ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δημ.Μάρκου: Δίπλα στα συμφέροντα των Δημοτών….όχι μόνο των Καταναλωτών!!!!

Με όρους ανατολίτικου παζαριού εξελίσσετε η υπόθεση της αμοιβής του γνωστού δικηγορικού γραφείου και με πιέσεις όπως όλα δείχνουν  με κάθε μέσο για να αναλάβει την υπόθεση….

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο η ερώτηση προ  των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως  ήταν αυτή που πάγωσε  τα μέλη του ΔΣ. 

Ο κος Δημήτρης Μάρκου αρχηγός  της Παράταξης «Νέα Εποχή-Δύναμη Αλλαγής» ,έφερε πάλι στην επιφάνεια το γνωστό θέμα με το δικηγορικό γραφείο «Απ. Παπακωνσταντίνου-Ελ.Κουτσίμγιου - Γ. Κατρουγκάλος  και Συνεργάτες » και την υπέρογκη αμοιβή του 7% που έχουμε 
συζητήσει στο παρελθόν. Για όσους δεν γνωρίζουν ο κύριος Δημήτρης Μάρκου ως  αναπληρωτής Συνήγορος του Καταναλωτή ,ως ανεξάρτητη αρχή, είναι ο πλέον ειδικός και γνώστης σε θέματα δικηγορικών γραφείων και αμοιβών  και καθημερινά συνεργάζεται με αρκετά ώστε να διαφυλάσσει τα  συμφέροντα των καταναλωτών….

Συγκεκριμένα  είπε:
“Δεν γνωρίζω ποιος είναι αρμόδιος να μου απαντήσει, ο κος Δήμαρχος ή ο κος Αντιδήμαρχος. Έλαβα  σήμερα ένα e-mail και φυσικά δεν είμαι και ο μόνος παραλήπτης, μια και όπως είδα έχει μοιραστεί σε αρκετούς.. Είναι σχετικό με την νομική υποστήριξη με το θέμα της σύμβασης που έχουμε συζητήσει , του Αεροδρομίου –Ελληνικό. 

Έλαβα την αρχική σύμβαση με ποσοστό 7%, η οποία και ήταν έτοιμη προς υπογραφή και μετά ακολουθούσε μια νέα σύμβαση με ποσοστό 2,5% . Θα ήθελα να μάθω που βρίσκετε αυτή η διαδικασία ;;;; Σε ποια φάση είμαστε με αυτό το ζήτημα;;;

 Μου φάνηκε υπερβολικό το ποσοστό από 7% να υποχωρήσει στο 2,5% με τόση ευκολία, μια και μιλάμε για διαφορά 16,000,000 ευρώ.
Αναρωτήθηκα είναι ποτέ δυνατό να έχουμε μια τέτοια μείωση της τάξης των 16,000,000 χωρίς να ασκηθούν πιέσεις ;;;
Σε μια διαδικασία Δημόσιου διαγωνισμού με κλειστές προσφορές , πόσο καλύτερη τιμή θα μπορούσαμε να πετύχουμε;;;;;»


Εύστοχος και κατηγορηματικός ο κος Δημήτρης Μάρκου κάνει ότι είναι δυνατό , για να διαφυλάξει τα οικονομικά  συμφέροντα των Δημοτών.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν  επιτρέψει με κάθε τρόπο να  περάσει η συγκεκριμένη γραμμή!!!!!!!! Για μια ακόμα φορά ζητάει  διαφάνεια!!!



Ακολουθούν οι συμβάσεις...
Πηγή: ΟΠΑΣ

Επισημάνσεις του ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ, για την πρόταση της απευθείας ανάθεσης σε δικηγορική εταιρεία, του θέματος των αντισταθμιστικών του αεροδρομίου :

-          Τελικά και το 7 % έγινε 2,5 %, σύμφωνα με νεότερο έγγραφο – προσφορά της δικηγορικής εταιρείας προς τους Δημάρχους της περιοχής αεροδρομίου (Μα τόσο εύκολα υπαναχωρούν, οι αμοιβές; Μήπως κάποιοι εκτίθενται;).
-          Πάντως τα εξειδικευμένα δικηγορικά γραφεία (τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα όπως αυτοαποκαλούνται), θα έπρεπε να συμβουλεύουν τους Δημάρχους ότι πριν από τις αδιαφανείς (μη προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην εν λόγω περίπτωση), θα έπρεπε:
  1. Να ληφθεί απόφαση των αρμόδιων Δημοτικών Συμβουλίων, σύμφωνα με το άρθρο 281 του Ν. 3463/2006 (Δηλαδή να καθοριστεί επακριβώς και η αμοιβή του/των δικηγόρων)
  2. Να ακολουθηθεί η διαδικασία του Προεδρικού Διατάγματος : 60/2007, περί δημοσίων συμβάσεων (πεδίο εφαρμογής : Δημόσιο και ΟΤΑ), στις οποίες υπάγεται η εν λόγω περίπτωση (σε συνδυασμό και λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν. 2362/1995 – άρθρο 83 και υπ’ αριθ. 35130/2010 απόφαση του Υπ. Οικονομικών περί «χρηματικών ποσών του άρθρου 83 παρ. 1 του Ν. 2362/1995 για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν ….. παροχή υπηρεσιών …..»
      Δηλαδή κύριοι διενέργεια ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ !!!, με τεύχη Προκήρυξης, κλειστές προσφορές (με προτάσεις και ποσά), ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Που θα περάσουν από επιτροπή αξιολόγησης προσφορών, εγκρίσεις και τέλος υπογραφή σύμβασης ή συμβάσεων.
  1. Πριν από την υπογραφή της ή των συμβάσεων διενέργεια προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην περίπτωση που η αμοιβή θα είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ, κατά το άρθρο 12 παρ. 27 του Ν.3310/2005 (τα έως τώρα αναφερθέντα μιλούν για τεράστιο ποσό), διαφορετικά η σύμβαση θα είναι άκυρη (βλέπετε νομολογία του Ελεγκτικού Συνεδρίου).


Όμως αντί για όλα αυτά είδαμε να κινούνται αδιαφανείς και απευθείας διαδικασίες, που ευτυχώς οι Δήμαρχοι δεν έχουν υπογράψει με τις προταθείσες από το νομ. γραφείο συμβάσεις.
Ιδού λοιπόν τι έχει προταθεί (αντί την κατά τη γνώμη μας, προαναφερθείσα νόμιμη διαδικασία):
Α. ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ (με αμοιβή 7 %), που προτάθηκε από το νομικό γραφείο:

Στ__ ……….. σήμερα .... Μαρτίου 2011, οι κάτωθι
συμβαλλόμενοι, αφενός ο ………………………..‚ ως εκπρόσωπος του
Δήμου ……………… και, αφετέρου, οι Δρ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου και Δρ. Γεώργιος Κατρούγκαλος, ως εκπρόσωποι της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ — ΕΛ. ΚΟΥΤΣΙΜΓΙΟΥ - Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 30 - 32, Κολωνάκι, συμφωνούν και συναποδέχονται τα εξής:
Με το άρθρο ένατο του ν. 2338/1995 («Κύρωση Σύμβασης Ανάπτυξης
του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας στα Σπάτα, ίδρυση της εταιρίας “Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. “, έγκριση περιβαλλοντικών όρων και άλλες διατάξεις») προβλέφθηκαν ότι «ποσοστό τουλάχιστον δέκα τοις εκατό (10%) των εσόδων του Διαχειριστικού Φορέα που ιδρύεται με το άρθρο αυτό, διατίθεται για τη δημιουργία σύγχρονης υποδομής και δικτύων ποιότητας ζωής, καθώς και για την παροχή αντισταθμιστικών οφελών στην ευρύτερη Περιοχή των Μεσογείων με αιχμή τα Σπάτα στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου χωροταξικού οικιστικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού της περιοχής». Εξάλλου, με το άρθρο 42 του σχεδίου νόμου «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των Ελεγκτικών Υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών», το οποίο έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή, εκκρεμεί προς συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και Πρόκειται να ψηφισθεί εντός των προσεχών ημερών, προβλέπεται η σύσταση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε». Με τις διατάξεις αυτές επιχειρείται, μεταξύ των άλλων, αφενός η ματαίωση της προβλέψεως περί συστάσεως του Διαχειριστικού Φορέα Μητροπολιτικής Ζώνης Πρασίνου Λεκανοπεδίου Αθηνών και, αφετέρου, η κατάργηση της ρυθμίσεως για τη διάθεση ποσοστού 10% των εσόδων του για τους σκοπούς που προβλέπει το άρθρο ένατο παρ. 4 εδ. β’ του ν. 2338/1995.
Ενόψει των ανωτέρω και, ιδίως, του κινδύνου να απωλεσθούν τα αναλογούντα στον Δήμο ποσά λόγω κατάργησης της ανωτέρω πρόβλεψης του ενάτου άρθρου του ν. 2338/1995, κρίνεται απολύτως αναγκαία η πραγματοποίηση άμεσων συγκεκριμένων νομικών ενεργειών, περιλαμβανομένης της νομικής διαπραγμάτευσης με τα αρμόδια κυβερνητικά και διοικητικά όργανα. Για τον λόγο αυτό, κρίνεται σκόπιμη η ανάθεση του έργου του νομικού συμβούλου στην υπόθεση αυτή στην εξειδικευμένη στα ζητήματα του Δημοσίου Δικαίου Δικηγορική Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΕΛ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΙΟΥ - Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ”, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, ιδίως δε στον βασικό μέτοχο αυτής Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, δεδομένου ότι η ως άνω Δικηγορική Εταιρεία αποτελείται από Πανεπιστημιακούς του Δημοσίου Δικαίου και έμπειρους και εξειδικευμένους στα ζητήματα αυτά νομικούς, συνιστά δε μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα Δικηγορικές Εταιρείες στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου.
Ενόψει τούτων, ο Δήμος ……………. αναθέτει στην ως άνω Δικηγορική Εταιρεία την εντολή να φέρει σε πέρας την υπόθεση της διεκδίκησης εκ μέρους του Δήμου των ποσών που του αναλογούν από την αξιοποίηση της εκτάσεως του τέως αεροδρομίου του Ελληνικού. Ως αμοιβή της Δικηγορικής Εταιρείας συμφωνείται το ποσοστό του επτά τοις εκατό (7%), πλέον Φ.Π.Α., από το ποσό που τυχόν θα αναγνωρισθεί, δικαστικώς ή εξωδίκως, και θα εισπραχθεί από τον Δήμο από την αξιοποίηση του Ελληνικού. Η Δικηγορική Εταιρεία αναλαμβάνει το σύνολο των δικαστικών ή άλλων εξόδων, που θα απαιτηθούν για τον σκοπό αυτό, περιλαμβανομένης, εφόσον απαιτηθεί, της προσφυγής ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Στρασβούργο).
ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

Β. Β’ επιστολή (νέα χαμηλότερη προσφορά νομικού γραφείου):
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΛ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ - Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Δρ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, 10675 Αθήνα - Κολωνάκι
Τηλ. 210-7222007, 210-7222182
…………………………….
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ …………………………..
ΥΠΟΨΗ: Δημάρχου κ. ………………..
ΚΟΙΝ.:
Θέμα: ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ
ΦΟΡΕΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» (ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε.
Κατόπιν των πρόσφατων συζητήσεών μας για το υπόψη θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η Δικηγορική Εταιρεία μας, επιθυμώντας αφενός να διευκολύνει τη λήψη των σχετικών αποφάσεων εκ μέρους των αρμοδίων συλλογικών οργάνων σας και, αφετέρου, να ξεκινήσει μια καλή και γόνιμη συνεργασία με τον Δήμο σας, οριστικοποιεί το προτεινόμενο ποσοστό αμοιβής της στο δυο και μισό τοις εκατό (2,5%) επί των τυχόν εισπραχθέντων από τον Δήμο σας ποσών. Το σύνολο των δικαστικών και λοιπών εξόδων βαρύνουν αποκλειστικά τη Δικηγορική Εταιρεία μας.
Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα των σχετικών ενεργειών που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την αποτελεσματικό χειρισμό της υπόθεσης, παρακαλούμε να υπογραφεί το συντομότερο δυνατόν η σχετική σύμβαση, σχέδιο της οποίας σας επισυνάπτεται.
Με φιλικούς χαιρετισμού
ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΔΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. Δήμαρχοι, προσοχή……….. πρόκειται για δημόσια σύμβαση ….
Μην ξεχνάτε πάντως ότι υπάρχουν δοκιμασμένοι δημότες σας που μπορούν να κάνουν πολλά και να σας βοηθήσουν χωρίς αμοιβή, σε εξειδικευμένες εργασίες και δημοσιονομικές – νομο-τεχνικές υπηρεσίες.
14.4.2011
ΟΠΑΣ




101 σχόλια:

  1. Δημήτρη τέλειος όπως πάντα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα κεφάλια που πρέπει να πάρει, ήδη αγκαλιάζουν τον γκινοσάτη. Ένα καλοστημένο παιχνιδι μεταξύ κατασκευαστών και εμπόρων σιδήρου και καμιά επιταγούλα από το αεροδρόμιο στους συλλόγους και τρέξε εσύ Δημήτρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γιατί δεν έβαλες τον Τούντα στην επιτροπή για το Αεροδρόμιο και έβαλες την Ραφτοπούλου; Από που και ως που; Αυτά Δημήτρη είναι μεγάλα λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλια ανωνύμων όπως πάντα. Το ότι σας γλύτωσε ο κος Δημήτρης Μάρκου από μερικά εκατομμύρια δεν σας λέει κάτι μάλλον. Αν δεν ήταν εκείνος στο περιβόητο συμβούλιο τότε τώρα θα είχατε υπογράψει το 7% σαν πρόβατα επί σφαγή !!!!
    Προσπαθείτε να κάνετε διάσπαση στην Νέα Εποχή αλλά δεν θα περάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Δημητρη τον ξερω πολυ καλα γιατι ημουν υποψηφιος μαζι του. Του ειπα και εγω κατι παρομοιο και μου απαντησε "μη βιαζεσαι η πολιτικη δεν ειναι αγωνας ταχυτητας αλλα αγωνας αντοχης, ξερω τι πρεπει να κανω.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και η Μαρία Αντουανέτα είχε ωραίο κεφαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ξένοι Σύμβουλοι περιμένουν έσοδα 2% από την αξιοποίηση του Ελληνικού.
    Οι δωρεάν προσφορές δεν γίνονται δεκτές.
    Η παράλειψη του 10% από το νομοσχέδιο ψηφίστηκε στη Βουλή.
    Το επείγον πήγε περίπατο.
    Ποιές επιτυχίες ή ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ έχει το συγκεκριμμένο γραφείο.
    Τί εγγύηση και με ποιό ποσό θα καταθέσει για να πάρει τη δουλειά.
    Με τα μέχρι τώρα κέρδη από τις προσόδους του Ελληνικού που για το 2010 μόνο ήταν αρκρτά εκατομμύρια ευρώ τι γίνεται.
    Χρειάζεται μέγιστη διαφάνεια και έλεγχος και οι κ.κ. Μάρκου πρέπει να παρακολουθούν και να ενημερώνουν άμεσα τους δημότες.
    Όπως και καθένα που γνωρίζει ή μαθαίνει κάτι σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οχι για μενα...για τη φουκαριαρα τη μανα μου!

    Κα Κοκοβικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως ο κ. Δ. Μάρκου έχει "φέρει" πρόταση για άλλο δικηγορικό γραφείο με αμοιβή 3%;; Ποιο είναι αυτό το γραφείο και ποια (κομματικά και οικονομικά) συμφέροντα εξυπηρετεί; Γιατί ο Δημητράκης πιέζει τόσο πολύ να το πάρει το γραφείο αυτό; Ας μας απαντήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    Δεν ρώμε κουτόχορτο φίλε...

    (γνωριζόμαστε χρόνια Δημητράαακη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα καλά ρε παιδιά. Αλλά όλοι οι άλλοι Δήμοι των Μεσογείων που επέλεξαν τη συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία ήταν τρελοί; Μόνο ο κ. Δ. Μάρκου ξέρει την αλήθεια; Έλεος πια. Τι παίζεται ακριβώς, θα μας πει κανείς; Βλέπω προσεκτικά την ιστοσελίδα της δικηγορικές εταιρείας και μπορώ να καταλάβω πολύ καλά γιατί επελέγη. Μήπως ο κ. Δ. Μάρκου έκανε ήδη ζημιά με τον τρόπο του σε βάρος των ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ; Τι παίζεται βρε παιδιά; Είναι βέβαιο ότι ο κ. Δ. Μάρκου πρότεινε άλλο γραφείο με ποσοστό 3% και ανάγκασε τους ανθρώπους (οι περισσότεροι Καθηγητές Πανεπιστημίου) να φτάσουν στο 2,5%; Τι συμβαίνει βρε παιδιά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα σας έδινα σε όλους εσάς τους πολύξερους μια εύχη από καρδιάς αλλά θα πάει χαμένη,τα μάθατε ξαφνικά όλα!!Η ευχή μου προς όλους εσάς,να μπορούσατε να είχατε την τύχη και την επιτυχία που έχει στην καριέρα της η Άννα η Ραφτοπούλου τόσο στο επαγγελματικό αλλά και το πολιτικό κομμάτι,νέο μυαλό με όρεξη να προσφέρει στην πόλη μας, εργασιομανής και τελειομανής σε ότι και αν κάνει.Κρίμα ειλικρινά σε όλους εσάς που κρίνεται τόσο γρήγορα τέτοιους αξιόλογους ανθρώπους και δεν τους αφήνεται να κάνουνε το έργο τους πράξη για το καλό του δήμου μας.Από καρδιάς κάθε επιτυχία σε αυτό που κάνεις Αννα μην δίνεις σημασία και αξία σε όλα αυτά τα μηδενικά ,που θέλουν παρα μόνο το κακό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραίος ο προηγούμενος!!!
    Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
    Αφού ο καθένας γράφει ότι του κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή κύριε ανώνυμε με γνωρίζεις χρόνια είναι καλύτερο να μιλάς επώνυμα. Υπερασπίζομαι και θα συνεχίζω να υπερασπίζομαι το δημόσιο συμφέρον και τις διαφανείς διαδικασίες για όσα χρόνια ακόμα ασχοληθώ με τα κοινά.΄Οποιος θέλει να κάνει τον πονηρό για τα δικηγορικά γραφεία και που ανήκουν ας φροντίσει να μάθει πρώτα. Όσο για τους καθηγητές και το που ανήκουν ας διαβάσει τα βιογραφικά τους. Επειδή αναφέρθηκε για προσφορά του 3%, θέλω να ενημερώσω ότι την έστειλα προσωπικά στον Δήμαρχο προκειμένου να επισημάνω ότι:
    α) οι τιμές στην αγορά είναι πολύ χαμηλότερες
    β) η διαδικασία της ανάθεσης είναι εντελώς λάθος και πρέπει να γίνει με δημόσιο διαγωνισμό και ΚΛΕΙΣΤΕΣ προσφορές.
    Στο περασμένο μάλιστα συμβούλιο εξήγησα και την διαδικασία που πρέπει να γίνει ο διαγωνισμός, οπότε πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο καταρρίπτεται το γελοίο επιχείρημα του ανώνυμου κυρίου ότι έχω προτίμηση σε συγκεκριμένο γραφείο. Επίσης θα πρέπει να αναλογιστεί και κάποιους άλλους παράγοντες όπως:
    α) οι υπόλοιποι δήμοι στο σύνολο τους διεκδικούν το 30% ενώ εμείς το 70%. Οπότε τα ποσά δεν είναι τα ίδια.
    β) η αρχική αμοιβή του 7% που ζήτησε το δικηγορικό γραφείο αντιστοιχεί σε 24.500.000 Ευρώ ενώ το 2,5% που έδωσαν πάλι οι ίδιοι αντιστοιχεί σε 8.750.000 Ευρώ.
    Συμπερασματικά λοιπόν εύχομαι να είμαι πάντα σε θέση να ασκώ πίεση που να δίνει άμεσο οικονομικό όφελος 15.750.000 Ευρώ.
    Αλλά ας μου απαντήσουν πρώτα αυτοί που έκαναν την αρχική διαπραγμάτευση πόση πίεση άσκησαν στο δικηγορικό γραφείο ώστε να μπορεί σήμερα να μπορεί να μειώνει την αρχική του προσφορά κατά 4,5% δηλαδή 15.750.000 Ευρώ
    Πιθανόν λοιπόν να επιτύχουμε πολύ καλύτερη προσφορά μέσω του δημόσιου διαγωνισμού και των ξεκάθαρων διαδικασιών. Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν "λαγοί" -υπερασπιστές των καθηγητών που θα πάρουν 15.750.000 Ευρώ λιγότερα και δεν τους νοιάζει το συμφέρον της πόλης τους.
    Μήπως κύριε ανώνυμε εξυπηρετείτε άλλα συμφέροντα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στον ανώνυμο 12.17..θα σας συμβούλευα να διαβάσετε όλα τα άρθρα που έχουμε γράψει για την δικηγορική εταιρεία .Οι δικηγόροι που συμμετέχουν είναι επίσημοι δικηγόροι και της κυβέρνησης. Καλούμε να μας υπερασπιστούν ποιοι???? Αυτή που καταργούν το ίδιο μας το δικαίωμα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε αρκετά E-mail της περιοχής έχει φθάσει μια γραπτή αντίδραση του δικηγορικού γραφείου (Δικηγορικής εταιρείας), που απευθύνεται στον ΟΠΑΣ (Όμιλο Προβληματισμού Αρτέμιδος - Σπάτων, δηλαδή τον Χ. Ποθουλάκη) και τον κατηγορεί για όσα έφερε στο φως (Επισημάνσεις για νομοθεσία αναθέσεων που κατά τη γνώμη του δεν τηρήθηκε, έγγραφες προτάσεις, προσφορά - σχέδιο σύμβασης από την δικηγ. εταιρεία), επικαλούμενη και μέτρα που θα λάβει για "σοβαρές αστικές και ποινικές ευθύνες" που ο ίδιος επέφερε σε βάρος της. Όσοι διάβασαν την ηλεκτρονική επιστολή της εν λόγω εταιρείας (υπογράφει η κα Α. Μηλιάκου) προς τον ΟΠΑΣ, δηλαδή στον κ. Ποθουλάκη, που τυχαίνει να είναι και μέλος δυο Επιτροπών του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος (Δημοτική Επιτρ. Διαβούλευσης & Επιτροπή για το Αεροδρόμιο), πρέπει να διέκριναν οτι είναι γενική και δεν αντικρούει συγκεριμένα τον πάντα τεκμηριωμένο εκπρόσωπο του ΟΠΑΣ. Το πράγμα πάντως φαίνεται να χονδρένει και από οτι είπε δημοσιογράφος της παρέας, μετά την νέα προσέγγιση του θέματος (βάσει των στοιχείων του ΟΠΑΣ) από τον κ. Δημ. Μάρκου στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, τη δευτέρα 18.4.2011 (Μ. Δευτέρα), αναμένεται απάντηση Ποθουλάκη. Καταλάβατε .... τι έχει να γίνει (Αυτό που συμβαίνει όταν κάποιοι των απειλούν, ενώ υπερασπίζεται το δημόσιο χρήμα και το συμφέρον της περιοχής). Έτσι τον μήνυσε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Αλτιπαρμάκης για όσα αποκάλυψε για το δάνειο των 1.450.000 ευρώ, αλλά ο Ποθουλάκης αθωώθηκε πανηγυρικά από τη Δικαιοσύνη. Να δείτε, θα έχει ενδιαφέρον το θέμα ..... Το ερώτημα είναι τι κάνει ο Δήμος; Τήρησε ή όχι τις νόμιμες διαδικασίες, ώστε να πατήσει σε στέρεα βάση τη διεκδίκηση των αντισταθμιστικών για τα οποία όλοι συμφωνούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΚΗ;; ΠΟΙΟ, ΠΟΙΟ, ΠΟΙΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;; (ΛΑΪΚΌ ΡΕΦΡΕΝ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ...)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε ρε που κέφια προκαλεί η χασούρα!!!....θα πω στον Δημητράκη να σου κρατήσει μαντήλι να το χορέψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παρακαλώ πολύ να κρατήσετε το βήμα υψηλό,το οτι έχουμε ελεύθερα τα σχόλια εδω μέσα δεν σημαίνει οτι επιτρέπουμε οι σαβαρές θέσεις τον ΔΣ να γίνονται περίγελος... Σας παρακαλώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. APO OTI BLEPW EDW MESA POLU THA ETROGAN PISO APO TO GRAFEIO POU PROTINE O DIMARXOS.DEN PERIMENA OTI THA PONOUSE TOSO POLU AYTO TO THEMA.BRAVO DIMITRI POU TOUS XESKEPASES TOUS XRIAZOTAN PADOS.NAI DIMITRI THELOUME OLA NA GINODE KATHARA KAI DIKAIA. KLEISTES PROSFORES LOIPON.KATHARES DOULIES PAEI KAI TELEIOSE.ANTE NA DOUME TI THA KANOUN TORA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποπροσανατολισμός του αναγνωστικού κοινού στο όνομα του γραφείου. Σαν δημότης με συμμετοχή στα κοινά με ενδιαφέρει να έχει όφελος ο τόπος και αυτό ο Δημήτρης Μάρκου το κατάφερε πανηγυρικά και υπάρχει και συνέχεια. Οι κυρίες με τα τραγουδάκια ας κρατήσουν τους χορούς για το συμβούλιο με τις σφραγισμένες προσφορές αντί να ρίχνουν λάσπη και υπονοούμενα.
    «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαίρομαι όταν ανώνυμοι μιλούν πίσω από την πλάτη μου γιατί σημαίνει ότι είμαι πολύ μπροστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημήτρη άστους να βολεύονται. Όταν τους τα χώνουν από εδώ μέσα τους φταίει η ανωνυμία. Όταν δεν έχουν τι να πουν την εκμεταλλεύονται. Η ανωνυμία είναι όπλο για να λέγεται η αλήθεια χωρίς δισταγμό.
    Κάποιοι προσπαθούν να το περιγελάσουν γράφοντας αναπόδεικτες αηδίες. Δεν θα τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΕΓΓΡΑΦΗ "ΑΠΕΙΛΗ" ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΑΣ - ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΛ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ – Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    Δρ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, 10675 Αθήνα - Κολωνάκι
    Τηλ. 210-7222007, Fax 210-7222182
    www.apapaconstantinou-lawfirm.gr

    ΠΡΟΣ: «ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ»
    ΥΠΟΨΗ:
    ΚΟΙΝ.:
    Θέμα: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ
    Κατόπιν ηλεκτρονικής επιστολής σας που απεστάλη από τη διεύθυνση ekema@vodafone.net.gr προς σειρά αποδεκτών (μεταξύ των άλλων το portal E.R.), δημοσιεύθηκε την 14.04.2011 στο εν λόγω portal «ανακοίνωση» ενός αποκαλούμενου «ομίλου προβληματισμού», η οποία αφορά τη Δικηγορική Εταιρεία μας και μας προκαλεί σημαντική ηθική βλάβη, ενώ συγχρόνως θεμελιώνει, κατά την άποψή μας, σοβαρές αστικές και ποινικές ευθύνες σε βάρος των προσώπων που τη συνέταξαν και την κοινοποίησαν στον κάτωθι πίνακα ηλεκτρονικών διευθύνσεων:
    From: ekema@vodafone.net.gr [mailto:ekema@vodafone.net.gr]
    Sent: Thursday, April 14, 2011 5:31 PM
    To: stevekass@windowslive.com; g.gontzos@yahoo.gr; kgoun@in.gr; johndof11@gmail.com; foret@otenet.gr; spycarap@yahoo.gr; panprokop@hotmail.com; perisgell@yahoo.gr; perisgell@yahoo.gr; mchris@maroussi.gr; dp-artem@otenet.panafonet.gr; grartemidadim@yahoo.gr; dimitris.markou@yahoo.com; info@tsadilas-topo.gr; mail@gkamas.gr; vrag2@otenet.gr; katerinapothoulakh@hotmail.gr; moshowis@gmail.com; m.zissi@gevatrans.gr; sarilio@otenet.gr; EPTAHMERO@gmail.com; dhmoths@dhmoths.gr; dhmoths@dhmoths.gr; politisartemidas@yahoo.gr; argiris@hang-aliding.gr; apopsinews@gmail.com; info@raftopoulos-group.gr; xstr48@otenet.gr; mesitika@zirogianni.gr
    Cc: dimitris.markoy@yahoo.com
    Από έρευνα που πραγματοποιήσαμε εντοπίστηκαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία φέρονται ως εκπρόσωποι του εν λόγω «ομίλου προβληματισμού», καθώς και τα ηλεκτρονικά ίχνη της διευθύνσεως αποστολής του.
    Ενόψει τούτων, σας καλούμε να προβείτε εντός δύο ημερών σε ανάκληση της εν λόγω επιστολής σας που αφορά την Εταιρεία μας και να αποστείλετε την εν λόγω ανακλητική επιστολή προς τους ίδιους αποδέκτες.
    Με τιμή
    Αγγελική Μηλιάκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ...
    - Α' ΜΕΡΟΣ
    Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
    (υπεύθυνος τεκμηρίωσης ΟΠΑΣ)
    • Μέλος Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος
    • Μέλος Δημοτικής Επιτροπής Σπάτων – Αρτέμιδος, για το Αεροδρόμιο
    17.4.2011

    Προς τη Δικηγ. Εταιρεία Α. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΚΛΠ
    Κυρίες/οι,
    Σε συνέχεια της από 16.4.2011 ηλεκτρονικής επιστολής σας διευκρινίζω τα εξής:
    1. Οι επισημάνσεις που διατύπωσα στην από 14.4.2011 ηλεκτρονική επιστολή μου στα πλαίσια του ΟΠΑΣ (προς περιορισμένο αριθμό αποδεκτών), επικεντρώνονται αποκλειστικά στο αίτημα για τήρηση της νομιμότητας, σε θέματα δημοσίου και δημοτικού συμφέροντος (Αναφέρω συγκεκριμένα, ως έχω κάθε δικαίωμα, ότι «Ζητάμε διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες στις διεκδικήσεις της περιοχής από το αεροδρόμιο»).
    2. Σε καμία περίπτωση η επιστολή μου δεν αμφισβητεί το κύρος της δικηγορικής σας εταιρείας, ούτε των στελεχών – δικηγόρων που την απαρτίζουν, αντίθετα μάλιστα φαίνεται καθαρά η αναγνώρισή μου με τη χρησιμοποίηση δυο χαρακτηριστικών όρων, όπως «εξειδικευμένα» και «μεγαλύτερα» στην Ελλάδα δικηγορικά γραφεία (όροι που αναφέρονται στα δικά σας κείμενα), προκειμένου να στηρίξω το επιχείρημα – απαίτησή μου ότι γραφεία τέτοιου κύρους και επιπέδου «θα έπρεπε να συμβουλεύουν τους Δημάρχους….» για τις κατά νόμο διαδικασίες, τις οποίες και επικαλούμαι συγκεκριμένα, ως έχω κάθε δικαίωμα, μνημονεύοντας τον ΚΔΚ, το Π.Δ.: 60/2007, το άρθρο 83 του Ν. 2362/1995, την υπ’ αριθ. 35130/2010 απόφαση του Υπ. Οικονομικών, το άρθρο 12 παρ. 27 του Ν.3310/2005, κλπ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΟΠΑΣ - ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    Β' ΜΕΡΟΣ
    3. Οι επισημάνσεις μου επί του θέματος (στα πλαίσια του ΟΠΑΣ), σχετικά με την τήρηση της νομιμότητας κατά την ανάθεση της εν λόγω υπηρεσίας διεκδίκησης εκ μέρους του Δήμου μας ποσών που του αναλογούν στην υπόθεση του αεροδρομίου, είναι εύλογες, μετά από όσα έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος και τα οποία πληροφορηθήκαμε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που αναφέρεται σε υπάρχουσες «τριβές» όσον αφορά τη διαδικασία.
    4. Στις 18.3.2011 η έγκριτη τοπική εφημερίδα «ΔΗΜΟΤΗΣ» αναφέρει για το θέμα, με βάση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδος: [Εισηγητής του θέματος ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μάρκου. Η εισήγηση περιελάμβανε και την ανάθεση της υπόθεσης σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο θα ελάμβανε ως αμοιβή το 7% των χρημάτων που θα εισέρρεαν στο ταμείο του Δήμου όταν και εφόσον τελεσιδικούσε η υπόθεση. Ο αρχηγός της ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Δημήτρης Μάρκου, αρνήθηκε να ψηφίσει το μέρος της εισήγησης που αναφερότανε στην αμοιβή της νομικής εκπροσώπησης. Αιτιολογώντας τη θέση της παράταξής του, είπε: «Εφόσον οι όροι της σύμβασης δεν έχουν ξεκαθαριστεί, δεν ξέρουμε πιο είναι το επιχειρηματικό σχέδιο, που αναφέρεται το 7% και επί πλέον το θέμα έρχεται προ ημερήσιας, χωρίς να έχουμε την ευχέρεια χρόνου να κάνουμε έρευνα αγοράς, η θέση μας είναι αρνητική». «Αν το 7% αμοιβής είναι δεσμευτικός όρος στην υπογραφή της σύμβασης με το δικηγορικό γραφείο ψηφίζουμε όχι» δήλωσε και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Κασίμης, μετά από παρέμβαση του οποίου, ο εισηγητής κ. Μάρκου απέσυρε την επίμαχο παράγραφο περί αμοιβές του δικηγορικού γραφείου, δίνοντας τη δυνατότατα σε οποιονδήποτε δημοτικό σύμβουλο να προτείνει νομικό/ούς που μπορούν να αναλάβουν την υπόθεση»]. Υπάρχει λοιπόν θέμα διαδικασιών και κόστους, επί του οποίου έχει επαναληφθεί συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (με επίκεντρο την αμοιβή), που πάντως δεν έχει προχωρήσει σε οριστική απόφαση, η οποία όπως έχει αναγγελθεί θα ληφθεί σε επόμενη συζήτηση – συνεδρίαση, ελπίζουμε όπως ορίζει ο νόμος και το συμφέρον του Δήμου.
    Κατόπιν όλων των ανωτέρω που έχουν προκύψει χωρίς καμία δική μας ανάμιξη ή επίδραση, και επειδή τίποτα άλλο εκτός από την εφαρμογή του νόμου δεν έχουμε επικαλεστεί (ως έχουμε απόλυτο δικαίωμα), ούτε έχουμε αλλοιώσει οποιαδήποτε άλλη άποψη ή πληροφορία δια της από 14.4.2011 επιστολής μου, θεωρώ αδικαιολόγητη την εκ μέρους σας δημόσια απειλή και σας καλώ να συμφωνήσετε μαζί μου στην εκ μέρους του Δήμου και οποιουδήποτε αναδόχου υποχρέωση για τήρηση της διαφάνειας και του νόμου περί διαδικασιών δημοσιότητας, στην επιλογή και ανάθεση δημοσίων συμβάσεων.
    Η μέχρι σήμερα ιστορία μου και οι διακρίσεις που μου έχουν απονεμηθεί στα θέματα καταπολέμησης της κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης, δεν μου επιτρέπουν οποιαδήποτε άλλη στάση στα δημοτικά μας πράγματα, στα πλαίσια του ΟΠΑΣ, που είναι και θα παραμείνει ένα ελεύθερο - ανοικτό βήμα διαλόγου επικοινωνίας και έκφρασης όλων των συμπολιτών μας.

    Με τιμή
    Χ. Ποθουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποθουλάκη, μην κάνεις πίσω. Συνέχισε όπως σε ξέρουμε ... αγωνιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλά, καταλάβατε τι έγινε;
    Ομολόγησαν οι ίδιοι του γραφείου οτι έκαναν υπερκοστολόγιση των προτεινόμενων υπηρεσιών τους στους Δήμους. Αυτό ομολογεί το 7 % της προσφοράς που έγινε 2,5 % !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και μετά από αυτά τι κάνει ο Δήμος Σπάτων;
    Έπρεπε ήδη να έχει γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο. Παιδιά, καταλάβατε τι έγινε, μέσα στην καρδιά της κρίσης, όπου κάποιοι δεν σταματούν ούτε τώρα τα παιχνίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ;
    - ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν το θέλουν τον διαγωνισμό. Θέλουν άμεσες λύσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητέ αναγνώστη, παρακαλώ πολύ να μην κάνουμε χαρακτηρισμούς που μπορεί να βλάψουν το blog και το ελεύθερο βήμα που σας δίνουμε. Εάν θέλετε ξαναβάλτε το σχόλιό σας, χωρίς τους χαρακτηρισμούς. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νομίζω ότι έπιασε τόπο η ατιπαράθεση σου Δημήτρη. Συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα;

    Email: ioannis.konstantoudakis@gmail.com
    Έχετε
    χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσει τους λογαριασμούς σας; Προς το παρόν δάνεια για την εκπαίδευση, επιχείρηση έτοιμη, έτοιμη, έτοιμο γεωργικών, δάνειο προσωπικό δάνειο auto, κ.λπ., εάν χρειάζεστε μια δάνειο εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ώστε να μπορούμε να σας στείλουμε περισσότερες από
    Λεπτομέρειες. Επικοινωνήστε με: ioannis.konstantoudakis@gmail.com

    ioannis.konstantoudakis@gmail.com

    VIBER: ‎+30 6988056318

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα;

    Email: ioannis.konstantoudakis@gmail.com
    Έχετε
    χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσει τους λογαριασμούς σας; Προς το παρόν δάνεια για την εκπαίδευση, επιχείρηση έτοιμη, έτοιμη, έτοιμο γεωργικών, δάνειο προσωπικό δάνειο auto, κ.λπ., εάν χρειάζεστε μια δάνειο εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ώστε να μπορούμε να σας στείλουμε περισσότερες από
    Λεπτομέρειες. Επικοινωνήστε με: ioannis.konstantoudakis@gmail.com

    ioannis.konstantoudakis@gmail.com

    VIBER: ‎+30 6988056318

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δάνειο προσφέρει μεταξύ συγκεκριμένων σοβαρά γρήγορα σε 72 ώρες.

    Email: markopoulos01vasilis@hotmail.com
    Γεια σας
    Είμαστε μια ένωση των ιδιωτών επενδυτών? Βάζουμε στη διάθεση των δανείων σε όλους, η μέγιστη προθεσμία αποπληρωμής είναι 15 χρόνια το ετήσιο επιτόκιο είναι 2% .Η πίστωση χορηγείται σε όποιον κερδίζει ένα σταθερό χαρακτηριστικά .Ι μηνιαίο εισόδημα κεφάλαια που θα χρησιμοποιηθούν για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια κυρίως από 1.000 ευρώ έως 10.000.000 ευρώ σε όλους τους ανθρώπους σοβαρή, έντιμη και τα χρηστά ήθη, Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, παρακαλώ ευγενικά γράψτε Αυτό το μήνυμα: markopoulos01vasilis@hotmail.com

    markopoulos01vasilis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημέρα σε όλους,
    Είμαστε Χριστιανική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε ανάγκες βοήθειας, όπως η οικονομική βοήθεια. Έτσι, εάν περνάτε από οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε οποιαδήποτε οικονομική αναστάτωση, χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση ή να δυσκολευτείτε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail barbarahodgeloanfirm@gmail.com. για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10 Ο καθένας που ζητά λαμβάνει, Αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά, η πόρτα θα ανοίξει ". Μην αφήνετε λοιπόν την ευκαιρία να σας περάσει, επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα περισσότερο. Παρακαλώ, αυτό είναι για τους σοβαρούς και τους Θεούς που φοβούνται τον Άνθρωπο.
    μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com


    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:
    Ενοποίηση χρέους
    Δεύτερη υποθήκη
    Επιχειρηματικά δάνεια
    Προσωπικά δάνεια
    Διεθνή Δάνεια
    Δάνειο για οποιοδήποτε είδος
    Οικογενειακό δάνειο
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

    Αίτηση δανείου:

    * Όνομα του αιτούντος:
    * Διεύθυνση:
    * Πόλη:
    * Κατάσταση:
    * Χώρα:
    * Φύλο:
    * Οικογενειακή κατάσταση:
    * Ηλικία:
    * Επάγγελμα:
    * Εισοδήματα:
    * Τηλ:
    * Κινητό:
    * Ποσό που ζητήθηκε:
    * Διάρκεια δανείου:
    * Σκοπός δανείου:
    * Έχετε υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν;
    * Αν ναι; Όνομα εταιρείας & Τοποθεσία:

    ΕΡΓΑΣΙΑ:

    * Χώρο εργασίας:
    * Διεύθυνση:
    * Τηλεφωνικό νούμερο:

    Διευθυντής δανείων.

    Δευτέρα-Σάββατο: 7: 30 π.μ.-6: 30μμ {Χρόνος επεξεργασίας}.
    Κυριακή: 12μ.μ.-6: 30μμ {Χρόνος επεξεργασίας}
    Αφού υποβάλετε την αίτηση δανείου, μπορείτε να περιμένετε μια προκαταρκτική απάντηση λιγότερο από 24 ώρες και να χρηματοδοτήσετε εντός 72-96 ωρών από τη λήψη των πληροφοριών που χρειάζεστε από εσάς.

    BARBAR HODGE

    barbarahodgeloanfirm@gmail.com ή κειμένου ή τηλεφωνήστε μας στο +15017229938





    fredhenryloanfirm@gmail.com

    Αναμονή της γρήγορης απάντησής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

    Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

    We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate at 1.00% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
    Kindly write us back with the loan information;
    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com

    Yours Sincerely,
    Mr. Ren Hya
    PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
    We look forward to hear from you ASAP
    Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. γεια σας

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο ύψους μέχρι 10.000.000 ευρώ για να χρηματοδοτήσετε τα έργα σας, να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε ακίνητα και να εξοφλήσετε λογαριασμούς κ.λπ. με σχετικά χαμηλό επιτόκιο 2% επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849


    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. γεια σας

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο ύψους μέχρι 10.000.000 ευρώ για να χρηματοδοτήσετε τα έργα σας, να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε ακίνητα και να εξοφλήσετε λογαριασμούς κ.λπ. με σχετικά χαμηλό επιτόκιο 2% επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849


    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γεια σας,

    Είμαι ο STEFANO PESSINA, Ιταλός μεγιστάνας επιχειρήσεων, επενδυτής και φιλάνθρωπος. Ο αντιπρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος (CEO) και ο μεγαλύτερος μέτοχος της Walgreens Boots Alliance. Έδωσα το 25 % του προσωπικού μου πλούτου σε φιλανθρωπικό σκοπό. Και επίσης δεσμεύτηκα να δώσω το υπόλοιπο 25% φέτος το 2021 σε Ιδιώτες.. Αποφάσισα να δωρίσω 2.000.000 ΕΥΡΩ (Δύο εκατομμύρια ΕΥΡΩ) σε εσάς. Εάν ενδιαφέρεστε για τη δωρεά μου, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: pestefano255@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Θερμή εκτίμηση
    CEO Walgreens Boots Alliance
    Email: pestefano255@gmail.com
    ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΕΣΣΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά χρήματα; Επιχειρηματικά χρήματα; Χρήματα υποθήκης; Χρήματα εταιρείας; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε χρήματα με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας;(dakany.endre@gmail.com)

    Προσφέρετε επείγοντα δάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? χρηματοδότηση γεωργικών έργων και έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία μέσω email; (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ

    Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 100.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση για δάνεια εξωτερικού κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς. Επίσης εκδώσαμε δάνειο σε ολόκληρο το νόμισμα με επιτόκιο 2% για όλα τα δάνεια και χωρίς προκαταβολές .... Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε μέσω: {mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: richardcosmos5@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προσφέρουμε δάνεια με 2%, προσφέρουμε Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια Ξενοδοχείου, Φοιτητικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας, μάθετε περισσότερα Email: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  52. Χρειάζεστε επείγοντα δάνειο; Χρειάζεστε κάποιο είδος δανείου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο; Ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να φροντίσετε τον εαυτό σας; Εάν ναι, στείλτε μας email σήμερα στη διεύθυνση (dakany.endre@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. χρειάζεσαι δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; Χριστουγεννιάτικη πίστωση; στεγαστικά δάνεια; Γεωργική και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε κάθε είδους πιστώσεις με επιτόκιο 2%! E-mail επικοινωνίας: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Επείγουσα προσφορά δανείου.

    χρειάζεσαι δάνειο; Είστε χρεωμένος και επιθυμείτε να είστε απαλλαγμένοι από χρέη, χρειάζεστε δωρεάν στεγαστικό, επιχειρηματικό ή προσωπικό δάνειο; Τότε είστε στο σωστό μέρος. Χρειάζεστε δάνειο με λογικό χαμηλό επιτόκιο; Σας ενδιαφέρει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας χωρίς άγχος; επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω email: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Συνιστώ έναν επαληθευμένο και αξιόπιστο έμπορο για όσους θέλουν να κερδίζουν επιπλέον χρήματα εβδομαδιαίως, φέτος το νέο έτος, στο Crypto, με μια επένδυση αξίας 200 $ BITCOIN μπορείτε να κερδίσετε Bitcoin αξίας $ 2.500 στο πορτοφόλι σας μετά από 24 ώρες

    Οι αναλήψεις διεκπεραιώνονται όταν οφείλονται

    100% γνήσιο και νόμιμο

    Μπορείτε επίσης να επενδύσετε με tbc και eth

    Για να δημιουργήσετε μια επενδυτική επαφή στο

    Whatsapp ;+351920285542
    Email επικοινωνίας: williamslogan.436@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γεια σας κύριε/Κυρία
    Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 9.500.000 € με επιτόκιο 2%.
    Ξέρετε ότι απαγορεύεται ο δανεισμός.
    Πρέπει να πάρετε ένα δάνειο, να δώσετε προσοχή στους τομείς στους οποίους μπορούμε.
    Για να σε βοηθησω:
    * Οικονομικά
    * Εταιρικό δάνειο
    * Στεγαστικά δάνεια
    * Επενδυτικά δάνεια
    * Δάνεια αυτοκινήτου
    * Εξυγίανση χρέους
    * Πιστωτικό όριο
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επαναγορά πίστωσης
    * Προσωπικά δάνεια
    *Φοιτητικό δάνειο
    Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε στην επιχείρηση.
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γειά σου!
    χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι εγγεγραμμένος και αξιόπιστος δανειστής, δίνω δάνεια σε άτομα με οικονομικές δυσκολίες, άτομα που θέλουν να πληρώσουν τους σχολικούς λογαριασμούς τους, όσους θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, εργολάβους και κρατικούς φορείς. Για περισσότερες πληροφορίες ή αίτηση δανείου Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)
    Διαχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Δημιουργήστε την επιχείρησή σας και τον πλούτο σας με τις υπηρεσίες μας
    επιχορήγηση δανείου που κυμαίνεται από 5.000 $ έως 1.750.000 $. Προσφέρουμε αυτό
    δάνειο για να επιτρέψει σε όλους όσους βρίσκονται σε οικονομική κατάσταση
    δύσκολο και όσοι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή.
    Δάνεια μεταξύ ιδιωτών υπάρχουν, οπότε μην χάνετε το χρόνο σας.
    στείλτε μας email μέσω: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com για να ξεκινήσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. γεια σας

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 ευρώ έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς ελέγχους πιστοληπτικής ικανότητας και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο μεταβίβασης.

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο.

    Στείλτε μας email στη διεύθυνση:   accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Σχέση
    Κύριε Σκοτ
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γεια σας κύριε/Κυρία
    Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 9.500.000 € με επιτόκιο 2%.
    Ξέρετε ότι απαγορεύεται ο δανεισμός.
    Πρέπει να πάρετε ένα δάνειο, να δώσετε προσοχή στους τομείς στους οποίους μπορούμε.
    Για να σε βοηθησω:
    * Οικονομικά
    * Εταιρικό δάνειο
    * Στεγαστικά δάνεια
    * Επενδυτικά δάνεια
    * Δάνεια αυτοκινήτου
    * Ενοποίηση χρέους
    * Πιστωτικό όριο
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επαναγορά πίστωσης
    * Προσωπικά δάνεια
    *Φοιτητικό δάνειο
    Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε στην επιχείρηση.
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    Στείλτε μας email μέσω: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    Στείλτε μας email μέσω: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Χαίρετε
    Δίνουμε κάθε είδους δάνειο όπως φοιτητικό δάνειο, χρέος, επιχειρηματικό
    δάνειο, προσωπικό δάνειο και άλλα. Ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο δάνειο ή μια απάτη στο παρελθόν; Εάν ναι, βρίσκεστε στο σωστό μέρος όπου μπορείτε να υποβάλετε με επιτυχία αίτηση για το δάνειο χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Σημείωση: Όλοι οι αιτούντες δάνειο θα πρέπει να...
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για περισσότερες πληροφορίες

    = ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ: lendingtree424@gmail.com

    = ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ: lendingtree424@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα γνήσιο δάνειο για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.
    Χρειάζεστε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό δάνειο χωρίς άγχος και γρήγορη έγκριση;
    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο σήμερα; Χωρίς πιστωτικούς ελέγχους.

    * ΕΓΚΡΙΣΗ 60 ΛΕΠΤΩΝ!
    * ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!
    * 100% ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ !!
    * ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ !!

    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο, και εμείς Οικονομικό πρόβλημα.

    E-Mail: Elenanino0007@outlook.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά χρήματα; Επιχειρηματικά χρήματα; Χρήματα υποθήκης; Χρήματα εταιρείας; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε χρήματα με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Είμαι η Ingrid, θα ήθελα να μοιραστώ μια αξιοσημείωτη μαρτυρία για το πώς πήρα 200.000 Ευρώ, ΔΑΝΕΙΟ μέσω της ELENA NINO πιστωτικής επένδυσης και κάθε είδους. εάν ενδιαφέρεστε για δάνειο επικοινωνήστε μέσω email: Elenanino0007@outlook.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αγαπητέ Αξιότημε Πελάτη,

    Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο διακοπών, επιχειρηματικό δάνειο, φοιτητικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή οποιοδήποτε είδος δανείου; Προσφέρουμε δάνεια με επιτόκιο 2%. Προσφέρουμε οικονομικά δάνεια από 2.000 ευρώ έως 8.000.000 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας email: (dakany.endre@gmail.com) Για περισσότερες πληροφορίες

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χαίρετε

    χρειάζεσαι δάνειο; Για την προσωπική σας ανάγκη ή τις επιχειρηματικές σας ανάγκες; Εδώ είναι καλά νέα για εσάς. Είστε στο σωστό μέρος. Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε επιχειρηματικά προσωπικά δάνεια / δάνεια σε εταιρείες και ιδιώτες με επιτόκιο 3%.

    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου; Χρειάζεστε επείγοντα δάνειο για την εξυγίανση του χρέους σας; Χρειάζεστε αυτοκίνητο, επιχείρηση ή δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς; Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. χρειάζεσαι δάνειο; ιδιωτικό δάνειο; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικών δανείων? Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Προσφέρουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας;(dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. χρειάζεσαι δάνειο; ιδιωτικό δάνειο; Επιχειρηματικά δάνεια; Χριστουγεννιάτικο δάνειο Στεγαστικό δάνειο; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας: (dakany.endre@gmail.com)

    χρειάζεσαι δάνειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Κάντε αίτηση για επείγοντα χρήματα με επιτόκιο 2%. Από 2.000 ευρώ έως 100 εκατομμύρια ευρώ. Απάντηση email: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: richardcosmos5@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χρειάζεστε επιχειρηματικό ή προσωπικό δάνειο για την προώθηση των επιχειρηματικών και προσωπικών σας αναγκών; Η Dakany Investment Finance παρέχει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο χρηματοοικονομικές λύσεις και δάνεια, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν μέσω των αφοσιωμένων ειδικών και των ομάδων μας. Οι τιμές μας είναι αρκετά ευέλικτες για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ατόμου ή επιχείρησης για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επενδυτικούς σας στόχους και να ενισχύσετε μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας καθώς οι ανάγκες της επιχείρησής σας διευρύνονται. Επεκτείνουμε και μεγαλώνουμε μαζί σας ανάλογα, παρέχοντάς σας όλη την οικονομική υποστήριξη που θα χρειαζόσασταν σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης της επιχείρησής σας προς την ανάπτυξη. Επικοινωνήστε μαζί μας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλή μέρα,

    Είμαι εγγεγραμμένος ιδιωτικός δανειστής χρημάτων. Δίνουμε δάνεια για να βοηθήσουμε ανθρώπους, εταιρείες που πρέπει να ενημερώσουν την οικονομική τους κατάσταση σε όλο τον κόσμο, πολύ ελάχιστα ετήσια επιτόκια έως και 2% μέσα σε ένα χρόνο - 30 χρόνια αποπληρωμή futamido σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Παρέχουμε δάνεια από 2.000€ – 500.000.000€. Τα δάνεια είναι καλά εξασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο; Ή: Για να επανεκκινήσετε τις οικονομικές σας δραστηριότητες; Ανακαινίστε το εσωτερικό του διαμερίσματός σας, του σπιτιού σας, του κτιρίου σας; Προς ενοικίαση ? Αγοράζεις αυτοκίνητο για το γάμο; Να ορίσετε ένα χρέος; Να πραγματοποιήσει ένα έργο; Ή για άλλους λόγους, εάν χρειάζεστε δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα;

    Email: freeloanservice069@gmail.com

    χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσει τους λογαριασμούς σας; Προς το παρόν δάνεια για την εκπαίδευση, επιχείρηση έτοιμη, έτοιμη, έτοιμο γεωργικών, δάνειο προσωπικό δάνειο auto, κ.λπ., εάν χρειάζεστε μια δάνειο εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ώστε να μπορούμε να σας στείλουμε περισσότερες από
    Λεπτομέρειες. Επικοινωνήστε με: freeloanservice069@gmail.com
    Whatsapp: +420604651865

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γειά σου!

    χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι εγγεγραμμένος και αξιόπιστος δανειστής, δίνω δάνεια σε άτομα με οικονομικές δυσκολίες, άτομα που θέλουν να πληρώσουν τους σχολικούς λογαριασμούς τους, όσους θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, εργολάβους και κρατικούς φορείς. Για περισσότερες πληροφορίες ή αίτηση δανείου Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: (richardcosmos5@gmail.com) Διαχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Γειά σου!

    Παρέχουμε διάφορους τύπους δανείων που κυμαίνονται από: Προσωπικά Δάνεια, Επιχειρηματικά Δάνεια, Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Χρηματοδότηση Αυτοκινήτων/Γεωργικών και Δάνεια Κατοικίας. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά τα δάνεια με προσιτό επιτόκιο με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 6 μήνες έως 20 χρόνια. Βοηθάμε επίσης εργολάβους και αγρότες να αποκτήσουν τα δικά τους μηχανήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά χρήματα; Επιχειρηματικά χρήματα; Χρήματα υποθήκης; Χρήματα εταιρείας; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε χρήματα με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή ένα μετοχικό δάνειο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω μας όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: {larrybright424@gmail.com} Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενα μέρη με λογικό επιτόκιο 2%. Το εύρος είναι από 5.000,00 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Χρηματοδότηση γεωργίας και έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Χαιρετισμούς σε όλους Αναζητάτε μια επείγουσα προσφορά δανείου; εάν ναι, επικοινωνήστε με αυτήν την καλή εταιρεία ιδιωτικού δανείου από την οποία πήρα το δάνειό μου, θα συμβουλεύσω όλους τους αιτούντες δάνειο να επικοινωνήσουν με αυτήν την εταιρεία, μέσω email: mobilfunding1999@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. γεια

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς ελέγχους πιστοληπτικής ικανότητας και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο μεταβίβασης.

    Έχουμε επίσης χορηγήσει δάνεια σε όλα τα νομίσματα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια... Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail της εταιρείας: accessloanfirm2030@gmail.com

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο.

    Στείλτε μας email στη διεύθυνση:  accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Σχέση
    Κύριε Σκοτ
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αγαπητοί αιτούντες δάνειο,

    Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
    Ίngrid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο;

    Καλώς ορίσατε όλοι! Η δανειοδοτική μας ικανότητα κυμαίνεται από 2.000 € έως 3.500.000 € με λογικό επιτόκιο 2% με πολύ απλούς και απροβλημάτιστους όρους. Αν ενδιαφέρεστε, αφήστε το μήνυμά σας στο email: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αγαπητοί αιτούντες δάνειο,

    Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά.
    Ingrid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Καλημέρα σε όλους, Το όνομά μου είναι Akuzuk, είμαι πολίτης της Λετονίας. ζω στην Ιορδανία. Θέλω να συστήσω σε όποιον χρειάζεται δάνειο να επικοινωνήσει με τα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου που μου έδωσαν δάνειο 305.000,00 $ για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου. Τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου είναι μια νόμιμη χρηματοοικονομική εταιρεία πιστοποιημένη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Προσφέρουν όλα τα είδη δανείων, π.χ. προσωπικό δάνειο, ενοποιημένο δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων, δάνειο κολάζ και δάνειο υγείας. Email επικοινωνίας: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Προσφέρουμε Δάνεια με 2 %, Προσφέρουμε Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια ξενοδοχείων, Φοιτητικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας, Μάθετε περισσότερα Email: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Χρειάζεστε πίστωση; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; χριστουγεννιάτικο δάνειο; στεγαστικά δάνεια; γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε παντός είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο;

    Καλώς ορίσατε όλοι! Η δανειοδοτική μας ικανότητα κυμαίνεται από 2.000 € έως 100.000.000 € με λογικό επιτόκιο 2%, με πολύ απλούς και απροβλημάτιστους όρους. Εάν έχουμε κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, αφήστε το μήνυμά σας μέσω email: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. χρειάζεσαι δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικό δάνειο? Αγροτική και Χρηματοδότηση Έργων, ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΑΝΕΙΟ. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε τα χρέη σας, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε μια όμορφη επιχείρηση; ? Χορηγούμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Email επικοινωνίας: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας;(dakany.endre@gmail.com)

    Προσφέρετε επείγοντα δάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Χρηματοδότηση γεωργίας και έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Προσφέρουμε Δάνεια με 2 %, Προσφέρουμε Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια ξενοδοχείων, Φοιτητικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας, Μάθετε περισσότερα Email: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; προσφέρουμε δάνεια 2%, προσφέρουμε δάνεια εξυγίανσης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια ξενοδοχείων, φοιτητικά δάνεια, προσωπικά δάνεια Δάνεια αναχρηματοδότησης κατοικίας, για περισσότερες λεπτομέρειες Email: (richardcosmos5@gmail.com)

    Προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. χρειάζεσαι δάνειο; Εάν ναι, στείλτε email: dakany.endre@gmail.com



    Χρειάζεστε δάνειο έκτακτης ανάγκης; Προσφέρουμε δάνεια με 2%, προσφέρουμε ενοποίηση χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια ξενοδοχείων, φοιτητικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αναχρηματοδότησης κατοικίας, περισσότερες πληροφορίες. Email: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.



    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χορηγούμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια για την εκπαίδευση; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα σχολικά δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε 2% επιτόκιο! Επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    προσφορά δανείου



    Χρειάζεστε επειγόντως δάνειο; Χορηγούμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικών δανείων? Αγροτικά δάνεια; Δάνεια για την εκπαίδευση; Δάνειο-στόχος; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα σχολικά δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε 2% επιτόκιο! Επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας