ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Χαμηλές Πτήσεις

Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2011 09:50

Σήμερα το πρωί, τα αεροπλάνα που καθημερινά πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας, για άλλη μία φορά ξεπέρασαν κάθε όριο.
Μη έχοντας να αντιμετωπίσουν καμμία σοβαρή αντίσταση από τους κατοίκους των περιοχών που "λούζονται" κάθε μορφής ρύπανση, συνεχίζουν με απεριόριστο θράσος να κάνουν τη δουλίτσα τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Το κόστος όμως για εμάς και την ποιότητα της ζωής μας είναι ανυπολόγιστο, όπως ανυπολόγιστο πρέπει να είναι και το βάρος στις συνειδήσεις όλων μας που επιτρέπουμε στα όνειρά μας για αυτήν την πόλη να κάνουν τόσο χαμηλές πτήσεις.
(Απο μήνυμα που λάβαμε)
Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2011 10:54)

www.rp-stage.gr

5 σχόλια:

  1. Σήμερα στις 20:00 στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της μόνιμης επιτροπής για τα προβλήματα από την λειτουργία του Αεροδρομίου. Ποιοι θα μπούνε και με τι κριτήρια;;;;
    15. Λήψη απόφασης συγκρότησης επιτροπής που θα ασχολείται αποκλειστικά με όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται στο Δήμο μας από τη λειτουργία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσες επιτροπες οσες κινητοποιησεις κι αν γινουν οταν η δημ.αρχη αποδεχεται και μαλιστα με τελετες !!!!ως ευγνωμων ιθαγενης τα ψιχουλα του αεροδρομιου ...ας ξεχασουμε την ποιοτητα ζωης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επαναλαμβάνεστε στον γραπτό σας λόγο κυρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι η τραγικη μοιρα αγαπητε,οσων εχουν θεση και αποψη για καποιο θεμα....και δεν ειναι ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι ακομα πιο τραγικη ειναι η μοιρα η δικη μας που ζουμε κατω απο τη φρικη της μποχας της κηροζινης ξεκουφαμενοι.....αλλα υπαρχει ελπιδα!ΘΑ γινει επιτροπη!ΘΑ εντοπιζει τις παραβιασεις και ΘΑ βαζει προστιμα που ΘΑ αναγκασουν το αεροδρομιο να σταματησει να μας κακοποιει!δωσαμε και μερικα εκατομμυριακια σε μια εταιριουλα ναχουνε να κολατσιζουνε τα καημενα και να μας εξασφαλισουνε ανταποδοτικα!ουπς!ξεχασαμε να μειωσουμε τα προβληματα...εεε!δε βαριεσαι τα συνηθισανε πια !πεταχτε τους κι ενα ξεροκομματο να μας αφησουνε ησυχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας