ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

"H ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ".............

Όχι δεν βρισκόμαστε στην «Πόλη του Φωτός» και στα «Ηλύσια Πεδία» (τουλάχιστον θα επιθυμούσαμε να ήμασταν εκεί), αλλά βρισκόμαστε στην οδό Πηγής ένα στενό χωρίς ιδιαίτερη κυκλοφορία στα Σπάτα Αττικής …

Με έκπληξη ανακαλύψαμε  έναν εξαιρετικό αρχιτεκτονικό φωτισμό στον μοναδικό δρόμο των Σπάτων!!!! Είναι επίσημα ο ποιο λαμπερός δρόμος ακόμα και από την Βασιλέως Παύλου ,τον Περιφεριακό Δημάρχου Χρήστου Μπέκα.(όπως θα δείτε παρακάτω) και από  πολλούς άλλους  δρόμους της πόλης μας.

Από περιέργεια και μόνο ρωτήσαμε  κατοίκους  των γύρω δρόμων ,  προκειμένου να μάθουμε ποιος  «διάσημος» κατοικεί στο συγκεκριμένο σημείο.




Εντυπωσιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι δεν κατοικούν Βουλευτές , ούτε Υπουργοί , αλλά δύο βασικά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Ο ένας μάλιστα είναι και από τα σημαντικότερα στελέχη της Πολεοδομικής  Υπηρεσίας του Δήμου μας.

Κάνουμε έκλυση να φωτιστούν όλοι οι δρόμοι  του Δήμου μας έτσι και ας μην  είμαστε όλοι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας !!!!!!!!!!!










Περιφερεικός Σπάτων-Δημ.Χρήστου Μπέκα

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι ο μόνος δρόμος των Σπάτων που φωτίζεται πολύ καλύτερα, ακόμα και π.χ. από τον περιφερειακό Σπάτων. Για παράδειγμα, αν θυμάμαι καλά η οδός,στενάκι για την ακρίβεια, Παπαχρήστου και όχι μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για αρχιτεκτονικό φωτισμο!!! καταλαβαίνετε νομιζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μήπως να ξεκινήσουμε να φιλοξενούμε εκ περιτροπής στα σπίτια μας και απο κάποιον της τεχνικής υπηρεσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας