ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ενημέρωση για το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων από την τοπική σύμβουλο Κα Ελένη Φράγκου


                                                                                          Ημερομηνία: 10-03-2011
1. Χθες 09-03-2011 συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων, με την κάτωθι ημερήσια διάταξη:
α. Λήψη απόφασης περί «Συγκρότηση επιτροπής εκδίκασης ενστάσεων επί αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για τη διαπλάτυνση της οδού Ευάγ. Πουλάκη (πρώην Αγίου Δημητρίου) του Δήμου Σπάτων από Χ.Θ. (0+50) έως Χ.Θ. (0+350) και από Χ.Θ. (0+650) έως Χ.Θ. (0+850), περιοχής Γυαλού – Αγ. Δημήτριος – Πύργος και καθορισμού τιμήματος ακινήτων της παραγράφου 4 του άρθρου 186 του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων».
β. Λήψη απόφασης για την κατασκευή του έργου οδοποιίας στα Ο.Τ. Ε71, Ε72, Ε73 (ΚΧ) και του επιχειρηματικού πάρκου «Γυαλού – Άγ. Δημήτριος Πύργος» και του τμήματος Ε. Πουλάκη (πρώην Αγ. Δημητρίου) στα Σπάτα από την εταιρεία «Γυαλού Ανώνυμη Εταιρεία Εμπορικών, Τουριστικών Δραστηριοτήτων και Εκμετάλλευσης Ακινήτων» και διακριτικό τίτλο «Γυαλού Εμπορική και Τουριστική».
 2.  Τα ανωτέρω θέματα είναι στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου της 10-03-2011 και κρίθηκε σκόπιμο να συζητηθούν και από το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων, λόγο ότι αφορούν την Δημοτική μας ενότητα.

3.   Σχετικά με το πρώτο θέμα αποφασίστηκε ομόφωνα, η συμμετοχή του Προέδρου μας στην επιτροπή. Επίσης επισημάνθηκε στον Πρόεδρο, η ιδιαίτερη προσοχή- μέριμνα που πρέπει να δείξει, ώστε τα χαρακτηρισμένα ως ‘αγνώστου ιδιοκτησίες’ κτήματα να είναι πραγματικά ‘αγνώστου’ και να μην αδικηθούν συμπολίτες μας!

4.   Σχετικά με το δεύτερο θέμα αποφασίστηκε ομόφωνα, η διατύπωση γνώμης προς το Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τις επιφυλάξεις μας για το εν λόγω έργο και κατά πόσο η Δημοτική Αρχή έχει διαφυλάξει τα συμφέροντα τον συμπολιτών μας, σε σχέση με τις απαλλοτριώσεις του έργου  και την εξέταση των ενστάσεων που υπάρχουν.

5. Επίσης διανεμήθηκε σε όλους τους συμβούλους αντίγραφο της ανοικτής επιστολής του Κυρίου Α.Παπαχρήστου σχετικά  με πολιτιστικά θέματα για μελέτη- εξέταση.

                                                                                              Μετά τιμής
                                                                                          Φράγκου Ελένη
                                                                           Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας
                                                                                                Σπάτων

2 σχόλια:

  1. K.Φραγκου.Παρα την προσπαθεια σας,οπως παρακολουθω,ο δημος δεν υπολογιζει το τοπικο συμβουλιο,ουτε τις αποφασεις σας.Κρατειστε αντιστασεις εσεις του τοπικου,γιατι το δημοτικο,ειναι μια απο τα παλια...!!Για να μη πω χειροτερα.!Φαινεται οτι τους αξιους εσκεμμενα τους εβαλαν στο τοπικο για να μη τους υπολογιζουν.Σημερα σαν ακροατης,στο δημοτικο συμβουλιο,οταν ο προεδρος σας ειπε στον δημαρχο, οτι δεν ενημερωνεται το τοπικο συμβουλιο και δημιουργειται προβλημα,ακουσα το απαραδεκτο απο τον δημαρχο:"ας φυγουν, αμα δεν τους αρεσει"....;;;;Οταν του μαζευατε τις ψηφους του αρεσε;;;;;
    Αλλαξτε του τα φωτα στις ενστασεις...Το τοπικο εχει αρμοδιοτητες,διεκδικηστε τις.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρια Φραγκου,σας συγχαιρω για τις αποφασεις του τοπικου συμβουλιου , για τις προτασεις αναπτυξης του τοπου,οσον αφορα την δημιουργια μαρινας.!Φοβερο εργο.!Αν και ειμαι κατοικος Αρτεμιδας,παρακολουθω τις δικες σας συνεδριασεις και χαιρεται η ψυχη μου.Ετσι θα ανοιξουν οι δουλειες και θα αναβαθμισθει ο δημος.!ΜΠΡΑΒΟ σε ολους σας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας