ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΣΓΟΥΡΟΣ-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ;;;;;

Ποιος έχει το «πάνω χέρι» στη διαχείριση των σκουπιδιών και ποιος είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις έχοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη;;;;
Έντονα σχόλια προκαλεί το παρακάτω έγγραφο στο οποίο ο κος  Ηλίας Λιακόπουλος γενικός γραμματέας της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να υπογράφει απόφαση για την ένταξη εργοστασίων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Αττικής με τον επίσημο  τίτλο του... περιφερειάρχη Αττικής!!!!!!

Συγκεκριμένα στο έγγραφο της απόφασης ,μπορείτε να δείτε τα 3 αντιφατικά σημεία που έχουμε επισημάνει με πράσινο μαρκαδόρο.
  •        ο τίτλος που δίνει ο κ. Λιακόπουλος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στην οποία προΐσταται: «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ».
  •        «Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ»...
  •       Η ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ κου Λιακόπουλου.
Ποιος είναι τελικά ο Περιφερειάρχης;;; Σγουρός ή Λιακόπουλος;;;;;





2 σχόλια:

  1. Ας μας πει ο Δήμαρχος με ποιον μιλάει με τον εκλεγμένο ή με τον διορισμένο; Εκτός και εάν δεν μιλάει αυτός αλλά ο άλλος Χρ. Μάρκου. Ρε τι γίνεται, άλλοι έχουν τα γένια, άλλοι έχουν τα χτένια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά ειπε Ο κ. Βασίλης Κικίλιας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής, "Τα σκουπίδια δεν είναι βρωμιά, είναι ανάπτυξη, είναι πηγή κέρδους, είναι θέσεις εργασίας", γι αυτό και η τόση διαμάχη τελικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας