αυτα ΕΓΙΝΑΝ και δεν με νοιαζει μια ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ γιατι τα απολαμβανουν και οι δημοτες και οι υπολοιποι κατοικοι των γυρω περιοχων απο Κηφισσια μεχρι Αγ Παρασκευη. Εχει ζωνη νεολαιας εκει κοντα στο λιμανακι ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ,ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. Αυτα ειναι υλοποιησιμα, εγιναν διπλα ακριβως σε οχι τοσο ευνοημενη παραλια μαλιστα.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, στην πιο καταλληή παραλια της Αττικης ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά άσε τη Μπρεξιζα γιατι το σκ*τό πάει σύννεφο.Ασε που μέχρι τον Αγ.Παντελεήμονα η καταπάτηση έιναι παγιωμένη, άσε σου λέω... όχι το χάλι το δικό μας αλλά ποιοτικά δε διαφέρει και πολύ η παρανομία, μόνο ποσοτικά. Για να μην πιάσουμε και το Σχινιά. Η Νέα Μάκρη δεν έχει πολύ "πράμα" γιατί πολύ απλά δεν έχει αμμουδιά, όπου όμως υπάρχει εκεί να δεις.

      Διαγραφή
    2. Γιατι παιρνει γαλαζια σημαια?Γιατι εχει ντους αποδυτηρια αθλητικες εγκαταστασεις γκαζον ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΠΡΕΛΛΟΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ?ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑ.Δεν μιλαμε για το κεντρο μιλαμε για την παραλια μπρεξιζα.Εσυ για αλλου μιλας και αλλου συχναζεις .Μονον στο ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑ ΧΑΛΙ....

      Διαγραφή
    3. προς τον 4 42 .
      ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ παει συννεφο γιατι δεν πηρε η ΛΟΥΤΣΑ γαλαζια σημαια ?Αν τις μοιραζουν με βαση το σκ...εεεεε επρεπε να την παρετε εδω.Το λοιπον για να μαθαινεις.Η γαλαζια σημαια ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΝΕΡΟ .Αφορα και την ακτη.Αυτην που εσεις βανδαλιζετε και παραδωσατε στην τσιγαρογοπα στα ηχεια στην ξαπλωστρα κλπ κλπ
      Περνα ολο τον ποδηλατοδρομο και αν ακουσεις μουσικη ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ.Να εισαι σιγουρος θα το ακουσω γιατι εχει ΗΣΥΧΙΑ μαγκα μου και ακους την θαλασσα ασε που την βλεπεις κιολας ενω στην Λουτσα δεν την βλεπεις βλεπεις μονον τις κοιλιες των ξαπλωμενων.
      Και που να περνας απο ΨΗΛΑΑΑΑΑΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ.....εκει να δεις διαφορα ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ....ΑΜΕΣΩΣ καταλαβαινεις που εισαι.ΣΤΗΝ ΒΟΜΒΑΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
  22. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΙΓΜΑ.Πηγα στην λαικη Ν Μακρης με το καροτσι.Εκει συνειδητοποιησα οτι μπορουσα να κυκλοφορω ανετα στο πεζοδρομιο γιατι σε ολες, μα ολες τις διασταυρωσεις ειχε ραμπα για το πεζοδρομιο . Επισης πολλοι ερχονταν με τα ποδηλατα τους....Ερχομαι χρονια στην καλυτερη λαικη που ειναι της ΛΟΥΤΣΑΣ αλλα σκεφτομαι να το κοψω .οπωσ εκοψα το μπανιο τις αγορες και το φαγητο εκει.Το θεμα δεν ειναι αν το εκοψα εγω το θεμα ειναι οτι ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ που καποτε ερχοταν Λουτσα.Πανε και τα καλοκαιρινα σινεμα πανε και τα ουζακια μετα .....και ετσι ερημωσε απο νορμαλ ανθρωπους η περιοχη.Αν δεν τους ξαναφερετε πισω μελλον δεν εχετε.Η κριση θα περασει αλλα ο πελατης θα εχει πεταξει αλλου.Ξερω γονεις που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΟΥΤΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?Εγω ξερω εσεις το σκεφθηκατε?Αν δεν το σκεφθειτε τωρα που εχουμε τοπικες εκλογες ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ?ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ?Γιατι επεσε νεκρικη σιγη για τα παραλιακα?Που ειναι οι συλλογοι να ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ?Ασχολουνται με τα μεγαλα μνημονια και το μνημονιο τσαλαπετεινου ,αυτο που υποτιθεται εκαναν, ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ και μας ντελαλιασατε με ασχετα θεματα και ξυλινα λογια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιμενω ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Ο Φαρος κσθαρισε ,πηγε ο αλλος με την εξεδρα να ξαναστησει κατασταση ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ολα τα μπλογκς της περιοχης και οι περιοικοι και ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ.Ξεχασατε τον κ προπονητη του beach volley που θα εφερνε celebrities και θα εκανε events ?ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΑΝ οτι ειχαν την υποστηριξη του δημου μονον που ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ οτι ηταν στο μιλητο και αδεια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.Τον εδιωξαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ του θαλασσιου μετωπου και πολλοι αλλοι πυξ λαξ., Θελουμε δεσμευσεις τωρα και ενεργοποιηση των πολιτων με τον Δημαρχο μπροστα ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΚΤΗ.ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ...ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ να πινουν τα ουισκια τους να κανουν χοροεσπεριδες και προεκλογικα events με σα στα στεκια των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ.Τερμα πρεπει να τιμωρηθουν εκλογικα , οσοι τους αβανταρουν φανερα πια.
    Τα εργα τους βλεπουμε κιαι οχι τα λογια.Πες μου με ποιον ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με τον Γιανάτο τον Δ. Μάρκου έχεις συζητήσει κύριε Νικολάου το θέμα για να γνωρίζεις το ιστορικό και πραγματικό υπόβαθρο και ιστορικό του ή προβάλουμε απλώς κάτι για να το προβάλουμε! Το θέμα αυτό τρέχει εδώ και τρία χρόνια από το τεχνικό πρόγραμμα του Τοπικού Σπάτων το 2011 και Αρτέμιδος το 2013. Ο νυν Δήμαρχος δεν έκανε τίποτα. Από του καινούργιους βλέπω μια προσπάθεια προβολής του θέματος χωρίς εκ βάθου συνεννόηση μεταξύ τους. Τελικά τι μπορεί να περιμένουμε? Απογοητεύομαι!
    Το ότι «μια ιδέα όπως και ένας άνθρωπος έτσι και μια ιδέα, γεννιέται, τρέφεται, μεγαλώνει, αναπτύσσεται, ωριμάζει» είναι καλό σαν θεωρία την έχω ακούσει και σε ακροατήριο δικαστηρίου με δύο εταιρίες με θέμα κλοπή πνευματικής παρουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας