ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μεγάλη μπάλα έπαιξε ο Μπέκα(μ) την Πέμπτη στο Δημοτικό Συμβούλιο


Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχαμε αναφέρει για τον τσακωμό του Δημοτικού Συμβούλου Μπέκα με τον Αντιδήμαρχο Γκινοσάτη στο πλαίσιο της επιτροπής παιδείας.
Η κόντρα αυτή φαίνετε να συνεχίζει και να παίρνει διαστάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο πλέον.
Αίσθηση έχει δημιουργήσει η εριστικότητα με την οποία αντιμετώπισε ο Γκινοσάτης τον Μπέκα. Συγκεκριμένα και ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος αναφερόταν στο αίσθημα ανασφάλειας των δημοτών εξαιτίας του καταυλισμού των τσιγγάνων, ο Γκινοσάτης τον διέκοψε ειρωνευόμενος ‘μα είναι έλληνες πολίτες’.
Κε Μπέκα προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί ότι τα έχετε βάλει με το δεξί χέρι του Δημάρχου...
Σε λίγο περισσότερος Μπέκας...

5 σχόλια:

  1. Οι τσιγκανοι ελληνες πολιτες,ναι ...Αλλα αντιδημαρχε Γκινοσατη,εισαι υποχρεωμενος , να προστατευεις το αισθημα ασφαλειας ,που εχουμε δικαιωμα να νοιωθουμε,στο χωραφι μας,στην αυλη μας,στο σπιτι μας...ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ.!Αν δεν τα καταφερνεις,παραιτησου....Αυτες οι ανοχες ,η αδιαφορια,και η ανικανοτητα,βουλιαξαν ολο το λεκανοπεδιο...Να ξερεις οτι ο Μπεκας,αγγιξε ουσιαστικα προβηματα και αληθειες των δημοτων,και εσυ ,λογω ανεπαρκειας μαλλον ,ειρωνευοσουν...Μηπως δεν ειχε δικιο για τις κλειστες πορτες;;;;;Ποιος δεν το ξερει;;;;Αληθεια,αυτη η επιτροπη που ορισες με 3 μηχανικους ,για την απαλλοτριωση του δρομου στο εμπορικο της Γυαλου,ποιανου τα συμφεροντα υπερασπιστηκε,με τα 30 ευρω το μετρο;;;;ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γκινοσατης για το μονο που ενδιαφερεται ειναι αν το κοκαλακι στα μαλλια θα ταιριαζει με τα υπολοιπα ρουχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΚΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ.....!!!!!!!!ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΤΡΕΙΣ -ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ , ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ !! ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΩΝΩΣΟΥΝ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ....ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΜΕΓΑΛΗ Η ΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρέπει να αρχίζουν όλοι να μιλάνε και ο Χρ.Σερέτης που είναι απλοικό και καλό παιδί να έχει τα μάτια του και τα αυτιά του ανοιχτά να μην τον μπλέξουν αυτοί που δεν εχουν ιερό και όσιο και μας κυβερνάνε τόσα χρόνια στις καρέκλες των αντιδημάρχων μόνιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι εάν δεν δούμε τα χειρότερα πως να εκτιμήσουμε τα καλύτερα;
    Αχχχχχ άλλα 3 χρόνια χαμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας