ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΚΕΛ: ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ...ΑΠΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Στην χθεσινή συγκέντρωση που οργανώθηκε για το θέμα του ΚΕΛ, όπως σας ενημερώσαμε και στα προηγούμενα άρθρα μας , μπήκαν οι βάσεις για την Δημιουργία κινήματος Δημοτών Σπάτων Αρτέμιδος.
Ο κόσμος δεν γνωρίζει είναι γεμάτος απορίες και ερωτηματικά. Ο κόσμος της Αρτέμιδας βάλετε από δύο πλευρές χωρίς να υπάρχει σημείο διαφυγής. Η απελπισία των κατοίκων ήταν ολοφάνερη στα μάτια τους όταν ενημερώθηκαν από τον κο Λάμπρου Τοπικό Δημοτικό Σύμβουλο  , ότι δεν έχουν να παλέψουν μόνο  για τον αγωγό που θα εκβάλει στην θέση Βελάνι, αλλά και από την άλλη πλευρά για τον αγωγό που θα εκβάλει από Μαρκόπουλο στην θέση Βραυρώνα….

Δυο βασικά ερωτήματα που τέθηκαν ήταν
α) Που είναι ο Δήμαρχος μας και γιατί δεν είναι κοντά μας σε αυτή την δύσκολη στιγμή, όπως και ποιες είναι η επίσημες θέσεις της Δημοτικής Αρχής;;;
β)Ποιος είναι ο ρόλος της συντονιστικής και τι ακριβώς γίνετε;; Γιατί υπάρχουν 2 διαφορετικές συναντήσεις και γιατί δεν υπάρχει μια ομόφωνη θέση  σε όλο αυτό το τεταρτούργημα;;;

Άτομα από το κοινό πήραν τον λόγο και απάντησαν για τις θέσεις που έχουν ακουστεί στο τελευταίο ΔΣ από την Δημοτική αρχή και από την αντιπολίτευση.

Απάντηση όμως στο γιατί δεν είναι ο δήμαρχος κοντά μας δεν πήραμε.

Τώρα όσον αφορά την συντονιστική όπως ενημερωθήκαμε : “Το έργο της συντονιστικής επιτροπής δεν αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους κάτω από τους κόλπους του. Δεν υπάρχει ομόφωνη στήριξη στον αγώνα. Δεν είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Ήδη από την δεύτερη συνάντηση στην αίθουσα των Κρητών , η πόρτα έκλεισε για τους εκπροσώπους των Δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κο Κασίμη και κο Δημ.Μάρκου, άρα γίνονται διακρίσεις και λυπόμαστε γι’ αυτό»

Για την χωροθέτηση του  μικρού δικού μας ΚΕΛ ένα από τα σενάρια που ακούστηκε ήταν , να χρησιμοποιηθεί το απαλλοτριωμένο κομμάτι του αεροδρομίου. Αυτή ήταν και η επίσημη πρόταση του πρώην Δήμαρχου και Δημοτικού Σύμβουλου  κου Αντώνη Τούντα κατά την συνεδρίαση στις 21/3/2011.

Η ουσία είναι ότι ο χρόνος τελειώνει και όπως δείχνουν τα πράγματα θα πρέπει να γίνουν γρήγορες, μεθοδικές και ουσιαστικές κινήσεις για να προλάβουμε τις ημερομηνίες…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας