ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Της 29ης Μαΐου 2014





ΠΡΑΚΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Συνεδρίαση 9η έκτακτη
Της 29ης Μαΐου 2014
Ημέρα: Πέμπτη και ώρα: 20:30 μ.μ.


ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Γκίκας Κωνσταντίνος – Πρόεδρος Δ.Σ.
Ντουρντουρέκα Καλομοίρα – Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Κατραμάδος Σταύρος– Γραμματέας Δ.Σ.
Σερέτης Χρήστος – Αντιδήμαρχος
Μαργέτης Αθανάσιος – Αντιδήμαρχος
Πουλάκης Πέτρος – Αντιδήμαρχος   
Κουλοχέρης Γεώργιος
Μπέκας Γεώργιος
Αποσπόρης Ευάγγελος
Γεωργάκης Αντώνιος
Μαργέτη Αφροδίτη
Κρόκος Νικόλαος
Λιανός Κωνσταντίνος
Ζήση Μαρία
Κασίμης Γεώργιος
Μποτζιολής Δημήτριος
Τσαντήλας Χρήστος
Ραφαήλ Νικόλαος
Μάρκου Δημήτριος
Τούντας Αντώνιος
Ραφτοπούλου Άννα
Στάμου Δημήτριος
Δανέζης Ευάγγελος 


ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΑΡΤΙΑ
Ραφαήλ Νικόλαος
Μάρκου Δημήτριος
Δανέζης Ευάγγελος 


ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Μάρκου Χρήστος – Αντιδήμαρχος
Γκινοσάτης Γεώργιος – Αντιδήμαρχος 
Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης
Μάρκου Παναγιώτα


Προσελεύσεις- Αποχωρήσεις:
·   Πριν την συζήτηση του 1ου και μοναδικού θέματος της ημερησίας διάταξης προσήλθαν οι κ.κ. Ραφαήλ Νικόλαος, Μάρκου Δημήτριος και Δανέζης Ευάγγελος.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών.
     
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ                                  ΣΕΛ.
1. Λήψη απόφασης περί δικαιώματος απλής χρήσης διέλευσης τμήματος παραλιακού πάρκου στα καταστήματα που έχουν προβολή σε αυτό και καθορισμός όρων αυτού.
8

--------------------------------------


ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Αγαπητοί συνάδελφοι αρχίζει η 9η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ώρα είναι εννέα πάρα τέταρτο, το Σώμα βρίσκεται σε απαρτία, με απόντες τον κύριο Μάρκου Χρήστο, τον κύριο Μάρκου Δημήτρη, την κυρία Μάρκου Παναγιώτα, τον κύριο Ραφαήλ, τον κύριο Δανέζη, τον κύριο Γκινοσάτη και τον κύριο Σωτηρόπουλο.
      Σήμερα το μοναδικό θέμα έχει τίτλο «Λήψη απόφασης περί δικαιώματος απλής χρήσης διέλευσης τμήματος παραλιακού πάρκου στα καταστήματα που έχουν προβολή σε αυτό και καθορισμός όρων αυτού».
      Πριν ξεκινήσω, να δώσω συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες, καλό έργο να έχουν για το καλό του τόπου μας.
      Ο κύριος Δήμαρχος έχει ζητήσει το λόγο.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Καλησπέρα σε όλους σας.
      Θέλω να συγχαρώ το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την καθαρή εκλογική νίκη. Εύχομαι από την πλευρά μου ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που σας περιμένει αυτά τα πέντε χρόνια. Καλή και δημιουργική θητεία, καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα επειδή είναι και λίγο ειδικό, θα το εισηγηθεί η υπηρεσία, μέσω του κυρίου Ιωαννίδη, που είναι ο τμηματάρχης του τμήματος.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Να περιμένει λίγο η εισήγηση κύριε Πρόεδρε μέχρι να έρθει ο νέος Δήμαρχος, να μην έμε πάλι τα ίδια πράγματα;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ας κάνουμε ένα διάλειμμα πέντε λεπτών, μέχρι να έρθει ο καινούριος Δήμαρχος.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Επανερχόμαστε στη συνεδρίαση. Προσήλθε ο κύριος Μάρκου Δημήτρης και ο κύριος Ραφαήλ.
      Ο κύριος Κασίμης έχει το λόγο.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να συγχαρώ το νέο Δήμαρχο.
      Κύριε Μάρκου εύχομαι καλή δύναμη σε σένα και σε όλους τους συνεργάτες σου. Έχεις την ευκαιρία που δεν την είχαμε άλλοι Δήμαρχοι, να διοικήσεις άνετα, καθώς η θητεία είναι πλέον πέντε χρόνια, ενώ επίσης και οι δύο πόλεις σου έδωσαν μεγάλο ποσοστό. Σου εύχομαι καλό έργο για το καλό όλων μας, όλων των δημοτών και των δύο πόλεων. Καλή δύναμη σου εύχομαι.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Κύριε Μάρκου, το είπα και πριν έρθετε, συγχαρητήρια και σας εύχομαι μια καλή και δημιουργική θητεία.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Προσήλθε ο κύριος Δανέζης. Μπαίνουμε στο μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης.

     
------------------















ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΘΕΜΑ 1ο
Λήψη απόφασης περί δικαιώματος απλής χρήσης διέλευσης τμήματος παραλιακού πάρκου στα καταστήματα που έχουν προβολή σε αυτό και καθορισμός όρων αυτού.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λήψη απόφασης περί δικαιώματος απλής χρήσης διέλευσης τμήματος παραλιακού πάρκου στα καταστήματα που έχουν προβολή σε αυτό και καθορισμός όρων αυτού.
      Ο κύριος Ιωαννίδης θα κάνει την εισήγηση.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέμα με τις παραχωρήσεις των όμορων καταστημάτων που βρίσκονται στη ζώνη του Παραλιακού Πάρκου, κατά μήκος της λεωφόρου Αρτέμιδος. Ξεκινώντας τις διαδικασίες σαν υπηρεσία, αποστείλαμε όλες τις αιτήσεις και τις συμβάσεις παραχώρησης προς την Κτηματική Υπηρεσία για τον έλεγχο όπως προβλέπει η Υπουργική Απόφαση, την έγκριση ή τη μη έγκριση και την περαιτέρω διαδικασία.
      Για τα καταστήματα αυτά, ξεκινώντας από την οδό Αθανασίου Τούντα και Αρτέμιδος μέχρι σχεδόν και το περίπτερο του ανάπηρου, ο Δήμος μας έχει στην κατοχή του την έκταση του Παραλιακού Πάρκου και η έκταση του Παραλιακού Πάρκου είναι δηλωμένη, η χρήση της είναι ιδιωτική-δασική έκταση. Έχει αριθμό ΚΑΕΚ από το Κτηματολόγιο, είναι ο αριθμός που αναφέρω στην εισήγηση, και θεωρεί η προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας ότι η δική μας ιδιοκτησία ανακόπτει τη γειτνίαση των καταστημάτων με τον αιγιαλό. Είναι τα καταστήματα, η ιδιοκτησία του Δήμου και μετά είναι η γραμμή του αιγιαλού.
      Οπότε δεν μπορούν να πάρουν χώρους χωρίς δημοπρασία, σύμφωνα με την προβολή που έχουν σαν καταστήματα, για όλο το κομμάτι αυτό.
      Αυτό το οποίο μάς ζητάει η Κτηματική Υπηρεσία είναι να προβούμε σε παραχωρήσεις τμημάτων του Παραλιακού Πάρκου, σύμφωνα με την προβολή του κάθε καταστήματος και του πλάτους του Πάρκου, προκειμένου να επέλθει η γειτνίαση και εν συνεχεία η Κτηματική Υπηρεσία να παραχωρήσει το χώρο του αιγιαλού και παραλίας, για την ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων.
      Αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο εμείς σαν υπηρεσία το φτάσαμε μέχρι τα άκρα, για να σας το πω απλά και η προϊσταμένη της Κτηματικής είναι αμετάπειστη και μας ζητάει να προβούμε σε αυτές τις παραχωρήσεις. Όταν εμείς διαπιστώσαμε ότι εκεί πρόκειται για ιδιωτική δασική έκταση, η οποία έχει παραχωρηθεί στο Δήμο από το 1962 και το 1999 με τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου περάστηκε και στο Κτηματολόγιο σαν ιδιωτική έκταση του πρώην Δήμου Αρτέμιδος.
      Θεωρήσαμε σκόπιμο να το θέσουμε υπ’ όψιν σας, γιατί είναι παραχωρήσεις εντός ιδιωτικής δασικής έκτασης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και συνίσταται και εμείς δεν μπορούμε αυτοβούλως να προτρέψουμε ούτε τον κύριο Δήμαρχο ούτε κάποιον άλλον να προβεί σε υπογραφή συμβάσεων, εφόσον δε λάβει γνώση το Σώμα.
      Ζητούμε λοιπόν από εσάς να δείτε τα στοιχεία και να αποφασίσετε σχετικά για το αν θα προχωρήσουμε στις παραχωρήσεις αυτών των κομματιών ή όχι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Ιωαννίδη, στο συμφωνητικό στην εισήγηση στο άρθρο 1, λέει: «Με την παρούσα εκχωρήθη στον μισθωτή δικαίωμα απλής χρήσης διέλευσης εμβαδού…». Αυτό πρέπει να καθοριστεί τώρα από εμάς;

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Το εμβαδόν αυτό στο άρθρο 1 θα προκύψει από την προβολή του κάθε καταστήματος, με το πλάτος του παραλιακού δάσους το οποίο βρίσκεται έμπροσθεν του.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Ραφαήλ έχει το λόγο000.

ΡΑΦΑΗΛ: Επί της διαδικασίας κύριε Πρόεδρε.
      Κύριε Ιωαννίδη προηγουμένως είπατε για το συγκεκριμένο χώρο οτι ανήκει στο Υπουργείο Γεωργίας.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Όχι.  Ανήκει σε εμάς. Έχει αποδοθεί από το Υπουργείο Γεωργίας το 1962.

ΡΑΦΑΗΛ: Και έρχονται σήμερα και ζητάνε τι;

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Είναι το κτήμα Βουρβά αυτό.

ΡΑΦΑΗΛ: Έχει παραχωρηθεί.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Έχει παραχωρηθεί. Επειδή ο χώρος αυτός ιδιοκτησιακά ανήκει στο Δήμο, αποκόπτει το όμορο του αιγιαλού με τις επιχειρήσεις. Σαν να υπάρχει μπροστά τους το σπίτι ενός ιδιώτη, ένα οικόπεδο ενός ιδιώτη.

ΡΑΦΑΗΛ: Πείτε μου, το έργο αυτό όταν έγινε είχε πρόβλημα; Όταν ξεκίνησε να γίνει το συγκεκριμένο έργο, ο παραλιακός χώρος;

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Αυτό δεν το γνωρίζω.

ΡΑΦΑΗΛ: Δεν το γνωρίζετε. Πώς έγιναν οι εργασίες;

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Υπάρχει μελέτη εγκεκριμένη από το Δασαρχείο Πεντέλης.

ΡΑΦΑΗΛ: Για να γίνουν οι εργασίες στο συγκεκριμένο χώρο θέλει άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας. Πώς έγιναν αυτά; Ξέρει κανένας να μας απαντήσει;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βέβαια αυτό είναι εκτός θέματος εντελώς, τι έφτιαχναν τότε και πώς έγινε.

ΡΑΦΑΗΛ: Να μην επικαλούνται το Υπουργείο Γεωργίας. Ο χώρος είναι δικός μας. Δηλαδή τι άλλαξε στη διετία, πέρσι και φέτος;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εδώ δε μιλάει για το ποιου είναι ο χώρος.

ΡΑΦΑΗΛ: Κύριε Πρόεδρε κατάλαβα τι ακριβώς είπε. Δηλαδή τι άλλαξε από πέρσι μέχρι φέτος;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δεν αμφισβητείται ο χώρος κύριε Ραφαήλ. Εδώ το πρόβλημα είναι ότι παρεμβάλλεται αυτή η έκταση στο Παραλιακό Πάρκο και καταργεί τη γειτνίαση του αιγιαλού με τις επιχειρήσεις. Άρα σε κάθε επιχείρηση θα πρέπει να παραχωρηθεί ως διέλευση ένα αντίστοιχο κομμάτι του Παραλιακού Πάρκου ώστε να υπάρχει γειτνίαση. Όχι διάδρομο, όλη η προβολή του κάθε καταστήματος.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΑΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΡΑΦΑΗΛ: Με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου κύριε συνάδελφε και όταν είναι ομόφωνο μπορείς να το περάσεις και σάς διαβεβαιώνω ή σήμερα ο Δήμαρχος ή ο επόμενος που θα έρθει, η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου θα περνάει πρώτα από τον Δήμο και μετά θα κατεβαίνει κάτω.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Κασίμης έχει το λόγο.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Κύριε Πρόεδρε θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Χθες μας κάλεσε ο κύριος Δήμαρχος στο γραφείο του. Μας εξήγησαν και οι υπηρεσίες και ο κύριος Δήμαρχος κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη συγκεκριμένη παραχώρηση και πιστεύω ότι όλοι οι σύμβουλοι που θα ψηφίσουν πρέπει να τα γνωρίζουν.
      Πράγματι κύριε Λιανέ δεν έχουμε το δικαίωμα νόμιμα να το παραχωρήσουμε, όμως συμφωνήσαμε χθες ότι παρατυπώντας θα δώσουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες φέτος να δουλέψουν, με την προϋπόθεση να μη γίνει καμία καταγγελία από κανέναν. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που ρώτησε κάποιος «Γιατί δεν πρόεκυψε πέρσι και πρόπερσι;», από το 2008 που ήσασταν Αντιδήμαρχος, είχαμε κάνει μία παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αρτέμιδος με ένα έγγραφο του τότε Νομικού Συμβούλου, του κυρίου Δερβεντζή και στην ουσία κρύψαμε την ιδιοκτησία μπροστά, το περάσαμε σαν κοινόχρηστο χώρο. Το Παραλιακό Πάρκο το ονομάσαμε κοινόχρηστο χώρο. Στα χαρτιά αυτό φαινόταν. Φέτος έγινε καταγγελία και κανένας δε μας εξασφαλίζει. Αυτό πρόεκυψε φέτος γιατί έγινε καταγγελία.
      Άρα, πάνω σε αυτό το θέμα πρέπει να είμαστε πιο αναλυτικοί γιατί δεν είναι ένας διάδρομος δέκα μέτρα. Σε κάποια καταστήματα θα παραχωρηθεί χίλια πεντακόσια τετραγωνικά μέτρα χώρος, αλλού επτακόσια, αλλού οχτακόσια, σε ένα ιδιόκτητο κομμάτι του Δήμου που θα το παραχωρήσουμε δωρεάν ή έναντι τιμήματος. Μία απόφαση η οποία υποχρεωτικά πρέπει να πάει στην Περιφέρεια, γιατί θα μπει τίμημα. Το τίμημα είτε είναι μηδενικό, είτε είναι ένα ευρώ, είτε τριάντα ευρώ, θα πρέπει να εγκριθεί και από την Περιφέρεια. Άρα  να μη λέμε στους ανθρώπους: «Ψηφίζοντας εμείς σήμερα, λύσατε το πρόβλημα σας». Δεν είναι έτσι. Πλέον είναι μπλεγμένα τα πράγματα.
      Ένα άλλο θέμα που με φοβίζει είναι ότι σήμερα το πρωί διάβασα  στο διαδίκτυο ότι έγινε καταγγελία για το γήπεδο που έφτιαχναν κάτι, μία μάντρα και βγαίνει ανακοίνωση κύριε Δήμαρχε από συνεργάτη σας που λέει: «Φτάνει πια! Στις 18 και στις 25 οι δημότες επέλεξαν άλλη πορεία. Τη νομιμότητα, τη διαφάνεια, την προστασία στο περιβάλλον και στη δημόσια περιουσία!»
      Άρα, έχουμε και ένα δεύτερο φόβο. Εγώ προσωπικά.  Γι’ αυτό θα ψηφίσω ναι στην εισήγηση, με την προϋπόθεση ότι αυτή η απόφαση πριν υπογραφεί, να έχει την έγκριση της Περιφέρειας, γιατί θα μας εκθέσεις κύριε Δήμαρχε. Εμείς ψηφίζουμε, εσύ υπογράφεις. Εμείς έχουμε την ευθύνη, που θα ψηφίσουμε.
      Ευχαριστώ πολύ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Κασίμη αυτή η απόφαση είναι συνημμένη στα χαρτιά που θα υποβάλλουν οι μαγαζάτορες. Ένα συνημμένο έγγραφο μαζί με όλα τα άλλα, θα είναι και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οπότε θα πάει στην Περιφέρεια αναγκαστικά.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Θα πρέπει να δεσμευτείτε κύριε Πρόεδρε ότι αυτή η απόφαση θα πάει γρήγορα στην Περιφέρεια να εγκριθεί γιατί είμαστε στον Μάιο. Να μην πάει με την αλληλογραφία στην Περιφέρεια και κάνει ένα μήνα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Μάρκου Δημήτριος έχει το λόγο.

ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Θα ήθελα να πω συμπληρωματικά σε αυτά που είπε ο κύριος Κασίμης είναι ότι στο συγκεκριμένο χώρο που θα εκχωρηθεί στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων δε θα πρέπει να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση. Απλή διέλευση και μόνο.
      Επίσης βλέπω στο σχέδιο εκχώρησης ότι δεν έχει καθοριστεί κάποια τιμή. Προφανώς είναι δωρεάν;

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Αν θα θέλαμε να ορίσουμε μίσθωμα θα έπρεπε να ακολουθήσουμε τη διαδικασία της δημοπράτησης, όπως προβλέπεται από τον κώδικα. Επειδή εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία αυτή και επειδή είναι ιδιοκτησία του Δήμου και προσπαθούμε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν τα δικαιώματα των χρηστών των διαδρόμων διέλευσης, το αφήνουμε χωρίς τίμημα.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Απώλεια δημοσίου χρήματος είναι το επείγον για το οποίο ήρθε το θέμα σήμερα για συζήτηση. Μιλάμε για τρεις χιλιάδες τριακόσια πενήντα περίπου τετραγωνικά μέτρα παραχώρησης αιγιαλού, που σημαίνει ότι αφαιρούμενου του 20% που πληρώνουμε υπέρ του δημοσίου, βγαίνει γύρω στις εξήντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Εξήντα πέντε χιλιάδες ευρώ είναι οι Ναυαγοσωστικές Υπηρεσίες του 2014. Τα έσοδα τα οποία εισπράττουμε από την παραλία καλύπτουν τις ανάγκες για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε εμείς το χώρο του αιγιαλού. Γι’ αυτό και έρχεται το θέμα, γιατί θα είναι μεγάλη απώλεια.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Μία ακόμα ερώτηση μπορώ να κάνω;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Κασίμης έχει το λόγο.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Μετά τις 31 Μαΐου Δήμαρχε είπατε χθες ότι μεταβιβάζεται η όλη αρμοδιότητα αυτή στην ΚΥΔ, η οποία αντί για 20%, θα εισπράττει το 50% του τιμήματος.
      Πώς θα την καλύψεις αυτή τη διαφορά; Γιατί τώρα, αφαιρώντας το 20%, βγάζεις ένα τίμημα εξήντα έξι, τόσο που είναι το κόστος. Αφαιρώντας 50%, πόσο θα περισσέψει; Μήπως από εκεί πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και ένα αίτημα κύριε Δήμαρχε προς την ΚΥΔ να συμμετέχει στη διαδικασία της πληρωμής αυτών των υπηρεσιών; Γιατί θα μείνει κενό πλέον στον προϋπολογισμό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Δανέζης έχει το λόγο.

ΔΑΝΕΖΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, σύμφωνα με την εισήγηση που μάς παρουσιάζετε, καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να προχωρήσει σε ένα νομικό ακροβατισμό. Στην κυριολεξία αυτό είναι. Είναι μία διάτρητη ενέργεια που μπορεί να καταγγελθεί από τον οποιοδήποτε, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγαπητοί μας επαγγελματίες. Εδώ όμως θα πρέπει να πει ξεκάθαρα ο καθένας ποια είναι η θέση του για να βοηθηθούν αυτοί οι επαγγελματίες.
      Όλα αυτά τα χρόνια η θέση μας ήταν ότι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να τοποθετούν ένα λυόμενο ή τροχήλατο πάγκο και να εξυπηρετούν τους πελάτες στην προβολή του καταστήματος τους, ώστε και οι λουόμενοι να μην έχουν πρόβλημα με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και οι ίδιοι να μη επιβαρύνονται με επιπλέον δημοτικά τέλη.
       Μία λύση όμως που αν και την προτείναμε κατ’ επανάληψη, κανενός από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ίδρωσε το αυτί του. Με συγχωρείτε αν κάποιος την έχει κάνει αποδεκτή. Αυτή η λύση λοιπόν που εμείς προτείναμε είναι και μία λύση δίκαιη, αλλά και μία λύση η οποία κτυπάει τον άνισο ανταγωνισμό που διαφαίνεται στο επάγγελμα της εστίασης σήμερα στην περιοχή μας, διότι είναι κάποιοι άλλοι που έχουν μεγάλη «φάτσα» και βάζουν πολλές ξαπλώστρες και κάποιοι άλλοι που σήμερα διαπιστώνεται ότι έχουν πρόβλημα πραγματικά να αντιμετωπίσουν αυτό τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τον άνισο.
      Επομένως, η άποψη μας η οποία παραμένει και την ξαναβάζουμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι ότι θα πρέπει να καταργηθούν όλες οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες. Όλες, και σε αυτούς που ήδη κάνουν χρήση και σε αυτούς που σήμερα νομίζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα με τις ομπρέλες. Το θέμα είναι να καταργηθούν, διότι πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να είναι αντίθετο με την κατάληψη του αιγιαλού και πολύ περισσότερο να είναι αντίθετο με την εκμίσθωση δημόσιας έκτασης, που συζητιέται τώρα εδώ.
      Η λύση είναι αυτή που σας είπα, να μπορούν να βάζουν τον πάγκο τους με έναν υπάλληλο να εξυπηρετεί τους πελάτες. Να εκλείψει αυτό το τραγικό φαινόμενο στην παραλία μας. Ερχόμαστε σήμερα εδώ να εξυπηρετήσουμε μία παράλογη θέση με μία παράνομη πράξη σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πρέπει να αλλάξετε θέση, να υιοθετήσετε τη δική μας πρόταση, που είναι συμφέρουσα και για τους λουόμενους και για τους επαγγελματίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστούμε. Ο κύριος Ραφαήλ έχει το λόγο.

ΡΑΦΑΗΛ: Κύριε Πρόεδρε, άκουσα τον κύριο συναδελφο. Αυτοί οι άνθρωποι εδώ που βλέπετε πίσω μας, κρέμονται από τα χείλη μας. Αυτοί λιμοκτονούν εννέα μήνες και περιμένουν τρεις μήνες να βγάλουν κάποιο μεροκάματο. Δε θα πρέπει κύριε συνάδελφε να λέγονται αυτά τα λόγια εδώ πέρα. Και να σας πω και κάτι; Αυτές οι καρέκλες είναι ηλεκτρικές, έχετε μερίδιο ευθύνης.
       Και στην παραλία, επειδή αν θα κοιτάξουμε όλοι μας το δρόμο αυτόν εκεί, ανεβοκατεβαίνουν παιδιά που πάνε να βγάλουν ένα μεροκάματο. Εγώ θα σας προτείνω και μέσα στον αιγιαλό, στο συγκεκριμένο χώρο που έχει ο καθένας, να βάλει και ένα 2 επί 2 για εναποθέσεις αναψυκτικών και να μπορεί να δουλεύει. Να μπορεί να δουλεύει, να μην πηγαινοέρχεται πάνω. Αυτές οι καρέκλες είναι ηλεκτρικές και θέλουν και μερίδιο ευθύνης. Εγώ θα πω ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Τσαντήλας.

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τρεις χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, τι σημαίνει αυτό; Κατ’ αρχήν, για ποιο χώρο μιλάμε; Μιλάμε από το σήμα των αρχαίων μέχρι το Τρόλεϊ, γιατί από εκεί είναι Β1 και ούτε το συζητάμε. Τρεις χιλιάδες μέτρα σημαίνει από το κύμα είχε έξι μέτρα πάνω. Το μήκος από εκεί μέχρι εκεί που συζητάμε είναι πεντακόσια μέτρα.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Δεν εννοούσα αυτό.

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Λέτε ότι θα νοικιάσουμε τρία στρέμματα, το λέτε εδώ στην εισήγηση. Εγώ πώς το ερμηνεύω; Ότι τρία στρέμματα αιγιαλού, για μένα, είναι από εκεί που σκάει το κύμα όπου θέλεις και μέσα. Αν διαιρέσεις τα πεντακόσια μέτρα με τις τρεις χιλιάδες, βγαίνει ότι πέντε μέτρα από το κύμα και μέσα. Αυτό εννοείτε «αιγιαλό». Λάθος, δεν είναι αιγιαλός αυτό.
      Δεύτερον, όσον αφορά την πρόσβαση, υπάρχει. Δε θα υπάρχει όταν αποφασίσει ο Δήμος να το συρματοπλέξει. Να τα βάζουμε ένα-ένα στη σειρά και να ξέρουμε τι αποφασίζουμε. Είναι ιδιωτικό δασός, ό,τι έχει γίνει εκεί είναι παράνομο τελείως. Είτε από το αεροδρόμιο, είτε οποιοσδήποτε Δήμαρχος το έχει κάνει, είναι παράνομο. Αλλά ας πούμε ότι αυτό θα φτιαχτεί στο μέλλον ή δεν απασχολεί το παρόν. Πάντως, δεν είναι συρματοπλεγμένο, άρα πρόσβαση υπάρχει. Ποιο είναι το θέμα τώρα; Να βρούμε ένα τερτίπι, ώστε αυτή η πρόσβαση να θεωρηθεί προέκταση μαγαζιών. Δεν γίνεται.
      Η σωστή διαδικασία είναι να απεγκλωβίσουμε την έννοια πρόσβασης, γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχει και μάλιστα αυτό το θαυμάσιο δάσος είναι ένα απέραντο παρκινγκ αυτοκινήτων, αισχρή κατάσταση δηλαδή στην πλειοψηφία του. Να απεγκλωβίσουμε την εισήγηση μας από τη χρήση πρόσβασης και την παραλία και με συμφωνία κυρίων να δημοπρατηθεί ανά τμήματα και να βάλουν τις ομπρέλες και είμαστε όλοι καλυμμένοι.
      Αυτό που πάμε να κάνουμε τώρα είναι εντελώς παράνομο και συμφωνώ μαζί σου, και το είχα πει και την άλλη φορά και με αδίκησες. Πάντα αυτό το ΚΚΕ με αδικεί. Αυτό προτείνω, καινούρια θέση της εισήγησης τώρα, η πρόσβαση υπάρχει, δεν το συζητάμε, η παραλία ανήκει στην Κτηματική Υπηρεσία, να προκηρυχθεί η έκταση του αιγιαλού που δεν είναι πέντε μέτρα, έχει τελείως λάθος η υπηρεσία. Τον αιγιαλό τον μέτρησα και είναι μέσος όρος τριάντα δύο μέτρα, που σημαίνει ότι είναι περίπου δεκαπέντε στρέμματα, και συμφωνία κυρίων στη δημοπρασία αυτή να συμμετέχουν τα μαγαζιά.
      Ευχαριστώ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Μάρκου.

ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Η πρόταση αυτή που έκανε ο κύριος Τσαντήλας την έκανα και εγώ στον κύριο Ιωαννίδη. Θεώρησα ότι γίνεται αλλά εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, όπως πολύ σωστά μου είπε. Και εγώ είπα να κάνουμε μία κοινοπραξία. Πόσα άτομα είναι; Επτά-οχτώ άτομα να κάνουν μία κοινοπραξία για να πάρουμε τα τετραγωνικά που του αναλογεί.

ΔΑΝΕΖΗΣ: Χωρίς κατάληψη όμως με ομπρέλες.

ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Εκεί όμως εγκυμονεί ο κίνδυνος να βγει και να το χτυπήσει, εφόσον θα ανακοινωθεί αυτό, μία άλλη εταιρία και να μείνουν πάλι στην απ’ έξω οι άνθρωποι.
      Άρα είναι αυτό το θέμα, ότι δεν μπορούν να διασφαλιστούν και να αποκτήσουν πρόσβαση με αυτό τον τρόπο, γιατί μπορεί να εμφανιστεί κάποιος άλλος.

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Να παρανομήσουμε εμείς για να διασφαλίσουμε αυτό, είναι περισσότερο επικίνδυνο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Να ξεκαθαρίσει ο κύριος Ιωαννίδης κάτι πάνω σε αυτό.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Τα τετραγωνικά τα οποία έχουμε εγγράψει εμείς στην εισήγηση δεν είναι όλο το μήκος και το πλάτος του αιγιαλού. Τα τετραγωνικά αυτά αντιστοιχούν στα τετραγωνικά τα οποία θα καταλάβουν τα καταστήματα στο χώρο του αιγιαλού, τι θα τους χορηγηθεί ανάλογα με την προβολή που έχουν, εγκεκριμένα βέβαια από την Κτηματική, με μέγιστο τα πεντακόσια τετραγωνικά. Πάνω από πεντακόσια τετραγωνικά παραχώρησης δε γίνεται.
       Εδώ έχουμε μια διάταξη νόμου. δεν μπορούμε όταν έχουμε καταστήματα κατά προβολήν να κάνουμε δημοπράτηση. Θα πρέπει όλα τα καταστήματα να κάνουν δήλωση παραίτησης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και μετά να προχωρήσουμε σε δημοπράτηση. Ένα είναι αυτό. Η δημοπράτηση και η χρησιμοποίηση της παραλίας αφορά μόνο την απλή χρήση τοποθέτησης ομπρελών, ξαπλώστρων και τα λοιπά. Δε δίνουμε άλλο χώρο για οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Για θαλάσσια μέσα και για καντίνες έχει απορριφθεί και για τη συγκεκριμένη διαδικασία έχουμε πάρει και την έγκριση της Αρχαιολογίας.
       Αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω, δεν κάνουμε εμείς ό,τι θέλουμε κάθε χρονιά. Υπάρχει καθορισμένη διαδικασία από την Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών με το Υπουργείο Εσωτερικών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Κασίμης έχει το λόγο.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Να διευκρινίσω λίγο στον κύριο Τσαντήλα. Στις 27-1-2003 εγκρίθηκε δασοτεχνική μελέτη και από την Περιφέρεια και από το Δασαρχείο. Ό,τι είναι κατασκευασμένο εκεί είναι νόμιμο. Άρα δεν υφίσταται αλλαγή. Είναι παραλιακό δάσος αναψυχής ιδιοκτησίας Δήμου Αρτέμιδος παλιά, άρα Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος σήμερα. Αυτό δεν αμφισβητείται πλέον, είναι απλή χρήση παραλιακού δάσους αναψυχής.
      Άρα χρήση για διέλευση έχει. Το θέμα είναι της παραχώρησης διαφόρων τμημάτων του δάσους αυτού μπροστά από τα καταστήματα για διέλευση, που είναι αλλού επτακόσια τετραγωνικά μέτρα, αλλού οχτακόσια. Όλος ο αιγιαλός είναι ακριβώς είκοσι τέσσερα στρέμματα. Είκοσι τέσσερα, όχι δεκατέσσερα. Αυτό που είχε ενοικιαστεί το 1999 σε πρώτη φάση ήταν πενήντα στρέμματα, μετά αφαιρέθηκαν τα εικοσιπέντε περίπου, εικοσιτέσσερα εξακόσια, που ήταν αιγιαλός. Ο αιγιαλός εκεί, που μπορούν να μπουν ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι εικοσιτέσσερα στρέμματα και θα χρησιμοποιηθούν από αυτά τα εικοσιτέσσερα μόνο τα τριάμισι.
      Πάντως η πιο νόμιμη διαδικασία είναι αυτό που συζητήσαμε χθες και στο γραφείο του Δημάρχου, ο Δήμος να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να τα παραχωρήσει στα καταστήματα. Δηλαδή,  πόσες ομπρέλες και ξαπλώστρες υπάρχουν; Μία, δύο, τρεις. Άλλος θα βάλει τριάντα, άλλος σαράντα, ανάλογα με το πόση είναι η προβολή του καθενός, θα γίνει μία παραχώρηση των ξαπλώστρων και των ομπρελών από τους καταστηματάρχες προς το Δήμο, και έτσι ο Δήμος μετά μπορεί να δώσει κατευθείαν τις δικές του ομπρέλες και ξαπλώστρες.
      Εκεί όμως, εγκυμονεί ο κίνδυνος. Δε θα μπορεί να εισπράξει ο Δήμος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Μαργέτης έχει το λόγο.

ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Κύριοι συνάδελφοι νομίζω ότι απόψε το θέμα δεν είναι αυτό που αναπτύσσουμε. Το θέμα απόψε που συζητάμε είναι η διέλευση για να πάνε στο χώρο προβολής, που ενδεχομένως να είναι πεντακόσια τετραγωνικά, τετρακόσια, τριακόσια. Άρα, και όπως αναφέρεται στο άρθρο 1 του συμφωνητικού, θα μπορούσαμε, αν διευκολύνει αυτό, μία πρόταση είναι, η διέλευση πόσο χρειάζεται;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Μαργέτη αυτό απαντήθηκε από τον κύριο Ιωαννίδη.
      Η κυρία Ζήση έχει το λόγο.

ΖΗΣΗ: Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Έχουμε αποφασίσει εδώ και δύο μήνες τιμή, έχουμε αποφασίσει ναυαγοσώστες, έχουμε αποφασίσει τα πάντα για τις ομπρέλες και τα καθίσματα. Η υπηρεσία ήρθε σήμερα γιατί πρέπει να καταβάλει το φάκελο μέχρι τις 31 του μήνα γιατί έχει ένα τεχνικό πρόβλημα, τεχνικό-τυπικό πρόβλημα. Στην ουσία η κατάσταση είναι η ίδια που είναι όλα αυτά τα χρόνια. Τί συζητάμε; Αφού έχουμε αποφασίσει εδώ και δύο μήνες ότι θα δοθούν καρέκλες και ομπρέλες. Δηλαδή συζητάμε για να συζητάμε.
      Πρόεκυψε μία καταγγελία, το είχαμε αποφασίσει όμως πριν δύο μήνες όλοι, μας ότι θα γίνει έτσι. Άρα; Βρήκαμε ένα τρόπο, να τελειώνουμε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Δανέζη για ένα λεπτό έχετε το λόγο.

ΔΑΝΕΖΗΣ: Ναι, ένα λεπτό μόνο κύριε Πρόεδρε.
      Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική που λέει ότι για να καθαρίσουμε την παραλία ως έχουμε υποχρέωση και να βάλουμε ναυαγοσώστες, ότι σώνει και καλά πρέπει αν εκμισθώσουμε τον αιγιαλό. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Είναι λογιστική λογική αυτή  τώρα.
      Το θέμα που τέθηκε προηγούμενα κύριε Πρόεδρε είναι για δημοπράτηση. Η δημοπράτηση εγκυμονεί τον κίνδυνο να μπει άλλος στη διαδικασία και τελικά να πάρει το κομμάτι του αιγιαλού. Δεν είναι λύση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το είπαμε αυτό.

ΔΑΝΕΖΗΣ: Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι αυτή που σας έχω πει, η οποία απαλλάσσει και τους επαγγελματίες από δημοτικά τέλη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η κυρία Μαργέτη θέλει να κάνει μία διευκρίνιση.

ΜΑΡΓΕΤΗ: Αν κατάλαβα καλά κύριε Ιωαννίδη, αν έχω λάθος διορθώστε με, ο λόγος που θα γίνει αυτό το οποίο εισηγείστε είναι για να εξασφαλιστεί η γειτνίαση. Δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας. Θα είναι πάλη διέλευση, όπως ήταν και πάντα, απλά επειδή τώρα μετά την καταγγελία διαπιστώθηκε ότι είναι ιδιωτικός δασικός χώρος, απαιτείται αυτό για να εξασφαλιστεί η γειτνίαση, η οποία είναι προϋπόθεση για την παραχώρηση της προβολής. Σωστά; Θα τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις που υπάρχουν ούτως ή άλλως, το μέγιστο εμβαδόν των πεντακοσίων τετραγωνικών, η απόσταση των έξι μέτρων από τη θάλασσα, η απόσταση μεταξύ τους και τα λοιπά. Απλά λέω ότι δεν αλλάζει τίποτα.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Απλούστατα, όλη αυτή η ιστορία γίνεται, το λέω πάλι, γιατί λόγω αυτής της ιδιοκτησίας του παραλιακού πάρκου καταργείται η γειτνίαση. Απλά οι καταστηματάρχες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν μόνο χρήση διέλευσης. Μη διανοηθεί κανένας σε αυτό το τμήμα που τώρα υποτίθεται θα παραχωρηθεί, να βάλει οποιαδήποτε κατασκευή. Αμέσως έχετε χάσει το δικαίωμα και για τον αιγιαλό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Τούντας για μισό λεπτό και μία ερώτηση ο κύριος Γιαννάτος.

ΤΟΥΝΤΑΣ: Τα περισσότερα που έχουμε πει είναι εκτός θέματος. Το θέμα είναι καθαρά η διέλευση, για το λόγο που έχει ειπωθεί πριν. Το κομμάτι που δίνουμε στους καταστηματάρχες της παραλίας είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό του αιγιαλού. Το αν κάποιος παρανομει είναι μία άλλη ιστορία. Ο Δήμος στην ουσία παραχωρεί σε αυτά τα δέκα καταστήματα μόνο τα τρεις χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Αυτό το παραχωρούμε ως διέλευση. Το λέω για να μη μεγαλοποιούν κάποιοι ότι ο Δήμος παραχωρεί στα καταστήματα όλη τη θάλασσα. Ο Δήμος παραχωρεί συγκεκριμένα τετραγωνικά, που δεν μπορεί να υπερβαίνουν τα πεντακόσια στο κάθε κατάστημα. Μη μεγαλοποιούν μερικοί τα πράγματα ότι πάμε και δίνουμε όλο τον αιγιαλό παντού. Αν κάποιος καταστηματάρχης δεν το τηρεί αυτό, απλά παρανομει αυτός.
      Όσον αφορά το θέμα της διέλευσης, πολύ σωστά λέει ο κύριος Δήμαρχος ότι αυτό είναι μόνο διέλευση και τίποτα άλλο. Οπότε πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και για το Δημοτικό Συμβούλιο και για τον κύριο Δήμαρχο και για τον μελλοντικό Δήμαρχο και για όλους.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μία ερώτηση θέλει να κάνει ο κύριος Γιαννάτος.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Εγώ δεν έχω καταλάβει αν είναι νόμιμο ή αν είναι παράνομο. Άλλος λέει ότι είναι νόμιμο και άλλος λέει ότι είναι παράνομο. Διάβασα όμως εδώ στην εισήγηση ότι η Κτηματική Υπηρεσία της Ανατολικής Αττικής ζήτησε την εκχώρηση της διέλευσης. Από πού; Από το Δήμο. Με έγγραφο; Έχει δικαίωμα δηλαδή να ζητήσει; Νομιμοποιείται; Εξαρτάται και από την Κτηματική Υπηρεσία του δημοσίου και το ζήτησε εγγράφως; Γιατί αν το ζήτησε εγγράφως και έχει το δικαίωμα, τότε νομίζω δεν υπάρχει δυσκολία για το Δήμο.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Κύριε Γιαννάτο είναι ιδιοκτησία του Δήμου.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Άρα δεν είναι παράνομη η διέλευση. Η Κτηματική Υπηρεσία έχει λόγο στην υπόθεση αυτή; Όχι;
       Μας παρακάλεσε δηλαδή απλώς για να λυθεί το θέμα; Γιατί το ζήτησε δηλαδή; Να εξυπηρετήσει ποιον; Μα λέτε εδώ ότι η Κτηματική Υπηρεσία μάς ζήτησε να εκχωρήσουμε τη διέλευση; Γιατί το ζήτησε δηλαδή; Έχει δικαίωμα να μας το ζητήσει; Μας παρακαλεί;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είναι νόμιμο να το ζητάει.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Αυτό λέω, έχει λόγο;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Βέβαια έχει λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Ποθουλάκης ένα λεπτό έχει το λόγο και περνάμε στην ψηφοφορία.

ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ: Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε.
      Θέλω να βοηθήσω τη διαδικασία. Κατ’ αρχήν είναι η πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται ο νόμος στον τομέα αυτό και απορώ γιατί μπαίνουν αυτά τα θέματα. Με αυτό που κάνετε φέτος για πρώτη φορά εφαρμόζετε σωστά το νόμο και αυτό βοηθάει και τους καταστηματάρχες. Ουσιαστικά πρέπει να γίνει ένα σύμφωνο νόμιμης διέλευσης. Αυτό ζητάει η Κτηματική, χωρίς να είναι αρμόδια αλλά ξέρει το νόμο, γιατί αρμόδιο για την περιουσία του Δήμου είναι ο Δήμος. Είστε αυτοδιοίκηση. Να υπερασπιστούμε και πέντε πράγματα της αυτοδιοίκησης. Είναι περιουσία του Δήμου και εμείς είμαστε στη διάθεση και της υπηρεσίας αν θέλει νομοτεχνικά να βοηθήσουμε την τεκμηρίωση, ώστε να μην πέφτει με καμία προσφυγή αν έχει γίνει, που δεν έχει γίνει βέβαια από εμάς. Ο Όμιλος Προβληματισμού ξεκαθαρίζω, δεν έχει κάνει ποτέ καμία προσφυγή για κανένα κατάστημα και για καμία επιχείρηση, πάρα μόνο για τη Β1 Ζώνη.
      Ο κύριος Κασίμης μπέρδεψε τα πράγματα και είναι προς τιμή του κυρίου Λεδάκη που σήμερα ξεκαθάρισε το θέμα σε σχέση με το επεισόδιο που έγινε κάτω στο γήπεδο. Έχουμε βγάλει και δεύτερη ανακοίνωση, ο κύριος Κασίμης βέβαια δεν τη διάβασε, ο αρχηγός της παράταξης μας την έχει και γι’ αυτό μη μας ζαλίζετε.
      Όσον αφορά το θέμα της διαδικασίας που τηρείται, στα επιχειρήματα ισχύει βέβαια, η νομοθεσία αυτή που γίνεται για τη διέλευση, υπήρχε από το 2001. Ο κύριος Κασίμης τη γνώριζε και όλοι τη γνώριζαν. Την εφαρμόζουμε για πρώτη φορά, αλλά μην κινδυνολογούμε γι’ άλλη μία φορά σε βάρος των επαγγελματιών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πάμε σε ψηφοφορία.
      Ο κύριος Μαργέτης Αθανάσιος.

ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Σερέτης.

ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Πουλάκης.

ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Κουλοχέρης.

ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Μπέκας.

ΜΠΕΚΑΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Αποσπόρης.

ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Γεωργάκης.

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η κυρία Μαργέτη.

ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Κρόκος.

ΚΡΟΚΟΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Ο κύριος Λιανός;

ΛΙΑΝΟΣ: Ναι, εφόσον τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η κυρία Ζήση;

ΖΗΣΗ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Κασίμης; Η κυρία Ντουρντουρέκα ναι, ο κύριος Μποτζιολής ναι, ο κύριος Ραφαήλ ναι. Ο κύριος Τσαντήλας;

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Όχι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Μάρκου Δημήτριος ναι, ο κύριος Τούντας Αντώνιος ναι, η κυρία Ραφτοπούλου ναι, ο κύριος Στάμου Δημήτριος ναι, ο κύριος Κατραμάδος ναι, ο κύριος Δανέζης Ευάγγελος όχι, ο κύριος Μπαλόπητος;

ΜΠΑΛΟΠΗΤΟΣ: Ναι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα περνάει λοιπόν κατά πλειοψηφία. Η απόφαση πήρε αριθμό 147/2014.
      Λύεται η συνεδρίαση.



--------------------













Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκίκας Κωνσταντίνος
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντουρντουρέκα Καλομοίρα
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κατραμάδος Σταύρος


ΤΑ ΜΕΛΗ
Μαργέτης Αθανάσιος
Λιανός Κωνσταντίνος
Σερέτης Χρήστος       
Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης(Απών)
Μάρκου Χρήστος(Απών)
Ζήση Μαρία
Πουλάκης Πέτρος 
Κασίμης Γεώργιος
Κουλοχέρης Γεώργιος
Μποτζιολής Δημήτριος
Γκινοσάτης Γεώργιος (Απών)
Ραφαήλ Νικόλαος
Μπέκας Γεώργιος
Τσαντήλας Χρήστος
Μάρκου Παναγιώτα(Απούσα)
Μάρκου Δημήτριος
Αποσπόρης Ευάγγελος
Τούντας Αντώνιος
Γεωργάκης Αντώνιος
Ραφτοπούλου Άννα
Μαργέτη Αφροδίτη 
Στάμου Δημήτριος
Κρόκος Νικόλαος
Δανέζης Ευάγγελος








ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΜΙΛΗΤΩΝ


ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ................................................................................................................................................................................................................................. 24
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ................................................................................................................................................................................................................................... 24
ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ................................................................................................................................................................................................................................... 22
ΔΑΝΕΖΗΣ.............................................................................................................................................................................................................................. 14, 17, 20
ΔΗΜΑΡΧΟΣ.......................................................................................................................................................................................................... 4, 6, 7, 11, 21, 22
ΖΗΣΗ.................................................................................................................................................................................................................................................... 19, 25
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ..................................................................................................................................................................................................... 8, 9, 10, 13, 16, 18
ΚΑΣΙΜΗΣ....................................................................................................................................................................................................... 6, 7, 11, 13, 14, 18, 22
ΚΡΟΚΟΣ.......................................................................................................................................................................................................................................... 24, 26
ΛΙΑΝΟΣ.................................................................................................................................................................................................................................................. 24
ΜΑΡΓΕΤΗ.................................................................................................................................................................................................................................... 20, 24
ΜΑΡΓΕΤΗΣ................................................................................................................................................................................................................................ 19, 23
ΜΑΡΚΟΥ Δ................................................................................................................................................................................................................................ 13, 17
ΠΟΥΛΑΚΗΣ...................................................................................................................................................................................................................................... 24
ΠΡΟΕΔΡΟΣ................................................................................................ 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
ΡΑΦΑΗΛ............................................................................................................................................................................................................................. 9, 10, 11, 15
ΣΕΡΕΤΗΣ............................................................................................................................................................................................................................................. 23
ΤΟΥΝΤΑΣ............................................................................................................................................................................................................................................. 21
ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ..................................................................................................................................................................................................................... 16, 17, 25

125 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ (που του ανηκει ως δασος) ειναι ο Δημος Αρα ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ?ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ,ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΨΗ? ΣΑΝ ΠΟΛΥ LARGE ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ?Ακουσα και το κουφο ,οτι μπορει να γινει διαγωνισμος και να τα παρει Αλλος......Αυτο θα το ελεγε Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ?ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ?ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΣΑΣ που ειναι και το δασος και η ακτη μπροστα στο δασος που ειναι δημοτικη προβολη και οχι ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΣ ...ΕΕΕΕΕ να τους παραχωρησετε και δρομο ασφαλτο δικο τους για ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ....ΤΗΣ ΓΚΑΡΣΟΝΑΣ.....ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΑΚΤΗ ......
    Η ΑΚΤΗ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ.ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ αφου ελεγξει την καταλληλοτητα του και βαλει σχετικη ταμπελα ..για την οποια ειναι υποχρεωμενος ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .ειναι αλλο ζητημα . ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ,ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ .
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΚΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ στην οποια καθε δημοτης εχει δικαιωμα ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ και να προσβαλλει τις αποφασεις σας, γιατι οφειλε να ειναι ελευθερη σαν δημοτικη παραλια και οχι σαν ιδιωτικη ξαπλωστρα. ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΕΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λές είναι αντε που έχουν γεμίσει όλες οι καφετέριες την παραλία ομπρελίτσες με γκαρσόνια που πηγαινοέρχονται η ιδιοκτησία της καφετέριας είναι μόνο απο την απέναντι πλευρά της λεωφόρου την παραλία απο ποιόν την αγόρασαν;

      Διαγραφή
    2. Βγαλε την κουκουλα βρε προδοτη της κατοχης. αντε στο διαλο ΡΕΜΑΛΙΑ

      Διαγραφή
    3. Εσύ που βρίζεις, άντε δούλεψε νόμιμα, που περιμένεις τζάμπα παραχώρηση, έτσι γιατί είσαστε ωραίοι!

      Διαγραφή
  2. Αγανακτισμένοι δημότες21 Ιουνίου 2014 στις 8:34 π.μ.

    Είναι απίστευτοι στον Δήμο! Τί μεθοδεύσεις είναι αυτές! Και για ποιούς; Αυτούς που ηχορυπαίνουν ασύστολα και κάθε τόσο live! Τώρα θέλουν να τους δώσουν και την παραλία, που με τίποτα δεν έχουν προβολή. Ή νομίζετε ότι θα βάλουν μόνο ξαπλώστρες; Θα ακολουθήσουν:

    Κατασκευή για μπαράκι

    Κοντάρια και τερραίν για γήπεδα

    Διαφημιστικά λάβαρα σπαρμένα παντού

    Μεγάφωνα και κονσόλες ήχου ...φυτεμένα κι αυτά πάνω στην αμμουδιά

    Ντάπα - ντούπα από πρωίας, μέχρι όσο πάρει

    Έτσι και δώσετε κάτι που δεν δικαιούνται με τίποτα, δηλαδή μια παραλία που καμμία προβολή δεν έχουν, θα φάτε προσφυγές και καταγγελίες όλοι σας, από δημοτικά συμβούλια μέχρι Κτηματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ. ΑΜ ΔΕ! ΕΚΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΗΤΣ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΡΑΚΕΤΕΣ, ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑ.ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΕΤΑΜΕΝΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΓΚΩΔΗ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ. ΟΛΗ Η ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
      ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ. ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΖ.
      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΤΣΑ ΟΜΩΣ! ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  3. Ο Γιαννάτος εκφράζει το αυτονόητο, αυτό που αναρωτιώμαστε όλοι και ζητάει να ξεκαθαριστεί το θέμα της νομιμότητας. Φυσικά κανείς δεν το ξεκαθαρίζει. Ψάχνουν παραθυράκι για να εξυπηρετήσουν τα μαγαζιά που εκτός από νταπαντούπα, θέλουν και ξαπλώστρες με το έτσι θέλω, διότι άλλο πράγμα να κάνεις και beach party επιπλέον! Μπουρναζοποίηση όλης της Αρτέμιδας!! Μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα τους σοβαρους μαγαζατορες. Αρπαχτη και παρανομια!
      Νομιζουνε πως οταν παμε στις ξαπλωστρες θελουμε και τις μουσικες τους, ο Θεος να τις κανει δηλαδη. Πολλοι λουομενοι δε πανε ποτε εκει που εχει διαπασων και τα μπασα που σε κανουν καρδιακο. Ποιος θα παει εκεί να απολαυσει τη θαλασσα η να διαβασει το βιβλιο του και το περιοδικο του;
      Ας κοιτάξουν να πλένουν καθημερινά τις ξαπλώστρες και να καθαρίσουν την άμμο και να αφήσουν τα ντάπα ντούπα, οι άσχετοι.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??

      Διαγραφή
  4. Όσον αφορά το θέμα της διαδικασίας που τηρείται, στα επιχειρήματα ισχύει βέβαια, η νομοθεσία αυτή που γίνεται για τη διέλευση, υπήρχε από το 2001. Ο κύριος Κασίμης τη γνώριζε και όλοι τη γνώριζαν. Την εφαρμόζουμε για ....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.......

    ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ......ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ .....ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΗ .........ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ...ΑΛΛΑ ΛΟΥΤΣΑ......
    Και δεν μου λετε δικαιουται η οχι ο δημος να το κλεισει και να αφησει διοδο οπου νομιζει ?ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ?ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ Οχι οι ομπρελλαδες.....ΕΛΕΟΣ ....καλα οσοι εχουν προσοψη αλλα και οσοι ειναι 100 μετρα μακρια ?ΤΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ?ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ?ΑΠΟ ΤΟ 2001? σας δινεται η δυνατοτητα να μην δωσετε αδεια για ομπρελλοκαθισματα μπροστα σε δημοτικο δασος,ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ .ΕΕΕΕ θα πλακωσουν οι μηνησεις....στον δημο αυτη την φορα....ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ .ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΚΕΙ .
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.Αντιθετα ειστε υποχρεωμενοι να ελεγχετε την ποιοττητα του νερου εκει .και να βαζετε ταμπελες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κασίμης:
    "στην ουσία κρύψαμε την ιδιοκτησία μπροστά, το περάσαμε σαν κοινόχρηστο χώρο. Το Παραλιακό Πάρκο το ονομάσαμε κοινόχρηστο χώρο. Στα χαρτιά αυτό φαινόταν"
    Ωραίος! Ομολογεί ότι συνειδητά απέκρυψε τη δημοτική περιουσία και τη βάφτισε κοινόχρηστη! Ωραίος! Να τον συμβουλεύεστε στο Δήμο! Πάλι καλά που παίρνει πόδι από Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ??? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ!!

      Διαγραφή
    2. Στα πρακτικά, σαΐνι μου, ο Κασίμης ομολογεί αυτά τα ακατανόμαστα, όχι οι ..."όλοι μαζί".

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ωμολόγησες τί έκανες. Τα γραπτά μένουν. Ελπίζω να έρθουν και οι συνέπειες του νόμου.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΜΗ ΠΕΡΝΕΙΣ ΦΟΡΑ....

    ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΟ
    ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΙΑ
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Δ10Β 1027032ΕΞ 2014,
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΡΚΕΙ..... ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ (ΕΤΣΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ....)

    τωρα οσο αφορα του δικαιώματος απλής χρήσης διέλευσης

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ
    ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ) ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

    1. Για µήκος παραχωρούµενης επιφάνειας µέχρι 30 µ. επιτρέπεται η τοποθέτηση δύο (2) διαδρόµων πρόσβασης στο θαλάσσιο µέτωπο (εγκάρσιες διαβάσεις) ανά παραχωρούµενη επιφάνεια αιγιαλού-παραλίας, ενώ για µήκος παραχωρούµενης επιφάνειας που υπερβαίνει τα 30µ. επιτρέπεται η τοποθέτηση περισσότερων διαδρόµων µε αναλογία ενός διαδρόµου ανά 20
    επί πλέον µέτρα µήκους παραχωρούµενης έκτασης.

    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    2. Με την επιφύλαξη της υποχρεωτικής τοποθέτησης διαδρόµου πρόσβασης προς την ακτογραµµή, σύµφωνα µε τις προβλέψεις της ΚΥΑ 1052758/1451/Β0010/10-4-2012 για την εξυπηρέτηση των ΑµεΑ, στους παραχωρούµενους χώρους σε ακτές, επιτρέπεται η τοποθέτηση διαδρόµων πρόσβασης τοποθετηµένων τόσο παράλληλα όσο και κάθετα
    στην ακτή, πλάτους µέχρι 0,80µ., στο επίπεδο της άµµου ή ελάχιστα εκατοστά πάνω από αυτή (για λόγους οριζοντίωσης της επιφάνειας βάδισης).

    ΕΙΔΑΤΕ ΒΡΕ ... Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ
    ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΟΡΑ
    ΜΗ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1) Τί διέλευση και κουραφέξαλα. Δουλεία διόδου λέγεται και καταβάλεται τίμημα το μισό της αγοραίας αξίας του ακινήτου. Ρωτήστε όποιο Σπαταναίο κτηματία θέλετε. Θα σας πει αμέσως. Μια ζωή ζητάνε ή παραχωρούν διόδους και άμα δεν τα βρίσκουν κανονίζει το εμβαδόν και το τίμημα, το δικαστήριο.

    2) Άσε που και διέλευση να αποκτήσουν τα καταστήματα, πάλι προβολή δεν έχουν! Περνάνε δρόμο, περνάνε ξένη περιουσία δηλ. του Δήμου και...κάποτε φτάνουν στον αιγιαλό! Αυτό δε λέγεται προβολή, λέγεται ...νοητή προβολή ή δεν ξέρω τί.

    3) Επίσης η παραχώρηση διόδου έχει προϋποθέσεις, αν π.χ. είναι εντός ή εκτός σχεδίου κλπ.

    4) Τη δίοδο, τζάμπα θα την παραχωρήσετε; Έτσι νομίζετε; Η δημοτική περιουσία ανήκει σε όλους μας, δεν είναι τσιφλίκι των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου! Ακούτε; Όποιος θέλει δίοδο πληρώνει το μισό της αγοραίας αξίας, αυτή καθορίζεται επακριβώς με σχ/μα και γίνεται με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή δικαστική απόφαση που μεταγράφεται στο Κτηματολόγιο.

    5) Ζητείστε πρώτα γνωμοδότηση νομικού συμβούλου και μετά συνεδριάστε. Ο Ιωαννίδης, ο Κασίμης, ο Ποθουλάκης και ο Ραφαήλ θα σας φωτίσουν; Νομικοί είναι; Σωστά προβληματίστηκαν ο Γιαννάτος για τη νομιμότητα και ο Δημ.Μάρκου για το τίμημα.

    5) Κοντολογής όσοι ψηφίσατε ναι, παρασυρθήκατε και πιθανόν να θεωρηθείτε όλοι υπεύθυνοι για στέρηση εσόδων του Δήμου. Αυτό τουλάχιστον ξέρετε τί σημαίνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ακούγονται (διαβάζονται για την ακρίβεια) οι όποιες παρατηρήσεις, όμως μου δημιουργείται το εξής ερώτημα. Σε όλες τις παραλιακές πόλεις της Ελλάδας ανάμεσα στα παραλιακά μαγαζιά και στην παραλία που στρώνουν ακόμα και τραπέζια υπάρχει δημόσιος (ή δημοτικός) δρόμος, εκεί γιατί τους δίνουν άδεια και πως; Μπορεί κάποιος να απαντήσει; Μήπως εδώ είμαστε υπερβολικοί; Μήπως εδώ στην Αρτέμιδα διυλίζουμε τον Κώνωπα και καταπίνουμε την Κάμηλο; Μήπως ασχολούμαστε με δευτερεύοντα θέματα ή ακριβέστερα με πιθανές δευτερεύουσες αποκλίσεις εκ τις νομιμότητας και από την άλλη κάνουμε γαργάρα για τους καταπατητές στην παραλία (49 συγκεκριμένοι είναι δια εγγράφων της ΚΥ). Άλλωστε η οποιαδήποτε διέλευση κάτω βεβαίως από κανόνες, έλεγχο και οικονομικό αντάλλαγμα για τον Δήμο, δεν είναι καταπάτηση. Αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η «τάξη» των καταστηματαρχών της πόλης μας δικαιολογημένα δεν μας είναι και τόσο προσφιλής ένεκα των βασάνων (θόρυβο, παραβατικότητα, κλπ) που προκαλούν και εξοργίζουν βεβαίως τον καθένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζωή μας αχρηστεύθηκε εδώ εξαιτίας των άθλιων τάχαμου επιχειρηματιών και σεις το προσπερνάτε με light εκφράσεις του τύπου "δεν μας είναι και τόσο προσφιλής", "βασάνων" κλπ.
      Όσο για τις "πιθανές δευτερεύουσες αποκλίσεις" (!), πώς την έχετε δει τη δουλειά, κάνουμε γαργάρα τα πλημμελήματα επειδή δεν τιμωρήσαμε ακόμα τα κακουργήματα;
      ΟΙ "Αγανακτισμένοι δημότες" 8.34 π.μ. που διαμαρτύρονται παραπάνω και λίγα λένε για το τί θα επακολουθήσει! Αν αμφιβάλλετε, βρείτε έναν μαγαζάτορα που δεν κάνει αυτά τα αίσχη. Έναν!
      Ούτε μας ενδιαφέρει τί κάνουν αλλού και τα χάλια των άλλων. Δεν απαιτούμε χάρες. Απαιτούμε νομιμότητα. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα, όπως έλεγε ένας εξαίρετος πολιτικός του παρελθόντος.

      Διαγραφή
    2. Έχει δίκιο ο 12:27 παντού το ίδιο γίνεται, για να καταλάβετε οτι αυτό δεν ισχύει μόνο στην Λούτσα ή και την Αττική γενικότερα πηγαίνετε παράδειγμα στις Αλυκές του Βόλου. Ολοκληρωτική κατάληψη της παραλίας απο τις καφετέριες απαγορεύεται οποιαδήποτε πρόσβαση.

      Διαγραφή
    3. Τότε να γίνουμε και μεις ρεζίλιδες και να βγάλουμε δήμαρχο κανένα Μπέο! Πας καλά;

      Διαγραφή
    4. Πραγματικά περίεργη πόλη ο Βόλος!

      Διαγραφή
  11. Τώρα 3 τη νύχτα χτυπάει στα αυτιά μας το τρελαδικο του Αγιου Νικολάου.Μέχρι το τί λ'ενε στα μικρόφωνα ακούμε στα λάιβ. Κόλαση! Μενουμεστη Μιαούλη κοντα στη πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου. Αν είναι δυνατον. Ισως φέρνει το θορυβο ο αέρας. Δεν ξερω. Όλοι το λένε στη γειτονια. Μένουμε άυπνοι δεύτερο βράδυ συνέχεια. Βάζουμε ένα δικό μας ραδιοφωνο να παιζει χαμηλά μήπως μας πάρει ο ύπνος έτσι. Φαντάζομα οι άνθρωποι εκεί κοντα στα κεντρα τι τραβανε. Και διαβαζω εδω ότι κάποιοι ζητούν να μην είμαστε αυστηροί με τα μαγαζιά. Είσαστε καλά; Σε λίγο θα πηδαμε από τα μπαλκονια.Ο δημος φταίει. Δεν το χωραει ο νους μου αυτο που συμβαίνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΔΙΟΔΟ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ. ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΜΕ 5 - 10 ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ - ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση κατοχή της παραλίας δηλαδή απο τις καφετέριες αλλά με μέτρο επειδή δεν είναι ιδιοκτησία, για όσους διαφωνούν να ξέρουν οτι στην Ελλάδα 2014 του Σαμαρά ζούν που η παρανομία πάει παντού σύννεφο καμιά περιοχή δεν θα μπορούσε να ξεφύγει απο αυτή την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι απλά, χωρίς να ντρέπεστε, ζητάτε από τους πολίτες να ανέχονται μερικούς χαμένους, που τους αφήνουν άυπνους, που τους βρωμίζουν την παραλία και τη θάλασσα και που θέλουν με το έτσι θέλω, τζάμπα την δημότική και δημόσια περιουσία που ανήκει σε όλους μας.

      Διαγραφή
    2. Τότε πήγαινε να τους συγυρίσεις εσύ πάρε και την αστυνομία μαζί να τους τα κάνετε λίμπα όσο για το τι ανήκει σε ποιόν ξέρεις καλά οτι υπάρχει η κανονική νομοθεσία και η άλλη η κρυφή που είναι πάντοτε ισχυρότερη απο την πραγματική.

      Διαγραφή
    3. Άντε ρε αποτυχημένε της μέρας που βρήκες καταφύγιο στη νύχτα της Λούτσας! Μού έμαθες και συ από νομοθεσίες, κουτσαβάκη της συμφοράς!
      Αυτά να τα βλέπουν οι δημαρχαίοι σε ποιούς χαμένους πάνε να κάνουν εξυπηρέτηση και για ποιούς θα φάνε το κεφάλι τους.

      Διαγραφή
    4. Δ. όποιος δηλαδή διαμαρτύρεται γι'αυτή την κατάσταση και το λέει σημαίνει απαραίτητα οτι συμφωνεί ή οτι του αρέσει, καλά είστε ντίπ για ντίπ ηλίθιοι;

      Διαγραφή
    5. 1.ΡΑΦΑΗΛ

      Και στην παραλία, επειδή αν θα κοιτάξουμε όλοι μας το δρόμο αυτόν εκεί, ανεβοκατεβαίνουν παιδιά που πάνε να βγάλουν ένα μεροκάματο. Εγώ θα σας προτείνω και μέσα στον αιγιαλό, στο συγκεκριμένο χώρο που έχει ο καθένας, να βάλει και ένα 2 επί 2 για εναποθέσεις αναψυκτικών και να μπορεί να δουλεύει........XAXAXAX ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ

      2.
      ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Άρα δεν είναι παράνομη η διέλευση. Η Κτηματική Υπηρεσία έχει λόγο στην υπόθεση αυτή; Όχι; ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ...

      3.ΚΑΣΙΜΗΣ
      από το 2008 που ήσασταν Αντιδήμαρχος, είχαμε κάνει μία παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αρτέμιδος με ένα έγγραφο του τότε Νομικού Συμβούλου, του κυρίου Δερβεντζή και στην ουσία κρύψαμε την ιδιοκτησία μπροστά, το περάσαμε σαν κοινόχρηστο χώρο. Το Παραλιακό Πάρκο το ονομάσαμε κοινόχρηστο χώρο.........ΑΛΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΑΥΤΟΣ

      4. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ

      Όσον αφορά το θέμα της διαδικασίας που τηρείται, στα επιχειρήματα ισχύει βέβαια, η νομοθεσία αυτή που γίνεται για τη διέλευση, υπήρχε από το 2001...... ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ . ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2971/2001 .......

      ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΕΤΟΙΑ......

      Κ.Π.


      Διαγραφή
    6. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΒΡΕ
      ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....

      ΕΚΑΝΕ ΜΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ....ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    7. Τελειωσε δεν ειναι κοινοχρηστος χωρος.ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Αν ανηκε σε ιδιωτη ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ , θα εστηνε ο περαν του δρομου ομπρελλες μπροστα στο οικοπεδο του παραλιακου ιδιωτη ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΑΣΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ? ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ..ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑ....ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦΤΕΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΡΕΞΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?Αν δεν μπορειτε να μαζεψετε καν αυτους που δεν εχουν δικαιωμα τι να περιμενεις απο τους παραλιακους.....σταχτη και μπουρμπερη και ασφαλτος και παρκινγκ και γιουκα στην αμμο και ηχεια και εξεδρα δημαρχιακη ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ.....ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΥ......ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
    8. Είπαμε στα περισσότερα έχεις δίκιο πραγματικά στην Λούτσα βλέπεις τα μεγαλύτερα κουφά αν πάρεις παράδειγμα την παραλία του Kenzo ή του Κrystal και όχι μόνο με τις ίδιες τις καφετέριες πρέπει να κάνεις ολόκληρο ταξίδι ανάμεσα σε δάση και μονοπάτια για να πάς.
      Τί διάλο σχέση έχει το Kenzo με εκείνο το μέρος που έχει τις ομπρέλες;
      Για φέτος μην περιμένεις τίποτα επειδή ακόμα δήμαρχος είναι ο Χρήστος, του χρόνου ο Δημήτρης αν δεν είναι ίδιος θα τα διορθώσει.

      Διαγραφή
  14. η κρυφη .......νομοθεσια......ακουσον ακουσον ειναι Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ που θελουν να ισχυει μερα νυχτα.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑΜΑΣ ΓΙΑ να κερδιζουν 10 παρανομοι που ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ..
    ΕΕΕΕΕΕδεν παιζεσθε μαγαζατορες .......ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ..ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΨΥΧΗ οπως ο αλλος με την εξεδρα περισυ....ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚαΠαπίδης ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ, πάλι τούμπες-κολοτούμπες κάνει. Μια μας λέει είναι παράνομα την άλλη μας λέει, στα μουλωχτά να κάνουν συμφωνία κυρίων και με δημοπρασία να τους δώσουν χώρο για ομπρελοξαπλώστρες. Την μια μας έλεγε ότι τα μαγαζιά ενοχλούν, την άλλη μας συμβούλευε να πηγαίνουμε με τις οικογένειές μας για να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους. Μια ζωή έτσι είναι, χοντρός στο σώμα χοντρός και στο κεφάλι και πάντα στην αντιπολίτευση υπερασπιζόμενος τον εκάστοτε Δημαρχούκο...΄Αντε βγάλε συμπέρασμα μαζί του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν μου λες καπαπιδιον ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΤΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ...εσυ ησουν στα Παγκρατι συμβουλος?Δεν μου τα λες καλα ....λες και επεσες απο τα συννεφα .....ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ....ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ .....ΤΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΥΣ ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ?Καλλιο αργα παρα ποτε ..προσεχε μην ξεχασεις τι ψηφισες αυτη την φορα.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.Οχιγιατι ειναι ο Δημητρης αλλα γιατι ξυπνανε τα υποζυγια και μπορει να δω σουν ,επι τελους και ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΑΓΚΑ.αΥΤΟς ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΕΡΕ
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Σ.Επι Κασσιμη ξεκινησε η φαμπρικα. ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΣΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ κοινοχρηστο χωρο για να περνανε οι γκαρσονες.ΠΟΙΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ?ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΕΕΕΕΕΕ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΣ γιατι δεν εχει τι να χασει πλεον και τον συμφερει να σας βγαλει ολους στα ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ θυμηθηκες αυτους που δεν το ξερανε?ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ και οταν φθασω στους καινουργιους θα σου πω.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΣΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ?ΒΑΦΤΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ...ΟΨΑΡΙΟΝ.....ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ .....και ξαφνικα ειδεσ φωσ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μπηκες?.Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ........ΑΓΩΝΙΣΟΥ ....ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.......ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ γιατιεισαι χαζος αν νομιζεις οτι ετσι θα γλυτωσεις.....ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ σε αυτα που θα βρει και ειναι πολλαααααααα παρα πολαααααααα ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΕΛΙΠΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΚΟ.......ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΧ...Η ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ?ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΑΝ?Για πες μας εσυ που ξερεις..και μοκο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΛΔ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ , ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
      ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ
      ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

      ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΓΙΑ ΜΑΣ
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

      ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
      ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩ.....

      Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ

      ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ?

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΧΙ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.
      Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΥΠΕΣ∆Α Αριθ. 28993/20-6-2007 ΚΑΙ ΤΗΣ Δ10Β 1027032ΕΞ 2014 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ !!! ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.
      Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

      ΕΡΩΤΗΣΗ
      ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΑΝΕ ,,,,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗ 3/96 ( Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΙΑΣΕ) , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ
      ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΡΙΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ.

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ Η
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1
      ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ
      ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ......ΝΟΜΙΜΑ

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ
      ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΑ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΛΙΑ.....

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3.
      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
      ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ .....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
      ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩ .........ΣΤΗΝ ΝΟΜιΜΟΤΗΤΑ .....
      μιλας λεει για ...με δευτερους Γιαννατους και Ποθουλακηδες.......
      μπλογκιτες θα τρελλαθω......
      Αυτο ψηφισατε ? ΤΟ αριστερο καπαπιδι του Γιαννατου και το δεξι καπαπιδι του Ποθουλακη ?

      πω πω παει σαλταρε , ξεχασε ΠΑΛΙ τι ελεγε για τον εαυτο του πριν μερικους μηνες
      ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΑΠΑΠΙΔΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ......

      Διαγραφή
  19. ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως εξαρτάται και από μας, τί θα κάνουν; Μήπως;

      Διαγραφή
  20. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ .
    Η ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ?
    ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ .
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΠΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΟΤΑΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ?
    Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΜΑΣ .
    Ειτε λεγεται Δημος ειτε τοπικο,ειτε κλπ κλπ κλπ
    ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΤΡΙΤΗ ΤΟΠΟΚΟ ΜΕ ΘΕΜΑ
    ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ...ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ .
    ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ....ΩΡΑ 7 ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ ΠΛΕΟΝ . ΠΟΥΟΥΟΥΟΥ ?ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ...........ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    Για του χρονου μιλας μπλογκιτη ?ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟ 2014 ΞΥΥΥΥΥΥΥΠΝΑΑΑΑΑΑ και παρε τα ποδια σου.....εσυ και οι αλλοι......υπηκοοι ....ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με τον νέο νόμο, όποιο κατάστημα παραβιάσει το ωράριο μουσικής πέρα από τις 12, τότε έχει το δικαίωμα η Αστυνομία να το σταματήσει και να υποβάλλει μήνυση στον καταστηματάρχη, χωρίς καμία δικαιοδοσία του δήμου. Αυτό σημαίνει, ότι η Αστυνομία μπορεί να παρέμβει σ' αυτές τις περιπτώσεις και να δράσει αποτελεσματικά, και όχι να πετάει το μπαλάκι στο δήμο.
    Εάν δεν δράσει σε μια τέτοια παραβίαση ωραρίου, τότε το λόγο έχει το Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.
    Ο νόμος είναι σαφής. Στις τρεις μηνύσεις το κατάστημα κλείνει οριστικώς και αμετακλήτως. Και υπάρχει μετά μεγάλη διαδικασία επανέκδοσης της άδειας. Δεν γίνεται έτσι απλά.
    Αυτά, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πριν τα βαλετε εσεις στην θεση τους,να σας τα βαλω εγω αλλιως. 1.Καποιος πρεπει να την καλεσει την αστυνομια
    2 Αν δεν ερθει ,η δεν ανταποκριθει καταλληλα, καποιοςπρεπει να κανει καταγγελια στο εσωτερ υποθεσεων .
    3 Καποιος πρεπει να κυνηγησει το θεμα ΣΥΝΕΧΩΣ .
    4 ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ .
    ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ


    ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΤΕΤΕ ...ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ .......ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ....εεεεεε θα ησασταν αλλοι και δεν θα δινατε 700αρες στον πουλακα αρα ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ......ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ......
    Θεωρια επισκοπου και καρδια.........ΛΟΥΤΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σ' αυτό κάνεις λάθος Αριστογείτονα. Μέχρι τώρα η Αστυνομία δήλωνε αναρμόδια να λύσει το θέμα της παραβίασης του ωραρίου και έστελνε τις καταγγελίες και τις μηνύσεις στο δήμο. Ο δήμος όμως τα "ξεχνούσε" στα συρτάρια του με τα γνωστά σε όλους πρόσωπα της παραλιακής ζώνης, κι έτσι το θέμα διαιωνιζόταν. Τα έκλειναν και μερικές μέρες τον Σεπτέμβριο, έτσι για τα μάτια του κόσμου, και το "βιολί" συνεχιζόταν τόσα χρόνια.
    Τώρα όμως με το νέο νόμο η Αστυνομία είναι η καθόλα αρμόδια να μηνύσει και στο τέλος να κλείσει όποιο μαγαζί παραβιάζει τους κανονισμούς. Δεν μπορεί τώρα να δηλώσει αναρμόδια. Γιατί αν το κάνει αυτό, τότε κάτι "παίζεται" μεταξύ Αστυνομίας και μαγαζατόρων. Εκεί "κολλάει" το Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Κι αυτό "ξετρυπώνει" τα πάντα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚαΠαπίδιον 9.46 Τσαντήλα , όσο κι΄αν προσπαθείς να κρυφτείς, είσαι τόσο χοντροκέφαλος που δεν γίνεται με τίποτε. Σε παίρνουν είδηση αμέσως όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ευτυχημα ΑΝ εχετε ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ,ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ .
      Εγω ομως πιστευω οτι εχετε και αλλους αυτου του μεγεθους.
      ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .

      Διαγραφή
  25. Σημερα Τριτη ωρα 7 ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ τις νεες τριετεις αδειες οργανων και την παραταση του ωραριου .....

    Αν δεν μαζευτειτε να τα κανετε μπαχαλο ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ..
    Οι νεοι κανουν εκτιμηση της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ κατακαλοκαιρο .Μετα, σε τρια χρονια........ καταχειμωνο ...αν εμεινε κανεις απεξω....θα το τακτοποιησουν.....Τωρα κληρωνει........ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.....ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ......ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ....Γιατι το αφησαν στο τελος αυτο ?Ξερει κανεις?Δεν ηταν υπακουος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε σεις πάτε καλά; Το προηγούμενο μόλις ΣΚ δε λυσσάγανε τα "μαγαζιά" του Αγ.Νικολάου μέχρι τις 04:00 το πρωί;;; Δε λυσσάγανε όλα τα μεσημέρια;;; Ποια ωράρια κοινής ησυχίας και ποιες εντάσεις "μουσικής";;;; Ξεσαλώνουν κυριολεκτικά, εδώ μιλάμε για κατάσταση πλήρους ασυδοσίας!!!Ρε καπαπίδιον ποιος το είπε ότι μπορείς να στήνεις "κέντρο διασκέδασης" μέσα σε κατοικημένη περιοχή δίπλα στα σπίτια;;;; Μάλιστα "κέντρο διασκέδασης" που δεν έχει κτιστεί σαν "κέντρο διασκέδασης", αλλά σαν αναψυκτήριο που στη συνέχεια έβαλε τεράστια ηχεία και κονσόλες έξω και κάνει την παραλία ανοικτό κλαμπ;;; Με ποιο δικαίωμα; Η αστυνομία; Ποιοι νέοι νόμοι και πράσινα άλογα, "τα ίδια Παντελάκη μου..." με τα προηγούμενα χρόνια! Καλείς το τοπικό σου λέει στέλνω περιπολικό και περιμένεις, περιμένεις, περιμένεις, άγρυπνος, πάει 2 , 3 το πρωί μπας και γίνει κάτι που δε γίνεται!!! Αν δεν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του "μαγαζιού" η μουσική δε "πέφτει" αυτός είναι Ο ΝΟΜΟΣ τελεία και παύλα!! Σας το λέω εκ πείρας. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! Τα ΠΣΚ ειδικά, τα "μαγαζιά" έχουν "ελευθέρας" να ξεσηκώνουν όλη τη περιοχή χωρίς όρια και ωράρια!!! Μαφιόζικο ντηλ, πως αλλιώς να πω... Το τι λένε κάποιοι εδώ μέσα βερεσέ τ' ακούω... Σας περιγράφω στην πράξη τι γίνεται, το τώρα, θεωρητικά ναι το ΑΤ μπορεί να κάνει λαγούς με πετραχήλια... Ρε σεις, είναι προφανές δε το βλέπετε; ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ!!! ΚΟΝΟΜΑ, ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ;;;;;; Ζούμε στη Βαλκανική Βολιβία ή Γουατεμάλα αν προτιμάτε!!! Ο μόνος τρόπος για να πείτε ότι κάνετε κάτι είναι μαζί κάποιοι αποφασισμένοι να αρχίσουν ΕΠΩΝΥΜΕΣ μηνύσεις, προς τα μαγαζιά, προς την αστυνομία, προς το δήμο, προς κάθε υπεύθυνο και παράλληλα να τρέχουν όσο το δυνατόν μαζικότερες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με φωνές και πανό. Χρειάζονται όμως πολίτες με ΤΟΛΜΗ και οργανωτικές αρετές που δε το βλέπω το είδος αυτό να ευδοκιμεί στην περιοχή μας... Και εδώ που τα λέμε και σε άλλες περιοχές δε το βλέπω, για να μη γενικεύσω περισσότερο... Είναι καλά στημένο το παιχνίδι συντοπίτες, δε λύνεται με πέντε αράδες στα μπλογκ, αυτό είναι τόσο σίγουρο όσο και η προκλητική απραξία επί της ουσίας του ΑΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα καλείς το τοπικό ΑΤ. Είναι κι αυτοί μέσα στο "κόλπο". Είναι πολλά τα λεφτά. Κάλεσε το 100 κι αν δεν κάνει τίποτα κι αυτό, τότε απευθύνσου στο Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας στην Λεωφόρο Κηφισίας. Αυτοί θα την βρούνε την άκρη.....

      Διαγραφή
    2. σωστα τα λες 10.34, Ο ΚΠ προσπαθει να το ξερεις

      ακουσε τον 11.43 , αν ενοχλουν ταραξτε τους στις επωνυμες μηνυσεις.

      Το πλαισιο εχει αλλαξει, υπευθυνος δεν ειναι πλεον ο δημος αλλα η αστυνομια.

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    3. Όταν σας είπανε για κρυφή νομοθεσία περιγελούσατε, φάτε την τώρα την κρυφή νομοθεσία
      Εσείς που ενοχληθήκατε γιατί δεν φωνάξατε την αστυνομία;
      Να ρίχνει ξύλο στους απολυμένους ξέρει

      Διαγραφή
  27. Ο στρουθοκαμηλισμος της ΑΡΤΕ ΜΝΗΣΙΑΣ χτυπησε ταβανι.Μωρε θελετε και αυτο κοροιδευεσθε με νομους διαταξεις ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ .αυτο εγινε περισυ το ξεχασατε αγιονικολιτες?,και αλλα καπαπιδικου τυπου?
    Ποιος τρελλος θα τα βαλει με την μαφια ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ?ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.....δεν γινεται η δουλεια.ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΞΥΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ .Στο τοπικο που δινει ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΕΣ στο Δημαρχειο ,και επι τοπου .Το τελευταιο ειναι και το πιο δυσκολο γιατι το νταβαντζιλικι ειναι ΧΟΝΤΡΟκαι δεν σηκωνει χαζομαγκιες του τυπου καθενας μονος του .........
    ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ δεν φωναζεις το 100 μονος σου μαζευεστε τουλαχιστον καμμια δεκαρια και τηλεφωνατε συνεχως και οταν ερθει .....ΚΡΑΥΓΑΖΕΤΕ......Γιατι τα κολπα τα ξερετε ...τι να κανω και εγω ,,ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ....πρεπει να κανω κατι ......να το μαζεψουμε το πραγμα.....μην μας Ξεφυγει και παει Παραπανω......και τοτε ......

    ΓΚΕΚΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι γεγονός ότι στη Λούτσα υπάρχουν νόμοι, οι οποίοι ισχύουν μόνο γι' αυτή την περιοχή. Νόμοι, οι οποίοι καθιερώθηκαν εδώ και χρόνια λόγω της "σάπιας" διοίκησης του δήμου. Όποιον και να ρωτήσεις σου λέει "Λούτσα είναι εδώ και κάνουμε ό,τι θέλουμε".
    Έχει περάσει κανείς από τη παραλία του Αγίου Νικολάου στο RICCI DI MARΕ? Αν ναι, τότε θα έχει δει ότι τα αυτοκίνητα περνούν μέσα από την παραλία, μέσα στους λουόμενους που κάνουν μπάνιο. Αυτό δεν γίνεται ούτε στην Ουγκάντα. Κι απ' ότι έμαθα, αυτό γίνεται χρόνια τώρα.
    Δήμος και Αστυνομία δεν υπάρχουν εδώ. Έχουν γίνει ένα με τους μαγαζάτορες και τα συμφέροντα. Δεν γίνεται να κάνεις μπάνιο, και να σε διαπερνά αυτοκίνητο. Αυτό δεν το έχω δει πουθενά. Μου είπαν επίσης ότι έχουν δει και περιπολικά να περνούν μέσα από τη παραλία.
    Από τη μία η μουσική στη διαπασών μέχρι το πρωί, από τη άλλη δρόμοι μέσα στην παραλία, και η Αστυνομία που είναι? Εδώ χρειάζεται άμεση καταγγελία στο Εσωτερικών Υποθέσεων. Δεν πάει άλλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι, γιατί στα Σπάτα επειδή τα πάντα κρύβονται κάτω από το χαλί τα πράγματα είναι δήθεν καλύτερα; Βρε υπάρχουν μεγαλύτερα σκάνδαλα στην περιοχή ολόκληρη, όπως αυτά που σχεδίασαν και έκαμαν οι κομπιναδόροι Σπαταναίοι στους Μυκηναϊκούς τάφους και τα Επιχειρηματικά Πάρκα; Συγκρίνονται τα πταισματάκια των Λουτσαίων με τα κακουργήματα των Σπαταναίων; Ας σοβαρευτούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε βρε χαμένε που πάτε να βγείτε λάδι, παράσιτα της νύχτας! Αποτυχημένοι τύποι που τρυπώσατε εδώ στη Λούτσα και ασελγείτε σε βάρος μιας ολόκληρης πόλης. Καταστρέφετε την ωραιότερη παραλία της Αττικής με βρώμα, ηχορύπανση, καταπάτηση και οχετούς στη θάλασσά της! Τολμάτε να μιλάτε ενώ εκκρεμούν βαριές κατηγορίες εναντίον σας στη Δικαιοσύνη και στις Αρχές με το μισό Ποινικό Κώδικα στην πλάτη σας!

      Διαγραφή
    2. Θα την πληρώσουν άσχημα. Και όχι μόνο νυχτομαγαζάτορες, αλλά και κάτι επίορκοι αιρετοί... Θα σκάσουν κάμποσες απανταχούσες και άλλες τόσες είναι καθ' οδόν.Νομίζουν ότι είναι εύκολο να διαλύουν με το έτσι θέλω τις ζωές και τις περιουσίες των ανθρώπων...

      Διαγραφή
    3. Μήν λέτε μεγάλα λόγια αν πάρουμε προπαντώς το παγκόσμιο στο ποδόσφαιρο κατι πολύ πιθανό όπως δείχνει ποιός τους πιάνει μετά, ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε οτι θέλει την ανατροπή αλλά δεν αρκεί αυτό.

      Διαγραφή
    4. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ?
      ΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΝΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΟΥΤΣΑ....ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ.ΩΡΑ 7 34 τοοοοσο νωρις για να ονειρευεσαι....

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ Δεν αρκει να εισαι απλα ΚΑΛΟΣ, πρεπει να εισαι και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.ΚΑΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ.Ανατροπη θελουμε ,αλλα ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ..ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....

      Διαγραφή
  30. Ένοχος ένοχον ου ποιεί.
    ............Νομικό αξίωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σας πληροφορώ ότι άλλος ένας δήμαρχος μαζί με τους παρατρεχάμενούς του βρίσκεται στη φυλακή για υπεξαίρεση και κακοδιαχείριση. Είναι ο πρώην δήμαρχος της Ημαθίας, ο οποίος "έφαγε" μέχρι και τα χρήματα που είχε δώσει ο ΟΠΑΠ για το ατύχημα που είχε γίνει στην περιοχή. Και έφτασε στη δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία του νυν δημάρχου Ημαθίας, ο οποίος παρέλαβε με ορκωτό λογιστή τη διαχείριση του δήμου και βρήκε τρύπα 1,3 εκατ. ευρώ.
    Στο δήμο μας, ο νέος δήμαρχος θα παραλάβει τη διαχείριση με ορκωτό λογιστή? Γιατί αν δεν τον κάνει, τότε θα το κάνουμε εμείς οι δημότες. Και τα Σπάτα και η Αρτέμιδα έμειναν σ' αυτή την κατάντια, εξαιτίας των διοικούντων. Είναι σίγουρο, ότι αν ψαχτούν σωστά τα έγγραφα και οι αναθέσεις θα βγουν σκάνδαλα.
    Προσωπικά, αν δεν δω κάποιους από τους διοικούντες να οδηγούνται στη φυλακή, θα κάνω ενέργειες τέτοιες που θα βρω την άκρη. Δεν γίνεται να μας έχουν καταστρέψει τη ζωή τόσα χρόνια και να φύγουν ατιμώρητοι. Γιατί η εξουσία, αν δεν την διαχειριστείς σωστά, τότε γυρίζει εναντίον σου. Αυτό το γνωρίζουν?
    Όπως σωστά έγραψε ο προηγούμενος σχολιαστής "εδώ είναι Λούτσα". Αυτό είχαν περάσει σε όλους, οι διοικούντες, κάνοντας ότι τους αρέσει και παράλληλα κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα, χωρίς να κάνουν ούτε ένα έργο στην περιοχή.
    Επαναλαμβάνω. Εάν δεν υπάρχουν κυρώσεις για τις προηγούμενες διοικήσεις, θα κινηθώ προσωπικά, γιατί τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου "καίνε" πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν δεν παρει ορκωτους λογιστες και παραλαβουν οι αντωνακηδες ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.Τα γραφειοκρατικα τα ξερει καλα και ξερει οτι ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ.Απλα θα εκτεθει και παααααααααειειειει το image.H εποχη ευνοει οποιον αποκαλυπτει και θαβει οποιον θαβει.Το timing ειναι πολυ σημαντικο στην πολιτικη καριερα αν το χασεις .......χαιρετα μου την πολιτικη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο δήμος ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ να μην έχει σκάνδαλα. Όχι απλώς σκάνδαλα, αλλά κακουργήματα. Εάν ο νέος δήμαρχος δεν τα ξεσκεπάσει, τότε είναι συνυπεύθυνος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κουμπάρος του θα είναι στις 25.7.2014 ο Αντώνης Τούντας. Καταλάβατε; Τι να ξεσκεπάσει; Αυτό και μόνο το γεγονός δίνει απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν νομιζω οτι οι φιλοδοξιες σταματουν σε ενα περιφερειακο δημαρχηλικι.Αυτο μπορει να συνεβαινε με τον Κατσαλιρο που δεν ειχε τα φοντα για κατι ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ.ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.Συγκρινετε ασυγκριτα μεγεθη.Δεν κανεις διδακτορικο στην Γαλλια,ειρησθω εν παροδω ,δυσκολο,ΜΕ ΦΙΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ.
    Αρα μαγκες αλλου παει το πραγμα και να με θυμηθειτε.Μην ειστε κολλημενοι επαρχιωτες που νομιζουν οτι η Σπαταρτεμησια ειναι ο ομφαλος της Αττικης.Σταση του προαστιακου και ΟΥΤΕ. Σε αυτο το πλαισιο κατι πρεπει να εμφανισει ως εργο και εγω ειμαι υπερ και της φιλοδοξιας και της ΠΡΑΞΗΣ.Μην βιαζεσθε λοιπον ,ουτε να ασχολεισθε με επαρχιωτικα κουμπαρηλικια ,,,,οπως ειστε μαθημενοι .ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΤΙΑΣ γιατι αλλο η Μπεζανσον και αλλο τα Σπατα.....αλλο το να μην μιλας ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ και αλλο ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ .Σιγα τους Δημοσθενηδες και τους Φιιππικους τους ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕ Μ ΝΗΣΙΑ....που εμαθαν σε ρητορικη κατστσαλιρεικη και δεν καταλαβαινουν ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ....υπομονη φιλοι μου ο χρονος θα δειξει
    ....και βασικα μην πυροβολειτε την ελπιδα
    ..δεν μπορει και δεν ειναι ολοι ομοιοι
    Γ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΟΛΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΝΟΙ.Σιγα μωρε ,εδω στον κατσαλιρο δωσατε περιοδο χαριτος και τωρα σας επιασε η πρεμουρα ? Πειραζει που δεν σας πιστευω οτι στα ξαφνικα ΘΕΛΕΤΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ?ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ποιον να πληρωσει ?Την συμβουλο την πληρωσε ....
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ που αλλου, χρωσταει ....Αν εννοεις τα ....λαθακια......ελα μωρε . ...πως κανεις ετσι?.
    τωρα εγινε ΡΟΚ μοκαμποριβιεροκρυσταλ ...ροκ και πασης ΛΟΥΤΣΑΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς από σας, αλλά η Λούτσα έχει γεμίσει κότες και κατσίκες. Απ' όπου και να περάσεις βλέπεις και από ένα κοτέτσι και σου έρχεται η μπόχα. Το "εδώ είναι Λούτσα, και κάνουμε ό,τι θέλουμε", σ' αυτή την περίπτωση ταιριάζει "γάντι". Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι Αλβανοί και νομίζουν ότι βρίσκονται σε κανένα χωριό της Αλβανίας. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Δεν σέβονται κανέναν και τίποτα.
    Και οι διοικούντες στον "κόσμο" τους. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Αδέσποτα σκυλιά στους περισσότερους δρόμους της πόλης, κατσίκες μέσα σε οικόπεδα, κοτέτσια κι έχει ο Θεός. Καμία μέριμνα για τίποτα. Εδώ δεν τίθεται θέμα για τις κότες και τις κατσίκες, τίθεται θέμα δημόσιας υγείας. Ξέρεις τί είναι μέσα στο καλοκαίρι να κινδυνεύεις να κολλήσεις ψύλλους, ψείρες και κοριούς? Η Αστυνομία δεν τα γνωρίζει αυτά?
    Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Πρέπει να ειδοποιηθεί το Υγειονομικό, να κόψει μερικά προστίματα και να βάλουν μυαλό αυτοί που δεν σέβονται τη γειτονιά τους. Γιατί κότες και κατσίκες σε κατοικημένη περιοχή απαγορεύεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο! Καί αυτό; Έχει πολύ δουλειά η νέα δημοτική αρχή..

      Διαγραφή
    2. Εδώ προσοχή εσύ 10:19 μ.μ. (29.6.2014), γιατί μου προκαλούν εντύπωση ορισμένες απορίες σου, όπως αυτή που ρωτάς: «Η Αστυνομία δεν τα γνωρίζει αυτά ?». Μα και βέβαια τα γνωρίζει η αστυνομία και οι άνθρωποι – στελέχη της και μάλιστα από τα μέσα. Υπάρχει περίπτωση να μην τα ξέρει αυτά και άλλα πολλά το κάθε αστυνομικό όργανο της περιοχής. Τα γεγονότα μάλιστα λένε ότι τα ξέρει και τα ευλογεί όλα, μα όλα. Και τα παράνομα μαγαζιά και το θόρυβο στην παραλία και τις παρανομίες στα γήπεδα της Αλυκής, με τους γύρω καταπατητές. Αρκεί να σου πω, γιατί μου έκανε εντύπωση, ότι στις 24.2.2014, που συνεδρίασε του δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση εργασιών στο παράνομο γήπεδο της παραλίας Αρτέμιδος, παρευρισκόταν και εν ενεργεία αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος Αρτέμιδος (λέγεται ότι ο εν λόγω αμείβεται και από τον ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ως προπονητής; Αλήθεια με ποια διαδικασία και ποιο νόμο ;). Τα αρχικά του ονόματός του είναι Δ.Γ. (φορούσε πολιτικά) και από ότι φαίνεται συμφωνούσε:
      α) με τους παρανομούντες υπερασπιστές του παράνομου γηπέδου στη Β.1. ζώνη απολύτου προστασίας, που δεν ήταν άλλοι από τους παράγοντες του ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (μεταξύ αυτών οι Παραχεράκης Ιωάννης συνταξιούχος επίσης αστυνομικός και ο Ιωάννης Ραφτόπουλος – Πρόεδρος του Σωματείου) και
      β) με τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων (του νυν Δημάρχου, του Κασίμη και του Δημ. Μάρκου), αναζητείστε τα πρακτικά να καμαρώσετε σύμπνοια όλων των ….. παρανόμων !!! της Αρτέμιδος.
      Μάλιστα ο ως άνω Δ.Γ αστυνομικός ήταν και αρκετά ερειστικός έως και απειλητικός σε κάθε διαφωνούντα και ειδικότερα εναντίον δυο πολιτών που πήραν το λόγο κατά την εν λόγω συνεδρίαση, προφανώς εκφράζοντας οικολογικές απόψεις. Αυτό είναι το κλίμα σε ότι αφορά και την τοπική Αστυνομία.

      Διαγραφή
    3. Δεν μας έφταναν οι Αρβανίτες τώρα έχουμε και τους βέρους Αλβανούς
      Η καινούρια δημοτική αρχή θα έπρεπε να αναλάβει αμέσως μετά τις εκλογές μέχρι τότε θα με τα Χρήστο να τα έχει ρίξει όλα στον κόκορα τα είχε ρίξει δηλαδή απο την πρώτη μέρα τώρα φυσιολογικά πολύ περισότερο δούμε τα πιο χειρότερα

      Διαγραφή
    4. Δε μας έφταναν οι "κάθε καρυδιάς καρύδι" Λουτσαίοι, τώρα έχουμε και ρατσιστές! Τυχαίο ότι εδώ κατοικοεδρεύεουν και τα χρυσαυγά;

      Διαγραφή
    5. Είδες όμως πως την έκαναν οι Αλβανοί την Λούτσα σαν τα μούτρα τους καμιά άλλη πόλη στην παραλία δεν έχει τόσους μόνιμους Αλβανούς ακόμα και αν δεν είσαι ρατσιστής γίνεσαι μερικές φορές χωρίς να το θέλεις.

      Διαγραφή
    6. Κατοικώ στην Αρτέμιδα πολύ πριν έρθουν οι μετανάστες και γνωρίζω από πρώτο χέρι τη σύνθεση του ελληνικού πληθυσμού: Απογοητευτική και χαμηλοτάτου επιπέδου. Οι μετανάστες μιμήθηκαν πολλές φορές τα χάλια των Λουτσιωτών. Μόνη ελπίδα, η συνεχιζόμενη ανανέωση του πληθυσμού με τους νέους μόνιμους κατοίκους, που απ΄ότι φαίνεται είναι πιο πολιτισμένοι...

      Διαγραφή
    7. Κώστας Κ. η μόνη λύση είναι να μην έρχονται άλλοι στην Αττική γενικά απο την επαρχία και να γυρίσουν όσο γίνεται περισσότεροι στα χωριά τους, για την Λούτσα ουδέν σχόλιο παρατηρώ συμφωνείτε όλοι για το αίσχος.

      Διαγραφή
    8. Σε κανένα στρατόπεδο να πάνε, μήπως; Όλα τα είχατε, ο ρατσισμός σας έλειπε!

      Διαγραφή
  41. Εγω ειδα και προβατακια σε οικοπεδο Αθλια κατασταση.ΈΦΥΓΑ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΑΚΡΥΑ......
    Αν γεμισετε και αρρωστιες ποιος θα φταιει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΟΚ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ......ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ οχι προβατο δημοτες..αυτοι εχουν ΒΡΑΥΡΩΝΕΙΟ ΚΛΕΟΣ ΤΩΡΑ ...δεν ασχολουνται με τετοια φτηνιαρικα, οπως η υγιεινη του περιβαλλοντος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://artagoni.pblogs.gr/2008/10/nomothesia-gia-katoikidia-zwa.html

    http://www.minenv.gr/1/13/131/13108/g13108193.html

    ....απλη ενημερωση για οτι...ζουμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όσοι μένετε στην Λούτσα και δεν σας αρέσει γιατί δεν πάτε σε κανέναν Πειραιά να μείνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να πεις, τίποτα δεν σε απαλλάσσει Λουτσιώτη της συμφοράς, για:

      -τα σκουπίδια που πετάς όπου νά ναι

      -τα σκατά του σκύλου σου όταν τον βγάζεις βόλτα και δεν τα μαζεύεις, αλλά τα σκορπάς όπου βρείς

      -τη μουσική στη διαπασών στο σπίτι σου, που ενοχλεί όλη τη γειτονιά

      -την άθλια οδήγηση στους κεντρικούς δρόμους και τα παρκαρίσματα όπου σου καπνίσει

      -την απεριποίητη πρόσοψη του σπιτιού σου και

      τόσα, τόσα άλλα........

      -

      Διαγραφή
    2. Εγω φιλε ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΑΠΑΛΛΑΓΗ για την 7ΟΟ ΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.Αυτο για εμενα λεει πολυ περισσοτερα απο αυτα που γραφεις.Η εικονα συμπληρωνεται απο την εκλογη του προοδευτικου καπαπιδιου.Απο που να το πιασεις δηλαδη?Απο τεεεεεερμααααα στο νηπιαγωγειο των χρυσαυγουλων η απο τερμα προοδος αριστεροαφασικη ?
      θελει πολλααααααααα χρονια ακομα και πολλους νεους κατοικους για να αλλαξουν τα ΤΟΠΙΚΑ ΗΘΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΛΟΥΤΣΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.

      Διαγραφή
    3. Αφού και εσύ 2:35 μένεις στην Λούτσα αυτοκριτική κάνεις ή ξεχωρίζεις απο τους άλλους?

      Διαγραφή
    4. 9.50 μ.μ., από όλα αυτά που διάβασες στο σχόλιό μου, αυτό σε απασχολεί, τάχα; Καμμιά δυσφορία για την κατάσταση, τίποτα; Κανένα από αυτά δεν σου έχει συμβεί, ούτε σε έχει ενοχλήσει;
      Για να προσπαθείς να υπερασπιστείς τη λουτσιώτικη καθημερινότητα, φοβάμαι, πως είσαι ένας απ' αυτούς που τα κάνουν...

      Διαγραφή
  45. Εσύ 2.07 μ.μ. που μένεις στην Λούτσα σου αρέσει? Σου αρέσει να ζεις μέσα στην βρώμα, το σκουπίδι και τους κατεστραμμένους δρόμους και να πληρώνεις δημοτικά τέλη σαν να βρίσκεσαι στην Κηφισιά? Γιατί αυτό γίνεται εδώ και τόσα χρόνια, που ενώ εισπράττουν τα υπέρογκα δημοτικά τέλη από τους δημότες, δεν κάνουν κανένα έργο στην πόλη.
    Πάρε χαμπάρι ότι πληρώνεις δημοτικά τέλη Κηφισιάς και έχεις υπηρεσίες Ουγκάντας. Αυτό σου αρέσει?
    Με κάτι σαν και σένα πήρε ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ 700 ψήφους.
    Δεν αναρρωτήθηκες ποτέ γιατί αυτή η πόλη μένει τόσα χρόνια σ' αυτή την κατάντια? Όλες οι πόλεις των Μεσογείων φτιάχτηκαν και μόνο η Λούτσα έμεινε σ' αυτό το χάλι. Γιατί? Γιατί υπήρχε ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ και η παρέα του (άλλαζε κάθε τετραετία η μαριονέτα) και εσκεμμένα άφησαν αυτή την ωραία πόλη σε άθλια κατάσταση για να μπορούν να κάνουν τις ανομίες τους.
    Τώρα όμως που άλλαξαν τα πράγματα και στην διοίκηση του δήμου θα είναι ο Δημήτρης Μάρκου από τον Σεπτέμβριο, μπορούμε να ελπίζουμε για μια καλύτερη πόλη και μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Γιατί αν δεν γίνει και τώρα, που είμαστε σε ένα κομβικό σημείο, δεν θα γίνει ποτέ.
    Πιστεύουμε επίσης, μια που οι δημότες ξύπνησαν και έκαναν την ανατροπή, ότι ο Δημήτρης Μάρκου θα αναζητήσει τις ευθύνες των προηγουμένων διοικήσεων για την κακοδιαχείριση και την σπατάλη του δημοσίου χρήματος και θα βάλει κάποια πράγματα σε τάξη. Αν δεν το κάνει αυτό, και δεν ξεσκεπάσει όλη τη "σαπίλα", τότε θα θεωρηθεί ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι πόλεις των Μεσογείων φτιάχτηκαν και μόνο η Λούτσα έμεινε σ' αυτό το χάλι. Γιατί?

      Κάνεις λάθος σε αυτό στο Πόρτο Ράφτη πέρσι τον χειμώνα με μια συνηθισμένη βροχή όλοι οι δρόμοι έγιναν λιμνοθάλασσες παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος δήμαρχος ξαναβγήκε, οι περισσότεροι απο τους παλιούς δημάρχους συνετρίβησαν δες τι έγινε με τον Ψινάκη αυτό αποδεικνύει γενικευμένη και έντονη δυσαρέσκεια όλων.

      Διαγραφή
    2. Συγκρίνετε αγαπητέ μου το Πόρτο Ράφτη με την Λούτσα? Σοβαρέψου λίγο.....

      Διαγραφή
    3. Λές εεε? Ο καθένας θεωρεί το δικό του μέρος σαν το χειρότερο αλλά εδώ που τα λέμε στο Πόρτο Ράφτη δεν γίνονται λαικές το Σάββατο πάνω στην παραλία.

      Διαγραφή
  46. Καλά μην λέτε μεγάλα λόγια θα έρθει ο Δημήτρης και θα φέρει τον παράδεισο στην Λούτσα τα ίδια έλεγαν πολλοί και για τον Χρήστο και το λένε ακόμα όσοι τάχα έχουν συμφέροντα απο αυτόν ο καθένας κρίνεται μόνο στο τέλος της τετραετίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Άσκοπες οι προφητείες. Όμως ας μην τα περιμένουμε όλα κάθε νέο Δήμαρχο. Πρέπει να είμασται παρόντες και μεις. Κανένας Δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει καλή δουλειά αν δεν έχει αποφασισμένους δημότες... Είμαστε;

      Διαγραφή
    2. Ο Χρήστος Μάρκου "έσερνε" πίσω του έναν ΠΟΥΛΑΚΑ. Ξέρεις τί σημαίνει ΠΟΥΛΑΚΑΣ? Ρώτα να μάθεις. Η καταστροφή της Αρτέμιδας.
      Τί να κάνει και ο δήμαρχος όταν ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ κρατάει τα ηνία της πόλης?

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΙΣΤΕ ?Γιατι μωρε τον βγαλατε αφου ειναι ο καταστροφεας?Δεν μου τα λετε καλα ,Τι νομιζετε θα κανει ο Δημητρης θα τα βαλει μονος του με την ΟΜΕΡΤΑ ?Εδω στο τοπικο δεν πηγατε ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΡΙΕΤΕΙΣ , γιατι λεει καποιος φοβηθηκατε τους μαγαζατορες και θελετε να κυνηγησει με το διδακτορικο τους πουλακες ?Θελει αλλα κολπα φιλε ..ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ καλο τι διδακτορικο αλλα αχρηστο οπλο για να κυνηγησεις ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΛΑΚΕΣ .θΕΛΕΙ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ και εσεις θα πατε με αεροβολο?

      Διαγραφή
    4. Τον ψήφισε η ΟΜΕΡΤΑ της παραλίας. Αφού είναι με το μέρος τους, τον ψήφισαν. Ευτυχώς όμως δεν θα είναι ο "δήμαρχος" της Λούτσας. Μας έκαψε τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
  47. Γιατί βγάλατε το σχόλιο που έγραψα? Τί δεν σας άρεσε? Να μου απαντήσετε παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να μάθουμε και ποιος αρρωστημένος εγκέφαλος αποφάσισε να γίνεται Σάββατο λαική πάνω στην πιο κεντρική παραλία της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πιστεύεις ότι απ' αυτή τη διοίκηση που είχαμε, έχει μυαλό κάποιος απ' αυτούς? Οι άνθρωποι είναι αγράμματοι και αμόρφωτοι.

      Διαγραφή
  49. Κάποιος υπερασπιστής του απερχόμενου ας μας πεί γιατί αυτή η ανωμαλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος από σας, εκτός από τις κότες και τις κατσίκες που έχει γεμίσει η Λούτσα από τους Αλβανούς, υπάρχουν και κάποιοι Λουτσιώτες που ρίχνουν τα βοθρολύματα έξω στο δρόμο.
    Και μετά μου λέτε γιατί υπήρχε αυτή η "σαπίλα" της διοίκησης τόσα χρόνια. Γιατί επέτρεπε όλα τα προηγούμενα και τα ευλογούσε κι από πάνω. Η Αστυνομία ανύπαρκτη.
    Ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει. Αν έχεις έρθει από άλλη πόλη, νομίζεις ότι εδώ η περιοχή υπάγεται σε άλλους νόμους και κανόνες. Με τέτοιους δημότες πως να μην πάρει ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ 700 ψήφους!!!!
    Ο αντιδήμαρχος της Αρτέμιδας, που στην ουσία αυτός ήταν ο δήμαρχος τόσα χρόνια, έχει καταφέρει να κάνει την πόλη κέντρο της ανομίας και της παρανομίας. Κι αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να φύγει από την διοίκηση έτσι απλά? Χωρίς καμία κύρωση για την καταστροφή της πόλης?
    Ο νέος δήμαρχος θα πρέπει να τα εξετάσει όλα τα προηγούμενα και να αποδώσει τις ευθύνες όπου και σε όποιον ανήκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή απόφαση Πουλάκη είναι να γίνεται η λαική στην κεντρική παραλία κάθε Σάββατο υπάρχουν αποδείξεις γι'αυτό αλλιώς λέτε συκοφαντίες είπαμε ή φταίμε όλοι μαζί οι Λουτσιώτες για τα χάλια της πόλης ή δεν έχει κανένα νόημα να τα ρίχνουμε όλα σε έναν άνθρωπο.

      Διαγραφή
  51. Ο ΠΟΥΛΑΚΑς δεν ειχε ανακαλυψει οτι επεφταν βοθροι στην παραλια αλλα δεν βρηκε .......ποιοι τους εριχναν ? ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ και μετα αυτος φταιει.....εμεις ειμαστε αθωοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σωστά μιλάτε αλλά ποιός θα μπορούσε να πολεμήσει την παρανομία, δημοτική αστυνομία υπάρχει? ΟΧΙ καταργήθηκε και δεν καταργήθηκε απο τον δήμαρχο, η άλλη η αστυνομία που κλείνει τα μάτια και δεν κάνει τίποτα σε ποιόν υπακούει στον δήμαρχο? ΟΧΙ επίσης στον μεγάλο υπακούει τον Σαμαρά γι'αυτό δεν λέτε τίποτα τα ρίχνετε όλα στον πρώην δήμαρχο και τον Πουλάκη οι οποίοι αποτελούν παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.50 κάνετε λάθος. Μέχρι 31 Αυγούστου Κατσαλίρος και Πουλάκης, ΔΕΝ αποτελούν παρελθόν, αλλά παρόν. Και μάλιστα εκκωφαντικό παρόν.
      Είναι και θα είναι το χειρότερο καλοκαίρι που περνάμε. Όλη η πόλη ασύδοτη τελείως και ειδικά η παραλία παραδομένη στη βρώμα, στη μόλυνση της θάλασσας και με τριετείς (!!!) άδειες μουσικής στους αλήτες των νυχτερινών κέντρων.
      Όταν αναλάβει ο νεοεκλεγείς θα τα ακούσει, εφόσον αδρανεί και αυτός. Για να ξηγιόμαστε, κρίνουμε τα έργα, όχι σε ποιόν θεό πιστεύει και τίνος κόμματος είναι.

      Διαγραφή
    2. βρε αντε να χαθεις 12 50 ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ και εδωσε ο Σαμαρας αδειες στα λαμογια .....ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ...την ειδαμε τοσα χρονια να πινει φρεντο στα παρανομα ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΞΕΜΥΤΙΣΕΣ ΠΟΥΛΟΚΟΡΑΚΑ....ν α μας φλομωσεις στην ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ;.......

      Διαγραφή
  53. Μια ερώτηση : Μπορούμε να βρούμε τις άδειες λειτουργίας κάποιων καταστημάτων της Λούτσας μέσω της Διαύγειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως όχι. Μπορείτε όμως να ζητήσετε από τις υπηρεσίες του Δήμου αντίγραφα όλων των φακέλλων των μαγαζιών. Αν δεν σας δίνουν παρτε μια εισαγγελική παραγγελία και θα σας τα δώσουν. Επίσης χρήσιμο είναι να ρωτήσετε δικηγόρο για ενέργειες που σκέφτεστε να κάνετε.

      Διαγραφή
    2. XA XA ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑ......Εδω μονον με εισαγγελικη εντολη και αν...διοτι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΣΩΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.Μεταξυ αυτων ηταν και ΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ....
      Ποιος αντιδημαρχος ?ΕΕΕΕΕΕ ενας ειναι ο μεγας.........

      Διαγραφή
    3. Αν και είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα πάντα, όμως ακόμα και αν στο θέμα της οφειλής δεν υπάρξει άμεση ενημέρωση (διότι υπάρχει και άλλη διαδικασία), όμως όλες οι άλλες πληροφορίες είναι στη διάθεσή μας. Π.χ. πόση εξωτερική έκταση μπορούν να χρησιμοποιούν, και πόση έχουν καταλάβει, τί κατασκευές έχουν κάνει κλπ. Και τότε η Κτηματική μόλις γίνει καταγγελία ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, μιας και αυτή (η Κτηματική δηλαδή) εμπλέκεται στη διαδικασία πλέον.
      Επίσης έτσι και της καταγγείλετε κάτι οχετούς και βόθρους σε παραλία και θάλασσα, τότε η εν λόγω υπηρεσία συνεννοείται με το Υγειονομικό για τα περαιτέρω και η άδεια ανακαλείται σούμπιτο! Καντε καταγγελίες! Το νομικό καθεστώς έχει αλλάξει και δεν κάνει ο Δήμος ό,τι θέλει.

      Διαγραφή
    4. Νομίζω ότι έχουμε και πληροφορίες από "ειδικό" δημόσιο λειτουργό, μάλλον; Έτσι έχω καταλάβει.... Ευχαριστούμε πάντως.

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
      ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ

      Διαγραφή
  54. Δεν γνωρίζω τη διαδικασία, αλλά ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου θα πρέπει να πάρει θέση σε όλα αυτά που γίνονται στην πόλη της Αρτέμιδας. Επειδή δηλαδή θα παραλάβει το Σεπτέμβριο, θα πρέπει εμείς οι δημότες να υποστούμε την εκδίκηση που παίρνει ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του? Η πόλη είναι μέσα στη βρώμα και το σκουπίδι, τα αγριόχορτα θα μας κάψουν ζωντανούς και η μουσική παίζει στα 300 ντεσιμπέλ.
    Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε τέτοιες καταστάσεις? Το μόνο που απεύχομαι είναι μην έχουμε μία από τα ίδια. Γιατί τότε την πατήσαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ. Ε-Κ-Δ-Ι-Κ-Ο-Υ-Ν-Τ-Α-Ι.

      Διαγραφή
    2. και εσεις καθοσαστε και περιμενετε .......
      τι κανει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?Κανεις δεν θα σας σωσει αν δεν θελετε να σωθειτε .και περιμενετε,,τον ΗΡΑΚΛΗ να καθαρισει την κοπρο του ΣΠΙΤΙΚΟΥ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Αντέδρασαν με την ψήφο τους Αριστογείτονα τί άλλο ήθελες να κάνουν?

      Διαγραφή
    4. ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.........ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
      ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΣΑΝΕ?

      Διαγραφή
  55. Αυτό που βλέπω εγώ τώρα τελευταία είναι τα μπαλώματα που κάνουν στους δρόμους και ποιός ξέρει τί ανάθεση είναι αυτή και πόσο θα στοιχίσει. Είναι βέβαιο ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή θέλουν να τα οικονομίσουν. Θέλω να μου πει κάποιος, αν ξέρει, πόσο έχουν χρεώσει τον προϋπολογισμό μ' αυτό το υποτιθέμενο έργο και σε ποιόν εργολάβο.
    Άξιο απορίας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα καλά που έχασε ο Σγουρός αλλά πάλι οι Λουτσιώτες μυαλό δεν έβαλαν στην Ανατολική Αττική ψηφίστηκε πάλι πρώτος αν δεν έπαιρνε η Δούρου μεγάλα ποσοστά στον Πειραιά θα ξαναέβγαινε.

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας