ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ


Αξιότιμη Επιτροπή Αγώνα , θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον αγώνα κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων  που κάνετε και επ ευκαιρία  να  κάνω μερικές ερωτήσεις  ή ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει .
Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας  για το μέγεθος της καταστροφής του περιβάλλοντος γενικά  που  θα επιφέρει το ΚΕΛ Β. Μεσογείων όπως έχει σχεδιαστεί και με βρίσκετε αντίθετο στην απόφαση και  την αδιάλλακτη στάση του Δημάρχου
 Υπάρχει  ένας κάτοικος της Αρτέμιδος ή  των Σπάτων που θα ήθελε να κάνει μπάνιο αυτός και η οικογένεια του αύριο σε μια θάλασσα που εκβάλουν λήμματα επεξεργασμένα από ΚΕΛ δευτέρου βαθμού?   
Υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας των δυο αυτών πόλεων που έχει ήδη  επιχείρηση  ή που σκέπτεται να αναπτύξει  δραστηριότητα στην πόλη της Αρτέμιδος  να είναι σύμφωνος  με την κατασκευή του συγκεκριμένου  ΚΕΛ ??  Απλά κανείς !!
Διαπιστώνω ότι  οι μόνοι που τάσσονται   υπέρ της δημιουργίας  αυτού του ξεπερασμένου τεχνολογικά  ΚΕΛ με τις καταστροφικές προδιαγραφές  και περιβαλλοντικές  επιπτώσεις  είναι οι αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μερικοί από τον συνδυασμό τους. Γνωρίζουν το περιεχόμενο  της κοινοτικής οδηγίας “ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΩΝ”, που οφείλει και η Ελλάδα να εναρμονιστεί 100% εως το 2015?.  Μάλλον όχι, δεν κατάλαβαν τι εψήφισαν και τι υποστηρίζουν!,  αναρωτιέμαι λοιπόν ποια άλλη αιτία θα μπορούσε να κρύβεται για να υποστηρίζουν την καταστροφή  του Ευβοϊκού και των Μεσογειακών παραλιακών πόλεων .
Απ ότι πληροφορούμαι, όλη η αντιπολίτευση του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος είναι κατά του συγκεκριμένου ΚΕΛ και ακόμα, δεν συμμετέχουν στην Επιτροπή Αγώνα κατά του ΚΕΛ!  Ποιος ο λόγος? - τι φοβάστε? Μήπως κάποιος σας πάρει την πρωτιά??  
Απεναντίας πληροφορούμαι  ότι συμμετέχουν οι Οικολόγοι  και δημοτικός  συνδυασμός από τον Δήμο Πικερμίου - Ραφήνας  (πάλι οικολόγων)! 
Μήπως θα πρέπει να διαγράψετε αυτό το φίλτρο - καμουφλάζ  και να κοιτάξουμε όλοι  μαζί,  μια γροθιά μια δύναμη  πλέον  τον στόχο, χωρίς μικρό-ιδιοτέλειες και πολιτικά φίλτρα; 
Εφόσον είναι προσδιορισμένος ο στόχος  (το αγκάθι) γιατί δεν κάνουμε το αυτονόητο;
 …. "Κατάληψη του Δημαρχείου"

54 σχόλια:

  1. Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑ – ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ!
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ … ΟΧΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ!
    ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιθανων η ενημερωση σας αγαπητε αναγνωστη ειναι μερικη. απο την πλευρα τησ αντιπολιτευσης ειναι μελη τησ συντονιστικης 2 δημοτικη σύμβουλη και 2 τοπικοι εξ αρχής! οσον αφορα τους αρχηγούς παραταξεων, πριν 2 εβδομαδες αρνήθηκαν απο την επιτροπή την συμετοχή του Γ. Κασίμη (μειζονα αντιπολίτευση) και του ζήτησαν να αποχωρήσει απο την επιτροπή με τον φόβο να μη θεωρηθεί οτι ο αγώνας τους καπελώνεται. κατ'εμέ, απαράδεκτο. διότι και ο Γ. Κασίμης και ο Δ. Μάρκου που έχουν ακριβώς ίδια άποψη-θέση θα έπρεπε να είναι συμμέτοχοι. ας μη ξεχνάμε πως ο ένας εκ των 2 (Γ. κασίμης) το 2003 σταμάτησε όλη αυτή τη διαδικασία τότε. αυτό σημαίνει πως έχει μια τεράστια εμπειρία για το θέμα, γνώση και τεράστιο αρχείο. λοιπάμαι ιλικρινά που η ενημέρωση που έχετε είναι τόσο μεμονωμένη.

    Μέλος Σ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σου:
    """ Μήπως θα πρέπει να διαγράψετε αυτό το φίλτρο - καμουφλάζ και να κοιτάξουμε όλοι μαζί, μια γροθιά μια δύναμη πλέον τον στόχο, χωρίς μικρό-ιδιοτέλειες και πολιτικά φίλτρα;
    Εφόσον είναι προσδιορισμένος ο στόχος (το αγκάθι) γιατί δεν κάνουμε το αυτονόητο;
    "Κατάληψη του Δημαρχείου"."""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΜΕΛΟΣ Σ.Ε. : ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ;
    ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι καπελώματα και ασυναρτησίες .. Ο κ. Μερτίρης δεν είναι αρχηγός παράταξης στην Ραφήνα ? ο κ. Παπαστεφάνου ? Αρα υπαρχουν επιλογες ! Ποιοι είναι αυτοι που επιλεγουν? Και για ποιον?
    Μα με την απαράδεκτη στάση τους είναι ήδη, μέχρι το λαιμό, καπελωμένοι.
    Στο παρελθόν υπήρξαν συμπολίτες μας (επιστήμονες και μη .. δεν αναφέρω ονόματα) που εργάστηκαν για το ίδιο θέμα επι δημαρχιας κου Κασίμη (ΚΕΛ) γιατί απουσιάζουν από την επιτροπή αγώνα ? Μήπως και εκει επικρατει … « όχι αυτος! δεν μας είναι συμπαθης ή θα μας καπελωσει …» . Ας σοβαρευτούμε λιγο αν θελουμε να πετυχουμε τον στοχο για ένα καθαρο και σύγχρονο ΚΕΛ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΜΩΡΑΪΤΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ Σ.Ε. ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα δελτιο τυπου που εχει ονοματα αυτων που συμετεχουν γιατι βγηκε; για να ξερουμε σε ποιον θα πουμε ευχαριστώ η ποιον θα βαραμε οταν θα αποτυχουν να σταματησουν τις ορεξεις του δημαρχου και του αντιδημαρχου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πες τα χρυσοστομε!! (ανωνυμε 12.46)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και στο δελτιο αυτο δεν αναγραφονται ολοι οσοι συμετεχουν. αλλο οι επιτροπεσ που εκαναν, και αλλο τα απλα μελη. τωρα για τον πιο θα βαρατε..τι να πω..κατ' εκτιμση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η άποψη μας ήταν ξεκάθαρη και κατηγορηματική απο την πρώτη στιγμη. Δεν θα συμμετέχουν ενεργα στην επιτροπή οι αρχηγοι πολιτικών παρατάξεων! Ηταν το πρωτο για το οποίο πήραμε απόφαση , ομόφωνη. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος, δεν θέλουμε να κατηγορηθούμε ότι υποκινούμαστε, ότι κατευθυνόμαστε από την αντιπολίτευση απλά και μόνο για να κοντράρουμε την δημοτική αρχή. Νομίζω ότι είναι σαφέστατο. Οσο και για την παραπληροφόρηση όσον αφορά τον κ. Μερτίρη ήρθε μία φόρα στην συνεδρίαση μας είπε δύο λόγια και μετά του ζητήσαμε να αποχωρήσει(δεν είναι λοιπόν μέλος της συντονιστικής, ποτέ δεν ήταν).Δεν αφήνουμε απ' έξω κανέναν, όλους τους θέλουμε μαζί μας. η αγωνία μας είναι τεράστια για το μέλλον του τόπου μας. Αφιερώνουμε πολλες ώρες από την ζωή μας, την δουλεία μας για να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι, να αντισταθούμε όσο μπορούμε σ΄τα μεγάλα συμφέροντα, να σώσουμε τον τόπο μας. Πράγματικά λυπάμε βαθύτατα όταν ακούω αυτές τις κατηγόριες , είλικρινά λυπάμε βαθύτατα! Αυτό είναι παντα το πρόβλημα :κοιτάμε το δέντρο και ΄χνουμε το δάσος.Φίλε αναγνώστη και ενεργέ πολίτη πραγματικά οι προθέσεις είναι πολύ αγνές, εξαιρετικά ανιδοιοτελείς!!!
    Παρακαλούμε όλοι να είμαστε μαζί, όλοι οι πολίτες είναι χρήσιμοι, όσο πιο πολλοί τόσο πιο οργανωμένοι, τόσο πιο αποτελεσματικοί!
    μελος Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων. και επείδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία είμαι η Αννα Ραφτοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμμετέχει και η κυρία Ζήση και ο κύριος Πασχαλινός, οι οποίοι εκπροσωπούν την παράταξη της δημοτικής αρχής. Η κ.Ζήση μάλιστα ψήφισε ΝΑΙ στην πρόταση του Δημάρχου. Έχετε βάλει δηλαδή τον λύκο να φυλάξει το κοπάδι. Αν φοβάστε τα καπελώματα να φύγετε όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από την συντονιστική γιατί ήδη κατηγορήστε ότι χτίζετε τα δικά σας προφίλ και ότι η συντοντική, ομοσπονδία...κλπ καλλιεργούν το έδαφος μελλοντικού υποψηφίου. Αρκετά πια μην παίζετε με τις τύχες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμος 7 Απριλίου 2011 12:52 μ.μ : …. Ονόματα βιτρίνας (ίσως μας ζητήσουν και προτομή)
    Προς Ανώνυμος 7 Απριλίου 2011 12:50 μ.μ. …. Οι θέσεις αρχηγών όλων των παρατάξεων (της αντιπολίτευσης) ταυτίζονται με τις θέσεις της Επιτροπής Αγώνα και ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ!
    Προς Ανώνυμος 7 Απριλίου 2011 1:11 μ.μ.... Ο κ. Μερτίρης σας έκαμε την επίσκεψη ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (σας διορθώνω) – ανέπτυξε τις θέσεις του - και καλώς έκαμε. Ο κ. Παπαστεφάνου δεν είναι πολιτικό πρόσωπο? Υπηρχαν, να μαθαίνετε κιόλας, στο παρελθόν αγωνιστές που εργάστηκαν για αυτό το θέμα πριν από εσάς για εσάς και στο τέλος όπως φαίνετε δυστυχώς δέχτηκαν την … απαξίωση.
    ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
    ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΟΣ (και να αφήσει αυτό το μεμψίμοιρο υφακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΣ ΒΡΗΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Σ.Ε. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΔΟΙΙΚ. ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΑΛΕΙΨΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΗΡΘΕ 2 ΦΟΡΕΣ, ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΤΗ 2η ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΛΟΓΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Κος ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ Κ Ο ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ? ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΩΣ Δ.Σ. ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ..ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ Δ.Σ. ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΗ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υ.Γ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΠΛΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΗΣΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς την κ. : Ανώνυμος (7 Απριλίου 2011 1:11 μ.μ.)
    Από ότι διαβάζω και καταλαβαίνω, οι κύριοι οικολόγοι μπορεί κατά την άποψη σας να μην είναι μέλη της συντονιστικής, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη ΜΑΓΕΙΡΟΙ της συντονιστικής.
    Συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο σχολιαστή : “ήδη κατηγορήστε ότι χτίζετε τα δικά σας προφίλ και ότι η συντονιστική, ομοσπονδία...κλπ καλλιεργούν το έδαφος μελλοντικού υποψηφίου. Αρκετά πια μην παίζετε με τις τύχες μας.”
    Άκουσα (δεν το γνωρίζω αν αληθεύει) ότι η συντονιστική θα κάνει πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αρτέμιδας (από Μέδουσα εως την πλατεία Κοπελάκη ) αναυτο αληθεύει (προς ποιον ολη αυτή η κωμωδία? – πασαρέλα?) τότε πραγματικά δεν πρόκειται περί κατηγοριών, αλλά αληθειών !
    Με την σειρά μου ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς ο αγώνας της συντονιστικής επιτροπής είναι αγώνας «Βιτρίνας» ενός πολύ καλά σχεδιασμένου παιχνιδιού. Αν κρίνουμε από την μέχρι σήμερα πορεία και από την σχετική ημερίδα που έγινε πρόσφατα δεν πήραμε και κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα μας.
    Υπάρχουν θέσεις στις συντονιστικής επιτροπής που εξυπηρετούν συμφέροντα πολιτικά και προσωπικά και τελικά ας μην κρυβόμαστε άλλο ποιά.. όσο για το κύριο Πασχαλινό τα έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα μας ,ας μας απαντήσει πρώτα που κατασκευάζει η Παλλήνη το δικό της ΚΕΛ μια και ανήκει στις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Για το θέμα το ήταν υποψήφιος στην Νεα Πόλη δεν θα το σχολιάσω διότι από μόνος του «Ξεφτιλίζεται» μέσα από αυτή την διαδικασία…..
    Θεωρώ ότι είναι άδικο να μην συμμετέχουν οι αρχηγοί των παρατάξεων στην συντονιστική επιτροπή. Μην μου πείτε ότι ο Κ. Καλαθάκης πονάει περισσότερο τον τόπο μας από τον Κο Δημήτρη Μάρκου που έχει γενιές μια ιστορία σε αυτό τον τόπο… η ακόμα και από τον Κο Κασσίμη που έχει κάνει τις ενέργειες του από πολύ παλιά για να σταματήσει το ΚΕΛ… έλεος….
    Η κυρία Ραφτοπούλου ας είναι ρομαντική κακό δεν είναι ,αλλά μην ξεχνιόμαστε ότι μαζί με την Κυρία Μωραΐτη , τον Κύριο Μποτζιόλη και τους παραπάνω αρχηγούς που έχετε εξαιρέσει , ήταν οι πρώτοι που σήκωσαν το πρώτο πάνω κατά του ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ μην ξεχνιόμαστε λοιπόν….
    Ναι συμφωνώ υπέρ της κατάληψης του Δημαρχείου όπως επίσης θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να έχουμε μια απάντηση για την νέα χωροθέτηση του ΚΕΛ ,ο καιρός περνάει και η 31/5/2011 είναι πολύ κοντά και δεν βλέπω ΦΩΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλα καλά ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μόνο για τον κο Πασχαλινό να προσθέσω ότι δεν είναι άποψη όλων όσων συμμετέχουν στο blog μας, οτι ξεφτιλίζεται, μάλλον εγκλωβισμένος στις επιλογές του είναι, οπότε ας μην τον "βαράμε".
    Κι εγώ είμαι υπέρ της Κατάληψης του Δημαρχείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρόλη την απαξίωση που εδέχθησαν οι τρεις αρχηγοί της αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Αρτέμιδος Σπάτων, πρέπει να τους συγχαρούμε έναν έναν για την σοβαρή στάση που κράτησαν στην ημερίδας της συντονιστικής με θέμα το κελ!
    Συμφωνώ με την πρόταση άμεση ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ όλοι είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας και πάντα πρέπει να παίρνουμε το ρίσκο μας σε αυτές μας τις επιλογές…… Χαίρομαι που συμφωνούμε στην κατάληψη του Δημαρχείου άλλωστε και αυτό είναι μια επιλογή και ένα ρίσκο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά μου παιδιά εσείς που ασχολείσθε με τα BLOGS έχω μια πληροφορία αλλά δεν την έχω διασταυρώσει! Άκουσα προ ημερών από κάποιον να λέει ότι ο κ. Χατζηνικολάου, ομιλητής στην ημερίδα, ανήκει στη ομάδα Ανδρεαδάκη παρότι οικολόγος? Είναι αλήθεια? ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ερωτω οι οικολόγοι στον αγώνα του κελ και στη συντονιστική τι ρόλο έχουν?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?

    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
    συμφωνώ στην κατάληψη του Δημαρχείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑΙ, ΣΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 Δ.Σ. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΕΙ ΔΟΙΚ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Σ.Ε., ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΠΕΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αμεση καταληψη ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ -ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ[ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ]-ΟΧΙ ΕΚΒΟΛΗ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ-ΤΟ ΚΕΛ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΣΜΟ-ΑΓΕΥΣΤΟ-ΥΠΟΓΕΙΟ-ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΥΓΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ[ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ]ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς τον ανώνυμο 3. 08 είναι αλήθεια ότι έχετε ακούσει και πραγματικά ο λύκος φυλάει τα πρόβατα....Αν πραγματικά θέλετε να κόψετε την διεύλεση για λόγους διαμαρτυρίας να το κάνετε κοντά στην πύλη του αεροδρομίου...εκει πραγματικά θα πονέσει πολυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εμεις οι δημ.συμβουλοι που συμμετεχουμε στον αγωνα κατα του ΚΕΛ Β.Μεσογειων ειμαστε ισοι με ολους τους υπολοιπους αγωνιστες της επιτροπης,αυτος ο αγωνας δεν ειναι για προσωπικη προβολη αλλα για να αποτρεψουμε να γινει ο τοπος μας και η θαλασσα μας χαβουζα.Ολοι σε αυτον τον αγωνα ειναι ευπροσδεκτοι και εχω ταχτει απο την αρχη υπερ της συνυπαρξης των πολιτικων αρχηγων που θελουν να βοηθησουν σε αυτον αγωνα δεν χωρανε σε αυτον τον μεγαλο αγωνα αποκλεισμοι.
    ΚΑΣΙΜΗΣ-Δ ΜΑΡΚΟΥ-ΜΩΡΑΙΤΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ-ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ολοι μαζι,μακαρι και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και οι συμβουλοι της συμπολιτευσης να καταλαβουν και να αλλαξουν την σταση τους.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να παει ο Καλαθακης με το λαό του να αποκλείσει τα παντα. Τι τον θελετ το κασιμη και το μαρκου; Και μπροστά να βάλετε φιλότιμες υπάρξεις...καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τον ανώνυμο 2011 5:12 μ.μ.: Εσείς αγαπητέ(η) δεν μας είπατε την άποψη σας ή τι θα κάνετε? Η όλη αυτή ενέργεια που δίνουν μερικοί πολίτες που ανησυχούν για την πόλη τους, για τις περιουσίες τους, για το περιβάλλον τους (που είναι συμπτωματικά ΜΑΣ), νομίζετε ότι θα αρκεστούν και θα μείνουν ήσυχοι στα παιχνίδια κάποιων Κυρίων να παίξουν με τις τύχες των? Κοιτάξτε για τον κύριο που αναφέρατε εδώ : http://rafinastage.blogspot.com/2010/11/blog-post_708.html . Για την ενημέρωση σας, η Ραφήνα και το Πικέρμι θέλουν δικό τους Βιολογικό μετά από ομόφωνη απόφαση Δημοτικού συμβουλίου! Εμείς τι κάνουμε ??
    Κοιταξτε και εδώ :http://oikopolisrafina-pikermi.blogspot.com/2011/02/blog-post_8542.html

    http://dhmoths.gr/index.php?id=4&nid=132910
    http://e-attiki.pblogs.gr/2009/09/oikologoi-prasinoi-pshfodeltio-ethnikwn-eklogwn.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.
    TA MΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ
    ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΓΙΝΑΝ
    ΑΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ, ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ.
    ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
    ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ.
    Η ΣΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο
    ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ.
    ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧ.ΕΠΙΤΡ.ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε Καλαθάκη πιστεύω γνωρίζετε την παροιμία που λεει η καμήλα δεν κοιτάει την δική της καμπούρα αλλά της μπροστινής της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριε Καλαθάκη τα περί ανωνυμίας τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές, ας μην σταθούμε εκεί. Είναι προφανές ότι ο κόσμος, ανώνυμα λέει ποιο εύκολα αυτό που σκέφτεται. Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται λοιπόν κανέναν που προσπαθεί να πρωτοστατήσει σε τέτοιους αγώνες και δεν βρίσκουμε κακό σε αυτό.
    Τέτοιοι αγώνες από την εποχή του Πολυτεχνείου και παλαιότερα, ανέδειξαν μία σειρά καταστροφικών προσωπικοτήτων για την χώρα. Βλέπετε το χρήμα πολλοί μίσησαν την δόξα ουδείς.
    Κάπως έτσι στην περιοχή μας μέχρι να γίνει αντιδήμαρχος, πρωτοστατούσε σε τέτοιες δραστηριότητες ο κος Γκινοσάτης.
    Το Θέμα λοιπόν του ΚΕΛ Β. Μεσογείων, έχει διάφορες διαστάσεις, Πολιτικές, Νομικές, Οικονομικές, Περιβαλλοντικές και άλλες.
    Όλοι λοιπόν όσοι συμμετέχουν σε τέτοιους αγώνες ζυγίζουν την συμμετοχή τους ανάλογα με το κίνητρό τους.. Όταν όμως λέμε ότι σε έναν αγώνα δεν περισσεύει κανείς πρέπει να το εννοούμε. Με την ίδια λογική που αφήσαμε έξω τους κατά τον Νόμο Αρμόδιους να ελέγχουν την διοίκηση του δήμου. Με την ίδια λογική έπρεπε να αφήσουμε έξω, όλους τους εκλεγμένους, έπρεπε να αφήσουμε έξω τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας και τους Προέδρους των συλλόγων. Τότε θα μιλούσαμε για ένα αυθόρμητο κίνημα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και ορθά δεν συμβαίνει. Την Τρίτη είχα έρθει για να ακούσω από εσάς κάποια λόγια. Δυστυχώς άκουσα με ένα «φασιστικό», αποφασίζουμε και διατάσουμε ποιοι θα συμμετέχουν σε ποιες επιτροπές. Μάλιστα στις επιτροπές που αποφασίσατε συμμετέχουν και άτομα που ελάχιστες φορές έχουν έρθει στις συναντήσεις της συντονιστικής επιτροπής.. Όποιος διαβάσει ποιες είναι οι επιτροπές μπορεί να αντιληφθεί πολλά. Ερώτηση: γιατί σε καμία επιτροπή δεν συμμετέχει ο κος Μποτζιολής ή η κα Μωραίτη τους το προτείνατε και αρνήθηκαν; Γιατί στην διαχειριστική δεν συμμετέχει η κα Τοκα ως εκπρόσωπος του Πικερμίου της το προτείνατε και αρνήθηκε; Γιατί στην επικοινωνιακή επιτροπή δεν συμμετέχει ο κος Καρακλάς του το προτείνατε και αρνήθηκε;
    Κε Καλαθάκη δυστυχώς έχετε βάλει πολύ λάθος βάσεις σε αυτό το οικοδόμημα.
    Η κατάληψη του Δημαρχείου είναι πολιτική κίνηση με μήνυμα προς όλους.
    Οι πορείες και οι ημερίδες είναι για να φωτογραφίζονται κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Υπομονή Κύριοι (ες) σε λίγο θα αυτοαποκαλυφθούν όλα ένα ένα με τη σειρά, δώστε λίγο χρόνο στους "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ" (όπως αυτοαποκαλούνται και αυτοεκλεγονται).
    * Μήπως γνωρίζουν πραγματικά από διαχείριση τέτοιων θεμάτων και τους αδικούμε? ή
    * Μήπως άκουσαν ότι έχουμε ανάγκη από GOLDEN BOY’S και πλάκωσαν και αυτοί?
    (στο χωριό μου υπάρχει συγκεκριμένη παροιμία γιαυτό)
    Οσο για την ανωνυμία των BLOGS … επιβάλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πες τα χρυσοστομε!! (για ανωνυμος 8:18μ.μ.)
    α.. μου αρέσει τρελά το νέο όνομα των δήθεν οικολόγων : GOLDEN BOY’S xaxaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργος Παπαστεφάνου7 Απριλίου 2011 στις 8:55 μ.μ.

    Για όσους μέχρι χθες κοιμόντουσαν και σήμερα πετάνε λάσπη δεξιά και αριστερά και θέλουν να σπείρουν το ζιζάνιο της αμφιβολίας μεταξύ των μελών της Επιτροπής !!
    Είχαν μέχρι χθες καταθέσει πουθενά τις απόψεις τους ; ποια είναι η άποψη τους σήμερα ;
    Εμείς σαν ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ προ ενός έτους ακριβώς από σήμερα όταν εσύ εν γνώριζες καν το θέμα βγάλαμε ανακοίνωση και κάναμε γνωστές τις θέσεις μας για το ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .
    Μέλη είμαστε στους Οικολόγους ,εκτός των άλλων που δεν χρειάζεται να ονοματίσω ,και ψηφίσαμε ομόφωνα το παρακάτω κείμενο, εγώ Ο Γιώργος Παπαστεφάνου ,Ο Γιώργος Μερτίρης και ο Γιώργος Χανζηνικολάου . Άρα η λάσπη για τις θέσεις μας και τον σημερινό ρόλο μας στα μούτρα σου !!!
    Και τον Μάιο του 2010 με δική μου πρωτοβουλία έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων των κομματικών και δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας για να βγάλουμε μία συγκεκριμένη θέση για το ζήτημα αυτό που στο τέλος έγινε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδας. Και στην απόφαση αυτή ήμουν ο μόνος που έθεσα ξεκάθαρα το ζήτημα της ολικής επαναχρησιμοποίησης και δεν έγινε δεκτό από τον σημερινό αντιδήμαρχο Γκινοσάτη ως ανεφάρμοστο !!

    http://ecogreensanattikis.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html



    Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

    ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΛΥΜΑΤΩΝ
    το πλήρες κείμενο στο επόμενο σχόλιο γιατί είναι μεγάλο και δεν χωράνε οι χαρακτήρες σε ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παπαστεφάνου Γιώργος7 Απριλίου 2011 στις 8:59 μ.μ.

    Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

    ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΛΥΜΑΤΩΝ
    Παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια να εξελίσσεται μια οργανωμένη προσπάθεια συσκότισης σχετικά με την απαίτηση των κατοίκων των Μεσογείων για αποχετευτικό σύστημα και για σύγχρονο σύστημα από μονάδες βιολογικού καθαρισμού των λυμάτων.

    Από τη μια με την απειλή της καταβολής προστίμων στην ΕΕ και από την άλλη με το πέρας του χρόνου των ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων για τη κατασκευή βιολογικών καθαρισμών, η Κρατική Διοίκηση με μπροστάρη την ΕΥΔΑΠ, να αποπροσανατολίζουν τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής , από το κύριο ζήτημα που είναι η κατασκευή στην Αττική Τριτοβάθμιων Βιολογικών Καθαρισμών των Λυμάτων: α) υψηλής αποτελεσματικότητας, β) ανταποκρινόμενων στις ανάγκες της περιοχής και γ) που να καλύπτουν πλήρως τη σχετική Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία .

    Η κατασκευή δευτεροβάθμιων βιολογικών καθαρισμών, όπως προτείνεται στη μελέτη του 2003 της ΕΥΔΑΠ και του Καθ. Ανδρεαδάκη και επανέρχεται με μικρές τροποποιήσεις προς διαβούλευση, κρίνεται τουλάχιστον ανεπαρκής.

    Ο ίδιος ο Καθ. Ανδρεαδάκης εκτελεί σήμερα χρέη Ειδικού Γραμματέα στη Κεντρική Υπηρεσία Υδάτων του ΥΠΕΚΑ και φέρει εκτός της επιστημονικής και την πολιτική ευθύνη για την υλοποίηση των βιολογικών καθαρισμών και των αποχετευτικών.

    εξ' ανάγκης θα υπάρχει και συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παπαστεφάνου Γιώργος7 Απριλίου 2011 στις 9:00 μ.μ.

    Αυτή η πρόταση δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής των Μεσογείων για τρεις κυρίως λόγους:

    α) Η πρόταση αναφέρεται σε μέγεθος πληθυσμού και όγκο λυμάτων που έχουν προ πολλού ξεπεραστεί από το πλήθος των νέων κατοίκων της περιοχής . Σήμερα κατοικούν στους γύρω δήμους των Β. Μεσογείων 200.000 κάτοικοι. Επίσης δεν διευκρινίζεται, τι θα πρέπει να γίνει αν ο πληθυσμός μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Θα πληρώσουμε νέες μελέτες κατασκευής και λειτουργίας;

    β) Η οικιστική ανάπτυξη στο ανατολικό παραλιακό μέτωπο είναι παραθεριστική. Η χρήση όλου του μήκους του μετώπου, αφορά στη θαλάσσια καλοκαιρινή απόδραση μεγάλου αριθμού των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

    Επομένως, είναι δυνατό να επιφορτιστεί η ανατολική παραλία της Αττικής με την απόθεση των λυμάτων του Δευτεροβάθμιου Βιολογικού που σχεδιάζεται να γίνει;

    Η λειτουργία των Δευτεροβάθμιων βιολογικών καθαρισμών στο επίπεδο του 95% καθαρότητας των λυμάτων που θα ρίχνονται στο παραλιακό χώρο ενός κλειστού κόλπου, όπως είναι αυτός των Πεταλίων του Ευβοϊκού, δεν προσδιορίζει καθόλου την μόλυνση που προκαλεί το υπόλοιπο 5%.

    Σε ένα Δευτεροβάθμιο βιολογικό τα φωσφορικά και τα αζωτούχα υπολείμματα δεν περιορίζονται και είναι αυτά ακριβώς που προκαλούν τον ευτροφισμό των θαλασσών.

    Τα θρεπτικά στοιχεία, δηλαδή αζωτούχα και φωσφορικά άλατα, δημιουργούν τις συνθήκες για ανάπτυξη, θαλάσσιας χλωρίδας ξένης προς την περιοχή και συνεπώς η χρήση της περιοχής για κολύμβηση γίνεται αν όχι απαγορευτική, τουλάχιστον προβληματική.

    γ) Η Μελέτη των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου δεν λαμβάνει υπόψιν πως η θαλάσσια περιοχή που θα εκβάλουν τα λύματα, δεν είναι ανοιχτή θάλασσα αλλά ένας κλειστός κόλπος. Επιπλέον, τα ρεύματα δεν έχουν συνεχή ροή προς μία κατεύθυνση, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω του φαινομένου της παλίρροιας των στενών του Ευρίπου ,τα ρεύματα της θαλάσσης είναι μεταβαλλόμενα.

    Στην ίδια μελέτη δεν αναφέρεται πως οι επικρατέστεροι άνεμοι είναι οι ΒΑ και ΝΔ -που έχουν ροή από την Ευβοϊκή ακτή προς την ακτή της Αττικής. Με αυτό το κόλπο, δεν προδιαγράφονται οι επιπτώσεις που θα προκύψουν στην μεταφορά των λυμάτων με τα ρεύματα, από τον αγωγό διάθεσης (2 χλμ. από της ακτή) προς στην ακτή.

    Όμως το πιο πονηρό σημείο της περιβαλλοντικής μελέτης είναι πως δεν αναφέρεται στην δημιουργία και δευτέρου αγωγού εκβολής λυμάτων στον ίδιο κόλπο και σε απόσταση μικρότερη των 10 χλμ., που θα είναι αυτός του Δευτεροβάθμιου Βιολογικού των Δήμων των κεντρικών Μεσογείων και του Αεροδρομίου. Αυτό θα δημιουργήσει ένα διπλό μέτωπο εκβολής λυμάτων που ανεξάρτητα των ρευμάτων και των ανέμων δεν θα μπορεί ποτέ να αυτοκαθαρίζεται ο κόλπος της Αρτέμιδας.

    Δηλαδή, αντί να γίνει μια μελέτη που να αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις στον ένα και μοναδικό θαλάσσιο αποδέκτη που δέχεται δύο αγωγούς δευτεροβάθμιας επεξεργασίας λυμάτων, γίνεται μισή μελέτη που αφορά μόνον τις επιπτώσεις από τον έναν αγωγό λυμάτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παπαστεφάνου Γιώργος7 Απριλίου 2011 στις 9:01 μ.μ.

    ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μικρούς τριτοβάθμιους βιολογικούς κλειστού τύπου , εντός των ορίων των νέων Δήμων, με τεχνική πρόβλεψη για επέκταση της λειτουργίας τους και επαναχρησιμοποίηση του ύδατος για πότισμα του αστικού πρασίνου, του δασικού περιβάλλοντος και τη δημιουργία δικτύου ποτίσματος για χρήση από τους κατοίκους.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την αυστηρή εποπτεία, τον αδιάλειπτο έλεγχο της λειτουργίας των βιολογικών καθαρισμών και τη άμεση δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, των ελέγχων και των αρμοδίων υπαλλήλων-προϊσταμένων στο διαδίκτυο.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα τέλη χρήσης του αποχετευτικού να είναι ισόποσα με τους άλλους κατοίκους στην Αττική και στην Αθήνα. Δεν θα ανεχθούμε ανάλογη πολιτική τιμολόγησης από την ΕΥΔΑΠ, όπως στο πόσιμο νερό. Το κόστος χρήσης να επιμεριστεί σε όλες τις παροχές της Αττικής, ώστε να έχουμε τα ίδια τέλη χρήσης.

    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ αποχέτευση στην Ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια , σε όλους τους Δήμους και για όλους τους κατοίκους .

    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ καλύτερη ποιότητα ζωής με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, που τόσο βάναυσα κακοποιείται εξαιτίας της υπάρχουσας κατάστασης, όπως και της προτεινόμενης λύσης κατασκευής δευτεροβάθμιων βιολογικών με την απόθεση των λυμάτων κατευθείαν στη θάλασσα.

    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παπαστεφάνου, μιλάμε για τους δήθεν όχι για σένα και τον Μερτίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παπαστεφάνου Γιώργος7 Απριλίου 2011 στις 9:16 μ.μ.

    στα παραπάνω σχόλια ονοματίζονται οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και προσωπικά εγώ ,όπως και ο Μερτίρης και Χατζηνικολάου . Καταλαβαίνω τον ρόλο που έχουν αναλάβει κάποιοι κολαούζοι της Δημοτικής Αρχής να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό μου και τον κομματικό φορέα που μετέχω , μετά από το ζήτημα της αυθαίρετης και παράνομης κατασκευής εντός του χώρου πρασίνου στο δάσος του Ασυρμάτου . Μου το είπαν και οι ίδιοι έτσι και αλλιώς ότι θα το κάνουν !!! Όμως δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έχουν να κάνουν με παιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Διαφωνω για τον Χατζηνικολάου κάθετα και ριζικά... άλλωστε ειναι και υπάλληλος του Ανδρεαδάκη με όλο τον σεβασμό απέναντι στο προσωπό σας κύριε Παπαστεφάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. papastefanou, kseroume pios eisai kai ti exeis na epideikseis. ase na rixnoun laspi o kosmos gnwrizei oti se themata perivalontos de simvivastikes me kanena pote apo kamia dimotiki arxi. to thema einai opws eipe kai o anonimos 9.02 einai me tous dithen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στα 100 σχόλια κερναμε τουρτα για το ποιο δημοφιλές άρθρο μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν κατάλαβα γιατί τόσο πικρία ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ κ. Παπαστεφάνου μήπως είστε και εσείς ένας από τους «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ » ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
    Πρέπει να σας κάνω γνωστό ότι κανέναν δεν ενδιαφέρει το Πρόγραμμα σας σαν κόμμα, άλλωστε οι εκλογές αργούν ακόμα. Εδώ μέσα από αυτό LINK ο καθένας εκφράζει ελευθέρα την άποψη του, τον προβληματισμό του, τις ανησυχίες του ακόμα για το μέλλον των παιδιών του, γύρω από αυτό το τερατούργημα που ο Δήμος θέλει να κατασκευάσει με επιτακτικό τρόπο, αγνοώντας τις φωνές και τις αγωνίες των πολιτών αυτής της πόλης, αγνοώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις αλλά και την υποβάθμιση και τον οικονομικό της μαρασμό.
    Υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες , που έχουν επενδύσει να είστε σίγουρος γιαυτο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και αγωνιούν… Σας καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεστε διότι είστε εγκλωβισμένος από τις συγκυρίες , αυτό που ταπεινά (καλοπροαίρετα) θα σας συμβούλευα είναι να στρέψετε τα βέλη σας προς στην Επιτροπή Αγώνα, διότι αυτή σας εγκλώβισε! Είστε πολιτικός και σας δέχτηκαν στον αγώνα της συντονιστικής και καλά κάνετε και προσφέρετε με τον τρόπο σας , αλλά είστε μόνος ! δεν έχετε κάποιον από άλλο κόμμα! Βρεθήκατε ξαφνικά (σαν την μύγα μεστο γάλα). Ελπίζω να με καταλαβαίνετε θετικά και να μην παρεξηγηθείτε! Έπρεπε εσείς από την αρχή να μεριμνήσετε και να ζητήσετε ετσι ώστε η επιτροπή να διευρυνθεί και όχι να είναι κλειστού τύπου και στεγανή όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος. Λυπάμαι αλλά κάνατε μέγα πολιτικό λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ !!!!ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ????ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Η ΣΟΣΙΑΛ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΛΠ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΛ ΡΥΠΑΙΝΑΝΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ -60!!ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΛΙΜΝΕΣ .ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΛΠ!!!!![ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΗΚΟΥΑΝΑ ΑΚΟΜΗ?????ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!Η ΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ!!!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ!!ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΕΛ!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΒΑ ΝΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ???????ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ????ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παπαστεφάνου Γιώργος7 Απριλίου 2011 στις 11:57 μ.μ.

    Εγώ προσωπικά έβαλα το θέμα της ανάγκης συμμετοχής των πολιτικών κομμάτων και των Δημοτικών παρατάξεων στην επιτροπή από την πρώτη μέρα που καλέστηκαν από την Ομοσπονδία οι σύλλογοι της πόλης . Η άποψη της πλειοψηφίας των τότε μελών ήταν η επιτροπή να αποτελείται μόνο από μέλη Δ.Σ. συλλόγων της Αρτέμιδας. Δέχτηκα την άποψη τους και συμμετέχω στην επιτροπή ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Ηπειρωτών και όχι των Οικολόγων Πράσινων της Αρτέμιδας . Με την ιδιότητα των εκπροσώπων συλλόγων , μετέχουν σε αυτήν και όλοι οι άλλοι εκλεγμένοι σύμβουλοι του Δήμου μας . Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να υπάρχει και η συμμετοχή των κομμάτων και των δημοτικών παρατάξεων , όμως και αν ακόμα δεν θέλουν τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής την συμμετοχή τους , θα είμαι πάλι μέλος της ,δίπλα σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της , εκπροσωπώντας τον σύλλογο όπου είμαι μέλος στο Δ.Σ. του , για το καλό της πόλης και της ενότητας σε έναν κοινό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΙΣΑΙ ΣΕΜΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΩΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!!ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ππαστεφάνου Γιώργος8 Απριλίου 2011 στις 12:27 π.μ.

    δεν είναι δικά μου επιλογή η μή συμμετοχή τους , αλλά δεν είδα και κανένα άλλο εκτός από τον Κασίμη και τον Δ. Μάρκου να θέλει να έρθει στις συναντήσεις της επιτροπής . Μόνο ο Χριστόπουλος από το ΠΑΣΟΚ μαζί με την Μπρέστα έθεσαν το ζήτημα της συμμετοχής τους , όταν τους είπα ότι έθεσα το ζήτημα οι συναντήσεις μας να μην γίνονται στον σύλλογο Κρητών που όπως είναι υπόγειος μοιάζει με γιάφκα αλλά στο κτήριο του τοπικού συμβουλίου και με την έγκρισή του Ρήγα και Πουλάκη που συμφώνησαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. θα ήθελα να θέσω κάποιες ερωτήσεις, στον κ. Καλαθάκη διότι όπως φαίνεται από τα γραφόμενα λύνει και δένει στη συντονιστική, που πιστεύω θα διαφωτήσουν και πολλούς από τους σχολιαστές, σχετικά:
    α. με τις επιτροπές της συντονιστικής κατά του κελ:
    1. οι συμμετέχοντες στις επιτροπές αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία?
    2. αν όχι, βάσει ποιών κριτηρίων επελέγησαν?
    3. υπήρχε έλλειμμα υποψηφίων, ώστε τα ίδια άτομα μετέχουν σε 2 ή και 3 επιτροπές?
    4. έχουν θέση στη συντονιστική επιτροπή άτομα που ψήφισαν ναι στο κελ ενώ απαγορεύεται η είσοδος σε αυτούς που ψήφισαν όχι? και με ποιά κριτήρια. Το επιχείρημα ότι ανήκουν σε κομματικούς συνδυασμούς δεν ευσταθεί γιατί δ.σ. και υποψήφιοι μετέχουν στην επιτροπή.

    το β. ερώτημα απευθύνεται σε όσους αναφέρονται σε κόμματα:
    1. έχει χρώμα και πολιτική ιδεολογία το δικαίωμα για καθαρό αέρα, καθαρή θάλασσα κ.λ.π.

    Το ότι κάποιοι βλέπουν την κινητοποίηση αυτή σαν ένα μέσο για την ανάδειξή τους δεν απέχει πολύ της πραγματικότητας.
    Πρώτιστο μέλημα όμως πρέπει να είναι οι συντονισμένες δράσεις-αντιδράσεις για να μην μας προλάβουν τα γεγονότα. Το καλοκαίρι θα έχει δημοπρατηθεί το κελ!
    Και στο τέλος της ιστορίας θα έχουν όλο το χρόνο να μετρήσουν τα "κουκιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
    Η ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ 60 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ
    4 ΠΟΛΕΙΣ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ Η ΦΙΛΗ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΦΟΡΕΑ
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ
    ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ
    ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ
    ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΜΕ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
    ΣΤΙΓΜΗ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    Π.ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧ. ΕΠΙΤ.ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ
    Β.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εσυ Καλαθάκη ποιον σύλλογο εκπροσωπείς; Το "φορέας" το βάζεις γιατί σε βολεύει βέβαια...για πες μας και πες μας και ποιος άλλος φορέας συμμετέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. καλαθάκη ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; εσυ θες να προσφέρεις και δεν διανοείσαι να είσαι εκτός του συντονιστικού...εχεις σκεφτεί οτι στην δική σου θέση είναι και άλλοι που με δική σου προτωβουλία απομονόσατε; δεν έχεις θέση στην συντονιστική παρετίσου και κάτσε σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κύριε Καλαθάκη είσαστε απαράδεκτος και προκλητικός και να είστε σίγουρος οτι για πολύ δεν θα είσαστε ακόμα σε αυτή την θέση αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
    Ευχαριστώ τον κ.Καλαθάκη για την "αφιέρωση".
    Απάντηση όμως δεν έδωσε στα εύλογα ερωτήματα!
    Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα:
    η ανωνυμία δεν σημαίνει επιθυμία διάσπασης της επιτροπής. Η επισήμανση στόχο έχει να βοηθήσει στη διόρθωση των κακώς κειμένων και πεπραγμένων.
    Ο συγκεκριμένος σχολιαστής μένει, αν αυτό λέει κάτι, δίπλα στο πλατύ χωράφι.
    Θέλουμε συντονιστική επιτροπή, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΕΛ Β.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ. Οι υποδειγματικές και ξεκάθαρες ενέργειες της επιτροπής θα συσπειρώσουν τους κατοίκους και δεν θα δίνουν δικαίωμα για κανένα αρνητικό σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αν και δεν είσαι της αρεσκείας μου (για δυο λόγους: φύλου & καλαισθησίας ) Καλαθάκη ανταποδίδω την αφιέρωση σου :
    … έκανε η μύγα κόλο και έχεσε τον κόσμο όλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. αντι να αναλωνεστε σε στειρες αντιπαραθεσεις με τις τοσες εξειδικευμενες γνωσεις σας ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τον κοσμο που αγνοει το θεμα κι ετσι πανευκολα θα παγιδευτει σε υποσχεσεις!π.χ ποιος κατοικος ξερει οτι αντι να γλυτωσει απ τον δικο του βοθρο θα φορτωθει τους βοθρους 500.000γειτονων του!!!γιατι ΔΕΝ υπαρχει δικτυο στην Αρτεμιδα και οι πραξεις εφαρμογης πανε για την αλλη...χιλιετια!!!ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας