ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σημείο συνάντησης για όσους και όσες από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας συμμετέχουν την Κυριακή στην διαμαρτυρία

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ είπε...

Εμείς όπως και να χει εκτιμούμε το σχόλιό σας. Ο 12:42 δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν κατανόησε το κείμενο. Το blog μας ενοχλεί και πολλοί θέλουν να βάλουν χέρι ή να το βάλουν στο χέρι… σας θέλουμε κοντά μας, να μας στηρίζετε όταν προσπαθούν να μας δημιουργήσουν εχθρούς και να μας χρεώσουν ιδιοτελή κίνητρα.


Ανώνυμος είπε...




δεν ενοχλεί το blog σου... ενοχλεί γενικά ο καθένας από εμάς που έχει άποψη. Άποψη την οποία στηρίζει σε επιχειρήματα, άποψη η οποία διαφοροποιείτε από τον βούρκο και το τέλμα. με blog ή και χωρίς κάποιοι θα ενοχλούνται έτσι κι αλλιώς. Θεωρούν το "ξύπνημα" που τους προκαλούν κάποιοι ενοχλητικό, έχουν συνηθίσει στο "ανάσκελα με τα χεράκια σταυρωμένα" να ονειρεύονται!!!
 το blog είναι απλά ένα μέσο, είναι ένας τόπος συνάντησης, είναι η "εύκολη" ενημέρωση που μπορεί να αφυπνίσει αυτούς που διστάζουν στην "συμμετοχή" αλλά που ανοίγουν που και που το βλέφαρο τους για να δουν κάτι διαφορετικό από το χαζοκούτι που έχω μπροστά μου με την Τρέμη και τον Κάστορα αυτή τη στιγμή... Το θέμα είναι ότι πρέπει να προχωράμε και πιο μακριά... μέχρι τον στόχο που θέτουμε κάθε φορά όλο και πιο μακριά. Ας θέσουμε στόχους και ας προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε ο καθένας με τον τρόπο του. Διάλεξες να κουνήσεις τα νερά της πόλης μέσω του blog και καλά κάνεις... τώρα που κατάφερες τον στόχο σου προχώρα πιο πέρα και θα δεις εάν θα ακολουθήσουν και άλλοι. Ο στόχος πρέπει να πηγαίνει όλο και πιο μακριά για να υπάρχει και πορεία, πορεία στην δημιουργία, την συμμετοχή. Γιατί αυτό που λείπει στις μέρες μας είναι η συμμετοχή. Η συμμετοχή κυρίως των νέων της πόλης μας και γενικά όσων αισθάνονται νέοι... Είμαστε λίγοι οι αντιδραστικοί στα κακώς κείμενα και πρέπει να γίνουμε περισσότεροι. Πρέπει να βρούμε κοινούς στόχους και να χαράξουμε κοινές πορείες όσοι μπορούμε να συμπλεύσουμε είτε συμφωνούμε σε όλα είτε όχι. γιατί τα καπελώματα είναι πολλά και απανωτά... ακόμα και οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα καπελώνονται από το κλασικό δημοσιογραφικό λόγο "οι εξεγερμένοι του facebook". Sorry αλλά δεν έχω account στο facebook αλλά θα είμαι στο Σύνταγμα και σε κάθε Σύνταγμα την Κυριακή... Θες να "μετρήσεις" την συμμετοχή των "ΝΕΩΝ" της πόλης μας??? Πρόταση: Κυριακή 29/5 πανευρωπαϊκό κάλεσμα ειρηνικής αντίδρασης των Ευρωπαίων, Κυριακή απόγευμα μαζευόμαστε οι ARtemistas και κατεβαίνουμε μαζικά προς την Δουκίσης Πλακεντίας (metro) και από εκεί Σύνταγμα για βραδινό περίπατο με τους υπόλοιπους "φίλους" μας.
( μια που αναφέρθηκα σε επόμενο στόχο)


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ είπε...




Πραγματικά μας συγκινείτε, δυστυχώς όμως στην πόλη μας κάνουν κουμάντο οι χαβαλέδες, αυτοί που δεν θα χάσουν αφορμή να λοιδορήσουν όποιον προσπαθήσει κάτι τέτοιο.
Θα έλεγα ότι ίσως είναι πιο εφικτό να ορίσουμε ένα σημείο της πλατείας Συντάγματος στο οποίο θα μπορούμε να βρεθούμε όσοι από εμάς κατέβουμε… εάν υπάρχει ενδιαφέρον στείλτε μέχρι το βράδυ πιθανά σημεία συνάντησης και θα κάνουμε ένα attend στο facebook.

Ανώνυμος είπε...




κοιτάς την Βουλή ενώ έχεις βγει από metro στην πλατεία Συντάγματος, έπί της "Βασιλίσσης τάδε" δεξιά από την Βουλή των "Εφήβων" απέναντι από τον Κήπο, στην στάση του tram .... meeting point ή σημείο συνάντησης... από εδώ και πέρα επειδή εσύ έχεις την αναγνωσιμότητα και επειδή εγώ θα αργήσω κανονίζεις τα λοιπά... Θα σας δω εκεί φίλους και γνωστούς... άγνωστους αλλά "αντιδραστικούς"

2 σχόλια:

  1. ε Ευρωπαϊκή Επανάσταση (European Revolution) στις 29 Μαΐου καλούνται οι Ευρωπαίοι πολίτες.

    «Δεν είμαστε αγαθό στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας», αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας και καλούν όλους τους πολίτες – υπό το σύνθημα «Πραγματική Δημοκρατία Τώρα», να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Άντε πάλι κάτω στο Σύνταγμα με το metro και να σηκώνονται να μας παραχωρήσουν θέση γιατί φαινόμαστε ρετρό...
    Αρτεmistas λοιπόν γιατί όχι και να είμαστε όλοι εκεί.
    Άντε να δω και πόσοι κελistas θα είναι εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας