ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Καταγγελία Γ. Μπέκα...



...
Κατήγγειλε την λειτουργία μίας εκτελεστικής επιτροπής, η οποία αποφασίζει σε κλειστές συνεδριάσεις και διοικεί τον δήμο. Ζήτησε να δοθούν αρμοδιότητες στους δημοτικούς συμβούλους, απευθείας από τον Δήμαρχο και όχι από την εκτελεστική επιτροπή.




Επιβάλλεται να ανοίξουν τα παράθυρα είπατε και να μπει φως στην λειτουργία της εκτελεστικής επιτροπής.

Μα ποιά είναι αυτή η εκτελεστική κε Μπέκα; Από ποιους αποτελείται;
Ποια Μαφία διοικεί τον Δήμο;
Τι συμφέροντα εξυπηρετεί και ποιοι βρίσκονται από πίσω;
Κατήγγειλε λοιπόν ο Μπέκας ότι η νυν δημοτική αρχή διοικεί τον δήμο με παλιομοδίτικες διαδικασίες ιδέες και απόψεις.

3 σχόλια:

  1. Καταγγελία – βόμβα κατά του τ. δημάρχου

    Στις προ ημερησίας τοποθετήσεις επί διαφόρων θεμάτων, ξεχώρισε μια άνευ προηγουμένου καταγγελία του κ. Μπέκα συμβούλου της πλειοψηφίας, για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην δημάρχου Σπάτων κ. Θανάση Τούντα. Μάλιστα ο προαναφερόμενος άφησε άναυδο το σώμα όταν εξέθεσε δημόσια τον γιο του, που όπως είπε παρέλαβε τη δήλωση του τέως, την οποία κατέθεσε η σύζυγός του ¨επικαλυμμένη με μία λευκή κόλλα χαρτιού¨, υπονοώντας και εστιάζοντας το μέγεθος των περιουσιακών στοιχείων που εμπεριείχε.

    Παρότι τόσο ο πρόεδρος του Δ.Σ. όσο και ο δήμαρχος προσπάθησαν να σταματήσουν τον καταγγέλλοντα, λέγοντας ότι δεν είναι αρμόδιο το σώμα για τέτοιες καταγγελίες, ο κ. Μπέκας επέμεινε ότι πρέπει να ελεγχθούν τα οικονομικά στοιχεία του τέως, συσχετίζοντάς τα εμμέσως πλην σαφώς με την τωρινή δεινή οικονομική κατάσταση του δήμου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπεκα δώστα ολα προχωρα και μην ντρεπεσε για τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας