ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!!! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΙΝΑ!!!

Τελείωσε η πρώτη συνάντηση διαλόγου μεταξύ της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη και του δημάρχου Λαυρεωτικής, Κωνσταντίνου Λεβαντή, επικεφαλής επιτροπής κατοίκων της περιοχής.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε , η επιτροπή θα καταθέσει στην υπουργό την πρότασή της για την κατασκευή ολοκληρωμένου σύγχρονου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων (με τη μέθοδο της αεριοποίησης), για τις ανάγκες των δήμων Λαυρεωτικής - Σαρωνικού.


Ο χώρος που προτείνεται  βρίσκεται στο Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ) και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μέχρι τέλος Μαΐου μπορεί να έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία της ανοιχτής πρόσκλησης ενδιαφέροντος και στη συνέχεια να προχωρήσει η κατασκευή του έργου. Ωστόσο, από την πλευρά της επιτροπής των κατοίκων επισημαίνεται, ότι αυτό απαιτεί αλλαγή του περιφερειακού σχεδιασμού, για το οποίο, όπως σημειώνουν, δεν είναι αρμόδια η κ. Μπιρμπίλη.

Η κ.Μπιρμίλη  όπως δημόσια ενημέρωσε είναι η πλέον αρμόδια για το έργο  μια και έχει ζητήσει η ίδια από τον πρωθυπουργό να συμμετέχει σε όλες τις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν. Αυτό έχει ως συνέπεια τον εξοστρακισμό του Ηλία Λιακόπουλου από το συγκεκριμένο έργο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας