ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ :ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ φίλοι μου και Χρόνια Πολλά. Μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει η Μεγάλη Γιορτή και ο καθένας μας πρέπει να γίνει αποδέκτης αυτών. Τα Άγια Πάθη και τη Σταύρωση του Χριστού διαδέχεται η Ανάσταση. Είναι η νίκη της ζωής επί του θανάτου.

Μέρα Αγάπης και ψυχικής ανάτασης. Και ο καθένας από εμάς μπορεί να χαρίσει αγάπη, ένα χαμόγελο στα παιδιά και στους συνανθρώπους μας. Γύρω μας, πλησίον μας, υπάρχει τόσος κόσμος που αντιμετωπίζει προβλήματα. Αυτές ειδικά τις μέρες μπορούμε και πρέπει να βρεθούμε κοντά τους. Παιδιά που έχουν πρόβλημα, ηλικιωμένα άτομα, ασθενείς, μοναχικά άτομα, στρατιώτες και τόσοι άλλοι.


Το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου μάς δίνει ελπίδα και πίστη πως δεν θα είναι μακριά και ο δικός μας Γολγοθάς, προσμένοντας τη δική μας ανάσταση. Χρειάζεται πίστη, θέληση και αγώνας, Χριστός Ανέστη. Το μεγάλο μήνυμα της Αναστάσεως πρέπει να μαλακώσει τις καρδιές μας και να γίνουμε πιο ανθρώπινοι, μακριά από αντιπαραθέσεις και διενέξεις. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες αξίες στη ζωή μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας