ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…


Έχουν αρχίσει και φτάνουν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες, παραμονές του κρίσιμου δημοτικού συμβουλίου για την Δημιουργία ή μη του ΚΕΛ Β. Μεσογείων, άνθρωποι του Δήμου γυρνάνε στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα και τοιχοκολλούν προειδοποιήσεις για όσους αδειάζουν νερά πλυντηρίων στους δρόμους.
Εμάς αυτό, μας κάνει σαν προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων ώστε να υπάρχουν κάποιοι με φιλική διάθεση μπροστά στο επαπειλούμενο Ναι στο ΚΕΛ Β. Μεσογείων από μερίδα δημοτικών συμβούλων.
Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι πράγματι κανείς δεν λέει όχι στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάπτυξη.
Το ΌΧΙ είναι προς το φαραωνικό έργο με την ονομασία ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ που έχει σκοπό να κατασκευαστεί σε κατοικημένη περιοχή και να εκβάλει στην Αρτέμιδα την οποία θα μετατρέψει σε υπόνομο.
Και βέβαια είμαστε υπέρ του βιολογικού καθαρισμού και της αποχέτευσης. Είμαστε όμως υπέρ ενός τοπικού βιολογικού καθαρισμού που θα αναβαθμίσει τις περιουσίες μας.
Αντίθετα το έργο που προτείνεται θα αναβαθμίσει όλους τους άλλους δήμους πλήν του δικού μας.
Δηλαδή Ν. Μάκρη και Μαραθώνας θα γίνουν Γλυφάδα ενώ εμείς Ψυτάλλεια.
Η Παλλήνη και ο Γέρακας θα αποκομήσουν τεράστιες υπεραξίες, ενώ στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα θα παρακαλάμε για αντισταθμιστικά.
Μέσα στους επόμενους 2 μήνες θα επεκταθεί η σύμβαση του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».
Σπάτα και Αρτέμιδα μπορούν να διεκδικήσουν, η επέκταση της σύμβασης να περιλαμβάνει στις υποχρεώσεις του Αεροδρομίου, την επίλυση του αποχετευτικού για τις δύο πόλεις.
Αυτό είναι λύση και όχι η απόλυτη καταστροφή που προκρίνουν οι «ανεγκέφαλοι».
Οι γειτονικοί δήμοι ας πάνε στη Ν. Μάκρη ή ας στραφούν στην επαναχρησιμοποίηση.
Ωστόσο έχουν φτάσει στα αυτιά μας και κάποιες διασταυρωμένες πληροφορίες ότι ο Δήμαρχος θα προτείνει αναβολή της ψηφοφορίας.
Εάν αυτό γίνει το παιχνίδι είναι στημένο. Αυτό θα επιβεβαιώσει ότι το παιχνίδι στήθηκε πριν τις εκλογές και κάποιοι εξοφλούν γραμμάτια.
Συστήνουμε λοιπόν σε όσους παρευρεθούν εκεί αύριο, να είναι παραπάνω από κόσμιοι.
Ας μην τους δώσουμε καμία δικαιολογία.  

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κόσμιος τι ακριβώς σημαίνει εν προκειμένω?
    Να ακούσουμε το Γραμματέα ή τον Αντιδήμαρχο επί του αποχτευτικού να λένε ότι χρειάζονται ακόμα χρόνο για τη λήψη απόφασης και οι πολίτες να μείνουν βουβοί ακόμα και άπραγοι?
    Το να είναι οι πολίτες "κόσμιοι" στο αυριανό συμβούλιο ακούστηκε και από μέλη της ομοσπονδίας συλλόγων αρτέμιδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και βέβαια όχι.... αλλά δεν πρέπει να τους δώσουμε κανένα άλλοθι. ούτε να διακόψουν την συνεδρίαση, ούτε να ψηφίσουν αναβολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ξέρω να πω ότι ΚΕΛ δεν χρειαζόμαστε αφού κάθε γειτονιά της Αρτέμιδας έχει το δικό της!
    Γνωρίζω και έχω καταγγείλει πολλές φορές τα ΚΕΛ που δημιουργούν κάποιοι ανεγκέφαλοι στους δρόμους κάθε φορά που βρέχει και όχι μόνο.
    Έτσι μας αρέσει;
    Προτάσεις λυπών, όχι σπασμωδικές κραυγές και πολιτική εκμετάλλευση του θέματος από κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Καισάριε,
    οπως διαπιστώνω είστε από την πλευρά που επιθυμείτε να μεταφερθεί το ΚΕΛ από τα πεζοδρόμια στην θάλασσα...και σαφώς στα πεζοδρόμια δεν κολυμπάμε ακόμα.... θα σας συμβούλευα από την πλευρά μου να μελετήσετε τους βιολογικούς καθαρισμούς που υπάρχουν στην Ευρώπη πχ Βαρκελώνη και μετά να πάρετε θέση και να κατηγορήσετε τις σπασμωδικές κραυγές.... Πειράζει που επιθυμούμε ενα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας ...και μια ανάπτυξη μια αναβάθμιση του τόπου που κατοικούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας